Kuinka kaartaa paksut hiukset

Paksut hiukset ovat siunaus ja kirous, toisinaan.

Vaikka paksu nyrkkeily on epäilemättä yksi eniten kateellisista ominaisuuksista, joita nainen voi hallita, se on edelleen omien ongelmiensa kanssa - varsinkin kun kyse on paksuista lukkoista.

Jos olet kyllästynyt yrittämään hiusten hieroa ilman onnea, sinun täytyy kokeilla näitä 7: n tuntematonta vinkkejä paksujen hiusten kiinnittämiseen..

Kuinka kaartaa paksut hiukset

Anna hiuksesi likaantua

En välitä siitä, mitä kukaan sanoo tai mitä kukaan yrittää kertoa: likainen hiukset pitää käpertyä PUUTE paremmin kuin puhtaat hiukset! Se on vain sääntö tai jotain. En sano, ettet pese hiuksiasi viikon ajan ennen kuin yrität kiertää sitä, mutta vakavasti - älä pese sitä samana päivänä, kun haluat taivuttaa sitä. Sinun tulisi olla vähintään 24 tunnin aika ennen kuin yrität hiukset käpristää. Jos yrität tehdä sen pian pesun jälkeen, luultavasti löytää hiuksesi menettää kiharat muutaman tunnin kuluttua curlingista - ja se on suorastaan ​​katastrofi!

Käytä oikeita tuotteita

Oikea tuote on ehdottoman välttämätöntä, kun yrität tehdä paksut hiukset pitää kiharsejaan. Saattaa kestää jonkin verran kokeilua ja erehdystä, ennen kuin löydät täydellisen tuotteen, mutta se tekee kaiken eron.

Tuote, joka on erityisesti suunniteltu auttamaan pitämään kiharoissa, tekee täsmälleen sen, että ylimääräinen kilometri oikeilla ainesosilla varmistaa, että ne kiharat kestävät, riippumatta siitä, mikä saattaa tulla sinä yönä!

Vakavasti, mene ulos ja kokeile joitain kihara tuotteita ja näe hämmästyttäviä tuloksia.

Kuinka kaartaa paksut hiukset

Hairspray!

Ja aivan kuten oikealla ennen tuote on välttämätön, oikea jälkeen tuote on myös oltava. Sinun on käytettävä hiuslakkaa, kun olet valmis lukitsemalla sinut. Mutta älä mene siitä tahmea 80s hiuslakka, joka tekee hiuksesi tuntuu staattinen painajainen eikä edes liiku hieman. Sinun on löydettävä kevyt hiuslakka, joka pysyy pidätettynä aiheuttaen ikäviä, ruma haittavaikutuksia.

He ovat siellä, luota minuun. Etsi kevyt ja ei-tahmea hiuslakka, joka lukittuu kiharoihin ja silti on upea liike ja kummallakin askeleella.

Oikeat työkalut

Seuraava askel täydentää curls on löytää täydellinen curling työkalu! Joillekin naisille käyristysrauta, joka menee jopa 400 asteeseen, tekee tempun aina joka kerta, kun taas toisilla ei ole mitään vaikutelmaa kyseisellä kuumalla työkalulla. Jos et voi työskennellä curling rautaa pelastaa elämäsi (en todellakaan voi), saatat joutua kokeilemaan jotain muuta.

Yksi hieno vaihtoehto yrittää on curling sauva. Heillä on vähän tottua, mutta minulla on ollut hämmästyttäviä tuloksia käyttäen käyristystappia. Se on paljon erilainen kuin curling-rauta - sinun on käärittävä hiukset ympärille. Mutta vaikka se on hieman erilainen, se on niin yksinkertainen, ja minulla ei ole koskaan ollut ongelmaa pöyristettyjen kiharojen kanssa.

Toinen hämmästyttävä tapa tehdä paksut hiusneulemme on käyttää suoristusaineesi! Olemme kaikki kuulleet tämän kaikesta uudesta ilmiöstä, ja jos et ole vielä kokeillut sitä, sinun täytyy antaa se kuva! Kun huomaat, että voit saavuttaa tällaiset upeat, suuret kiharat ja suoristusaineet, voit saavuttaa kaikki hiukset unelmasi vain yhdellä työkalulla. Jos tarvitset apua, YouTube-tutoriaaleja on paljon, jotta voit saada kiharaa suoristimesta.

Kuinka kaartaa paksut hiukset

Leikkaa se

Tarvitset bobby-nastat, jos aiot hieroa hiuksiasi; ei vakavasti, tarvitset niitä. Ja naisena, sinulla on todennäköisesti täällä jo vatsassa. No ne voivat olla valtava apu, kun yrität saada paksut hiukset kiharat. Kun olet valmis hiusleikkaus, poista kaareva rauta tai sauva tai mitä muuta kuumaa työkalua käytät ja kiinnitä se ylös, kunnes se jäähtyy. Pyyhkäisemällä hiustesi, kun se on edelleen kääritty ja kuuma koskettaa, koukku on "lukittu". Kun olet jäähtynyt, poista bobby-tappu ja huomaat vakavasti täynnä ja piristävää kiharaa, joka ei mene missä tahansa lähiaikoina.

Tällainen yksinkertainen temppu, mutta lupaan teille - se auttaa TON: ia.

Kuinka kaartaa paksut hiukset

Kokeile luonnollisia tapoja

On paljon tapoja saada kiharat ilman kuumaa työkalua. Yksi tapa saada kauniita kiharoita on punos hiukset, kun se on märkä. Tietenkin sinulla saattaa olla näkökulma, joka on hieman aaltoilevampi kuin kihara, mutta kaikki riippuu palmujen koosta.

Vaihtoehtona on hiusten hiukset kasaantumiseen sukkana, kun se on märkä. Lepatkaa sitä, herätä ja poista pulla, ja sinulla on kauniita pomppulinnaja, jotka kestävät koko päivän lähes vaivalla. Kuinka siistiä!

Varmista, että hiukset ovat terveitä

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, varmista, että hiukset ovat terveitä ennen kuin yrität kiharat. Tarkoitan, oletko koskaan yrittänyt kihartella hiuksia, jotka ovat kuivattuja ja karkeita? Se ei mene niin hyvin, ja jos se ei, se ei näytä niin hyvältä. Varmistaaksesi, että hiukset ovat mukavia ja terveellisiä, auttavat sinua ulos, kun on aika rentoutua kauniisiin kiharoihin.

Tämä tarkoittaa aikaa kestää kunnon, kosteusvoite ja yksinkertaisesti hoitaa jokaisen säikeen!

Miten saat paksut hiukset pitämään kiharaa?

Leave A Comment

11 − = 4