Hyvän huulten käsittely

Olemme kaikki olleet siellä - olemme kaikki tehneet onnelliseksi parturien mielestä kuvasta, jonka julkkis haluamme heidän tekevän meidät näyttämään vain palatakseen kotiin myöhemmin samana päivänä silmiin, jotka ovat täynnä kyyneleitä ja päämme vihassa. Huono hiustenleikkuus imee. He tekevät meistä tuntea raivoa, surua ja puhumattakaan stressistä. Pitääkö meidän todellakin mennä ulos talosta näin? Rauhoitu, tytöt, olemme kaikki olleet siellä - minua mukana. Niin kauhea kuin se saattaa tuntua tuolloin, huono hiustenleikkaus ei kuitenkaan ole maailman loppu. Se ei ole se, että hiukset ovat tuhoutuneita, sillä se käsittelee sitä.

Sanotaan, että tässä on joitain hienoja vinkkejä ja temppuja, joiden avulla voit mennä kauhean hiusten leikkaamisesta etsimään tyylikästä ...

b03e92727e6ec28f798f10d22b59cd12

Curls piilottaa kaiken

Jos olet epävarma, kiristä! Hiusten kiharat tai aallot lisäävät automaattisesti hauskoja tai epätasaisia ​​bittejä. Kun hiukset ovat käpristyneitä, kaikki on aina eripituisia, joten kukaan ei huomaa huonoa tekemistäsi. Lisäksi voit lisätä tiukempia tai löysempää kiharoita, jotka auttavat tasaamaan äärimmäisen huonoja, ahem-haittoja. Vielä paremmin, hiukset näyttävät ihanan tyylikkäisiltä yrityksiltäsi peittää kampaajien kappaleet.

107e2373f6726bfad151246e6aa0441b

ÄLÄ saavu saksille

Houkuttelevaa kuin vain tavoittaa sakset ja kiinnittää hiuksesi itse, älä! Luota minuun, teet vain huonommin. Tiedän, että saatat katsoa peiliin ja ajatella, kuinka vaikeaa se voi olla? Tai "voisin korjata sen", olen pahoillani, että olet väärässä. Kampaajat käyvät paljon koulutusta tekemään mitä he tekevät, se on todellakin taidemuoto. Jos aloitat DIY: n, pääset lopulta tekemään hiuksesi lyhyemmäksi, voittomaksi ja lopulta huonompiksi. Jos luulet, että hiukset tarvitsevat miellyttävää rakkautta ja hoitoa, niin käy ammattilaisella. Ne eivät välttämättä kykene maagisesti kasvattamaan hiustasi, mutta ne saattavat pystyä tekemään sen.

Suorita se

Jos ongelma on, että kampaajasi on leikannut tuhansia tai kahta liikaa pois kauniista lukkoistasi, ja nyt tuntuu olevan lähellä miehen hiuksia, hiusten suoristaminen voi olla vastaus. Ei vain suoristus tee hiukset näyttävät tyylikäs ja sext, mutta se myös lisää pituutta teidän lukot.

eb24e5466d16546706b4cabc68b8cd5e

Koe!

Joten sinulla on huono hiustenleikkuus, se ei ole maailman loppu. Jos kysyt minulta, nyt on aika kokeilla. Yritä kiinnittää hiuksesi takaisin uuteen tapaan, lisätä äänenvoimakkuuden hintatarjousta tai työntää sitä takaisin, liu'uttaa muutamia hienoja hiuslinkkejä tai lisätä otsapanta. Mikä tahansa tästä tuo silmät kohti uutta ja erilaista hiuksistasi, ei mitä se on väärin. Nyt on hyvä aika kokeilla uusia asioita, joita et ehkä ole kokeillut muulla tavoin.

c1cb97ec1fefe9c2671a2b0c3d8e9269

Ota inspiraatiota muilta

Jos tarvitset vähän inspiraatiota siitä, miten käsitellä hiuksiasi, päästä hiirellä läpi kuuluisia julkkislehtiä tai selata niitä verkossa. Ei ole väliä, mitä hiuksesi näyttää, takaan, että joku kuuluisa on samanlainen tyyli ja että he rokkaavat sitä. Jos he voivat tehdä sen, miksi et voi? Siellä on runsaasti hiuslehtiä, joten miksi et poimi yksi niistä nähdäksesi, kuinka toiset käyttävät teitä? Ei ole väliä kuinka huonoa luulet hiuksillesi näyttävän, on tapa vetää se pois.

Leikkaa vielä enemmän pois

Tämä kärki ei ole kaikille, mutta jos todella vihaat hiuksiasi ja sinulla on vähän rohkeutta sinusta, miten mennä vielä lyhyemmäksi? Koska hiuksesi ovat jo niin lyhyitä ja epätasainen kuin normaalit, ehkäpä tarvitset kokonaan uuden hiusten leikkauksen. Ehkä nyt on aika herättää uskoa ja kokeilla pixie cut tai bob. Voisit mennä todella radikaalille, kuten kuolleet kuuluisat tekevät juuri nyt. Ota lehti Jennifer Lawrenceista tai Miley Cyrus -kirjasta, he rocking pixie-kasvejaan, joten ei ole mitään syytä, ettet voi myöskään!

a71fcd3c242327afd8c23c018d396d5a

Älä levitä sanaa

Jos jumissa on huono leikkaus, se voi olla houkutteleva itkeä kaikille ystävillesi siitä ja levittää sanaa hirveästä kampaajasta, mutta luottakaa minulle tämä tapana auttaa. Sinun on parasta pidä hiljaa ja kertoa ihmisille, että tämä on haluamasi leikkaus. Varmista itsesi ja kukaan ei edes huomaa, miten todella tuntuu hiuksistasi ja mitä enemmän he eivät välitä. Tämä on erityisen tärkeää, jos yhtäkkiä aloitat päällessänne lisävarusteita hiuksessasi tai aloitat käpristyksen. Et halua, että ihmiset kysyvät syytä äkillisen radikaalin muutoksen takia.

(Kaikki kuvat ovat peräisin pinterest.com)

Leave A Comment

+ 73 = 83