Compass Tattoo merkitys

Antiikkisen perinnönsa ansiosta kompassilla on erityinen paikka tatuoinnissa. Alun perin meriliikenteessä kompassi saattaa löytää merimiehiä ja muita seikkailijoita. Vaeltajat ja luonnon ystävät voivat myös pitää kompassia lähellä sydäntä. Hauskaa ja menestystä etsivien ihmisten käytössä kompassi löytyy kaikista henkilöistä, jotka etsivät ohjausta ja tukea. Kompassi tarkoittaa monia asioita monille eri ihmisille. Tarkastelemme joitain yleisimpiä kompassin tatuoinnin merkityksiä ja muunnelmia seuraavassa luettelossa.

kompassi-1

Compass Tattoo merkitys

1. Ohjeet ja ohjeet

Kompassit antavat meille turvallisuuden tunteen suuntaamme. Tiedämme ja luottamme kompassin tarjoamaan magneettiseen ohjaukseen. Monet käyttävät kompassia kehon taiteessaan symboloimaan pysyä kurssilla vastoinkäymisten edessä. Kompassi voi olla myös yhteydessä North Star -hahmoon, koska sen sijoittaminen pysyy staattisena ja luotettavana. Koti löytyy myös kompassilla, ja tästä syystä monet matkustajat koristavat kompassia. Kompassin tatuointeja voidaan koristella meripeninkulmioilla ja maapalloilla, jotta tämä merkitys voidaan paremmin näyttää.

kompassi-2

2. Suoja ja turvallisuus

Suojeltavaa viehättävää viihdettä monet ihmiset ovat pitäneet kompassia suuressa arvossa. Sotilaalliset sotilaat ovat käyttäneet kompassin tatuointia symbolina riippuvuutensa ja uskollisuutensa haarautumiselta. Se voi liittyä myös uskonnollisiin symboleihin. Koska kompassi on luotu tuhansia vuosia, se on ikivanha turvallisuuden ja turvallisuuden symboli. Ankkureita, merilinnuja, saappaita ja akseleita voidaan käyttää merivoimien tai vaellus-taustaksi.

3. Luck ja inspiraatio

Kompassi voidaan myös käyttää onnettomuuden tuojana. Kadonneita ihmisiä voi käyttää kompassia tuoda itseään onnea. Koska kompassi on käytännöllinen työkalu, sitä käytetään hyväksi kuin muut käytännölliset työkalut, kuten hevosenkengät. Koska kompassi näyttää aina pohjoiseen, monet näkevät sen inspiraationa. Tarpeen aikana meitä usein inspiroidaan epiphanies ja oivalluksia. Tästä syystä kompassin tatuointeihin voi liittyä symboleja, kuten unelmoivaa ja noppaa.

kompassi-3

Compass Tattoo Meanings Variations

1. Koristeet

Laaja valikoima ihmisiä voi käyttää kompassia, joten ylimääräiset koristeet voivat olla hyödyllisiä syvemmän merkityksen osoittamisessa. Meressä voi käyttää kalaa, maapalloa, ankkureita ja muita meren symboleita. Vuoria, puita, akseleita, saappaita ja muita merkkejä voidaan käyttää osoittamaan rakkautta retkeilyyn ja ulkoiluun. Nopat, hevosenkengät, neljälehtiset kääpiöt ja muut onnea aiheuttavat talismaanit liittyvät yleisesti kompassiin. Kulta ja muut maalliset tavarat voivat seurata kompassia näyttämään seikkailua ja menestystä.

2. Muutokset

Kompassi, jossa ei ole suunnan osoitinta, saattaa näyttää hyödyttömän kompassin. Yksi rikki tai villisti pyörivällä nuolella saattaa näyttää epävarmuutta tai epäselvyyttä. Yksi, joka osoittaa suoraan pohjoiseen, saattaa näyttää oikean suunnan, kun taas toisessa suunnassa osoittama osoittaa, missä on kotona. Pitkäketjuisella kompassilla voi olla kiinnitys siihen liittyvään merkitykseen. Esimerkiksi kompassiin ja uskonnolliseen esineeseen kiinnitetty ketju voi osoittaa, että henkilö saa ohjauksensa ja suuntansa tuosta uskonnosta. Rikkoutuneet etulevyt saattavat osoittaa tällaisten työkalujen olevan puutteellisia. Kompassi, joka on vettä täynnä tai hometta, voi näyttää ikä ja itseluottamus. Koska merkitykset voivat olla hyvin henkilökohtaisia, sinun pitäisi vapaasti päättää, mitkä ainutlaatuiset kosketukset tekevät kompassi tatuoinnillasi todella omiksi.

Kompassin käyttäjän käytettävissä on monia vaihtoehtoja ja piilotettuja merkityksiä. Ole varma tutkimalla perhettä ja kulttuurihistoriasta, ennen kuin teet tatuointi pysyväksi. Kompassia voidaan käyttää keskipisteenä tai lisälaitteena toiselle symbolille, mikä vain lisää sen mahdollisuuksia. Tatuoijalla on hyödyllistä kokemusta, että he ovat enemmän kuin halukkaita jakamaan kanssasi, joten älä tuhlaa niin arvokasta tietoa ja tietoa.

Leave A Comment

42 − 37 =