Butterfly Tattoo merkitys

Luonnossa perhonen on yksi ihmeellisistä, hämmästyttävistä olentoista. Se alkaa kuin vain toukka ennen metamorfisoitumista upeaan perhonen. Tämän metamorfoosin takia perhonen liittyy usein ylösnousemukseen ja uudelleensyntymiseen. Samoin kuin feniksit, ihmiset käyttävät sitä, että he edustavat muutoksia, joita he ovat menossa läpi ja miten he tulevat voitolle kauniin perhosen kauniiksi. Kristinuskossa perhosen metamorfisia voimia käytetään edustamaan tapaa, jolla Kristus nousi ylös ja nousi taivaaseen.

Monille ihmisille perhoset ovat myös hengellisyyden, kauneuden ja rakkauden symboli. Kreikassa perhonen sana on psyyke. Tämä sana valittiin sielun, jumalatar, psyyken kunniaksi. Tämäntyyppiselle tatuoinnille jumalatar vetää perhosen siivet. Kreikan mytologiassa psyyki avioitui rakkauden jumalan, Erosin kanssa.

perhonen-1

Butterfly Tattoo merkitys kautta aikojen

Koko historian aikana perhonen on ollut metamorfoosin symboli. Aluksi perhonen alkaa muna. Ennen pitkää se muuttuu nälkäksi toukkaiseksi. Se lopulta tekee kotelon, jossa se muuttuu ihana perhonen.

Ihmisille tämä muutos merkitsee ihmisen muutoksen merkitystä. Mahdolliseksi hämmästyttäväksi ja kauniiksi tekeminen vie aikaa ja outoja vaiheita. Niin kuin perhonen, ihmisen sielu ja yksilölliset kyvyt muuttavat elämänsä ajan, kunnes ne tulevat kauniiksi kuin perhonen.

Muuten kuin muutos, perhonen muistuttaa, että elämä on pysyvää. Kaikki kehittyy jatkuvasti, eikä mikään kestä ikuisesti. Tämä tatuointi auttaa muistuttamaan käyttäjää, että jopa elämän parhaimmat asiat loppuvat lopulta.

Riippuen siitä merkityksestä, että kiinnität perhonen tatuointiin, uusi kehosi taide voisi tarkoittaa:

- Kauneus
- Transformointi
- Rakkaus
- Pelottava
- Elämä
- Hedelmällisyys
- Rauhallisuus
- Ajatuksia
- Unelmat
- Elämä
- Intuition
- ylösnousemus
- Kuolemattomuus
- Hengellisyys
- Arvostus
- Delicateness

Perhonen muna-astetta käytetään usein symboloimaan syntymää tai uutta alkua. Larvan avulla ihmiset käyttävät tatuointiaan edustamaan sosiaalistumista tai riippuvuutta. Samaan aikaan lava-aste on edustus tietoisuudesta ja riippumattomuudesta. Chrysalis- tai cocoon-vaiheessa perhonen käytetään osoittamaan yhden tyyppisen olemassaolon ja peruuttamisen maailmasta. Perhosetatujen viimeinen vaihe edustaa valaistumista, syntymistä ja heräämistä sekä uuden vaiheen kehitystä elämässä.

perhonen-2

Butterfly Tattoo merkitys eri kulttuureissa

Kelttien mytologiassa perhonen käytetään osoittamaan rakkautta, kauneutta ja kunniaa. Lisäksi sitä käytetään edustaa sielua kelttiläisessä symbolismissa. Tällaiset tatuoinnit juurtuvat pakanismiin ja osoittavat vahvan yhteyden irlantilaiseen kulttuuriin ja luonnon elementteihin. Japanilainen perhonen edustaa delicateness, naisellisuus ja kauneus. Tämän merkityksen vuoksi geishat edustavat usein perhosia.

Kiinassa perhonen edustaa positiivisia ominaisuuksia, kuten terveyttä, onnea, siunauksia, runsautta ja iloa. Aasialainen kulttuuri käyttää usein musta perhonen osoittaakseen ystävän tai rakkaansa viime tai välittömän kuoleman. Esoteeristen kristittyjen osalta perhonen on edustus Kristuksen ylösnousemuksesta ja kuolemattomuudesta. Sitä käytetään myös osoittamaan suurempaa rakkautta, joka voidaan herättää ihmisen sydämessä.

perhonen-3

Ulysses Butterfly Tattoo

Tällainen perhonen on kotoisin Australiasta ja on suojattu lailla. Sillä ei ehkä ole symbolista merkitystä, mutta sitä käytetään usein heimojen tai esteettisten tatuoiden yhteydessä.

Butterfly Dragonfly Tattoo

Siipipyörä on yksi parhaimmista symboleista vettä ja ilmaa varten. Vaikka vesi osoittaa meditaatiota ja alitajuntaan mieli, ilma edustaa muunnosta. Perhonen ja sudenkorento ovat molemmat vapautta, muutosta ja hyvinvointia. Kun käytetään yhdessä, tätä tatuointia käytetään symboloimaan sisäistä rauhaa.

perhonen-4

Monarch Butterfly Tatuoinnit

Monarch-perhonen on yksi maailman tunnetuimmista perhosista. Meksikossa nämä perhoset juhlitaan kuolleiden päivänä, koska ne edustavat rakkaansa palanneiden henkien paluuta. Uskotaan olevan huonoa onnea siirtää kuollut Monarch-perhonen, koska se tarkoittaa, että häiritsette rakkaasi lopullista lepopaikkaa.

Dragon Butterfly Tattoo

Lohikäärme on usein käytetty voimaa ja voimaa. Vaikka lohikäärme pidetään maskuliinisena, perhonen on usein ajateltu naisellisiksi symboleiksi. Tämän vuoksi lohikäärmeen maskuliiniset ominaisuudet ja perhonen feminiiniset ominaisuudet osoittavat tasapainon tatuoinnissa. Yhdessä he edustavat kauneutta, viattomuutta, voimaa ja voimaa.

Rintasyöpäperhosen tatuoinnit

Monet naiset käyttävät perhonen tatuointeja, joten ei ole yllättävää, että perhonen tulee osa rintasyövän tietoisuutta tatuointeja. Vaaleanpunainen nauha lisätään usein, koska se on yleinen symboli rintasyövän torjumisesta. Kun joku on rintasyöpäperhosen tatuointi, se osoittaa uudestisyntymistä ja toivoa sen jälkeen, kun hän on menettänyt rakkaansa sairauteen. Rintasyöpäperheet voivat myös käyttää niitä osoittaakseen taistelunsa ja toivonsa taistelussaan.

perhonen-5

Angel Butterfly Tattoo

Enkelit ovat ihmisten vartijoita ja uskotaan olevan Jumalan sanansaattajia. Käytettäessä perhosilla niitä käytetään usein osoittamaan syyttömän sielun suoja. Ihmiset, jotka saavat tämän tatuoinnin usein tuntuu, että heille on annettu tehtävä korkeammalle ihmiselle suojatakseen tai ohjaamaan herkempää, viattomampaa henkilöä.

Butterfly Fairy Tattoo

Käytettäessä yhdessä, perhonen ja keiju tatuointi osoittavat muutoksen, vapauden, uudestisyntymisen ja naisellisuuden. Nämä luonnolliset elementit osoittavat usein, että henkilöllä on syvä yhteys luonnolliseen tai henkiseen maailmaan.

Butterfly Eyes Tatuoinnit

Monille kulttuureille kaikkialla maailmassa silmät uskotaan olevan sielun ikkunoita. Perhonen tatuointi silmillä osoittaa kykyä etsiä jonkun sielun. Usein ihmiset saavat tämän tatuoinnin, kun he ovat kokeneet suuren muutoksen, joka on aiheuttanut heidät arvioimaan uudelleen heidän elämäänsä. Tämä voi tapahtua avioeron jälkeen, kun taistelu riippuvuudella tai muulla transformatiivisella tapahtumalla.

Leave A Comment

6 + 4 =