Bird Tattoo merkitys

Ei ole väliä kuinka huono päiväsi on, laululintujen makea sirkutus voi vetää sinut ulos funkista. Lintujen laulu on tunnettu kevään symbolina ja uusia mahdollisuuksia, koska mies alkoi ensin käyttää symboleja. Linnun ääni heijasteli kaikkia mahdollisuuksia, joita päivä voisi tuoda. Alitajuisesti ihmiset yhä kuuntelevat ensimmäisiä lintujen pilliä, jotka osoittavat, että aamu on tullut.

Koko ihmiskunnan historiassa ihmiset ovat olleet pakkomielle linnun symbolismin takia. Monet linnun piirteistä ovat asioita, joita ihminen pyrkii. Enimmäkseen lentolupa symboloi vapautta, jonka ihmiset haluavat muuttaa. Aikaisimmista historian keksijöistä ihminen on ollut pakkomielle lennon mahdollistamisessa. Keksijät kuten Leonardo Da Vinci keskittyivät tapoihin, joilla ihminen voisi nousta samaan korkeuteen kuin linnut.

Kauan sitten Abbas Ibn Firnasista tuli ensimmäinen ihminen, joka yritti lentää kuin lintu. Hän suunnitteli materiaalia ja höyheniä, joka toivottavasti auttaisi häntä lentämään. Abbas pääsi alas kaupungin korkeimmasta rakennuksesta, ja hän onnistui liukumaan lyhyellä etäisyydellä ennen kaatumistaan. Toisin kuin aikaisemmat lentoyritykset, Abbas selviytyi lennostaan. Eräässä toisessa lennossa yksi keksijä vakuutti, että hän voisi lentää Eiffel-tornista. Valitettavasti hän ei selviytynyt yrityksestä ja varhaiset videot osoittivat epäonnistuneen testauslennon hirvittäviä tuloksia.

lintu-2

Bird Tattoo merkitys

Vaikka monet lintu-tatuoinnit ovat yhteisiä merkityksiä, merkitys voi vaihdella riippuen lintutyypistä ja valitsemastasi tyyppisestä tatuoinnista. Nämä luonnolliset olennot liittyvät usein merkityksiin kuten:

- Nobility
- Kauneus
- Hengellinen ohjaus
- Elegance
- Täysin vapaus
- Tieto ja älykkyys
- Rauhan
- Perhe
- Äitiys
- Rakkaus

Phoenix Tattoo merkitys

Monista lintulajista Phoenix on yksi yleisimmistä tatuoinnit. Mytologiassa feneksin sanottiin kuolevan tulisessa liekissä ja nousevan taas tuhkasta. Näin ollen feniks oli uudestisyntymisen ja muutoksen symboli. Varhaiset kristityt käyttivät feniksin edustamaan Jeesuksen Kristuksen ylösnousemusta. Feeniksin pitkäikäisyys oli myös symbolinen siitä tavasta, että kristityt selviytyisivät vainoamisesta ja hävittämisestä noustakseen sananlaskun tuhista.

Dove Tattoo merkitys

Kyyhky on tuhansien vuosien ajan ollut rakkauden ja rauhan symboli. Raamatussa kyyhkyset ovat usein mukana kaupoissa, joissa Jumalan lupaukset hänen valitsemaansa ihmiseen ovat. Kauan sitten kyyhkynen oli kanaanilaisen äiti jumalatar, Asherah. Roomassa kyyhkyset liittyivät Venuksen, rakkauden ja kauneuden jumalaan. Vaikka kyyhkyset voivat edustaa kristillistä uskontoa, sitä voidaan käyttää myös edustamaan kauneutta, naisellisuutta, puhtautta ja armoa.

lintu-3

Thunderbird Tatuoinnit

Thunderbird on myytti myytti ja legenda. Kotkan innoittamana tämä olento tunnettiin henkisenä oppaana, kovaa soturia, vaalivaarta ja jumalallista luojaa. Käytettäessä tatuoinnissa ukkonen voi edustaa hallitsevuutta, aatelia, voimaa, voimaa ja kunniaa.

Paratiisilintu Tatuointi

Paratiisin lintu on linnun valtakunnan diva. Tämä lintu on poikkeuksellisen lähtevää ja kaunista. Papua-Uudessa-Guineassa tällaista lintua pidetään jumalan lahjana ja sitä käytetään kunniallisissa rituaaleissa. Nämä pienet eläimet tunnetaan tyylikkyydestään, armostaan ​​ja kauneudestaan.

Falcon Tattoo

Haukan ja kotkan tavoin haukku tunnetaan jaloiltavaksi. Se edustaa usein nousevaa aurinkoa ja uusia alkuja. Tunnettu erinomaiseksi metsästäjänä, falcon tunnustetaan olevan poikkeuksellisen hyvä keskittyen tiettyyn tehtävään. Heidän keskittymisensä ja älykkyytensä ansiosta hauki on symbolinen ihmisen kyvystä pysyä sitoutuneena tavoitteeseen huolimatta mahdollisista esteistä.

lintu-5

Raven Tatuoinnit

Varis tai korppi on yhtä aikaa jalo ja täydellinen paha tekijä. Nativeamerikkalaisessa kulttuurissa korun on uskottu olevan maailman suojelija, joka auttoi luomaan. Jokaisen herätyspäivän aikana se manipuloi kaikkia ympärillään, jotta viisaus saataisiin maailmaan. Vaikka korppu tunnetaan pahastuneisuuksistaan, se tunnetaan myös rakastavasta luonteesta. Niinpä korppikotkat voivat edustaa suojelua, luomista, uusimista ja älykkyyttä.

Eagle Tatuoinnit

Kreikan mytologiassa Zeus liittyi kotkaan ja salamoon. Nykyaikaiset kulttuurit yhdistävät usein kotkan maskuliiniseen vahvuuteen, viisauteen, virilityyn, voimaan ja henkiseen hyvinvointiin. Nativeamerikkalaisessa kulttuurissa kotkien uskotaan olevan jumalan lähettiläitä ja voimakkaita hengellisiä olentoja, jotka ovat Thunderbirdin henkeä inkarnaatio.

Crane Tatuoinnit

Japanilaisessa kulttuurissa nosturin uskottiin tuovan siunattu avioliitto ja onnea. Japanilaisilla oli perinne taitella 1000 origami-nosturia häälahjaksi tuoda hyvää onnea. Kun Hiroshiman jälkeenjäänyt Sadako Sasaki taittui nämä nosturit rauhan aikaansaamiseksi, perinne tuli yhä suositummaksi. Nosturi voi edustaa onnellisuutta, vaurautta, rakkautta, toivoa, rauhaa, puhtautta ja uusia mahdollisuuksia.

lintu-1

Lark Tatuoinnit

Vaikka liput voivat olla pieniä, ne ovat erittäin yleisiä Länsi-Euroopassa ja Englannissa. Nämä ihanat linnut herättävät aamunkoittoa, ja siksi he ovat tottuneet symboloimaan onnea, toivoa ja uusia mahdollisuuksia. Tunnettu kauneudestaan, tunnelmia ovat käyttäneet tunnetut kirjailijat, kuten Shakespeare ja Chaucer. Lisäksi nämä linnut symboloivat uusien mahdollisuuksien, uudistumisen ja onnen saavuttamista.

lintu-6

Sankofa Tatuoinnit

Sankofa tatuointi on afrikkalainen käsite, jota käytetään kankaalla, muotilla, koruilla ja tatuoinnilla. Tämä hengellinen symboli on merkki, jonka ihmisten tulisi oppia menneisyydestään luomaan parempaa tulevaisuutta. Riippumatta siitä, mistä olet, kyky oppia virheistä on piirre, joka voi resonoida kaikkiin kulttuureihin.

Kardinaali Tatuoinnit

Kardinaalit, jotka ovat tunnetusti intohimoisia ja tulisia, voivat tuoda valoa kylmin talvipäiviksi. Kardinaalit tunnistavat kirkkaat värit ja vilkkaat kappaleet elinvoiman, nuoruuden, energian, ilon, onnellisuuden ja intohimon symbolina. Koska ne ovat tunnetusti erittäin alueellisia, kardinaali voi olla myös velvollisuuden, uskollisuuden ja perheen symboli. Saksassa he ovat myös joulun symboli.

Hummingbird Tatuoinnit

Muinaiset atsteekit uskovat, että hummingbird antaisi käyttäjälle voimaa ja energiaa, koska hummingbirdin hämmästyttävä kyky voittaa siipensä kahdeksankymmentä sekuntia. Karibialla tämä lintu on myös armon ja kauneuden symboli. Se tunnetaan myös sen intohimosta, energiasta ja elinvoimaisuudesta.

Flamingo Tatuoinnit

Kiiltävä, vilkkuva flamingo on suosittu tatuointi. Tämä lintu saa värinsä ruokavaliosta, joka on runsaasti beta-karoteenia. Tunnettu tyylikkyydestä, armosta ja kauneudesta, flamingoa kunnioitettiin muinaisessa Egyptissä auringon jumalan, Ra: n, symbolina. Lisäksi ne ovat energian, elinvoiman ja kauneuden symboleja.

lintu-4

Owl Tattoos

Vaikka jotkut perinteet kunnioittavat pöllöä oivaltavana viisauden linnuna, pöllö pelataan joskus kuoleman ja epäonnen merkkinä. Monissa kulttuureissa pöllö nähdään henkisenä oppaana, joka yhdistää ihmisen toiseen maailmaan. Pöllön tatuoinnit edustavat usein syvempää ymmärrystä elämästä, älykkyydestä ja totuudesta.

Leave A Comment

+ 89 = 98