Ankkurin tatuointi tarkoitetaan

Ankkuri on yksi suosituimmista ja kuuluisimmista saatavilla olevista tatuoinnit. Usein merivoimien palveluksessa olevien jäsenten käytössä ankkuri on varma merkki tällaisesta sitoutumisesta. Ankkurilla on myös muita merkityksiä, myös uskonnollisia ja kulttuurisia säätiöitä. Näitä merkityksiä käsitellään jäljempänä yksityiskohtaisesti.

ankkuri-1

Ankkurin tatuointi tarkoitetaan

1. laivasto ja merijalkaväki

Ensinnäkin ankkuri on merivoimien symboli. Kaulusmerkillä varustetut ankkurit ovat usein ylpeyden ja uhrauksen symboli. Tämä merkki on tärkeä merimiehet useista syistä, mutta sidos, joka sitoo heidät muiden merivoimien palvelukseen, on usein tärkein. Ketjut, köydet, maapallot ja muut symbolit voivat määritellä paremmin henkilön roolin merimiehenä. Usein kertaa tatuoinnissa käytetään myös sanoja tai lyhenteitä.

ankkuri-3

2. Kristinusko

Ankkurilla on juurensa kristinuskon salaisena symbolina. Rooman aikoina monet ihmiset vainotettiin heidän uskomuksistaan. Kristillisyyden monista piilotetuista symboleista ankkuri löysi tiensä monien länsimaisten kulttuurien uskonnolliseen ja kulttuuriseen maailmankatsomukseen. Monille ihmisille löytyy ankkureita, joilla on ilmeinen tai liioiteltu risti. Aurinko, kädet rukouksessa, kyyhkyset tai muut uskonnolliset symbolit saattavat liittyä ankkurintotouintiin.

3. Uskomus ja määrittäminen

Ankkurit on suunniteltu pitämään alus tai vene paikallaan riippumatta sääolosuhteista ja aalloista. Ankkuri on selkeä symboli vakaumuksesta ja päättäväisyydestä. Ankkuri voi käyttää myös ihmisiä, jotka eivät ole sidottuja mereen.

4. Merta

Kalastajilla, merimiehillä, kauppiailla ja lukemattomilla merimiesammateilla on vahva syy ottaa tämä tatuointi. Tämä voi edustaa erilaisia ​​asioita yksilölle ankkuritärpäillä. Usein nämä tatuoinnit koristavat muita tällaisia ​​symboleja. Kalastajalla voi olla kaloja ja koukkuja ankkurin ympärillä. Merimiehellä voi olla myös purjevene. Kauppiaan voidaan symboloida suurilla kauppalaivoilla ja aarrekammioilla.

5. Kiitollisuus ja tuki

Ankkuri on myös kiitollisuuden symboli. Monille ihmisille ankkuri on merkki siitä, että hänelle on myönnetty arvoa niille, jotka ovat aiemmin auttaneet heitä. Tämä voi olla joku, joka on luotettava tarpeessa. Tämä voi olla myös erinomainen henkilö, joka pitää heidät vaarallisen tien ottamisessa. Perheperinteitä voi edustaa myös ankkuri.

ankkuri-2

Ankkuri Tattoo Merkitys Vaihtelut

1. Koristeet

On olemassa lukemattomia koristeita, jotka voivat liittyä ankkuri tatuointi. Merkit voidaan ilmaista monin eri tavoin, joilla symbolit ovat ankkurin takana ja ympärillä. Kalat ja muut meren elämät ovat selviä esityksiä merestä rakkaudesta. Sotilasmerkinnät ovat sotilaallisen perinteen ilmeisiä muistutuksia. Jotkut saattavat asettaa sydämen ankkurin taakse, mikä on kiitollisuuden mahdollinen symboli. Jokaisella ihmisellä voi olla oma mielekäs symboli, jota he haluavat lisätä.

2. Sanat

Sanat liittyvät usein ankkurityyppiseen tatuointiin. Äiti on tunnetusti rullaava ankkurin tatuoinnilla monissa tatuointimalleissa. Merisotilaat tai merimiehet saattavat lisätä nimityksiä osoittaakseen ylpeyttä ja uskollisuutta. Rauhan, uskon, rakkauden ja muiden myötätuntoa ja huolenaiheita voivat olla uskonnolliset tai hengelliset liikkeet. Jopa lauseet voivat koristella tällaisen merkityksellisen tatuoinnin.

Riippumatta siitä, miksi sinun tarvitsee ankkuri tatuointi, varmasti rakastat sitä. Muista tehdä se omasta, sillä ihmiset varmasti kysyvät syvemmästä merkityksestä. Varmista, että puhut tatuoijalle heidän neuvonnoistaan ​​ja kokemuksistaan, sillä on varmaa, että he tietävät, miten tatuointi on ainutlaatuinen ja mielekäs.

Leave A Comment

7 + 3 =