7 tapaa tehdä hiuksesi kauemmaksi

Naisille, me aina unelmoimme kauniista vahvoista, sileistä ja tietenkin pitkistä hiuksista. Mutta jos pituus on ikuinen kysymys sinulle, saatat ajatella, että Rapunzelin hiukset ovat ulottuvillasi. Älä koskaan pelkää! Nämä yksinkertaiset 7 tapaa tehdä hiuksesi näyttävät kauemmin ovat osoittautuneet antamaan sinulle ylimääräisen vähän pituutta olet aina unelmoinut, täysin hässäkkä ilmaiseksi.

87ac3922c74689c7dfb70e0d317e9c37

1. Korjaus ja kuivaus

Hiusten leikkaaminen ja kuivaaminen on välttämätöntä paitsi luomaan kauniita hiuksia, jotka häikäisevät ja häikäisevät, mutta pitkät ja vahvat hiukset. Käytä laajamittaista kampaa niin paljon kuin mahdollista - varsinkin kun hiukset ovat märät - älä ylikuovat hiuksiasi, sillä tämä voi aiheuttaa rikkoutumisen ja halkeilun. Älä koskaan pidä kuivaajaa liian lähelle hiuksiasi ja ravista kuivaajaasi hieman niin, että ilma pääsee juurille ja lopulta luo hiukan tilavuutta hiuksille. Yksi helppo temppu on taipua pääsi alas kokonaan ja puhaltaa kuivua hiukset ylösalaisin. Tämä aiheuttaa vakavan määrän ja pituutta. Lopeta työntämällä hiustesi taaksepäin ja kampaamalla tasaisella harjalla.

2. Tasaa ja suorista

Tässä on vihje tyttöjen tytöille, jotka kamppailevat kihara- tai aaltoilevilla hiuksilla: yksinkertaisesti suoristamalla lukkosi voivat hiukset näkyä kauemmin. Luulen, ettet usko, että se olisi niin helppoa, huh? Jopa tyttöjen, joilla on luonnollisesti suorat hiukset, tulisi suorittaa suoristusoikeus hiustensa läpi saadakseen mahdollisimman pitkät mahdollisuudet. Jos oikaisu jokapäiväistä ei kuulosta itsesi houkuttelevalta, harkitse pysyvää tasoitustyötä, jonka kokemus hiustartunnan asiantuntijalta tekee. Se on yksinkertainen 3-4 tunnin käsittely, joka tekee hiuksestasi sileät, suorat ja tyylikkäät pitkään aikaan!

 

3. Tummempi hiusväri

8ad21fbb8a8e0281ca6bc810cf713bac

Tiesitkö, että hiusten kuoleminen vain tummemmalla värillä tekee pituudesta automaattisesti pidempään? Anteeksi blondit! Jopa lyhyet lukot voivat saada hieman pituuden vauhtia yksinkertaisesti vaihtamalla tummempaan hiusten väriin. Kokeile upea suklaanruskea, henkeäsalpaava luumu tai jopa järkyttävä musta luodaksesi hiuksia, jotka näyttävät suuremmilta ja pitemmiltä kuin todella.!

4. Shampoo ja hoitoaine

Miksi ei käsitellä äänenvoimakkuus- ja pituusongelmia juuri lähteellä? On olemassa lukuisia ainutlaatuisia shampooja ja hoitoaineita, jotka on suunniteltu antamaan hiuksille vain vakava määrä, mutta myös pituutta. Etsi näitä erikoisvalmisteisia tuotteita lähikaupasta. Jotkut saattavat olla jopa jäänpoistolaitteita, jotka toimivat koko päivän!

5. Hiustenpidennys

Hiustenpidennykset ovat aina olleet go-to-tuote gals, jotka haluavat instant nousu hiusten pituus. Ne tulevat leikkeinä, nauhoina ja kutooina, ja ne auttavat sinua pitämään pidempät hiukset heti. Jos olet menossa juhliin, käytä hiustenpidennyksiä, jotka on tehty ihmisen hiuksista, jotta voit tasoittaa ja muotoilla niitä haluamallasi tavalla ja antaa hiuksille paremman ilmeen ja lisätä pituutta. Ne eivät ole kovin kalliita ja ne ovat helposti saatavilla. Voit pestä ja leikata ne aivan kuten luonnolliset hiukset ja käyttää niitä päivittäin, jos haluat!

 

6. Jaa keskelle

d0b11a6af929c299c2e89b6087df4034

Kyllä, jopa hiusten irtoaminen on hiusten pituuden tekijä. Sivusuuntainen irtoaminen tekee hiuksistasi näyttävän pienemmältä, epätasaiselta, mutta silti tyylikkäiseltä. Sinun paras panos on lisätä runsaasti kerroksia ja jakaa hiuksesi alas keskelle luoda pidemmän tyylin. Myös irrota split päättyy saada että puhdas ja tyylikäs ulkoasua hiuksesi.

7. Laita se ylös

Tämä saattaa kuulostaa äärimmäisen hullulta - ja se on todennäköisesti - mutta se on totta. Hiusten kasvattaminen heti tekevät hiuksista näkyvän täydellisemmin ja pidempään. Kokeile hiipua pohjaan ja vedä se ylös upeaan täynnä kynttilää. Voit myös yksinkertaisesti sitoa sen ponnahduslaudalla saavuttaa upea, pitkä tyyli. Käytä kolmipyörällistä menetelmää joissakin vakavissa pituuksissa! (Vedä hiustesi ylös kolmelle eri ponytailille päällekkäin).

Nämä 7 vaihetta - yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon, joka on täynnä runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja proteiineja - takaa sinulle haluamasi pituuden. Muista myös huolehtia hiustyypeistäsi säännöllisesti, levitä tuote hiuksiin sopivaksi, älä käytä liikaa lämpöä ja pidä päiden leikkaus!

Miten hiukset näyttävät kauemmin?

Leave A Comment

7 + 1 =