50 Pretty Toenail -artistemallit

Vaaleanpunainen black and white flower zebra toe nail design

Ompele varpaat tämän musta, valkoinen ja vaaleanpunainen yhdistelmä. Maalaa leopardi tulosteita mustalla ja valkoisella päällystetyllä kukilla varpaanne. Ranskalaisilla kärjellä on myös vaaleanpunainen ja musta vuori. Muita hopeisia kipinöitä lisätään ihanaa vaikutusta varten.

Varpaiden asettaminen!

Suunnittelu saada toenail art sinulle? Voit maalata varpaanne aivan yhtä paljon kuin voit maalata kynsiesi kädet. Maalaaminen ompeleidenne on yksinkertaisesti paljon helpompaa kuin maalata kynsiä kädet, koska voit käyttää molempia käsiäsi maalaamalla naulataidetta. Miten voit siis aloittaa oman toenail art -mestariteoksen? Seuraavassa on joitain perusvaiheita, joita voit seurata.

Jos sinulla on jo olemassa oleva kiillotus, varmista, että puhdistat sen. Hinta, joka on laiska ja maalaaminen vanhan pedikyyriisi voi yksinkertaisesti johtaa epätasaisiin väreihin ja reunuksiin toisella värillä. Haluat, että kynnet näyttävät puhtailta ja jopa, kun käytät pohjapäällystettä.

Varmista, että käpälät ovat juuri sopivaa pituutta. Toisin kuin kätesi kynnet, varpaankynkiä ei voi kasvattaa niin kauan, että se voi hankautua sukkia tai kenkiä vastaan ​​ja jopa aiheuttaa tartuntoja. Siksi sinun pitäisi hioa kynsisi yläreunaa heti leikkaamalla ne, jotta vältät harjoittelemaan sukkia ja suojaat varpaanne. Puhdistus voi myös auttaa eroon jäämistä vanhoista kiillotusaineistasi ja auttaa kynnet aloittamaan pohjaan liottamisen siten, että se voi välttää värjäytymistä.

Kun olet varmistanut, että kynnet ovat oikealla pituudella ja näyttävät puhtaalta, on aika pestä. Käytä kynsilakanpoistimia tasaamaan kynnet ja päästä eroon jäämistä, joita et ehkä ole saavuttaneet aikaisemmissa vaiheissa. Sinun tulisi myös aloittaa leikkaamalla kynsinauhoja omassa varpaan. Käytettävissä on kynsinauhoja, joiden avulla voit leikata kynsinauhoja tai varpaita.
Kun kaikki puhdistus on tehty, on aika aloittaa kiillotus ja muotoilu.

    Asioita, joita tarvitset oman toenail art design:

  • - Kirkas kynsilakka
  • - Värillinen kynsilakka tukipintaan ja malleihin
  • - Puuvilla (varpaiden erottamiseksi pinnoilta)
  • - pienet ja suuret harjat (mallista riippuen)
  • - Puhdista pyyhkeet
  • - Vertailumalli (kun suunnittelet toenail art -suunnittelua)

Maalaa toenailman taideteoksesi

Kun sinulla on viitekynsirakenne valmiina; alkaa opiskella sitä. Avain hankkimaan haluamaasi muotoilua on kärsivällisyys ja sitkeys. Se ei ehkä toimi ensimmäisellä kokeilulla, mutta sinun on muistettava, että käytäntö on täydellinen. Jotkut mallit saattavat kestää kauemmin oppia kuin toiset, joten varmista, että olet sitoutunut mitä tahansa suunnitelmaan, jonka suunnittelet toistensa varalta.

Voit kokeilla ja harjoitella yhtä varpaan tällä välin, kunnes saat sen oikein ja kopioit muotoilun muille toenailsille. Ei ole mitään tekemistä siitä, että sinulla on hyvä tulos omalle persoonalliselle toenaille suunnatuille taideteoksille. On myös suunnitelmia, jotka on helpompi tehdä kynsien tarrojen avulla. Voit jäljittää tarroja tekemään suoran tai kaarevan viivan riippuen suunnittelusta, jonka haluat saavuttaa.

kukka toenail art designs

Söpö ja värikäs kukka innoittanut toenail art design. Käyttämällä valkoista pohjamaalia, siniset ja oranssit kukat armostavat käpälät, jotka antavat kynsillesi kirkkaan ja värikkäitä kukkivat kukat. Täydellinen kesäaikaan.

geometria toenail art designs

Hauska ja ihastuttava näköinen toenail art design. Onko tämä yhdistelmä valkoisia, mustia ja keltaisia, vaaleanpunaisia, punaisia ​​ja vihreitä värejä, jotka kaikki on maalattu varpaisiin. Urheilullisia hauskoja muotoja, jotka leikkivät naulojen ympärillä, voit helposti yhdistää ne kaikkiin asuihin.

abstrakti toenail art designs

Tribal innoittanut toenail art. Pelaa lilaisia, valkoisia, mustia ja periwinkle-värejä tämän sassynäköisen kynsien muotoilun kanssa varpaisi. Rohkeat muodot ja leikkisä muotoilu luovat yksinkertaisesti ihastuttavan maalauksen petollisista muodoista, jotka on haudutettu toenaille.

lippu toes art

Neljäs heinäkuun innoittama toenail art design. Spice up varpaat amerikkalaisia ​​lippua värejä kierre mattavalkoinen ja meloni värejä. Lisäämällä tähtikuvioinen vaikutus lisäämällä pienet ihastuttavat kultaiset tähdet ylhäältä.

ruusu- toenail art

Mustavalkoinen teemalla nouseva toenail art. Aloita mattamusta mustalla pohjalla ja lisää yksityiskohtia valkoisista ruusuista tämän klassisen, mutta kaikkien aikojen suosikkisuunnittelun loppuun.

vesi marble design on toe nails

Söpö vauva värillinen päivänkakkara innoittanut toenail art design. Jos olet vauvojen värejä ja kukkia, niin tämä on täydellinen toenail art sinulle! Aloita useilla vauvojen väreillä pohjaan ja korosta päivänkakkara terälehdet isoin toenail-vaatteisiin samalla, kun ne täyttävät mallin hopeahelmillä.

vesiväri toenail art designs-37

Tiivistelmä ja maali innoittivat toenail art. Playa kiertää moninaisilla väreillä maalaamalla ne kynsillesi ikään kuin ne olisivat abstrakteja. Matta valkoisia ja merivärejä värejä käytetään pohjana kullan kolmion muotoinen helmi loppuun.

varpaankynsi art designs-12

Pitsi-teeman toenail art design. Koristele toenailssi vuorotellen mattavalkoisilla ja valkoisilla pohjalla ja lisää päällekkäin valkoista pitsiä. Paranna vaikutus vaaleanpunaisten ja hopeahelmien kanssa, jotka on lisätty mallin ylimmällä kerroksella.

perhonen toenail art

Söpö polka-piste ja päivänkakkara inspiroivat toenail art. Lisää söpö touch tohveliisi mustavalkoisilla polka-pisteillä ja daisy-kukilla kaltevilla väreillä. Kauempana muotoilu lähes maagisesti näyttää muuttuvan perhosen siiviksi.

Musta and white toenails

Mustavalkoinen pitsi inspiroi toenail art. Päällystä varpaanne mustat mattaketjut pohjaan ja lisää söpöjä valkoisia kynsilakkoja. Voit myös vaihtaa mustat ja valkoiset kiillotustuotteet, jotka vaikuttavat paremmin muotoiluun.

varpaankynsi art designs-34

Valkoinen, punainen, sininen ja kultainen ruudullinen toenail art design. Käytä valkoista kiillota pohjana ja luo ruudullinen muotoilu päälle käyttämällä sinistä ja punaista kiillotetta viimeistelyäsi sitten ohut kerros kultaista kiillotusta sekä pieniä helmiä.

varpaankynsi art designs-31

Suloinen vaaleanpunainen kukka innoittanut ranskalainen kärki toenail art. Käytä lohen vaaleanpunaista kiillotusta pohjan väriseksi isoin toenail-kenttään ja kärjen väriksi muille pienille toenaille. Voit käyttää ohutta kultaista kerrosta vuoraukseksi ja luoda tyylikäs, valkoisen kukan muotoilu ison toenailon päällä.

varpaankynsi art designs-29

Bubble teemalla toenail art design. Voit käyttää neonpunaista ja neonväriä tähän muotoiluun. Vaihda molemmat värit pohjaksi ja meille vaaleanpunainen kiillotus kuin kuplan vaikutus keltaiseen pohjaan ja päinvastoin.

Pedikyyri, Toe Nail Art blue coral

Silmiinpistävä ja artsy näköinen toenail art design. Tämä toenail art design käyttää sinisiä, melonia, mustia värejä sekä hopeahelmiä täydentämään eksentristä ulkoasua. Siniset ja melonin värit jaetaan ohutta mustalla mustalla linjalla ja päällystetään mustavalkoisilla polka-pisteillä sekä hopeahelmillä

varpaankynsi art designs- 10

Tyylikäs, vaaleanpunainen teemainen toenail art -muotoilu. Käytä himmeä vaaleanpunaista kiillotusainepohjaa ja lisää pieniä pinkki- ja hopeahelmiä päälle. Toenail art näyttää erittäin siisti, puhdas ja tyylikäs.

Musta Pink White Zebra stripes Hearts Toe nail designs

Zebra-linja innoittanut toenail-taideteoksen. Voit pelata seeprat kuten siksak-linjat ja hauskat sydämet piirtääksesi tämän mallin. Käytä pohjamaalia vaaleanpunaisena ja valkoisena kiillona ja lisää ylhäällä olevia elementtejä, kuten söpöjä sydäntä, siksak-rivejä ja rohkeita viivoja, jotta saat kokonaisvaikutuksen.

varpaankynsi art designs-27

Toinen hauska ja trendikäs näköinen toenail art design. Tämä muotoilu on sekoitus rohkeita ja ohuita viivoja sekä söpöjä sydänmuotoja, jotka kaikki on valettu yhteen. Kirkkaiden värien, kuten akvamariinin, periwinkle, melonin, keltaisen, mustan ja valkoisen värin käyttö tekee myös suunnittelusta houkuttelevamman katsomaan.

varpaankynsi art designs-26

Midnight blue teema-toenail art design. Tämä erittäin elegantti näköinen kynsien muotoilu käyttää mattapunaista sinistä kiillotettua pohjaa, jonka päällä on kimaltelevat hopeahelmet, jotta kynnet erottuvat edes kaukaa. Ranskalaisen kärjen muotoilun käyttö isolla kärjellä näyttää myös hämmästyttävältä.

varpaankynsi art designs-23

Söpö näköinen vaaleanpunainen, harmaa, musta ja valkoinen teemalla toenail art design. Aloita kirkkaan vaaleanpunaisella pohjalla ja lisää ohut viistoja mustia, harmaita ja valkoisia kiillotusaineita päälle. Voit myös lisätä pieniä hopeahelmiä, jotta malli erottuu enemmän.

varpaankynsi art designs-22

Hyvin kodikas näköinen toenail art design. Käytä kevyitä vauvojen värejä, kuten merivettä, vaaleanpunaista, sinistä, periwinkleä ja akvamariinia. Suunnittele ne pieniksi kukiksi ja lisää kullanvärinen kullanvärinen kiillotus jokaiseen pienempään kynsiin.

varpaankynsi art designs-21

Vesimeloni innoitti toenail art design. Voit vaihtaa valkoisia, vihreitä ja vaaleanpunaisia ​​värejä tämän mallin pohjana maalattaessa vaaleanpunaisia ​​ja vihreitä kiillotusaineita, jotka kuvaavat vesimelonia. Voit myös lisätä ohuita viivoja kultaista kimallusta parantamaan suunnittelun vaikutusta.

varpaankynsi art designs-20

Merirosvo vaikutti inenail art. Tämä malli käyttää siniharmaita, valkoisia, mustia ja sinisiä kiillotusaineita. Marbling-vaikutukset maalataan pyörteisiin tyyleihin valkoisen maton päällä, kun taas muut pienet naulat on päällystetty vuorotellen siniharmaalla ja sinisellä mattavalla värillä.

varpaankynsi art designs-19

Söpö näköinen kukka inspiroi toenail art design. Suunnittelussa käytetään valkoisia, keltaisia ​​ja sinisiä värejä. Kynnet on maalattu vuorotellen valkoisilla, keltaisilla ja sinisillä pohjalla. Suuri toenail on sitten suunniteltu keltaisia ​​kukkia, jotka näyttävät pudonneet kaikkialla.

varpaankynsi art designs-18

Mosaiikkikukka inspiroi toenail taidetta. Samanlaisia ​​kuin kappeliikkunoiden mallit, tämä toenail art -muotoilu käyttää kirkkaita ja silmiinpistäviä värejä terävien kuvien luomiseen. Kuvat sitten päällekkäin toisiinsa muodostaen kukan muotoilun. Hopeat ja vaaleat helmet lisätään myös päälle.

hihamerkki toes

Yksinkertainen mutta klassinen näköinen toenail art design. Käytä melonia, mustavalkoista kiillotusta tämän suunnitelman luomiseen. Meloni ja valkoinen kiillotusaine maalataan vuorotellen pohjana, kun taas valkoiset pohjaan lisätään paksuja siksak-rivejä. Muut keltaiset helmet sijoitetaan melonin kiillotettujen kynsien päälle.

varpaankynsi art designs-13

Outoa näköinen ruudullinen innoittanut toenail art design. Tämän suunnittelun värit ovat fuksia, mustia ja valkoisia. Ruudullisia muotoja luodaan sitten mustavalkoisilla kiillotusaineilla. Muut kynnet päällystetään sitten mattapuutoksella.

varpaankynsi art designs-16

Tiger raita innoittanut toenail art. Ohut tiikerirainan muotoiset linjat maalataan lohen ja fuksia värillisten kiillotusten päälle. Perusvärit vuorotellen maalataan lohi ja yhdistelmä fuchsia värejä vaikutus.

Ankkuri, Sailor pedi toe nail design

Ankkuri innoitti toenail art design. Pidä hauskaa ankkuroidun muotoilun luomisessa varpaisiin. Voit käyttää yhdistelmää valkoisia, punaisia ​​ja sinisiä värejä käytettäväksi pohjana ja ankkurirakenteena ison silmäluokan päällä.

kasmirkuviointi pattern toe nail art

Viileä näköinen abstrakti teeman toenail art design. Käyttämällä täydentäviä värejä, kuten vaaleansininen, oranssi, keltainen, kuninkaallinen, keltainen kultainen sauva ja musta. Kynnet on maalattu vaihtoehtoisesti kuninkaan sinisellä ja kultaisella tankoisella mattapohjalla pohjavärien päällä pienillä kultahelmillä. Muut naulat on maalattu abstrakteilla.

mielitietty's Day Toe Nails Designs

Kaunis ruusu ja raita innoittivat toenail art design. Pienet kynnet on päällystetty kirkkaan vaaleanpunaisella kynsilakalla, kun taas iso toenail on suunniteltu paksuihin mustat ja valkoiset raidat. Kauniita vaaleanpunaisia ​​ruusuja lisätään raidat ylhäältä ja täydennetään kukkien kokonaisvaikutusta.

varpaankynsi art designs-9

Cool looking vaaleanpunainen, musta ja valkoinen teemalla toenail art design. Pienemmät kynnet päällystetään mattapunaisella kiillotuksella, kun iso toenail päällystetään mattavalkoisella kiillotuksella perusväriksi. Valkoisen kiillotuksen päälle piirretään useita pyörteitä mustia käyriä, joihin päästetään söpö vaaleanpunainen sydänmuoto.

varpaankynsi art designs-8

Ihastuttava näköinen leopardipainos innoitti toenail art. Päällystetty mattavalkoisena perusvärisenä, iso toenail on sitten suunniteltu punaisella violetilla, vaaleansinisellä, oranssilla, mustalla ja valkoisella leopardilla. Loput kynnet päätyvät kultakolmion muotoiseen helmiin.

Kesä nails

Mielenkiintoinen näköinen ja kirkas toenail art design. Kynnet on päällystetty mattapunaisella vaaleanpunaisella kynsilakkauksella. Suuret käpälät suunnitellaan sitten useilla värivaihtoehdoilla ja polka-pisteillä. Käytetään erilaisia ​​kirkkaita kiillotusaineita, kuten valkoisia, vihreitä, sinisiä ja violetteja.

varpaankynsi art designs-6

Erittäin mielenkiintoinen ja kauniisti luotu toenail art design. Lähes vaaleansininen muotoilu, joka käyttää vaaleansinisiä ja melonin sävyjä. Neliöt on vuorattu ohut kultapäällyste ja lisämainen himmeä valkoinen kiillotus lisätään yhdessä neliön muotoinen kulta helmi asetettu päälle.

Musta and White gingham

Söpö kääpiö-aiheinen toenail art design. Gingham-muotoilu käyttää mustavalkoisia kiillotusaineita valkoisen pohjamaalin päälle. Sen jälkeen loput kynnet päällystetään kevyellä meloni-kiilloituksella ruudukon muotoilun vastustamiseksi ja tasapainottamiseksi kynsillä.

Kesä Pedicure Ideas

Erittäin söpö ja hauska näköinen toenail art design. Kynsien pohjaväreiksi käytetään sarjaa mattavalkoisia, vaaleanpunaisia ​​ja hopeanvärisiä kiillotusaineita. Valkoisen pohjan päälle pyörteitä muotoja vaaleanpunaisissa ja periwinkle-kiillotusaineissa on maalattu hopeakivi ja violettihelmet.

varpaankynsi art designs-3

Värikäs heimojen inspiroima toenail art design. Kynnet on maalattu mattavalkoisilla ja oransseilla kiilloitetuilla pohjustusväreillä. Mielenkiintoinen osa on, että on olemassa tie-dye innoittanut väriyhdistelmiä joidenkin kynsien mustalla heimojen mallit maalattu päälle.

varpaankynsi art designs-2

Toinen mielenkiintoinen heimojen teemainen toenail design. Käyttämällä valkoista matta yhtenäisen pohja värin kaikki kynnet, eri muotoja asetetaan sitten päälle. Mustat, meloni- ja kultahelmet yhdistyvät ja lisätään kynsien päälle loppuun.

viileä toe nail designs

Vaaleanpunainen, vihreä ja musta heimojen inspiroima toenail art design, tämä muotoilu on hyvin yksinkertainen, mutta varmasti tekee työtä. Kynnet käyttävät vaaleanpunaista kynsilakkaa perusvärinä. Iso toenail on päällä v-muotoinen paksu ranskalainen kärki vuorattu musta kiillottaa ja heimojen mallit.

söpö toe nail art

Neon-oranssi ja musta teemalla toenail art design. Käyttämällä neon-oranssinväristä kiillotuskohtaa pohjakuvalle, lähtee mustassa kiillotuksessa, maalataan sitten päälle ja luodaan siluetin illuusio.

varpaankynsi art designs-1

Violetti, vaaleanpunaiset ja valkoiset teemalla ranskalaiset kärki kynnet ja toenail art design. Sovita kädet ja varpaat tämän ihanan näköisen violetin räjähdyksen kanssa. Varvasset on päällystetty violetilla kynsilakalla. Iso toenail on maalattu päälle vaaleanpunaisilla ja valkoisilla terälehdillä sekä polka-pisteillä.

kevät Toe Nail Artwork Styles

Suloinen kukka-aiheinen toenail art.

Varpaan kynnet ovat päällystettyjä neonvihreässä perusväreinä vuorotellen mattavalkoisella kiillotuksella. Suuren toenail-pohjan päälle vaaleanpunaiset kukat lisätään söpöihin valkoisiin polka-pisteisiin, jotka ympäröivät sitä.

varpaankynsi art designs-28

Ihana näköinen käännetty ranskalainen kärki varpaisiin. Mukava toenail art -muotoilu, jossa käytetään vaaleanpunaisia, periwinkle- ja silver-värejä. Kynnet on maalattu käänteisillä väreillä jokaiselle kärjälle, jonka reunoilla on ohut hopeasviiva.

söpö toe nail design

Pink toenail art design kanssa päivänkakkara kukat ja söpö perhosia

Erittäin kauniin näköinen kukka-aiheinen toenail art design. Päällystä kynnet vaaleanpunaisella pohjalla. Vaaleanpunaisen pohjan päälle lisää yksityiskohdat valkoisten kukkien mainoslehdistä sekä söpöhameista täydentämään vaikutusta. Voit myös lisätä hopeisia helmiä päälle.

kimallus toes

Värikäs toenail art muotoilu käyttäen hopeahelmiä. Voit käyttää erilaisia ​​pehmeitä värejä mattapohjana jokaiselle varvaskoolle. Tämän jälkeen hopeahelmet lisätään kynsimen päälle värien parantamiseksi.

varvas nail art! I definitely would change the colors as more of sunset colors

Upea näköinen auringonlasku rannalla innoittanut toenail taidetta. Pelaa ympärille mustia, sinivihreitä, vaaleanpunaisia, oransseja ja alastomia värejä pohjakerrokseksi jokaiselle varpaan. Suurella varpalla kookoskuvion siluetti on maalattu lineaarisen auringonlaskun taustan ympärille.

värikäs toenail art designs-30

Gradient-teeman toenail art design. Käytä miellyttävän näköisiä värejä, kuten vaaleanpunainen, violetti, keltainen ja vihreä muodostaen kaltevuusvaikutuksen. Kaltevuuden päällä voit lisätä pieniä yksityiskohtia, kuten polka-pisteitä ja käyrät mustalla kiillotuksella.

sydän and bow inspired toenail art design

Sydän ja keula innoittivat toenail art design

Tämä käyttää yhdistelmää meloni, vaaleanpunainen, punainen ja musta kynsilakka. Kynnet on vuorotellen päällystetty mustalla ja meloni pohjalla. Päävärien lisäksi vuorottelevat värit jouset maalataan, kun valtava sydän polka-pisteitä lisätään iso toenail.

varpaankynsi art designs-33

Hauska ja värikäs toenail art design. Käytä sinisiä, keltaisia, vaaleanpunaisia, mustia ja valkoisia värejä vuorottelevina kynsiväreinä. Sen jälkeen voit lisätä pieniä yksityiskohtia, kuten pitkäaikaisten nimien kirjoittamista sekä maalaamista abstraktin kukat.

Leave A Comment

9 + = 11