5 parasta nahkahiutaleiden tuotteita

Tunne stressaantui yrittäen käsitellä hallitsematonta painajaa, joka tunnetaan nimellä hiusvaaleat hiukset? Sitten sinun täytyy tarkistaa nämä top 5 tuotteet torjumaan hölynpölyä, jotta voit askel ulos talosta loistava lukot, jotka ovat silkkisiä ja sileä.

suuri

1. L'Oreal Paris Everpuren kosteuttava shampoo ja hoitoaine Dynaaminen Duo

Mikä parempaa paikkaa kamppailussa kuin suihkussa? Vältä frizzia juuri lähteellä tämän hallitsevalla shampoottorilla ja kunnolla Duo L'Oreal Pariisissa. Dynaamisessa duossa yhdistyvät olennaiset ainesosat, joilla vältetään kaikki haavakammion merkit etenkin naisilla, joilla on paksut hiukset. Shampoo toimii punnitsemalla suuret hiuslukot, kun hoito rauhoittaa ja kosteuttaa lukkoja. Lopputulos? Upeat, kiiltävät hiukset, jotka ovat silkkisiä, suorat ja täysin rapeat. Käytä shampoo aina, kun suihkuta ja lopeta, kun käytät hoitoa tarvitessasi - varsinkin hiusten päällä. Paras osa on, että saat tämän asetelman alle 20 dollaria!

Loreal-paris-everpure sileä-shampoo-hoitoaine

2. Tiny Styler John Frieda täydellinen korjaus Touch-Up Flyaway Tamer

Tämä "pienikokoinen styleri" sopii erinomaisesti käyrätorjuntaan matkoilla - tai kun yksinkertaisesti täytyy sulkea epäselviä lukkoja. John Frieda Full Repair Touch-Up Flyaway Tamer on ainutlaatuinen, koska sen muotoilu toistaa ripsivahvistimen, mutta siinä on myös rapea taisteleva voima säästää jopa villisimpien hiusten säikeitä. Flyaway Tamer -tuotteen pieni rakenne helpottaa lippua sinun kukkaroosi (tai jopa taskuun!), Joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia roamingista julkisesti särkyneellä särkyllä. Vain täydellinen talvikausi, kun karkeus tuntuu tulevan entistäkin ongelmaksi! Nauti sileästä, kiillotetusta ulkoasusta, missä olet alle 10 dollaria.

300

3. Korkea-astelevy Conair Infiniti Pro Salon-Suorita hiustenkuivaaja

Paljon naista kertoo sinulle: "Joo, minulla ei ole karvaisia ​​hiuksia, ennen kuin kytken hiustenkuivaimen päälle. Sitten on hauskaa yllin kyllin! "On totta, että hiustenkuivaajilla on ärsyttävä tapa särkyä jopa sileät lukot. Mutta Conair Infiniti Pro Salon-Suorita hiustenkuivain voit laittaa nämä huolet levätä. Tämän korkealuokkaisen hiustenkuivaajan ainutlaatuinen muotoilu yhdistää AC-moottorin ioniteknologiaan raekuurojen vähentämiseksi ja loiston lisäämiseksi samalla kun rajoitetaan kuivausaikaa ja vähennetään lämpöalttiutta, jolloin hiukset ovat haaleat ja kauniit. Nauti kiertyvä kahva, joten sinulla on helppokäyttöisyys, kun kuivataan karjuasi. Voit saada tämän hämmästyttävän hiustenkuivaajan, joka on toisin kuin loput vain 40 dollaria!

300-1

4. Tyydyttävät Davinesin hiushoitoöljy

Davinesin hiushoitoöljy erottaa sen kilpailusta yksinkertaisesta tosiasiasta, että se on nopeasti toimiva kaksoissuojautuva suojaava tuote, joka välittömästi estää särkyä. Toisin kuin muut hiustenhoitoöljyt, jotka joko auttavat hiuksia kosteissa tai kuivissa, Davines Haircare Oil -öljyä voidaan käyttää molemmilla tavoilla: kosteissa hiuksissa, jotka estävät karkeuden puhkeamisen tai kuivien hiusten sulkemisen. Voit myös käyttää tätä tuotetta pyyhekuivauksen jälkeen tai ennen hiusten kuivausta minkä tahansa haaran poistamiseksi. Voit saada Davines Hiustenhoito Oil valmistettu täysin luonnollisista ainesosista noin $ 40 arvoinen hinta.

9f2e4ba0c10ede688494206ef89fdd1c

5. Läpinäkyvä, kiehtova Sedu Anti-Frizz-kiillotus hoitoon puhtaalla marokkolaisella Argan-öljyllä

Ei ole mikään salaisuus, että arganin öljy on suosittu viime vuosina. Ja miksi et halua sitä? Argan-öljy parantaa hiuksia täydellisinä, kun se tulee kauneutta ja loistaa. Ei vain sitä, mutta se on todettu yhdeksi parhaista taistelijoista kammottavana. Sedu Anti-Frizz -puhdistuskäsittely puhdas marokkolainen Argan-öljy on alle 20 dollaria ja tarjoaa jopa frizziest mane runsaalla ravintoa ja pehmeyttä, jättäen hiukset silkkimäinen sileä, kuuluvat herkästi suoraan helposti. Tämä nopeasti vaikuttava tuote heikentää hiusmuotoa samalla kun lisäät huomattavaa kirkkautta ja pehmeyttä E-vitamiinin ja avokadoöljyn infuusion ansiosta. Paras osa tätä tuotetta käytettäessä on sinun ei tarvitse huolehtia painon tai rasvan tunteesta tyypillisistä öljyistä. Tämä arganöljyn käsittely tunkeutuu hiuksiin nopeasti ja imeytyy lähes välittömästi, jotta voit nauttia kesytetystä, herkullisesta karuista ilman ärsyttäviä haittavaikutuksia.

98870_sedu-anti-frizz-kiillotus-hoito-, jossa on puhdasta-marokkolainen-Argan-öljy --- 1-oz-1382556139-556

Ei ole mitään syytä elää päivittäin karvaisilla hiuksilla, joita on yksinkertaisesti mahdoton hallita, jättämällä sinut hukkaan kuumimmista kampaustrendeistä, kuten kauniista kiharoista tai pitkiä, suorat lukot. Näiden viiden parhaan tuotekuvion avulla voit haalistua, voit aloittaa nauttimisen uudelleen maneellasi - ja käytä sitä ylpeänä riippumatta siitä, haluatko valita shampoota ja kunto-duosta, joka taistelee sisäpuolelta, houkuttelevia öljyjä, jotka hallitsevat hölynpudotuksen välittömästi samalla kun heittävät loistoa ja pehmeyttä, tai hiustenkuivaaja, joka puolustaa mustetta.

Leave A Comment

+ 46 = 54