45 Chevron-kynsitaloidea

hihamerkki nail art-31

Tämä puhdas ja ihastuttava Chevron-kynsien muotoilu on mukana kynsina, joka on täynnä daisies ja jäljellä on yksinkertainen tekojalokivi. Tämä ei ole liikaa suunnittelua ja se antaa kypsän mutta naisellisen vireen.

Ei tylsää naulaa enää

Niinpä normaalit kynnet saisivat tylsistyä. Kyllä, he suojaavat sormet ja varpaat vierailta esineiltä, ​​mutta se tuntuu tylsältä varsinkin kun tarvitset juhlia tai erityisiä tapahtumia. Nyt on normaali asia antaa kynsien (molemmat sormet ja varpaat) osaksi vaatettamme. Meillä maalataan kynsimme eri väreillä ja malleilla, jotka sopivat vaatteihimme ja tapahtumaan. Joskus kiillotetut kynnet eivät edes tarvitse tapahtumaa. Jos meistä tuntuu, maalataan se.

Ja koska se on tullut normiksi, paljon muotoja on lähtenyt kynsiimme. Ne yksinkertaiset värilliset kynsilakat? Vielä laajalti käytetty ja on sittemmin kehittynyt laajaan valikoimaan värejä ja tyylejä (matta, loistavat, metalliset jne.), Mutta paljon naisia ​​on nyt tekemässä kynsilakkaa toiselle tasolle luomalla erilaisia ​​muotoiluja naulataiteelle. Yep, kynsimme ovat nyt tullut kalliiksi.

Yksinkertaisista viivoista ja raidoista monimutkaisiin kuvioihin, naulataidemallien mahdollisuus on loputon. Jotkut menevät abstrakteille, kun taas toiset ottavat inspiraatiota pop-kulttuurista ja kirjallisuudesta. Se on nyt tullut tapa naisille, kun se ilmaisee mielialaa ja intohimoa muotia kohtaan.

Nyt tulee Chevron

Yksi parhaista kuvioista tänä vuonna olisi Chevronin naulataiteen muotoilu. Se oli ollut jo jonkin aikaa, mutta viime aikoina se näyttää olevan kaikkialla ja saa sen suurempana kuin koskaan. Joten on epäilemättä enemmän ja enemmän naiset haluavat Chevronin nail art yhden näistä päivistä.

Kuitenkin mikä tämä Chevron nail art on? Chevron on V-muotoinen kuvio. Se on tavallinen merkki heraldiasta ennen, mutta nyt se on tullut kuvio paljon asioita varsinkin taiteen kanssa. Ja koska nail art on taideteos, Chevron on yksi tavallisimmista ja parhaimmista kuvioista valita mitä tahansa tilaisuutta tai asustasi ja meikkiäsi.

Mutta tietysti kuvio yksin kaikissa kymmenessä kynsissä (tai toenails, jos haluat) ei ehkä ole kaikkein jännittävä muotoilu. Itse asiassa se voi olla huimaa. Joten paras idea on vaihtaa malleja tai yhdistää Chevron-mallisi muuhun muotoon tai yksinkertaisesti kynsilakkauksella. Sinulla on ideoita ja inspiraatiota myöhemmällä tiellä.

Valmistaudu Chevronin näytteille

    Joten tässä on mitä tarvitset Chevron nail art:

  • Valintasi kynsilakka (vähintään 2 väriä)
  • Selkeä Scotch tape
  • Pinking-leikkurit (Varmista, että se voi selkeästi leikata Scotch-nauhan)
  • Kirkas kynsilakka päällysteen ja suojan ansiosta

Ensimmäinen puhdas ja prime kynnet prosessille. Levitä sitten kaksi kerrosta kynsilakan päältä ja anna sen kuivua. Tämä Chevronin naulataiteen tekeminen on joko a) leikkaamalla naulan nauhan mini-nauhoihin ja asettamalla ne kynsiisi välilyönteillä ja maalat sitten koko kynnen toisen (ja kolmannen, jos haluat) värin valintasi mukaan. Kaista naulanauha ja voila! Chevron-malli; tai b) korjaa vaahteran nauhan värit valinnalla, leikkaa ne vaaleanpunaisilla leikkureilla ja nauhoita ne kynsiisi. Jokin näistä kahdesta vaihtoehdosta voit käyttää yläosaa suojaksi.

hihamerkki nail art-5

Piirrä ruusuja Chevron-kynsiisi; niin että sillä olisi vielä aksentti näyttäen mallia. Sitten edellisen kanssa, strassit olisi paras tapa päästä käsiksi subtly jäljellä kynnet. Tai voit käyttää kauniita mattavärejä.

Lähde

hihamerkki nail art-46

Voit laittaa kuvion kaikkiin kynsiisi, mutta olisi parasta, jos voit ainakin kiinnittää huomiota aksenttiin, joten se ei ole liikaa tarkastella. Esimerkiksi sormi on suunniteltu timantilla ja jousella.

hihamerkki nail art-6

Tämä kaunis ilme on yhdistelmä eri malleja, kuten polka-pisteitä, pieni sydän, ombre ja tietenkin Chevron.

Lähde

hihamerkki nail art-15

Chevronin kuvio tässä nimenomaisessa ulkoasussa ei ole sellainen, mihin olemme tottuneet. Mutta voimme ehdottomasti nähdä V-muotoiset kuviot, jotka on luotu kultaisia ​​kirkkaita. Jos yrität tätä itse, varmista, että työskentelet tasaisella kädellä ja ohut harjalla.

Lähde

hihamerkki nail art-25

Tämä kaunis harmaa ja vaaleanpunainen muotoilu osoittaa, että sinun ei todellakaan tarvitse peittää koko kynää mallineen. Ymmärrämme, jos olet kyllästynyt leikkaamaan näitä nauhoja.

hihamerkki nail art-27

Tämä toimii peittämällä pohja kuvioiduilla nauhoilla, sitten työskentelemällä ombre-tyylillä kynsilläsi. Se menee samaan sydämenmuotoiseen muotoon.

hihamerkki nail art-7

Tämä on toinen Chevron-mallin muunnelma. Jälleen, työskentele ombre. Mutta tämä olisi teidän perusta. Sitten saat kullan kynsilakka ja hitaasti työstää kuvioita.

Lähde

Chevron-Nail-art-47

Chevron nail art

hihamerkki nail art-8

Tämä on itse asiassa hieman vaikeampaa kuin toinen kuvio. Sinun olisi manuaalisesti leikattava V-muotoisia nauhoja, koska tällä tavoin ei ole tavallisia leikkureita. Mutta temppu on edelleen sama. Sitten tietenkin yhdistää polka-pisteiden suunnittelu, jos haluat.

Lähde

hihamerkki nail art-44

Tämä voi olla hieman hankala käyttää eri värejä. Nauhat voivat kuitenkin ohjata sinua asettaessasi kynsilakkaa. Saatat tarvita asetonia, koska et voi tehdä sitä täydelliseksi yhdellä kokeella.

hihamerkki nail art-45

Tee työtä näissä Chevron-kuvioissa ja korosta ne mustalla kynsilakalla. Se todella tekisi suunnittelun ulos ja joskus pienet puutteet tekevät siitä paremman. Ja no, tuo leopardin muotoilu on aivan mahtavaa, samoin kuin kolmiomainen kuvio.

heimo- Chevron

Aluksi se tuntuu monimutkaiselta, mutta oikeastaan ​​sinun tarvitsee vain piirtää kuvioihin erilaisia ​​malleja. Hauskaa ja omituista.

hihamerkki nail art-1

Matta tai neon kynsilakka antaisi Chevron-kuvasi paljon siistimpiä ilmeitä. Erityisesti mustavalkoisena.

Lähde

hihamerkki nail art-2

Tämä ihana Chevron-kynsien muotoilu on sekä tyylikäs että hauska. Kullankeltainen kynsilakka käytetään pohjana, joten ulkoisten päiden täyttäminen värillä olisi helppoa.

Lähde

hihamerkki nail art-3

Tässä on yksinkertainen Chevron-malli, joka toimii hyvin rennolla ulkoasulla ja jos et ole niin paljon kynsitaidetta tai yksinkertaista kynsilakkaa.

Lähde

hihamerkki nail art-9

Tämä vaaleanpunainen ja violetti ombre toimii hyvin valkoisten Chevron-kuvien taustaväreinä. Vai olisiko Ombre Chevron -kuvioita valkoisella taustalla? Mutta rehellisesti, työskentelemällä ombre viimeinen toimisi paljon helpompaa.

Lähde

hihamerkki nail art-10

Tämä Chevron-tyyli on paljon helpompi tehdä, koska ei ole tarvetta leikkaamiseen ja skoottereihin. Luo vain kolme pystysuoraa viivaa, silloin olisi helppo tehdä V-muotoiset kuviot linjoja pitkin.

Lähde

hihamerkki nail art-11

Tässä on tummempi ja kevyempi oranssi ombre, joka ehdottomasti täydentää kesää.

Lähde

hihamerkki nail art-12

Tässä mallissa ei ole perusväriä. Voit yksinkertaisesti levittää suojavaipan kirkkaalla kiillotuksella, peittää osat Chevron-nauhoilla ja maalata valkoisella värillä. Korosta kuvio valkoisella kynsilakkauksella ja lisää aksentti, luo kaunis kukkakimppu.

Lähde

hihamerkki nail art-13

Tässä on yhdistelmä tyylejä, joita voit tehdä valkoisella naulalla (tai väärällä kynsillä, jos haluat) ja hopeakalvon. Täysin hopeiset kynnet, vain hopeanharmaa, V-muotoiset ranskalaiset kärjet ja tietenkin Chevron-kuvio.

Lähde

hihamerkki nail art-14

Ja tässä voit tehdä beigen pohjaa ja kultaisia ​​kirkkaita. Se on todella yksinkertainen, vaikka Chevron-mallilla, jossa se on vain kaksi V-muotoista linjaa.

Lähde

hihamerkki nail art-16

Kaunis vaaleanpunaisen lakka ja ruskeat loistokkeet muodostavat Chevron-tyyppisen ranskan kärjen toimivan niin hyvin. Se on kypsä ja kypsä.

hihamerkki nail art-17

Tämä vaaleanpunainen ja violetti ombre on tehty pystysuoraan, joten sillä on erilainen vaikutus, mutta entistä enemmän Chevronin kuvio ponnahtaa ulos. Glitteroitujen kynsien lisääminen on myös yksinkertainen mutta hieno muotoilu.

hihamerkki nail art-18

Tässä on monimutkaisempi pastellivärejä. Värit ovat rauhoittavia silmiin, joten Chevronin kuvioidun kynnen täydellinen käsi ei näytä liikaa.

hihamerkki nail art-19

Raidat vaaleanruskealla kynsilakkauksella ja yksinkertaisella Chevronilla kullanvärisellä kynsillä. Molemmat mallit olisivat helpommin nauhoja.

hihamerkki nail art-20

Musta ja kulta näyttivät aina niin lahjakkailta ja tässä Chevronin naulataidossa, sitä ei olisi voitu kuvata paremmin.

hihamerkki nail art-21

Tietyllä syvyydellä on rhinestone-täytetty kynsilakka ja meri-vihreä lakka, joka osoittaa, että rhinestone kynsilakkaa käytettiin pohjana. Se varmasti näyttää upealta ja flirty ja suuri päivämäärä yötä.

hihamerkki nail art-22

Väkevät värit ja loistokkeet tekevät Chevronin naulasta erityisen hauskan.

hihamerkki nail art-23

Mustavalkoinen näyttää aina parasta yhdistelmää. Tässä mallissa on todella hauska tapa tuoda klassinen yhdistelmä elämään.

hihamerkki nail art-24

Rhinestone kynsilakkaa pohjana, sitten oranssi ja valkoinen ombre lopettaa se pois. Kaista nauha nauha pois ja katso suuri lopputulos.

hihamerkki nail art-28

Chevron-malli tässä mallissa ei ole yhtä terävä kuin muitakin, mutta se tekee designista makea, vaikka harmaalla ja vaalealla yhdistelmällä.

hihamerkki nail art-29

Off valkoisena pohjana ja luo sitten V-muotoisia kuvioita mustaksi hienostuneelle ulkoasulle. Plus nämä strassit musta kynsilakka vain huutaa glamouria.

hihamerkki nail art-30

Ei girliest tyttö tavaraa, mutta varmasti näyttää olla. Luo ankkuri yhdelle Chevron-mallistasi, kuten accen, yhdistä se strassiin ja yritä sitten ottaa kuvio eri väreillä. Temppu maalaa, että lohko, kun nauhat ovat edelleen.

hihamerkki nail art-34

Voit käyttää väärennettyjä kynsiä, jotta saat perusvärin ja paremman muodon. Se on vieläkin helpompaa suunnitella sellaiset kynnet, kun et käytä niitä täydellisemmin.

hihamerkki nail art-35

Royal blue ja strassit; toinen yhdistelmä, jonka avulla voit näyttää täydellisiltä ja lahjakkailta milloin tahansa. Se soveltuu jopa punaisen maton sisäänkäynnille.

hihamerkki nail art-36

Jos et ole valmis tekemään Chevron-kaistaleita, voit löytää stencils for nail art. Olisi paljon helpompaa käyttää. Lisäksi voit löytää monimutkaisia ​​ja kauniita kuvioita toimimaan kuten täällä.

hihamerkki nail art-37

Kulta loistavat ja valkoiset kynnet toimivat myös, jos haluat fab-yhdistelmää Chevronin nailataidetta varten.

hihamerkki nail art-38

Tässä on persikka ja appelsiini ombre sileä ja rauhoittava Chevron nail art.

hihamerkki nail art-39

Tämä on todella yksinkertainen muotoilu: ankkuri yhdelle ja Chevron-mallille toiselle. Sitten vain yksinkertainen meri-vihreä lakka väri.

hihamerkki nail art-40

Pastellinvihreä ja pastelli sininen ovat kaksi väriä, jotka todella rauhoittavat. Lisää Chevron-malli hypnoottiselle vaikutukselle.

hihamerkki nail art-41

Sinisellä kynsilakkauksella työskentely, kimallus ja strassit olisivat avain hauska ilme. Katsokaa tätä hienoa muotoilua.

hihamerkki nail art-42

Sassy ja heimojen ilme, joka sopii hyvin Chevronin kynsiin. Perusväriä on vaikea saada ja sitä on vaikeampi tehdä omalla tavalla, mutta sähköisen kynsivälin avulla voit löytää sen.

hihamerkki nail art-43

Yksi chevron-kuvio, kaksi kynttiläkuviota, täynnä kynttilän kuvio! Plus polka-pisteitä, joiden avulla voit ajatella dino-munat, joita näet sarjakuvissa.

Leave A Comment

8 + = 17