35 Harmaa kynsiväripainatus

harmaa nails, black french tips

Harmaa kynsilakka ohut musta ranska vinkkejä. Erittäin klassinen näköinen kynsien taidetta, jonka avulla voit helposti luoda ja pukeutua lähes kaikkina vuodenaikoina.

Classic Grey Polish

Kun puhut nail artista, huomaat, että se on tullut sellaiseksi trendiksi, että uusia tyyliä esiintyy lähes joka vuosi. Aivan kuten vaatteet, nail art mallit myös vaihtelevat ja muuttuvat riippuen vuodenaikojen ja mikä on tällä hetkellä trendi. Voit helposti löytää paljon uusia sävytsarjoja nykyään myymälöissä, ja se yksinkertaisesti yllättää sinut siitä, kuinka paljon kaipaat kauden aikana. On kuitenkin yksi ajaton väri, joka sopii melkein kaikkina vuodenaikoina oikeaan muotoiluun ja yhdistelmään muihin väreihin: harmaa.

Harmaa on kauniin värinen nauloja, joka on hienovaraista ja samalla klassista. Kun haluat nail art design joka sopii melkein kaikkina vuodenaikoina, menossa harmaalla sävyllä on täydellinen ratkaisu. Voit pelata valon sävyistä tummempaan harmaan, jotta saat vaikutelmia nautinnollisesta tai paljon synkemmästä tunnelmasta, jota sinulla on päivä tai viikko. Älä ajattele, ettet voi työskennellä harmaan kanssa vain siksi, että se ei ole hetkessä erottuva väri; voit aina työskennellä värimallien avulla tyylinä.

Aloita etsiä trendit; nämä ovat yksinkertaisimpia ja nopeimpia tapoja, joissa tiedät, mitä suunnitella kynsi. Sinun ei tarvitse seurata, mitä tällä hetkellä on, jos et pidä siitä, valitse sellainen, joka sopii mielialallesi ja persoonallesi, ja olet hyvä mennä. Ole luova ja ainutlaatuinen harmaan kynsinauhan kanssa. Nykyään tärkeämpi on pystyä kuvaamaan tunteitasi ja ihanteitasi muotiin, ei pelkästään vaatteissa vaan myös kynsissä.

Alla on joitain nykyisiä kynsien trendejä tai tyylejä, joista saatat haluta saada ideoita teidän harmaan kynsivälineidesi suunnittelusta

Musta kynsiväri, jossa on timanttimaisia ​​harmaita kuvioita keskellä. Musta ja harmaa on klassinen yhdistelmä, joka ei koskaan vanhene. Voit yhdistää ne ja ne näyttävät yksinkertaisilta. Ne sopivat myös lähes kaikkina vuodenaikoina. Voit maalata mallin milloin tahansa sinusta tuntuu.

Toinen tyyli olisivat ristiriitaiset ranskalaiset vinkit. Valitse kontrastiväri harmaaksi; se voi olla kevyt tai tumma riippuen harmaan kynsilakan värisävystä, jota haluat käyttää kynsiisi. Tärkeintä on näyttää vastakkaiset sävyt, joita voit jopa suunnitella vaihtoehtoisesti jokaiselle naulalle enemmän vaikutusta varten.

Seuraava on hopea ja harmaa kynsilakkayhdistelmä. Jos pyrkisit viileään ja metalliseen ulkonäköön, tämä yhdistelmä on täydellinen sinulle. Älä pelkää, että hopeinen kynsilakka syö pois harmaa kiillotusaine, koska se ei tule.

Matta harmaat kynnet, joissa strassit vyökärjillä. Voit suunnitella rhinestones niin, että ne näyttävät hienostunut kynnet. Yritä suunnitella ne puolikuun käyrällä kynsien kärjessä muodostamaan kynsien kärki, tai voit yksinkertaisesti laittaa yhden rhinestoneen kärkeen, jotta se erottuu. Kaikki riippuu siitä, millaista tyyliä olet ja mistä tunnet olosi mukavaksi.

Voit myös kokeilla mattapintaista kynsilakkaa metallisella mustalla kiillotuksella vinkillä. Mene klassikkoon ja ole ajaton kynsien kanssa tämän suunnittelun avulla. Erittäin helppo luoda ja valmis muutaman minuutin kuluttua.

Sitten on myös vaaleanharmaa kynsi, jossa on tummanharmaa polka-piste. Voit muuttaa mustan värin jotain muuta, kuten kuumaa vaaleanpunaista, keltaista, vihreää, oranssia ja niin edelleen. Kaikki riippuu siitä, miltä väriltä pidät eniten harmaalla pohjalla. Mikä tärkeintä on, että polka-pisteet ovat tummemmissa sävyissä kuin harmaa.

Miksi ei mennä koristeluihin, kuten söpöihin jousiisi tavallisen harmaan kynsiviivan päälle. Kynnet lisäävät kynsille hienon kosketuksen, ja ne voivat olla välittömästi huomiota herättäviä. Jos rakastat lisävarusteisiin ja teko kynnet yksinkertaisesti ainutlaatuinen, sinun pitäisi ehdottomasti kokeilla tätä suuntausta.

Harmaa kynsilakka ja kukkakuvio on myös suosittu tyyli. On olemassa vain niin paljon asioita, että voit tehdä kukka malleja. Voit yhdistää kukat tavalliseen taustaan ​​tai voit lisätä ne ruudullisen suunnitellun naulataiteen päälle ja niin edelleen..

Puhuminen ruudullinen kynnet, voit myös mennä harmaa ja punainen ruudullinen kynsien taidetta. Näiden värien yhdistelmä päällekkäin toistensa kanssa näyttää hyvin sievältä. Plaid kynnet ovat erittäin mielenkiintoisia tarkastella ja kun sinulla on mahdollisuus sinun pitäisi ehdottomasti kokeilla niitä.

Ennenkaikkea

Tutkimaan niin paljon kuin pystyt. Jos haluat todella kynsien parhaimman naulataidekuvion, voit etsiä blogeja tai videoita nykyisistä trendeistä ja mitä kynsien malleja saatat olla unohtanut. Nykyään on hyvin helppoa jopa etsiä opetusohjelmia siitä, miten monimutkaisia ​​kynsinauhoja suunnitellaan. Kaikki mitä tarvitset on kärsivällisyys ja luovuus harjoittavat kynsien muotoilua. Parasta onnea ja hauskaa maalaamalla kynsiä mihin aikaan tahansa se on!

harmaa glitter and heart nail art

Harmaa kimallus ja sydännaula

Harmaa, valkoinen ja hopea kynsien koristelu. Kevyt ja pirteä naulataite, jossa raidat ja sydämenmuotoiset muodot, on lisäksi asetettu ylimääräisiä paljetteja hopeanväristä kiillotuksen päälle.

harmaa with glitter nail art

Matta harmaa kynsilakka värikkäillä loistoilla ja paljetilla. Anna elämäsi tavallisille harmaille nauloille lisäämällä monivärisiä sävyjä ja paljetteja.

Kaunis gray nail

Harmaa, vaaleanpunainen ja valkoinen kynsien muotoilu. Maalaa erilaisia ​​malleja harmaalla kynsilakalla, jossa on timanttimuotoja, kukka-muotoja sekä raitoja, jotka antavat sille lisää elämää ja muotoilua..

Lyhyt gray nails with leopard accent nail.

Tummanharmaa eläinten tuloste kynsien muotoilu. Vahva kynsien muotoilu, jossa materiaali tummanharmaa kiillotus ja valkoinen kiillotus sarjan mustia ja tummanharmaita eläinkuvioita, jotka on maalattu päälle.

Alaston color with gray glitter nail art

Hopea ja musta glitter kynsien taidetta. Katso upea ja klassinen tämän v vuorottelevan musta- ja hopeamallimaalin kanssa.

tyylikäs gray nail

Valkoinen ja sininen harmaa v-muotoiset ranskalaiset vinkit. Ranskalaiset kärjet ovat sitten vuorattu ohut musta kynsilakka ja päällä kultahelmiä päälle.

tyylikäs gray glitter nail art

Sininen harmaa ja paljetit nail art. Kevyt ja pirteä kynsilakka, jossa hopeanpaljetin avulla päällystetty kynsien kynsinauhan lähellä.

tyylikäs gary nail

Tyylikäs Gary-naula

Matta ruskeat harmaat kynnet. Jotta tyylikkäämpi valinta mattapintainen nail art, tämä olisi loistava valinta, joka voi mennä lähes kaikkina vuodenaikoina.

söpö simple nail designs for short nails

Vaaleanharmaa ja vaaleansininen naula. Yhdistä kaksi vaaleaa väriä lävistäjäkuvioissa ja voit kehittää tämän söpö ja siisti muotoilun.

söpö gray nail

Söpö harmaa kynsi

Tämä on erittäin söpö ja rehellinen kynsiväri. Maalatut ovat syksyllä värjättyjä herkkuja sekä iso söpö pöllö ja lentävät linnut.

Viileä gray nails

Cool harmaa kynnet

Harmaa ja hopeinen glitter kynsilakka muotoilu lävistäjä raidat. Tee kynnet seisomaan ja ulos ja ole erilainen tällä yhdistelmällä vaalea ja tummanharmaa hopeakynsilakka.

musta and gray with sparkles - could do the stripes with sparkles instead of gray

Musta ja harmaa kynsinauha yhdistelmä. Paras yhdistelmä, jonka voit maalata raidallinen muotoilu ja voit jopa lisätä hopea kimallusta ranskaksi.

Harmaa, orange, polka dots, stripes. Romantic

Pinkki ja harmaa polka-piste ja raidat nail art design. Moderni ja erittäin söpö kynsien muotoilu, jota voit pelata ja maalata vaihtoehtoisesti jokaisella naulalla.

harmaa with yellow nail

Harmaa ja keltainen naulataiteyhdistelmä. Maalaa ohuilla keltaisilla V-viivoilla mattapintaisen kynsien päälle ja kirjoita muotia koskeva ilmoitus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harmaa luumu ja valkoinen kynsilakkayhdistelmä. Suunnittele kynsiäsi valkoisella ja luumunharmaalla kiillotuksella polka-pisteissä, jotka sopivat tähän tyylikkään mutta söpön ilmeen.

harmaa water marble nail

Harmaa marmori nauloja taidetta. Tämä kynsien muotoilu näyttää hienolta ja samalla ajattomina; erittäin mielenkiintoinen kynsimuotoilu joka sopii erinomaisesti jokaiseen erikoistapaukseen.

harmaa pink and flower nail art

Tummanharmaa, vaaleanpunainen ja valkoinen kynsilakka väriyhdistelmä. Tämä mattapintainen ja kukkainen kynsilakka muotoilu näyttää täydelliseltä; Lisää helmiä helmet helmiin lähelle leikkausaluetta miellyttävämpiin vaikutuksiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harmaa ja kultainen glitter valkoisella kynsilakkauksella. Anna kynsiasi tyylikäs vireä harmaa ja kullanvärinen kynsilakka, jonka monimutkainen muotoilu on päällä kultaa ja valkoisia helmiä..

harmaa nail 3D flower

Ihana näköinen harmaa ja valkoinen kynsien muotoilu lyhyille nauloille. Järjestä koristeita pitsirakenteeseen lähelle leikkausta ja lisää valkoisia kukkakimppuja sekä päälle vaikutuksen.

harmaa eith flower nail art

Vaaleanharmaa kukkainen naulataide. Pelaa kynsiäsi piirustalla kirkkaita ja värikkäitä kukkakuviot vaaleanharmaa mattapintaisen taustan päälle.

harmaa and white nail art

Harmaa ja valkoinen kynsiväri

Valkoiset ja punertava harmaa ranskalaiset vinkit. Anna kynsiisi eri tyyli ranskalaisia ​​vinkkejä maalaamalla kynsien reunat ranskalaisista vinkkeistä.

harmaa and pink nail

Vaaleanpunainen ja harmaa kimaltelukynsien taideteos. Maalitse harmaata kynsilakkaa vaaleanpunaisella kynsilläsi, jotka tekevät v-muotoisia malleja matkan varrella.

harmaa and pink flower nail

Harmaa ja vaaleanpunainen kukka kynsi

Valkoinen, harmaa ja vaaleanpunainen kukkainen naulataide. Kun mattapintainen valkoinen tausta, piirrä harmaat siluetit kukista ja lehdistä kynsillasi päällä suurempien vaaleanpunaisten hibiscus-kukkien päällä, jonka jälkeen ohut musta kynsilakka katkoviivoilla kynsien yli.

harmaa and neon nail

Harmaa valkoinen ja keltainen v-muotoinen naulan muotoilu. Pyydä kynsiä vastakkaisia ​​värejä tämän loistavan yhdistelmän valo ja neo kynsilakka.

harmaa and matal line

Harmaa ja violetti raidallinen naulan muotoilu. Viileä leikki metallinen ja harmaa kynsilakka maalattu raidallinen muotoilu matta purppura kiillottaa kynnet.

harmaa and heart nail

Plum harmaa ja valkoinen kynsien muotoilu. Erittäin söpö kynsiväri, jossa hopeanvärinen ja sydämen yksityiskohdat luumu kynsilakka, maalattu päälle valkoinen kynsilakka tausta.

Kulta metal with gray nail art

Kullanvärinen metalli harmaalla nailataidolla

Vaaleanharmaa ja kultainen naulan muotoilu. Et voi olla enempää kuin tämä! Kullanvärinen sävy on maalattu v-muotoina, joissa on timantin muotoinen kultainen helmi.

Gary nail-4

Tummanharmaa ja vihreän sinisen naulan muotoilu. Maalatkaa kynsiä mattapäissä tummanharmaissa väreissä ja lisää ohut liuska vihreän sinisen kiillotuksen päälle muodostaen kolmion muodon.

Gary nail-2

Ruskea harmaa ja kultainen kynsien muotoilu. Upea näköinen kynsien muotoilu ohut kultainen nauhat maalattu päälle plus kirkas helmiä lisätä vaikutusta.

Gary nail

Harmaa kynsi

Violetti harmaa ja valkoinen kynsien muotoilu. Kynsilakan muotoilu valkoisella kiillotuksella on erittäin ihanaa violetin harmaa kynsilakkayhdistelmän päälle pohjaksi.

Gary nail -3

Matta sininen harmaa kynsilakka, jossa valkoinen ja kultainen kimallus. Mattapiirustukseen liittyy myös kaltevuussuunnittelu sekä kuulemisen yksityiskohdat. Se näyttää erittäin viehättävältä ja tyylikkäältä samanaikaisesti.

Gary and leopard nail art

Tummanharmaa heimojen ja eläinten kynsien muotoilu. Anna eläimellisiä vaistoja tämän rohkean ja värikkäiden heimojen ja eläinten tulosteiden kanssa kynsillesi.

Gary and black nail

Vaaleanharmaa ja kuparilanka kynsien muotoilu. Luo puolikuun muotoilu vaaleanharmaa ja kuparilastetta kynsiisi, jotta tämä tyylikäs vaikutus nousisi.

Frech gray nail

Frech harmaa kynsi

Vaaleanharmaa ja kullanvärinen kynsien muotoilu. Käytä vaaleanharmaa perusvärinä kullanvärisenä kullanvärisenä ranskalaisena vyöhykkeenä mustapyyhkeellä vuoriin ja koristeluihin ylhäältä lisävaikutukseksi.

Leave A Comment

11 − = 1