20 parasta silmälasinstylejä

Taaksepäin1/2Seuraava

Eyeliner - kun se on tehty oikein se voi tehdä silmäsi ponnahtaa ja näyttää aivan upealta, valmis sinua suurta päivää tai jopa isompaa yötä eteenpäin. Tehdä väärin ja hyvin sanoa, että se näyttää sotkulta ja voi pilata koko ulkoasun, riippumatta siitä, ovatko vaatteet, huulipunat ja punastuneisuus täydellinen. Siksi on niin tärkeää, että laitat pienen lisäpanostuksen, kun teet eyelinerisi. Älä ole huolissasi, jos et ole niin hyvä siinä tai sinulla ei ole tasaista kättä, kuten kaikki eyeliner on kyse käytännöstä. Jotta voit aloittaa, tässä on kaksikymmentä parasta upeaa eyeliner-tyyliä ja joitain pro vinkkejä.

1. Tee se paksu

rajaussivellin style1 Minulla on vähän asioita, joita rakastan enemmän kuin nähdä täydellisesti tehty paksu eyeliner naiselle. Riippumatta siitä, minkä tyyppistä riviä haet, kokeile paksuuntua. Ehdotan vain paksuuntua hieman aluksi ja sitten vähitellen tehostaa sitä, niin näet, mikä sopii sinulle parhaiten. Tämä temppu tekee todella silmäsi erottuvan ja antaa heille myös salaperäisen. Se myös todella korostaa ripsiväriäsi, joten ripset näyttävät ihanilta ja pitkiltä. rakastan tätä!

2. Smudge It

rajaussivellin style2

Jos sinulla ei ole paljon aikaa tehdä tyylikkäästä eyeliner-tyylistä, käytä tavallista silmälasien kerrosta ja hajoita se reunojen ympärillä. Se luo rohkean ja rohkean ulkoasun, joka on täysin vaivatonta, mutta näyttää upealta kaikelta. Käyttämällä musta eyeliner todella tekee tämän ulkonäön erottuvan, mutta olen tuntenut itseni käyttää vihreitä, keltaisia ​​ja jopa purppuja ja silti tehdä tätä vaikutusta. Se on todella ajaton ilme.

3. Tee se ohut

rajaussivellin style3

Tämä on luultavasti eyeliner-tyyli, jota käytän useimmiten, mutta se johtuu siitä, että se näyttää niin pirun hyväksi. Käyttämällä vain todella ohuita kerroksia eyeliner todella parantaa silmiäsi ottamatta liian paljon pois muusta ulkoasusta. Sinun täytyy olla tasainen käsi vetää se pois (tai, kuten minä, voit huijata ja pyyhkiä ylimääräiset pois meikki pyyhe!) Mutta se on sen arvoista. Se on hieno look for toimisto, muodolliset tilaisuudet, päivämäärät yötä, mitään!

4. Siivet silmät

rajaussivellin style4

Joissakin tavoin siivekäs silmänympärys näyttää samanlaiselta kuin kissan silmälaseri (joka kattaa myöhemmin), mutta muilla tavoilla se on täysin erilainen. Kun keskityt voimakkaasti silmiesi yläosaan, luomalla kauniin lakaiseva aivohalvauksen, myös linjasi alaslasiasi. Tämä tekee pyöreämmästä ulkoasusta ja oikeasti määrittelee silmänne.

5. Väritä minua hulluksi

rajaussivellin style5

Joten kerro minulle, kuka sanoi, että eyeliner oli joko musta tai ruskea? Ja myös, kuka muu vielä uskoo sen? Eyeliner voi olla mitä tahansa haluamaasi väriä - omat meikkipussi ovat täynnä eloisia bluesia, lämpimiä pinkejä ja rohkeita sävyjä. Siellä on jopa muutamia kimaltelevia. Et usko, että kaikki värit eyeliner tulevat nyt, on lukemattomia valita. Ja niin kysyn sinulta, miksi maan päällä vielä yllään tuo tylsä ​​musta? Kun valitset värillisen eyelinerin käytön, yritä tehdä sen tummemmasta sävystä luomishavain tai varjossa, joka vastaa. Voit jopa sovittaa sen vaatteisiisi tai käytettävään lisävarusteluun. Vakavasti, hyvät, on aika aloittaa kokeilu. Yksi varoitus kuitenkin, kun olet aloittanut sen, voi olla vaikea pysähtyä! Nämä hullut värit voivat olla riippuvuutta!

6. Avaa Wings

rajaussivellin style6

Avoin siivekäs silmänympärys on silloin, kun piirrät kahta riviä silmälasilijaa (toinen ylä- ja alareunasta) ja luo pieni aukko rivien väliin, jolloin ne näyttävät siltä, ​​että kaksi siipiä ei ole yhdistetty. Se ei ole helpointa näyttää luomasta ja tarvitset tasaisen käden (voi kestää muutamia yrityksiä saada oikein - se on aina minulle!), Mutta se on täysin lisäarvoa vaivaa. Se kiinnittää ihmisten huomion silmiisi ja näyttää heidät pois. Plus, se ei ole tavallista tyyliäsi ja rakastan kuinka erilaista se näyttää. Voit myös tehdä tämän ulkonäön muunnelmia lisäämällä ylimääräisen viivan silmiesi yläosaan ja uudelleen yhdistämättä sitä antaen sinulle höyhenpeitteen.

7. Egyptin tyyli

rajaussivellin style7

Miksi etkä ota oppia muinaisista egyptiläisistä ja kopioitko eyelinerinsa? Se on hauskaa, se on funky ja se todella erottuu. Ei vakuuttunut? Miksi ei katsella Lady Gagaa hänen Judas-videoistaan ​​- hän rohkaisee tyyliä! Tietenkin tämä on tyyli, jota voit pelata tai pelata niin paljon kuin haluat riippuen siitä, mikä sopii sinulle. Se voi olla melko rohkea tyyli, joten ehkä voit vaihtaa perinteistä, rohkeaa mustaa pehmeämmäksi väreksi. Tyyli on sama, mutta ulkoasu on ihanan erilainen.

8. Valkoinen silmälaseri

rajaussivellin style8

Puhuimme aikaisemmin värillisestä eyelineristä, mutta nyt aion mennä yksityiskohtiin ja ehdotan, että ostat itsellesi valkoisen silmälasien. Tämä on hieno lisämukavuutta, joka on jokaisen pennin arvoinen. Valkoisen silmälasien lisääminen silmiisi tekee niistä näkyvän laajempana, kirkkaammana ja herättävämmänä. Se on loistava tapa saada uusi ilme ja tehdä itsesi näyttävän leveältä, vaikka saat vain muutaman tunnin unta. Voit myös käyttää sitä tavallisella värillään joko sekoittamalla sitä tai lisäämällä sen kosketuksen silmiesi kulmiin luomaan samalla harhakuvitelmalla kirkkaat, leveät silmät.

9. Lukitse se paikalleen

rajaussivellin style9

On olemassa muutamia asioita huonompi kuin kun eyelinerisi käy ja sinä päätät kuin panda tai pesukarhu tulee päivän loppuun. Voit lopettaa tämän tapahtuman kaikki sinun tarvitsee vain saada iho tai vastaavia väri eyeshadow ja kevyesti suihkuttaa sitä ylhäältä sinun siististi tehty liner. Tämä pitää sen paikoillaan ja estää sen tahraamisen tai käynnistyksen, säästää sinua ärsyyntymisen joutumasta koskettamaan sitä muutaman tunnin välein tai huolehtimaan siitä koko päivän.

10. Luova siivet

rajaussivellin style10

Olemme jälleen nuo kauniit siivet, mutta tällä kertaa olemme luovaa. Voit muokata tätä tyyliä niin monella tavalla, että se sopii sinulle, mikä tarkoittaa, että se voi olla erilainen joka viikonpäivä tai muodolliset tai sosiaaliset tilaisuudet. Kokeile pysäyttää linjan puolivälissä kansiasi pitkin, paksuuntelemalla sitä, vetämällä se silmänne rypistymään tai vaihtamaan värejä puolivälissä siivessä. Tämä tyyli on niin monipuolinen, mikä on yksi syy siihen, että rakastan sitä niin paljon. Kokeile pois, pahinta, mikä voi tapahtua, on lopulta aloitettava.

Taaksepäin1/2Seuraava

Leave A Comment

9 + = 11