20 Paras Celebrity Makeup Ideat vihreille silmille

Vihreä on kaikkein harvinaisin kaikista silmien väreistä, ja alle kahdella prosentilla maailman väestöstä on vihreät silmät. Jos sinulla on tämä epätavallinen ja kaunis silmien väri, tutustu 20 Best Celebrity Makeup etsii vihreitä silmiä alla. Olemme valinneet 20 upeaa ja imartelevaa silmämeikkiä, jota vievät kuuluisat vihreät silmät kuten Angelina Jolie, Kristen Stewart, Rachel McAdams, Jennifer Lawrence, Bryce Dallas Howard ja monet muut. Meidän avulla 20 parasta Celebrity Makeup etsii vihreitä silmiä, olet varma löytää upea uusi meikki ulkoasu kokeilla kotona.

1. Angelina Jolie Makeup vihreille silmille: Taupe luomiväri ja jet musta ripset

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_01

Amerikkalainen näyttelijä, elokuvantekijä ja humanitaarinen Angelina Jolie näyttää silmiinpistävän kauniilta luonnollisella taupe-värillä luomiväreillä ja pitkillä, herkullisilla silmäpeilillä. Taupe on lämmin, hiekka-beige-väri, joka sopii keskikokoisille ihoille, ja se näyttää erittäin luonnolliselta mattapinnalta. Se on myös pehmeä neutraali väri, joka korostaa silmiesi syvän vihreää väriä. Jotta maksimaalinen vaikutus olisi, ripustaa ripsiasi ennen kuin käytät kahta tai kolmea ripsien pidennystä mustaa ripsiväriä. Seuraa Angien esimerkkiä ja yhdistä yksinkertainen silmämeikki kirkkaalla ja rohkealla huulipunalla super-seksikäs lopputulos.

2. Rachel McAdams Makeup Green Eyes: ihana vaalea lila

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_02

Kanadalainen näyttelijä Rachel McAdams näyttää upealta meri-vihreältä silmänsä ja ihastuttavan vaalean lilaisen silmän varjosta. Tämä on ihana päiväsaikataulu, ja me rakastamme herkän pehmeyden luomiväri ja minimaalinen ripsiväri. Toista tämä ulkoasu kolmeen helppoan tapaan: 1. käytä lilaa luomiväriä huolellisesti sekä ylä- että alapuolella, 2. käytä terävää silmäkynää linjaan vesiviivalla, huolehtien siitä, ettei vuoraus ole liian paksu ja 3. käytä takki tai kaksi mustaa ripsiväriä. Pair flirty silmämeikki luonnollisella, hehkuvalla iholla ja nude lip-kiilto romanttinen ja naisellinen lopullinen ulkonäkö.

3. Jessica Lowndes Makeup vihreille silmille: Frosty white eye shadow

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_03

Kanadalainen näyttelijä ja pop-laulaja-lauluntekijä Jessica Lowndes näyttävät upealta hänen huurteeltaan valkoisilta luomiväreiltä ja paksuilta hohdokkaalta ripustuksilta. Valkoinen silmien varjostus silmänne sisäkulmille ja jättäen alemmat ripsiasi ja vesiviivan paljaat voivat saada silmäsi näyttämään suuremmalta, joten pidä tämä mielessä, jos silmäsi ovat suhteellisen pienet suhteessa muuhun kasvoihisi.

4. Jennifer Lawrence Makeup vihreille silmille: Pehmeä kyyhky harmaa

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_04

Amerikkalainen näyttelijä Jennifer Lawrence näyttää jumalalta hänen tuskin siellä kyyhkysen harmaa varjo ja jet musta silmäripset. Jos sinulla on pienet silmät kuin Jenniferin, pidä silmät varovasti sävyinä (esim. Harmaat, pastellit, neutraalit), koska ne voivat tehdä silmäsi isommaksi. Samoin käytä minimaalinen silmänrajauskynä ja vain yksi kerros ripsiväriä lisäämään vielä suurempien silmien illuusioita. Sinun silmien väri on yksinään silmiinpistävä, joten ei ole todellakaan tarvetta mennä yli laidan dramaattisella silmämeikkiä, varsinkin jos se vain tekee silmäsi näyttävät pienemmältä.

5. Jessica Biel Makeup vihreille silmille: Lihavoin teal eyeliner

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_05

Amerikkalainen näyttelijä Jessica Biel roikkuu rohkeita teal eyeliner ja pitkät ylähihtot, jotka ovat kadehdittavan curl niitä. Teal näyttää hyvältä vihreiden silmien kanssa, ja Jessican nykyaikainen väripilkku antaa hänelle ylimääräisen reunan. Pidä loput meikit vähäisessä määrin kylmissä, mutistuneissa väreissä ja luonnollisissa huulissa.

6. Amanda Seyfried Makeup Green Eyes: luonnollisesti silmiinpistävää

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_06

Amerikkalainen näyttelijä, laulaja ja entinen malli Amanda Seyfried näyttää äärimmäisen upealta yksinkertaisella, mutta tyylikkäällä luonnollisella silmämeikinäytöksellään. Hänellä on suuret, ilmeikkäät vihreät silmät, jotka tarvitsevat vain turkin tai kaksi ripsiväriä ja hienovaraista shimmery-silmävarjosta upeaan luonnolliseen ilmeeseen. Toista Amandan ulkonäkö kolmeen helppoan vaiheeseen: 1. Käytä hienovaraista, hohtavaa silmäluomien silmäluomien silmäripsiäsi ja alemman ripsilinjan alle. 2. Ripustaa ripsiasi huolellisesti ja pistä sitten kaksi tai kolme kerrosta ripsien ripsiväriä ja 3. ohita silmälasin ja käytä huulipunaa. Helppo!

7. Bryce Dallas Howard Makeup Green Eyes: dramaattinen siivekäs eyeliner

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_07

Amerikkalainen elokuva-näyttelijä, kirjailija ja ohjaaja Bryce Dallas Howard näyttää upealta hänen dramaattisella siivekäs silmälasiensa, pimeän auburn bobin ja rohkean oranssin lippyn. Rakastamme kaikkea tästä ulkoasusta - virheetön shimmery luomiväri, jet musta siivekäs nestepinta, paljaat vesiviivat ja pitkät ripset. Nestemäistä vuorausta on helpompi käyttää kuin lyijykynä, vaikka se voi olla hankala hallita alussa. Voit käyttää myös "huopakärkiä" -tyylistä silmänrajausta, joka antaa sinulle mahdollisuuden hallita ja tarkentaa ylimääräisiä silmäluomia.

8. Hayden Panettiere meikin vihreille silmille: Seksikäs ja soihtuva

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_08

Amerikkalainen näyttelijä, malli, laulaja, ääni-näyttelijä ja aktivisti Hayden Panettiere näyttää tupakoivalta kuumana hänen seksikäs, soihtuvan silmämeikin kanssa. Hän urheittaa paksua silmäripsia, joka ympäröi jokaisen silmän kokonaan, pehmeä savuinen luomiväri vaikutus ja pitkät, laiha ripset. Käytä teroitettua silmänympäryspuikkoa kirkkaan, teräviä viivoja varten ja sekoita silmävarsi hyvin pehmeäksi ja sumuiseksi. Kun ripsiväriä käytetään, varmista, että ripsivahvike on tasaisesti päällystetty, jotta rypyt ja ripset tarttuvat yhteen. Tarvittaessa pyyhi ylimääräinen ripsiväri pois pussista puhtaalla kudoksella ennen levittämistä.

9. Sarah Hyland Makeup vihreille silmille: Kupari ja nousi kulta

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_09

Amerikkalainen näyttelijä Sarah Hyland on säteilevästi kaunis lämmin metalliväriäineen ja paksut, seksikäs silmäripset. Hänellä on kuparin ja ruusukerroksen luomiväri, joka on hyvin mautonta vihreille / pähkinänsärmälleen. Kynsit tämä ulkoasu käyttämällä kevyempää varjoa silmiesi sisäkulmille ja tummempaan varjoon silmälaseihin ja silmiesi ulkokulmiin.

10. Michelle Trachtenberg Makeup for Green Eyes: Kauniit pronssi silmäluomet

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_10

Amerikkalainen näyttelijä Michelle Trachtenberg näyttää virheettömältä hänen kimaltelevilta pronssia silmäripsien ja paksut tummat ripset. Hänen valitsema meikkivärisuunnitelma (pronssi, persikka ja vaaleanpunainen) toimii myös hyvin hänen rennon värin ja tumman hiuksen kanssa. Viimeistele tämän upean ulkonäön suurilla, koristeellisilla hopeakorvilla ja trendikäs sivuttainen hairstyle lisää ylellisyyttä.

11. Scarlett Johansson Makeup vihreille silmille: Olive green eye shadow

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_11

Amerikkalainen näyttelijä, malli ja laulaja Scarlett Johansson näyttää silmiinpistävän kauniilta pehmeällä oliivinvihreä luomiväri ja rohkea musta eyeliner. Oliivi vihreä ja kupari / hohtava ruskea menevät hyvin yhteen, ja ne tuovat esiin vihreiden silmien hienot värit. Paranna metsähyönteistä luomiväriäsi mustalla silmänräpäyksellä ja pimeillä ripsillä hilpeästi ja hienosti seksikkäälle ulkonäölle.

12. Adele Makeup for Green Eyes: Glamorous jet musta silmälaseri

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_12

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Adele rocks hänen allekirjoitus retro-glam ulkonäkö hohdokkaan, jet-musta eyeliner ja rohkeat kirsikanpunainen huulet. Palauta hänen ulkonäönsä käyttämällä nestemäistä päällystä ylävää silmäripsiäsi pitämällä huolta rintasyövän noudattamisesta. Voit tehdä siivekäs tai kissa-silmävaikutuksen laajentamalla silmänrajauskynnystä silmiesi ulomman kulman yli - parhaiden tulosten löytämiseksi, etsi YouTube-opetus ja käytäntö peilin edessä, kunnes hallitset tätä hankalaa ulkoasua.

13. Fergie Makeup vihreille silmille: Luscious ripsiä

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_13

Amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, muotisuunnittelija, televisio-isäntä ja näyttelijä Fergie Duhamel loistaa klassisen glamourin pitkillä, herkullisilla ripoillaan. Hänen paljain vesilinjansa ja alasti alemmat ripset tekevät silmistä näyttävän isommalta, ja me rakastamme hänen paksuja, seksikkäitä yläpeilejä. Hanki Fergie: n ulkonäkö kiertämällä ripsiäsi ennen kuin ripustetaan ripsiväriä. Jos haluat mennä ulos, kokeile paria vääriä silmäripsiä. Varmista, että testat silmäripsien liimaa ennen ripsien levittämistä (pieni pistemäärä kyynärvarren työssä) varmistaaksesi, että et ole allerginen. Jos ripset ovat liian pitkät, leikkaa ne varovasti niin, että ne näyttävät luonnollisilta. Ripset, jotka ovat niin ilmeisesti väärennöksiä, että ne koskettavat kulmakarseja eivät ole seksikkäitä.

14. Kate Middleton Makeup Green Eyes: Pehmeä ja flirty

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_14

Cambridgein herttuatar näyttää upealta pehmeältä ja flirtyltä silmämeikustaan. Kate on oppinut hienostuneen päivän loistelon ulkoasun juuri sopivan määrän meikkiä - ei liian tumma, mutta ei liian selkeä tai paljain. Hän urheilu pehmeä ja savuinen ruskea luomiväri, ja täysin kiharat ripset päällystetty musta ripsiväri. Voit myös käyttää tummanruskea ripsiväriä vielä pehmeämmäksi, ja valkoinen silmänrajauskynä, jotta silmäsi näyttäisivät suuremman.

15. Olivia Wilde Makeup for Green Eyes: dramaattinen silmäripsi ja siniset silmäluomet

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_15

Amerikkalainen näyttelijä, käsikirjoittaja, tuottaja, ohjaaja ja malli Olivia Wilde on näyttävästi kaunis dramaattisella silmälasiensa ja sinisten silmäluomiensa kanssa. Hänen musta eyeliner ympäröi täysin silmiään ja korostaa heitä kauniisti. Tämä ulkoasu voi tehdä silmistä pienempiä kuin ne ovat, joten kokeile vuorausta ja ripsiväriä nähdäksesi sopiiko se ainutlaatuisen silmän muodon ja koon ennen sitoutumista tähän iso ilta. Et halua katsoa puoliksi unessa kuvia! Paranna dramaattisen silmän meikkiä tummalla, hehkuvalla iholla ja alaston huulilla tyylikkään ja nykyaikaisen lopullisen ulkoasun kanssa.

16. Evangeline Lilly Makeup vihreille silmille: Forest inspired värit

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_16

Kanadalainen näyttelijä ja kirjailija Evangeline Lilly näyttää säteilevästi kauniilta metsäluonnollisella ruskealla ja vihreällä silmämeikulla. Hän harrastaa lämmintä suklaanruskeaa sävyä yläosassaan ja syvän vihreän silmälasinsa vesilinjalle. Nämä täydentävät värit ovat hyvin imartelevia hänen oliivipuiden silmät, ja hänen keskipitkä ihonväri. Lisää kermaista vaaleanpunaista punastua poskien omenaan ja vaaleanpunainen huulikiilto tuoretta ja naisellista lopullista ulkoasua.

17. Emma Stone Makeup vihreille silmille: Rose kulta ja kupari

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_17

Amerikkalainen näyttelijä ja malli Emma Stone näyttää henkeäsalpaavalta kauniilta hänen säteilevän ruusukulman ja kuparikuoren silmämeikin kanssa. Hänen lämmin, hohtavan silmänsä varjostaa hänen jade-vihreät silmänsä, ja me rakastamme hänen hunajaa blondi hiusväriä. On aina tärkeää mukauttaa meikki värien valintoja ihon sävyyn ja ominaisuuksien väriin (hiukset, kulmat ja silmät). Se, että se sopii oikein, voi tarkoittaa eroa uupumattoman meikin välillä, joka ei sovi sinulle, ja fantastinen meikki, joka hyödyntää parhaiten parhaita ominaisuuksia. Tietyt suuntaukset eivät myöskään sovi sinulle - ja se on täysin normaalia. Voit vapaasti kokeilla, mutta myös ottaa huomioon, mikä näyttää sinulle töitä ja mitkä eivät.

18. Kristen Stewart meikin vihreille silmille: tumma ja sultry

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_18

Amerikkalainen näyttelijä Kristen Stewart näyttää tupakoinnin kuumana hänen pimeällä ja sultry silmämeikkiä. Hän roikkuu paksua suklaata ruskea, musta ja hiilikuituinen sekoitus hänen yläosissaan sekä erittäin pitkät silmäripset. Tumman silmän meikki voi olla melko vaikea vetää pois katsomatta kuin olet kävellyt ovi, varsinkin jos sekoitat värejä savuinen silmävaikutus. Paras kärki? Layering - aloita vaaleimmasta varjostimen varjosta ja peitä suurin pinta-ala tällä värillä. Lisää tummia sävyjä pienemmillä alueilla erittäin luonnolliselle näköiselle savuiselle silmälle. Esimerkiksi - käytä taupea koko silmäluomiin (silmäluomien sisäpuoliset kulmat) jopa silmillesi, kupariin kansiasi ja sen yläpuolelle ja musta / hiilen yläosien alaosassa.

19. Kate Hudson Makeup Green Eyes: hienovarainen glamour

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_19

Amerikkalainen näyttelijä Kate Hudson näyttää vaivattomasti hohdokkaalta hänen hienovarainen, vielä tyylikäs luomiväri ja valoisa, hehkuva iho. Kevyt tai vaalea luomiväri voi tehdä pienistä silmistä suuremman, joten käytä näitä sävyjä vapaasti "laaja herättää" ja tuore ilme. Taupe, hiekka, beige ja kulta ovat kaikki suuria valintoja vihreille silmille.

20. Ashlee Simpson meikki vihreille silmille: lausuma ripset

Parhaat celebrity makeup looks for green eyes_20

Amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä Ashlee Simpson näyttää upealta hänen lausunnossaan ripsien ja hänen super-trendikkään bob kampauksensa. Hän urheisi silmänsä sisäkulmissa kevyttä silmää ja tummat paksut ripset, jotka peittävät silmänsä ulkokulmat. Täydellisiä ripsejä varten, ripustaa ylävartaloasi ennen ripsivärien levittämistä. Kierrä ne kolmessa osassa alkaen juurista ja päättyy vinkkeihin. Sovita sitten korkealaatuista ripsiväriä, kiertäen ja pyörittämällä sauvaa niin, että estät ryppyjä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää vääriä silmäripsiä maksimaalisen flirttailupotentiaalin varalta.

*

Joten sinä menet, vihreät silmät tytöt - jotain kuumaa uutta meikkiä näyttää kokeilemaan kotona! Kerro meille, mitkä ovat suosikkisi alla olevissa huomautuksissa.

Leave A Comment

+ 46 = 55