14 mustasta MAC-luomiväristä vuodelle 2017

Kaikki tietävät MAC Cosmetics. Se on kuin sääntö tai jotain. Oikeat naiset? Ehdottomasti!

MAC on kiistatta osa markkinoiden parhaita kosmetiikkatuotteita, ja silmävarjo on varmasti huippuluokan suosikki.

Jos etsit uusimpia, kuumin trendit, kun kyseessä on luomiväri, olet tullut oikeaan paikkaan.

Ei vain, että keksimme 14: n on oltava sävyjä, mutta ne kaikki tulevat yhdestä parhaista makeup-yrityksistä - MAC!

Aiot rakastaa näitä mahtavia varjoja.

14 mustasta MAC-luomiväristä vuodelle 2017

Mineralize Eye Shadow X4 "Nanonude"

"Kaikki luonnolliset" -näkymät ovat nyt kuumina, joten jos olet kaveri, joka mieluummin näyttää luonnollisemmalta ja vähemmän "kootulta", niin tämä on ihanteellinen paletti MAC: stä sinulle. Tämä ihastuttava paletti sisältää lämmintä beigeä, neutraalia beigeä, pehmeää karamellia ja kultaa, jossa helmi täyttää alastomainen ulkoasu helposti. Sekoita ja sopivat, kunnes löydät täydellisen yhdistelmän joka päivä, yöksi.

14 mustasta MAC-luomiväristä vuodelle 2017

Mineralize Eye Shadow Duo "Ever Ametistilla"

Pehmeän violetin ja syvän violetin herkullinen, lämmin yhdistelmä on juuri se, mitä tarvitset tehostelemaan ulkoasua hetkeksi. Pinks on hämärästi kuuma trendi juuri nyt meikkiympäristössä, mutta jos kirkkaat ja herkulliset pinssit eivät ole sinun tyylisi, sinun tulee ihastua DUO: n luomiväri MAC: stä. Yhdessä nämä rikkaat sävyt luovat jumalallisen ulkonäön, joka sopii mihin aikaan vuodesta, varsinkin syksyllä, kun olet kätkeytyneenä suosikkiosastasi ja saappaaseesi. Tallenna se erikoistapahtumiin tai rock se kouluun - ei ole rajoja tämän senuous pari.

14 mustasta MAC-luomiväristä vuodelle 2017

Veluxe Pearlfusion Shadow Trio "Claretluxe"

Tässä paletissa on vain yksi sana: voimakas. Värikkäät sävyt ovat täsmälleen mitä tarvitset rock-elokuvajuhliin, ja sinulla on kaikki silmät. Kevyt, helmiäisen vaaleanpunainen on täynnä hohtauksia ja hohdokkeita, mikä helpottaa kirkkaan punaviinipunaisen punaisen punaisen värin ja silmiinpistävän violetin voimakkaita sävyjä. Jos sinusta tuntuu "rohkealta" ja haluat antaa lausunnon joka vaiheessa, "Claretluxe" -vaatevalmisteen Veluxe Pearlfusion Shadow Trio on juuri sitä mitä tarvitset meikkipussiin. Käytä vain kevyempiä sävyjä tai maalia joillekin rikkaista purppurista, jotta osapuoli saa alkunsa.

14 mustasta MAC-luomiväristä vuodelle 2017

Electric Cool Eye Shadow in 'Love Power'

Pehmeä luomiväri on ehdoton MUST 2017; se on vakavasti suurin suuntaus huulilta silmiin, joten ottaa hieman vaaleanpunaista ulkoasua on ehdottomasti oltava. Ja vaikka jotkut naiset saattavat mieluummin erittäin kivaa kirkkaan vaaleanpunainen täynnä kimalluksia ja toiset voivat nauttia rikkaammista, violetti-sävytetyistä vaaleanpunaisista, on joitain, jotka haluavat vain jotain miellyttävämpää ja helppoa. Tämä tuore pehmeä, hohtava ruusuinen luomiväri on hieman vaalea puoli, mutta silti tarpeeksi tehokas luomaan vakavasti rakkauden silmän ilme. Yhdistä tämä vaaleanpunainen muutamilla muilla ihastuttavilla pinky-sävyillä tai jätä se yksin ja kallista tämä aistillinen, kesytön vaaleanpunainen tyyli, joka on hienoa ja makeaa.

14 mustasta MAC-luomiväristä vuodelle 2017

Luomiväri "Electric Eel"

Pakkomielle "merenneito" näyttää tai haluat vain nostaa esiin muutama sata lovia? Hyvät naiset, esitän tämän klassisen MAC-luomivärin huudon kuumalla "Electril Eel" -sadulla. Tämä äärimmäisen elinvoimainen sininen sävy riittää kattamaan jonkun ja minkä tahansa hetken huomion, jolla on pitkäaikainen vaikutus, jota olette varmasti ihastaneet. Täysin siniset, voit helposti yhdistää tämän varjon muihin voimakkaisiin väreihin galaktisen ulkoasun kanssa, joka on kaikki omia. Sulje se muutamilla pinkeillä ja purples saadaksesi enemmän merenneitoa!

14 mustasta MAC-luomiväristä vuodelle 2017

Luomiväri "Gleam"

Voi, sinä kultaseni, sinä! Tänä keväänä ja kesänä 2017, jos tunnet ne ihastuttavat kesämekot ja flirty-korkokengät, sinun on lopetettava ulkonäkösi jotain naisellisinta kuin sinäkin; ja se on silloin, kun MAC-luomiväri "Gleam" tulee peliin. Tätä luomiväriä kutsutaan "tuskin vaaleanpunaiseksi kultaksi" varjoksi, vaaleanpunaisella, joka on suorastaan ​​hienoa ja tarpeeksi kultaista kimallusta kimaltelevia kimalleja, jotka tekevät loistosta. Tämä on ehdottomasti uusin paras ystävä, kun kyseessä on meikki, joka on yksi THEE: n klassisimmista ja naisellisimmista luomiväri väreistä vuodelle 2017. Sinä rakastat sitä!

14 mustasta MAC-luomiväristä vuodelle 2017

Luomiväri "Up at Dawn"

Mikään ei sano: "Minä olen valmis ja valmis minulle, joka tulee minun tapauksessani", kuten tällainen supervalkoinen ja henkevä varjo! Tämä sherbert-oranssi sävy on pakko ostaa vuoden 2017 tuleville kevät- ja kesänvuoroille. Se sherberty-sävy on loistava pari kevyempille pinkeille, mikä tarkoittaa, että voit muodostaa sprintimoodin niin vähän kuin muutaman minuutin. Maalaa tällä varjostimella kansiasi ja heiluttamalla vaaleanpunaista huulikiiltoa ja olet valmis avaamaan oven. Vakavasti, oletko koskaan nähnyt sellaista herkullista luomiväriä, joka huokuu ilkeällä ja hauskalla asennolla? Olet varmasti saanut joitain kohteliaisuuksia pois hämmästyttävästä varjosta!

14 mustasta MAC-luomiväristä vuodelle 2017

Eye Shadow in "Chrome Yellow"

"WOW" on todella ainoat sanat, joita voimme käyttää kuvaamaan tätä jännittävää sävyä. Chrome-keltainen on yksi, joka lisätään luetteloon, jos suostut tuohon äärimmäiseen, look-at-me-tyyliin, joka loistaa kirkkaaksi, vaikka olet pimeässä. Tällaiset kirkkaat, exhilerating-sävyt, kuten tämä, ovat välttämättömiä vuoden 2017 ajaksi, ja jos olet tarpeeksi uskollinen vastaamaan tätä kirkkaan keltaista toisella jännittävällä varjolla, kuten edellä mainituista sähkökitaroista, et voi hallita kaikkia silmiä liimattu sinulle. Rock, tyttö!

14 mustasta MAC-luomiväristä vuodelle 2017

Extra Dimension luomiväri "Evening Grey"

En tiedä, oletko kuullut uutisia vielä, mutta metalli jatkaa on yksi kuumimmista meikki suuntauksista 2017. Se on sanottu, MAC sinulla on katettu, kun on kyse metallisen tyylin pukeutua koko päivän. Tämä ylimääräinen luomiväri on juuri sitä, mitä se väittää: täynnä ulottuvuutta, toisin kuin muut luomivärit, jotka yleensä ovat hieman tavallisia ja huomaamattomia. Täytetty metalli-harmaalla metsillä ja silmiinpistävällä sävyllä, se on ihanteellinen metallinen luomiväri, jokaisen tytön on käytettävä. Käytä sitä yksistään silmiinpistävään vaikutukseen tai kierrä sitä tai sävytä se mielialan ja tilaisuuden mukaan.

14 mustasta MAC-luomiväristä vuodelle 2017

Mineralize Eye Shadow X4 "Dark Energy"

Kuten juuri mainitsin, metalli on MUST vuodelle 2017. Mutta jos et ole aivan varma, miten sekoitetaan metalliesineitä tai jos haluat vain lisätä jännittäviä sävyjä tyylillesi kuin yksinkertaisesti tarttua yhteen, niin sinun täytyy saada Mineralize Eye Shadow X4 on "Dark Energy". Tämä paletti on ladattu Metallic Silver, Teal Iridescent, Metallic blue ja Black kanssa helmi, joten se on erittäin helppo luoda lumoava silmä näyttää, jotka ovat suorastaan ​​iskuja. Yksinkertaisuus parhaimmillaan täällä - mutta nämä myrkylliset sävyt ovat kaikkea muuta kuin yksinkertaisia.

14 mustasta MAC-luomiväristä vuodelle 2017

Pro Longwear Paint Pot "Let's Skate"

Super kermainen ja herkkä, naurettavan helppokäyttöinen ja sekoitettu, Pro Longwear Paint Pot, joka on 'Let's Skate' on jokaisen gal. Se on uskomattoman ihana ja herkkä vaaleanpunainen sävy on täydellinen määrä kirkkautta pitää sinut katsella virkistänyt ja valmis menemään joka kesä aamulla, mutta silti tarpeeksi vaatimat kulumista kouluun tai työhön. Tämä on epäilemättä yksi markkinoiden naisellisimmista sävyistä, ja voit nopeasti sekoittaa sen muihin ihanisiin kirkkaisiin sävyihin tai sävyttää sen tummemmilla sävyillä.

14 mustasta MAC-luomiväristä vuodelle 2017

Mineralise Eye Shadow Quad "Golden Hours"

"Smokey-silmä" -näkymä on yksinkertaisesti meikki tyyli ei koskaan menee tyyliltään. Se on yksi ilme aina seksikäs missä mennä, varsinkin jos se vain sattuu olemaan päivämäärää sinun miehesi kanssa. Neljä must-mustetta sävyt, kuten kuparipronssi, kultainen ruskea, pehmeä kultainen persikka ja vaaleankeltainen kulta, joka luo täydellisen smokey-silmäsi. Kuvittele kauniita, houkuttelevia ulkonäköä, joita voit saada vain käyttämällä tätä hämmästyttävää palettia MAC: stä.

14 mustasta MAC-luomiväristä vuodelle 2017

Dazzleshadow in 'I Like 2 Watch'

Olet helmi, vauva; itse asiassa sinä olet kultainen. Rakastan Dazzleshadowia "I Like 2 Watch", koska se on upea midtone ruskea, joka on täynnä tonnia kultaisia ​​kimalluksia. Se ei ole liian tumma, mutta ei liian kevyt - täydellinen välissä minkä tahansa galin etsimiseen jotain metallisella puolella, joka on hieman hienompaa. Tämä sävy on yksinkertaisesti upea ja se on haastettava jokaiseen naiseen ainakin kerran. Anna tämä kaunis sävy kokeilla ja tulet aina takaisin lisää.

14 mustasta MAC-luomiväristä vuodelle 2017

Spellbinderin varjo "Retrograde"

Tällä voimakas harmahtava musta sävy on jotain, mikä on kiistatta kiehtovaa. Se on tantalizing. Sen viettelevä. Tämä on salaperäinen sävy, joka tarttuu ihmisten silmiin ja heidän sydämensä. Kun epätoivoisesti tarvitset jotain niin pimeää ja seksikkää, se on melkein tuntematonta, niin tarvitset Spellbinder Shadowin "Retrograde". Se on todella roikkuvan sävy, joka on kaikkien alle sinun oikeinkirjoituksen toinen he ottavat silmäyksellä teidän salaperäinen, syvät silmät.

Mikä on suosikki MAC-luomiväri? Jaa meille alla!

Leave A Comment

2 + 5 =