12 Split End -hoitoa

Split-päät ovat vain kauheita, eikö olekin? Kyllä, hiuksesi on todennäköisesti hyvin pitkä ja kaunis; mutta kun pääset lukkosi kärkeen, kaikki tuntuu vain niin hauraalta ja paikoilta. Olet todennäköisesti kuolemassa selvittää keino saada jakaa päätesi järjestyksessä ja palauttaa sen täyteläisen, kauniin hiusten pää, jonka olet kaivannut. Olemme täällä auttamassa 12 split end -hoitoa pelastamiseen!

b64db5f8e92fe2000e4897fc3c57578f

 1. Leikkaa heidät pois

Kyllä, tiedän, mitä ajattelet: "NO WAY". Tiedän, että et halua katkaista halkeamia ja jättää lyhyemmät hiukset (varsinkin jos yrität kasvattaa hiuksiasi!), Mutta se on rehellisesti helpoin ja paras ratkaisu päästä eroon niistä ärsyttävistä halkeista . Ehdotan, että aloitat leikkauksen jälkeen ja siirry eteenpäin loput luetteloon, jotta voit selvittää, miten voit estää split-pätkiä tulevaisuudessa. Mutta jos leikkaaminen lukot ei ole ehdottomasti vaihtoehto, jatka eteenpäin seuraavaan 11 hoitovaihtoehtoa ja katso, toimivatko ne hyväksi!

892f499555194f90ccdc4213e2ff070b

 1. Hot Oil hoito

Voit kuluttaa satoja dollareita ja monia, monta tuntia salongissa, joka joutuu kuumaan öljyhoitoon, mutta miksi, kun voit tehdä sen suoraan kotonasi? Kuumat öljyt auttavat täyttämään kosteutta hiuksiin, mikä auttaa murtamaan halkeamia. Lämmitä oliiviöljy, manteliöljy tai kookosöljy, kunnes kuuma ja käytä sitä manssiin 45 minuuttia. Voit halutessasi peittää pyyhkeen, kun odotat, ettei lämpöä paeta liian nopeasti.

c2dd9a83bb648f48b04f2eb1dc7ffee1

 1. munat

Huomenna aamulla, kun teet aamiaista, varoita ainakin yksi muna hiusnaamion luomiseksi. Miksi? Koska munat ovat hyvin proteiineja ja hiukset koostuvat useimmiten proteiineista. Tee yhteys? Sinun tarvitsee vain sekoittaa yhteen munankeltuainen kahdella rkl oliiviöljyllä, ja jos haluat, lisää rkl hunajaa. Jätä se 30 minuuttia ja pese se pois. Tämä auttaa vahvistamaan ja kiinnittämään halkeamia, samalla kun hiukset ovat silkkimäisiä ja kestäviä.

1d81e0882f1da21b7b105380c37a35d1

 1. Avokado

Paljon kuin muna, avokado on täynnä proteiinia; mikä on ilmeisesti erinomainen lukkosi kannalta. Tätä naamaria varten sinun tarvitsee vain avokado, jossa on neljä rkl oliiviöljyä. Levitä naamio maneen 30 minuuttia, sitten shampoo.

c8dd0cd0c1fff8864f09478e77cc267f

 1. banaanit

Banaanit ovat täynnä kaikenlaisia ​​hyödyllisiä ravintoaineita, ja kun on kyse hiuksista, ne kykenevät pehmentämään, kosteuttamaan ja parantamaan lukkosi elastisuutta. Tähän yksinkertaiseen maskiin tarvitset vain yhden banaanin ja kaksi rkl jogurtia (varmista, että se on PLAIN jogurtti). Kaada tai sekoita näitä kahta ainesosaa yhteen ja koske hiukset tunti ennen pesemistä. Saat heti pehmeät lukot, jotka ovat myös helpommin hallittavat. (Ylimääräinen bonus banaanista!)

24ec0f3f8326f597a5478d78d8420708

 1. Hunaja

Onko mitään hunajaa ei voi tehdä? Tarkoitan vakavasti, me kaikki tiedämme, että se on herkullista ja hyödyllistä terveydellämme, mutta tiesitkö, että se tunnetaan myös luonnollisena hiusten hoitoaineena? Se on erittäin kosteuttava ja täydellinen hauras, kuiva ja vaurioitunut manes, jotka kärsivät split-päistä. Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä saadaksesi hunajaa etukäteen, on yhdistää kaksi rkl hunajaa neljään kuppiin lämmintä (ei kuumaa) vettä. Käytä sitä shampoolina ja huuhtele samalla seoksella. Anna se seistä lukkesi parissa minuuttia ennen kuin huuhtele perusteellisesti vedellä.

75d8a7cdd8575366dfd5a04b8dfa0654

 1. Aloe Vera

Kun iho on kuiva tai vahingoittunut auringosta (huuli, auringonpolttama!), Mihin käännyt? Aloe vera, tietenkin! Ja aivan kuten aloe vera tekee ihmeitä kuivalla ja auringonpaljastetulla iholla, se toimii myös magiaa vaurioituneilla hiuksilla. Hiusten päälle voit käyttää hiukan aloe vera -geeliä (voit ostaa geeliä tai puristaa geeliä tehtaalta) ja jätä se 30 minuuttia ennen shampooing ja huuhteleminen. Voit myös kokeilla aloe vera shampooa tämän seoksen rinnalla jonkin verran kosteutta ja jakautumista varten. Älä yllätä, jos hiukset alkavat kasvaa nopeammin - aloe vera tunnetaan edistävän hiusten kasvua ja estää hiustenlähtöä. VAU!

186b7bd3ed7999b965879d516fd113a1

 1. Kamomilla teetä

Kyllä, on herkullista juoda; mutta tiesitkö, että se voi toimia magialla myös hiuksillasi? Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on jyrkkä muutamia pussit kamomilla kiehuvaan veteen (voit halutessasi lisätä ylimääräisen, jos aiot ottaa vähän kuppia hämmästyttävän yummy iltapäiväteetä!). Anna jäljelle jäänyt kamomillesi jäähtyä ja huuhtele hiuksesi sen kanssa. Se ei ainoastaan ​​auttaisi jakamasi päiden suorittamista ja piilottamista, vaan myös rakeita. Joten jos olet kamppaillut kaksinkertainen whammy split päättyy ja hullu frizz, ehdottomasti antaa kamomilla teetä kokeilla.

2ce23417c7aa2ee59f21083d31e52bbf

 1. Shea Voi

Shea voita hajuista herkullista ja on niin uskomattoman kosteuttava, ettet usko sitä. Voit jo käyttää sheavahaa elimistössäsi käsitelläksesi kuivaa ihoa, mutta voit käyttää samaa tuotetta myös kuivuneissa päissäsi. Kun olet ujo, käytä hieman sheavoijaa lukkosi päähän, kun he ovat vielä hieman kosteita. Jätä se ja kuivaa luonnollisesti. Huomaat parannusta lukkoosi viikon tai kahden sisällä!

e4c7c138bd0072bb469bfbfe42689cd4

 1. Kirkastettua voita tai "Ghee"

Selkeytetty voita tai "Ghee" on todella uskomattoman hyvä sinulle - sisäpuolella ja ulos, ilmeisesti! Jos olet selventänyt Gheen voin kylmässä jääkaapissa, mene eteenpäin ja levitä hiukan sen päihin, joissa jakopäät ovat. Jätä se yöpymään ja ota suihkesi aamulla, pesemällä hiustesi tavalliseen tapaan. Huomaat, että jakamasi päät hiipuvat melko nopeasti ja nauttivat ravitsevista hiuksista, jotka ovat suorastaan ​​kauniita.

85c012b3aee1d7fb9d80ce90ec7cf484

 1. E-vitamiinikapseleita

Mielestäni olemme kaikki hyvin tietoisia siitä, kuinka tärkeä E-vitamiini on elimistöllemme, mutta tiesitkö, että tämä kätevä vitamiini voi kaksinkertaistaa split-loppukäsittelyn? Tarvitset E-vitamiinikapseleita tähän maskiin! Yksinkertaisesti avaa ja käytä öljyä 2 tai 3 E-vitamiinikapseleiden sisällä, sekoita se kuusimalla haaleaa vettä ja hieroa hattujen päätä. Tämä auttaa antamaan heille suuren annoksen kosteutta samalla taistelemalla ne ärsyttävät halkeamat.

d439c53ca7fad9c246393e5bd4e98b72

 1. Sarviapila

On olemassa runsaasti etuja kulutusta varten Fenugreek, mutta tämä siemen-kuten E-vitamiini on myös suuri hiukset samoin. Sinun pitää tehdä tahna käyttämällä hirvieläinten siemeniä rinnalla. Tee tarpeeksi levittää koko hiuspääsi. Jätä se kaksi tuntia ennen huuhtelua ja shampooing. Huomaat heti kuinka silkkinen sileä hiukset tuntuvat, ja pian huomaa, että split-päät on purettu.

Kuka tiesi, että siellä oli niin paljon ainutlaatuisia ja super helppo tapoja tuhota ja torjua split-päitä? Taistelette split-päätyjen kanssa? Mikä on sinun ratkaisusi? Oletko kokeillut jotain näistä korjaustoimenpiteistä? Kerro meille!

Leave A Comment

34 − = 25