10 parasta shampooa rasvaisille hiuksille

Rasvaiset hiukset voivat olla vakava haaste. Se näyttää rasvaiselta, päänahasi on kutiava, ja on lähes mahdotonta pitää hiukset tuoreina ja puhtaina. Mutta näillä 10 parhaalla shampoolla öljyisiin hiuksiin, voit laittaa rasvaiset ja rasvaiset päivät lepäämään ja baskiksi sileä, joka on tuore, puhdas ja luonnollisesti herkkä. Eikö tämä kuulosta kuin unelma? Löydä täydellinen shampoo alla!

7031301518fd66400e166142a6fa8b80 81yZz98v5bL._SL1500_

1. Neutrogeeni-shampoo, antioksidatiivista kaavaa 

Vuosien ja vuosien käytön jälkeen shampoot, hoitoaineet ja muut hiustuotteet, on turvallista sanoa, että hiukset ovat olleet läpi paljon, ja on todennäköisesti peitetty jäljelle jäänyt jäännös, joka on erittäin haitallista ja tylsää hiukset. Mutta Neutrogena Shampoo, Anti-Residue Formula, voit poistaa jopa 90% tämän olemassa olevan jäämän hiukset, joka on täysin elvytettävä ja raikas - puhumattakaan täysin öljyjä ja likaa. Se nauhoittaa tämän vahingollisen jään hiukset, joten se on täydellinen ihmisille, joilla on öljyiset lukot. Plus se on vain noin 10 dollaria per pullo - et voi voittaa sitä!

Vaahtera-Holistics-rasva-Moisture-Control-shampoo

2. Rasvanpoisto kosteutta säätelevä shampoo

Degrease kosteuden säätö shampoo on ihme pullossa. Se on ainutlaatuinen muotoilu, jossa kaikki oikeat ainesosat eivät vain peitä öljy- ja rasvaongelmasi päivälle - mutta parantavat sen. Hämmästyttävien ainesosien infuusio, mukaan lukien ranskalainen sypressi, sitruuna, rosmariini ja basilika varmistavat, että hiukset ovat tuoreita ja röyhkeitä. Se on osoittautunut ratkaisuksi hiuksille, jotka ovat erittäin rasvaisia, rasvaisia ​​ja kutiavia, ja käyttäjät ovat kiinnostuneita siitä, kuinka silkkinen ja vaalea hiukset muuttuvat. Ehdottomasti tuote, joka yrittää alle 20 dollaria pulloa.

139733547551127256-kasvien Phytopanama-ingelligent-shampoo

3. PHYTO Phytopanama Shampoo

Jos olet vain kamppailee mahdollisimman vähän rasvaa, PHYTO Phytopanama Shampoo on erittäin suositeltavaa. Tämä loistava tuote sisältää joitain huippuluokan ainesosia, jotka on suunniteltu pitämään hiukset puhtaina, tuoreina ja elvyttämättöminä - täysin irti öljystä tai rasvasta. Käyttäjät rakastavat panama-puun sisällyttämistä, joka kokonaan pilkkaa epäpuhtauksien hiuksia, kun taas kookospähkinäöljy pitää hiukset sileänä ja rehevänä. Ehdottomasti arvoinen 24 dollaria!

61fhB7MUOyL._SL1500_

4. Suave Daily Clarifying shampoo

Tiukka talousarvioon ja ei ole paljon viettää hiustenhoitotuotteisiin? Sitten Suave Daily Clarifying Shampoo on ehdottomasti vastauksesi. Noin 5 dollaria voit noutaa tämän tuotteen verkossa tai paikallisessa myymälässä ja rakastat sitä, miten se toimii hiuksillasi. Ph-tasapainoinen kaava varmistaa, että hiukset syvästi puhdistetaan ja kosteutetaan. Hiusten luonnollisen kauneuden tuominen, tämä tuote ansaitsee varmasti 4 ja puoli tähteä, jotka se sai onnellisilta käyttäjiltä.

41lPkchEONL

5. American Crew päivittäinen shampoo 

American Crew päivittäinen shampoo normaalille ja rasvaiselle hiukselle ei ole ihmeellistä. Se sisältää joitain uskomattomia raaka-aineita, joita hiuksesi rakastavat: Panama kuori, joka on erinomainen puhdistaa hiukset huolettomasti kovettumatonta kosteutta, vehnäproteiinia antamaan hiusten lujuuden ja sensaatiomainen piristyskyky sekä rosmariini ja timjami, jotka molemmat toimivat sävyyn ja kosteutukseen. Kaiken kaikkiaan tämä tuote on pakko saada niille, jotka kärsivät hieman liian paljon öljyä.

411uQJ7KIiL._SY355_

6. Paul Mitchell teepuu erikoissampoo

Virkistävä, puhdistava ja kosteuttava: tämä on vain 3 tapaa kuvata tämän geniusshampoo Paul Mitchellista. Mutta mikä asettaa tämän Paul Mitchellin Tea Tree Special Shampoo sen kilpailijoihinsa nähden? Kerromme sinulle: ainutlaatuisella yhdistelmällä teepuuöljyä, piparminttua ja laventeliä, joista kaikki 3 on suunniteltu täysin puhdistamaan hiukset ja antavat virkistävän kokemuksen, joka tuottaa eloisia ja upeita hiuksia, joita ei voi hukata. Puhumattakaan näiden 3 ainesten yhdistelmästä on hämmästyttävää. Se tuntuu hyvältä hiuksista ja huomaat hiuksillesi paljon puhtaampaa ja öljytöntä jo jonkin aikaa. Kannattaa ampua vain noin 10 dollaria!

500

7. Aubrey Organics Green Tea Clarifying Shampoo

4 viiden tähden ja ylijäämällä positiivisia asiakasarvioita, emme voineet ohittaa Aubrey Organics Green Tea Clarifying Shampoo. Tämä erityinen shampoo rasvaisille hiuksille on erilainen kuin muut. Vaikka siinä on yksi tyypillinen ainesosa teepuuöljy äärimmäiseen puhdistukseen, se sisältää myös nokkosuutteen hiusten suojaamiseksi ja päänahan värjäytymiselle, orgaaniselle aloelle, joka ravitsee ja kosteuttaa lukkosi ja mantelin proteiinin, joka ei vain vahvista hauraita hiuksia vaan myös palauttaa täyteyden. Lopputulos? Öljymättömät hiukset, jotka ovat upeasti sileitä, paksuja ja kiiltäviä ja riittävän vahvoja kestämään elementtejä. Mielestämme tämä on kultainen tuote vain noin 10 dollaria pullon!

31N1ksaQP0L

8. Leonor Greyl Lait Lavant La Banaani 

Kosketa hiuksia, joita öljy kuluttaa, uskomattoman ohuet ja vain suorat limpit ja puuttuvat kiilto? Sitten sinun täytyy saada kätesi Leonor Greyl Lait Lavant La Banaaniin. Tämä sensaatiomainen tuote on varmasti erilainen kuin muut, valmistettu banaanimaidon pohjalta, jossa on olennaisia ​​proteiineja, kollageenia ja banaanipuuta. Yhdessä nämä ainesosat antavat hiuksillesi vakavan lisäyksen pehmeyteen ja tilavuuteen, jolloin hiukset ovat pyöreät ja täynnä. Se on lempeä puhdistus shampoo ja voi (ja sitä pitäisi käyttää) joka päivä optimaalisiin tuloksiin. Jos haluat öljytöntä, paksua ja täysin elävää lukkoa, suosittelemme Leonor Greyl Lait Lavant La Banaania vain 28 dollaria.

414gHe9E2aL._SX342_

9. Desert Essence Organics Hiustenhoito Shampoo, Lemon Tea Tree

Desert Essence Organics Hiustenhoito Shampoo, Lemon Tea Tree shampoo on epäilemättä yksi parhaista. Mutta miksi? Näemme taas sanat "teepuu". Se ei ole niin erikoista, eikö? No, tämä shampoo ei vain urhea voimakasta ja olennaista teepuuöljyä, joka on välttämätöntä vakavasti puhtaille ja kauniille hiuksille - tämä shampoo on leptospermum petersonii -öljyä, joka on tietty teepuuöljylaji, jolla on upea sitruunan tuoksu ja antiseptinen ominaisuuksia. Tämä yhdistettynä kosteuttavaan kookospähkinäöljyyn ja muihin sokerin puhdistusaineisiin tarjoaa lempeä mutta erittäin tehokas puhdistusaine, joka pitää hiusvesiöljysi ja vaivatta. Plus se on vain noin 23 dollaria!

31IS2GK6dvL

10. Mop Basil Mint Shampoo normaalille rasvaiselle hiukselle

Mop Basil Mint Shampoo on jotain, jota emme voi tarpeeksi saada. Voisiko se olla sen hieno tuoksu? Voisiko se olla puhdistuslaatu kiitos piparminttu, basilika, salvia ja rosmariini? Vai voisiko se olla vilkas, kiiltävä hius, jonka se jättää meidät? Ajattelemme, että kaikki kolme. Ja vain 10 dollaria pullo, emme voi auttaa, mutta rakastavat tätä jalokivi shampoo. Ehdottomasti kannattaa ampua, jos et kamppailevat rasvaisilla lukoilla, jotka eivät vain lopeta!

Sinun ei tarvitse kamppailla rasvaisia ​​lukkoja, jotka ovat limp ja hallitsematon. Haluatko lempeä Desert Essence Organics Hiustenhoito Shampoo, Lemon Tea Tree shampoo tai tarvitset rasvanpoistolaitetta, kuten Degrease kosteutta säästävä shampoo, olet pian matkalla virheettömiin lukkoihin, jotka ovat öljytöntä ja hauskaa. Vaikka olet budjetissa, voit varmasti nauttia yhdestä mainituista shampoosista!

Ne, joilla on rasvaiset hiukset: mikä on sinun shampoo, joka aina tekee temppua?

Leave A Comment

− 4 = 4