10 parasta MAC-huulipunaa

Makeup-harrastajat kaikkialla rakastavat MAC-tuotteita. Tuottaa vain moitteetonta laatua ja virheetöntä viimeistelyä, ei ole ihme, miksi naiset kaikkialla pitävät tätä yritystä. Mutta niin paljon vaihtoehtoja valita - varsinkin kun huulipunaa - miten voit valita? Vaikka ne ovat kaikki hämmästyttäviä tuotteita, meillä on ehdottomasti 10 parasta huulipunaa, jotka on hahmoteltu täällä!

M3LN8K

1. MAC-huulipuna

Tämä, hyvät kollegat, on tehnyt MAC: n kuuluisaksi. Ja vaikka saatat ajatella, että tuote, joka on nimetty pelkästään "huulipuna", saattaa olla rento ja tylsä, tämä tuote on muuta kuin. Tämä upea tuote on ollut ympärillä monet vuosien ajan, muuttavat säännölliset huulet hohtavaan, hohtavaan kiukaan, joka häikäisee kilometreinä. Lisäksi on valittavissa yli 30 sävyä, tummista luumuista täydellisiin pinkeihin. Löydä täydellinen värien vastaus on yksinkertainen ja vain 16 dollaria, se on varsin varas.

M5LE69

2. Viva Glam huulipuna

Viva Glam esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1994 syvän punaisella värillä, joka oli sekä hienostunut että houkutteleva. Siitä lähtien tuote on suosittu ja 5 uutta väriä on otettu käyttöön - viimeisin väri on upea terrakotta-luumu väri, joka ei ole mikään muu kuin upea. Jos tarvitset samettisen huulipunan, joka tuottaa tyylikkäämmän tunnelman, Viva Glam Lipstick on valinta sinulle. Älä sammuta sitä, että vain 6 väriä on valittavissa. Nämä 6 väriä ovat rohkeita, herkullisia ja tuottavat virheetöntä viimeistelyä, joka kääntää päät 16 dollaria!

MJ4G03

3. Sheen Supreme huulipuna

Naisten rakastavat huulipunaa. Naiset rakastavat myös huulikiiltoa. MAC löysi keinon yhdistää nämä kaksi, antaen meille upean värin, joka on sekä hohtavaa että makeaa. Se on totta - Sheen Supreme huulipunalla voit saada kiiltävät, häikäisevät huulet, jotka ovat herkkiä ja kirkkaita. Ja toisin kuin muut huulikiillot, Sheen Supreme huulipuna ei saa tahmeita tai epämiellyttäviä. Se menee tasaiseksi ja pysyy liukkaana koko päivän, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että pidät poikaystäväsi seuraavan kerran huulesi lukituksen. Tämä on todella huikea huulipuna vain 17 dollaria!

MT8724

4. Mineralize Rich huulipuna

Mineralize Rich Lipstick antaa sinulle haluamasi ulkoasun, mutta siinä on pieni yksityiskohta, joka tekee tästä huulipunasta erottuvan muusta. Huulipunalla on suurempi kokoinen luoti, mikä tekee sovelluksesta helpompaa kuin koskaan ennen. Siinä on myös kaunis keskipitkä loisto, joka todella parantaa tämän huulipunan värejä. Valittavana on yli 10 pitkäikäistä väriä, jotka eivät ole tarpeettomia. Oi, ja mainitsimme tämän viileän huulipunan vain 22 dollaria on magneettinen sulkeminen? Keskustele huulipunasta, joka on helppoa liikkeellä!

MG3209

5. Pro Longwear Lipcreme

Siksi tämä huulipuna sai nimekseen "Pro". Näyttää siltä, ​​että Pro Longwear Lipcreme voi todella tehdä kaiken. Se tarjoaa uskomattoman pitkäkestoisen värin, joka ei haalistu tai siirrä (ja me kaikki tiedämme kuinka ärsyttävää!), Mutta myös kevyt ja vapaa. Naiset rakastavat tämän huulipunan kermainen ja sileä rakenne, kun se liukuu huulilleen ja rakastavat vielä enemmän, että väri pysyy totta jopa 12 tunnissa. Ilman tarranauhoja, tämä 18 dollarin huulipuna on kaikkien huulipunien kuningatar, joka on hyvin hintansa arvoinen.

MLFK01

6. Pro Lip Palette

Oletko koskaan ollut ärsytetty siitä, että se on juuttunut vain 1 väriin? Vaikka haluat vain pienen sävyeroa, sinun oli pakko mennä ulos ja ostaa uusi huulipuna, joka rauhoittaa sinun himoasi. No, MAC: n Pro Lip Palettien ansiosta meidän ei enää tarvitse kärsiä yksivärisiä huulipunaa. Nämä paletit, jotka ovat saatavilla punaisella, vaaleanpunaisella, ruskealla, oranssilla ja luumu, on sarja 6 eri sävyä, jotka ovat kaikki hohdokas. Helppo käyttää, nämä paletit tuottavat upeita värejä, jotka on suunniteltu kestäviksi. Vaihda se päivä päivältä eri sävyillä kaikkien aikojen suosikkiväreilläsi. Vain 40 dollaria!

MTF54R-1

7. Värikäs sävytetty lasilasi

Jos et ole etsimässä suurta värisävyä ja mieluummin luonnollisempi sävy, suosittelemme erittäin miellyttävää vesitiivisävyä. Se tuottaa itsestään upean, luonnollisemmän näköisen värin, joka on yksinkertaisesti upea (vaikkakin voit yhdistää sen toiseen huulipunalla entistä elävämmän sävyyn). Kiiltävä viimeistely, joka melkein näyttää lasi-joka ei halua sitä niiden lipglass? Hanki tämä upea tuote vain 16,50 dollaria.

MTAP8H

8. Viva Glam Rihanna huulipuna

Olet varmasti nähnyt kauniin laulun tunteen Rihannan jossakin vaiheessa tai toisella, ja hän luultavasti yllään tavaramerkkinsä punaisen sinisen huulipunan. No nyt voimme kaikki nauttia tämän kiehtovan värin ansiosta rajoitettu painos Viva Glam Rihanna Lipstick MAC. Tämä upea huulipuna on samettinen viimeistely, joka on hienostunut vielä tuoretta. Tulet rakastamaan tätä rohkeaa, kiehtovaa puna-sinistä sekoitusä! Plus se on vain 16 dollaria!

M4C016

9. Pro Longwear Lipcolour

Kaikkien huulipunan ja lipglossin ystäville soittaminen: MAC-tuote, Pro Longwear Lipcolour, nyt yhdistäkää molemmat suosikki huulet yhdestä helppokäyttöisestä kappaleesta, joka on tappaja! Kahdessa yksinkertaisessa vaiheessa voit saavuttaa upeita värejä, jotka on korostettu täydellisesti loistavalla kiilulla virheettömään viimeistelyyn. Kestää vain muutamia sekunteja ja rakastat pehmeitä, suutelevia huulia! Vain 24 dollaria tälle kaksi-in-one-tuotteelle, joka on ehdottoman sensazatiivinen.

M4R811

10. Lipmix

Oletko koskaan ajatellut eri värillisten huulipunien sekoittumista tuotevalikoimaan kaikkiin omiin? No, Lipmixin kanssa voit tehdä tämän! Tämä pieni tietopaketti putkessa helpottaa uusien värien luomista. Erittäin pigmentoitu tuote voidaan sekoittaa helposti muokataksesi minkä tahansa värin huulipunaa. Kun tonnia erilaisia ​​villivärejä on valittu ja ainesosien sisältämä hoito, joka ei halua antaa tätä hauskaa kamaa yrittää? Vain 15 dollaria!

Haluatko perinteisen (ja suosituimman) MAC-huulipunan tai mieluummin kaksitahnaisen sensuellisen mestariteoksen, kuten Pro Longwear Lipcolour -tuotteen, varmasti rakastat upeisiin elinvoimaisiin huulesi, jotka epäilemättä kääntävät päätä. Plus ne ovat kaikki alle 20 dollaria - sinä virallisesti ei ole mitään tekosyytä olla ottamatta MAC-huulipunatuotetta.

Mikä on sinun suosikki MAC huulipuna?

Leave A Comment

+ 34 = 35