10 Makeup Vinkkejä ja vihjeitä pienet silmät

 Siellä on jotain parasta isoa, kaunista silmää, jotka vain ottavat henkeesi pois. Näyttää siltä, ​​että kaikki toivovat, että heillä oli pari! No, nyt tuo unelma voi tulla totta. Ja se on luultavasti helpompaa kuin luulit sen olevan! Nämä 10 makeup vinkkejä ja temppuja pienten silmien ansiosta silmäsi, että "pop" he tarvitsevat ja rohkeutta olet kaipaa.

9f89c426c536a8baaecf7c0872f401041. Käytä kevyitä luomivärien värejä

Tummat varjostusvärit voivat tehdä silmäsi näkyviin Todella pestään pois. Ja jos sinulla on jo kaksi pientä silmää, niin se on kestää mitä haluat tehdä. Jotta vältät huuhtoutuneen, raskas ulkoasu, kokeile kevyitä silmävarjon värejä. Ja tämä saattaa yllättää sinut, mutta pelkkä, parempi! Puhumme voiteista, beigeista ja vaaleanruskeista. Mutta vaaleat pinssit, vihreät ja muut värit, joihin olet tekemässä, toimivat hyvin!

2. Korosta otsan alla

Korostus oikealla otsan alla voi antaa paljon suuremman silmän viittauksen. Se on todella yksinkertainen temppu, että voit tehdä OIKEA NYT, joka täysin luo koko kasvosi. Valo auran alle ja huomaa eron! (Ja älä unohda myös kulmakarteitasi! Katso lisätietoja numerosta 10!)

40bc03ebf2a038616f8fe8bbeb48303a3. Korosta Inner Eye

Kun olet siinä, mene eteenpäin ja korosta myös sisäinen silmäsi. Käytä vaaleimpia värejä - jopa valkoinen tekee tempun! Sisäisen silmän jättäminen yksinään vain hieman valonsuojuksella antaa silmälle pidentävän vaikutuksen ja näyttää siltä, ​​että se näyttää suuremmalta. (Pidä tämä mielessä, kun käytät silmäripsiäsi - älä sekoita sisäisen silmän kanssa, jätä se yksin kevyellä varjostimella.)

4. Tumenna ulompi silmä 

Jos aiot kevyesti silmänympäryksen ympäröimään silmääsi, et halua jättää jäljellä olevaa silmääsi paljaaksi; se näyttää vain outo. Mutta et halua päällystää koko silmääsi muuta kuin vaaleita värejä. Vaikka suurin osa luomiväreistäsi olisi kevyempää, sinun täytyy lopettaa tumma huomata. Tiedätkö, mistä puhun? Aloita kevyimmillä sisäpuolella, mene sävyyn tummemmaksi keskimmäisellä silmäluomilla ja mene pimeään päähän. Tämä luo hirvittävän, kauniin ja kaiken kaikkiaan pidentävän vaikutuksen suurille rohkeille silmille, jotka tappavat.

811094f7a98fca23bed7b5489eabbd125. Käytä White Eyeliner sisäosassa

Valkoinen eyeliner on tullut valtava villitys viime kuukausina monista syistä. Jotkut käyttävät sitä luomaan "nukke" näyttää, kun taas muut vain soveltaa sitä tyylikkään ilmeen mennä niiden meikki. Mutta entä käyttää sitä, jotta silmäsi näyttäisivät suuremmalta? Yup, voit. Soveltaen hieman valkoista silmälasien sisäosaa (ylempi ja alempi), voit antaa silmille suuren vaikutuksen, joka on vakavasti kuumaa.

6. Musta ulkosivelle 

Jotkut ihmiset ovat sellaisen vaikutelman alaisena, että mustalla silmälasimella käytetään automaattisesti silmäsi pienempää; ja tuo voida olla totta. Siinä on kyse millä tavalla käytät vuorausta. Jos päällystät puolet silmäluomista, jossa on mustavalkoinen linja, niin kyllä, silmäsi näyttävät pienemmiltä. KUITENKIN! Jos käytät vain hyvin ohutta kerrosta silmäluomiin, sinulla on päinvastainen vaikutus: suurempia, täydellisempää silmää, jotka eivät ole aivan upeita. Voi, äläkä unohda antaa myös alemman kansiasi turkin. Haluamme houkuttelevan vaikutuksen, hyvät naiset!?

a3034c04339a7cc874cc69f0474ae6907. Käytä volumisoiva ripsiväri

Et saa missä tahansa suurikokoisessa maailmassa ilman hyvää volumizing-ripsiväriä. Tarkoitan, että rohkea tai paksuuntuva ripsiväri on hieno. Ja jos löydät yhteensopivan ripsivärien, joka tekee kaiken, lisää valtaa sinulle! Mutta tärkein tavoite on löytää ripsiväri, joka on osoittautunut Volumize. Näet, että volyymit ovat pidempiä ja vahvempia, joten silmäsi pudota paljon enemmän. Tarvitseeko sanoa enempää? Ompele nykyinen ripsiväri ja mene tarttumaan silmälaseihin, joka on suunniteltu volumisoitumaan.

8. Kierrä ripset

Nyt, ennen kuin käytät ripsiväriäsi ja rodut pois talosta seuraavaan tapaamisesi, et voi unohtaa jotain erittäin tärkeää, että pienet silmäsi näyttävät suuremmilta: curling ripset. Tämä on välttämätön osa menettelytapaa, jota ei voida sivuuttaa! Voi, että volumizing ripsiväri antaa ripsiäsi jonkin verran voimakkaan vaikutuksen, mutta ellei niitä ole käpristynyt ja nostettu, he eivät mene mihinkään! Anna silmäripsiisi hyvä curling ennen kuin pääset kaupunkiin. Luota minuun - sinä olet iloinen.

17f312bd1ee40adf96ad2adc7907111d9. Kokeile Falsies 

Okei, niin joskus jopa volumizing ripsiväri on ripset ovat vielä täysin tylsää. Ja se on okei! Jotkut ihmiset eivät juuri syntyneet suurilla ripoilla, joita voi helposti heiluttaa hieman meikkiä. Jos näin on, pyydän teitä yrittämään pari vääriä ripsiä tai, kuten jotkut tytöt soittaisivat, "väärennöksiä". Väärät ripset ovat itse asiassa järjettömän helppo soveltaa ja kestää koko päivän! Varmista vain, että tarttuu hyvään silmäliima-aineeseen, joka ei hiutunut tai menettää pidättäen muutaman tunnin kuluttua.

10. Kulta Kulmakarvat 

Kulmakarvat. Viimeinen palapeli. Osa kasvoista, jotka niin monet tytöt pyrkivät unohtamaan. Tarkoitan, meillä on vaatteita, hiuksia ja meikkiä, jotka huolehtivat melko paljon 24 / 7-, joka on aika muistaa kulmakarvat? No, yrittäkäämme tänä vuonna muuttaa tätä. Tänä vuonna yritetään muistella niistä kallisarvoisista kulmista kasvoillamme. TÄLLÄ VUOSI, OTTAA SILMÄT NÄPPÄIN. Ei siksi, että se näyttää todella mukavalta ja täysin kehystää kasvot, mutta koska se voi todella tehdä silmäsi NÄKYVÄN kuin ne todellisuudessa ovat. Tarvitsenko sanoa enää? Tee nimesi juuri nyt, tytöt!

Katso? Vaikka sinulla on pienimmät silmät, muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä ja temppuja voi antaa sinulle isoja, täydellisiä silmiä, jotka pysäyttävät näyttelyn. Mitkä ovat temppuja pienten silmien käsittelyyn? Kuinka silmäsi näyttävät suuremmilta? Kerro meille kaikki vinkit ja temput alla!

Leave A Comment

+ 52 = 59