Quirky Taidevedos tekijänä SangSang

KIINA-Japanin ja Korean SangSang's interpretation of three ladies from three different countries. Created using watercolor, marker pens and edited via Photoshop. (Left-Right: China, Korea & Japan)

KIINA-Japanin ja Korean
SangSangin tulkinta kolmen naisten kolmesta eri maasta. Luotu käyttäen vesiväria, merkkikynät ja muokata Photoshopin kautta (vasen-oikea: Kiina, Korea ja Japani)

SangSang on Etelä-Korean nuori naisartisti. Hän tekee taideteoksia akvarellin, merkkikynän, glitter liimojen, spraymaalien ja muiden kertakäyttöisten henkilökohtaisten koristeiden avulla. Sen jälkeen hän muokkasi työtä Photoshopin avulla erilaisten vaikutusten aikaansaamiseksi hänen taideteoksilleen. Hänen taidettaan voidaan kuvata erilai- siksi, omituisiksi, värikkäiksi ja leikkimielisiksi. Hänelle on inspiroitu tehdä enemmän taidetta, koska hän uskoo, että mitä tahansa hän luo tarinoita, tarinoita, joita hän haluaa jakaa kaikille työnsä kautta. Hänen mielestään hänen työnsä on erilainen kuin muut taiteilijat, koska hän aina yrittää kuvitella itsensä kenen tahansa tai mitä tahansa hän piirtää. Näin hän sisäistää voidakseen luoda oman taiteensa. Hän uskoo voivansa muuttaa Koreaa piirustustensa kautta.

2009 Artwork Created using watercolor, marker pens and edited via Photoshop.

2009 Taideteos
Luotu käyttämällä vesiväria, merkkikynät ja muokata Photoshopin kautta.

2010 Artwork Created using watercolor, marker pens and edited via Photoshop.

2010 Taideteos
Luotu käyttämällä vesiväria, merkkikynät ja muokata Photoshopin kautta.

Cardcaptor SangSang's version of Cardcaptor Sakura along with her Clow Cards. Created using watercolor, marker pens and edited via Photoshop. She also added other disposable personal ornaments to this piece making it different from the rest.

CARDCAPTOR SangSangin versio Cardcaptor Sakurasta yhdessä Clow-korttien kanssa. Luotu käyttämällä vesiväria, merkkikynät ja muokata Photoshopin kautta. Hän lisäsi myös muita kertakäyttöisiä henkilökohtaisia ​​koristeita tähän kappaleeseen, jolloin se erosi toisistaan.

GEISHA The artist described this a geisha in love. Although she was not able to explain why. Created using watercolor, marker pens and edited via Photoshop. She also added other disposable personal ornaments to this piece making it different from the rest.

GEISHA
Taiteilija kuvaili tätä geisha rakastunut. Vaikka hän ei pystynyt selittämään, miksi. Luotu käyttämällä vesiväria, merkkikynät ja muokata Photoshopin kautta. Hän lisäsi myös muita kertakäyttöisiä henkilökohtaisia ​​koristeita tähän kappaleeseen, jolloin se erosi toisistaan.

GISAENG SangSang's version of the Korean Courtesan or Gisaeng. Very reminiscent of Hwang Jin Yi. The artist used ink, paint & photo manipulation.

GISAENG
SangSangin versio Korean Courtesanista tai Gisaengista. Erittäin mieleen Hwang Jin Yi. Taiteilija käytti mustetta, maalaa ja valokuvakäsittelyä.

LABYRINTTI Loosely based on the British-American musical, adventure & fantasy film of the same name. Created using watercolor, marker pens and edited via Photoshop.

LABYRINTTI
Loosely perustuu samannimiseen brittiläiseen amerikkalaiseen musikaaliin, seikkailuun ja fantasiaan. Luotu käyttämällä vesiväria, merkkikynät ja muokata Photoshopin kautta.

LABYRINTTI 2 Another piece based on The Labyrinth. Created using watercolor, marker pens and edited via Photoshop. She also added other disposable personal ornaments to this piece making it different from the rest.

LABYRINTH 2
Toinen pala, joka perustuu Labyrinttiin. Luotu käyttämällä vesiväria, merkkikynät ja muokata Photoshopin kautta. Hän lisäsi myös muita kertakäyttöisiä henkilökohtaisia ​​koristeita tähän kappaleeseen, jolloin se erosi toisistaan.

VAALEANPUNAINEN RABBIT Created using watercolor, marker pens and edited via Photoshop. She also added other disposable personal ornaments to this piece making it different from the rest.

PINK RABBIT
Luotu käyttämällä vesiväria, merkkikynät ja muokata Photoshopin kautta. Hän lisäsi myös muita kertakäyttöisiä henkilökohtaisia ​​koristeita tähän kappaleeseen, jolloin se erosi toisistaan.

SALAISUUS Created using watercolor, marker pens, spray paints and edited via Photoshop. She also added other disposable personal ornaments to this piece making it different from the rest.

SALAISUUS
Luotu akvarellilla, merkkikyllästeillä, spraymaaleilla ja muokata Photoshopin kautta. Hän lisäsi myös muita kertakäyttöisiä henkilökohtaisia ​​koristeita tähän kappaleeseen, jolloin se erosi toisistaan.

Jos haluat nähdä lisää töistään, tarkista hänen verkkosivuillaan.

Leave A Comment

6 + = 8