Tyypit Perm kampaus

Takaisin 80-luvulla, kiharat olivat 100% hairstyle on. Suorittimet olivat ulkona ja kynsilakat, kynsit ja permmet olivat kaikkialla. Tytöt rakastivat kiharoitaan ja miksi ei? He tuottivat tilavuus, elämä ja aallot hiuksilleen. Nyt kolmekymmentä vuotta myöhemmin kaikki retro on palannut muotiin ja naiset kaikkialla ymmärtävät, että 80-luku alkoi kiihtyä - varsinkin kun se tuli muotiin.

Jos olet yksi miljoonista naisista, jotka rakastavat päällään hiuksia kiharoissa, tiedät, kuinka paljon vaivaa se on liian. Kuinka monta ilmeisesti loputonta tuntia vietät viikon yrittäessäsi saavuttaa täydelliset kiharat? Kuinka usein olette löytäneet itsenne haluavasi heittää kynsilasi roskakoriin? Hiusten kiharat ovat painajainen - tosiasia. Ratkaisu? Jos hiutat hiuksiasi päivittäin joka päivä ja tiedät, että tämä ei todennäköisesti muuta millään pian, miksi ei saada pysyvästi? Sinun kiharut kestää kuukausia (sitä kovempia kiharoita pidempään pysyvät), joten sinulla ei ole enää päivittäistä hässäkkää kiharoilla. Hiuksesi näyttävät hyvältä ja säästät itsellesi kallisarvoista aikaa! Voittaa, voittaa!

Perms eivät ole vain yksi curl tyyppi sopii kaikenlaiseen työtä enää. Voit valita, kuinka haluat hiukset sopivaksi ja millä tyylillä. Hämmentynyt? Katsotaanpa kuusi eri tyyppistä permsia, joita voit saada ...

Spiral Perm

Spiraalipermit luodaan pitkällä pysyvällä tangolla. Lopputulos on äärimmäisen tiukka, kasaantuva kihara tai rengas. Ne näyttävät tiiviisti kierteiltä tai korkkiruuveilta. Tietenkin, kuinka tiukasti kiharat ovat riippuvaisia ​​pysyvän sauvan koosta ja erilaisista käytetyistä kemikaaleista. Nämä tekijät vaihtelevat pääasiassa salonista salonkiin, joten muista kysyä - jotkut salongit pystyvät tarjoamaan kuvia heidän työstään esimerkkeinä.

  163f135f954ea6d7e8af5fcb4ad5093d

Body Perm

Kehon aallon perms auttaa antamaan tilavuus hiuksille. Ne sopivat yleensä niille, joilla on ohut tai tasainen hiukset, ja kiharat ovat suurempia naisille, joiden hiukset ovat luonnollisesti melko suorat. Se tuottaa löysät kiharat ja lempeä aalto, joka on erinomainen lisäämällä tilavuus ja vähän elämää tylsää hiusta. Se sopii hyvin olkapään pituisiin hiuksiin tai pidempään ja soveltuu ihmisille, joilla on neliönmuotoiset kasvot, koska se yleensä pehmentää kasvojen ominaisuuksia.

  4e4ec3233eeb21ce520448d5fa1800c1

Spot / Plain Curl Perm

Plain curl perms (usein kutsutaan "spot perms") keskittyy curling tietty osa hiukset. Niitä käytetään yleisesti tietyn tyyppisen tyylin saavuttamiseen, esimerkiksi käpristämiseen hiusten vain päiden tai keskikohtien avulla. Sileällä kiharruksella perms, voit valita joko tiukat tai löysät kiharat. Tuloksena on yleensä luonnollisia näköisiä aaltoja riippuen siitä, mihin olet päättänyt olla permed.

article-0-1ACE05E4000005DC-840_634x687

Muti-Textured Perm

Jos olet huolissasi, että lupaasi näyttää hieman liian yhtenäiseltä ja luonnottomalta, monipohjainen perm voi olla täydellinen sinulle. Se on luotu käyttämällä kahta eri kokoista muotoilua, mikä tarkoittaa, että kiharat päätyvät eri kokoisiin hiuksillesi. Tämän ajatellaan näyttävän luonnollisemmalta ja yhtenäisiltä ja määritellyiltä kiharoilta, joita muuten saisit. Pysyvän luonteen takia se on parasta tehdä naisilla, joilla on pitkät hiukset - tulos ei ole aivan yhtä mautonta lyhyillä hiuksilla. Olen pahoillani sanovan.

  41701b8b297f35b4ce0d1c6599e3674f

Root Perm

Root perms sopii täydellisesti naisille, joilla on tasainen, limpä ja elottomat hiukset. Kuten nimestäkin käy ilmi, tämä prosessi sisältää vain juuret. Pieni kihara antaa juurilleen hieman kehon, joka puolestaan ​​auttaa nostamaan loput hiuksistasi, antaen sille äänenvoimakkuuden.

Root perms voidaan käyttää myös naisilla, joilla on lyhyet hiukset, jotka haluavat vain tuoda vähän elämää siihen. Se sopii lyhyiden hiusten antamiseen uskomattoman muodikkaalle ja retro-ilmeelle.

453e9c943c94fcd177e0b46f2ea30fd5

Pinoava Perm

Stacked perms toimii paremmin naisille, joiden hiukset ovat yhtä pituisia kuin hiukset kerroksittain, koska se lisää paljon tilavuutta hiuksiin. Yleensä se sopii kaikille kasvotyypeille naisille. Stacked perms ovat missä stylisti keskittyy käpristymiseen vain hiusten päähän, hiusten tilavuuden ja kerrosten illuusion luomiseen.

2e51941ed5510ff5f5a7ef8e3c10f61f

Pin Curl Perm

Kuten nimestäkin ehdotettaisiin, pin-kihara-nastat luodaan nastat ja kiharret. Heillä on taipumus luoda varsin tiukkoja kiharoita, mutta sinulla on jonkin verran hallintaa kokoa, koska voit valita sopivan curler-koon käytettäväksi. Yksi haittapuoli tappi curl perms on, että ne eivät yleensä kestä niin kauan kuin muut perms, varsinkin jos hiukset ovat melko pitkät. Tämä tehdään parhaiten keskipitkillä tai lyhyillä hiuksilla.

5641l

Loose Wave Perm

Loose wave perms on loistava valinta, jos et ole täysin sitoutunut olemaan super kihara tai aaltoileva hiukset. Kuten nimestäkin käy ilmi, tämäntyyppinen perm luo löysät aallot, jotka voidaan helposti verrata ranta-aallon ulkoasuun, mikä näyttää hyvältä kesäisin. Se voidaan tehdä minkä tahansa pituuden hiukset, mutta mitä kauemmin tässä tapauksessa tai aaltojen todennäköisesti ei ole paljon vaikutusta ulkoasuun.

dc0b62ae464eba2263d278a0b0c96bda

Osittainen Perm

Osittaiset perms sisältävät vain hiustenne alimman puoliskon (tai jopa vain loppuun, jos valitset) ja päästä hiuksesi lähimpänäsi päänahan kokonaan suoraan. Tämä on hieno tapa lisätä äänenvoimakkuutta ulkoasuun ilman liiallista ylenmääritystä, ja se on myös yleensä hallitseva tyyli kuin useimmat muut perms. Jos aiot kiinnittää hiustesi paljon, tämä ulkoasu on täydellinen sinulle.

1340054342_kate-Middleton-467

Volumisoiva Perm

Volumising perms lisää äänenvoimakkuutta - se on todella yksinkertaista. Voit saada ne erilaisissa kihara-tyyleissä, mutta yleensä niillä on taipumus käyttää varsin tiukkoja kiharoita lisätyn äänenvoimakkuuden lisäämiseksi. Lisäksi siellä on taipumus olla paljon pieniä kiharoita, jotka ovat vastakkaisia ​​muutamiin löyhästi isompiin, jotka lisäävät vielä enemmän äänenvoimakkuutta. Se ei ole helpoin tyyli maailmassa hallita, mutta se näyttää, joka varmasti saa sinut huomannut.

Miten-can-i-Volumize-the-kihara tukka

Kuten näet, sinulla on runsaasti valinnanvaraa siitä, mitä perm saa. Jopa näiden perusmuodostyyppien sisällä kaikki perms ovat erilaisia ​​riippuen sauvan tyypistä ja kemikaaleista, joita käytetään hiusten asettamiseen. Nämä kuusi perms ovat vain muutamia, mitä voit saada liian - on olemassa paljon enemmän perm tyyppisiä siellä, mutta nämä ovat suosituimpia.

Nyt kun olen kertonut sinulle erilaisista tyypeistä, tuntuu vain sopivalta, että annan sinulle muutamia ohjeita siitä, miten hoidat myös uutta perm-laitettasi. Ensinnäkin, älä - ÄLÄ - pese hiuksiasi ehdottomasti vähintään 24 tunnin kuluttua, kun olet lisännyt itsesi. Tehdäksesi niin, deaktivoitavat kemikaalit, joita käytetään määrittämään säiliösi, ennen kuin sinulla on ollut mahdollisuus tarttua ja siten hiuksesi palaavat täsmälleen samalla tavalla kuin aiemmin. Jos et halua sinun pysyvän paitsi ajanhukkaa myös rahaa, niin tämä vinkki on välttämätön!

Toiseksi, yritä hoitaa pysyvästi erityisiä shampooja ja hoitoaineita. Nämä auttavat pysyvästi pitempää ja näyttävät paremmilta. Perms voi kestää kauemmin kahteen kuuteen kuukauteen, jotta lemmikkisi saisi parhaan mahdollisuuden eloonjäämiseen.

Niin se on! Pidä hauskaa valitsemalla, mitä pysyvästi voit saada ja nauttia uudesta tyylistäsi. Muista myös kokeilla uutta tyyliäsi - vain hiuksillasi on vähän ylimääräistä äänenvoimakkuutta ja muutama lisätty kihara ei tarkoita kaikkia suosikkielokuvaleikkeitäsi ja kaikki vanhat kampaasi tarvitsevat hukkaan.

Hyvää perming, hyvät. Muista kertoa minulle, miten se menee, ja jos löysit tämän artikkelin hyödylliseksi.

Leave A Comment

+ 24 = 32