Top 50 kampausta neliön kasvot

Tervetuloa meidän Top 50 kampausta neliön kasvot! Jos haluat selvittää, onko sinulla neliön muotoinen kasvot, ota kuva kasvosi edestä katselemalla suoraan kameraan. Tulosta se ja piirrä viiva kasvosi reunan päälle kiinnittäen huomiota hiusviivan, poskien ja leuan leveyteen ja muotoon. Neliön kasvot ovat suunnilleen yhtä pitkiä ja leveitä, ja niissä on tarkat kulmat ja näkyvät poskipäät.

Square_face_shape

Olemme ottaneet inspiraation eräiltä kauniilta neliön muotoisilta kuuluisimmilta ja löytäneet 50 upeaa kampausta, joista voit valita. Selaa kautta Top 50 kampausta neliön kasvot löytää täydellisen uuden kampauksen!

1. Olivia Wilde Hairstyle: Ponytail, jossa on kimmoisa otsatukka

Näyttelijä Olivia Wilde näyttää upealta hänen rentoon ponnahdusnauhaansa ja kulmakarvojen pudotukseen. Raskas bangs voi korostaa leuan muotoja, joten varmista, että saat ne pyöristetyiksi reunoilla pehmentämään ulkoasua. Tämä kampa kiinnittää huomiota silmiisi, joten varmista, että meikki on puhdas.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_01

2. Diane Kruger Hairstyle: Tyylikäs, sivuhaavutettu

Näyttelijä Diane Kruger näyttää hohtavan kuumana hänen tyylikkäässä, sivuhaavan kampauksessa. Me rakastamme, kuinka hänen sivuvahvistetut vaaleat lukot pehmentävät kasvojensa kulmat ja kiinnittävät huomiota hänen upeisiin sinisiin silmiinsä. Saat tyylikäs ja kiillotettu ulkoasun, kampaa jotain muotoilua geeliä hiuksiinne ja pistä se kuivaksi pitäen kaiken paikallaan.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_02

3. Lea Michele Hairstyle: Pitkät ombre-lukot, joissa on kaareva otsatukka

Vahingonilo näyttelijä ja laulaja Lea Michele näyttää säteilevältä pitkiltä ombre-lukituksiltaan ja hänen allekirjoitukseltaan hämmentyneiltä otsisteiltä. Hänellä on kiiltävät hiukset löysästi pitkillä kerroksilla, jotka hienovaraisesti kehittävät kasvonsa. Jälleen kerran huomaa, kuinka hänen otsatut silmät korostavat - hieno tapa vetää huomiota kulmikuvasta.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_03

4. Paris Hilton Hairstyle: Epäsymmetrinen nyrkkeilijä, jossa sivusuunnassa leikatut reunat

Perhe-edustaja ja seurallinen Paris Hilton kallistaa ultra-modernin epäsymmetrisen bobin, jossa on sivuvaikutus. Sivuraajat ovat hyvin imartelevia neliön pinnalle, kun ne hajottavat "laatikon" ääriviivat ja vetävät silmän keskelle kasvot. Tämä on hieno lyhyt kampaus, koska se pitää hiukset tyylikkäältä ja naiselliselta.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_04

5. Emily Deschanel Hairstyle: pitkä, kerroksinen bob

Näyttelijä Emily Deschanel näyttää silmiinpistävästi hänen pitkät, kerroksittain leikatut ja super-pitkät ripset. Tasot ovat loistava tapa peittää kulmikkaat kasvot, ja me rakastamme kuinka Emily on leikkauttanut hiukset. Hänen ulkoasunsa "kirsikka päälle" on kuparin kohokohdat, jotka lämmittävät hiusväriään ja kirkastavat hänen ihonsa.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_05

6. Keira Knightley Hairstyle: Poker-suora kulma bob

Näyttelijä Keira Knightley roikkuu pokerisuoralla, kulmikas bob, jolla on syvä keskiyöntö. Me rakastamme, kuinka tämä kampaus luo illan, pidemmän, soikeamman kasvon pehmenemällä leukojen ja poskipyörien kulmat. Pidä hiuksesi suoranaisena sijoittamalla korkealaatuiseen hiusten suoristukseen.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_06

7. Angelina Jolie Hairstyle: Pitkät, hauskat aallot

Elokuvan tähti Angelina Jolie näyttää hämmästyttävältä pitkiltä, ​​kauniilta aallon hiuksilta. Me rakastamme, kuinka hän kuluttaa lämpimät kastanjasilkut löysästi ja aaltoilevat pitkin sivusuuntaisia ​​reunoja. Anna ulkoasuksi seksikäs kosketus, jossa on kirkkaan punainen lippy ja pitkät, tummat ripset.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_07

8. Taraji P. Henson Hairstyle: laaja kulma bob

Näyttelijä ja laulaja Taraji Henson näyttää tyylikkäältä ja hienostuneelta hänen laajaa kulmakärryä. Tämä lyhyt kampaus on hyvin mielikuvitusta neliöisille kasvoille, koska se on melko raskas, mikä tasapainottaa vahvan, kulmaisen leuan. Käytä hiustasi sivureunalla vieläkin neliön-kasvot ystävällinen "tehdä.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_08

9. Kristen Bell Hairstyle: Kauniisti palmikoidut poni

Amerikkalainen näyttelijä Kristen Bell näyttää tuoreelta ja kesällä kauniisti palmikoidulla ponillä. Pelitut kampaukset ovat tällä hetkellä trendejä, ja satoja muunnelmia on valittavissa. Pidä ulkoasua rentoa lakaisemalla hiustesi takaisin lonkeroihin ja luomalla yksinkertainen ranskalainen palmikko.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_09

10. Olivia Wilde Hairstyle: Pitkä haalistunut bob

Näyttelijä Olivia Wilde näyttää ilmiömäiseltä pitkältä, kauhuelämältä. Me rakastamme ombrea hänen hiuksissaan ja pienen sivuhaaran, joka peittää otsaansa kulmat. Ombre on ollut kuuma trendi tänä vuonna, kun monet julkkikset näyttävät oman versionsa suosituista värin haalistuneista kampauksista.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_10

11. Diane Kruger Hairstyle: Romanttinen kihara up'do

Näyttelijä Diane Kruger näyttää eteerisesti romanttisen, kiemurtelevan kampauksensa kanssa. Me rakastamme hänen honey-blonde hiusväriä ja pehmeitä aaltoja hänen hiuksessaan. Hänellä on hiukset, jotka on kiinnitetty löysä, kihara kynttilän kaulan kaulaan, kiinnittäen huomiota hänen voimakkaaseen linjaansa.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_11

12. Lea Michele Hairstyle: Neulottu up'do tylppällä otsatukka

Gleen näyttelijä ja laulaja Lea Michele näyttävät hämmästyttäviltä hänen intricately knotted up'do ja tylsä ​​bangs. Tämä kampaus yhdistää solmitun kynttilän hienosti punottu hiukset ja pyöristetyt, tylpät bangs. Pyöristetyt otsat ovat paras valinta neliön pinnalle, koska ne peittävät otsaasi kulmat.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_12

13. Pariisin Hilton Hairstyle: Quirky quiff

Sosiaalinen Paris Hilton sekoittaa sen taivaankestävään, omituiseen kouruun. Me rakastamme kuinka hän rohkeasti bares hänen kasvonsa ja tekee eniten hänen kulma-ominaisuuksia. Vaikka hänen hauska ja flirty quiff vetää huomiota poissa kasvoistaan, hän tasoittaa ulkoasua silmiinpistävällä punaisella huulipunalla.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_13

14. Emily Deschanel Hairstyle: Classy up'do

luut näyttelijä Emily Deschanel käyttää hiuksia yksinkertaisessa, mutta tyylikkäässä up'do-elokuvassa, jossa on pitkät kasvot. Hän pehmentää neliön kasvonsa kulmia ja korostaa silmänsä sivuvahvistetuilla hiuslukkoilla. Tämä on loistava iltahaukka virallisille tilaisuuksille tai jopa kuumalle päivälle.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_14

15. Olivia Wilde Hairstyle: laaja ponnahtaa

Näyttelijä Olivia Wilde näyttää upealta leikkisälläan. Hänen pitkät hiukset on hieman kietoutunut kruunuun ja veti takaisin tyylikkään keskikokoisen poniin. Olivian kaunista lanttuaa palauttamaan, hierontavoimaa lisäämällä musaa kosteaan juuristoon ennen puhalluskuivausta ja muotoilua.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_15

16. Keira Knightley Hairstyle: Keskellä erotetut aallot

Englantilainen näyttelijä ja malli Keira Knightley käyttää keskipituisia hiuksiaan keskiosassa ja upeilla aalloilla. Keskiosat ovat hyvin imartelevia neliön pinnalle, koska ne peittävät kasvosi muodot ylhäältä. Hanki keiran romanttinen ilme hieroamalla hiuksia kevyesti ja pitämällä se paikallaan hiuslasilla.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_16

17. Angelina Jolie Hairstyle: mehiläispesä super-pitkillä otsatukkailla

Angelina Jolie kääntyy päällensä valtavan mehiläishoito-inspiroimalla kampauksella. Me rakastamme, miten hän jätti kaksi super-pitkää otsaputkea löysättä kehystämään kasvonsa, mikä loi pehmeämpi ja vähemmän karkea ääriviiva hänen kasvonsa. Pidä hauskoja karvoja tyylikkäässä ja naisellisessa kosketuksessa.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_17

18. Taraji P. Henson Hairstyle: Curly alle chin bob

Näyttelijä ja laulaja Taraji Henson pukeutuu lyhyisiin hiuksiinsa kiharassa, alle-leuka -bobilla, jossa on sivuraide. Hänen bobsa on täydellinen pituus neliön muotoiselle muodolle, koska se johtaa silmää alaspäin ja hänen kulmakuvunsa ohi. Täysin kiharat hiukset käytä hiusvesiä ja hiuslakkaa, jotta hiukset pysyvät paikallaan.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_18

19. Kristen Bell Hairstyle: Yksinkertainen, puoliväli-kampaus

Näyttelijä Kristen Bell täydentää "tytön vieressä" ulkoasua yksinkertaisella puolivälissä. Tämä kampaus toimii hyvin neliön muotoisella muodollaan, sillä sivuvaikutukset ja hienot kerrokset pehmentävät kasvonsa kulmia. Me ehdottomasti rakastamme hänen kiiltävät kultaiset lukot ja hänen hohtavan vihreä silmävarjonsa - jumalallinen!

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_19

20. Olivia Wilde Hairstyle: Pitkät ja suorat, joissa on kaareva otsatukka

Näyttelijä Olivia Wilde näyttää upealta pitkiltä, ​​suorilta hiuksiltaan ja haukkumailuiltaan. Hän vetää samanpituisia hiuksia päällään irti pyöristetyillä otsatyypeillä. Pyöristetyt otsatukka voi olla hyvin imartelevaa neliön pinnalle, kun ne hajottavat "neliön" muodon ja kiinnittävät huomiota silmiin.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_20

21. Diane Kruger Hairstyle: Klassinen kynttilä

Diane Kruger omistaa neliönsä kasvonsa ja käyttää hiuksiaan kaavittuina klassiseen kynttilöön. Voit luoda Dianen ulkoasun, kampa hiukset keskimmäiseen jakautumiseen ja kiinnittää muotoilugeeliä päälle, jotta saat tyylikäs ja märkä ilme. Huolehdi varovasti kuivasta hiuksista ja vedä pehmeät päistöt kaarevaan kynttilöön niskaan.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_21

22. Lea Michele Hairstyle: Wet-look

Lea Michele näyttää siltä, ​​että hän on juuri poistunut merestä hänen tyylikkäällä, märkäpukuisella kampauksellaan. Tämä kampaamo yhdistää märkäpäiset hiukset päälle ja kuivat, dynaamiset hiukset kohti päitä nerokasta kontrastia. Slick hiukset takaisin hiusgeelillä ja sitten kevyesti puhaltaa-kuivaa se hyvästä koostumuksesta.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_22

23. Salma Hayek Hairstyle: Blunt bob puoli-pyyhkäisyllä

Näyttelijä Salma Hayek näyttää pitkän, tylppäpallon, jossa on hienovarainen sivuttainen pyyhkäisy. Tämä kampa on hyvin imartelevaa neliön pinnalle, kun se vetää silmän alas, leuan ja leukan viereen. Salma kuluu upea lausuma kaulakoru, joka tulee keskittyä huomiota tämän ilmeen.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_23

24. Paris Hilton Hairstyle: Täysin coiffed "do

Perhe-elämä ja näyttelijä Paris Hilton näyttävät flirttailta ja naisellisilta täydellisiltä hiusmuotoiltaan. Tämä yksityiskohtainen kampaus on kyse rakennustilavuudesta. Kokeile hiusten hiekkaa räjäyttämällä, ennen kuin teet sen takaisin kruunuun ja käytä sitten kiharrusraita täydellisen kiharat.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_24

25. Taraji P. Henson Hairstyle: Seksikäs puoli-pulla

Näyttelijä ja laulaja Taraji Henson pukeutuu hiuksiinsa dramaattisella ja seksikkällisellä sivusaumalla. Hänen valtava paju läheskään vaikeuttaa painovoimaa, mutta se pysyy turvassa kaulan nappeessa. Houkuttelemalla tätä kampausta, käytä kauniita korvakoruja ja pehmeää, luonnollista meikkiä romanttiseen ulkoasuun.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_25

26. Kristen Bell Hairstyle: Razor-cut bangs ja hienovarainen kerrokset

Näyttelijä Kristen Bell pitää silmänsä yksinkertaisena hienovaraisilla kerroksilla ja partakoneilla. Päät ovat hieman höyhenysaineita kuorille ja pehmeä, romanttinen ilme. Muista pitää lyhyt kerros pidempään kuin leuan pituus, jotta kiinnität huomiota kulmikkaasta leuasta.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_26

27. Olivia Wilde Hairstyle: puolivälissä, puoliväli kampa

Näyttelijä Olivia Wilde näyttää upealta hänen melko puoleensa, puoliksi alaspäin. Hänellä on pitkät hiukset lakaisevalla rintakehällä, joka kätkee nurkkaan muotoillun kasvonsa kulmasta, jolloin se näyttää olevan vähemmän kulmikas. Me rakastamme sitä, kuinka rikkaat suklaanruskeat hiukset hiukset haalistuvat kesäisin vaaleaksi.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_27

28. Diane Kruger Hairstyle: Undone, puolet up

Saksalainen näyttelijä ja muotimalli Diane Kruger käyttää hiuksia kauniissa, irtoamassa kampauksessa. Hänen hiuksiaan on kiusannut kruunu ja veti takaisin sotkuiseen puoleen, puoliksi alas. Rakastamme, miten hän onnistuu tekemään tämän yksinkertaisen tyylikkyyden pehmeillä, romanttisilla aalloilla ja siivekäs eyelinerillä.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_28

29. Lea Michele Hairstyle: Keskipitkät ombre-lukot

Olemme erittäin kateellisia näyttelijä ja laulaja Lea Michele keskipitkät ombre lukot. Tämä kampaamo sopii täydellisesti, ja uskomme, että se on hyvin mautonta neliön kasvonsa puolesta. Hän pysyy trendikkäässä ombri, joka kirkastaa hänen ihonsa ja pitkät kaarevat otsatukka, joka kiinnittää huomiota silmiin.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_29

30. Salma Hayek Hairstyle: Massive topknot pulla

Näyttelijä Salma Hayek on bang trendi hänen massiivinen topknot pulla. Me rakastamme, kuinka hän on tehnyt kampauksensa mielenkiintoisemmaksi lisäämällä kipinän pääpanta punkin alapuolelle. Tämä kampaus antaa hiuksilleen ylimääräisen korkeuden ja luo illan pitemmälle, vähemmän kulmaiselle kasvolle.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_30

31. Paris Hilton Hairstyle: sivuttain punottu ja löysä

Näyttelijä ja seurallinen Paris Hilton pukeutuu pitkään platinaa vaaleisiin hiuksiin sivuttain punottuilla kierroksilla. Rakastamme kuinka hän on integroinut pienen palmun muuhun yksinkertaiseen kampaukseen. Viimeistele ulkonäköä pehmeällä, sivuvahvistetulla reunalla, joka rikkoo neliön kasvosi "laatikon" ääriviivat.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_31

32. Jennifer Garner Hairstyle: Pitkät, haudutetut aallot

Näyttelijä Jennifer Garner näyttää hämmästyttävältä hänen pitkästä, hauskasta aallokosta. Me rakastamme lämpimiä, kuparisia sävyjä kastanjasilmukoissaan ja pehmeästi kallistetuilla aalloilla, jotka pehmentävät kasvonsa kulmat. Päivittäessäsi hiusväriäsi, muista valita sävy, joka täydentää ihon sävyä.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_32

33. Kristen Bell Hairstyle: Loose aaltoja ja kupla fringe

Näyttelijä Kristen Bell omaksuu neliönmuotoisen kasvonsa ja käyttää hiuksiaan kampaantuneena flirty-kuplaan. Hän jättää jäljelle jääneet hiukset löysä aaltoja, jotka muodostavat varovasti hänen upean leuan. Kun olet neliön muotoinen, voit joko omaksua sen tai löytää tapoja peittää se, jos se häiritsee sinua.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_33

34. Emily Deschanel Hairstyle: Paljon pitkä bob

Näyttelijä Emily Deschanel (Zooey Deschanelin vanhempi sisar) käyttää hiuksiaan upeassa, laaja-alaisessa pitkässä bobissa. Hänen keskiosoituksensa on hyvin imarteleva neliön kasvonsa kohdalla, koska se piilottaa kasvojensa yläkulmat ja luo vähemmän kulmaisen ääriviivan. Pitkät kerrokset hänen bob varovasti kehystää hänen kasvonsa ja lisää pehmeämpi ilme.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_34

35. Keira Knightley Hairstyle: Tyydyttävästi coiffed up'do

Näyttelijä Keira Knightley näyttää ilmiömäiseltä hänen miettimästi coiffed up'do. Me rakastamme ehdottomasti kaikesta tästä lyhyestä kampauksesta: pehmeät, viettelevät otsat, ommellut kynttilä toisella puolella ja pörröiset karvat, jotka antavat hänelle romanttisen kosketuksen. Viimeistele rohkeilla siivekäs silmäripsi ja hienovarainen vaaleanpunainen huuli - upea!

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_35

36. Angelina Jolie Hairstyle: Tyylikkäinen haudutettu pulla

Elokuvan tähti ja super-äiti Angelina Jolie näyttävät silmiinpistäviä hiuksiaan vetäytyvät takaisin tyylikkääseen, hauskattuun pullaan. Tämä kampa kiinnittää huomiota kasvoihin, joten varmista, että olet valmis kääntämään päätä. Käytä hämmästyttäviä korvakoruja ja rohkeita meikkiä seksikäs, silmiinpistävä ulkoasu.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_36

37. Olivia Wilde Hairstyle: Yksinkertainen ja seksikäs

Näyttelijä Olivia Wilde pitää ulkonäöltään yksinkertaisena ja seksikkänä tuhka-vaaleita juovia hänen pitkissä brunette-lukissaan. Hänen pieni sivuliike katkaisee neliön kasvonsa "laatikon" ääriviivat ja kiinnittää huomiota silmiin. Rakastamme tuhka-blondi kohokohdat, jotka täydentävät hänen sileän ihonsa.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_37

38. Jennifer Garner Hairstyle: Sileä ja pokerisuorassa

Näyttelijä Jennifer Garner näyttää tupakoivalta kuumalla tyylikkäillä, pokerisuorilla lukoillaan. Hänen syvä keskilevyinsä toimii hyvin neliön kasvoillaan, kun hänen hiuksensa kätkee kasvonsa ja leveiden poskiensa yläkulmat. Jenniferin kaltaisten super-tyylikkäiden hiusten käyttämiseksi käytä korkealaatuista hiusten suoristusta ja muutamia spritzeja ylimääräistä seerumia, kun muotoilet hiustasi.

JENNIFER GARNER at Butter Screening in New York

39. Lea Michele Hairstyle: Suora ombre-päissä

Näyttelijä ja laulaja Lea Michele pukeutuu hänen ombre-hiuksiinsa suoraan allekirjoituksineen, pieninä makeinä. Lea näyttää upealta kiharat, aaltoilevat tai suorat hiukset, ja me rakastamme, miten hän sekoittaa asioita pitämällä ombrea suorassa lukossaan. Sen sijaan, että asteikko haalistuu ombran "tee, kokeile dip-dying hiukset kevyempi väri.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_39

40. Katie Holmes Hairstyle: Edgy, moderni bob

Näyttelijä Katie Holmes valitsi hänet Dawsonin Creek tyttö-seuraava-kuva tämän seksikäs ja moderni bob. Me rakastamme häntä super-lyhyt hiukset, ja mielestämme tämä kampaamo on täydellinen yhdistelmä kovaa ja klassista. Hänen sivusilmäinen reunansa pehmentää neliön kasvonsa kulmat ja antaa hänelle naisellisemman ilmeen.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_40

41. Diane Kruger Hairstyle: Side-swept kiharat

Näyttelijä Diane Kruger naulaa sivusuuntaisen hiustrendin upeilla, kultaisilla kiharoilla, jotka on kulunut toiselle puolelle. Tämä on erittäin helppo kampaus, joka luo kotona, ja se on hyvin imartelevaa useimmille kasvojen muodoille. Kiinnitä epäsymmetria yllään hiukset yhdellä korvalla ja kammataan toisten taakse.

Attends the

42. Angelina Jolie Hairstyle: Super seksikäs äänenvoimakkuus

Elokuvan tähti Angelina Jolie pukeutuu pitkään, mahonkipuisiin hiuksiin löyhästi runsaasti super-seksikkään äänenvoimakkuutta. Hänen hiuksensa on kietoutunut kruunuun lisäkorkeuden vuoksi, mikä luo kauemmin ja pyöreämmäksi kasvojen ääriviivat. Angien kauniin räjähdyssuojan käyttämiseksi käytä runsaasti volyymia lisääviä hiustyypeitä ja puhalluskuivia hiuksia pyöreällä harjalla.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_42

43. Sandra Bullock Hairstyle: Pitkä, pyöristetyt otsat

Näyttelijä Sandra Bullock pukeutuu pitkään bobiinsa (lob) pitkillä, pyöreillä otsatuksilla, jotka pehmentävät neliön kasvonsa kulmat. Me rakastamme sitä, kuinka hiustyönä olevat hiusväriset kerrokset luovat sen tekstuurin ja kehon - loistava suora, hieno hius, joka pyrkii näyttämään tasolta. Lisää muutama kuparivalikoima tummille hiuksille lämpimämpiä ilmeitä varten.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_43

44. Diane Kruger Hairstyle: Tyhjä palmikoidut poni

Saksalainen näyttelijä ja entinen muotimalli Diane Kruger pukeutuu hänen toivottuneisiin vaaleisiin hiuksiinsa irtoamattomassa palmikoidossa. Hänen sivuvahvistetut hihat pehmentävät hänen ominaisuuksiaan ja kiinnittävät huomion ohi leukaputkeensa ja alas hänen tootettuun ponnahdusnauhaan. Jos haluat rennon ulkoasun, varmista poniasi löyhästi lopussa ja anna sen saada vähän sotkuinen.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_44

45. Emily Deschanel Hairstyle: Pitkä, herkullinen bob

luut näyttelijä Emily Deschanel näyttää upealta hänen pitkästä, herkullisesta bobista. Tämä kampauksessa on kaikki neliön kasvosuuntaiset "tekijät: 1. sivusuuntaiset, pyöristetyt otsat, 2. alle-leuan pituus ja 3. hienot kerrokset. Pidä hiuksesi terveellisenä loistavasti ja keholle.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_45

46. ​​Keira Knightley Hairstyle: Messy razor-cut pixie

Keira Knightley hävittää kaikki myytit neliön pinnalta ja lyhyiltä hiuksilta, kun hän rokkaa hänen sotkuinen partaveitsi. Me ehdottomasti rakastan hiustensa rakennetta ja pehmeitä hiuksia, jotka muodostavat kasvonsa. Pixie leikkaukset ovat klassinen ja naisellinen tapa käyttää hiustesi lyhyt.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_46

47. Lea Michele Hairstyle: Kaksisävyiset, kuvioidut lukot

Lea Michele lähtee ulos kaksivärisellä, kuvioidulla lukollaan. Hän rohkea vastustaa pimeitä ja kevyitä hiuksia, pitäen samalla hänen allekirjoituksensa hajanaan. Me rakastamme sitä, kuinka hänen puoliksi haudutetut, puoliksi kiharat hiukset putoavat hänen selkäänsä suurina aaltoja. Älä pelkää sekoittaa ja sovittaa värejä ja tekstuureita, kunnes löydät täydellisen ilmeesi!

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_47

48. Katie Holmes Hairstyle: Tyttö-seuraava-ovi, jossa on kierre

Näyttelijä Katie Holmes päivittää tytön seuraavaan ulkoasuun kiiltävällä lukolla ja seksuaalisilla aalloilla. Hänen epärehelliset otsatukka kiinnittävät huomiota hänen kasvoilleen ja poispäin neliön kasvojen yläkulmista, antaen hänelle pehmeämpi ilme. Tämä on täydellinen päivittäinen kampaus keskipitkälle hiuksille.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_48

49. Olivia Wilde Hairstyle: Kaunis blondi bob

Näyttelijä Olivia Wilde näyttää tuoreelta ja kesäisin kauniin blondibobinsa. Me rakastamme sivuhaavoja ja monia kerroksia ja hiusten aaltoja, jotka pehmentävät neliön kasvonsa kulmat. Huomaa, että Olivia on muuttanut meikkiä paremmin sopeutumaan kevyempään hiustensa väriin. Jumalallinen!

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_49

50. Keira Knightley Hairstyle: Tyylikkäästi käpristynyt up'do

Näyttelijä Keira Knightley pukeutuu lyhyisiin hiuksiin kauniisti kiemurtelevassa up'dessa, jossa on kukkainen pääpanta. Tämä on naisellinen ja romanttinen kampaus, joka sopii täydellisesti erityiseen tilaisuuteen. Keiran luonnollisesti kuvioidut hiukset irroittavat lämpötapojen ja antavat omaksua rapea.

ylin 50 Hairstyles for Square Faces_50

Joten se on - out Top 50 kampausta neliön kasvot! Haluatpa rakastat neliön kasvosi tai haluat parantaa sitä, olemme varmoja, että olet löytänyt runsaasti kampauksia kokeilemaan.

Leave A Comment

9 + 1 =