Top 100 Prom hiustyyliä

Tervetuloa meidän Top 100 Prom hiustyyliä! Olemme valinneet 100 upeaa kampausta, jota kuumimmat julkkikset ovat kuluneet. Kun olet valinnut upean mekon ja löytänyt prompäiväyksen, katsokaa meitä Top 100 Prom hiustyyliä. Hanki inspiraatiota ihastuttavilta naisilta kuten Taylor Swiftiltä, ​​Emma Stoneilta, Lea Micheleilta ja Selena Gomezilta. Löydä täydellinen prom-hairstyle isoisillesi.

1. Taylor Swift Prom Hairstyle: Suora ja tyylikäs, tylsä ​​otsatukka

Prom_Hairstyles_2014_001 Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Taylor Swift näyttää upealta hänen ash-blonde-lukkojensa kanssa, jotka ovat kuluneet löysästi pitkiä, tylsiä otsatukkaita. Pelkäämme vain unelmoivaa hiusväriä ja hienovaraisia ​​aaltoja kohti hänen hattujensa kärkiä. Sileät ja sileät hiukset, kuten Taylor's, sijoittaa laadukkaaseen anti-frizz-suihkeeseen, joka helpottaa karvatyynyä.

2. Selena Gomez Prom Hairstyle: Loose, laaja valikoima lanttihaalari

Prom_Hairstyles_2014_002 Laulaja ja näyttelijä Selena Gomez kallistaa kummankin poni-poni, joka on täynnä seksikkään äänenvoimakkuutta. Hänen kiiltävän mahonki-lukonsa ympäröivät kasvonsa löyhässä aallossa, ja muut hiukset kiinnittyvät kaulaansa. Selenan voimakkaiden hiuslakkausten saamiseksi työmäärä lisäämällä musaa kosteisiin hiuksiin ennen kuin puhalletaan hiuksia pyöreällä harjalla.

3. Olivia Wilde Prom-hairstyle: Sivut pyyhkäisevät aallot

Prom_Hairstyles_2014_003 Naisnäyttelijä Olivia Wilde pitää sitä yksinkertaisena keskipitkän sivusaumojen aallolla ja pienellä sivureunalla. Palaa Olivian ulkonäköön kampaamalla hiuksia syvälle sivulle, ja sitten kääri hiuslehtien löysästi paksun käyristysraudan ympärille ja luo hienot kiharat. Pidä lukkoesi paikallaan kevyellä hiuslakalla, ja olet hyvä mennä!

4. Bella Thorne Prom Hairstyle: Tousled aaltoja ja kiero bangs

Prom_Hairstyles_2014_004 Teini-ikäinen näyttelijä, laulaja ja malli Bella Thorne rokkaa pitkät, koukutetut aallot ja kauhistuttavat otsatukkaiset, jotka huokosivat hänen pähkinänvihreät silmänsä. Tämä on loistava prom hiustyyli hienoille hiuksille, sillä hienot kerrokset luovat paksumman lukon illuusion. Jos sinulla on pitkät kasvot kuten Bella, valitse pitkät, imartelevat otsat, jotka kiinnittävät huomiota kasvonsa alaosaan.

5. Rachel McAdams Prom Hairstyle: Pitkät bobit, joilla on karkeat puolihelmet

Prom_Hairstyles_2014_005 Näyttelijä Rachel McAdams näyttää vaivattomasti houkuttelevalta hänen tyylikkäällä pitkällä bobillaan ja karkeilla sivuharsoillaan. Hänen kesäinen vaaleat hiusväri täydentää hänen hienoa ihonsa ja merilinnakkaiset silmät vetäen silmänsä yhdessä hämmästyttävään lopputuotteeseen. Tämä prom hiustyyli vaatii asiantuntevaa muotoilua - kysy stylistilta leikkaamaan hiustasi kaulapuun pituuteen modernille, naiselliselle bobille.

6. Minka Kelly Prom Hairstyle: Tyylikäs, sileä kerros

Prom_Hairstyles_2014_006 Amerikkalainen näyttelijä Minka Kelly näyttää upealta hänen tyylikkäiltä, ​​sileiltä hiuskerroksiltaan ja vyötäröltäan keskiyönsinisestä mekosta. Kerrostuneet hiukset ovat mautonta melkein jokaiselle kasvonmuodostukselle. Muista säilyttää lyhyin kerros leuan alapuolella kauniisiin, kasvotekstillisiin aaltoon. Jotta minkan super-tyylikkäät lukot saadaan, käytä hiusten suoristusta ja runsaasti lämpöä suojaavia hiustyyppejä vahinkojen estämiseksi.

7. Hayden Panettiere Prom Hairstyle: herkästi kihartunut up'do

Prom_Hairstyles_2014_007 Nashville näyttelijä ja laulaja Hayden Panettiere näyttävät kauniilta ja hiljaisilta. Me rakastamme hänen kultaisia, sivuttaistettuja otsatkujaan ja korkeita ja matalan valoja, jotka kirkastavat hiuksiaan. Houkuttele Haydenin romanttista up'doa hiomalla hiuksiasi ja vetämällä sen ylös löysäksi pullaksi jättäen muutaman hiusnauhan pehmentämään ulkoasua.

8. Lea Michele Prom Hairstyle: Pehmustettu pulla pyöristetyt otsatukka

Prom_Hairstyles_2014_008 Vahingonilo tähti Lea Michele näyttää ilmiömäiseltä pitkiltä, ​​tummilta hiuksilta kauniisti punottu pulla. Hän rokkaa hänen allekirjoituksensa pyöristetyt otsat luottaen, ja me rakastamme wispy keloja hiukset, jotka pehmentävät hänen voimakas leuka. Pehmustetut kampaukset ovat tällä hetkellä trendejä, ja olet varma, että käännät päitä promasi, jossa on intricamente punottu up'do.

9. Jessica Chastain Prom Hairstyle: Suuri ballerina pulla

Prom_Hairstyles_2014_009 Näyttelijä Jessica Chastain näyttää hämmästyttävän kauniilta pitkin hänen pitkät auburn-lukonsa, jotka päätyvät massiiviseen, painovoimaiseen ballerina-pajuun. Tämä yksinkertainen, mutta tyylikäs kampaus sopii erinomaisesti promilleen upean hiusnauhan ja pitkien, mutkikkaiden korvakorujen kanssa ja olet valmis tanssimaan yötä!

10. Kirsten Stewart Prom Hairstyle: tuhma, luonnon aallot 

Prom_Hairstyles_2014_010 Twiligh-sarja tähti Kristen Stewart näyttää säteilevältä hänen touhuinen, päänlangasta ja minimaalinen meikki. Jos etsit rentoa mutta feminiinistä prom-kampausta, ota inspiraatiota Kirsteniltä ja käytä hiustasi seksikkäissä, löyhässä aallossa. Hämmästyttävän hohdokas, työvoimakkuutta lisäämällä musaa kosteaan juuristoon ja hieroen hiuksia kruunuun, kun puhalluskuivaus.

11. Emma Stone Prom Hairstyle: Seksikäs puolikas, puoliväli kampa

Prom_Hairstyles_2014_011 Näyttelijä Emma Stone näyttää joka seksi blondi pommi hänen seksikäs puoleensa, puolivälissä hairdo. Me rakastamme hänen hienovaraisesti kerrostettuja keskilukkojaan ja pitkät otsat, jotka huokosivat kulmakarvat. Half-up hairdos sopii erinomaisesti erikoisiin tilaisuuksiin, sillä ne yhdistävät up'do-tyylin glamouria ja vapautta päästä hiustesi irti.

12. Kendall Jenner Prom Hairstyle: Slicked takaisin märkä-look kampaus

Prom_Hairstyles_2014_012 Teen-malli ja todellisuus-TV-persoonallisuus Kendall Jenner kallistaa trendin suoraan kiitotie - slicked back, wet-look kampaus. Tämä hauras hairstyle on tyylikäs ja nykyaikainen ja erittäin tyylikäs. Yksinkertainen työ märkä-look geeli hiukset kruunu taaksepäin, hieroen hiukset ylimääräistä tilavuutta. Puhalla kuivua huolella kampaasi, ja olet hyvä mennä!

13. Lauren Conrad Prom Hairstyle: Sassy-sukka pulla

Prom_Hairstyles_2014_013 Todellisuus TV-persoonallisuus ja muotisuunnittelija Lauren Conrad on bang trendi, jossa sassy sukka pulla täynnä päänsä päälle. Sukkahousut ovat muodikkaita ja helppoja luoda kotona - yksinkertaisesti löytää online-opetusohjelma ja noudattaa vaiheittaisia ​​ohjeita. Voit jopa ostaa erityisen sukka pulla hiuskiekon säästää aikaa ja vaivaa!

14. Leighton Meester Prom Hairstyle: tyylikäs puolivälin kampa

Prom_Hairstyles_2014_014 Gossip Girl näyttelijä Leighton Meester näyttää upealta pitkällä brunetin lukollaan tyylikkäässä puolivälissä. Tämä klassinen kampaus on tyylikäs ja naisellinen, ja se näyttää hyvältä kaikkien kasvojen muodoissa. Leightonin kiiltävien, terveiden lukkojen saamiseksi käytä hiustuotteet, jotka korjaavat liiallisen muotoilun aiheuttamat vahingot.

15. Amber Heard Prom Hairstyle: Heavenly halo punos 

Prom_Hairstyles_2014_015 Näyttelijä Amber Heard näyttää upealta kultaisen hiuksensa taivaalliselta halo-punokselta. Me rakastamme, kuinka paksut punokset luovat omituisen kontrastin vaihtelevaan hiusten väriin, antaen hänen kampauksen luonteen ja syvyyden. Amber säilyttää muutamia löysä karvaisia ​​hiuksia kehystämään kasvonsa, antaen hänelle hurrikseen ja romanttisen kosketuksen.

16. Ashley Greene Prom Hairstyle: Super-seksikäs puolivälissä

Prom_Hairstyles_2014_016 Twiligh-sarja näyttelijä Ashley Greene kalliisti super-seksikäs puolivälissä hiusväri lakaisevilla sivuilla ja strukturoiduilla kiharoilla. Me rakastamme rikkaita suklaanruskeita hiusvärejä ja tapaa, jolla hänen laaja kirkkaat hihat kasaavat hänen hartioitaan. Kun hiukset on värjätty, käytä sävyä, joka täydentää ihoa ja kirkastaa ihon sävyä.

17. Anne Hathaway Prom Hairstyle: Herkkä, koukuttava bob

Prom_Hairstyles_2014_017 Les Miserables tähti Anne Hathaway näyttää upealta hänen hermostuneella, pörröisellä bobilla. Tämä prom hiustyyli on täynnä tekstuuria, ja hienovarainen kupari kohokohta kirkastaa hänen oikeudenmukainen ihonsa. Käytä jalkasi syvällä sivuliikkeellä pitämään hiuksesi pois kasvoistasi.

18. Dianna Agron Prom Hairstyle: Pieni pato ja lakaistaan ​​sivurade

Prom_Hairstyles_2014_018 Vahingonilo näyttelijä ja laulaja Dianna Agron näyttää upealta pukeutuneena vehnä-vaaleat hiukset matala pulla, jossa leveä sivuraide. Tämä prom hiustyyli on yksinkertainen, mutta tyylikäs, ja me rakastamme kontrastia Diannan sivuhaavojen sileyden ja epäsäännöllisen, sumean punkteen, joka on kiinnitetty kaulan napaan.

19. Taylor Swift Prom Hairstyle: Poker-suorat tylpät bangs

Prom_Hairstyles_2014_019 Maa-laulaja Taylor Swift näyttää pörröiseltä ja tyylikkäältä pokeri-suorilla lukkoillaan ja raskas, tylsä ​​otsatukka. Taylorin hunaja-vaaleat lukot lämmittävät hänen ihonsa ja tuovat esiin kauniit siniset silmänsä. Käytä hyvälaatuista hiusten suoristusta saadaksesi erittäin tyylikkäitä tukkikiviä, ja sula karvaiset karvat kevyellä antifrizsi-seerumilla. Taylor urheileva silmiinpistävä kissa silmämeikki ja kiiltävät, persikkaiset huulet lisää vaikutusta.

20. Miranda Kerr Prom Hairstyle: Paksut, kiiltävät aallot 

Prom_Hairstyles_2014_020 Victorian salaisuus enkeli Miranda Kerr pitää silmänsä yksinkertaisena ja klassikkona paksujen, kiiltävien kastanjapuiden hiusten kanssa ja rohkeat huulet. Super-terveitä, kiiltäviä hiuksia, kuten Mirandan, pitää kiinni hiustenlähteistä, kuten omega-3: n ja 6: n kaltaisista kaloista, pähkinöistä, avokadosta ja täysjyvätuista. Ohita lämpösuojaa viikon ajan niin, että hiukset saavat mahdollisuuden toipua ja korjata hiustenhoitoja ylimääräisen vaikutuksen vuoksi.

21. Emmy Rossum Prom Hairstyle: Pehmeät, sivuvaikutukset aallot

Prom_Hairstyles_2014_021 Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja-lauluntekijä Emmy Rossum näyttää upealta keskipitkän lukonsa kanssa, jotka on muotoiltu sivuttaisiksi aalloiksi. Hänen hiuksiaan on kammattu syvälle sivulle, jotta he tekevät romanttisia sivuhaalastuja aaltoja, jotka muodostavat varovasti kasvonsa. Jos sinulla on hienoja hiuksia, kiristä se ensin luodaksesi ylimääräisen tilavuuden illuusion.

22. Beyonce Knowles Prom Hairstyle: paksu puoli palmikko

Prom_Hairstyles_2014_022 Lauluntekijä Beyonce Knowles kallistaa paksun sivupohjallisuuden omituisessa käänteis-ombre-haalistumisessa (eli vaaleasta pimeään, tavanomaisen pimeän valon sijaan). Hänen upeat tresses on kiinnitetty yhdelle puolelle kaulan kaulaan ja sitten kudottu paksuihin ranskalainen punos. Kiillotetun ulkoasun tuulella hiusten ympärillä oleva hiuslasi sitoo salat.

23. Natalie Portman Prom Hairstyle: Messy, romanttinen up'do

Prom_Hairstyles_2014_023 Musta joutsen näyttelijä Natalie Portman näyttää upealta hänen sotkuinen, romanttinen up'do ja hänen virheetön savuinen silmämeikki. Tämä prom hiustyyli on kyse tilavuudesta ja koostumuksesta - luo natalie-ilme runsaalla volyymia lisäävällä pehmusteella ja anna hiuksesi kuivua luonnollisesti pehmeän, sumean tekstuurin.

24. Lauren Conrad Prom Hairstyle: Pehmeät kerrokset ja viipyvät otsat

Prom_Hairstyles_2014_024 Muotisuunnittelija Lauren Conrad näyttää yksinkertaiselta upealta pehmeiltä, ​​kerroksellisilta hiuksiltaan ja wispyiltä. Me rakastamme platinan kohokohtia ja karamellin alhaisia ​​valoja hiuksissa, jotka lämmittävät hänen ihonsa - jumalalliseen. Tämä on upea prom hiustyyli hienoille hiuksille, koska se luo täydellisempiä, paksumpia lukkoja.

25. Kristen Stewart Prom Hairstyle: Seksikkäät sivupohjat

Prom_Hairstyles_2014_025

Twiligh-sarja näyttelijä Kristen Stewart roikkuu vampy sivuponki, jossa on mini-bouffantti ja punaiset, viininpunaiset huulet. Kristenin mahonkihanskat on kietoutunut kruunuun ylimääräisen tilavuuden mukaan, ja hänet vetää seksikkään poniin kaulansa napaan. Laita viimeistely koskettaa tätä ulkoasua tummilla, savuisilla silmämeikkien ja rohkeilla kulmilla.

 26. Taylor Swift Prom Hairstyle: Söpö kihara chignon 

Prom_Hairstyles_2014_026

Lauluntekijä Taylor Swift näyttää upealta hiuksillansa söpöinä, kiharaisena kynsina. Taylor ottaa tauon hänen allekirjoituksensa tylpät bangs ja käyttää hänen hiukset vedetään takaisin, baring hänen otsassa. Jotta romanttinen kosketus, kun luota Taylorin prom, tee muutamia karvaisia ​​hiuksia löysäksesi pehmentämään ominaisuuksia.

27. Selena Gomez Prom Hairstyle: Poker-suora hienovaraisella kerroksella

Prom_Hairstyles_2014_027

Laulaja ja näyttelijä Selena Gomez näyttää tyylikkäältä ja seksikkäältä pokeri-suora, suklaanruskeat hiukset. Hänen hiukan keskenään erkansa on hyvin imarteleva hänen pyöreälle pinnalleen, koska se sallii hiusten pudottamisen poskipunaansa ja luo illan ohuemmille ja kapeammille kasvoille.

28. Amanda Seyfried Prom Hairstyle: Upeat kultaiset rivit

Prom_Hairstyles_2014_028

Näyttelijä ja laulaja Amanda Seyfried vihastuttaa meidät kateudesta upeilla kultaisilla hiuskuulillaan. Hämmästyttävä hunaja-vaalea hiusväri, hienot kerrokset ja runsaasti kehoa Amandan lukot ovat positiivisesti säteileviä. Käytä pehmeitä, koskettavia aaltoja lämpöä suojaavien hiustuot- teiden kanssa ja kääri jokaisen hiuslinjan löyhästi paksuihin tynnyreihin curling raudan ympärille hetken ajan kerrallaan.

29. Kendall Jenner Prom Hairstyle: Matala kalkkikivi

Prom_Hairstyles_2014_029

Teen malli ja todellisuus TV-persoonallisuus Kendall Jenner on bang trendi hänen kiiltävän tummat hiukset alhaalla kalaa. Pelkistetyt prom-kampaukset ovat uskomattoman suosittuja, koska ne ovat flirttailevia ja naisellisia ja helppoja luoda kotona. Kiillotetun ulkoasun ympärille kääri hiuslinssi hiusneulan ympärille piilottaaksesi sen.

30. Bella Thorne Prom Hairstyle: Kauniita aaltoja, joissa on sivuhaara

Prom_Hairstyles_2014_030

Naisnäyttelijä ja laulaja Bella Thorne urheilevat paksuja, hauskempia hiuksia, joilla on kauniit sivureunat. Me rakastamme hänen lämpimän hiusväriään ja hienostuneita nauhojaan - yksinkertaisesti upea. Sivuraide on loistava tapa peittää korkea otsa - vain varmista, että leikkaus on riittävän pitkä, jotta kehystasi kasvot toisella puolella.

31. Carrie Underwood Prom Hairstyle: Flippy-bangs ja paljon kerroksia

Prom_Hairstyles_2014_031

Laulaja-lauluntekijä Carrie Underwood näyttää säteilevältä flirtyyppisistä, flippy-otsisteistä ja paljon kerroksista hänen vehnä-vaaleat hiukset. Hänen pitkät otsat muodostavat laajemman ja soikeamman kasvon illuusion kiinnittämällä huomiota kasvonsa leveimpiin osiin (eli hänen poskipyöriinsä).

32. Zooey Deschanel Prom Hairstyle: Piecey-bangs ja strukturoidut kiharat

Prom_Hairstyles_2014_032

Uusi tyttö tähti Zooey Deschanel näyttää pehmeältä ja lumoavalta suurilla strukturoiduilla kiharoilla ja pitkillä, karkeilla bangsilla. Hänen pitkät hiukset on vetänyt ylös tyylikkääseen ratsastukseen, ja päät on käännetty super-romanttiseksi lopulliseksi kosketukseksi. Erityisen rakastamme Zooeyn allekirjoitusbändejä - yksinkertaisesti upea.

33. Kate Beckinsale Prom Hairstyle: Kaksisuuntaiset kiharat

Prom_Hairstyles_2014_033

Näyttelijä Kate Beckinsale näyttää henkeäsalpaavaltaan hänen pitkät, kauniit lukot, jotka virtaavat hänen selkäänsä. Me rakastamme hänen kaksivärinen hiuskorunsa ja dramaattinen haalistuminen mahongista hänen juuristaan ​​kastanjapuun vinkkejä kohtaan. Jotta saisit suuret, strukturoidut kiharat, kuten Kate's, käytä laaja-barrelia curling rautaa luoda määriteltyjä curls ja pidä ne paikallaan erityisen vahva hiuslakka.

34. Kaley Cuoco Prom Hairstyle: Naisellinen puolivälin kampa

Prom_Hairstyles_2014_034

Alkuräjähdysteoria näyttelijä Kaley Cuoco näyttää flirty ja naisellinen kanssa hänen upea puoliksi, puolivälissä hairdo. Jotta tämä ulkoasu näytettäisiin kotona, ota osa hiuksista jokaisen temppelin yläpuolelta ja kiinnitä ne yhteen pään taakse. Jättäkää otsatukka / raidat irti ja hius hiustenne päähän romanttiseen viimeistelyyn.

35. Kirsten Dunst Prom Hairstyle: platinaa vaalea puoli pyyhkäisi

Prom_Hairstyles_2014_035

Näyttelijä Kirsten Dunst näyttää upealta hänen keskipitkän, platinaa vaaleat hiukset pyyhkäisi toiselle puolelle. Kirstenin mielikuvituksellinen sivusuuntainen reunus korostaa kauniita sinisiä silmiään ja vaaleanpunaisia ​​huuliaan kiinnittäen huomion pois pyöreän kasvonsa ääriviivoista. Hän lopettaa silmänsä kauniilla kukkien korvilla.

36. Lea Michele Prom Hairstyle: Poker-suora ombri

Prom_Hairstyles_2014_036

Vahingonilo tähti Lea Michele näyttää jumalalta pitkillä lukoillaan, jotka ovat kuluneet löysästi ja pokeria suoraan. Me rakastamme, että hän otti tauon tavallisilta kiharoiltaan ja kokeili jotain uutta - ja hän näyttää hämmästyttävältä! Lea on nyrkkeilyn trendi hänen ombre-haalistumisensa kanssa, ja hän rokkaa hänen allekirjoituksensa tylpät bangs ja pitkät, paksut ripset.

37. Emma Stone Prom Hairstyle: Wispy puoliksi haalari

Prom_Hairstyles_2014_037

Tyytymätön näyttelijä Emma Stone osoittaa, että hän näyttää ilmiömäiseltä jokaisen hiusväri kuviteltavissa! Punasta, vaaleasta ja nyt tummasta, Emma tietää, kuinka päivittää tupsut mahdollisimman tehokkaasti. Jos olet huolissasi suuren värimuutoksen tekemisestä tai vahingoittamasta hiustesi peroksidilla tai valkaisuaineella, kokeile muutamia kohokohtia ja heikkovaloja kirkastamaan nykyistä hiusväriäsi.

38. Blake Lively Prom Hairstyle: Fancy puoleiset pyyhkäistyt kiharat

Prom_Hairstyles_2014_038

Gossip Girl näyttelijä Blake Lively tuo esiin Hollywoodin glam faniensa kanssa sivuttavilla vaaleilla kiharoilla. Pehmeät käyrät hänen kiharat pehmentävät hänen vahva lieriä ja lisää leveyttä hänen kasvonsa, mikä aiheuttaa illuusion enemmän soikea muotoinen kasvot. Sijoittaa laadukkaaseen hiuslakkaan pitämään kihossut pehmeästi ja pirteästi muotoilun jälkeen.

39. Gisele Bundchen Prom Hairstyle: Pitkät, kauniit lukot

Prom_Hairstyles_2014_039

Olemme hiljaa mustasukkaisia ​​entisestä supermalli Gisele Bundchenin täydellisestä kampauksesta! Hänen pitkät, kultaiset lukot putoavat hänen laakereistaan ​​laajaa aaltoa, ja me rakastamme puolin pyyhkäistä reunusta, joka reunustaa kasvonsa toisella puolella. Tämän kampauksen salaisuus on täydellinen puhaltaminen - varmista, että puhallat hiuksiasi huolellisesti pyöreällä harjalla, jotta voit maksimoida tilavuus.

40. Rihanna Prom Hairstyle: Side-ajeltu kampaus

Prom_Hairstyles_2014_040

Lauluntekijä Rihanna roikkuu silmiinpistävällä sivuhuurulla "tekemällä massasta hohdeltavia kiharoita. Tämä jyrkkä prom-kampaus ei ole hauraalle, koska sen on pakko kääntää enemmän kuin muutama pää. Erityisen miellyttävä on lyhyt, ajeltu puoli ja puna-matto kiharat.

41. Rachel McAdams Prom Hairstyle: Tyylikäs päällinen pulla pääpantapäillä

Prom_Hairstyles_2014_041

Näyttelijä Rachel McAdams näyttää säteilevältä kääpiössärkynsä kanssa hämmästyttävältä yläluokasta. Hän pääsee käsiksi yksinkertaisella mustavalkoisella sampajuoksulla, joka pitää hiuksensa kasvoiltaan. Hiuslisävarusteet voivat muuttaa keskimmäisen kampauksen upeaksi, joten pidä silmällä kauniita päänauvoja, hiusleikkeitä ja muita hiuslisävarusteita prom-yönä..

42. Amber Heard Prom Hairstyle: Blondi Bombshell

Prom_Hairstyles_2014_042

Näyttelijä Amber Heard on hämmästyttävän seksikäs hänen hunajaa blondi hiukset päällään irtonaisia ​​aaltoja. Tämä vaalea pommi käyttää hiuksiaan keskellä erottava, joka on hyvin imarteleva soikea muotoinen kasvonsa. Hän lopettaa ulkonäkönsä tummilla, pörröidyillä ripoilla ja silmiinpistävällä punaisella huulella.

43. Minka Kelly Prom Hairstyle: Pitkät, kiharat hattut

Prom_Hairstyles_2014_043

Näyttelijä Minka Kelly näyttää kauniilta hänen pitkillä brunette-tressesillä, jotka ovat kuluneet irrallisina ja kiharaisina. Karvansa hienot kerrokset kehystivät hänen kasvonsa täydellisesti, pehmentäen leukaa ja kiinnittäen huomiota silmiin. Käytä ohuita tynnyreitä kaarevia rautaa kohti hiustesi kärkiä kauniisiin, romanttisiin kiharoihin, kuten Minkaan.

44. Kat Dennings Prom Hairstyle: Elegantti chignon 

Prom_Hairstyles_2014_044

2 Broke Girls näyttelijä Kat Dennings näyttää ilmiömäiseltä pitkiltä, ​​tummilta hiuksiltaan tyylikkäässä kynssissä. Chignon on klassinen ja lumoava kampa, joka sopii perinteiseen prom-ilmeeseen. Kat pitää muutamia hiuksia irtoamattomia kehyksiä kasvoilleen, antaen hänelle romanttisen lopullisen kosketuksen.

45. Ginnifer Goodwin Prom Hairstyle: Edgy pixie leikattu

Prom_Hairstyles_2014_045

Näyttelijä Ginnifer Goodwin on meidän lyhyt hiusten inspiraatio, kun kyseessä on prom-kampaukset vuodelle 2014. Hän rokkaa nerokas pikkuleikku, joka on leikattu toipuilla, kaarevilla otsaleilla, jotka on harjattu toiselle puolelle. Saat pehmeät, romanttiset otsat, hanki hiustartesi hampaiden hiusten päähän seuraavassa trimmaustilanteessa.

46. ​​Emma Stone Prom Hairstyle: Suora ja tyylikäs tylpäillä otsatukka

Prom_Hairstyles_2014_046

Näyttelijä Emma Stone näyttää säteilevältä ja miellyttävältä hänen keskipitkät lukkojensa kanssa, jotka ovat kuluneet suorina ja tyylikkäinä tylpäisillä otsatukkailla. Me rakastamme hänen dynaamista vehnä-vaaleaa hiusväriä, ja hunajan matala-valot täydentävät hänen vaaleaa ihonsa. Jos olet ajatellut menossa vaaleita prom, aloittaa prosessi hyvin etukäteen ja levitä sitä useita istuntoja välttää vahingoittaa hiuksia.

47. Jessica Alba Prom-hairstyle: Sivuttaistetut ombre-kiharat 

Prom_Hairstyles_2014_047

Näyttelijä ja kauneuskuvake Jessica Alba näyttää aivan henkeäsalpaavalta hänen sivuttaisilta ombre-kiharoiltaan. Sivut pyyhkäisi hiukset vuonna 2013 ja ennustavat, että se on edelleen kuuma vuonna 2014. Jessican upeiden jäsenneltyjen kiharsien saamiseksi käytä paksua tynnyriä kaarevaa kahvaa ja runsaasti hiuslasia.

48. Taylor Swift Prom Hairstyle: Shaggy, kerroksellinen "do

Prom_Hairstyles_2014_048

Lauluntekijä Taylor Swift sekoittaa sen paksuisella kerroksellisella "pumpataan täynnä äänenvoimakkuutta. Tämä prom hiustyyli on kaikki hieno leikkaus - saat hiustyylisi poistaa ylimääräinen paino hiuksesi kerrostamalla ja höyrystämällä päät. Pyyhi hiuskuusi pyöreällä harjalla ylimääräiseen tilavuuteen ja tarttele fuzzia teksturoidun ulkoasun suhteen.

49. Eva Longoria Prom Hairstyle: Kaunis, pirteä up'do

Prom_Hairstyles_2014_049

Epätoivoiset kotirouvat näyttelijä Eva Longoria näyttää tyylikkäältä ja naiselliselta hänen kauniin, kummallisen up'do. Me rakastamme kuparisia kohokohtia hänen tummissa lukkissa, jotka kirkastavat hänen ihonsa ja epäterveen solmitun paju kiinnittyneenä kaulan napaan.

 50. Jennifer Lawrence Prom Hairstyle: tyylikäs raastettu kampa

Prom_Hairstyles_2014_050

Nälkäpelit näyttelijä Jennifer Lawrence katkaisi pitkät lukot viime vuoden lopulla, ja me todella rakastamme lopullista tuotetta! Täällä hän rokkailee tyylikkään raastetun kampauksen, jossa on sileä, sivuttainen pyyhkäisy ja huulipuna.

51. Amanda Seyfried Prom Hairstyle: Super-pitkä ja kiiltävä

Prom_Hairstyles_2014_051

Suloinen näyttelijä ja laulaja Amanda Seyfried näyttää upealta super-pitkältä hiukseltaan irtonaiset ja kiiltävät. Pitkät hiukset ovat usein vaikeita tyyliä, joten jos epäilet, ottakaa inspiraatiota Amandasta ja käytä sitä irti eteerisellä loistolla. Muutama kerros antaa tämän kampauksen flirty ja dynaaminen reuna.

52. Bella Thorne Prom Hairstyle: Tyylikäs, kulmikas ja moderni

Prom_Hairstyles_2014_052

Näyttelijä ja malli Bella Thorne käyttää hänen tulinen punaiset hiukset löysästi tyylikkäinä, kulmikkaina kerroksina. Tämä moderni prom hiustyyli sopii hienoille hiuksille, sillä dramaattiset kerrokset luovat ylimääräisen tilavuuden illuusion. Bella urheilevat pitkiä, kauhistuttavia otsatukkaita, jotka vetävät ulkoasua korostaen silmiään.

53. Lea Michele Prom Hairstyle: Suuri, pyöreät kiharat

Prom_Hairstyles_2014_053

Näyttelijä ja laulaja Lea Michele kertoo meille, että suuret hiukset eivät todellakaan joudu tyyliin laajoilla, pyöreillä kiharoillaan. Tämä prom hiustyyli on erinomainen paksuihin hiuksiin - sinun tarvitsee vain kaartaa se paksuisella tynnyrillä curling raudalla ja asettaa hiuslakkaa lumoava ja naisellinen hairdo.

54. Lauren Conrad Prom Hairstyle: Hienovarainen ombre haalistuu

Prom_Hairstyles_2014_054

Todellisuus-TV-persoonallisuus ja muotisuunnittelija Lauren Conrad näyttää itsevarmalta ja huolettomalta pitkien ombre-lukkojensa kanssa. Rakastamme hienovarainen ombre haalistu lämmin karamellista kirkkaaseen platinaan - jumalalliseen. Lauren käyttää hiuksiaan muodikkaalla puolella pyyhkäisevällä aallonpinnalla, mikä lisää iskuja.

55. Olivia Wilde Prom-hairstyle: Pitkä, kiertelevä bob

Prom_Hairstyles_2014_055

Naisnäyttelijä Olivia Wilde näyttää upealta hänen pitkästä, hajoavasta bobista. Tämä prom hiustyyli on äärimmäisen imarteleva, jos sinulla on neliön muotoinen kasvot kuten Olivian, sillä sivulangat ja pehmeät, kietoutuvat kerrokset pehmentävät vahvan leuan kulmat. Olivia pitää silmänsä valoisana ja naisellisena mahtavan maitokahvilajin värin kanssa, jota yksinkertaisesti rakastelemme.

56. Kate Hudson Prom Hairstyle: Kevyet, wispy-kerrokset 

Prom_Hairstyles_2014_056

Näyttelijä Kate Hudson pitää ulkonäöltään yksinkertaisena ja seksikkänä kevyillä, viileillä kerroksilla. Kerrokset antavat hiuksille jonkin verran määritelmää, jolloin se näyttää paksummalta ja dynaamisemmalta. Kiillotettu ulkonäkö pitää kiinni muutamia pitkiä kerroksia alkaen kaulus-luutaso.

57. Kelly Osbourne Prom-hairstyle: Seksikäs sivuaurattu fauxhawk

Prom_Hairstyles_2014_057

Esittäjä ja fashionista Kelly Osbourne toivottivat meidät laventeli lukkojensa kanssa, mutta silti uskomme, että hän räpytti suihkumoottorinsa (eli "fake mohawk") viime vuoden lopulla. Jos aiot tehdä lausuntonsa tänä vuonna, ota inspiraatiota Kellystä ja käytä hiustasi lyhyessä ja karkeassa tyylissä, jossa on siivekäs silmävuori ja kirkas huulipuna.

58. Sarah Hyland Prom Hairstyle: Adorable unohdettu up'do

Prom_Hairstyles_2014_058

Moderni perhe näyttelijä Sarah Hyland näyttää yksinkertaisesti ihastuttavaksi hiuksillansa unohdetulla up'do: lla. Me rakastamme isoja, lumoavia kiemuruja ja karvatyylejä, jotka tekevät tästä erityisen romanttisen. Jotta varmistat, että up'do ei pureta kokonaan yön yli, sijoita huomaamattomiin hiusten leikkeisiin pitämään kaiken paikoillaan.

59. Alessandra Ambrosio Prom Hairstyle: Va-va-voom -levy

Prom_Hairstyles_2014_059

Victorian salaisuus malli Alessandra Ambrosio tuo esiin hämmästyksen vakavasti seksikäs, laaja hiuslakka. Me rakastamme hänen dramaattisia sivuliikkeitään ja paksuja, kauniita kiharoita, jotka kasaavat hänen hartioitaan. Muutama taitavasti kohotettu kohokohta kirkastaa hänen ihonsa ja antaa hänelle kadehdittava hehku.

60. Taylor Swift Prom Hairstyle: Söpö korkkiruuvi kiharat

Prom_Hairstyles_2014_060

Maa laulaja Taylor Swift näyttää upealta pään söpö korkkiruuvi kiharat. Jos sinulla on luonnollisia kiharoita, ota ne kiinni ja käytä niitä irti luottavaisin mielin. Jos et ole siunattu luonnollisilla kiharoilla, luo ne itsellesi ohuella pihalla käpristetyllä sauvalla ja paljon hiuslakkaa.

61. Ashley Greene Prom Hairstyle: Tyylikkäät, flippy-kerrokset

Prom_Hairstyles_2014_061

Twiligh-sarja näyttelijä Ashley Greene näyttää ihanalta hiuksineen flirty, flippy kerroksittain. Me rakastamme hänen vaihtelevaa hiusväriä, jossa on vaaleat kohokohdat, karamellivärejä ja suklaanruskeita aaltoja. Jos haluat päivittää hiusväriäsi muuttamatta sitä kokonaan, valitse muutamia hienovaraisia ​​korkea- ja matala-valoja kuten Ashley's.

62. Zooey Deschanel Prom-hairstyle: Velvetyri-lukot

Prom_Hairstyles_2014_062

Me olemme niin mustasukkainen Zooey Deschanelin samettiset korvetulpat! Shine, määrä - vain, wow. Zooey on vaivattomasti tyylikäs, sillä hänen allekirjoituksensa kimmeltävät bangs ja hänen pitkiä, tummat lukot alas hänen takaisin. Super-kiiltävät hiukset, kuten Zooey's, luovuttavat lämmön muotoilua jonkin aikaa ja hoitavat hiukset joihinkin syväpohjaisiin maskiin.

63. Dakota Fanning Prom Hairstyle: Icy-platinaa vaaleat hameet 

Prom_Hairstyles_2014_063

Näyttelijä Dakota Fanning näyttää silmiinpistäviä hänen jääkärikkäissä platinaa vaaleissa tresses kuluneet löysä keskellä parting. Me rakastamme, kuinka hänen hiuksiaan leikataan yhdelle pituudelle solisluun tasolla, antaen hänelle tyylikkään, kiillotetun profiilin. Pidä hienot hiukset sileänä hyvälaatuisella hiusväri, joka ei paina sitä alas.

64. Kristen Stewart Prom Hairstyle: Kiiltävät puolipeitteiset aallot 

Prom_Hairstyles_2014_064

Twiligh-sarja tähti Kristen Stewart ojaa hänen tavallisesti inhottavaa henkilökohtaista tyyliään ja tuo glam upeisiin, kiiltäviin sivuhaalattuihin aaltoon. Me rakastamme rikkaita kuparipikareita hiuksissa, jotka tuovat esille hänen vihreät silmänsä, ja syvä sivukappale, joka pitää terssa toiselle puolelle.

65. Olivia Wilde Prom Hairstyle: Elegantti up'do pääpanta

Prom_Hairstyles_2014_065

Näyttelijä Olivia Wilde näyttää kauniilta hänen hiuksillansa yksinkertaisella up'do: lla, jossa on ohuen pääpanta. Me rakastamme kontrastia hänen tyylikkäiden pajujensa ja sotkuisten karvaisten hiustensa kanssa hänen kruununsa alla ja ohuen kuvioidun pääpantavan, joka antaa hänelle herkän viimeistelyn.

66. Minka Kelly Prom-hairstyle: Messy kalafarkku

Prom_Hairstyles_2014_066

Pelitut kampaukset eivät koskaan näytä menevän tyyliltään, ja Minka Kelly todistaa tämän kohdan hänen epäselvällä rintapallolla, joka on päällystetty yhdeltä olkapäältä. Kerrostetut hiukset sopivat parhaiten sotkuiseen pureskeluun, mutta voit luoda tämän ulkoasun palmikoimalla hiukset löysästi ja vetämällä sitä sitten hieman mussiksi.

67. Kaley Cuoco Prom Hairstyle: Kaunis ranta-aaltoja 

Prom_Hairstyles_2014_067

Komedia-näyttelijä Kaley Cuoco näyttää vaivattomasti kauniilta hänen vaaleilla, ranta-aalloilla. Me rakastamme kaiken tämän kampauksen - pituuden, luonnollisen koostumuksen, korkea- ja matala-valojen sekä upeiden toipumattomien aaltojen suhteen. Kaley saa auringon suudelman ulkonäön verisuonilla oksilla ja nenällä sekä kuumilla vaaleanpunaisilla huulilla.

68. Selena Gomez Prom Hairstyle: Seksikkäinen side-plait

Prom_Hairstyles_2014_068

Näyttelijä ja laulaja Selena Gomez sekoittelee sen seksikkäisellä pehmeällä ja pimeällä, vampy-meikillä. Tämä kampaus on yksinkertainen mutta silmiinpistävä, ja hieno valinta pitkille hiuksille. Jätä hiukset irti kehystääksesi kasvosi ennen palmikointia - se lisää sukupuolihakemuksesi yleiseen ulkoasuun.

69. Taylor Swift Prom Hairstyle: Bangs, kiharat ja kerrokset

Prom_Hairstyles_2014_069

Laulaja Taylor Swift tietää varmasti, kuinka kääntää päänsä punaisella matolla! Hänellä on erinomainen yhdistelmä kimmoisia otsatukkaita, toivottuja aaltoja ja hienoja kerroksia, jotka ympäröivät kasvonsa ja kiinnittävät huomiota silmiinsä. Jotta upea rakenne, ohittaa anti-frizz-seerumin ja omaksua luonnolliset karvat hiukset.

70. Lily Collins Prom Hairstyle: Pitkä, aaltoileva bob

Prom_Hairstyles_2014_070

Näyttelijä ja malli Lily Collins kallistaa pitkää aaltoilevaa bobia lakaisevalla sivureunalla. Bob on hieno kampaus jonnekin lyhyen ja pitkän kampauksen väliin - ja siksi se on uskomattoman monipuolinen. Hienoa bobia varten, vain hiukset hiukset poskipyöriä alas, ja nielemätön hieroa anti-frizz seerumin.

71. Emma Watson Prom Hairstyle: Pehmeä, romanttinen kasvi

Prom_Hairstyles_2014_071

Näyttelijä Emma Watson yllätti meidät kaikki, kun hän pääsi pois pitkiä, kiharaa lukkoja muutama kuukausi sitten. Hän kuitenkin näytti meille kuinka mahtavia ja naisellisia lyhyitä kampauksia voi olla! Saat pehmeän ja romanttisen pixie-sadon saadaksesi stylistisi hampaiden hiusten päät.

72. Bella Thorne Prom Hairstyle: Kaksoispunainen up'do kanssa otsatukka 

Prom_Hairstyles_2014_072

Näyttelijä ja malli Bella Thorne on bang-trendi, jossa on pitkät, mustatukkaiset hameet, jotka on muotoiltu monimutkaiseen up'doon. Tämä prom hiustyyli on varmasti saada joitakin ihaillen katseita, sen herkkä kaksinkertainen punokset ja pitkät pyöristetyt otsatukka. Pidä punokset punoittavina jonkin verran antifrizz-seerumilla ja hiuslakkauksella.

73. Hilary Duff Prom-hairstyle: Bed-head ombre 

Prom_Hairstyles_2014_073

Naisnäyttelijä ja laulaja Hilary Duff naulaa sängynpään ulkonäön, jossa pehmeästi kehystää kasvonsa. Me rakastamme häntä ottamaan tummia ombreja, ja hieno haalistuu lämpimiin karamelliin ja vaaleisiin raitoihin. Pidä ulkoasua rennossa ja huolettomana vaaleanpunaisia ​​huulet ja savuinen silmämeikki.

74. Carrie Underwood Prom Hairstyle: Kaikki kerrokset

Prom_Hairstyles_2014_074

Country-laulaja Carrie Underwood liikkuu flirttailevaa ja hauskaa hiuslakkaa, jossa on paljon kerroksia. Hänen kulmikkaat otsat ovat hyvin imartelevia hänen kasvonsa muotoon, kun he kätkevät hänen laajaa otsaansa ja ohjaavat huomiota silmiin ja huulille. Kun hiukset on kerrostettu, muista säilyttää lyhyin kerros leuan alapuolella tyylikkään ääriviivan varaan.

75. Sarah Hyland Prom Hairstyle: Klassiset kiiltävät kiharat

Prom_Hairstyles_2014_075

Näyttelijä Sarah Hyland näyttää tyylikkäältä ja lumoavaltaan pitkällä brunette-lukollaan klassisilla kiharoilla. Jotta hiukset saataisiin kiiltäviksi kuin Sarah's, kokeile kuuma öljyhiutaleita kerran viikossa, ja pysy kaukana haitallisista lämpötavoista, kuten suoristus ja puhalluskuivaus.

 76. Taylor Swift Prom Hairstyle: Twisted chignon, jossa pehmeät, tylpät bangs

Prom_Hairstyles_2014_076

Lauluntarjoaja Taylor Swift näyttää tyylikkäältä ja hiljaiselta, kun hänen hunaja-vaaleat hiukset on tehty kiertyneellä kynttilöillä pehmeillä, tylpäillä otsatukkailla. Tämä prom hiustyyli on tyylikäs ja romanttinen, ja tylpät bangs ovat erityisen imartelevia pitkiä, kapeita pintoja. Jätä muutamat karvat hiukset pehmentämään ominaisuuksia, ja olet hyvä mennä.

77. Zooey Deschanel Prom Hairstyle: Tyytymättömät sivupurkit 

Prom_Hairstyles_2014_077

Uusi tyttö näyttelijä Zooey Deschanel näyttää täysin upealta hiuksillansa omituisessa sivupurkissa. Me rakastamme kaikesta tästä kampauksesta - solmittu puoli, tyräpäiset otsatukka ja flirty floral hiustarvikkeet, jotka ovat korvan takana. Anna tämä näyttää viimeistely touch vintage korvakorut ja jotkut kirkkaan punainen huulipuna.

78. Julianne Hough Prom Hairstyle: Wispy, haaveileva bob

Prom_Hairstyles_2014_078

Turvasatama näyttelijä Julianne Hough näyttää eteerisesti hänen herkkä, unelmoivan bobinsa herkällä up'do: lla. Rakastamme leveitä sivurappeja ja pehmeitä, rakenteettomia aaltoja, jotka muodostavat kasvonsa. Pidä hiukset kevyt ja pörröinen ohittamalla rasvaisia ​​muotoilutuotteita (esim. Raskaita hoitoaineita).

79. Olivia Wilde Prom-hairstyle: Pitkä ja löysä

Prom_Hairstyles_2014_079

Näyttelijä Olivia Wilde pitää hänen ulkoasultaan yksinkertaisena ja seksikkänä pitämällä pitkät hiukset löysästi karkeina, kulmikkaina otsikoina. Tämä on hieno hiustyyli hienoille hiuksille, sillä kerrokset antavat hameille lisämäärän ja määritelmän. Puhalla hiusten pituudet voimakkaasti hiomaan upeita luonnollisia kudoksia.

80. Bella Thorne Prom Hairstyle: Nykyinen sivusta punottu kampa

Prom_Hairstyles_2014_080

Naisnäyttelijä ja malli Bella Thorne kääntää päätä hänen silmiinpistävällä sivukorkilla varustetulla kampauksella ja eräillä hihansuissa. Tämä omituinen ja nykyaikainen muffin kampaus on helppo luoda uudelleen, ja se on varmasti erottautunut väkijoukosta. Bella-ilmeen luomiseksi ota osa hiuksista jokaisen temppelin yläpuolelta ja liitä heidät pään taakse moderniin puoliksi ylöspäin, puoliksi alaspäin.

81. Taylor Swift Prom Hairstyle: Tyylikkäästi kiemurteleva chignon

Prom_Hairstyles_2014_081

Maa laulaja Taylor Swift on bang trendi hänen kanssaan taivutettu kynttilä. Tämä kaunis up'do on klassinen ja tyylikäs, ja se toimii kauniisti pitkillä, paksuilla hiuksilla. Kun olet kiinnittänyt kännykkäsi kaulasi kaulaan, kierrä otsat yhdelle puolelle romanttista lopullista kosketusta varten..

82. Reese Witherspoon Prom Hairstyle: Pitkä, tylppä bob

Prom_Hairstyles_2014_082

Näyttelijä Reese Witherspoon kallistaa pitkän, tylppäpallon, jonka kulmikkaat otsat kulkevat hänen kulmakarvat. Pitkä bob (tai "lob", koska se on hellästi tunnettu) on tyylikäs ja imarteleva ja täydellinen kevään tai kesän prom. Hanki bob leikattu säännöllisesti suoriksi ja tyylikkäiksi vinkkeiksi.

83. Miranda Kerr Prom-hairstyle: Sivut pyyhkäisi glam

Prom_Hairstyles_2014_083

Victorian salaisuus malli Miranda Kerr näyttää jumalalta hänen kastanjanruskeat lukot kuluneet löysästi sivuttaisilta aalloilta. Miranda punkit kaikki laatikot fab-muffin kampauksille: sivusuuntaiset, hienot kerrokset ja paljon aaltoja. Kirkasta hiusväriasi muutamalla kohokohdalla täydentävällä värisävyllä.

84. Mila Kunis Prom Hairstyle: Tyyliset kerrokset

Prom_Hairstyles_2014_084

Musta joutsen näyttelijä Mila Kunis rokkaa super-sileä, tyylikkäät kerrokset hänen brunette lukot. Tämä kiillotettu lompakko on tyylikäs ja seksikäs, ja se on erittäin helppokäyttöinen kotiin hiusten suoristusaineen ja joidenkin anti-frizz-seerumin avulla.

85. Drew Barrymore Prom Hairstyle: Tousled ombre aaltoja

Prom_Hairstyles_2014_085

Näyttelijä Drew Barrymore on oikeassa trendissään hänen touhemaisten ombre-aaltojensa kanssa. Hänen keskiosoituksensa on hyvin imarteleva hänen pyöreälle kasvonsa muotoon, koska se kiinnittää huomion alaspäin hänen silmiinsä ja huulensa päälle ja poispäin hänen pyöreästä leuderkostaan. Pidä ombre hienovaraista välttää harvoja viivoja ja ristiriitaisia ​​värejä.

86. Jennifer Lawrence Prom Hairstyle: Tyytymätön pixie leikkaus

Prom_Hairstyles_2014_086

Nälkäpelit näyttelijä Jennifer Lawrence näyttää ilmiömäiseltä uudella pixie-leikkauksellaan. Me rakastamme omituisia kimmokkeita ja pehmeitä, pörröisiä otsatukkaita, jotka antavat tämän kampauksen naisellisen kosketuksen. Jotta painovoimaiset huulet saisivat, työskentele pehmeästi muotoillutta hiusgeeliä hiuksissasi ja pistä ne kuiviksi varovasti, jotta ne pysyisivät paikallaan.

87. Leighton Meester Prom Hairstyle: Tyylikkäästi ylöspäin irtotuilla karvapeitteillä

Prom_Hairstyles_2014_087

Gossip Girl näyttelijä Leighton Meester näyttää ihastuttavalta hänen flirty up'do ja pitkät rannerengas hiukset kehystää hänen kasvonsa. Avain romanttiseen up'doon on pitää se rakenteettomana - varmista pulla tai chignon löysästi, jossa on paljon karvaisia ​​karvoja, jotka voivat vapaasti kehittää kasvosi.

88. Reese Witherspoon Prom Hairstyle: Upea blondi ylöspäin

Prom_Hairstyles_2014_088

Näyttelijä Reese Witherspoon näyttää jumalalta unenomaisen blondi-up-ovelta. Tämä prom hiustyyli on kyse luonnollisesta koostumuksesta, joten irrota lämpötapatuotteet ja ompele luonnollinen särky. Jos sinulla on sydämen muotoinen kasvot, kuten Reese's, käytä hiustasi sivupalkilla kiinnittämään huomiota silmiisi ja poispäin terävästä leuka.

89. Ashley Greene Prom Hairstyle: Kiiltävät kerrokset lakaistaan

Prom_Hairstyles_2014_089

Näyttelijä Ashley Greene on meille vihreä kateudella hänen upea brunette hiusväri. Rakastamme hienovaraisia ​​kupari-kohokohtia, jotka kirkastavat mahonki-lukkojaan ja leveää sivurajaa, joka korostaa hänen syvän sinisiä silmiä.

90. Hayden Panettiere Prom-hairstyle: Sexy slicked-back bob

Prom_Hairstyles_2014_090

Nashville näyttelijä Hayden Panettiere näytti upealta tämän vuoden Golden Globe -palkintoihin seksikkäillä slicked back -bobilla. Me rakastamme tämän modernin haastattelun tämän klassisen kampauksen kanssa juuttuneilla juurilla ja slicked back tresses. Hanki Haydenin ilme kostuttaen kostea hiusgeeli hiuksiin kruunun takaosasta ja hankaa kevyesti kuivaamalla se asettamaan sen.

91. Miranda Kerr Prom Hairstyle: Tytön vieressä "do

Prom_Hairstyles_2014_091

Uimapuvut ja alusvaatemallit Miranda Kerr on naulanneet tytön vieressä olevan ulkoasun tällä yksinkertaisella ja makealla kampauksella. Jos etsit rentoa ja naisellista prom-kampausta, ota inspiraatiota Mirandasta ja käytä pitkiä lukkojasi irti hienovaraisilla aalloilla.

92. Selena Gomez Prom Hairstyle: Paksu, kauniit kiharat

Prom_Hairstyles_2014_092

Laulaja ja näyttelijä Selena Gomez näyttää jumalalta hänen paksuista, herkullisista kiharoista, jotka on käytetty löysästi perinteisessä prom-kampauksessa. Tämä kampaus on täydellinen paksuneille hiuksille, vaikka voit luoda sen volyymia lisäävällä mousseilla ja hiuskorvilla, jos sinulla on hienommat hiukset.

93. Bella Thorne Prom Hairstyle: Kauniisti kukka-lisälaite

Prom_Hairstyles_2014_093

Teini-ikäiset näyttelijä ja malli Bella Thorne näyttävät upeilta hänen auburn-lukkolistaan ​​up'do-kukkulalla, joka on koristeltu kukka hiustarvikkeella. Hänen pitkät, pyöristetyt otsat ovat hyvin imartelevia pitkälle kasvonsa muotoon, piiloten hänen korkean otsaansa ja kiinnittäen huomiota kauniisiin silmiinsä.

94. Mila Kunis Prom Hairstyle: lumoavat aallot

Prom_Hairstyles_2014_094

Näyttelijä Mila Kunis näyttää upealta lumoavilta, hauskemmilta aalloiltaan, jotka ovat kuluneet hieman keskenään. Tämä on loistava prom hiustyyli pitkille, paksuille hiuksille, sillä aallot antavat herkullesi jotain silmiinpistävää määritelmää. Mielenkiintoisen kierteen lisäämällä pehmeät kohokohdat kasvoillesi kirkastamaan ihoa.

95. Amy Adams Prom Hairstyle: Kaunis ylös

Prom_Hairstyles_2014_095

Näyttelijä Amy Adams näyttää upealta hänen kuparilukkunsa kanssa, jotka ovat kuluneet melko ylöspäin. Hänen hiuksensa on löysästi löysästi kaulaansa nähden, ja hänen kiiltävät hattunsa peittävät korvat. Amy kiillottaa tyylikkäästä ulkoasustaan ​​vähäisellä silmämeikillä ja luonnollisilla vaaleanpunaisilla huulilla.

96. Reese Witherspoon Prom Hairstyle: Villi, haalistunut bob

Prom_Hairstyles_2014_096

Näyttelijä Reese Witherspoon näyttää erinomaiselta villi, hauska bob, joka vain raivelee hänen hartioitaan. Tämä lyhyt prom-kampaus on voimakasta ja seksikäs, ja toistuvat kerrokset pehmentävät Reesen vahvaa leuan muotoa ja terävä leuka. Lisää romanttista kosketusta lisäämällä kukka hiustarvikkeet tai herkkä hiusnauha pomppuun.

97. Jessica Alba Prom Hairstyle: Slicked-takit

Prom_Hairstyles_2014_097

Näyttelijä ja kauneus-kuvake Jessica Alba on bang trendi hänen seksikkäillä slicked back hairdo. Hänen keskimmäinen poikansa on hyvin imartelevaa soikeanmuotoisen kasvonsa suhteen, ja me rakastamme sitä, kuinka hänen tyylikkäät hiukset on jäänyt korvansa takana paljastamaan omituisia kuusikulmainen korvakorut. Voit luoda Jessican prom-kampauksen käyttämällä märkäpukuista geeliä, joka hieroo hiustasi ja huuhtele huolellisesti, jotta kaikki pysyisi paikallaan.

98. Emma Watson Prom Hairstyle: Melko pieni pulla 

Prom_Hairstyles_2014_098

Näyttelijä Emma Watson kääntyi tämän vuoden Golden Globen päähän tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Avain saada matala pulla oikein on varmistaa se vain alle korvan tasolle. Me ehdottomasti ihastelemme Emman kaksinkertaisen helmen korvakoruja - yhdistettynä hänen sultry meikkiin, he tekevät tästä ulkoasultaan loistavan.

99. Amy Adams Prom Hairstyle: punottu ja solmittu

Prom_Hairstyles_2014_099

Näyttelijä Amy Adams oli oikeassa suunnassa hänen punottu, solmittu up'do tämän vuoden Golden Globes. Rakastamme monimutkaisia ​​punoksia ja hänen suurta, kuvioitua pullaa, joka on kudottu palmikoihin ja hienoihin solmuihin. Braided up'dos on asetettu uskomattoman suosittu tänä vuonna, joten tee joitain tutkimuksia ja löydä askel askeleelta online-opetus suosikki punottu prom hiustyyli.

100. Sofia Vergara Prom Hairstyle: Kaunis tuhka-blondi tresses 

Prom_Hairstyles_2014_100

Moderni perhe näyttelijä Sofia Vergara näyttää ehdottomasti henkeäsalpaavalta hänen kauniilta tuhka-vaaleatukkailta. Vaikka hän näyttää upealta kuin brunette, rakastamme, että hän on palannut hänen luonnollinen vaaleat hiusväri Golden Globe. Ash-blonde on loistava värivalikoima, jos vähitellen keventät lukkoasi - se on mautonta, hienovaraista ja helppoa alustaa kevyempää.

Joten siellä sinulla on - meidän Top 100 Prom hiustyyliä! Kun olet tehnyt päätöksen, tulosta kuva hiustesi inspiraatiosta ja ota se hiuksillesi. Vertailukuvan ansiosta stylisti voi luoda haluamasi tyylin mahdollisimman lähelle alkuperäistä.

Toivomme, että sinut on innoittanut meidän julkkisten prom-kampausmalliston innoittamana, ja että olet innostunut suuresta yöstä!

Leave A Comment

− 1 = 2