Top 100 pitkät naisten kampaukset

Tervetuloa meidän Top 100 pitkät naisten kampaukset!

Nyt on aika tehdä upeita pitkät kampaukset kokeilemaan tänä vuonna. Pitkät hiukset voivat olla uskomattoman monipuolisia: voit käyttää sitä irti, punoksella, punoksilla; voit käyttää sitä tai lisävarusteita, ja voit kokeilla monia eri värejä ja tyylejä. Jotkut julkkisten inspiraationsa ovat Kim Kardashianin pokeri-suorat lukot, Lea Michele hänen kiharat ombre ", Blake Lively ja hänen upea vaalea mane ja Rihanna hänen muuttuvilla kampauksillaan. Tutustu kaikkiin 100 pitkään kampausmuotoon löytääksesi täydellisen "tehdä oman tyylisi!

[Lue myös: 2015 Top 100 pitkät naisten kampaukset]

1. Kim Kardashian Long Hairstyle: Suora ja tuhka-blondi 

Todellisuus tähti ja uusi äiti Kim Kardashian on mennyt blondi! Hän on valinnut trendikäs tuhka-vaalea sävy, joka sopii hänen ihon sävyyn ja kuluttaa hiuksensa irti syvällä keskiosalla. Hän antaa pokeri-suorat hiukset keholle integroimalla useita kerroksia. Kim myös hohtaa alas hänen make-up sopivaksi hänen uusi, kirkkaampi ulkonäkö.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_01

2. Jessica Alba Long Hairstyle: Löysä sivusilmäisellä reunalla

Näyttelijä Jessica Alba näyttää lätätyvän kuumaksi hänen pitkillä, irtonaisilla hiuksillaan ja sivuilla pyyhistyneellä lipalla. Toista Jessin seksikäs ilme puhaltamalla hiuksiasi huolellisesti, jaksoittain. Käytä lämpösuojausseerumia, kun puhalluskuivaat ja ompele luonnolliset hiustekstiilit, kun käytät sitä irti.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_02

3. Lana Del Rey pitkät hiustyylit: Side-swept kiharat

Lauluntekijä Lana Del Rey näyttää säteilevältä pitkiltä, ​​sivuttaisilta hiuksiltaan. Hän pukeutuu hiuksiinsa, suuret hohdokas kiharat kasaantuvat hänen olkapäänsä yli. Tämä on hieno kampa hyvin pitkille hiuksille, koska se on helppo tyyli, joka tekee pitkiä, samankorkuisia hiuksia kiinnostavia.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_03

4. Reese Witherspoon Long Hairstyle: kerroksittain otsatukka

Näyttelijä Reese Witherspoon pukeutuu pitkät hiukset kerroksittain ja pehmeillä, kulmakarvojen huulilla. Tämä kampa todella sopii hänen sydämensä muotoisiin kasvoihin, sillä kerrokset pehmentävät leukan kulmia. Me myös rakastamme Reesen hiusväriä - kauniin blondi, jolla on asiantuntevasti asetetut korkea- ja matala-valot.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_04

5. Rihanna Long Hairstyle: Sivutettu pitkillä, kiharaisilla lukoilla

Pop prinssi Rihanna laittaa uuden spin sivua pyyhkäisi hiukset trendi ja kiviä sivulle ajeltu kampauksen. Mielestämme RiRi näyttää aivan upealta tämän ärsyttävän mutta lumoavan kampauksen avulla. Jos olet tarpeeksi rohkea päästäsi osaksi päätäsi, tämä voisi olla seuraava jännittävä kampauksesi!

ylin 100 Long Hairstyles 2014_05

6. Lea Michele Long Hairstyle: Beachy ombre aaltoja otsatukka 

Näyttelijä ja laulaja Lea Michele roikkuu ombre-trendiä pitkillä, ranta-aallon hiuksilla. Hänen epärehelliset otsatukka täydentää ulkoasua kehystämällä kasvonsa ja kiinnittämällä huomiota silmiin. Tämä ulkonäkö sopii täydellisesti aallotettuihin hiuksiin, ja oikeilla hiustyökaluilla se voidaan luoda myös suorilla hiuksilla.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_06

7. Demi Lovato pitkät kampaukset: Maroon aallot 

Lauluntekijä ja lauluntekijä Demi Lovato esittelee uudet maroonilukonsa viemällä ne kiiltäviin, löyhästi aalloihin. Tämä pimeä sävyinen punainen sopii hänen sileän ihonsa, ja hänen sivusilmäinen reunansa pidentää pyöreää kasvonsa. Ennen kuin päätät mennä punaiseksi, ota yhteyttä hiustartuntaasi valitsemaan ihonvärisin sävy.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_07

8. Beyonce Long Hairstyle: Power -köysikatu 

Pop diva Beyonce näyttää hienostuneelta ja ammattimaiselta hiuksineen super-pitkällä rintareitillä. Hän pukeutuu poniin kaula-aukonsa yläpuolelle ja käärii hiusnauhan hiusnauhan ympärille kiillotettuun ulkonäköön. Varmista, että sulat pitkät hiukset tyylikkään, seksikkäisen ponnahdushaaraan.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_08

9. Vanessa Hudgens Long Hairstyle: festivaalin hiukset 

Laulaja ja näyttelijä Vanessa Hudgens täydensivät tämän vuoden Coachella-festivaalin boheemiä. Hän koristaa hänen irtonaisia, kiharaa hiuksiaan kukilla ja kuluttaa retro-pyöreitä auringonlaskuja loppuun. Tämä luonnollinen, hippy-tyyli sopii erinomaisesti ulkoilmamusiikkien festivaaleihin vuonna 2014.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_09

10. Katy Perry Long Hairstyle: Laventeli korkea poni

Katy Perry näyttää ilmiömäiseltä hänen ihastuttavilla laventelukkoillaan, jotka on vedetty korkealle lonkkalevylle. Laventeli on tällä hetkellä erittäin suosittu hiusväri, ja olemme varmoja siitä, että se palaa ensi kesänä. Tämä rohkea kampaus kiinnittää huomiota kasvoihin, joten varmista, että meikki on virheetön!

ylin 100 Long Hairstyles 2014_10

11. Jennifer Lopez Long Hairstyle: Suuri seksuaalinen aalto

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez näyttää upeilta suurilta, seksikkäiltä hiusten aalloilta. Kasvojen kehystyskerrosten ja laaja-aaltojen avulla tämä pitkä kampa on lumoava ja hyvin imartuva. Varmista, että käytät hiukset rullia, kun puhaltaa hiuksiasi, samoin kuin hiuslakkaa pitämään kaikki paikoillaan.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_11

12. Rosie Huntington-Whiteley Long Hairstyle: Suora kierretyillä otsatukkailla

Supermalli Rosie Huntington-Whiteley pukeutuu pitkään vaaleisiin hiuksiinsa, kun hänen otsansa on kierretty sivulle. Sivuravoittelu on hyvin mautonta neliön muotoiselle kasvolleen, koska se pehmentää leukan kulmia. Hanki Rosien ulkonäkö luomalla syvä sivuliike ja kääntämällä jumalasi toiselle puolelle.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_12

13. Lucy Liu Long Hairstyle: Kaunis kalkkikivi

Näyttelijä Lucy Liu on oikeassa trendissään hänen melkoisen kalkkikivipelikkonsa kanssa. Hänellä on hiusvaaleja, samoin kuin hänen pitkät kalafanttinsa yli olkapään. Lucyn suorat, paksut hiukset toimivat kauniisti tässä tyylissä, ja me rakastamme kuinka naisellisia punokset näyttävät.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_13

14. Cara Delevingne Long Hairstyle: Ash-blondi, jossa otsatukka

Supermalli Cara Delevingne näyttää unelmaltaan tuhkansa kanssa vaaleat hiukset ja pehmeät, silmänräpäisevät huulipunaukset. Mielestämme hän näyttää nuorelta Brigitte Bardotilta siivekäs silmäripsi ja luonnollinen meikki. Tämä tyyli toimii erityisen hyvin suorilla hiuksilla, koska minimaalinen muotoilu on tarpeen.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_14

15. Nicole Kidman Long Hairstyle: "Faux Hawk"

Elokuvan tähti Nicole Kidman pukeutuu pitkät hiukset nerokkaaseen, mielenkiintoiseen tyyliin nimeltä "Faux Hawk". Tämä kampaus jäljittelee aitoja puolia ja pitkää alkua todellisen mohawk, mutta ilman pysyviä seurauksia. Tämä ilme on vaikea saavuttaa, mutta lopputulos on varsin silmiinpistävä.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_15

16. Bella Thorne Long Hairstyle: Poker-suorat tulenkestävät lukot

Amerikkalainen teini-ikäinen näyttelijä ja malli Bella Thorne näyttää upealta hänen pokeri-suorista punaisista hiuksistaan. Rohkeilla kerroksilla ja kaarevilla otsatukkailla, Bella kampaus on äärimmäisen mautonta soikeille kasvonsa puolesta. Tämä pitkä kampaus toimii hyvin ohut, suorat hiukset, vaikka voit käyttää lämpöä oikaisemiseen työkaluja hieroa hiukset, jos se on aaltoileva tai kihara.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_16

17. Jessica Alba Long Hairstyle: Tyylikäs ja tyylikäs sivuponki

Näyttelijä Jessica Alba pitää sen yksinkertaisena tyylikkään ja tyylikkään sivuponikon kanssa. Hän hoitaa hiuksensa vetäytyneenä sivusuuntaisella reunalla ja kiinnittää poni sivulle kaulan kaulaan. Tämä pitkä kampaus on loistava valinta ammattimaisille tai muodollisille, konservatiivisille tapahtumille.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_17

18. Minka Kelly Long Hairstyle: Kiiltävät kerrokset

amerikkalainen näyttelijä Minka Kelly näyttää säteilevän hänen kiiltävillä, kerroksellisilla hiuksillaan. Tämä pitkä kampa on hyvin imarteleva kulmikkaille pinnalle (neliö, suorakulmainen tai kolmiomaiset muotoiset kasvot), koska se pehmentää voimakkaita hampaita. Varmista, että lyhyin kerros päättyy leukasi alle.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_18

19. Rihanna Long Hairstyle: dramaattiset hierarkkiset kiharat

Haastava, lahjakas ja tyylikäs, Rihanna ei koskaan irrota muutosta. Hän näyttää silmiinpistävän hänen dramaattisia, kasaantuneita kiharoitaan ja pommi-punaisia ​​huuliaan. Hän värjää suuria ombre-lukkojaan viemällä ne irti ja osittain peittäen kasvonsa. Voit luoda tämän ulkoasun kokeilemalla sellaisia ​​muotoilutuotteita, jotka lisäävät hiustenne voimakkuutta suurille, pyöreille kiharoille.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_19

20. Kelly Osborne Long Hairstyle: Massive topknot 

Kelly Osborne palauttaa klassisen topknot käärimällä pitkät hiukset hohtavan huivin päälle ja pään päälle pään päälle. Hän lopettaa ulkonäkönsä suurella hiuslangalla ja dramaattisella siivekäs eyelinerillä. Hänen laventeli hiukset antavat hänelle ylimääräisen romanttisen kosketuksen, samoin kuin hänen huulensa.

UUSI YORK, NY - MAY 06: Kelly Osbourne attends the Costume Institute Gala for the

21. Blake Lively Long Hairstyle: poikittainen poni

Gossip Girl näyttelijä Blake Lively näyttää mahtavalta Prinsessalta Rapunzel pitkältä, virtaavalta ponnahvelta. Hän pukeutuu pitkään karvaan, jossa on leikattu ponnahdusliike, joka alkaa ylös päänsä päällä. Ponnahdusliike on kiinnitetty useissa paikoissa pään päällä, jotta se ei pääse irtoamaan. Tyytymätön mutta tyylikäs, Blake-leikattu poni on erinomainen valinta pitkäksi kampaukseksi vuonna 2014.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_21

22. Jennifer Lawrence Long Hairstyle: Feathered aaltoja otsatukka 

Nälkäpelit tähti Jennifer Lawrence pukeutuu pitkät hiukset löysät, höyhenevät aallot pehmeillä otsatukkailla. Hänen hunaja-vaaleat hiukset ovat kietoutuneet ja täynnä tekstuuria, ja sävy täydentää silmiään. Kun menee vaaleanpunainen, muista ottaa huomioon ihosi ja silmän väri, kun löydät täydellisen sävyn.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_22

23. Jennifer Hudson Long Hairstyle: Suora, suorat tylpät bangs

Laulaja Jennifer Hudson näyttää upealta hänen super-suora, tyylikäs korppi. Hänen hiuksensa on leikattu yhtä pitkälle, paitsi hänen rohkealle, tylpälle leikkaukselleen. Tämä kampaus on erityisen mielikuvitusta pidemmille kasvoille, koska se kiinnittää huomiota kasvojen ominaisuuksiin ja pois leuan päästä.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_23

24. Ashley Greene Long Hairstyle: Suklaanruskeat kerrokset

Me vain rakastamme Iltahämärä näyttelijä Ashley Greene dynaaminen hiusväri! Hänen löysä, kerroksellinen kampauksensa osoittaa hiuksen hienot hiukset, jotka kirkastavat kasvonsa. Jotta hiukset saataisiin kiiltäviksi kuin Ashleyn, käytä lämpöä suojaavaa seerumia muotoilussa, jotta estät vahinkoa.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_24

25. Selena Gomez Long Hairstyle: Cornrows ja löysät aallot

Laulaja Selena Gomez kokeilee kuumaa kaupunkia kampausta, jossa on cornrows (lyhyet punokset lähellä päänahkaa) ja muut hiukset löysällä aallolla. Söpö ja urheilullinen ilme, cornrows on helppo tehdä pitkillä, paksuilla hiuksilla. Pidä loput hiuksistasi irti löysästä ja silmiinpistävästä kontrastista.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_25

26. Amanda Seyfried Long Hairstyle: Golden kiharat

Näyttelijä ja laulaja Amanda Seyfried pukeutuu hänen hohtavan kultaisen hiuksensa irti, jonka päät ovat hieman käpristyneet. Hänen keskellä erottama suora hiukset peittää hieman kasvonsa ja antaa hänelle salaperäisen ilmeen. Amanda vaivattomasti yhdistää suorat ja kiharat yhdeksi kampaukseksi, ja se näyttää yksinkertaiselta upealta!

ylin 100 Long Hairstyles 2014_26

27. Kim Kardashian Long Hairstyle: Tyylikkäät otsat ja kerrokset

Kim Kardashian näyttää hymyilevältä hänen savustetuilta silmiltäan ja suorilta, kerrostuneilta hiuksilta. Tummat otsat ovat hyvin imartelevia pitemmille kasvoille, koska ne jakavat kasvot kahteen ja peittävät otsaansa. Kim on leikkauttanut hiukset kahdessa kerroksessa, joista ensimmäinen loistavasti leimaa. Hanki niin monta kerrosta kuin haluat paremmin kehystää kasvosi.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_27

28. Avril Lavigne Long Hairstyle: Punk pastelillä 

Kanadalainen kaverilevy Avril Lavigne näyttää hänen omituisen, vaihtoehtoisen persoonallisen tyylinsä pastelliväreillä sinisellä ja vaalealla pitkillä vaaleilla hiuksillakin. Hän lisää myös naisellinen koskettaa suurella hiuslakkauksella otsaansa. Aloita Avrilin leikkisä punk-ilme lisäämällä hiuksille muutamia värikkäitä värejä ja hienoja naisellisia kiharoita sekoittamaan asioita.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_28

29. Katy Perry Long Hairstyle: leikkisä pigtail

Ajattelimme jättävän jälkeläisiä koulun leikkipaikalla, mutta Katy Perry on tuonut heidät takaisin bangiin. Hänellä on paksut pitkät hiukset kahdessa korkeassa ponessa, jotka on kiinnitetty yksinkertaisilla ranskalaisilla punoksilla. Tulos on söpö, pehmeä pigtail, joka pyörii ympäri kun kävelet. Jos hiukset ovat ohuita, punos jokaisen pigtail söpö ja rento näyttää.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_29

30. Khloe Kardashian Long Hairstyle: dramaattinen ombre

Todellisuus-tähti Khloe Kardashian kallistaa ombre-trendin asteittaisella siirtymällä mustasta kupari-hued hiuksiin. Hänen syvän keskiosansa ansiosta hiusnaulajat kehittävät kasvonsa ja kerrokset vetävät silmänsä alaspäin kirkkaisiin punaisiin huuliinsa. Kun saat ombrea hiuksessasi tai dip-värjäyksellä, muista vaihtaa hiustuotteet väriensuojeluun.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_30

31. Paris Hilton Long Hairstyle: Side-punottu "do

Sosiaalinen ja perijätoimittaja Paris Hilton näyttää enkeliltä kauniisti punottuina vaaleat hiukset. Hän pukeutuu hiuksiinsa herkällä sivuhaaralla, joka vetää hiukset pois kasvoistaan. Loput hiuksistaan ​​ripustetaan täydellisissä kiharoissa selälleen. Voit luoda tämän kampauksen, hiukset hiukset huolellisesti toisella puolella ja käyttää curling sauva saada täydellinen curls.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_31

32. Angelina Jolie Long Hairstyle: Romanttiset kiharat 

Näyttelijä ja hyväntekijä Angelina Jolie valitsee haaveilevan pitkät kampaukset, joissa on paljon romanttisia kiharoita. Kiharat auttavat pehmentämään hänen vahvan suorakulmion muotoisen kasvonsa kulmat ja he tekevät hänestä enemmän naisellisiksi. Me rakastamme kuinka Angie on valinnut meikki, joka täydentää hänen kastanjapuutarhojaan.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_32

33. Selena Gomez pitkät kampaukset: Twisted ponytail

Laulaja Selena Gomez näyttää hänen näennäisesti painovoimaisen haalarin, joka on kääritty ja punottu pään pääruudusta, kunnes hänen vyötäröään. Hänen reunansa on ripustettu kuplaan, ja loput hiuksista on sisällytetty hänen paksuun, upeaan kudottuun ponnahdusnauhaan. Epäilemme, että tämä kampaaminen vaatii runsaasti piilotettuja hiusneuloja pitämään sen paikallaan.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_33

34. Kate Beckinsale Long Hairstyle: Velvety aallot

Foxy-näyttelijä Kate Beckinsalen hiukset ovat äärimmäisen pehmeitä ja kiiltäviä viimeisen kampauksensa aikana. Monilla kerroksilla ja samettisilla aalloilla Kate hiukset ovat yksinkertaisesti upeita. Pidä hiuksesi pehmeänä ja terveellisenä käyttämällä viikoittaisia ​​kuumaa öljyhoitoa, jotka sileät ja hoidat hiuksesi.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_34

35. Kylie Jenner Long Hairstyle: Keskellä erottui hienovaraisilla kerroksilla

Teini-ikäinen malli ja todellisuus TV-tähti Kylie Jenner osaa työskennellä pyöreän muotoisen kasvonsa kanssa. Hän hoitaa hiuksensa keskiosassa, jossa otsatukka ja kerrokset luovat kauemmin pitkänomaisen kasvon illuusion. Tämä pitkä kampa on täydellinen hienoihin, suoraviivisiin hiuksiin ja on erittäin helppoa tyylillään.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_35

36. Reese Witherspoon Long Hairstyle: Fancy up'do

Näyttelijä Reese Witherspoon on innoissaan hänen utelias uusi up'do. Onko se lonkero, vai onko se hiusnauha? Joko niin, Reese näyttää ihanalta hänen fancy up'do. Voit kokeilla kotona tapoja, joilla voit luoda tämän kampauksen - kokeile hiusten leikkeitä, pieniä hiusnauhoja ja runsaasti hiusleikkejä.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_36

37. Hilary Duff Long Hairstyle: Shaggy-kerrokset

Laulaja Hilary Duff kallistaa tytön seuraavaan ulkoasuun hänen jyrkät, kuvioidut hiuskerrokset. Tämä on hieno hiusten leikkaus hienoille, suorille hiuksille, sillä kerrokset tekevät hiuksista paljon dynaamisempia. Me myös rakastamme Hilaryn vehnä-vaaleat hiukset, jotka olisivat täydellisiä kesällä 2014.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_37

38. Vanessa Hudgens Long Hairstyle: Sidottu ja dip-värjätty

Näyttelijä Vanessa Hudgens pitää hänen boheemi-ilmeen pitkillä aaltoilevilla hiuksillaan osittain sidottuna. Hän antaa loput dip-värjätty villikarhu jäädä irti, ja kaksi poikaystävää bangs kehystää hänen kasvonsa. Tartu luonnollisesti aaltoileviin tai kiharaisiin hiuksiin ja käytä sitä irti!

ylin 100 Long Hairstyles 2014_38

39. Mischa Barton Long Hairstyle: Wispy-mansikka-vaaleat lukot

Näyttelijä Mischa Barton on löytänyt upean kampauksen, joka sopii täydellisesti. Siinä on kaikki erinomaiset, helppohoitoiset pitkät kampaustekijät: pintakuvio, kerrokset, puolierotus ja hyvä väri. Pidä nämä tekijät mielessä uuden kampauksen valitsemisessa vuodelle 2014!

ylin 100 Long Hairstyles 2014_39

40. Delta Goodrem Long Hairstyle: Regal punottu "do

Australian laulaja-lauluntekijä Delta Goodrem on taivaallinen regal punottu kampauksensa. Hänen hiuksensa pyyhkäistään takaisin hiukset omilla hiuksillaan, ja loput hiukset kaartuvat kauniilla kiharoillaan. Jalat ovat super-helppo tapa päivittää kampaus, ja ne näyttävät erityisen tyylikkäiltä pitkillä hiuksilla.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_40

41. Megan Fox Long Hairstyle: Sivut pyyhkäisevät kiharat

Näyttelijä ja malli Megan Fox muistuttaa meitä sivuttaiselta trendiltä hänen upeilla sivuompeleillaan. Tämä epäsymmetrinen kampaus on tällä hetkellä erittäin suosittu, ja sitä voidaan hienosäätää sopivaksi minkä tahansa kasvon muotoon ja tyyliin. Käytä maksimaalinen hiuslakkaa pitämään hiukset toiselle puolelle ja pitämään curls muotoillut koko yön.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_41

42. Jennifer Lopez Long Hairstyle: Kaareva poni

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez pukeutuu taivaaseen korkeaan ponnahduslautansa luottavaisesti ja tasapainoisesti. Hänen hiuksensa on villi ja super-kihara, ja kasaantuu päänsä päältä. J-Lo näyttää hauskalta ja naiselliselta, jossa on useita pieniä kiharoita, jotka pehmeästi muotoilevat kasvonsa. Viimeisteltyyn ulkoasuun kääri hiuslakka hiusneulesi ympärille.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_42

43. Khloe Kardashian Long Hairstyle: Pitkät kerrokset 

Jos haluat pitää hiuksesi tyylikkäinä ja tyylikkäinä, mutta silti mielenkiintoisina, kerää pitkät kerrokset kuin todellisuuden tähti Khloe Kardashian. Täällä hän toned alas hänen tavaramerkki ombre ja keskittynyt suorat, tyylikäs hiukset. Keskimmäinen jakautuminen ja pitkät kerrokset pidentävät Khloen kasvot ja tekevät hänestä ohuemman.

CENTURY CITY, CA - MAY 18: Khloe Kardashian arrives at the 19th Annual Race To Erase MS Event at the Hyatt Regency Century Plaza on May 18, 2012 in Century City, California. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)

44. Jessica Biel Long Hairstyle: Tyylikäs otsatukka ja dip-värjätty pää

Näyttelijä Jessica Biel pitää silmänsä yksinkertaisena ja tyylikkänä, jossa on tylsiä tylsiä otsatukkaita ja hiukan dip-värjättyä päätä. Hänen otsat peittävät otsaansa ja auttavat lyhentämään hänen pitkät kasvonsa. Tavoitteena on, että kasvot näyttävät soikeilta, mitä pidetään haluttavina kasvomalleina.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_44

45. Ashley Tisdale Long Hairstyle: Tousled-kerrokset, joissa on sivuvaikutuksia

Lukiomusikaali näyttelijä ja laulaja Ashley Tisdale näyttävät nuorilta ja tuoreilta hänen toivottujen kaksisävyisten hiustensa kanssa. Blondi-yhdistelmä ja lämmin maitosuklaan ruskea antavat hiusten luonteen. Tunne kokeilla erilaisia ​​hiusvärejä, mutta muista, että usein värjäys vahingoittaa hiuksia.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_45

46. ​​Katy Perry Long Hairstyle: Sivutuotetut korvetulpat

Katy Perry sopii uusiin korvetulppaansa, ja hän tekee suurimman osan uudesta ulkoasustaan ​​päällään hiukset löysästi ja jakautuu sivulle. Hänen hiuksensa putoaa hartiat paksuilta aalloilta, jotka pehmentävät kasvonsa kulmat. Käytä kampa ja runsaasti hiuslakkaa, jotta parsesi täydellinen.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_46

47. Bella Thorne Long Hairstyle: Romanttiset takkuiset kiharat

Teini-ikäinen näyttelijä ja malli Bella Thorne pitää silmänsä pehmeänä ja romanttisena herkästi sotkeutuneina kiharoina. Hänen terävä keskimmäinen poikimisaika kasvaa kasvonsa ja kiinnittää huomiota silmiin. Rakastamme myös hänen mansikka-blondi-hiusväriään, joka todella sopii hänen hienoon ihonsa.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_47

48. Kendall Jenner Long Hairstyle: Tuulenpainuva ja seksikäs

Ylös ja tuleva teini-malli Kendall Jenner polttaa tuulenpuhaltuja, seksikäs pitkät hiukset. Jotta Kendallin näennäisesti vaivaton ulkonäkö saadaan, anna hiusten kuivua luonnollisesti pesun jälkeen ja käyttää pieniä määriä hiuslakkaa lisäämällä tekstuuria. Kaveri hauskaa ja anna hiustenne luonnollinen rakenne hallitsevat.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_48

49. Avril Lavigne Long Hairstyle: Pitkät vaaleat aallot

Avril Lavigne hylkää hetken punk-rock-kuvansa ja osoittaa kuinka hienoa hän voi näyttää hohdokkaalta, hunaja-vaaleat hiukset. Hänen hiuksensa pyyhkäistään sivulle ja hieman käpristyneiksi - ulkonäkö on helppo saavuttaa curling-sauvalla. Varmista, että käytät lämpöä suojaavaa seerumia, kun muotoilet hiuksiasi lämpötyökaluilla!

ylin 100 Long Hairstyles 2014_49

50. Blake Vilkas Pitkä Hairstyle: Messy fishtail plait

Olemme uskomattoman mustasukkaisia ​​Blake Livelyn tyylikkäästi kauhistuttavasta kalkkikivestä! Hän tekee sen näyttävän niin helppohoitoltaan karamelli-blondin hiusten, strukturoidun aallon, kullan hiuslinkun ja hänen monimutkaisen kalkinjalansa. Tämän pitkä hairstyleen yhdessä toimivat tekstuurit ja tyylit ovat varsin vaikuttavia.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_50

51. Selena Gomez Long Hairstyle: Sivutettu ja kiiltävä

Laulaja Selena Gomez palaa suorille, kiiltäville hiuksille kokeilemalla kiharoita ja punoksia. Hänen hiuksensa pyyhkäistään varovasti sivulle, puolet hänen olkapäänsä yli. Tämä kampaus on kyse loistosta - valmista hiuksiasi pyyhkimällä sen kuivaksi pesun jälkeen, pitämään hiusleikkurit tasaisina (ja estämään särmää!). Sitten puhalletaan kuivalla lämmönkestävällä tuotteella ja viimeistellään hiuslakkauksella.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_51

52. Cara Delevingne Long Hairstyle: Huge retro kiharat 

Supermalli Cara Delevingne käyttää pitkät, hienot hiukset suurissa retro kiharoissa. Tämä kampaamo tarvitsee runsaasti äänenvoimakkuutta luomaan herkkiä, viileitä kiharaja, jotka kehittävät kasvosi. Suuret hiukset eivät ole kaikille, mutta rakastamme vain kuinka leikkisä tämä kihara kampaus on - vaikka se tuntuisi hieman ylhäältä!

ylin 100 Long Hairstyles 2014_52

53. Taylor Swift Long Hairstyle: Suora, tylsiä otsatukka

Maa laulaja Taylor Swift näyttää upealta, onko hänen hiuksensa suora vai kihara. Täällä hän pukeutuu pitkään, vehnä-vaaleat hiukset suoraan tylsä ​​otsatukka. Tämä suora hiustyyli näyttää Taylorin korkeat ja matalat valot, jotka on lisätty hänen hiuksiinsa. Nämä hiusvärien vaihtelut pitävät Taylorin tuoreita ja mielenkiintoisia.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_53

54. Kim Kardashian Long Hairstyle: Loose yksinkertaisilla ranskalainen punokset

Kim Kardashian on nyrkkeily pitkillä ranskalaisilla punoksillaan. Hän käyttää niitä hieman piilossa hänen irtonaisia ​​hiuksiaan, ja yksi sisältää hänen haaransa pitää hiukset meidän kasvoista. Ranskalainen punokset ovat hyvin yksinkertaisia ​​- löytää online-opetusohjelma ja aloittaa harjoittelu!

ylin 100 Long Hairstyles 2014_54

55. Isla Fisher Long Hairstyle: puolivälissä, puoliksi alas

Näyttelijä Isla Fisher esittelee kuparihiutansa tässä ihanassa ja yksinkertaisessa puolivälissä, puolivälissä. Hänen super-suorat hiukset ovat vetäytyneet takaisin otsaansa ja hieman kiusattu, ennen kuin heidät kiinnitetään hänen päänsä takana. Muut hiukset jäävät irti, muodostaen hienovarainen puoliintumisaika, puoliksi alas.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_55

56. Karolina Kurkova pitkät kampaukset: leikkisä ranskalainen palmikko

Tšekin malli Karolina Kurkova näyttää rennosta ja leikkisä alhainen ranskalainen palmikko. Tämä on hieno, pitkät hiukset kampauksille, koska se luo herkän, kapenevan palmun. Se toimii myös hieman aaltoilevilla hiuksilla - vain varmista, että hiukset hiukset turvallisesti ja tiiviisti, jotta se ei hajota!

ylin 100 Long Hairstyles 2014_56

57. Rachel McAdams Long Hairstyle: Topknot pulla

Näyttelijä Rachel McAdams työskentelee useita trendejä kerralla tällä upealla pitkillä kampauksilla. Ensinnäkin hän on valinnut kupari-kastanjanpennun uuden hiusväriään, joka on tällä hetkellä hyvin suosittu. Hänellä on myös yksinkertainen musta pääpanta, ja päällikön pulla kasataan päässään. Kaiken kaikkiaan sanomme hän naulan sen!

WEST HOLLYWOOD, CA - APRIL 09: Rachel McAdams arrives at the

58. Leighton Meester Long Hairstyle: Strukturoitu kiharat 

Gossip Girl tähti Leighton Meester pukeutuu pitkisiin brunette lukkoihin upeissa, strukturoiduissa kiharoissa. Voit luoda tämän pitkät kampaustyöt käyttämällä kiharrupyörää saadaksesi täydelliset, tiukat kiharat. Viimeistele ulkonasi vähäisellä, luonnollisella meikillä, joka on kostea ja raikas.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_58

59. Julianne Hough Long Hairstyle: Pehmeät, höyhenevät kerrokset

Amerikkalainen ammattilainen tanssiryhmän tanssija ja maan laulaja Julianne Hough pukeutuu pitkään hiuksiinsa särkyneissä, höyheneissä kerroksissa. Tämä kampaus on hyvin imartelevaa hänen sydämenmuotoiselle kasvolleen, koska se kiinnittää huomiota silmiin ja poispäin hänen mutkaisesta leukastaan.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_59

60. Vanessa Hudgens Long Hairstyle: Kaksisuuntaiset kiharat

Laulaja ja näyttelijä Vanessa Hudgens yllättää meidät epätavallisella hiusvärivalinnalla - auringonkukka keltainen! Hänen pitkät kiharat hiukset on dip-värjätty kirkkaan ja uuden värin muutoksen aikaansaamiseksi. Hieman off-center-jakaminen on hyvin imartelevaa hänen kulmikkaalle kasvolleen.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_60

61. Carrie Underwood Long Hairstyle: Hippy-pääpanta

Country-laulaja Carrie Underwood pitää pitkät kampauksensa rentoina ja rentoina viehättävänä hippeenä. Hän pukeutuu hiuksiin löysällä virtaavilla aalloilla ja suojaa hänen otsatukkaansa koristetulla pääpanoksella otsaansa. Päätuet ovat erinomainen tapa päivittää yksinkertainen pitkät kampauksesi, ja voimme ennustaa, että ne ovat erittäin suosittuja kesällä 2014.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_61

62. Lea Michele Long Hairstyle: Sileä ombre-lukko, jossa tylsä ​​otsatukka

Me yksinkertaisesti rakastamme Lea Michelen ombre-hiuksia! Täällä hän käyttää sitä tyylikkäästi ja suorana, tavaramerkkinään tylpinä. Päättäessään saada pitkät hiukset, ota kasvosi muoto huomioon. Blunt-otsat toimivat parhaiten pitemmillä pinnalla ja suorilla hiuksilla.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_62

63. Eva Longoria Pitkä Hairstyle: Ombre punos

Epätoivoiset kotirouvat tähti Eva Longoria pukeutuu pitkään hiuksiinsa pehmeällä ombre-punoksella, jossa on sivuvaikutuksia. Ombre on tänä vuonna kaikkialla, ja sen on määrä olla suosittu myös vuonna 2014. Ombre-hiukset näyttävät erityisen upealta ranskalaisesta punoksesta, koska tekstuuri ja väri toimivat hyvin yhdessä.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_63

64. Diane Kruger pitkät kampaukset: pehmeä coiffed "do

Diane Kruger näyttää ihanalta ja miellyttävältä pehmeältä, haalistuneelta kampaukseltaan. Hänellä on vaaleat hiukset löysästi, ja hänen haaransa herkästi kumartuu sivulle. Hänen hiuksensa on sidottu takaisin rakenteettomaan poniin, jossa on pitkät kiharat päät. Käytä kaarevaa sauvaa ja lämpösuojainta suihkuun täydellisiä, pitkäkestoisia kiharoita varten.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_64

65. Mary-Kate Olsen pitkät kampaukset: Puoli-up, puoliksi alas beachy aaltoja

Näyttelijä ja muotisuunnittelija Mary-Kate Olsen pukeutuu rantaan vaaleisiin hiuksiin yksinkertaisella puoliksi, puoliksi alaspäin. Hänen hiuksensa erotetaan keskeltä ja vetää takaisin otsaansa, ja sitten sidotaan takaisin. Muut hiukset jätetään kehystämään kasvonsa pehmeissä, ranta-aallossa.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_65

66. Leighton Meester Long Hairstyle: luonnolliset kiharat

Näyttelijä ja fashionista Leighton Meester näyttää tuoreelta ja nuorekasta luonnollisilta brunette-kiharoineen. Hän tarttuu luonnolliseen hiusten väriin ja vähäiseen meikkiin söpöstä tytöstään seuraavasta ulkoasusta. Kokeile hiusten hiekkaa räjäyttämällä niin, että saat hienot, luonnolliset kiharat kuin Leighton.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_66

67. Selena Gomez Long Hairstyle: Ponytail, jolla on valtavat hiuskorvat 

Selena Gomez on ottanut klassisen korkean ponnahduslangan kokonaan uudelle tasolle kalafatisoituna hiukset. Hän pukeutuu hiuksiinsa käärittyinä taakse korkealle ponnahduslaudalle, joka on kiinnitetty suurella retroharjalla. Hänen lantionsa on karkeasti palmikoidussa rintapallossa, joka lepää siististi yhdeltä olkapäältä.

3210926b

68. Lady Gaga Long Hairstyle: Natural sumea kiharat

Pop-kuningatar Lady Gaga järkytti meitä kaikkia, kun hän astui ulos näennäisesti normaalilla, kesytetyllä kampauksella. Hän omaksuu luonnon kauneutta ja kuluttaa hänen vehnä-vaaleat hiukset löysästi ja kiharat. Hän hyväksyy luonnollisen hiuslakansa ja antaa kiharat vapaan ja sumean.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_68

69. Megan Fox Long Hairstyle: Sexy aaltoja

Brunette-pommi ja näyttelijä Megan Fox näyttävät silmiinpistävää ja seksikkäältä hänen kiiltäviä hiuksiaan. Tämä yksinkertainen pitkät kampa sopii täydellisesti Meganin soikeille pinnoille, ja huolellisesti sijoitetut kuparivalot kirkastavat kasvonsa. Muista valita oikea sävy, kun kohotat, jotta raidat eivät ole liian kevyitä.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_69

70. Ariana Grande Long Hairstyle: Tulipalo punainen

Näyttelijä ja laulaja Ariana Grande on rohkea ja luottavainen rohkeasti, paloauton punaiset hiukset. Hiusten värien muuttaminen dramaattisesti on helppo tapa muuttaa ulkoasua. Kirkas punainen ei todellakaan ole kaikille sopiva, joten ajattele pitkiä ja kovaa ennen kuin syöksyt.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_70

71. Kristen Stewart Long Hairstyle: Brunette vaaleaksi

Tuskin tunnemme näyttelijä Kristen Stewartin vaaleat hiukset! Hänen uusi kevyet lukot antavat hänelle pehmeämmän, naisellisemman ulkonäön, ja hän pitää makeupaan raikasta ja luonnollista mennä uusiin hiuksiinsa. Siirtyminen brunetteestä blondiin on pitkä ja vahingoittava prosessi hiuksillesi, joten muista antaa lukkoasi ylimääräinen rakkaus ennen, muutoksen aikana ja sen jälkeen.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_71

72. Kate Beckinsale pitkät hiustyylit: Takertuneet kiiltävät lukot

Näyttelijä Kate Beckinsale pukeutuu hiuksiinsa irti ja sekaisin, muutamia tuhka-blondi kohokohdista, jotka kirkastavat kasvonsa. Hänen matala keskimmäinen jakautuminen on hyvin imarteleva soikea muotoinen kasvonsa, luomalla kasvot kehystää kerrokset. Jos epäröität tehdä dramaattisen hiusvärien muutoksen, yritä lisätä hiuksillesi muutamia hienovaraisia ​​kohokohtia, jotta näet, onko kevyempi hiukset sopiva sinulle.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_72

73. Eva Longoria Pitkä Hairstyle: Aaltoileva ja sivuttaistut reunat

Epätoivoiset kotirouvat näyttelijä Eva Longoria näyttää hohdokas kiiltävillä, aallotetuilla tummilla hiuksillaan. Seisoo 5'2 "(1,57 m) pitkä, Eva osoittaa, että pitkät hiukset varmasti näyttää upealta pienten naisten. Hänen sivusilmäinen reunus lyhentää pitkää soikeaa kasvonsa ja kiinnittää huomion silmiin ja huulille.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_73

74. Thandie Newton Long Hairstyle: Korkkiruuvi kiharat

Näyttelijä Thandie Newton näyttää ilmiömäiseltä pehmeältä ja joustavalta korkkiruuvi-kiharruksineen. Hän pukeutuu pitkät hiukset löysästi syvällä sivuliikkeellä, joka pitää hiukset pois kasvoistaan. Tämän ulkoasun luomiseksi hierotaan hieromalla mousta kosteisiin hiuksiin ja käytä sitten hyvin ohutta, pyöreää kiharallista rautaa. Jos sinulla on onni, että sinulla on luonnollisesti kiharat hiukset, kimmoile se!

ylin 100 Long Hairstyles 2014_74

75. Lily Colllins Long Hairstyle: Slicked takaisin ja hienostunut

Näyttelijä Lily Collins näyttää tyylikkäältä ja hienostuneelta hänen slicked back kampaus. Hänellä on syvä ruskeat hiukset sivusaukolla, ja loput hiukset löysät ja suorat. Jotta saisit tällaiset täysin sileät hiukset, saatat tarvita raskasta anti-frizz-seerumia!

ylin 100 Long Hairstyles 2014_75

76. Katharine McPhee Pitkä Hairstyle: Messy pulla

Amerikan pop-laulaja Katharine McPhee näyttää meille, miten pukeutua sotkuinen pulla tyylillä. Hänen hiuksensa on hieman kietoutunut ja veti takaisin sotkuiseen pullaan päässään. Värien välinen ero hänen hiuksistaan ​​ja pullaa tekee tästä pitkästä kampauksesta omituisen ja mielenkiintoisemman.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_76

77. Jessica Chastain Long Hairstyle: Virtaava puolikas, puolihoitava kampa

Olemme vihreitä kadehtimassa näyttelijä Jessica Chastainin juoksevista, karuista hiuksista. Hän hoitaa hiuksensa yksinkertaisella puoliksi, puoli-alaspäin tyyliin, jossa on keskiosainen luusto, joka kehystää kasvonsa. Hänen upeat punaiset hiukset sopivat myös sileäksi ihonsa täydellisesti.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_77

78. Beyonce Long Hairstyle: Söpö korkkiruuvi kiharat

Queen B näyttää yksinkertaisesti upealta hänen pitkät, pomppiva korkkiruuvi kiharat. Hän käyttää hiuksiaan irti ja ei pelkää näyttää hiustensa tummat juuret. Voit luoda uudelleen Beyoncen ulkonäön paksuisella kiharrella ja runsaalla hiuslakkauksella pitämällä kihossut paikallaan.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_78

79. Ellen Page Long Hairstyle: Schoolgirl tyylikäs

Näyttelijä Ellen Page näyttää söpöltä nappana hänen aaltomaisen mahonkisen hiuksensa ja sivuvaikutustensa kanssa. Tämä kampaus on yksinkertainen ja helppo ylläpitää, ja se on myös hyvin imartelevaa niille, joilla on sydämenmuotoiset kasvot kuten Ellen Page. Unohda karvaiset hiukset ja anna luonnollisen hiuslakkasi siirtyä.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_79

80. Amanda Seyfried Long Hairstyle: Knotted pulla

Les Miserables näyttelijä ja laulaja Amanda Seyfried näyttää silmiinpistävän hänen hunaja-vaaleat hiukset sidottu solmittu pulla. Tämä rohkea kampaus kiinnittää kaiken huomiota kasvoihin, joten ole valmis käsittelemään joitain katsojia ja kiitollisia ulkonäköjä! Jotta pehmeä, solmitettu pulla pysyisi paikallaan, käytä vahvoja hiussoluja ja runsaasti hiusnauloja.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_80

81. Ariana Grande Long Hairstyle: Voimakas poni

Näyttelijä ja laulaja Ariana Grande pukeutuu hiuksiinsa korkeaan, laajaan poniin, joka lähettää hiuksensa kasaantuen harteilleen. Hänen reunansa on kierretty pieni ranskalainen punos, ja hänen hiuksensa on vedetty takaisin pois otsaansa. Tämä kampaus sopii erittäin pitkille, paksuille ja suorille hiuksille.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_81

82. Cheryl Cole Long Hairstyle: Puffy keskiaikainen ponnahtaa

Laulaja Cheryl Cole pukeutuu paksuihin, pitkät pitkät hiukset kauniissa keskiaikaisessa ponnahduslaudassa, jossa on pehmeitä osia. Hänen hiuksensa on kietoutunut kruunuun ja pumpattu täynnä äänenvoimakkuutta, kun taas muut hiukset on sidottu löyhästi palmikoidulla ponnahdusnauhalla. Jotta voimakkaat hiukset, kuten Cheryl, voivat käyttää äänenvoimakkuutta, kun hiukset ovat vielä märät, ennen lämmön muotoilua.

Attends

83. Cara Delevingne Long Hairstyle: Täydellinen rento "do

Supermalli Cara Delevingne ottaa tauon kiitotieltä ja hulluihin peruukkiin ja pukeutuu hiuksiin löysällä täydellisellä rentoharjalla. Me rakastamme hänen tuhka-vaaleat hiusväriään ja pehmeät, pehmeät kerrokset pitkästä kampauksesta. Jos olet epävarma, käytä turvallista väriä ja paljon kerroksia - et voi mennä vikaan!

ylin 100 Long Hairstyles 2014_83

84. Blake Lively Long Hairstyle: Loose pienillä ranskalaisilla punoksilla

Blake Lively pukeutuu hänen kiiltäviin vaaleisiin hiuksiinsa pienillä ranskalaisilla punoksilla, jotka ovat hänen ranta-aaltojensa joukossa. Jotta voit luoda rennon, rantalevyn, luo pieniä ranskalainen punokset, jotka alkavat lähelle hiusten irtoamista. Jotta naisellisempi ulkoasu voi luoda punoksia, jotka alkavat sinun temppeleistäsi ja sitovat ne yhteen pään takana, kaulan nappeessa.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_84

85. Rihanna Long Hairstyle: Paksu punainen palmikko

Rihanna on huippumuodossa hänen mahtavilla pitkällä, punaisella, ranskalaisella hiutalolla. Hän näyttää silmiinpistävän hänen kirkkaiden punaisten hiustensa kanssa, ja hän antaa sille vieläkin enemmän vaikutusta pukeutumalla paksuihin palmikkoihin. Pajut sopivat erinomaisesti huonoihin hiustenpäiviin, kun ne sulkevat epämääräiset hiukset ja luo kauniin, strukturoidun kampauksen.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_85

86. Zooey Deschanel Long Hairstyle: Söpö puolikas, puoliksi alas

Uusi tyttö tähti Zooey Deschanel näyttää upealta puoliksi, puoliksi alaspäin. Hänen kiihottavat bangs lyhentää hänen pitkät kasvot ja kiinnittää huomiota hänen upeita sinisiä silmiä. Puoli-up-puoli-alasten kampaus yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet - tyylikäs up'do ja virtaavat, löysät hiukset.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_86

87. Miranda Kerr Long Hairstyle: Täydellinen ponnahdusliina

Victorian salaisuus malli Miranda Kerr osoittaa meille, että hyvä vanha ponnahdusnauha voi näyttää sekä tyylikkäiltä ja hienostunut! Hänen super-kiiltävät hiukset vedetään takaisin keskikorkealle ponnahduslaudalle ja kiinnitetään huomaamattomalla mustalla hiuslangalla. Jotta kirkkaampi ulkoasu voi olla, voit kääriä leikkauksen hiuksistasi solmun ympärille piilottaaksesi sen.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_87

88. Jennifer Lawrence Long Hairstyle: Elegantti matala pulla

Elokuvan tähti Jennifer Lawrence pukeutuu pitkät hiukset tyylikkäässä matala pulla, jossa on sivuttainen pyyhkäisy. Pulla on kiinnitetty kaulan kaulaan, joka kiinnittää huomiota hänen kaula-aukkoon ja kauniisiin korvakoruihin. Sivutuhotut reunat on kiinnitetty hiusneulalla juuri korvan yläpuolella, jotta se ei peitä kasvojaan.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_88

89. Lauren Conrad Long Hairstyle: Kruunaavat punokset

Todellisuus-TV-persoonallisuus ja muotisuunnittelija Lauren Conrad on bang trendi hänen melko punottu hiukset. Hänellä on useita peniksen kruunuja, jotka antavat hänelle äärimmäisen naisellisen, regal-ilmeen. Jalat ja palmikot ovat nyt kehittymässä, joten kokeile omia hiuksiasi ja ole luova!

ylin 100 Long Hairstyles 2014_89

90. Hayden Panettier Long Hairstyle: Ballerina pulla

Näyttelijä Hayden Panettiere näyttää upealta hänen tiukasti käämittyään ballerina pullaansa. Haydenin täydellisen kynän luomiseksi vetää hiuksesi takaisin kasvoiltasi ja käytä kevyitä hiusgeelejä, jotta se pysyy sileänä. Tuuleta pitkät hiukset tiukkaan, pyöreään pullaan ja käytä hiusten sidoksia ja hiusneuloja pitämään sen paikallaan. Helppo!

Burbank, CA - OCTOBER 19: Actress Hayden Panettiere arrives at the 2013 Environmental Media Awards at Warner Bros. Studios on October 19, 2013 in Burbank, California. (Photo by Gregg DeGuire/WireImage)

91. Jennifer Lopez Long Hairstyle: Kaunis pieni poni

J-Lo pitää asioita yksinkertaisina ja tyylikkäinä hänen ihastuttavan alhaisen poninsa kanssa. Runsas määrä ja pehmeä, kehystää aaltoja, tämä pitkä kampa on tyylikäs ja imarteleva. J-Lo on myös urheilu-ombre hiuksissaan, mikä tekee hänestä näyttävän nykyisen ja trendikkään. Kokeile matalaa poniä, jos etsit kypsempää ja tyylikkäämpiä versiota yksinkertaisesta pylvästä.

WASHINGTON, DC - OCTOBER 05: Jennifer Lopez attends the 2013 HRC National Dinner at Washington Convention Center on October 5, 2013 in Washington, DC. (Photo by Kris Connor/Getty Images)

92. Jennifer Love-Hewitt Long Hairstyle: Pitkä ja virtaava kohokohtia

Pelkäämme yksinkertaisesti Jennifer Love-Hewittin pitkät, virtaavat hiukset ja seksikäs sivuttaistut reunat! Hänen hiuksensa on kiiltävä ja täynnä äänenvoimakkuutta, ja jos katsot tarkkaan, näet muutamia vaaleita kohokohtia. Kohokohdat ovat hienovaraisia ​​ja varovasti kirjoittaneet Jenin kasvot.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_92

93. Rita Ora Pitkät Hairstyle: Quirky fishtail punokset

Brittiläinen laulaja Rita Ora käyttää kahta kuumaa hiustrendiä yhdellä matalalla pigtaililla ja kalanlenkillä! Meillä on vakava karva kateutta hänen täysin palmikoidut fishtail punokset, jotka alkavat hänen kaulaansa. Platinaa vaaleat hiukset ja omituiset kissan silmät aurinkot, Rita näyttää valmiina joitakin vakavia hauskoja auringossa.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_93

94. Rihanna Long Hairstyle: Sileä ja pyöreä

Rihanna näyttää aina parasta, jopa lentokentällä. Täällä hän pukeutuu hänen super-pitkät hiukset pehmeä, swirly side-punos, joka näyttää suklaakakkua. Me rakastamme, kuinka se pitää hiuksensa kasvoiltaan ja huonoa ylläpitoa matkustamiseen. Tämä tyyli toimii parhaiten paksujen hiusten kanssa, mutta voit tehdä myös hieman ohuemman version.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_94

95. Bella Thorne Long Hairstyle: Söpö puolikas, puoliksi alas hiuskaulus 

Teini-ikäinen näyttelijä ja laulaja Bella Thorne näyttää melko miellyttävältä hänen puolivälissä, puoli-alas. Tämä pitkä kampaus on leikkisä ja super-söpö, ja toimii hyvin paksujen, aaltoilevien hiusten kanssa. Lisää kulmakappaleita litteämmäksi kasvoillesi ja pieni keula ylhäältä ulkoasulta.

Attends the premiere of Millennium Entertainment's

96. Rachel Bilson Long Hairstyle: Wispy ombre-lukot

Näyttelijä Rachel Bilson näyttää kauniin kampauksen pitkiä, hienoja hiuksia varten. Hänen wispy ombre-lukot on kerrostettu siististi kehystämään kasvonsa, ja hänen keskimmäinen irtoaminen luo illuusion pitempään, kevyempää kasvot.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_96

97. Kristen Stewart Long Hairstyle: Taaksepäiset aallot

Näyttelijä Kristen Stewart näyttää tuoreelta kasvoilta ja huolettomalta hänen toivottujen, selkärankaisten hiusten aaltojen kanssa. Hiusten väri muuttuu vähitellen vaaleanruskeasta rikkaaseen kupariin, mikä antaa hiusten syvyyden. Muutama hiuslakka hiuslakka pehmentää Kristenin ominaisuuksia ja antaa hänelle romanttisen ilmeen.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_97

98. Candice Swanepoel Long Hairstyle: Platinum blondi pommi

Etelä-Afrikkalainen uimapuku ja alusvaatemalli Candice Swanepoel näyttää silmiinpistävän platina-vaaleat hiukset ja jäiset-siniset silmät. Hän hoitaa hiuksensa suoralla matalalla keskiosalla ja antaa sen ripustaa irti olkapäistä.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_98

99. Emmy Rossum Long Hairstyle: puoliväli, puoliväli 

Näyttelijä Emmy Rossum näyttää söpöltä ja rennolta klassisen puolivälissä, puolivälissä. Kate Middleton suosikin tämän kampauksen tänä vuonna, ja se on suosittu, kun siirrymme 2014. Se on myös hyvin käytännöllinen kampaus, koska se pitää hiukset pois kasvoistasi ja pitää hiukset löysänä takana.

ylin 100 Long Hairstyles 2014_99

100. Jessica Alba Pitkä Hairstyle: kudottu updo

Näyttelijä ja muotikuvake Jessica Alba esittelee hämmästyttävän, intricamente punottu up'do. Ranskalaisilla punoksilla ja pienellä solmitulla pulla, tämä kampaus on lumoava ja täydellinen erityinen tapahtuma. Voi kestää muutamia tunteja tyyliin, mutta Jessican punottu up'do kannattaa wow-tekijä!

ylin 100 Long Hairstyles 2014_100

Joten sinulla on se - 100 parhaita, muodikkaimpia pitkät kampaukset tälle vuodelle! Toivomme, että olet nauttinut meidän Top 100 pitkät naisten kampaukset, ja että olet löytänyt joitakin hiuksia inspiraatiota huolellisesti valituista julkkis kampaamoista. Olitpa pitkät hiukset pukeutuneina, kihara, ylös, alas tai punottu, tekevät tyylillä!

Leave A Comment

27 − = 18