Top 100 kampaukset mustille naisille

Tervetuloa meidän Top 100 kampaukset mustille naisille! Uskomme, että uuden vuoden alku on paras aika muutokseen, joten miksi ei sekoita ja kokeilemaan uutta kampausta? Olemme valinneet 100 upeasta kampauksesta, joita kuumin mustan naisnäyttelijän kuluttaa inspiroimaan sinua. Haluatko pitää hiuksesi luonnollisina, rentoina, parantuneina kutoon tai lämpöön, on täynnä täydellisiä kampauksia täällä vain sinulle. Ota inspiraatio julkkikset kuten Rihanna, hänen jatkuvasti muuttuvat kampaus ja värit, Kelly Rowland hänen massiivisesti upeita korkkiruuvi curls, Solange Knowles hänen upea luonnon afro, ja Alek Wek hänen yksinkertainen mutta tyylikäs lähikuva "tehdä. Ole innoissamme meidän Top 100 kampaukset mustille naisille, ja alkaa suunnitella seuraava upea kampaus!

[Lue myös: 2015 Top 100 kampaukset mustille naisille]

1. Beyonce African American Hairstyle: Pitkät, ranta-aallot

Lauluntekijä Beyonce kääntyi tämän vuoden Met Gala -näyttelyyn upeilla, virtaavilla ranta-aalloilla. Hän harrasti "taaksepäin ombre" -tyylin, hiustensa väri vaipuu valosta pimeään. Hän myös näyttää pimeältä juuriltaan, jotka luovat striking kontrastin hänen vaaleita kohokohtia. Hiusten pituus voi olla pitkäikäinen, joten valitse viisaasti ennen laajennusten hankkimista!

ylin 100 Hairstyles for Black Women_001

2. Alicia Keys Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Big, kaunis punos

Laulaja ja lauluntekijä Alicia Keys pitää sen yksinkertaisena huomiota herättävän punoksen ympärillä. Hänen pitkät hiukset ovat päällä valtava, virheetön punos, joka kruunaa hänen päänsä kauniisti. Tämä tyyli kiinnittää huomiota kasvojen ominaisuuksiin, joten varmista, että meikki on virheetön!

ylin 100 Hairstyles for Black Women_002

3. Rihanna Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Rajattu pixie leikattu

Karibian laulaja Rihanna pukeutuu hiuksiinsa söpöllä, leikatulla pixie-leikkauksella. Mielestämme hän näyttää upealta lyhyiltä hiuksiltaan, ja hiuksinen kihara hiuksessaan antaa hänelle näyttävän söpön ja romanttisen kosketuksen. Hän on valinnut jet-musta "tehdä, mikä antaa hänelle klassisen ja elegantin ilmeen. Meidän on sanottava, että olemme kateellisia Rihannan kyvystä räpyttää minkä tahansa valitsemansa kampauksen!

ylin 100 Hairstyles for Black Women_003

4. Kerry Washington Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Tousled kanssa otsatukka

Skandaali näyttelijä Kerry Washington näyttää houkuttelevalta ja tyylikkäältä naamioituja, olkapäähän hiuksiaan. Hän pukeutuu hiuksiinsa, tylpäisillä otsatukkailla ja hienovaraisella kastanjapuun kohokohdilla. Tummat bangs toimivat hyvin lyhentämään hänen pitkät soikeat kasvot ja hiukset ovat oikea pituus hänen kasvonsa muotoon.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_004

5. Keri Hilson Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: epäsymmetrinen bob ja otsatukka

Laulaja ja näyttelijä Keri Hilson näyttää super-seksistä hänen vaalea, epäsymmetrinen bob. Vaaleat hiukset eivät aina sovi tummempaan ihoon, mutta uskomme, että Keri on vetänyt sen täydellisesti. Hän on valinnut sävyn blondi, joka kirkastaa kasvonsa, ja hänen tylsä ​​otsat kiinnittää huomiota hänen täysin muokatut silmät.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_005

6. Eva Marcille Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Platinum blonde pixie

Amerikkalainen malli ja TV-näyttelijä Eva Marcille näyttävät silmiinpistävän hänen platinaa vaalea pixie leikkaus. Hänen ilmeensä on raikas ja raikas, ja hänen kevyt hiusvärinsä todella sopii hänen ihonsa. Tämä ulkoasu on erittäin helppoa tyylillä, ja se on helppo pitää yllä säännöllisesti. Voit käyttää sitä suoraan tai kiharaa, riippuen hiusten rakenteesta.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_006

7. Solange Knowles Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Big luonnollinen afro

Beyonce Knowlesin laulaja, malli ja sisko, Solange Knowles on nouseva ja kauniin kuvake. Hän varmasti tietää, miten rock hänen kaunis, luonnollinen hiukset. Hän käyttää sitä iso, seksikäs afro ja pitää hänen makeup minimaalinen loppuun hänen ulkoasua. Luonnon hiukset tarvitsevat paljon hoitoa, koska ne voivat kuivua helposti. Sijoittaa joihinkin suojatuotteisiin ja käytä satin tyynyliinaa yöllä estääkseen kuivauksen.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_007

8. Kelly Rowland Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Söpö korkkiruuvi kiharat

Laulaja Kelly Rowland käsittää hänen upeat korkkiruuvi kiharat ja käyttää niitä irti. Me vain rakastamme suuria hiuksia, ja Kelly näyttää meille, kuinka käyttää sitä luottamuksellisesti. Hän jakaa hiuksensa keskelle ja antaa hänelle kiharat pehmeästi kehystämään kasvonsa. On monia tapoja saada kiharat, jos hiuksesi eivät ole luonnollisesti kiharaa, joten kysy stylistilta löytää menetelmä, joka sopii hiustyypeisiisi.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_008

9. Chanel Iman Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Helppo ja sivusuunnattu

amerikkalainen Victorian salaisuus malli Chanel Iman pukeutuu hiuksiinsa jännittävillä sivuttain punottuilla, vaaleanpunaisilla dip-värjätyillä päillä. Rakastamme kontrastia hänen monimutkaisten punokset, ja loput hänen tyylikäs, suorat hiukset. Tämän ilmeen saavuttamiseksi kääri hiukset toisella puolella ennen huolellisesti silitystä toista puolta. Käytä kosteuttavaa hiuslakkaa pitääksesi kaikki paikoillaan.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_009

10. Joy Bryant Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: puolivälissä, puolen alas Senegalin käännöksen punokset

Näyttelijä Joy Bryant näyttää säteilevältä yllään puoli-alaspäin kampauksensa Senegalin käännöksillä. Senegalilaiset kierteet ovat joustavampia kuin laatikko punokset, joten ne ovat täydellisiä kudotulle up'dolle. Senegalilaiset punokset tekevät hyvää suojaavaa kampausta, ja ne ovat myös helppo purkaa, kun päätät muuttaa hiustesi.

Kuudes Annual Television Academy Honors at Beverly Hills Hotel</p><p>Mukana: Joy Bryant</p><p>Missä: Los Angeles, CA, Yhdysvallat</p><p>Milloin: 09 toukokuu 2013</p><p>Luotto: Brian To / WENN.com

11. Rihanna Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Palo-moottori punainen

Barbados kauneus Rihanna roikkuu hänen valoisa, palo-moottori punaiset hiukset yllään se massiivinen puoli pyyhkäisi reunusta. Ei ole mitään hienovaraista tästä silmiinpistävästä sävystä, ja se vie paljon luottamusta vetää se pois. Jos olet valmis rohkealle, rohkealle muutokselle, tämä voi olla vain kampaus 2014!

ylin 100 Hairstyles for Black Women_011

12. Solange Knowles Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Tiukka ja luonnollinen

Laulaja ja malli Solange Knowles näyttää tuoreelta ja huolettomalta hänen läheisillä, luonnollisilla "tekoillani". Solange on omaksunut "luonnollisen hiusten vallankumouksen", päättäen käyttää hiuksiaan punoksilla tai pörröisellä "kudosten tai peruukkien päälle. Tämä on erinomainen tyyli sinulle, jos haluat hiustenne rentoutua usein muotoilun ja kemikaalien hoidosta.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_012

13. Beyonce Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Poker-suora ja sileä

Beyonce näyttää tyylikkäältä ja kiillotettuna hänen pokeri-suora, sileä hiukset. Tämän ulkoasun luomiseksi voit seurata B: n esimerkkiä ja kokeilla laadukasta pitsiparin peruota. Varmista kuitenkin, että käytät sitä oikein - olemme nähneet liikaa pitsireunallisia katastrofeja, jotka aiheutuvat siitä, että peruukki on liian alhainen otsaan. Valmis oikein, pitsiparin peruukit voivat antaa sinulle uuden, jännittävän haun 2014.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_013

14. Kerry Washington Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Olkapäiden kiharat

Skandaali TV-tähti Kerry Washington näyttää tyylikkäältä romanttisine, olkapäähöynein kiharoineen ja virheettömäksi luonnolliseksi meikitukseksi. Hänen sivuliikkeensä on hyvin imartelevaa pitkille kasvoilleen, koska se kiinnittää huomiot silmiin ja suuhunsa. Tämä on loistava naisellinen tyyli erikoistilanteissa tai kuuma ensimmäinen päivä.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_014

15. Halle Berry Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Razor-cut pixie

Elokuvan tähti Halle Berry näyttää upealta leikkisä, partaveitsi pixie "do. Tämä on hieno kampa naisille, jotka ovat aina liikkeellä, koska se on helppo tyylillä. Se on myös helppo ylläpitää säännöllisin väliajoin hiusluksillasi. Toinen hieno kohta pixie cut on, että voit päättää, kuinka kauan tai lyhyt mennä, riippuen hiustyyppisi, kasvosi muoto ja henkilökohtainen tyyli.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_015

16. Alicia Keys Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Täydelliset kuvioidut cornrows

Laulaja-lauluntekijä Alicia Keys näyttää upealta täydellisiltä, ​​kuvioiduilta kukoineen. Tämä suojaava kampa on sekä naisellinen että lumoava, varsinkin kun se on yhdistetty Alicin hohtavan silmävarjon ja kauniin helmen korvakorun kanssa. Pidä hiukset kosteutettuna kevyellä öljyllä, kuten kookospähkinällä tai jojobaöljyllä ja syvällä hiustenhoitoaineella aina niin usein pitämään punokset huipputasolla.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_016

17. Ciara Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: pitkä blondi bob

Laulaja Ciara pukeutuu olkapään pituisiin vaaleisiin hiuksiin kauniilla, pitkällä bobilla, joka heittää kaulapuunsa. Tämä kampa on hyvin imarteleva hänen sydämenmuotoiselle kasvolleen, ja vaalea korostaa vaatetusta. Hänen kampauksensa pitkät kerrokset myös ojentavat hänen kulmikkaat kasvonsa, kun he vetävät silmän poispäin hänen terävästä leukaansa.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_017

18. Naomie Harris Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Sileät, sivuttaiset aallot

Skyfall näyttelijä Naomie Harris näyttää hiipivana kuumana hänen pitkillä, sivuilla pyyhkäisevillä hiusten aalloilla. Hän näyttää joka seksi seksikäs Bond Tyttö hänen kiiltävät, sileät aallot hiukset ja minimaalinen meikki. Side-swept kampaukset ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja, ja ne on helppo luoda uudelleen kotona.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_018

19. Eva Marcille Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Box punokset pulla

Näyttelijä ja malli Eva Marcille menee luonnolliseksi ja käyttää hiuksiaan jäykissä laatikoissa, jotka on kääritty upeaan yläkulmaviiraan. Box punokset ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja, joten kokeile uusia ja jännittäviä tyylejä. Varmista, että saat laatikko punokset tehty ammattimaisesti niin, että ne kestävät niin kauan kuin mahdollista. Muista öljysi päänahan päivittäin ja älä pidä punoksia yli 3 kuukautta!

ylin 100 Hairstyles for Black Women_019

20. Thandie Newton Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Casual korkkiruuvi kiharat

Brittiläinen näyttelijä Thandie Newton näyttää söpöltä ja rentoon hänen pörröisillä korkkiruuvi kiharoillaan. Hän pukeutuu heihin irti, keskimmäisellä puolustuksella pitää hiukset pois kasvoistaan. Voit hieroa karvaisia ​​hiuksia sijoittamalla luonnolliseen öljypohjaiseen kosteusvoiteeseen. Varo piipohjaisia ​​kosteusvoiteita - ne voivat tehdä hiuksista likainen, koska tuote on hiusten päällä eikä imeydy.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_020

21. Rihanna Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Pitkät, lumoava ombre-kiharat

Lauluntekijä Rihanna näyttää henkeäsalpaavaltaan pitkiltä, ​​lumoavilta kiharoiltaan. Hänen keskimmäinen poikansa soi ovaalinmuotoisen kasvonsa, ja hänen hiuksensa kevyt ombre kirkastaa hänen ihonsa. Jos sinulla ei ole luonnollisesti suoria hiuksia, joita voit lämmittää, voit helposti luoda Rihannan ulkoasun korkealaatuisella kudoksella tai pitsiparilla peruukilla.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_021

22. Naomie Harris Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: puoliväli, puoliväli pompadour

Näyttelijä Naomie Harris yhdistää kaksi kuumaa trendiä punaisella matto-kampauksellaan - puoliksi ylöspäin, puoliksi alas hiuksille ja laajan pompadourin (pehmeä hiuslakka). Tämä pitkä kampa on yksinkertainen, mutta tyylikäs, ja se voidaan luoda helposti kotona oikeilla styling-työkaluilla.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_022

23. Keri Hilson Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Super-pitkä laatikko punokset

Näyttelijä ja laulaja Keri Hilson pukeutuu hänen super-pitkä, karkea laatikko punokset on seksikäs up'do. Pitkät punokset ovat hyvin silmiinpistäviä, ja me vain rakastamme Keriä rohkeaa punottu hairstyle. Pitkän laatikon punokset voivat olla varsin suuria ja raskaita, joten tämä kampa ei välttämättä ole paras vaihtoehto arjen tyyliin.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_023

24. Danai Gurira Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Luonnollinen ja tarkasti leikattu

Kävelevä kuollut tähti Danai Gurira näyttää ulkonäöltään ja kauniilta luonnollisella, rajatulla "tekemällä. Jos olet kamppaillut vaurioituneiden, kemiallisesti käsiteltyjen hiusten kanssa, miksi ei pidä "suurta haua"? Suljetut luonnolliset hiukset voivat näyttää hyvältä, ja tämä lyhyt muoto antaa hiuksille mahdollisuuden kasvaa terveinä.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_024

25. Rihanna Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Blonde mohawk

Rihanna sekoittaa sen ja kallistaa jyrkän, vaalea mohawk, jossa on sivuhaara. Tämä on helppo muotoilu lyhyt, rento hiukset. Ole varovainen, kun hoidat ja värjätät hiustesi kemiallisesti, koska nämä muotoiluprosessit voivat vahingoittaa hiuksia ja hampaiden hiusten kasvua.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_025

26. Jada Pinkett Smith Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: punottu matala pulla

Näyttelijä Jada Pinkett Smith näyttää tyylikkäältä ja luottavaisena hänen punertavaa pihallaan. Tämä kampaus on erinomainen kesällä, koska se pitää hiukset ylös ja poissa kasvosi ja olkapäiltäsi. Matala pulla on tyylikäs ja vähäpätöinen, mikä tekee siitä hienon kampauksen työhön.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_026

27. Solange Knowles Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Täysi, joustavat kelat

Solange Knowles näyttää tuoreelta ja huolettomalta lyhyiltä, ​​joustavalta keloiltaan. Tämä on yksinkertainen hairstyle, joka kattaa luonnollisten hiustenne kasvavan ajan. Voit hämmästyttää tämän haalarin ylös kiinnittämällä sen hiusystävällisellä silkkimikulla tai kuvioidulla silkkihuivilla.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_027

28. Kerry Washington Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Pitkä bob ja otsatukka

Näyttelijä Kerry Washington pukeutuu hiuksiinsa suorakulmaiseksi, silmäluomien kuorimalla. Hänen bangs lyhentää hänen pitkä, soikea kasvot ja kiinnittää huomiota hänen silmänsä, jotka ovat täysin koostuu shimmery sininen silmävarjo. Pitkä kaula on mahtavat tyyli, joka on lyhyiden ja pitkien hiusten välissä, ja sitä on helppo ylläpitää tavallisilla leikkauksilla.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_028

29. Teyana Taylor Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Kolmiväriset kiharat

Amerikkalainen nauhoittaja Teyana Taylor maistaa suuret, pehmeät kiharat värjäämällä eri värejä. Hänen hiuksensa erottuu hiukan keskeltä, pitäen hiuksensa kasvoiltaan. Teyana valitsee trendikkäitä sävyjä, jotka lisätään hiustensa päähän särkyvälle, vaihtoehtoiselle ulkoasulle.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_029

30. Nicole Beharie Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Haukkaset, joissa on kihara

Sleepy Hollow TV-tähti Nicole Beharie pukeutuu hiuksiinsa mikro-punoksilla herkillä, keskipitkillä kiharoilla. Hän pyyhkäisee punokset matalikolle, jättäen muutamia irtonaisia ​​kiharoita kehystämään kasvonsa. Mikro-punokset ovat hyvä suojaava kampa, ja ne ovat kevyitä ja joustavia muotoilussa.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_030

31. Rihanna Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: kirkkaan punaiset kiharat

Emme vain saa tarpeeksi Rihannan upeita, kirkkaanpunaisia ​​hiuksia! Täällä hän pukeutuu söpöin up'doin, jossa on sivuhaukkaiset otsatukka ja keula-sidottu pääpanta. Salaisuus vetää pois tällaiset muodikas kampaus on, olet arvannut sen: pitsi-edessä peruukit. Lace-frontit ovat loistava tapa nauttia hauskasta, flirtystä uudesta ulkoasusta vahingoittamatta omia hiuksiasi väriaineiden ja lämpötaivojen avulla.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_031

32. Eva Marcille Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Curly mini-mohawk

Eva Marcille -mallinäyttelijä näyttäisi röyhkeältä ja seksikkäältä curly blonde mini-mohawkiltaan. Tämä on haalistunut, mutta naisellinen. Evan tuhkaravun lukot antavat tämän vaikutelman erityisen vaikutukselta, mutta se voi toimia yhtä hyvin tummien hiusten kanssa.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_032

33. Naomi Campbell Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Strukturoitu kiharat bangs

Supermalli Naomi Campbell menee kaikkiin ulos kiiltävillä, strukturoiduilla kiharoillaan ja hänen allekirjoitusbändeillään. Hänen pitkät hiukset leikataan kerroksiksi, jotka pehmeästi kehittävät kasvonsa ja hänen otsatut silmät kiinnittävät huomiota. Tämä on varsin yksityiskohtainen kampaus, joten voit olla valmis viettämään aikaa curling-sauvalla ja hiustuotteenne!

ylin 100 Hairstyles for Black Women_033

34. Alek Wek Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Tuskin siellä

Sudanin syntynyt brittiläinen supermalli Alek Wek on säteilevästi kaunis super-lyhyt kampa. Hän tekee rohkean lausunnon, jossa on vähäinen meikki ja kirkkaan värinen pukeutuminen, ja me rakastamme, kuinka hän omaksui tuskin siellä kampauksen. Tämä "sopii varmoille naisille, jotka eivät pelkää kiinnittää huomiota heidän kasvoihinsa.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_034

35. Meagan Hyvä Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Sexy mohawk

Foxy-näyttelijä Meagan Good menee kaiken puoleen taivaallisen korkean, sivulle ajavan mohawkin kanssa. Meagan näyttää luottavaiselta ja seksikkäältä tämän omituisen kampauksen kanssa, ja hänellä on rohkea ja kirkas meikki kiinnittää kaikki huomiot hänen upeisiin kasvoihinsa. Tämän monipuolisen kampauksen avulla voit käyttää hiuksiasi mohawkissa tai alaspäin puoliin pyyhkäistetyllä lipalla riippuen mielialasi.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_035

36. Keri Hilson Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: epäsymmetrinen bob

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Keri Hilson näyttää upealta lyhyen kaksisävyisen epäsymmetrisen bobinsa kanssa. Pitkän sivusilmäisen reunuksen ja lyhyiden hiusten takana tämä kampaus on tyylikäs ja muodikas. Erityisen rakastamme Keri-yhdistelmää kastanjasruskeasta ja mustasta mustasta hiuksista.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_036

37. Gabrielle-unioni Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Plaited poni

Näyttelijä Gabrielle Union pukeutuu pitkät hiukset vedetty takaisin kauniiseen, rypytettyyn ponnahdusnauha. Tämä on helppo tapa päivittää tylsä ​​vanha ponnahtaa - ponnaa poniasi ylös päähän trendikkäässä kalkkikivipelissä hohdokas kierre. Varmista, että kiinnität palmikkoasi kunnolla, jotta se ei ymmärrä puolivälissä yötä!

ylin 100 Hairstyles for Black Women_037

38. Beyonce Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Käänteinen ombre kiharat

Beyonce näyttää tuoreelta kasvokkailta ja flirtyyksi pitkiä, pehmeitä kiharoitaan. Hän harjoittaa käänteistä ombre-väriaine-työtä (valaistumisesta hämärtyy pimeään, toisinpäin), joka antaa hänelle kiharaa hieman syvyydeltään. Tämä on loistava rento, jokapäiväinen kampaus, jonka avulla voit lisätä lisävarusteita eri tilanteisiin.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_038

39. Solange Knowles Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Keskipitkät punokset

Solange Knowles ei koskaan näytä upealta, vaikka hänellä onkin kampauksen valinta. Tässä hän pukeutuu keskipitkän punoksensa irti, joiden päät ovat hieman hämärtyneet. Tämä on käytännöllinen ja hallittava pituus punokset, jos haluat saada ne kauan!

185293751CA00012_EBAY_S_FUT

40. Rihanna Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Seksikäs sivusta ajeltu

Rihanna toi takaisin sivutörmäyksen trendin, kun hän osittain lopettanut lukonsa tämän tuskallisen, seksikäs "do". Kontrasti hänen lyhyiden, sumeiden sivujensa ja pitkät, virtaavien hiustensa aallot ovat varsin silmiinpistäviä. Tämä on hieno tapa antaa yksinkertainen pitkät kampauksesi vaihtoehtoiseen kierteeseen.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_040

41. Kelly Rowland Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Lihavoitu, hauras bangs

Laulaja Kelly Rowland näyttää upealta hänen allekirjoitukseltaan karkeilta, tylpäisiltä otsisteiltä. Hänellä on kiiltävät, ravenlukot yksinkertaisessa up'dessa, jossa on rohkeat otsat, jotka korostavat silmiä ja huulet. Tämä tyyli todella toimii vain kuolleiden suorien hiusten kanssa, joten jos olet kihara tyttö, investoi tasainen rautaa tai laadukasta kutoa saavuttaa Kellyn ilme.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_041

42. Taraji P. Henson Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Elegantti lyhyt bob

Näyttelijä Taraji P. Henson näyttää tyylikkäältä ja ammattimaiselta lyhyellä, kiiltävällä bobillaan. Tämä tyyli, jolla on valtava sivuttainen pyyhkäisy, on hyvin imarteleva neliön muotoiselle kasvolleen, kun se pehmentää kulman leukaansa. Kasvojesi muoto määrittelee, kuinka lyhyt leikata bobsi - ota yhteyttä stylistiisi.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_042

43. Selita Ebanks Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Slicked, märkä-look poni

Muotimalli Selita Ebanks roikkuu märkäilmaiseksi trendiksi naamalla hiuksiaan kimmoisalla selkänojalla. Tämä ilmiö saavutetaan hiutaloittamalla hiuksia geelillä ja paisuttamalla sitten huolellisesti kuivaamalla sen pintakuvaksi ja pitämällä se paikallaan. Täydellinen huono hiukset päivä, märkä-look hiukset on myös seksikäs ja rento.

Salzburg, AUSTRIA - JULY 29: Selita Ebanks attends the Montblanc & Salzburg Festival Young Directors Project 2013 on July 30, 2013 in Salzburg, Austria. (Photo by Franziska Krug/Montblanc) *** Local Caption *** Selita Ebanks

44. Teyana Taylor Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Cornrows ja hullu kiharat

Laulaja Teyana Taylor on mahtavaa maapähkinänsä ja hullun mohawkin kanssa. Kontrasti hänen tiukka punokset ja pörröinen kiharat on silmiinpistävää, joten tämä "on aivan ainutlaatuinen. Se voi kestää useita tunteja tyyliin oikein, mutta uskomme, että "wow" -tekijä on ehdottomasti sen arvoinen!

ylin 100 Hairstyles for Black Women_044

45. Jordin Sparks Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: puoliväli, puoliväli

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä Jordin Sparks on jännittävä trendi puolihoidon puolin alas kampaamalla. Puolet hänen pörröidyistä, pitkistä sukkaistaan ​​pyyhkäistään takaisin ja kiinnitetään pään taakse, kun taas loput hiuksista jäävät irti putoamaan harteilleen. Jätä muutamat karvat hiukset kehystää kasvosi ja pehmentää ominaisuuksia.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_045

46. ​​Solange Knowles Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Fabulous 'fro

Solange Knowles näyttää joka kerta pienen divaa pyöreän, upean afroineen. Rakastamme kuinka terveitä hänen luonnolliset hiukset näyttävät katsellen hänen TWA: ta (teeny weeny afro) kasvaa, koska hän leikkasi hiukset pois. Hän pitää silmänsä yksinkertaisena, helmeilevä korvakorut ja kirkas koralli huulipuna - jumalallinen.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_046

47. Anika Noni Rose Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Sparkly pääpanta ja kiharat

Dreamgirls näyttelijä Anika Noni Rose näyttää ihanalta ja säteilevältä hänen hämmästyttävän pääpantaansa ja pehmeitä, pehmeitä kiharoitaan. Päänauhat ovat suosittu lisävaruste tällä hetkellä riippumatta siitä, käytätkö tyylikkään päänauhan kaltaista Anikaa vai hippy-pääpanta kuin kuvioitu huivi. Ne ovat myös tyylikäs ja helppokäyttöinen tapa pitää hiukset kesytettyinä!

ylin 100 Hairstyles for Black Women_047

48. Zoe Saldana Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Pitkä, sivuttainen pyyhkäisy

Zoe Saldana omaksuu sivusuuntaisen hiustrendin ja menee kaikki ulos pitkällä, aaltoilevalla sivuhaaralla. Tämän kampauksen epäsymmetria kiinnittää huomiota hänen kasvojensa pituudesta ja korostaa huulet ja silmät. Tämä on melko rohkea up'do, joka on helppo luoda uudelleen kotona.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_048

49. Tiffany Hines Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: epäsymmetrinen bob, jossa flippy bangs

Näyttelijä Tiffany Hines näyttää upealta lyhyellä, epäsymmetrisellä bobillaan. Erityisesti rakastamme hänen flippy bangs, jotka huokoset hänen silmänsä ja antaa hänen kampauksen dynaaminen reuna. Viimeistele tämä ulkoasu muutamalla kohokohdalla kirkastaa hiusväriäsi.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_049

50. Beyonce Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Huge box punos topknot

Me yksinkertaisesti rakastan tätä ilmeä Beyonce! Hän näyttää ilmiömäiseltä hänen laatikko punokset valtava, painovoiman haavoittuva topknot. On hankalaa pitää kaikki paikoillaan, joten varmista, että kiinnität punokset oikein, kun olet käärittänyt ne yläosaan. Muista myös, että laatikko punokset voivat olla suuria ja raskaita, joten älä pukeudu niitä tuntikausia.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_050

51. Keke Palmer Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Pehmeä up'do

Näyttelijä Keke Palmer näyttää enkeliä hänen kanssaan täysin punottu up'do. Pehmustetut hiukset ovat olleet erittäin suosittuja tänä vuonna, ja olemme varmoja, että trendi jatkuu vuoteen 2014. Ota inspiraatio Kekeltä ja käytä hiuksia kauniilla "kruunulla" punoksella hiusnauhana. Jätä hiukset irti pehmeästi kehystää kasvosi romanttiseen tuntumiseen.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_051

52. Tika Sumpter Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Pehmeät, joustavat kierteet

Näyttelijä, laulaja ja malli Tika Sumpter näyttää upealta pehmeältä, joustavalta hiuksiltaan. Hän pitää silmänsä yksinkertaisena ja käyttää irtonaisia ​​hiuksiaan sivussa, jotta se ei pääse kasvoiltaan. Me rakastamme kiharaa hienovaraisia ​​dip-värjättyjä päitä - ne antavat hänen kampauksensa ylimääräisen glam.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_052

53. Kelis Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Lyhyt, punainen ja kihara

Singer Kelis sekoittaa sen päällään hiukset lyhyt, punainen ja kihara. Tämä on seksikäs, huono huolto, joka sopii useimpiin kasvojen muotoihin. Kun vaihdat hiusväriäsi, ota merkintä Kelisiltä ja muista aina värjää silmät kulmasi hiukset sopivaksi!

ylin 100 Hairstyles for Black Women_053

54. Rihanna Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Razor-cut pixie

Rihanna näyttää erästä 2013 kuumimmista hiustrendeistä - partaveitsi-pixie 'do! Tämä on söpö lyhyt kampaus, jolla on runsaasti persoonallisuutta, ja mielestämme sopii täydellisesti Rihannalle. Hänen kulmikkaat puoliin pyyhkäisevät otsat koskettavat soikeaa kasvonsa vetämällä silmän silmiin ja mattapintaiset huulet.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_054

55. Alicia Keys Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Aaltopahvia

R & B-laulaja Alicia Keys toistaa uuden tavaramerkkinsä mini cornrows -muodon. Me rakastamme aaltokuvio, jonka hän valitsi, ja jokaisen kukkaron herkkä punokset. Alicia näyttää meille, että suojaavat kampaukset voivat olla todella hohdokas ja käytännöllinen, pukeutumalla punaisten mattojen tapahtumiin.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_055

56. Kerry Washington Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Kaunis laukka

Kerry Washington näyttää meille toisen kuuma hiukset trendin 2013/2014 - kauniita, kiillotettu ponytails! Hänellä on keskikokoinen ponnahdusliike, jossa on syvä, sivusuuntainen reunus, joka siististi kehystää kasvonsa. Viimeistelemään poskipilkkuasi, kääri hiusnauhan hiusnaulan ympärille piilottaaksesi sen.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 27: Actress Kerry Washington arrives at the 19th Annual Screen Actors Guild Awards held at The Shrine Auditorium on January 27, 2013 in Los Angeles, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

57. Solange Knowles Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Senegalin käänteet

Solange Knowles toistaa meidät jälleen kerran erinomaisella kampauksen valinnallaan. Tällä kertaa hän pukeutuu hiuksiinsa muodikkaisiin, karuihin Senegalilaisiin kierteisiin, jotka ovat kasassa päässään. Senegalin käänteet ovat yksinkertaisesti upea tapa suojella luonnollisia hiuksiasi, kun ne kasvavat, ja ne on helppo asentaa myös!

ylin 100 Hairstyles for Black Women_057

58. Jennifer Hudson Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Pitkä, suora ja kiiltävä

Juhlamekko Jennifer Hudson näyttää tyylikkäältä pitkiltä, ​​suorilta ja kiiltäviltä hiuksiltaan. Hänen hienot nyöytensä todella kaipaavat hänen kulmaustaan ​​kiinnittämällä huomiota silmiin. Rakastamme myös Jenniferin hienovarainen karamellin kohokohta hiusten lähellä - ne näyttävät hienolta ja he kirkastavat hänen ihonsa.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_058

59. Gabrielle-unioni Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Söpö, kihara bob

Gabrielle Union näyttää siltä, ​​että hän on juuri poistunut upeista 50-luvulta hänen söpöllä, kiharaisella bobillaan. Tämä retro-tyyli on sekä hohdokas että söpö, sen strukturoidut kiharat ja sivuttaistetut otsatukka. Viimeistele tämä ilme muutamalla kiiltävällä, veripunaisella huulella ja siivekäs eyelinerillä.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_059

60. Keri Hilson Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Lyhyt, kasaantuvat kiharat

Laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä Keri Hilson roikkuu hänen seksikkäitä ash-blonde-kiharoitaan viemällä ne irti ja villi. Ash-blonde on loistava sävy tummalle iholle, koska se näyttää luonnollisemmalta kuin platinan blondi. Toista Kerin kiharat paksuisella kiharrella ja runsaalla hiuslakkauksella.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_060

61. Rihanna Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Medium-length beachy aaltoja

Rihanna näyttää siltä, ​​että hän on juuri astunut rannalta Barbadoksella upeilla vaaleilla beachy aalloillaan. Hänen vain-yli-olkapään pituiset hiukset ovat täynnä rungon ja tekstuurin, ja hänen aaltoilevat otsat ovat hyvin imartelevia hänen soikea muotoinen kasvot. Huomion kiinnittäminen kasvosi muotoon on erittäin tärkeää päättäessä saada upea uusi leikkaus, koska voit varmistaa, että se näyttää hyvältä!

ylin 100 Hairstyles for Black Women_061

62. Tika Sumpter Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Ballerina pulla

Näyttelijä Tika Sumpter näyttää täydellisen kuvan hänen tiukasti käämittyään ballerina pullaan. Tämä on erittäin yksinkertainen tyyli, joka voi olla sekä hohdokas että rento, riippuen vaatteistasi, meikistä ja lisävarusteista. Tika pitää silmänsä tyylikkänä ja kiillotettuna hiuksineen, jotka ovat kokonaan irti kasvonsa takia.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_062

63. Zoe Saldana Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Crowning punos

Zoe Saldana käsittää punoskehityksen ja antaa sille uuden. ainutlaatuinen kierre. Hän pukeutuu hiuksiinsa päähänsä hiuksineen. Hanki tämä kaunis, naisellinen ulkoasu muodostamalla kaksi punaa; yksi jokaisessa temppelissä. Kiinnitä molemmat yhteen eräänlaiseksi "kruunuksi" upeaan punottuun pääpantaefektiin.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_063

64. Garcelle Beauvais Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Loose ja slicked takaisin

Näyttelijä Garcelle Beauvais on kehittänyt trendikäs "märkä look" kampauksen, ja uskomme, että hän näyttää upealta! Hänen hiuksensa on liukastunut takaisin ja kuluneet löysästi maksimaaliseen vaikutukseen. Saavuttaaksesi kosteat hiukset, pese varovasti sileät hiukset päällesi päällesi takaisin geeliin ja pistä sitten kuivaksi, jotta kaikki pitää paikoillaan. Jätä jäljelle jääneet hiukset kuivaksi suurella kontrastilla.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_064

65. Solange Knowles Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Villi, huoleton afro

Pidämme Solange Knowles suurta luonnollisten hiustenlähettäjää - ja hän on myös super tyylikäs! Täällä hän näyttää upealta villin, huoleton afroansa kasvaneen. Rakastamme hänen luonnollista hiustekstiäänsä ja hänen terveellisiä, joustavia kelojaan. Tämä on myös hallittavissa oleva pituus afroa varten, koska se on kauniisti TWA: n (teeny weeny afro) ja valtavan,.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_065

66. Beyonce Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Keskipitkä, hauskat aallot

Queen B näyttää kausaalisena ja huolettomana hänen keskipitkän, kauniin hiusten aaltoja. Hänen hiuksillensa on runsaasti pintakuvioita, ja me rakastamme kesän sävyä, jonka hän valitsi. Suojaa hiustesi lämpenemisen ja valkaisun aiheuttamilta vaurioilta, käytä runsaasti suojaavia hiustuotteet ja kosteuttaa hiuksia joka päivä.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_066

67. Nia Long Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Perky pixie

Amerikkalainen näyttelijä Nia Long näyttää hermostuneelta pitkällä ja henkisellä pixie-leikkauksellaan. Me rakastamme hänen sivusuunnassa leikatut reunansa ja hänen pehmeästi sivelytyt hiukset. Pixie leikkaus on trendikäs lyhyt kampaus, joka voidaan tweaked sopii kasvosi muoto ja hiukset tekstuuri. Pyydä stylistia löytääksesi parhaan pixie-leikkauksen sinulle.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_067

68. Kelly Rowland Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Suora hienoimpia kohokohtia

Lauluntekijä Kelly Rowland näyttää upealta suorilla hiuksillakin ja paksuilla otsaleilla. Kelly tekee hänestä yksinkertaisen "mielenkiintoisemmaksi hienoilla, huolella asetetuilla korostuksilla. Kahvinväriset raidat antavat hiusten syvyyden ja kirkastavat kasvonsa.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_068

69. Tatyana Ali Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Sivutettu ja pitkä

Amerikkalainen näyttelijä ja R & B-laulaja Tatyana Ali seuraa puoli-pyyhkäisevää hiustrendiä ja kuluttaa ommeltuneita korppujaan toiselle puolelle. Tämä ulkonäkö on erittäin helppoa, runsaasti hiuslakkaa ja ohutta curling-rautaa saadakseen hänelle upeat, kaskadokarhut.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_069

70. Kelis Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Quirky quiff

Laulaja Kelis roikkuu typerä, taivas-korkea kääpiö ajeltuilla sivuilla. Me rakastamme hänen sivusuuntaansa leikatusta reunusta ja hienovaraisia ​​kohokohtia takana hänen päänsä. Me todella rakastamme myös ilmiömäistä silmämeikkiä ja hänen kaste-hehkuvaa ihoa. Tämä on sinulle hieno kampa, jos et halua piiloutua kasvoillesi.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_070

71. Gabrielle-unioni Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Fancy flicks

Näyttelijä ja entinen Gabrielle-unioni käytä upeita pitkät hiukset kerroksittain, fancy-kimmoisana. Me rakastamme hiusten värivalintaansa, kun lämmität hänen virheettömän ihonsa. Kerrokset ja liikkeet pehmentävät kasvonsa kulmia ja luovat kauniin kehyksen hänen parhaille ominaisuuksilleen.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_071

72. Nichole Galicia Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Side-pyyhkäistetty ja kiertynyt

Django Unchained näyttelijä Nichole Galicia näyttää kiillottomalta ja seksikkäältä hänen kiiltävillä, korppikotkillaan. Hän käyttää niitä löysästi pitkällä sivuilla pyyhkäistetyllä reunalla, joka hiljaa soikean muotoisia kasvonsa. Nichole säilyttää make-up minimaalinen savuinen, seksikäs silmät ja nude lip.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_072

73. Joan Smalls Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Fishtail pigtails

Supermalli Joan Smalls rokkaa kahta suuntausta kerralla hänen kalafileilletyillä pigtailillaan. Fishtail-palmut ovat tällä hetkellä erittäin muodikkaita, ja olemme varmoja siitä, että ne ovat erittäin suosittuja kesällä 2014. Löydä ohjeita online-ohjeista, jotta saat vaiheittaisen oppaan,.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_073

74. Ciara Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Mid-length ja tousled

Laulaja Ciara käyttää keskipitkän hiuksensa irtoaa syvällä keskiosalla. Rakastamme hänen rohkeita matala- ja valonheittimiä, jotka täydentävät hänen hienoa ihonsa. Keskilevy on hyvin imarteleva kasvonsa muotoon, koska se pehmentää voimakkaan luustonsa kulmaa.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_074

75. Rihanna Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Jet musta mini-mohawk

Hair kameleontti Rihanna näyttää silmiinpistävä ja seksikäs suihkumoottorilla mini-mohawkillaan. Rihannan ilmeen luomiseksi käytä runsaasti erikoislujaa hiustyyliä ja hiusvesiä pitämään mohawkisi ylös. Hämmästytä tätä vaihtoehtoista ulkoasua siivekäs silmänräpäys ja jotkut kirkkaan punainen lippy.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_075

76. Garcelle Beauvais Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Kiiltävä pitkä bob

Garcelle Beauvais pukeutuu pokerisuoraan hiuksiinsa tyylikkäässä, pitkässä bobissa, joka heittää kaulapuunsa. Hän pitää silmänsä yksinkertaisena pienellä sideparting ja minimaalinen meikki. Jotta saat tyylikkäät, suorat hiukset kuten Garcelle, investoida hyvälaatuiseen sileä-rautaa ja joitakin lämpöä suojaava spray suojaamaan hiuksia vahingoilta.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_076

77. Solange Knowles Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Kaikki luonnolliset

Solange Knowles sekoittaa sen ja käyttää terveellisiä, luonnollisia hiuksiaan värikäs, painettu huivi. Hiustarvikkeet ovat hieno ja edullinen tapa päivittää kampauksesi. Valitse silkki puuvillahuivilla, koska ne eivät kosteutta hiuksistasi.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_077

78. Teyana Taylor Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Dip-värjätty kiharat

Laulaja Teyana Taylor näyttää upealta vapaasti virtaavilta, dip-värjätyiltä kiharoiltaan. Hän on valinnut hämmästyttävän kontrastin mustan hiuksensa ja värjättyjen päiden välille sen sijaan, että asteittainen haalistumisvaikutus olisi ombre. Seuraa Teyanan lyijyä ja leikkele eri hiusväriyhdistelmillä tuoretta, jännittävää ulkoasua varten.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_078

79. Rihanna Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Fiery punainen pitkä bob

Me rakastamme Rihannan punaiset hiukset vieläkin enemmän kuin hänen vaaleat lukot! Hän käyttää hänen tulisia punaisia ​​hiuksiaan pitkässä, kerroksisessa bobissa, joka tuskin tähkää hänen solisluujaan. Hän on valinnut täydellisen pituuden hänelle, sillä pitkät kerrokset varovat kevyesti kasvonsa ja pehmentävät hänen leuansa kulmat.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_079

80. Ciara Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Voimakas bob

Ciara näyttää tyylikkäältä ja huolettomalta hänen aaltoilevalla, laajalla bobillaan. Tämä korvan pituinen kampaus tarvitsee runsaasti tilavuutta, jotta se näyttää hyvältä, joten investkaa joihinkin volyymia lisäävään hiustuotteen ja hiusten rullat, joita käytetään hiusten kuivumisen yhteydessä.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_080

81. Joan Smalls Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Perfect märkä-look "tehdä

Supermalli Joan Smalls näyttää upealta hänen slicked takaisin, märkä-look "tehdä. Rakastamme kontrastia hänen pokeri-suorista hiuksistaan ​​"märistä" ja kuivista kuvioista sekä hänen vähäisestä meikitään. Jotta saat virheetöntä märkäpukua, käytä voimakasta muotoilugeeliä pään yläosassa ja kuivaa huolellisesti, jotta hiukset pysyvät paikallaan.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_81

82. Gabrielle Union Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Loose fishtail plait

Näyttelijä Gabrielle Union kuluu kiiltävään, kaksisävyiseen hiuksiinsa rakenteettomaan kalkkikiviin. Me rakastamme, kuinka hän on antanut tämän trendikäs kampauksen uuden reunan, jossa on muutamia säikeitä korostettuja hiuksia kierretty hänen plait. Hän käyttää palmikkoa toiselle puolelle ja luo söpö, epäsymmetrisen kampauksen.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_082

83. Solange Knowles Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Kaksisuuntaiset kierteet

Solange Knowles ei koskaan vaikuta hänen hämmästyttävä valinta kampaus. Täällä hän pukeutuu hiuksiinsa paksuissa kaksijuosteisissa kierroksissa, jotka näyttävät hämmästyttäviltä liikkeiltä (katso kuvia hänen elävistä esityksistään, joissa hänen punokset ovat lentävät hänen päässään - hämmästyttävä!). Nämä punokset voivat olla suuria, mutta ne on helppo asentaa ja poistaa.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_083

84. Zoe Saldana Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Chic chignon

Zoe Saldana näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä hänen hienosti karhennetun kynttilänsä kanssa. Tämä klassinen kampaus on äärimmäisen suosittu muodollinen up'do vuodelle 2013, sen ajattoman glamourin kanssa. Zoe pukeutuu kaulaansa kaulan kaulaan, pehmeät, strukturoidut kiharat, jotka reunustavat kasvonsa toiselle puolelle.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_084

85. Rihanna Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Messy up'do pitkillä, sivuilla pyyhkiä otsatukka

Rihanna näyttää super cool hänen sotkuinen-mutta-tyylikäs up'do. Me rakastamme hänen hiusväriään - beachy blonde korostaa tumman blondi alla. Tämä on hieno arkipäiväinen tyyli pitkille hiuksille, ja se toimii myös huonoissa hiustenpäivinä. Pair up'do joidenkin tumma sunnies ja olet hyvä mennä!

ylin 100 Hairstyles for Black Women_085

86. Tyra Banks Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Poker-suorat tylpät bangs

Entinen supermalli ja talk show -työtapa Tyra Banks näyttää tupakoiviltaan kuumilta pokerin suorilta hiuksiltaan ja tylsyiltä otsisteiltaan. Olemme melko varma, että hänellä on yllään yksi hänen tavaramerkkinsä merkeistä peruukkeista, ja se sopii täydellisesti hänen ulkoasuun. Lace-front-peruukit auttavat sinua muuttamaan ulkoasua dramaattisesti ilman pysyviä seurauksia.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_086

87. Brandy Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Sexy kevät kierteillä

Laulaja Brandy Norwood ilahtui meidät hämmästyttävän pitkillä kevätkierteillään. Kevään kierteet ovat yleensä kuluneet, mutta Brandy näyttää meille, että ne voivat näyttää hämmästyttävän kauan. Olemme innoissamme myös siitä, että Brandy näyttää siirtyvän luonnollisiin hiuksiin - muista tarkkailla häntä vuonna 2014!

ylin 100 Hairstyles for Black Women_087

88. Regina Hall Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Alhainen ponnahduslaukku, jossa paksut otsat

Amerikkalainen näyttelijä Regina Hall näyttää melko tyylikkäältä ja tyylikkäältä alhaalta. Olemme erittäin kadehtivia hänen tyylikkäistä, kiiltävistä hiuksistaan ​​ja hänen täysin suorista, sivuvaikutuksista. Jotta hiukset saataisiin kiiltäviksi, sijoittakaa syvään hiushoitoon ja parantavat hiuslakkaa.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_088

89. Thandie Newton Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Deep side-parting

Näyttelijä Thandie Newton käyttää hiuksiaan dramaattisella, syvällä sivuhaaralla, hiuksia pyyhkäisemällä sivulle. Rakastamme kontrastia hänen CSS-kiharat ja hänen paljain niska sekä hänen kuuma vaaleanpunainen huulipuna. Sivuseikkaukset ovat mautonta useimmille kasvojen muodoille, koska ne luovat pitkänomaisen, ohuemman kasvon illuusion.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_089

90. Rihanna Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Cleopatra bob

Rihanna tuntuu hymyilevän kuumana hänen tylppä, Cleopatra-innoittamana bob. Tämä leukapituus hairstyle on täynnä asenne, ja me rakastamme miten salaperäinen RiRi näyttää pitkillä, suorilla otsaleuksillaan. Tämä tyyli toimii parhaiten suorilla, hienoilla hiuksilla, mutta voit myös käyttää lämpöä muotoilua, kun haluat sulkea aaltoviivat tai kiharat hiukset.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_090

91. Gugu Mbatha-Raw Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Super-söpö kiharat

Näyttelijä Gugu Mbatha-Raw näyttää ihan ihastuttavalta pieniltä, ​​kevyiltä kiharoiltaan. Hän käyttää hiuksiaan puoliksi, puoliksi alas "tee se, että me vain rakastamme. Voit luoda Gugun super-söpö kiharat käyttämällä pieni halkaisijaltaan hiusvaataa ja hieman hiuslakkaa, jotta ne pysyvät paikallaan.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_091

92. Joy Bryant Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Slicked takaisin, kihara ripustettu

Joy Bryant pukeutuu hiuksiinsa kiillotettuun, kauniiseen ponnahdusliitokseen, jossa yhdistyvät slicked back hair ja seksikäs, täydet kiharat. Rakastamme ehdottomasti Joyn kauniin lähestymistavan - hän näyttää upealta jopa yksinkertaisen kampauksen ja minimaalisen meikin avulla.

Malli Joy Bryant arrives at the Glamour Magazine Presents Glamour Magazine esittelee "Muoti antaa takaisin"

421 Broome Street

New York, New York Yhdysvallat

4. syyskuuta 2007

Kuva Jim Spellman / WireImage.com

Lisätäksesi kuvan (14721558) ota yhteyttä WireImage.com "width =" 500 "height =" 643 ">

93. Zoë Kravitz Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Layered razor cut

Amerikkalainen näyttelijä, laulaja ja malli Zoë Kravitz näyttää todella upealta lyhyellä, kerroksellisella partakoneella. Hän näyttää nähneen isänsä Lenny Kravitzin vaivatonta tyyliä, koska hän näyttää varmalta ja huolettomalta hänen seksikkäässä rentoonsa.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_093

94. Joan Smalls Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Side-swept coiff

Supermalli Joan Smalls näyttää omaa versiota sivuttavan hiustrendin kehityksestä. Hän hoitaa hiuksensa tavallisella sivuhaaralla ja yllätyksellisellä hiuslakkauksella toisella puolella. Me rakastamme, kuinka hän pitää silmänsä yksinkertaisena ja luonnollisena vain yllään silmäripsi ja huulikiilto.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_094

95. Lisa Bonet Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: jyrkät ristit

Amerikkalainen näyttelijä Lisa Bonet omistaa ehdottomasti hänen mahtavan pitkät kampauksensa silmiinpistävien, vyötäröä pitkien rastapäiden kanssa. Pilarit ovat vaihtoehtona punoksille, ja ne voidaan saavuttaa kiertämällä luonnollisia hiuksia ja muotoilemalla ne yksittäisiin rypytettyihin hiuksiin. Pallot voivat olla alttiita kuivumiselle, joten varmista, että öljyt päänahaksi joka päivä.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_095

96. Beyonce Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Luscious kerrokset

Beyonce näyttää upealta monilta kauniilta kerroksilta hiuksessaan. Tasot ovat imartelevia melko kauniille kasvomalleille, ja ne antavat loistavan kehon hienoille tai tasaisille hiuksille. Yleissääntö on varmistaa, että lyhin kerroksen päät ovat vain leukasi alle ja korkeammat.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_096

97. Chanel Iman Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Awesome lisävarusteet

Supermalli Chanel Iman näyttää meille, kuinka pääset hiuksiin päästäkseen mahdollisimman tehokkaaksi. Viileä, rock-chick look, käytä bandannaa hiusnauhana ja loput hiukset löysät. Paranna ulkoasua pimeillä auringonnousuilla ja olet hyvä mennä!

ylin 100 Hairstyles for Black Women_097

98. Rihanna Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Marmoribob

Rihanna näyttää hämmästyttävän blondi-ja-musta marmoroitu bob. Olemme melko vaikuttuneita massiivisesta sivuttaistuvasta reunusta, joka jakaa kasvonsa kahteen, vaikka emme ole niin varmoja, että hän näkee kunnolla kaikki ne hiukset! Jotta käytännöllisempää tyyliä, pidä hauskaa silmästäsi tai ohuita niin, että voit nähdä sen läpi.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_098

99. Eva Marcille Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Strukturoitu aaltoileva "do

Näyttelijä ja malli Eva Marcille näyttää hämmästyttävältä hänen 1920-luvun innoittamansa jäsennellyn aallotuksen kanssa. Tämä on hieno lyhyt kampaus virallisissa tilaisuuksissa, koska se antaa hiuksille hyvän tekstuurin ja näyttää upealta. Käytä runsaasti hiusten muotoilua geeliä pitämään hiukset täydellisissä, märkä-aallossa.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_099

100. Kerry Washington Afrikkalais-amerikkalainen Hairstyle: Romantic bob

Näyttelijä Kerry Washington näyttää yksinkertaiselta upealta hänen hieman kaareva, romanttinen bob. Me rakastamme, kuinka hänen pörröisät otsat kiinnittävät huomiota kasvoihinsa, ja hiuksenhienoisia karamellivärejä hiuksiinsa, jotka hienompaa hänen ihonsa. Tämä on loistava päiväys-ilta - suosittelemme sitä yllään kaunis, naisellinen mekko ja kissanpennun korkokengät.

ylin 100 Hairstyles for Black Women_100

Joten siellä sinulla on - Top 100 kampaukset mustille naisille! Toivomme, että olet nauttinut katsomassa läpi kaikki huolellisesti valitut kampausmallit ja että sinulla on hienoja ideoita tälle vuodelle. Riippumatta siitä, mikä on sinun henkilökohtainen tyyli tai hiustyyppi, olemme varmoja, että olet löytänyt uuden vuoden loistavan haun. Kerro meille, mitä mieltä olet alla olevassa kommenttilaatikossa!

Leave A Comment

− 1 = 2