Top 100 Curly Hairstyles

Tervetuloa meidän Top 100 Curly Hairstyles! Jos olet luonnollinen kihara tyttö, joka haluaa päivittää nykyisen kampauksen tai suora / aaltoileva tyttö, joka haluaa kokeilla kokonaan uutta ulkoasua, olet varmasti löytänyt täydellisen kihara kampaus täältä. Olemme valinneet 100 upeaa kiharaa kampausta, jota esittelevät kuumat naispuoliset julkkikset kuten Taylor Swift, Lea Michele, Rihanna, Blake Lively, Beyonce ja Katherine Heigl. Selaa kokoelmaamme ja löydä seuraava fantastinen kampauksesi!

1. Taylor Swift Curly Hairstyle: Pitkät kultaiset kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_001

Amerikan maanmusiikin laulaja Taylor Swift näyttää ihastuttavalta pitkiltä, ​​kultaisista kiharoistaan, jotka kasaantuvat hänen harteilleen. Hän pukeutuu hiuksiinsa irtoamattomalla keskellä, ja suuret, pehmeät aallot, jotka peittävät hänen korkean otsaansa ja kehystän kasvonsa. Me rakastamme hänen hunaja-vaaleat hiusväriään ja kirkkaan kullan kohokohdat, jotka lämmittävät hänen sileän ihonsa ja täydentävät hänen silmiään. Saat Taylorin upeat strukturoidut kiharat, kääri hiuslasiin ohuen tynnyrillä curling raudan ja aseta kiharat kevyellä hiussuihkeella.

2. Rihanna Curly Hairstyle: Super-pitkät ombre-kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_002

Songstress Rihanna näyttää aivan henkeäsalpaavalta hänen super-long ombre kiharat. RiRi varmasti tietää lausunnon, ja hänellä on viheriöitä kateellisella tavalla hänen tyylikkäissä lukissaan. Curls näyttää hyvältä ombre, varsinkin jos valitset erittäin vähitellen haalistua kuten Rihanna's. Laita suosikki mekko, lisää kirkkaita, mattapunaisia ​​lippoja ja dramaattisia tummia silmiä super seksikäs viimeistely kosketus, ja olet valmis girly yöllä tai kuuma päivä.

3. Blake Lively Curly Hairstyle: Tousled luonnolliset kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_003

Gossip Girl näyttelijä Blake Lively näyttää rennosta ja huolettomasta hänen tootusta luonnollisista kiharoistaan. Tämän kampauksen "unohdettu" muotoilu tekee siitä romanttisen ja naisellisen, ja sumea karvatyynyt pehmentävät Blaken kasvojen piirteitä. Jos et ole siunattu luonnollisilla kiharoilla, voit helposti luoda ne uudelleen ohuella pihalla varustetulla curling-raudalla ja jossain teksturoidussa suihkeessa.

4. Rachel Bilson Curly Hairstyle: Wavy ombre kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_004

Amerikkalainen näyttelijä Rachel Bilson on aivan trendikkäässä hänen upeilla aallotetuilla ombre-kiharoillaan. Hänen kiharat alkavat posken tasolla, korostaen hänen poskipyöriä ja silmiä, ja syntyy kontrasti suoran hiuksen hänen kruunuaan. Jotta saat Rachelin rakenteettomat kiharat, valmistele kosteat hiukset anti-harmaalla seerumilla ja voimakkuutta lisäävällä pehmusteella. Puhalla hiukset hiukset pyöreällä harjalla ja ota sitten epätasaiset hiuslasi ja kääri ne löyhästi paksun tynnyrilangan ympärille alhaisella lämmöllä.

5. Beyonce Knowles Curly Hairstyle: dramaattiset puolipeitteiset kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_005

Laulaja Beyonce Knowles näyttää ehdottomalta upealta hänen dramaattisilta puolelta pyyhistyneiltä kiharoiltaan ja omituiselta kaksisävyiseltä hiusväriltään. Tämä kampaus vaatii runsaasti tilavuutta ja hiuslakkaa, joten varastoi hiustuotteet ennen kuin yrität luoda sen uudelleen. Tee syvä sivuliike ja kampa hius pään päältä, kiinnitä se nastat tai tyylikäs punos. Pyyhkäise loput hiuksistasi sivulle, ja kiristä se super-seksikäs ja tyylikäs kihara kampaus.

6. Jessica Alba Curly Hairstyle: hienot aaltoilevat kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_006

Näyttelijä ja kauneuskuvake Jessica Alba näyttää upealta hänen hienovaraisilta aaltoilevilta kiharoiltaan ja kevyemmiltä hiusväriltään. Jos et ole varma menemästä pokeri-suorista lukkeista super-kiharat hiukset, inspiroi Jess ja kokeilla joitakin hienovaraisia ​​kiharat aaltoja. Jos pidät ulkonäöstä, investoi hyvälaatuiseen kiharrupäähän ja aloitat kokeilemalla suurempia ja jäsenneltyjä kiharoita.

7. Giuliana Rancic Curly Hairstyle: lumoava ombre kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_007

Todellisuus-tv-tähti ja esittelijä Giuliana Rancic näyttävät hienolta pitkiltä, ​​lumoavilta ombre-kiharoiltaan. Hänen tyylikäs tuhkan ruskeat lukot haalistuvat paksuihin, tuhkaharmaisiin kiharoihin kauniissa ja hikisessä kampauksessa. Giuliana antaa pitkille hiuksille leikkimielisen määritelmän pehmeiden aaltojen ja tiukkojen, kiemurtelevien risteytysten yhdistelmällä ja me rakastamme hänen tuhkahiusvärinsa hienovaraista sekoittumista.

8. Alicia Keys Curly Hairstyle: puolivälissä, puoliksi alas kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_008

Laulaja-lauluntekijä ja muusikko Alicia Keys näyttävät upeilta löysyneiltä korkkiruuvin kiharoilta puoliksi, puoliksi alaspäin. Tämä kihara hairstyle on täydellinen paksuihin, luonnollisiin kiharoihin, koska se osoittaa lukkoasi, kun ne tuomaa ja pitää ne pois kasvoistasi. Jäätyäsi hiukset puolivälissä tekevät paksut hiuslasi hiukan aivan temppelisi yläpuolelta ja vedä ne takaisin varmistaaksesi heidät pään takaa. Jätä kihara tai kaksi irti romanttisesta kosketuksesta.

9. Katherine Heigl Curly Hairstyle: lyhyet hohdokas kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_009

Näyttelijä Katherine Heigl näyttää hämmästyttävältä hänen lyhyt hohdokas kiharat ja blondi-pommi punaiset huulet. Tämä kihara hairstyle on täydellinen lyhyille, paksuille hiuksille, ja voit luoda sen uudelleen hiuksillesi iskuilla. Pidä kiharret paikoillaan kevyellä hiuslakkauksella, joka ei paina niitä tai ne eivät ole kovina ja liikkumattomina. Haluat olla pehmeitä, koskettavia kiemuruja, jotka liikkuvat kanssasi, kun käännyt pääsi!

10. Dita Von Teese Curly Hairstyle: Yksinkertaiset retro kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_010

Amerikkalainen burleskin tanssija Dita Von Teese pitää ulkonäöltään yksinkertaisena ja seksikkänä retro-koru-kiharat. Hän pitää lyhyet kiharat lähellä omaa päätä, jossa on yksi tai kaksi nyöriä, jotka muotoilevat kasvonsa. Käytä ohutta putkea kaarevaa rautaa luomaan pieniä, tiukkoja kiharaja, jotka istuvat lähellä päätäsi, ja voit jopa kiinnittää ne lähellä päänahkaa pitämään ne paikallaan. Varmista, että nastat eivät ole näkyvissä!

11. Reese Witherspoon Curly Hairstyle: Tyyliset, strukturoidut kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_011

Näyttelijä Reese Witherspoon näyttää jumalalta hänen tyylikkäitä, jäsenneltyjä kiharoitaan pyyhkäisemällä toiselle puolelle. Tämä kihara kampaus oli uskomattoman suosittu vuoden 2013 loppupuolella, ja trendi on siirretty vuoteen 2014, kun yhä useammat julkkikset pukeutuvat hiuksiinsa punaisella matolla. Pidä kihossut super-sileä anti-rapea hiusseerumi ja silikoni-free hoitoaine, joka ei painaa hiuksia alas.

12. Salma Hayek Curly Hairstyle: Medium brunette kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_012

Meksikon ja amerikkalaisen näyttelijä Salma Hayek näyttää upealta hänen keskipitkästä brunette-kiharrustaan. Kupariristys hänen tummissa hiuksissaan lämmittää keskikokoisen ihonsa, ja me rakastamme hänen vinkkejäan pehmeitä hasselpähkinän ruskeita sävyjä. Aloita tyylikkäillä, suorilla hiuksilla ja kummuta päät hieman saadaksesi Salmaan seksikäs ilme. Suorita harja kiharajen läpi pehmentämään niitä ja käytä niitä irti romanttisen päivämäärän tai erikoisen yön aikana.

13. Keri Hilson Curly Hairstyle: Lyhyt kihara

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_013

Laulaja-lauluntekijä Keri Hilson näyttää todella jumalalta lyhyellä, kiharaisella bobillaan ja dramaattisella pimeällä silmämeikkiään. Hänellä on omituinen epäsymmetrinen leikkaus, joka näyttää hämmästyttävältä strukturoiduilla kiharoilla ja pitkällä sivuilla pyyhkäistetyllä reunalla, joka korostaa silmiä. Jotta Keri leikkisä curls, tuuli pienet hiukset hiukset noin ohut tynnyrillä curling rautaa keskipitkän lämpöä ja pidä niitä paikallaan, kunnes ne ovat erittäin määritelty ja tiukka.

14. Taylor Swift Curly Hairstyle: Täysin coiffed curly up'do

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_014

Laulaja-lauluntekijä Taylor Swift näyttää upealta hänen kiharat hiukset pyyhkäistään ylös täysin coiffed up'do. Hänen hiuksensa pysyvät paikoillaan huomaamattomasti asetetuilla tapilla, ja herkät kasvot kehystyvät aallot pehmentävät hänen piirteitään kauniisti. Kun olet luonut pehmeät kiharat hiuksessasi curling-rautaa, aseta ne haluamaasi paikkaan ja kiinnitä ne paikalle tyylikkääseen ja kiillotettuun viimeiseen ulkoasuun..

15. Beyonce Knowles Curly Hairstyle: villi, seksikäs kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_015

Songstress Beyonce Knowles näyttää seksikkäältä ja itsevarmalta pitkiltä, ​​villinä kiharoiltaan. Hän käyttää niitä irtonaisia ​​ja pomppivia, runsaalla tilavuudella ja rakenteella. Käytä kiharaa hiustesi keskellä, jotta se pysyy poissa kasvoistasi, ja pidä lukkoasi kiiltävä ja terve silikoni-vapaat hiustuotteet. Silikoni voi sileä hiukset, mutta se painaa sitä alaspäin ja tekee sen näyttävän rasvaiselta, koska se ei imeydy.

16. Angelina Jolie Curly Hairstyle: Suuri, paksu kihara

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_016

Näyttelijä ja humanitaarinen Angelina Jolie näyttää kauniilta suurilta, paksuilta kiharoilta brunette-lukkolistaan. Tämä kihara hairstyle on täydellinen pitkille, paksuille hiuksille, sillä kiharat ovat keskittyneet kohti hiustenne päätä, tasapainottaen paksut lukot. Angien tyylikkään kiharat kampauksen luomiseksi käytä paksua tynnyriltäisiä kaarevaa rautaa lukkosi päissä ja käytä niitä irti lisätyistä vaikutuksista.

17. Vaaleanruskea kihara: Söpö kihara mohawk

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_017

Singer Pink (tai P! Nk) näyttää upealta hänen söpö, kihara mohawk. Keskipitkällä hiuslakkauksella päällä ja aurinkotuilla sivuilla tämä kampaus on epämiellyttävä ja silti säilyttäen naisellisia kosketuksia. Ripustaa omituisia lukkoja leikkisäksi ja girly-ilmeeksi ja lakaista ne toiselle puolelle lisää vaikutusta varten. Suorita sormesi hiustenne läpi ennen kuin käyristät sitä saadaksesi sille luonnollisen koostumuksen.

18. Katherine Heigl Curly Hairstyle: Hauska, flirty curls

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_018

Näyttelijä Katherine Heigl näyttää säteilevästi kauniilta hauskalta, flirty-kiharat. Me rakastamme hänen platinansa vaaleat hiusväriä ja hienovarainen hunaja-blondi ja kullan alitavat, jotka antavat hiuksille erityisen syvän. Lyhyiden hiusten käpristämisessä kannattaa käyttää äänenvoimakkuutta lisääviä muotoilutuotteita nostaaksesi kiharoita pois päänahastasi. Pidä ne pomppivaa kevyellä, silikonilla vapaalla hiuslakkauksella ja aja sormesi niiden läpi pehmeän ja luonnollisen rakenteen avulla.

19. Dianna Agron Curly Hairstyle: Puolileikkaus kampauksella kiharoilla

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_019

Vahingonilo näyttelijä ja laulaja Dianna Agron on bang trendi hänen hohdokas, kihara puoliksi "tehdä. Hän urheilu tyylikäs bouffant ja pehmeä, CSS-kiharat, jotka pehmentävät hänen linna. Tämän tyylikkään kampauksen luomiseksi hieroa hiuksia kruunuun ennen kuin tekee bouffantin ja varmista hiukset pään takana huomaamattomalla leikkeellä. Ripustaa hiusten pituuksia ja päitä paksuisella kiharretulla raudalla ja pistä nauhat hienoksi viimeistelyyn.

20. Selena Gomez Curly Hairstyle: Paksu, seksikäs, keskipitkä kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_020

Näyttelijä ja laulaja Selena Gomez näyttävät upeilta paksuilta ja seksikkäiltä puoliväliin kiharoiltaan. Tämä kihara kampaus on rohkea ja hohdokas, ja Selena vetää sen pois täydellisesti savuisista silmistä ja alaston huulista. Selenan kirkkaiden kiharoitusten luomiseksi varmista, että hiukset hiukset ovat mahdollisimman lähellä juuria. Käytä keskileveä kaarevaa rautaa kohtalaisella lämmöllä saadaksesi tiukat, määrätyt kiharat, jotka repäisevät kun siirrät pääsi.

21. Alicia Keys Curly Hairstyle: Keskipitkä korkkiruuvi kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_021

Monitaitoinen laulaja ja muusikko Alicia Keys näyttää upealta hänen olkapään korkkiruuvi kiharoita. Käytä luonnollisia kiharoita trendikkäisiin sivuttaistuneisiin tyyliin jossakin nykyaikaisessa glamourissa tai kiharaa suorat / aaltoilevat hiukset silmiinpistävään muutokseen. Tiukka, pomppiva korkkiruuvi kiharat, käytä ohuita tynnyreitä curling rautaa ja kääri hiukset tiiviisti sen ympärille lisää määrittelyä.

22. Candice Swanepoel Curly Hairstyle: Lihavoitu blondi pommi kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_022

Etelä-Afrikkalainen malli Candice Swanepoel on kuva täydellisyydestään rohkeilla, vaaleat pommisuorilla. Hänen super-pitkät lukot on pyyhkäissyt toiselle puolelle ja muotoiltu suurissa, herkissä kiharoissa, jotka ympäröivät kasvonsa ja pehmentävät leuanreunaa. Sileitä, täydellisiä kiharoita varten, valmistele hiuksesi särkyneillä shampoilla, hoitoaineella ja hiusseerumilla. Käytä sitten sileää rautaa hiusten hiusten irrottamiseen ja curling-raudan luomiseen upeita, nauhoja muistuttavia kiharoita.

23. Rihanna Curly Hairstyle: Fiery punainen kierre kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_023

Barbadian kauneus ja laulaja Rihanna näyttää ilmiömäisiltä paloautonsa punaisella kierteellä. RiRi tietenkin osaa tehdä tyyli-ilmoituksen, ja me rakastamme sen punaisen sävyn, jota hän on valinnut hänen lukkoilleen. Jos haluat taipua luonnollisesti kiharat hiukset, pidä mielessä, että värikäsitteet voivat kuivua ja vahingoittaa hiuksiasi. Sijoittaa joihinkin värisuojaan hiustenhoitotuotteisiin ja hoitele lukkoasi ravitsevaan hiusnaamiin kerran viikossa.

24. Jessica Alba Curly Hairstyle: Glam aaltoilevat kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_024

Näyttelijä ja kauneus kuvake Jessica Alba näyttää jumalallelta hohdokas aaltoileva kihara. Jälleen urheileva puoli-pyyhkäistetty tyyli, hän pitää silmänsä tyylikkääksi ja hienostuneeksi tyylikkäillä, kiiltävällä lukolla. Ota inspiraatio Jessistä ja lisää muutamia erittäin ohuita kohokohdista brunette-lukkoisi kirkastamaan ihoa.

25. Hayden Panettiere Curly Hairstyle: Up'do pehmeillä kiharoilla

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_025

Nashville näyttelijä Hayden Panettiere pitää silmänsä pehmeänä ja romanttisena sotkuisen up'do ja lyhyet, kasvot kehystää curls. Tämän rento ja naisellisen kiharat kampauksen luomiseksi käytä tilavuuspainotteisia muotoilutuotteita ja hieroa hiukset pyöreällä harjalla. Sitten luo löysät kiharat paksulla tynnyrillä curling rautaa ja vetää hiukset takaisin yksinkertaiseen up'do. Jätä muutama kihara löysäksesi pehmentämään yleistä ulkoasua.

26. Lauren Conrad Curly Hairstyle: Pitkät, kierretyt kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_026

Todellisuus-TV-persoonallisuus ja muotisuunnittelija Lauren Conrad näyttävät upeilta hienoisista kiertyneistä kiharoista pitkillä ombre-lukkissaan. Tämä on hieno kihara hauskaa tyttöjen kanssa, joilla on suorat hiukset, koska sitä on helppo luoda uudelleen curling-raudalla ja hiuslakkauksella. Yksinkertaisesti kiertää hiuksia curling raudan ympäri ja pistä se sitten kauniisiin, teksturoituihin kiharoihin. Käytä hiuslakkaa pidempään kiharoihin.

27. Tamera Mowry Curly Hairstyle: Keskipituiset luonnolliset kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_027

Jos sinulla on upeita luonnollisia kiharoita, hauskata niitä! Näyttelijä Tamera Mowry näyttää hänen kauniit puoliväliin luonnolliset kiharret pitäessään heidät irti ja kiinnittyneenä kruunuun. Luonnollisesti kiharat hiukset ovat alttiita kuivumiselle ja rakeille, joten pidä erityisen huolehtikaa kiharoista. Kokeile hiuksiasi säännöllisesti ja käytä silikoni-vapaita hiustuot- teita, koska silikoni voi painaa hiuksia ja näyttää siltä rasvaiselta. Voit myös sijoittaa erityiseen irtoava harja välttää tarpeettomia hiusten rikkoutumista.

28. Olivia Munn Curly Hairstyle: Paksut, putkimainen kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_028

Amerikkalainen näyttelijä Olivia Munn näyttää jumalalta hänen paksut, keskipitkät putkimainen kiharat. Tämä kihara kampaus on täydellinen luonnollisesti paksuille ja suorille hiuksille, sillä vain päät ovat käpristyneitä, mikä helpottaa tyylin tekemistä. Luodaksesi kauniita putkimaisia ​​/ kierteisiä kiharoita, kääri hiukset tiukasti kaarevan raudan ympäri ja varmista, että välissä ei ole aukkoja. Poista kaarevasta raudasta vetämällä sitä alaspäin, ja sinun pitäisi jättää upeita putkimainen kiharoita.

29. Lea Michele Curly Hairstyle: Tousled, kerrostetut kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_029

Vahingonilo näyttelijä ja laulaja Lea Michele näyttää säteilevältä kauniilta kauniilta, kerroksellisilta kiharoiltaan ja pitkiltä, ​​kieroilta. Kerrostetut hiukset voivat näyttää upealta kiharoineen, kunhan pidät kerroksesi harvat ja hienot. Sinun lyhyin kerros olisi mieluiten leuan alapuolella, jotta et ylipäätäisi kasvosi. Tämä on hieno kihara haalarivi super-pitkille hiuksille, sillä kerrokset ja kiharat antavat lukkoille enemmän määritelmää ja luonnetta.

30. Julianne Hough Curly Hairstyle: Rolled retro kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_030

Turvasatama näyttelijä Julianne Hough näyttää jumalallelta rullatut retro kiharat. Täysin coiffed, kiillotettu "tekee hienosti virallisia iltoja tai häät, koska se on herkkä ja lumoava. On kuitenkin melko vaikea tyyli, joten ole valmis käyttämään muutama tunti lämpölaitteilla ja hiuslakkauksella. Vaihtoehtoisesti voit ottaa tämän kuvan kampaajastasi ja tehdä sen ammattimaisesti (paljon vähemmän kyyneleitä).

31. Taylor Swift Curly Hairstyle: Söpö kihara "tehdä pääpanta

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_031

Country-laulaja Taylor Swift näyttää ihastuttavalta söpöisiltä kiharoiltaan ja isokokoiselta kukkaroiltaan. Hän on valinnut jäsennellyt kierre-kiharat, jotka muodostavat upeita rengasryhmiä, ja leveä sivuraide, joka korostaa silmiä. Hiuslisävarusteet ovat erinomainen tapa päivittää yksinkertainen kampaus - varoa kauniisiin päänauhoihin, metallisten hiusten liukumäkiin ja mielenkiintoisiin karvatyyleihin, jotka antavat hiustesi ylimääräisen luonteen. Voit jopa tuhota tuoreen kukan korvasi takana hurrikseen, romanttiseen kosketukseen.

32. Beyonce Knowles Curly Hairstyle: Pitkät, pehmeät kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_032

Lauluntarjoaja Beyonce Knowles näyttää upealta pitkällä, hölynpölyllä kihartuksellaan irtonaiset ja pörröiset. Hän pukeutuu keskelle, jotta heidät pysyvät poissa kasvoiltaan ja hänen kiharat ovat ylimääräisiä, poskipintaan korostaen poskipyöriä ja silmiä. Käytä teksturoivaa suihkeasi luonnollisiin kiharoihisi pehmeään ja romanttiseen viimeistelyyn.

33. Blake Lively Curly Hairstyle: Suuri sivuhaalattu Hollywood-kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_033

Gossip Girl näyttelijä Blake Lively näyttää äärimmäisen jumalalliselta hänen isot, sivuttaistut Hollywood-kiharat. Hänen hunajan vaalea hiusväri on hyvin imarteleva hänen sileän ihonsa, ja me rakastamme, että hän antaa hänen tummat juurensa näyttämään hieman. Voit luoda kampauksen kotona aloittamalla hiustenhoitotuotteiden voimakkuuden lisäämisen ja hiusten hiukkasten räjäyttämiseen. Käytä hiusmuotoista käpälää muutamassa hiusnaulassa romanttisiin, määriteltyihin kiharoihin.

34. Rihanna Curly Hairstyle: Messy blondi kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_034

Laulaja-lauluntekijä Rihanna näyttää upealta hänen sotkuisista, keskipitkistä vaaleista kiharoistaan. Jokainen hiusvärikameleoni, RiRi on valinnut runsaan hunajaisen blondi hiusväri, joka sopii hänen tummaan ihonsa. Saada hänelle kuvioitu beachy kiharat, yritä pullaa hiuksesi ja nukkuminen punokset yön yli. Varmista, että käytät karvanpoistoainetta anti-frizz-seerumia ennen kuin pudotat sitä, muutoin kaikki, mitä sinulla on, on fuzz, kun kumota punokset.

35. Minka Kelly Curly Hairstyle: Loose, luonnolliset kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_035

Näyttelijä Minka Kelly on naulannut tytön seuraavaan ulkoasuun löyhästi luonnollisilla kiharoillaan. Tämä on täydellinen jokapäiväinen kihara hahtuva pitkät hiukset - se on helppo tyyli, rento, ja yksinkertaisesti upea. Kokeile hiusten hiutalevyjä muutamalla rullalla ja älä harjaa sitä myöhemmin. Saat upean luonnollisen koostumuksen ja estävät hiustesi menetystä. Vaihtoehtoisesti käytä paksua tynnyriä kaarevaa rautaa hyvin vähäisellä lämmöllä.

36. Cheryl Cole Curly Hairstyle: Tousled keskipitkät kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_036

Laulaja-lauluntekijä Cheryl Cole näyttää jumalalta hänen kimmeltävän keskipitkän kiharat kampauksensa. Tämä on täydellinen kihara hahtuva paksuihin lukkoihin, sillä kiharat antavat hiuksille paljon tarvittavia määritelmiä. Jos hiukset eivät ole aivan yhtä paksuja kuin Cheryl's, työnnä jotain volyymivoimaista musaa kosteisiin hiuksiin ennen kuin puhallat sen pyöreällä harjalla. Kierrä hiuksiasi samalla kun puhaltaa kuivumista ja luo hienoja, hauskempia kiharoita.

37. Lily Cole Curly Hairstyle: Suuret, runsaat kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_037

Englantilainen näyttelijä ja malli Lily Cole näyttää jumalalta suurilta, runsailta kiharoiltaan. Jos sinulla on luonnollisesti paksut ja kiharat hiukset, on parasta pitää lämpötappi mahdollisimman pieneksi, koska se vahingoittaa ja kuivuu hiuksia. Pidä kiharaa hiukset terveinä ja hyvin hydratoituna hiustenhoitotuotteilla erityisesti kiharaa varten, ja se on paljon hallittavampi ja helpompi tyylistä. Ditch lämmittää kokonaan parhaita tuloksia.

38. Emma Stone Curly Hairstyle: Pehmeät, uuvuttavat kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_038

Näyttelijä Emma Stone näyttää upealta lyhyillä, pehmeillä, pehmeillä kiharoillaan ja pienellä sivuhaaralla. Hän näyttää sopivan kaikille hiusväreille, ja ajattelemme, että hän näyttää erityisen iskeä kuin vaalea. Tämä kihara hairstyle on paras lyhyt, hieno / ohut hiukset, sillä kerrokset ja koukutetut kiharat luovat paksumman lukon illuusion. Käytä teksturointisuihkua ja aja sormesi hiusten läpi luonnollisesti toistuvalle, pehmeälle kiemuraksi.

39. Emmy Rossum Curly Hairstyle: Söpö koukussa kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_039

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja-lauluntekijä Emmy Rossum näyttävät upeilta hänen söpöistä kaskadokarhuistaan. Hänellä on tyylikäs sivuliike, ja hän antaa muutamia kiharoita kulkemaan muusta, jotta hän pystyttää kasvonsa. Jos sinulla on luonnollisia kiharoita, on tärkeää, ettei niitä altisteta liialliselle lämpötapalle. On olemassa monia ei-lämpöä muotoiluja ideoita, kuten hiusten hiukset tai kiertäminen, ja hiukset näyttävät fantastisilta ilman lämpötapojen aiheuttamaa vahinkoa.

40. Jessica Biel Curly Hairstyle: Keskipitkän kynnet

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_040

Näyttelijä Jessica Biel näyttää upealta keskipitkän, joustavien kiharoittain. Hän sekoittaa ulkonäkönsä flirtyy ja dynaamiset curls, ja seksikäs lakaistaan ​​sivuliikkeitä. Käytä tasainen rautaa, jotta saat reunasi tyylikkään ja suoran ja ohuen tynnyrisen curling-raudan, jotta voit luoda pieniä rypytyksellisiä kiharoita kehystää kasvosi.

41. Rita Ora Curly Hairstyle: Fluffy platinaa vaaleat kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_041

Laulaja Rita Ora näyttää silmiinpistävän kauniilta hänen fluffy platinaa vaaleat kiharat ja kirkkaan punainen lippy. Tämä kampauksessa on kyse tilavuudesta ja koostumuksesta - varmista, että kiharat ovat suuret ja pörröiset ohittamalla anti-frizz-seerumia ja kokeilemalla rullia hiuksessasi, kun puhalletaan kuivumista. Käytä hiustesi sivusiirtymää pitämään suuret kiharrut kasvoistasi ja käytä kevyitä hiuslakkoja pitämään ne paikallaan.

42. Corrine Bailey Rae Curly Hairstyle: Upeat luonnolliset kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_042

Olemme super-kateellisia brittiläistä laulaja-lauluntekijä Corrine Bailey Raen luonnollisia kiharoita! Hän pukeutuu hänen päähänsä kerääntyneiden joustavien kiemurujen haloihin, mikä luo nykyajan ja omituisen kampauksen. Uskontoa tämän tyylin luomiseksi on käyttää huomaamattomia hiusnauloja ja siteitä pitämään hiukset paikallaan. Tällä tavoin näyttää siltä, ​​että lukot haittaavat painovoimaa, mutta pitävät ne turvassa turvallisesti pääsi päällä.

43. Olivia Palermo Curly Hairstyle: Paksut, aaltoilevat kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_043

Reality-TV-persoonallisuus ja sosiaalinen Olivia Palermo näyttävät upealta paksuilta, aaltoilevilta kiharoiltaan. Tämä kampaus on täydellinen paksuihin, suoraviivisiin hiuksiin, sillä kiharat ovat erittäin hienovarainen (enemmän kuin aallot, todella), ja se vaatii vähäistä muotoilua. Ylimääräistä kiiltävää lukitusta, kuten Olivian, yritä sisällyttää nämä hiustenlähtöiset elintarvikkeet ruokavalioosi: hyvät rasvat, kuten avokado, pähkinät, maapähkinävoi ja öljyiset kala.

44. Olivia Wilde Curly Hairstyle: Rento hurmaava kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_044

Naisnäyttelijä Olivia Wilde näyttää ilmiömäiseltä pitkiltä, ​​rennosti röyhkeiltä kiharoiltaan ja trendikkäiden ombre-haalistumasta. Olivian kiharat pehmentävät voimakasta nyrkkeilijänsä, mikä tekee tästä erittäin mairittelevan kampauksen neliön muotoisille kasvoille. Jos sinulla on luonnollisesti suorat hiukset, aloita käpristää hiustasi juuri leuan alapuolella saadaksesi parhaan tuloksen.

45. Taylor Swift Curly Hairstyle: Söpö kihara up'do

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_045

Country-laulaja Taylor Swift on todella kihara-hiusten inspiraationsa - hän on aina urheilussa uusi upea kihara kampaus! Täällä hänellä on kultaiset lukot klassiseen up'doon, jossa on löysät, kasvot kehystyvät hiuslangat. Pehmeitä ja romanttisia hiuskuidut, kuten Taylor's, ohita anti-frizz-seerumi ja työnnä tekstiurisoiva suihke hiuksillesi sormenpäilläsi. Anna muutama karvatukka pysyä löysänä viimeistelyn aikana.

46. ​​Tyra Banks Curly Hairstyle: Pehmeät, aaltoilevat kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_046

Entinen supermalli ja tv-näyttelijä Tyra Banks näyttävät upeilta pitkiltä, ​​pehmeiltä, ​​aaltoilevilta kiharoiltaan. Tyra tietää tarkalleen, miten toimia kasvojensa kanssa - keskiosa on hyvin imarteleva soikean muotoisen kasvonsa suhteen ja symmetriset aallot peittävät osittain hänen korkean otsaansa. Inspiraatiota Tyra-tuotteesta ja saat muutaman kohokohdan kihara hiuksistasi kirkastamaan ihoa.

47. Amber Heard Curly Hairstyle: Paksu, haaveileva kihara

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_047

Sultryn näyttelijä Amber Heard näyttää pudotukseltaan upealta paksuilta, haaveilevilta vaaleilta kiharoiltaan. Hänellä on pitkä sivuhaurus, joka kehystää kasvonsa kauniisti, ja matala sivupoisto, joka pitää hiukset ylenmääräisiltä kasvoiltaan. Amberin herkullisen kiharat kampauksen luomiseksi aloittaa pumppaamalla hiukset täynnä tilavuutta. Käytä äänenvoimakkuutta lisääviä shampooja, hoitoaineita ja mousseja ja hieroa hiukset pyöreällä harjalla ennen curlinga.

48. Blake Lively Curly Hairstyle: Pehmeät, hienostuneet kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_048

Gossip Girl näyttelijä Blake Lively näyttää jumalalta pehmeitä, hienostuneita kiharoitaan. Hän käyttää paksuja hiuksiaan sivuttain, ja sivuhaarukka, jota on juuttunut juurille lisävoimakkuutta varten. Jos sinulla on pitkät, paksut hiukset, kuten Blake's, on parasta luoda muutama hienovarainen kihara ja aalto, jos aiot tyylikäs ja vähättelevä ilme. Käytä kevyttä, ei-rasvaista anti-frizz-seerumia pitämään lukkoasi sileänä ja seksikkänä.

49. Solange Knowles Curly Hairstyle: Suuret, rohkeat luonnolliset kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_049

Laulaja ja tyylikuvaketta Solange Knowles näyttää ehdottomalta ilmiömäiseltä hänen ison, rohkean luonnollisen kihartun päätä. Hänellä on ne irtoavat keskiosalla, ja hän pitää pienoiskoossaan vähäisen vaikutuksen. Pidä luonnolliset kiharat terveenä käyttämällä silikoniton kosteuttavia hiustuotteita ja oja lämmön muotoilua, sillä se vahingoittaa ja kuivuu hiuksiasi.

50. Bella Thorne Curly Hairstyle: Pehmeät, romanttiset kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_050

Teini-ikäinen malli ja näyttelijä Bella Thorne näyttää kauniilta puolihoisilla kampauksillaan ja pehmeillä, romanttisilla kiharoillaan. Hän on nyrkkeilevä trendillä tämän kiharaisen kampauksen kanssa: söpö puolihoinen, puoli alas haalattu pehmeillä kiharoilla päiden suuntaan ja pitkät, kauhistuttavat otsat. Tämä kihara kampaus on täydellinen pitkille, hienoille / ohuille hiuksille, sillä kiharat antavat hiuksille erityisen määritelmän, mikä tekee siitä näyttävän täydellisemmältä ja paksummalta.

51. Kelly Osbourne Curly Hairstyle: Side-pyyhkäisi laventeli kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_051

Muoti-TV-esiintyjä Kelly Osbourne näyttää upealta hänen omituisilta sivuhuuhtelevilta laventeli-kiharoiltaan. Laventelin lukot on asetettu tulemaan takaisin keväällä 2014, ja ne näyttävät upealta kiharoineen. Jos sinulla on vaaleat hiukset, harkitse pastellivärejä tai käytä pastelli hiuslakkaa tilapäiseen, värikkään mielikuvitukseen.

52. Marion Cotillard Curly Hairstyle: Klassinen kihara bob

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_052

Ranskalainen näyttelijä ja laulaja Marion Cotillard näyttävät tyylikkäältä ja naiselliselta klassisella kihara-bobillaan. Bob on palannut tänä vuonna, ja monet kuuluisuuksia urheilevat upeita uusia bob-kampauksia punaisella matolla tämän palkintojaksoa. Kysy stylistiltä päättäessäsi bob-kampauksesta, niin että olet varma, että olet valinnut tyylin, joka hiljaa kasvon muotoasi.

53. Sarah Jessica Parker Curly Hairstyle: Keskipitkät epämääräiset kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_053

Näyttelijä ja tyyli -kuvake Sarah Jessica Parker näyttää säteilevästi kauniilta keskipitkällä, kauhealla kiharruksellaan. Olemme rakastaneet SJP: n kiharaa Carrie Bradshawin päivän jälkeen Sinkkuelämää, ja täällä hän yhä kallistaa niitä kauniita luonnollisia kiharoita kesäisin blondi-kohokohtiin. Jos olet luonnollinen kihara tyttö, käytä kiharoita ylpeänä ja omaksua upeat hiukset, joita on siunattu.

54. Taylor Swift Curly Hairstyle: Tyyliset jäsennetyt kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_054

Country-laulaja Taylor Swift näyttää kauniilta hänen tyylikkäillä, strukturoiduilla kiharoillaan ja leveällä sivureunalla. Hän pukeutuu hiuksiinsa irtoamattomalla puolella, ja hänen haaransa leikataan takaisin pitämään silmänsä pois. Taylorin tytön uudelleenkotoutuvalle kihartuvalle hiustyylille, käytä lämpösuojaa hiustuotteet ennen hiusten kiharaa paksuisella tynnyrillä. Viimeistele ulkonäköä hiusväri-seerumilla ja päällystämällä kirkkaan punainen lippy.

55. Emma Stone Curly Hairstyle: Keskipitkä, kuvioitu kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_055

Tyylikäs näyttelijä Emma Stone näyttää todella upealta hänen keskipituisia, kuvioituja vaaleita kiharoitaan ja rikas punaisia ​​punaisia ​​huulia. Me rakastamme hänen touhautuneita, irtoamattomia kiemurujaan ja miten he putoavat armollisesti hänen hartioilleen. Tämä kampaus toimii hyvin hienolla / ohuella hiustyylillä, sillä kiharat ja luonnollinen rakenne luovat täydellisempiä, paksumpia lukkoja. Kierrä kummassakin käpertyäsi sormesi ympärillä samalla, kun muotoilu antaa heille lisämäärittelyn ja tekstuurin.

56. Beyonce Knowles Curly Hairstyle: Pehmeät, sumeat kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_056

Songstress Beyonce Knowles näyttää tuoreelta kasvoilta ja rentoilta pitkillä, sumeilla kiharoillaan, jotka kasaantuvat hänen hartioilleen. Hän käyttää hiuksiaan syvälle keskiosassa pitämään sen poissa kasvoista pitäen samalla muutamia kynttilöitä vapaasti kiinnittämään huomiota silmiin ja poskipuihin. Ohita anti-frizz-seerumi, jos olet pehmeiden, sumeiden kiharien jälkeen, jotka luovat erittäin romanttisen ilmeen.

57. Rihanna Curly Hairstyle: Dramaattinen sivurade hiuslakkaa kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_057

Barbadian-laulaja-lauluntekijä Rihanna näyttää aivan ilmiömäiseltä hänen dramaattisella sivuaistetulla kampauksellaan ja erittäin pitkillä kiharoillaan. Me rakastamme kaikesta tästä ärsyttävästä: nykyisestä sivusta ajetusta osasta, kaksisuuntaisista suklaa- ja korvasuodista, ja rohkeista sivuhaarukoista. Jos olet tarpeeksi rohkea, käy täydellä ulkoasulla sivulta ajettavalla osuudella. Vaihtoehtoisesti voit käyttää hiuksiasi pyyhkäisemällä toiselle puolelle, pitkillä, herkullisilla kiharoilla, kuten Rihannalla.

58. Jennifer Lopez Curly Hairstyle: Fabulous kihara korkea ponnahtaa

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_058

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez näyttää upealta hänen super-pitkä, kihara lukot veti ylös seksikäs korkealla poninhäntä. Tämä kihara kampaus on kyse tekstuurista - yhdistä luonnollinen tekstuuri teksturoidulla suihkeella dynaamisiin ja koskettaviin kiharoihin. Kun olet muotoiltu kiharoitasi, vedä hiustesi super-korkealle pony-hännälle ja varmista se vahvalla, metallisella vapaalla hiusliitoksella, joka ei aiheuta vaurioita. Kiillotetun ulkoasun tuulella hius leikkaus solmun ympärillä piilottaaksesi sen.

 59. Rachel McAdams Curly Hairstyle: Tyylikäs ja naisellinen puolihoito

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_059

Näyttelijä Rachel McAdams on kuva täydellisyydestään hänen flirty ja naisellinen puolivälissä hairdo. Hän urheilussa keskipitkät korkokengät ja pehmeät, karkeat otsat, jotka peittävät osittain hänen korkean otsaansa. Half-up hairdos ovat täydellisiä kiharaisille hiuksille, koska ne sulkevat luonnonvaraiset lukot kasvojesi ympärille ja antavat loput vapaana ja vapaana. Lisää hieno vaaleanpunainen lippy ja pienet vähättelevät korvakorut tyylikkääksi viimeistelyksi.

60. Dianna Agron Curly Hairstyle: Tyylikäs puolikas kampa

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_060

Vahingonilo näyttelijä ja laulaja Dianna Agron näyttävät kauniilta hänen laaja-alaisella puolivalmistuksellaan ja suurilla, seksikkäillä kiharoillaan. Tämä yksinkertainen ja tyylikäs kampa on täydellinen pitkille, paksuille ja suorille hiuksille, ja voit lisätä niin monta kiharaa kuin haluat. Diannan upean kampauksen luomiseksi hieroa hiuksia kruunuilla, ennen kuin se kiinnittyy tuhlaiseen bouffanttiin. Vedä hiukset takaisin temppeleistäsi ja varmista se pään takaa, luo yksinkertainen puoliintumisaika. Lopuksi hiero hiustenne päitä ja käytä kevyttä hiuslakkaa pitämään kaiken paikoillaan.

61. Lily Cole Curly Hairstyle: Fiery, aaltoilevat kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_061

Englantilainen malli ja näyttelijä Lily Cole näyttää jumalalta hänen luonnollisesti tulinen, aaltoileva kihara, joka on irronnut ja sotkuinen. Jos sinulla ei ole luonnostaan ​​punaisia ​​/ kastanjanruskeita / inkivääriä hiuksia, voit pyytää stylistisi värjäämään sen punaisena sävyisenä, joka sopii iholle. Värjäys luonnollisesti kiharat hiukset voivat kuivattaa sen aiheuttaen tarpeettomia vahinkoja, joten varmista, että huolehdit hiuksistasi sijoittamalla kosteuttaviin värisuojatuotteisiin.

62. Jessica Alba Curly Hairstyle: Sivuttaistetut ombre-kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_062

Näyttelijä ja kauneuskuvake Jessica Alba näyttää ilmiömäiseltä sivuvaikutustensa ombre-kiharat ja upea persikka-koralli hued mekko. Sivutuotteet karkaavat hiustyypeittäin vuonna 2014, ja monet julkkikset pistävät punaisen maton hauskasti haaveillut kampaukset. Anna pitkät sivusi pyyhkäiset hiukset romanttiseen kosketukseen pehmeillä, strukturoiduilla kiharoilla ja hienovaraisella ombre-haalistumalla kastanjasruskeasta tuhkaharmaaseen blondiin.

63. Charlize Theron kiharat kampaukset: Sexy curly bob

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_063

Etelä-Afrikkalainen näyttelijä Charlize Theron näyttää siisteltä ja seksikkäältä hänen lyhyt kihara bob kampauksensa. Hänellä on irralliset kiharat ja lakaiset, karkeat otsat, jotka osittain peittävät silmänsä ja antavat hänelle hienovaraisen salaperäisen ilmeen. Charlisen pehmeät, seksikkäät kiharat saavat käyttää ohutta putkea kaarevaa rautaa alhaisella lämmöllä ja kevyt (ei-rasvainen) hiuslakka pitämään lukot paikoillaan.

64. Marion Cotillard Curly Hairstyle: Chin pituus kihara bob 

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_064

Ranskalainen näyttelijä ja laulaja Marion Cotillard näyttää upealta leukapituudeltaan kiharat. Tämä on loistava kihara kampauksen kevään ja kesän 2014 ajaksi, koska se on tyylikäs ja käytännöllinen jäähtyä lämpimällä säällä. Jos sinulla ei ole luonnollisesti kiharat hiukset, yksinkertaisesti investoi mini-curling-rauta pitämään lyhytkarvanne kihara ja tyylikäs.

65. Bella Thorne Curly Hairstyle: Upeat kastanjatutkimukset

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_065

Teini-ikäinen malli ja näyttelijä Bella Thorne näyttää täysin upealta hänen kauniita helmiäispyyhkeitä ja keskellä erottuneita otsatukkaita. Tämä kihara hairstyle on täydellinen pitkille, ohuille / hienoille hiuksille, sillä kiharat antavat hiusten määritelmän, mikä tekee siitä näyttävän täydellisemmältä ja paksummalta. Huolehdi, kun käpristyvät hienoja hiuksia lämpöä, koska ne ovat alttiimpia rikkoutumiselle ja lämpövaurioille. Sijoittaa hyvälaatuiseen lämpösuojausserumiin ja pidä hiuksesi kosteana viikoittain kuumalla öljyllä.

66. AnnaLynne McCord Curly Hairstyle: villit ja flirty-kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_066

Amerikkalainen näyttelijä AnnaLynne McCord näyttää upealta hänen villieläinten ja flirty-kiharien päästä. Hänen pomppulinssansa kehystää kasvonsa kauniisti, ja me rakastamme hänen lukkojensa voimakasta äänenvoimakkuutta. AnnaLynnen villin kiharat kampauksen syntymiseen voit kokeilla puhaltamalla hiuksiasi rullina ja kevyesti käämittäessäsi kumpikin rengas sormillasi ylimääräisen tekstuurin.

67. Vanessa Hudgens Curly Hairstyle: Klassinen kihara

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_067

Näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens näyttää jumalalliselta klassisen ja tyylikkään kihara-bobinsa kanssa. Hän on oikeassa trendissään hänen lyhyt bob kampauksensa kanssa, ja hän pitää kiharat löysästi ja aaltoilevasti hilseilevälle mutta hienostuneelle ulkoasulle. Palauta Vanessa tyylikäs kihara kampaus kiertämällä hiuslehtien ympärille kaarevaa rautaa alhaisessa lämpötilassa ja käytä kevyitä hiuslakkaa, jotta ne voidaan määrittää.

68. Delta Goodrem Curly Hairstyle: Kruunaava punos ja pitkät kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_068

Australian laulaja-lauluntekijä Delta Goodrem näyttää positiivisesti eteerisesti kauniilla kiharoilla pitkillä kultaisilla lukoillaan. Hän liittyy kudottu hiukset trendi urheilu kruuntaa punos, ja hän pitää ulkonäköä seksikäs iso, herkullinen curls. Tämä kihara hairstyle on täydellinen pitkille, suorille ja paksuille hiuksille, sillä kiharat antavat suorat lukot jonkinlaisen määritelmän.

69. Tyra Banks Curly Hairstyle: Kauniit keskipitkät kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_069

Entinen supermalli ja tv-näyttelijä Tyra Banks näyttävät upealta hänen kauniilta keskipitkän kiharoineen. Hänellä on syvä keskiosa, jotta heidät pysyvät poissa kasvoiltaan, ja pehmeät rihlat ovat hyvin imartelevia hänen täydelliselle linjalle. Ota inspiraatiota Tyra-tuotteesta ja lisää hiuksisi muutamia ohutta kohokohtaa kirkastamaan ihoa.

70. Thandie Newton Curly Hairstyle: Söpö kihara topknot

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_070

Näyttelijä Thandie Newton sekoittaa ulkonäkönsä päällään hiuksiaan söpöllä kihara-topknotilla. Tämä kihara kampaus on kaunis ja nykyaikainen, ja se on erinomainen tapa pitää viileä kesällä 2014. Etsi voimakas, mutta pehmeä hiusliitos, joka pitää hiuksesi turvassa aiheuttaen rikkoutumisen tai vahingoittumisen.

71. Emma Stone Curly Hairstyle: Edgiset epäsymmetriset kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_071

Näyttelijä Emma Stone näyttää henkeäsalpaavalta hänen epämiellyttäviltä epäsymmetrisiltä kiharoiltaan ja vakavasti vampy-punaviiniä huuliltaan. Tämä keskipitkä kihara bob sopii melkein jokaiseen kasvomalliin, ja kiharat pehmentävät voimakasta luunvartta. Kampauksen epäsymmetrinen muoto tasapainottaa raskasta leukaa tai korkeaa otsaa, mikä tekee siitä todella mairittelevan kiharaa kampauksen.

72. Rachel McAdams Curly Hairstyle: Lyhyt kihara

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_072

Näyttelijä Rachel McAdams näyttää upealta hänen lyhyt, kihara blondi bob. Hänen kultaiset kiharat korostavat kasvonsa kauniisti, ja he myös pehmentävät hänen voimakasta lantiota. Jotta saat Rachelin flirty, curly hairstyle, kokeile puhaltaa hiukset hiukset rullina ja sitten käpristyä päät curling rautaa. Käytä teksturointisuihkua lopettaaksesi hiustesi, jos haluat luonnollisia, romanttisia näköisiä lukkoja.

73. Zoe Saldana Curly Hairstyle: Kiiltävät, aaltoilevat kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_073

Näyttelijä Zoe Saldana pitää hänen tyylikkäästi ja yksinkertaisesti tyylikkäästi hänen keskipitkän kiiltävän kiemurensa. Tämä kampaus on hyvin imarteleva pitkälle kasvonsa muotoon, sillä kiharat lisäävät leveyttä kasvojensa ympärille poskipyöriä. Jotta terveet, kiiltävät hiukset, kuten Zoe's, pitävät hiukset hydratoituina kosteutetuilla hiustenhoitotuotteilla ja yrittävät leikata lämmön muotoilua, jotta hiukset saisivat jonkin aikaa toipumaan lämpövaurioista.

74. Minka Kelly Curly Hairstyle: Pehmeä päänauha ja pitkät, luonnolliset kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_074

Näyttelijä Minka Kelly näyttää jumalalta yksinkertaisen punottu pääpanta hiuksissaan ja pitkät, luonnolliset kiharat. Tämä kihara hairstyle on täydellinen jokapäiväiseen kampaukseen, koska se on söpö, rento ja helppo luoda kotona. Pituhattomat kampaukset ovat tänä vuonna trendikkäitä, ja ne ovat erinomainen tapa kesyttää villit kiharat huonoja hiuksia päivässä.

75. Julianne Hough Curly Hairstyle: Keskipituiset strukturoidut kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_075

Turvasatama näyttelijä Julianne Hough näyttää upealta hänen puolivälissä strukturoidut kiharat. Me rakastamme kaikkea tästä kampauksesta: imartelevaa kaulapuun pituus, sileä, pehmeä rakenne, kultainen hunaja-vaalea hiusväri ja hänen upeat strukturoidut kiharat. Tämä kampaus vaatii hyvän leikkauksen sekä asiantuntevan tyylin, joten varmista, että teet hiustenpäiväkerran stylistiin, johon luotat.

76. Lea Michele Curly Hairstyle: Söpö kihara up'do

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_076

Vahingonilo näyttelijä ja laulaja Lea Michele on melko vaaleanpunainen hänen söpöä kiharaa up'doa. Hänen karkea sivuhaaransa luo epätasapainon hänen kampauksensa tasapainottamalla hänen raskas lantiovälineään kiinnittämällä huomiota poikiensa alapuolelta. Jos haluat käyttää kiharaa hiustasi ylöspäin, ota inspiraatiota Leasta ja jätä muutama kihara löysäksesi pehmentämään yleistä ulkoasua.

77. Lily Cole Curly Hairstyle: Alhainen ponnahdusnauha hienovaraisilla kiharoilla

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_077

Englantilainen malli ja näyttelijä Lily Cole pitää hänen tyylikkään ja klassisen tyylikkäänsä alhaisella laiturilla ja pehmeillä, hienovaraisilla kiharoilla. Tämä kihara hairstyle on täydellinen huonoja hiuksiaikaa varten - sinun tarvitsee vain hiertää hiuksia hieman ylimääräisen tilavuuden mukaan ja vetää se tyylikkään poninpennuksi. Kiillotetun ulkoasun tuulella hiukset ympäröivät hiukset hiusten ympärille peittämään sen.

78. Lauren Conrad Curly Hairstyle: Pitkät, lumoava kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_078

Reality-TV-persoonallisuus ja muotisuunnittelija Lauren Conrad näyttävät upeilta, kuten aina, pitkiä, lumoavia kiharoitaan. Hänellä on pitkä, leveä sivuraide ja hienot kerrokset pitkissä vaaleissa lukissaan. Laurenin tyylikkään kihara-kampauksen luomiseksi aloita käpristää hiustasi leuan tasosta ja pidä profiilisi suoraa ja sileää.

79. Kirsten Dunst Curly Hairstyle: Lyhyt, kiemurteleva bob

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_079

Näyttelijä Kirsten Dunst näyttää upealta lyhyen, kihartuneen bobinsa ja kirkkaan koralliklipin kanssa. Tämä kihara hairstyle on tyylikäs ja hienostunut, ja se sopii keväällä ja kesällä 2014. Voit hämmästyttää yksinkertaisen kihara-bobia kauniilla hiustarvikkeet kuten päänauhat, leikkeet, diat ja jopa kukat.

80. Chelsea Kane Curly Hairstyle: Tousled, rantahiutaleet

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_080

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Chelsea Kane osoittaa hänen touhuutuneita, haalistuneita kiharoitaan viemällä ne irti sivujen välityksellä. Tämä kihara kampaus on täydellinen kesä, ja se on todella helppoa tyylille. Käsittele hiuksillasi hiusväri-seerumia ennen palmikointia ja sitten nukkumaan palmikoiden kanssa. Seuraavana aamuna kumota punokset - älä harjaa hiuksiasi - ja sinulla on seksikäs, aaltoileva kiharat.

81. Leighton Meester Curly Hairstyle: Pehmeät kaskadokarhut

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_081

Gossip Girl näyttelijä Leighton Meester näyttää pehmeältä ja itsevarmalta itseltään. Tämä kihara kampaus on herkkä ja romanttinen, ja se sopii erinomaisesti lounaalle tytöillä tai rennolla ensimmäisellä päivällä. Pidä meikki tuoreena ja luonnollisena upea viimeistely kosketus.

82. Rachel McAdams Curly Hairstyle: Wispy, kihara bob

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_082

Vaikka rakastamme näyttelijä Rachel McAdamsia vaaleana, meidän on tunnustettava, että hän näyttää yhtä kauniilta kuin brunette! Täällä hän näyttää upealta hänen kiharat, pehmeäpunaisella ruskealla ruskealla sävyllä. Pyydä stylistia hioamaan hiustesi päät superpuhun viimeistelyyn.

83. Kerry Washington Curly Hairstyle: Edgy sivusuuntaiset kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_083

Skandaali näyttelijä Kerry Washington näyttää hämmästyttävältä hänen jyrkät sivuttaistut kiharat ja mahonki kohokohdat hänen korppikotkaillaan. Kaksisuuntaisia ​​kiemuruksia on tällä hetkellä kehittymässä, ja me erityisesti rakastamme rohkeita yhdistelmiä, kuten Kellyn punainen ja musta numero.

84. Taylor Swift Curly Hairstyle: Loose, kultaiset kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_084

Country-laulaja Taylor Swift näyttää jumalalta löyhä, kultaisia ​​kiharoitaan kasaamalla hänen hartioitaan. Hän urheilu pitkä, aaltoileva luusto ja irtonaiset rengas, joka pehmentää hänen voimakasta luusivua. Curling-rauta ja hiuslakka ovat tärkeitä työkaluja tämän kampauksen luomiseen kotona.

85. Megan Fox Curly Hairstyle: Curly ponnahduslippu bouffantilla

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_085

Amerikkalainen näyttelijä ja malli Megan Fox vamps up klassinen ponytail kampauksen yllään hänen yläpuolella päähänsä pehmeä bouffant. Tämän seksikkään ilmeen luomiseksi hieroa hiuksia kruunun päällä luomaan suuren bouffantin ja käytä jotain anti-frizz-seerumia, joka pitää bouffanttasi sileänä ja tyylikkänä. Pidä hiustenne hiukset kauniina kontrastina.

86. Jennifer Lopez Curly Hairstyle: Tyylikäs kihara

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_086

Näyttelijä ja laulaja Jennifer Lopez näyttävät toisesta versiosta kiemurtelevan ponnahduslaudan, jolla on laaja alalanka, joka on kiinnitetty kaulaansa. Tämä kihara kampaus on täydellinen pitkille, paksuille hiuksille, ja se toimii sekä suorien että luonnollisesti kiharaisten hiusten kanssa.

87. AnnaLynne McCord Curly Hairstyle: Karvas sukka pulla

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_087

Amerikkalainen näyttelijä AnnaLynne McCord on oikeassa suunnassa hänen valtavan, vakavasti häpeällään sukkulapullaan. Hänen luonnolliset kiharat on pyyhkäissyt pullaan, ja muutamat hiuslenkit ovat jääneet löysäksi kasvatakseen kasvonsa. Tämä on hieno hauska kampa kesällä 2014 ja semi-muodolliset tapahtumat.

88. Emma Roberts Curly Hairstyle: Rummeloituja sivupuristettuja kiharoita

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_088

Amerikkalainen näyttelijä, malli ja laulaja Emma Roberts näyttävät silmiinpistäväksi hänen murskattujen, sivuttaistuneiden kiemurensa kanssa. Me rakastamme karamellin, hunajaisten ja platinaa vaaleiden juovien yhdistelmää hänen tummia vaaleita hiuksiaan ja vaivattomasti seksikkäitä kiharoita, jotka putoavat vasemmalle olkapäälle.

89. Lauren Conrad Curly Hairstyle: Kauniita puoliautomaatteja

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_089

Reality-TV-persoonallisuus ja muotisuunnittelija Lauren Conrad näyttävät hienolta ja tyylikkäältä kovalla puolipartikkelillaan. Tämä yksinkertainen kampaus on täydellinen jokapäiväinen kihara kampaus tyttöjen kanssa suorat hiukset. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että hiukset ovat löysällä puoliputkityylillä ja kaarevat pituudet hetkeksi.

90. Ashley Tisdale Curly Hairstyle: Huono alaluokat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_090

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Ashley Tisdale pitää ulkonäöltään rentoa ja seksikkää hänen sotkuisen alhaisen lonkkalennonsa kanssa. Jos sinulla on luonnollisesti kiharat hiukset, ponnahdusnauha on yksi helpoimmista tyylisuunnista jokapäiväiseen kulutukseen. Yksinkertaisesti sileät raudat bangs / fringe, ja turvata hiukset alhaalla poninhäntä, ja olet valmis menemään!

91. Emmy Rossum Korkea kampaus: Va va voom curls

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_091

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja-lauluntekijä Emmy Rossum näyttää henkeäsalpaavalta hänen super-seksikäs, va va voom curls. Tämä kuuma päänäkymä on täydellinen kuuma päivä tai ulkona festivaali, ja se näyttää hämmästyttävä pimeällä ja sultry silmämeikkiä. Käytä teksturoivan ruisketta kiharoihisi jotkut luonnollisesti seksikäs rakenne.

92. Keira Knightley Curly Hairstyle: Tyylikäs kihara

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_092

Englantilainen näyttelijä Keira Knightley näyttää upealta hänen keskipitkät kiharat hiukset laaja valikoima lahtien. Suuri toimistolle tai hienolle illalle, kiemurteleva ponnahtaa on helppoa tyyliä ja taata pitää hiukset näyttävät fab koko päivän / yön. Tuulta hiukset hiusten ympärillä sitovat hiukset kätkemään sitä kiillotettuun viimeistelyyn.

93. Alyson Hannigan Korkea kampaus: Edgy asymmetric bob

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_093

Näyttelijä Alyson Hannigan sekoittaa hänen etsiäkseen rohkeasti ja kovaa epäsymmetristä bobia. Pitkä etupuolelle ja takana selkänojalle epäsymmetrinen nyrkkeily on moderni ja tyylikäs kampauksen valinta vuodelle 2014. Käytä mini-curling-rautaa, joka luo hienoja rengasleikkejä leukalukkoissasi.

94. Selena Gomez Curly Hairstyle: Pitkät boho-kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_094

Olemme uskomattoman kateellisia näyttelijä ja laulaja Selena Gomez kauniita, pitkät boho kiharat. Hänen vyötärön pituuslukit ovat kuluneet löysästi ja pörröidysti, ja matala sivupoistuma jättää harhakaruudut pois kasvoistaan. Jos sinulla on luonnollisesti kiharat hiukset, anna sen kuivua luonnollisesti ja harjaa se kuivana pehmeille, sumeille hiuksille.

95. Kerry Washington Curly Hairstyle: tyylikäs kihara bob

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_095

Skandaali näyttelijä Kerry Washington näyttää jumalalta hänen tyylikkäässä kihara ja pieni sivupalkki. Hänen kiiltävät korsirenkaat ovat kuluneet löysästi matalalla sivuravoilla, ja muutamat kauniit kiharat koristavat kasvonsa. Käytä laadukasta anti-frizz-seerumia pitämään curls sileä ja kiiltävä.

96. Keira Knightley Curly Hairstyle: Pitkä kihara bob

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_096

Englantilainen näyttelijä Keira Knightley tupakoi kuumalla pitkällä, kiemurtelevalla bobilla ja punaviinillä hued huulilla. Pitkä bob, tai "lob", on asetettu uskomattoman suosittu vuonna 2014, sen monipuolisuutta ja imartelevaa kaulus-luiden laiduntavan pituus. Anna lobbille jotain herkullisia kiharoita seksikäs viimeistely.

97. Paris Hilton Curly Hairstyle: Sileät, nauha-kuin kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_097

Rikas ja seurallinen Paris Hilton näyttää upealta pitkällä nauhan kaltaisilla kiharoillaan. Tämä kihara kampaus on täydellinen pitkille, suorille ja ohut / hienoille hiuksille, sillä kiharat antavat hiuksille erityisen tarkan määritelmän, jolloin lukot näyttävät täyttävän ja paksummalta. Käytä lattiapäätä, joka helpottaa kiharaa kauniiksi, nauha-aalloiksi.

98. Vanessa Hudgens Curly Hairstyle: Keskipitkät käärmehuovut

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_098

Näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens näyttävät silmiltä ja luottavaisina hänen keskipitkän korunnehosteensa kanssa. Hänen keskiosoituksensa kiinnittää huomiota silmiin ja suuhun, jolloin hänen kasvonsa näyttävät ohuemmilta ja kapeammilta kuin se todellisuudessa on. Jotta voit luoda tyylikkäät kiharat, kokeile hiuksillesi hieroa isoilla rullaluistimilla ja käytä ylimääräistä kiiltoa hiusseerumia kiiltäviin, sileisiin kiharoihin.

99. Jessica Chastain Curly Hairstyle: Sivusuuntaiset strukturoidut kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_099

Näyttelijä Jessica Chastain näyttää aivan jumalalliselta, kun hänen kaarevaan auburn-lukonsa pyyhkäistään toiselle puolelle. Tämä lumoava kihara hairstyle on täydellinen pitkät muotoiset kasvot, koska epäsymmetria luo illuusion laajemmasta, soikeammasta muotokuvasta. Aloita hiusten leikkaaminen poskelle tasolle (kasvosi levein osa) parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

100. Emmy Rossum Curly Hairstyle: Hollywood kiharat

Top_100_Curly_Hairstyles_2014_100

 Amerikkalainen näyttelijä Emmy Rossum on kuva täydellisyydestä hänen tyylikkäillä Hollywood-kiharoillaan ja dramaattisella siivekäs eyelinerillä. Tämä hienostunut ja lumoava kampaus on täydellinen promille tai kuumalle ensimmäiselle päivälle, ja sitä on helppo luoda uudelleen oikeilla styling-työkaluilla (esim. Curling-rautaa ja paljon hiuslakkaa).

Joten siellä sinulla on - meidän Top 100 Curly Hairstyles! Toivottavasti olet löytänyt upean uuden kihara kampauksen.

Leave A Comment

6 + 2 =