Miten valkaista hiuksia

Vaaleanpunainen vauva on valtava harppaus, mutta se on varsin suosittu vaihtuva vauhti! Jos aiot ajatella vaaleita, olet luultavasti ajatellut, että sinun on käytettävä sadat dollareita salonissa; mutta se ei ole totta. Voit valkaista hiuksia heti kodin mukavuudesta yli puoleen hinnasta ja se on paljon helpompaa kuin luulisi.

Aiomme opettaa sinut valkaista hiuksia vain muutamalla yksinkertaisella askeleella.

Miten valkaista hiuksia

Ensinnäkin, varmista, että hiukset ovat terveitä

Ei ole mikään salaisuus, että valkaisu voi olla erittäin haitallista hiuksillesi. Tästä syystä se on uskomattoman tärkeää että olet vain valkaiseva hiukset, jotka ovat riittävän terveitä tekemään niin.

Jos kärsit hiuksista, jotka ovat kuivuneet ja rikkoutuneet päissä, sinun on vältettävä valkaisuainetta, kunnes hiukset ovat paremmassa kunnossa. Voit tehdä tämän vähentämällä lämmitettyjen muotoilutyökalujen määrää ja käyttämään hoitoaineita jokaisen pesun jälkeen. Jätä hoitoaineet ovat myös toinen suuri idea ja luonnon vaihtoehtoja kuten kookosöljy tai oliiviöljy on hieno idea.

Osta välttämättömät työkalut

Ilman oikeita työkaluja käytettäväksi on hyödytöntä käyttää valkaisuainetta. Ennen kuin valitset valkaisuainesi, sinun on ostettava seuraavat laitteet: applikoiva harja, joten on helppo poistaa lukosi valkaisussa, pieni kulho valkaisuainetta ja kehittäjää sekoittaen ja muovikääre, mikä on välttämätöntä blondi hiusten värin saavuttamiseksi.

Osta haluttu valkaisuaine

Ensimmäinen vaihe valkaisuratkaisun luomiseen on ostaa valkaisujauhe. Päätä mikä vaaleanpunainen vaalea etsit ja osta vastaava valkaisujauhe värisävy. Tärkeitä asioita muistaa:

 • Voit ostaa valkaisujauhetta paketeissa tai altaissa, mutta altaat ovat parempi vaihtoehto, jos aiot valkaisua hiuksiasi usein.
 • Jos sinulla on paksut tai ylimääräiset pitkät hiukset, saatat tarvita kaksi pakettia.
 • Tummat hiukset vaativat punaisen kultaisen korjaimen, joka nostaa varjon. Pidä tämä mielessä ostamassa laitteita ja valkaisuainetta.

Osta Developer for Mixing

Toinen vaihe valkaisuaineseoksen luomisessa on ostaa kehittäjä. Kehittäjä on erittäin vahva ja se on ainesosa, joka tuo esiin vaalean sävyn lukkoihisi.

 • Vaalean tai vaaleanruskean luonnollisen hiusvärin tarvitsee vain 20 tilavuus- tai 30 tilavuuden kehittäjää.
 • Musta tai tummanruskeat luonnolliset hiukset tarvitsevat vahvemman kehittäjän, kuten 40 tilavuus.

Osta väriaine

Väriaineet ovat välttämättömiä, jotta päästäisiin eroon siitä "kelta-oranssi" sävy ja antavat sinulle ihonväri vaaleita. Tämä on erityisen tärkeä, kun pyrkii menemään platinaa. Löydä väriaine vaalean sävyllä, jonka haluat. Tätä käytetään valkaisuprosessin jälkeen.

Luo valkaisuliuos

Nyt kun olet kotiin salongista kaikkien tärkeiden laitteiden ja valkaisuaineiden kanssa, pääset kotiin ja valmistaudu toimintaan - varmista, että teet tämän hyvin tuuletetulla alueella, koska valkaisuaine ja rakennuttaja erittäin vahva ja et halua saada sairastua tai vihaavaa.

On ohjeita, jotka tulevat valkaisuaineella, jonka olet ostanut. Noudata ohjeita ja laita oikea määrä valkaisujauhetta ja kehittäjä pienessä sekoitusastiassa. Jatka ainesosien sekoittamista, kunnes se on sekoitettu perusteellisesti. Kun olet valmis, seoksella on sinistä väriä - älä hälytä, tämä on mitä haluat.

Miten valkaista hiuksia

Levitä valkaisuaine

Kun olet seos käyttövalmis, irrota hiukset useisiin osioihin käyttämällä leikkeitä tai bobby-nastoja. Sovita applikaattoriharjan avulla harjan harjan seokseen ja maalata seos teidän säikeille. Haluat aloittaa toimintasi alareunassa ja työskennellä ylöspäin. Yritä välttää liian lähellä päänahkaa, koska se voi aiheuttaa polttamista iholle.

Jatka tätä prosessi, kunnes hiukset ovat täysin kyllästyneet. Varmista, että sinulla ei ole yhtään kappaletta puuttuu ja hiuksillasi on tarpeeksi valkaisuainetta, jotta se olisi kokonaan peitetty. Haluat ehkä saada ystäväsi auttamaan sinua tämän prosessin kanssa, jotta et menetä mitään kappaletta ja sinun on tehtävä uudelleen valkaisu.

Päälliset hiukset muovikääreillä

Kun olet tarkistanut kaksinkertaisen (ja triple), että hiukset ovat täysin valkaisussa, kääri hiuksesi ja laita muovikelmu päälle. Varmista, että ei ole säikeitä tarttumasta, koska et halua valkaisuainetta koskettaa ihoa, sillä se voi aiheuttaa ärsytystä.

Odota ja tarkista hiuksesi usein

Istu, tee kahvia, tee kynsiäsi - ajattele jotain, kun istut ja odota, että valkaisuainetta tulee voimaan. Kuitenkin 15 minuutin odotuksen jälkeen sinun on tarkistettava hiuksesi ja selvitettävä, onko se saavuttanut halutun sävyn.

Jos haluat tarkistaa hiuksesi, ota pieni hiusmarja ja käytä pyyhe pyyhkimällä valkaisuainetta ja tarkasta väri. Jos hiukset eivät ole vielä tarpeeksi vaaleita, käytä valkaisuainetta uudelleen tarkistamiesi säikeiden päälle ja aseta muovikelmu takaisin vielä 10 minuuttia. Jatka tätä prosessia 10 minuutin välein, mutta älä jätä valkaisuainetta yli tunnin ajan, koska se voi aiheuttaa vakavaa vahinkoa karjallesi.

Huuhtele hiukset kylmällä vedellä

Kun olet valmis valkaisuainetta ja olet saavuttanut täydellisen värisävyn, huuhtele valkaisuainetta vain kylmällä vedellä. ÄLÄ käytä shampooa, sillä se voi vahingoittaa lukkoja. Huuhtele kunnes hiuksesi on täysin valkaisuaine ja anna sen kuivua. Älä käytä hiustenkuivaajaa, koska se voi myös aiheuttaa liiallisia vaurioita.

Miten valkaista hiuksia

Luo väriaineesi

Nyt on aika luoda väriaine! (Muista, että jos haluat hiusten värin valkaisun jälkeen, sinun ei tarvitse sävyttää sitä.)

Käytä pienen, puhtaan sekoitusastian sekoittamalla yhden osan väriainetta, jossa on kaksi osaa kehittäjän tilavuudesta 20. Jatka ainesosien sekoittamista, kunnes se saavuttaa mukavan sinisen värisävyn.

Käytä väriainetta

Aivan kuten sinä valkaistit hiuksesi, sinun on käytettävä väriainetta samalla tavalla. Varmista, että hiukset ovat täysin kuivia tämän vaiheen kohdalle, poista hiuksesi ja käytä väriainetta kaikkialla. Varmista, että hiuksesi ovat täynnä väriaineita ja että kappaletta tai osaa puuttuu.

Odota 30 minuuttia

Kun hiuksesi on kastettu sävyyn, anna sen istua 30 minuuttia ennen huuhtelemista.

Onnittelut! Olet nyt vaalea pommi ja kaikki tulevat olemaan mustasukkaisia ​​kirkkaaseen, look-at-me -hattuun. Valmistaudu uskomaton aika flaunting teidän blondi lukot auringossa!

Miten valkaista hiuksia

Jälkihoito 

 • Sinun on vältettävä kuumia työkaluja mahdollisimman paljon. Valkaisu on erittäin kuivaa ja vahingoittaa lukkoja, ja haluat välttää liiallisia vaurioita pysymällä poissa kuumilta työkaluilta.
 • Älä yritä hieroa hiuksiasi liian usein, koska voit pestä värin ennemmin kuin haluat.
 • Kun hoidat lukkosi, varmista, että käytät violettia shampooja. Violetti shampoo pitää vaaleanharmaat näköiset kirkkaat ja vaaleat.
 • Käytä kylmempää vettä hiusten pesuessa ja vältä ylimääräistä kuumaa vettä, koska se voi olla haitallista.
 • Käytä aina syvähoitoa hiusten shampooingin jälkeen.
 • Jäähdytyslaitteiden jättäminen on erinomainen idea, koska ne voidaan jättää lukkoisi koko päivän lisäämällä kosteutta ja kosteutta, joka kestää.
 • Harkitse kaikkien luonnollisten tuotteiden kuten kookosöljyn tai oliiviöljyn käyttöä.
 • Kokoa hiusnaamari lisäämään hiustenne kosteutta.

Oletko koskaan valkaisseet omia hiuksiasi kotona? Kuinka teit sen? Mitä tuloksia oli? Jaa meille alla!

Leave A Comment

5 + 1 =