Kuinka värjätä hiuslilja: Vinkkejä ja vihjeitä sinun täytyy tietää

Jos on olemassa yksi suuntaus, joka ottaa hiusiteollisuuden myrskyn, on kiistatta PURPLE! Violetti hiukset - onko se kirkas ja elinvoimainen sävy tai jotain salaperäisempi ja rento - on jotain, joka on erittäin kiinnostava silmään. Se on melko järkyttävä sävy, ja hyvä shokki siihen. Jos olet kuolemassa sukeltaa tähän hiusten suuntaukseen, sinun on tiedettävä kaikki vinkit ja temput, jotta saavutat täydellisen varjosi.

Kuinka värjätä hiuslilja: Vinkkejä ja vihjeitä sinun täytyy tietää

Etkö voi odottaa värjäävän hiuslakkaasi? Tässä on tehtävä, mitä sinun tarvitsee tehdä ensin:

Tunne Purppuran sävy, jota haluat

Kun on paljon eri purppuranvärisiä valintoja, voi olla melkoinen haaste päättää yhdestä varjosta. No, hyvä uutinen et ole välttämättä omistaa asettua yksi sävy-sekoitus ja sekoittamalla kaksi sävyä yhdessä enemmän ainutlaatuinen sekoitus violetti sävyt on täysin hyväksyttävää. Mutta tietäen, kuinka kirkas tai tumma violetti on menossa, on ehdottomasti tiedettävä ennen kuin ostat hiusväri.

Jos sinulla on vaalean ruskeat tai vaaleat hiukset, vaihtoehdot ovat rajattomat. Vaaleanruskeat hiukset (jotka ovat lähes vaaleita) ja vaaleat hiukset (kaikki sävyt tummasta valoon) voidaan nopeasti muuttaa kirjaimellisesti kaikkiin purppuran sävyihin. Mene pimeäksi jotain salaperäisempää ja sultryyvää, tai mene vilkkaaseen ja out-of-this-maailmaan. Jopa hauska lila tai pastelli purppura on helppo saavuttaa, kun käsitellään kevyitä hiustyyppejä.

Jos sinulla on tummanruskeat tai mustat hiukset, sinulla on rajoitetumpi vaihtoehto: Jos sinulla on tummat hiukset, et voi vain käydä kauneudenhoitotuotteissa ja ottaa valintasi. Ellet valinnut pimeää sävyä purppuraa, sinun täytyy keventää lukkoasi ennen kuin yrität vaaleaa sävyä purppuraa.

Kuinka värjätä hiuslilja: Vinkkejä ja vihjeitä sinun täytyy tietää

Valkaiseminen hiuksillesi ennen kuolemaa

Kuten edellä mainittiin, jos sinulla on tummat hiukset aluksi, sinun on ehdottomasti sytytettävä lukkoasi ennen purppuran väriaineen käyttöä. Ja kyllä, viittaan valkaisuun.

Valkaiseva hius ei ole niin kova kuin näyttääkin. Sinun tarvitsee vain ostaa valkaisuainekerros ja sekoittaa kehittäjä ja jauhe. Kun se on perusteellisesti sekoitettu, lisää hiuksesi neljään yhtä suureen osaan. Varmista, että valkaisuainetta käytetään hiuksillesi nopeasti; tuhlaa liikaa aikaa yhdelle osalle toisin kuin toinen tarkoittaa, että hiukset kääntyvät kevyemmiksi eri alueilla ja tummuvat muissa. Tästä syystä mene niin nopeasti kuin pystyt, mutta varmista, ettet menetä mitään säikeitä.

Hiukset, jotka ovat hyvin tummia - mustia tai lähelle mustia - todennäköisesti täytyy valkaista hiuksiaan useita kertoja ennen kuin he todella yrittävät mennä purppuraan. Jos näin on, jatka valkaisuainetta kunnes hiukset ovat saavuttaneet riittävän vaalean sävyn.

Muista: varmista aina, että käytät hiuksia hyvin ennen ja jälkeen valkaisu, varsinkin jos sinun on valkaistava hiuksesi useita kertoja. Jos haluat valkaisua kaksi tai kolme kertaa, yritä avata ne mahdollisimman paljon ennen kuin hiukset ovat liian vaurioituneet. Jos hiukset vaurioituvat vain yhden käyttökerran jälkeen, pidättäytyä valkaisusta ja yritä löytää toinen violetti sävy.

Kuinka värjätä hiuslilja: Vinkkejä ja vihjeitä sinun täytyy tietää

Minkälaisia ​​väriaineita kannattaa valita: väliaikainen, puolijalokas tai pysyvä?

Kun päätät täydellisestä purppuranväristä, seuraava päätös purppuraprosessissa: millaisen väriaineen pitäisi ostaa?

Hiusväreissä on todellakin vain kolme vaihtoehtoa, ja ne sisältävät: tilapäisen, puoliksi pysyvän ja pysyvän.

Temporary Purple Hair Dye

Jos aiot vaihtaa tyyliä lyhyellä aikavälillä ja haluat vain sen parin päivän maksimissa, sinun on investoitava jollekin tilapäiselle hiusvärille.

Väliaikainen violetti hiusväri on erittäin helppokäyttöinen, mutta ongelmana on vain yksi tai kolme pesua. (Ellei hiuksesi pidä väri hyvin, jossa se voi kestää kolmesta kuuteen pesua).

Jos haluat vain vaihtaa sen päivän tai tapahtuman, suosittelemme ostamaan vain tilapäistä väriainetta. Se on myös loistava vaihtoehto, jos haluat nähdä, miltä näyttävät violetilla hiuksilla ennen pysyvää ratkaisua. Loppujen lopuksi purppura on valtava muutos ja haluat varmistaa, että pidät siitä ennen kuin olet juuttunut siihen useita kuukausia loppuun.

Jos haluat, että tilapäinen väriaine kestää kauemmin, sinun pitää jatkaa uudelleen muutaman päivän välein, jotta väri pysyy värikkäinä ja tuoreina. Tämä voi olla valtava kipu, jos rakastat väriä, ja siksi jos päätät rakastua uuteen sinuun, on suositeltavaa käydä puoliksi pysyvästi tai pysyvästi hiusväriasi.

Kuinka värjätä hiuslilja: Vinkkejä ja vihjeitä sinun täytyy tietää

Semi-pysyvä violetti hiusväri

Toinen loistava vaihtoehto galille, joka ei halua sitoutua purppurahiuksiin, on valita puoliksi pysyvä violetti hiusväri. Erona tässä väriaineessa on se, että se pesee kolmesta kuuteen pesuohjelmaan, joten mitä vähemmän sinä pese hiuksesi, sitä kauemmin se kestää. (Ellei tietenkään, kuten aiemmin sanoimme, hiuksesi pitävät värin hyvin, jolloin se kestää pitkään).

Pysyvä purppura hiusväre

Viimeisenä mutta varmasti vähäisimpänä on luonnollisesti pysyvä hiusväri!

Pysyvä hiusväri on juuri se, miten se kuulostaa: se on pysyvä (kunnes juuret kasvavat, tietenkin). Joten jos olet täysin valmis ryhtymään purkamaan purppuranväriseen maailmaan, epäilemättä haluat ostaa pysyvän hiusvärinne haluamallasi värillä.

Huomaa, että pysyvä hiusväriaine ei aio pestä ajan myötä - se pysyy väriltään suurimmaksi osaksi, mutta voi olla jonkin verran häipymistä. Lue, mitä haluat tehdä, kun hiukset alkavat häipyä!

Kuinka värjätä hiuslilja: Vinkkejä ja vihjeitä sinun täytyy tietää

Häivytys pois

Riippumatta siitä, minkälaisen väriaineen käytät - onko se tilapäinen, puolipitkä vai pysyvä - väriisi häipyy; joka on valtava bummer nähdä kuinka violetti hiukset on niin vilkas valitus heti väriaine on valmis! Mutta älä huoli, tytöt, on olemassa muutamia tapoja, joilla voit estää haalistumisen ja nauttia tästä herkullisesta eksoottisesta sävystä kauemmin.

Käytä uudelleen väriainetta, kun se alkaa hajota: Helpoin tapa varmistaa, että hiukset näyttävät tuoreilta, kun värjäys aloitettiin ensimmäisenä päivänä. Tämä automaattisesti luo lukosi sinä sen valitsemaasi purppuraan.

Käytä puolikiinteää pysyviin hiuksiin: Pysyvät hiukset kestävät paljon, JOTKA kauemmin menettää värinsä ja haalistuvat, mutta muutaman viikon kuluttua halutaan kuivata elastisuus jälleen. Voit halutessasi värjätä hiuksesi puoliksi pysyvillä hiusväreillä sen jälkeen, kun olet pysyvästi värjäänyt hiustesi purppuraa. Tämä on nopea korjaus ja se toimii kuin taika joka kerta!

Käytä värinvahvistintuotetta: markkinoilla on useita eri värinvahvistimia. Värin värinvahvistimen ostaminen antaa heti purppuran hiuksille rohkean vetoomuksen. Toinen vaihtoehto on heittää joihinkin punaisiin tai sinisiin tehosekoittimiin, jotka voivat vaihtaa tyylisi hieman ja antaa purppuran hiuksille burgundin tai indigon valetun. Kuinka hauskaa!

Käytä Color Refresher Shampoo: Hiustenlähtöä hiustenlähtö on tärkein syy haalistumiseen. Paras tapa varmistaa, että hiusten väri ei haalistu, on taistella sitä oikealla lähteellä - suihkussa! Siellä on paljon erilaisia ​​väriaineiden shampooja, jotka kaikki työskentelevät häipymisen torjunnassa. Värin virkistysampulla käytössään usein varmistetaan, että hiukset pitävät sen sävyt pitkään aikaan. Vaikka muut shampoot poistavat värin, värisävyt shampoot ravitsevat väriä ja tekevät siitä elävämmän ja jännittävän - juuri haluamallasi tavalla.

Ei ole kieltävä, että violetti hiukset ovat täysin hauskoja, omituisia, eksoottisia ja TRENDY! Ja vaikka purppuraiset hiukset saattavat kestää hieman enemmän ylläpitoa kuin muut värisävyt, se kannattaa aikaa ja energiaa, kun poistut talosi kanssa vakavasti kasvojesi värityksessä. Haluatko valita tumman, salaperäisen värisävyn tai valita jotain vilkkaampaa ja naisellisempaa, sinun on pakko kääntää päitä jokaiseen askeleeseen. Älä unohda - kevyemmät violetit sävyt vaativat kevyempiä tukikohtia!

Onko sinulla purppurahiuksia? Minkä varjon päätit ja miten se muuttui? Jaa purppuran hiusraporttisi meille alla ja lähetä vinkkisi ja temppuja pitämään hiukset näkymä FLAWLESS ympäri vuoden!

Leave A Comment

4 + 1 =