Kuinka värillinen musta hiusväri

Ei ole mikään salaisuus, että mustat hiukset ovat kaikkein viettelevin ja houkutteleva. Mutta jos olet tylsistynyt suihkumusiikkijuosteista ja tarvitset vaihtavan vauhtia tai vain vihasi äskettäistä mustahiusväristystyötäsi, sinun on tiedettävä, miten keventää mukava, rikkaus ruskea sävy. Onneksi olitpa sitten luonnollinen musta tukkainen kaveri tai boxed musta kauneus, kuolee musta tukka ruskea on helpompaa kuin luulet.

Kuinka värillinen musta hiusväri

Ensinnäkin: Arvioi syytesi

Ennen edes ajatella kun suunnittelet kauneushalleen, sinun on arvioitava tekosi saadaksesi oikean väriaineen.

Mitä sinun tarvitsee tietää on tämä:

  • Jos hiuksesi ovat luonnollisesti mustia, sinulla on ns. Neitsyt hiukset. Hiuksillesi ei ole tehty kemiallisia prosesseja. Neitsytkarva on uskomattoman helppo värittää ruskeaksi (tai jopa vaaleaksi), koska ei ole luonnottomia värejä säikeissä.
  • Toisaalta, jos hiuksesi on värjätty, sinulla ei ole niin helppoa aikaa kevyempään sävyyn. Värjätyt mustat hiukset tarvitsevat käydä läpi useita muita vaiheita, ennen kuin ruskeat hiukset voidaan saavuttaa, ja ensimmäinen askel, jonka sinun on tehtävä, on käyttää hiusten värjäämien poistoa yrittääkseen saada niin paljon keinotekoista väritysä lukkoasi varten sileämmäksi siirtymiseksi. Kuinka värillinen musta hiusväri

Kuinka värjättää luonnollisesti mustat hiukset keskitasolle / tummanruskeaksi

Jos aiot ottaa neitsyt mustat lukot tummanruskea tai keskiruskea sävy, se on melko yksinkertainen prosessi. Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on ostaa ruskea hiusväri, haluamasi halutun sävy, yksi 30-volttimolekyylilevy ja kaikki tarvittavat työkalut, jotka tarvitsevat sinut lukitsemaan. Siksi sinun täytyy sekoittaa nämä yhdessä, koska kehittäjä keventää lukkosi haluttuun tumman tai keskiruskin väriin samalla, kun väriaine itse sävyttää hiukset ja pitää sen oikeassa varjossa.

-Varmista, että koko karsi on peitetty värillä. Älä jätä mitään osia tai paloja tai haluat käyttää väriä uudelleen toisena päivänä.

-Kun olet varmistanut, että lukot ovat täysin värjättyjä väriaineeseen, jätä se jopa 45 minuutin ajan (tai niin kauan kuin se vie sinut haluttuun ruskeaan sävyyn).

-Huuhtele väriaine ja nauti uusista ruskeista lukkoista. Jos huomaat, että väri on liian "lämmin" sinulle, voit käyttää väriainetta, jossa on tuhkan ruskea sävy.

Kuinka värjättää luonnollisesti mustat hiukset vaaleanruskeiksi

Jos haluat mieluummin ottaa luonnolliset mustat lukosi vaaleanruskeiseen sävyyn, prosessi muuttuu hieman monimutkaisemmaksi. Sinun on valkaistava hiuksesi ensin ennen kuin käytät vaaleanruskeaa sävyä, jota et halua, sillä mustesuihkutulpat eivät pääse vaaleaseen väreihin ilman, että niitä esivalotetaan.

Kun olet lopettanut mustahiusten valkaisuun, valitse haluamasi laatikko, jossa on vaaleanruskea sävy ja aseta se lukkoosi. Jälleen muistaa, että kaikki laitteet ovat välttämättömiä kuten harja ja kulho helpottamaan käyttöä.

Miten valita oikea Brown Hair Dye

Luulisi, että se on yhtä helppoa kuin trotting alas paikallisen kauneuden kauppa ja ostaa ruskeat hiukset haluat, eikö? Mutta se ei ole niin yksinkertaista.

Näet, mustat hiukset ovat luonnollisia punaisia ​​ja kuparipigmenttejä, jotka ovat helposti havaittavissa, kun säikeet kevennetään. Tämän vuoksi sinun on oltava varovainen, kun valitset laatikon hiusväri, joka sopii sinulle sopivaksi.

  • Kun haluat luonnollisen näköisen ruskean tuloksen, sinun on ostettava ruutupakka, joka on tuhkan ruskeaa sävyä.
  • Jos etsit lämpimämpää, rikkaampaa ruskeaa sävyä, on välttämätöntä ostaa laatikkomainen väri, jolla on luonnollinen ruskea sävy.
  • Jos haluat taustalla olevien punasilmäisyyksien elpymisen vielä entistäkin, voit käyttää ruskea laatikkoa hiusväriaineella, jolla on jo punaisia ​​tai tummia sävyjä.
  • Vaaleanruskeille hiuksille on ensin valkaistava hiuksesi keventää sitä ennen kuin käytät minkä tahansa vaalean ruskean hiusvärin hiusvärin, jonka haluat. Kuinka värillinen musta hiusväri

Kuinka värjättää mustat hiukset, jotka eivät luonnollisesti ole mustia

Valitettavasti kuolevat mustat hiukset, jotka eivät ole luonnollisesti musta, on paljon pidempi ja vaikeampi prosessi. Näet, että ruskean hiusvärin soveltaminen mustat hiukset päälle tekee kirjaimellisesti mitään. Keinotekoisia mustia hiuksia ei voida keventää heti, kun ne eivät nosta väriä. Se ei kuitenkaan ole mahdotonta.

Aloita valkaisemalla hiustesi

Koska pahviset mustat hiukset eivät kevyitä yksinään, sinun on tehtävä se hiuksillesi. Jos haluat keventää lukkosi, sinun on käytettävä jauhevalkaista sekoitettua 20-volttimainen kehittäjä. Sekoita ja levitä vapaasti lukkoosi. Varmista, ettet unohda yhtä osaa tai sinun on toistettava prosessi.

Kun olet leikattu hiuksiasi ja levittänyt valkaisuainetta perusteellisesti juuresta kärkeen, jätä valkaisuainelajit jopa tunnin ajan. Koska erilaiset hiukset kestää eri aikaa valkaisuainetta, varmista, että tarkistat hiuksesi niin usein (5-10 minuutin välein on täydellinen). Tarkista sävy, mutta myös tarkista hiustenne terveys, sillä valkaisu voi olla hyvin voimakasta ja tuhoisaa lukkoihin.

Tiedät, että valkaisuhoito on valmis, kun olet saavuttanut oranssin tai punaisen värisävyn. Älä pelkää - tämä ei ole lopputulos, mutta se on välttämätön askel sen varmistamiseksi, että tummat hiukset muuttuvat ruskeiksi sävyiksi.

Siinä tapauksessa, että hiukset ovat epäterveellisiä tai kuivia, sinulla on oltava hoitoaine kädessä auttamaan lukosi terveydentilassa. Pese valkaisuainet kylmällä lämpimällä vedellä, shampoolla ja kunnolla kunnolla hiuksesi. Voit myös halutessasi laittaa koko päivän hoitoaineen, kun olet valmis suihkussa, joten hiukset voivat saada pehmeyttä ja ravinteita jopa uinnin jälkeen.

Väritä hiukset käyttäen tuhkaa ruskeaa sävyä

Kun olet kuollut laatikkoa mustat hiukset ruskeaksi, sinä on pakko ostaa tuhkan ruskea sävy, kun haluat sävyttää punaiset sävyt lukkosi ja tuhka ruskea tekee tämän automaattisesti. On suositeltavaa, että ostat tuhkan ruskea sävy, joka on yksi sävy kevyempi kuin mitä haluat hiuksillasi, ei todennäköisesti tartu kevyempiin sävyihin vaan asettuu mukavaan luonnolliseen näköiseen sävyyn.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa, kun kuolee hiukset ruskeaksi:

  • Pysyvä hiusväri. Tämäntyyppinen hiusväri on juuri se, miten se kuulostaa pysyvältä. Se tarjoaa kestävän coorin, jota ei tarvitse värjätä uudelleen tai värjätä yhtä usein.
  • Semi pysyvä hiusväri. Tällainen hiusväriaine ei kestä niin kauan, ja sitä on käytettävä usein, jotta se säilyisi. Kuitenkin se on paljon vähemmän haitallista lukkosi kuin pysyvä hiusväri. Jos hiukset ovat epäterveellisessä ja kuivassa puoli, voit halutessasi tarttua semi-pysyvään hiusten värjäykseen, kunnes hiuksesi ovat paremmassa kunnossa.

Haluatko valita pysyvän hiusvärin tai semi-pysyvän hiusvärin, se on helppo murata lukko haluttuun ruskeaan sävyyn. Sekoita hiusväriaine 10 tilavuusperoksidilla ja perusteellisesti kyllästytä hankaa. Kun kaikki hiukset on peitetty ruskealla värillä, jätä se, kunnes olet saavuttanut halutun ruskean sävyn. Muista tarkistaa hiuksesi usein, sillä väritys voi olla pitkä tai lyhyt prosessi riippuen siitä, kuinka hyvin hiuksesi vastaavat kuolevaa prosessia.

Kuinka värillinen musta hiusväri

Huolehtiminen Brown Hair

Onneksi hiusten kuoleminen ruskealla sävyllä ei ole niin kova hiuksille kuin valkaisu. Useimmissa tapauksissa, joissa luonnollinen musta tukkainen sävy menee ruskeaksi, ei ole mitään erityistä jälkikäsittelyä, joka on toteutettava. Yksinkertaisesti käyttää hoitoaineesi usein ja pitäen karhunne hyvänä terveydentilaa riittää. Sinun on kuitenkin aina käytettävä hiusväriä uudelleen muutaman viikon kuluttua, kun havaitset jonkinlaisia ​​häipymistä.

Toisaalta, jos käytät valkaisuainetta kuoleman aikana, sinun on otettava erityistä huolta karjasi valkaisu aiheuttaa paljon traumaa lukot.

-Jäähdyttävät hoitoaineet ovat ehdottoman välttämättömiä hiusten valkaisun jälkeen. Jätä o-hoitoaineet varmistavat, että hiukset korjataan ja kosteutetaan koko päivän ja yön ajan.

-Toinen vaihtoehto on antaa karjallesi kosteuttava hiusnaamari. Näistä on paljon saatavilla lähikaupassasi, mutta voit myös heittää itse oman hiusnaamasi helposti. Yksi hieno DIY hiusnaamari on seuraava:

2 ruokalusikallista oliiviöljyä

2 teelusikallista kookosöljyä

1 ruokalusikallinen hunajaa

1 iso muna

Sekoitetaan ja levitetään perusteellisesti karjuasi. Jätä tämä käsittely ennen pesemistä viileällä vedellä. Toista 2 kertaa viikossa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

-Kokeile kaikkia luonnollisia lääkkeitä, kuten kookospähkinäöljyä ja oliiviöljyä. Nämä öljyt ovat runsaasti ravintoaineita ja ne voivat parantua ja kosteuttaa lukot helposti.

-Yritä olla käyttämättä liikaa kuumia työkaluja sileäsi, sillä ne ovat voimakkaasti kuivuvia hiusnauhoille. Jos haluat käyttää kuumaa työkalua, ota hoitoa etukäteen. Näitä erikoistuotteita on erityisesti suunniteltu huolehtimaan hiuksista ennen kuumien työkalujen käyttöä.

Katso? Mustan hiuksen siirtyminen ruskeisiin hiuksiin ei ole kovin vaikeaa. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että luonnolliset mustat hiukset ja mustat tukat vaativat eri askelia, jotta saavutat haluamasi ruskean sävyn. Kiinnittäkää huomiota siihen, kuinka käytät väriainetta, varmistamalla, ettei säikeitä jää koskemattomaksi tasaisten tulosten saavuttamiseksi. Nauti uudet kauniit ruskeat harjut!

Oletko koskaan värjää hiuksesi mustaksi ruskeaksi? Kuinka se meni? Mitkä olivat tulosi? Mitä vaiheita olette tehneet? Jaa meille!

Leave A Comment

8 + 2 =