8 tapaa väliaikaisesti värjää hiuksesi

Etsitkö hiusten värin muutosta, mutta et halua pysyviä ja haitallisia kemiallisia hiusvärejä? Voit ilmaista luovuutesi sijaan pysyvällä, tilapäisellä hiusten värjäyksellä! Se on hauskaa, ohikiitävä ja erittäin helppo tehdä kotona. On olemassa monia tilapäisiä hiusten värjäysmenetelmiä, mutta olemme valinneet 8 tapaa väliaikaisesti värjää hiuksesi jotta saat parhaan vaihtoehdon lukitsemiseksi nopeasti ja reversiivisesti.

Tulokset vaihtelevat usein erilaisten hiustyyppien, värien ja olosuhteiden vuoksi, mutta kaikki nämä tekniikat on kokeiltu, testattu ja todistettu tuottavan hyviä tuloksia, jos niitä tehdään oikein. Väliaikaiset hiusvärit ovat erinomaisia ​​kokeilemassa uusia ulkonäköjä, kokeilemassa upeaa hauskaa juhlatilaan tai yötilaan tai yksinkertaisesti ilmaisemaan nykyistä tunnelmaa tai persoonallisuutta. Mahdollisuuksia rajoittaa vain mielikuvitus!

1. Hiuslakkaus

Temporary_hair_dye_02

Hiuslakkaus on yksi helpoimmista tavoista lisätä tilapäinen väripino hiuksillesi. Se on helppo levittää ja se kestää muutaman tunnin kuluttua (riippuen siitä, kuinka usein kosket hiuksiasi!) Tai kun pese hiuksesi. Se toimii sekä kevyillä että tummilla hiuksilla, eikä se vahingoita lukkoja millään tavalla. Tarvitset asianmukaiset pehmeät liidut pastellit - EI normaalia liitua, koska tämä ei toimi. Se voi olla sotkuinen, joten saatat haluta pukeutua vanhaan t-paidtaan ja käsineisiin, kun käytät liituta hiuksillesi. Kesto: milloin tahansa muutaman tunnin ja kahden päivän välillä.

Miten:

Temporary_hair_dye_03

Tummat hiukset:

 • Märkä hiusleikkaus ja kampa sitä varovasti
 • Kosketa valittua väriä pastellisi hieman ja hiero sitä hiuksillesi alaspäin (ei koskaan ylöspäin, tämä aiheuttaa ristikoita)
 • Jätä ilmalle kuivaksi ja sulje sitten väri lämmöllä sileän raudan tai kiharrusrenkaan avulla
 • Tyyli hiukset ja yritä välttää koskettamalla sitä!

Vaaleat / vaaleat hiukset:

 • Pidä hiuksesi kuivana (kostea vain, jos haluat pidemmän väriä)
 • Kierrä osa hiuksista ja aseta haluamasi väri kuivalla liidulla
 • Sulje lämpöä (sileä rauta tai kiharat)

2. Temporary Hair Color Spray

Temporary_hair_dye_04

Väliaikainen hiusväri spray on hauska tapa värjätä hiukset hullu, kirkkaat värit. Voit käyttää sitä vaihtamaan hiusväriäsi päivälle, ja voit jopa käyttää stensiilejä suihkuttaa kuvioita hiuksillesi! Jotkut värilliset hiuslisäkkeet sisältävät kimallusta, mikä tekee niistä täydellisiä hienoja mekkoja tai juhlia varten. Väri pesee yhden shampooman jälkeen, joten voit kokeilla mitä tahansa haluamaasi väriä. Jos sinulla on erittäin vaaleat vaaleat hiukset tai valkaistut / värjätyt hiukset, väri saattaa tahrautua tai tulla hauskaksi, joten voit kokeilla jotain muuta tilapäistä hiusten värjäysmenetelmää sen sijaan. Kesto: muutama tunti, tulee ulos yhdellä perusteellisella pesulla.

Miten:

Temporary_hair_dye_05

 •  Ravista kantta hyvin ja pidä sitä noin 20 cm päässäsi, ennen kuin ruiskut väriä hiuksillesi.
 • Jos haluat käyttää useita värejä, käytä paperipyyhkeitä, jotta ne peittävät hiusneulat, jotta ne pysyvät erillisinä. Tämä mahdollistaa entistä kirkkaammat värit.
 • Pitkät hiukset saattavat tarvita vähintään kaksi kynää täyden värinpään kohdalle.
 • Ole varovainen, ettei hengitä suihketta tai ota se silmiin!

3. Anastasia Hypercolor Brow ja hiusveri 

Temporary_hair_dye_06

Anastasia Hypercolor Brow ja hiusveri on tuote, joka on tehty erityisesti väliaikaisen värin asettamiseen hiuksillesi. Se on paljon helpompaa kuin liidit, ja kirkkaat jauhemaalit ovat uskomattoman eloisia kaikissa hiusväreissä. Kuitenkin värien käyttäminen on aikaa vievää ja erittäin sotkuista, joten sinun on valmistauduttava asianmukaisesti estämään vaatetuksen tai vastapesien värjääminen! Oikeilla työkaluilla saat upeita tuloksia. Kesto: mistä tahansa välillä 5-18 tuntia, ja se pesee heti.

Miten:

Temporary_hair_dye_07

 •  Valmista huolellisesti - tarvitset hoitovälineen tai hiusseerumin, jotta saat tukikohdan hiuksille, hiuslakka, harja, käsineet, vanhan pyyheliinan tai t-paidan ja hiuslangat. On parasta soveltaa väriä kylpyhuoneessa, koska se on hyvin sotkuinen prosessi.
 • Harjaa hiukset ulos, käytä hiustesi vartalohoitoa ja jakaa sen osiksi. Irrota leikkeet muista hiuksista leikkeillä, jotta värit eivät pääse juoksemaan toisiinsa.
 • Laita käsineesi, peitä pyyhe olkapäillesi, ja tee hiekkakappaleesi ja peukalon väliin yksi värilevy. Vedä sitä alaspäin (ei koskaan ylöspäin) värin käyttämiseksi. Toista, kunnes saat halutun värin voimakkuuden.
 • Aseta hiuslakalla ja tyyli tavalliseen tapaan!

4. luomiväri

Temporary_hair_dye_08

Värien värjäys luomiväreillä on halvempi vaihtoehto hankkia kohtuuttomia väliaikaisia ​​hiusväriaineita, kuten Anastasia Hypercolor tai Hair Flairs Color Rub, ja se antaa yhtä vilkkaan värin. On parasta käyttää luomiväriä, joka tulee pienissä kattiloissa tai altaissa, joten voit hieroa sen suoraan hiuksiisi sen sijaan, että sekoitat väriainetta. Suosittelen käyttämään vanhaa luomiväriä eikä suosikkiasi tai kalleinta tuotemerkkiä, vaikka kuinka kaunis väri olisi. Se on hieno tekosyy käyttää sitä hullunväristä kirkasvalosarjaa, jota ostit vähän takaisin ja jota ei koskaan kokeillut! Kesto: muutamia tunteja, riippuen siirron määrästä. Pese heti ulos.

Miten:

Temporary_hair_dye_09

 • Kuten sinä värjättäessäsi hiukset Hypercolor-ruukkuilla, suojele vaatteet ja ihoasi pyyhkeellä olkapääsi päälle ja käytä käsineitä. Se voi saada hyvin sotkuisia!
 • Hiero hieman kosteutta hiusten osaan, jonka haluat värittää, ja harjaa hiukset huolellisesti.
 • Siirrä potin hiusnauman ja peukalon väliin ja hiero alaspäin värin sovittamiseksi. Pidä väriä, kunnes olet tyytyväinen tulokseen.
 • Käytä hiuslakkaa värin tiivistämiseen - tämä ei ehkä aina toimi, joten kokeile eri tavoin (lämpö, ​​muut hiustuotteet).

5. Ruoan väritys

Temporary_hair_dye_10

käyttämällä elintarvikeväri (sellainen, jota ostat pienissä pulloissa supermarketin leivonta-osassa) on uskomattoman helppo tapa värjätä hiuksesi. Se on teknisesti puoliksi pysyvä hiusväriaine, koska se kestää useita pesuja ja saattaa viipyä kuukausia kevyissä vaaleissa hiuksissa. Pidä tämä mielessä, ennen kuin värjätään hiustesi jokaisen sateenkaaren väriä, sillä se voi olla kiinni niin, jos hiukset ovat kevyempiä ja imukykyisempää! Ruoan väritys toimii hyvin värin koko päällä, kunhan levität sitä tasaisesti. Kesto: 1 viikko 3 kk, riippuen hiustyypistä ja väristä.

Miten:

Temporary_hair_dye_11

 • Vedä pyyhe hartioiden yli ja kaada valikoituja ruoka-aineistoja kertakäyttöiseen kuppiin.
 • Levitä väriä tasaisesti hammasharjan avulla. Varmista, että väri pysyy poissa iholta korvien, kasvojen ja kaulan ympärillä. Se saattaa tahraa, joten suosittelemme suojaamaan hiusviivaasi vaseliinilla ennen aloittamista.
 • Jätä hiukset imeä väriaine 15 minuuttia.
 • Puhalla hiukset ja älä pese sitä vähintään 24 tuntia. Ensimmäinen pesu luultavasti poistaa ylimääräisen väriaineen, joten käytä vanhoja pyyhkeitä tahrojen välttämiseksi.

6. Kool Aid

Temporary_hair_dye_12

Kool Aid hiusväreinä on monia sekalaisia ​​arvosteluja. Tämä kirkkaanvärinen mehutiiviste voi värjätä hiukset kauniisti, mutta se voi myös tahraa hiuksia tai vahingoittaa sitä - se riippuu suuresti hiuksistasi ja menetelmästänne. Suosittelemme, että kokeilet sitä ensin hiustesi kärjillä tai vain yhdellä säikeellä, jotta näet kuinka hiuksesi reagoi. Näin voit estää hiusten värirauhoitukset! Värit ovat eloisat ja kirkkaat, ja sovellus on melko helppoa. Täydellinen dip-dying ja ombre. Kesto: 1 viikon ja 6 kuukauden välillä!

Miten:

Temporary_hair_dye_13

 • Valitse väri (tai värien sekoitus) makeuttamaton Kool Aid tai samanlainen värillinen mehu tiivisteen ja ostaa vähintään 3 pussia, vähemmän hienovaraista väriä ja enemmän erittäin kirkas väri.
 • Sekoita pussien sisältö kulhoon, jossa on erittäin kuuma tai kiehuva vesi. Jätä se jäähtyä vähän, koska et halua vahingoittaa hiuksia.
 • TAI, sekoita Kool Aid kulhoon, jossa on yksinkertainen valkoinen hiustenhoito, kunnes saat haluamasi värin.
 • Vedä pyyhe yli olkapäät, laita käsineet ja hiutele hiukset liuokseen, jättäen sen värilliseen veteen 2-5 minuutin ajan. Kun hoito-versio on, maalata sitä hiuksesi hiusväri harjalla.
 • Poista hiukset ja pyyhi se vanha pyyhe ja / tai paperipyyhkeitä. Tämä voi olla sotkuinen!
 • Anna hiusten kuivua ja pese se kylmässä vedessä. Jos haluat hiuksesi pysyvän erittäin kirkkaina, voit antaa sen kuivua ja pestä vain 24 tunnin kuluttua.

7. Värillinen ripsiväri

Temporary_hair_dye_14

Värillinen ripsiväri on erittäin helppokäyttöinen, ja se sopii hyvin värillisten juovien lisäämiseen hiuksillesi tai luodakseen dip-värjättyä vaikutusta vinkkeihin. Voit ostaa värillisiä ripsiväriä enimmillään myymälöissä myytäviä myymälöitä, vaikkakin värialue on vähän rajallinen. Vedenpitävä ripsiväri tarjoaa parhaan tuloksen, koska se ei siirry. Kesto: yksi shampoo.

Miten: 

Temporary_hair_dye_15

 • Jos sinulla on vaaleat tai vaaleat hiukset, käytä väriä ripsivahvilassa vain alaspäin. Anna kuivua, ja olet hyvä mennä!
 • Jos sinulla on tummat hiukset, saatat joutua käyttämään ensin valkoista ripsiväriä alusta, jotta väri erottuu. Voit jopa käyttää sitruunamehua keventämällä hiusvärejä ennen värin lisäämistä, mutta muista, että kohokohdat kestävät paljon pidempään kuin käytät väriä! Voit luoda luonnolliset kohokohdat sitruunamehulla sekoittamalla tuorepuristettua sitruunamehua, jossa on jäänmurtajaa ja teelusikallista oliiviöljyä. Levitä liuos hiusten osaan, jonka haluat keventää, ja sitten vain istua auringossa jonkin aikaa!

8. Värilliset pestävät merkinnät

Temporary_hair_dye_16

Värilliset merkit ovat toinen nopea ja helppo tapa tilata väliaikaisesti hiuksesi. On olemassa monia menetelmiä värjäämään hiuksesi merkkejä, jotka vaihtelevat lukkojen värjäyksestä nipin kanssa nestemäisellä väriaineella musteen kanssa, mutta olemme valinneet helpoimman keinon säästää aikaa ja sotkuisia kokeita. Kesto: 1 viikko - 1 kuukausi

Miten: 

Temporary_hair_dye_17

 • Valmistele käsineillä ja paperipyyhkeellä tahrojen estämiseksi ja käytä vanhaa t-paitaa.
 • Poista merkkilangan takaosa ja vedä muoviputki, joka pitää väriaineenvahvistettua huopaa.
 • Käytä käsineitä, katkaise putki auki ja vedä huopa ulos. Märkää sitten muutamia pisaroita vettä niin, että väri muuttuu helposti.
 • Hiero huopaa hiuksesi alaspäin, kunnes saat haluamasi värin. Sinun on ehkä purjettava väri huovasta hiuksillesi.
 • Anna sen kuivua ja asettaa hiuslakalla.

Nämä ovat parhaita tapoja tilapäisesti värjää hiuksesi - oletko kokeillut jotain näistä menetelmistä? Kerro meille mielipiteesi ja kokemuksesi kommentteihin!

Leave A Comment

− 1 = 7