50 Trendikäs laatikko kampaukset kampaukset

Box punokset ovat tyylikkäitä, eksoottisia, käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Kampaus on enimmäkseen sopiva karvaisiin hiuksiin, joita on vaikea tyyli. Kuitenkin naiset, joilla on suorat hiukset, voivat kokeilla sitä myös. Voit testata useita erilaisia ​​kampauksia sekä runsaasti väriyhdistelmiä ja pituuksia. Tässä on 50 trendikkäintä laatikko punokset tyyliä sinun pitäisi tarkistaa tämän kauden.

1. Tyylikäs Bobin sivuhaarukka

laatikko braid hairstyle_01

kautta Instagram / mimi_braiding

Jos rakastat puoliväliäsi ja haluat säilyttää sen, voit tehdä sen, vaikka harkitsit laatikkomallia. Ammattilainen tietää tarkalleen, kuinka muotoilla hiuksesi niin, että leikkauksesi pysyy ehjänä. Mitä kampaukseen, tyylikäs pulla ja jakaminen varmasti kääntää joitakin päätä ympärillä.

2. Pitkä Chic Brown laatikko punokset 

laatikko braid hairstyle_02

kautta Instagram / cachos_e_trancas

Joskus tyylikäs laatikko punottu hairstyle on luonnollinen tyyli. Jos kuitenkin tuntuu, että tarvitset muutosta, voit harkita hiusten kuolemista. Kevyempi vivahde voi olla juuri sitä mitä tarvitset tämän kuuman kesäkauden aikana. Kermainen ruskea, esimerkiksi, on kiehtovaa ja se todella tuo esille luonnolliset kasvosi piirteet.

3. High Bun purppura aksentteja 

laatikko braid hairstyle_03

kautta Instagram / taytrancinhas

Yksinkertainen korkea pulla on ihanteellinen, kun se on kuuma ulkona. Tee se volyymi ja anna sille vihje omaperäisyydestä, jossa on violetti aksentti. Tällä tavalla punokset näyttävät erilaisilta ja ainutlaatuisilta.

4. Vihreä laatikko punokset puolin pulla

laatikko braid hairstyle_04

kautta Instagram / trancadasbr

Muutos on hyvä, varsinkin kun pyrkii jotain parempaa. Vaikka vihreä ei ole keskimääräinen hiusväri, paletti tekee heti laatikon punokset pop. Ovatko lukot sidottuna valtavaan pullaan ja anna värit paistaa.

5. Extra Long Ponytail 

laatikko braid hairstyle_05

kautta Instagram / that_hair_prodigy_andrea

Et voi koskaan mennä vikaan ylimääräisen pitkällä rattaalla. Käytä hiuslakkaa kääreinä ja lisää tyyliä innovaatioihin. Saat lisävaikutuksen voit kääntää ponnahduslautan toisella puolella, jotta lukot näyttävät leikkimielisemmiltä.

6. Laatikkoa ja puoliautomaatteja

laatikko braid hairstyle_06

kautta Instagram / boxbraidss

Tämä kaunis laatikko punottu hairstyle ilman jakamista ja yksipuolinen fringe näyttää niin romanttinen ja tyylikäs. Juuret ovat lähes näkymättömiä, ja tämä tekee tyylistä tasaisemman ja rikas. Kuitenkin, että kampauksen näyttää hämmästyttävältä, sinulla on oltava kauniisti muotoillut kasvot.

7. Half Up-Do kanssa pulla ja pitkät punokset

laatikko braid hairstyle_07

kautta Instagram / bouclebene

Jos et halua sitoa punotettuja hiuksiasi pullaan, voit valita puoli updoa, jonka pääpiirteittäin ovat pitkät lukot takana ja korkea pulla edessä. Yksinkertainen ja tehokas!

8. Pitkät laatikot, joissa on ylisuuri pulla

laatikko braid hairstyle_08

kautta Instagram / boxbraidss

Naisilla, joilla on pienet luulliset kasvot, on valittava ylimitoitettu korkea pulla. Anna ruutukudoksesi määritellä persoonallisuuttasi ja tuntea itsellesi varmimmat naiset, jotka käyttävät tätä hämmästyttävää kampausta.

9. Hopea laatikko punokset Bun

laatikko braid hairstyle_09

kautta Instagram / paulareneeperalta

Tämä hopeinen laatikko punottu hairstyle ei voi ohittaa huomaamatta; vaikka tyyli on tarkoitettu naisille, jotka ovat itsevarmoja ja avoimia. Oletko yksi niistä vapaamuotoisista naisista, jotka haluavat kokeilla jotain uutta? Jos näin on, tämä tyyli sopii sinulle kuin käsine.

10. Ylisuuret ranskalaiset punokset

laatikko braid hairstyle_10

kautta Instagram / bellemeesh

Yhdistelmä laatikko punokset ranskalainen punokset on melko siisti. Se tekee sinut näyttäväksi. Paired pitkä, tyylikäs mekko hiukset näyttää hämmästyttävä. Jotta tyyli voi antaa ylimääräisen vihjeen omaperäisyydestä, käytä päätynauhana punottu lanka.

11. Chic-laatikko punottu pulla aurinkosuojilla

laatikko braid hairstyle_11

kautta Instagram / chrystian.allure

Jos olet valmis suureen muutokseen, sinun pitäisi antaa tämä laatikko punottu tyyli mahdollisuus. Ajeltu puoli lisää paljon draamaa tyyliin, puhumattakaan siitä, että ylimmäinen pulla on myös vaikutelma.

12. Pin-Up Inspired Box Braid Hairstyle

laatikko braid hairstyle_12

kautta Instagram / patience_edet

Vain siksi, että sinulla on punoksia, se ei tarkoita sitä, ettet voi valita pin-up kampausta. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, jotta lukot näyttävät siistiltä, ​​on käyttää mielikuvitustasi. Käytä huivia pitämään pullaa ja tekemään kampauksen täydelliseksi, älä unohda pyöreää reunaa edessä.

13. Korkeanpunainen huivi

laatikko braid hairstyle_13

kautta Instagram / kyssmyhair

Toinen loistava idea tyyliäsi laatikoiden punokset huivin kanssa on päällystää sitä pääsi ympärillä. Käytä paksumpaa osaa takana ja sitoa solmu etupuolella. Tällä tavoin laatikko punottu pulla loistaa yläosassa.

14. Punapäälaatikko punokset

laatikko braid hairstyle_14

kautta Tumblr / alwaysqueenbitch

Punapäät ovat kuumia! Punoksella punoksella voi kuitenkin olla vieläkin kuumempi. Mene korkealle lonkkarelle ja sinulla on tyylikkäin kampaus.

15. Super Sleek Ballerina Bun

laatikko braid hairstyle_15

kautta Instagram / thebraidguru

Super tyylikäs ballerina pulla on joskus kaikki mitä tarvitset näyttämään siistinä ja kiillotettuna. Ja usko sitä vai ei, laatikko punokset voi näyttää uskomattoman tyylikäs. Pyydä pullaa nostamaan niin korkealle kuin mahdollista, ja varmista, että säikeet on punottu samassa järjestyksessä lisätäksesi liikkeen tyyliin.

16. Purppura Bob

laatikko braid hairstyle_16kautta Tumblr / oh-my-jasmin

Tämä kaunis purppurabob hiustarvikkeet on ihanteellinen kesällä. Väri on ainutlaatuinen ja alkuperäinen, mikä on juuri se, mitä sinun pitäisi pyrkiä tarttumaan ihmisten huomion.

17. Ponytail Top Knot Bun kanssa

laatikko braid hairstyle_17

kautta Instagram / tupo1

Joskus yksinkertainen ratsastin ei riitä tekemään sinusta upea; mutta yläluonnon ylälinjan pylväs pitäisi tehdä temppu.

18. Alhaalla Bobilla sivuhaarukka

laatikko braid hairstyle_18

kautta Pinterest / prettydesigns

Jos olet menossa romanttiseen illalliseen, tämä sivusuuntainen vähäpätkä, jossa irtoaminen, välittömästi kääntää ihmisten päät ympäri. Käytä hiuksia pitkiä korvakoruja ja kasvosi näyttävät kauniilta kuin koskaan ennen.

19. Pitkät laatikot, joissa on Mohawk 

laatikko braid hairstyle_19

kautta Instagram / braidsgang

Pitkät laatikko punokset ja mohawk on erinomainen hairstyle-idea kaupunkien naisille. Anna lukkoasi napata huomiota ja älä pelkää erottua; varsinkin jos sinulla on kauniit kasvot ja näkyvä luustorakenne kasvoissa.

20. Box Braids Hairstyle Top ja Front Bun

laatikko braid hairstyle_20

kautta Instagram / that_hair_prodigy_andrea

Top-pullat ja etupullat voivat mennä hyvin yhteen niin kauan kuin ne on muotoiltu oikein. Luo tasapaino ja varmista, että etupakka on kooltaan pienempi; tällä tavalla kampauksesi menestyy hyvin myös meikki- ja luonnollisten kasvojen kanssa.

21. Tasainen laatikko punokset

laatikko braid hairstyle_21

kautta Instagram / bouclebene

Syvä musta laatikko punokset voi tehdä sinusta tuntuu hämmästyttävä. Käytä hiustuotteet lisätäksesi enemmän loistaa lukkoihin ja lopputulos on moitteeton laatikko punokset hairstyle. Klassinen mutta tehokas!

22. Half Updo & kohokohdat 

laatikko braid hairstyle_22

kautta Instagram / hairbylucylo

Box punokset voidaan muotoilla satoja eri tavoin. Jos sinulla on jo punokset, mutta sinusta tuntuu, että tarvitset muutoksen, sinulla olisi muutamia värjäytyneitä värisävyjä. Jotta tyyli näyttäisi vielä mielenkiintoisemmalta, harkitse puoli updoa.

23. Erittäin pitsiä Purppurajalat, joissa päälliset pullot 

laatikko braid hairstyle_23

kautta Instagram / soranaofficial

Oletko valmis wow niitä ympärilläsi hiukset? Sitten ehkä sinun pitäisi valita tämä hullu laatikko punokset hairstyle. Jos et pysty käsittelemään pituutta, aseta kaksi pullaa pään takana. Tämä tekee tyylistä hölynpitävän ja samalla erittäin innovatiivisen.

24. Pitkä Bob keskiaukolla

laatikko braid hairstyle_24

kautta Instagram / bouclebene

Pituus, jossa keskimmäinen irtoaminen, voi olla täsmälleen se, mitä tarvitset, jotta laatikko punokset näyttäisi paremmalta ja alkuperäiseltä. Käytä lisävarusteita vinkkejä lisätäksesi vihje omaperäisyydelle kampaamolle.

25. Kermainen puolilohikaloidut laatikot

laatikko braid hairstyle_25

kautta Instagram / bouclebene

Naiset, joilla on täysin muotoillut päät, rakastavat tätä tyyliä. Pohjimmiltaan sinulla on pitkät punokset vain toisella puolella; toinen voidaan helposti ajeltu. Nerokas mutta riskialtis, tämä kampaus tekee niistä ympärilläsi wow!

26. Blonde Box Braids

laatikko braid hairstyle_26

kautta Instagram / bouclebene

Blonde-laatikko punokset voi näyttää hyvältä. Itse asiassa tämä vivahde on ihanteellinen naisille, joilla on kevyempiä ihon sävyjä. Yhdistä lukot kaupunkien takkiin ja ylpeile uudesta tyylikkäästä kampauksesta.

27. Korkea Ponytail 

laatikko braid hairstyle_27

kautta Instagram / sueeellenreiner

Kudotut hiukset eivät koskaan mene muotiin; ja niin kauan kuin tyyli kunnolla, se näyttää päivittäin tuoretta ja siististi. Tarkastele tätä punertavaa ponnahdusnauhaa! Se näyttää olevan täydellisesti rakennettu ja siististi hoidettu.

28. Blonde punokset vaaleanpunaisten aksenttien kanssa 

laatikko braid hairstyle_28

kautta Instagram / cazshairbraiding

Vaalea ja vaalea, tappajayhdistelmä! Tavalliset hiukset tässä sekoituksessa voivat helposti huomaamatta; mutta laatikko punokset tarttuu ihmisten silmään hetkessä. Käytä lukkoja pöydässä ja varmista, että vaaleanpunaiset säikeet ovat näkyvissä.

29. Blonde Top Bun ja ranskalainen punottu sivu

laatikko braid hairstyle_29

kautta Instagram / cazshairbraiding

Uskomattoman hienostunut, tämä punottu tyyli on ihanteellinen juhliin tai viralliseen tapahtumaan. Yhden löysä ranskalainen punoslaatikoiden sekoitus tuo hiuksille paljon eleganssia.

30. Box Braids & French Braid Mix

laatikko braid hairstyle_30

kautta Instagram / raliebee

Emme vain saa tarpeeksi tätä laatikko punos ja ranskalainen punos sekoitus. Yhdessä syvän vaaleanpunainen säikeet, brunettes näyttää sekä tyylikäs ja tyylikäs.

31. Jäähdytetyt laatikot, joissa rahapyyhkeitä 

laatikko braid hairstyle_31

kautta Instagram / binny_girlthing

Nämä viileä laatikko punokset näyttävät mitään, mitä olemme nähneet toistaiseksi. Väri on houkutteleva! Mistä voimme kertoa kuvasta, hallitseva sävy on kevyt minttu; se saattaa tuntua epätavalliselta, mutta jos haluat lukkoesi erottuvan, niin juuri sitä tarvitset.

32. Box punokset violetti ja keltainen aksentti 

laatikko braid hairstyle_32

kautta Instagram / taytrancinhas

Nämä laatikko punokset ovat kovaa. Katsokaa hämmästyttävää purppuraa! Yhdessä keltaisen kanssa se vain hallitsee kampausta. Harkitse, että hiukset pyyhkäisevät toisella puolella ja käyttävät purppuran huulipunaa saadaksesi vieläkin suuremman vaikutelman. Ylivoimainen ja rohkea, tämä kampaamo antaa heti luottamusta.

33. Laatikko punokset tyylikkäässä ajeltu puoli

laatikko braid hairstyle_33

kautta Instagram / fefe_braid_hair

Oletko valmis pääsi ajelemaan? Tai ainakin osa siitä; tämä viileä punottu hairstyle on todella ainutlaatuinen. Säikeet ovat ohuita ja lukuisia, mikä on suositeltavaa, kun haluat olla löysempi, pehmeä hiukset. Oikea puoli on täysin ajeltu ja kampa soveltuu vain naisille, jotka ovat rohkeita ja rohkeita.

34. Triangle Parted Box Pinsit

laatikko braid hairstyle_34

kautta besthairbuy

Jotkut voivat harkita, että laatikko punokset on helppoa. Mutta tarkista tämä rakenteellinen kampauksen kolmiosastolla! Se näyttää niin täydelliseltä ja monimutkaiselta samanaikaisesti. Vain oikea ammattilainen voi hiukset hiukset niin tarkasti.

35. Box Braids & Jumbo French

laatikko braid hairstyle_35

kautta Instagram / mluxehair

Mitä suurempi punos on sassier ulkoasu. Tämä tyyli on tyylikäs ja tyylikäs, mutta myös siisti ja tyylikäs. Jos olet uptown tyyppinen tyttö, jolla on heikkous punottu tyyli, jumbo ranskalainen punos varmasti kääntää joitakin päätä noin.

36. Lisävarustetut laatikohteet

laatikko braid hairstyle_36

kautta Instagram / sittenaturalhairnetwork

Box punokset eivät ole vain tarkoitettu naisille, joilla on pitkä, karvainen hiukset. Punottu bob voi näyttää tyylikkäältä tyylikkäältä. Jotta kampauksesi näyttäisi hienostuneelta, pidä punokset punaisina kultaisina kierteinä. Tämä heti tekee lukkosi alkuperäisestä ja tyylikkäästä.

37. Kudottu Mohawk

laatikko braid hairstyle_37

kautta thristyroots

Nyt tämä on aivan hämmästyttävä! Ompele hiuksesi sivuilla ja jätä yläosa luonnollisessa muodossaan. Anna Mohawkin kauniin muodon ja tyyli kunnolla. Hairstyle toimii täydellisesti naisilla, joilla on näkyvä luuranko kasvot.

38. Mustat ja siniset Flowery-pääpanta

laatikko braid hairstyle_38

kautta Instagram / blu_scents

Jos kaipaat hohdokkaita, boho-kampauksia, nämä mustat ja siniset laatikot punaisivat välittömästi huomiota. Kampaus näyttää innovatiiviselta, koska kukkainen pääpanta; jos sinulla on muita väriasetuksia, mene sen jälkeen! Anna hiuksesi loistaa!

39. Super-kokoiset laatikkorät

laatikko braid hairstyle_39

kautta hairnstyleblog

Mainitsimme, että laatikko punokset tulevat runsaasti tyylejä. Ilmeisesti niissä on monia erilaisia ​​punotustekniikoita. Nämä super-kokoiset kiemurtelevat punokset ovat niin moderneja ja tyylikkäitä; ne näyttävät hämmästyttäviltä, ​​vaikka kampaus ei ole ollenkaan monimutkaista.

40. Korkea pulla niukkojen kanssa 

laatikko braid hairstyle_40

hi-iamcurrentlyobsessed kautta

Fabulous laatikko punokset tiukka korkea pulla. Tämän kampauksen kiehtovat näkökohdat ovat takana. Rakastamme täydellisiä leikkauksia ja siististi ajeltavia alueita. Se antaa hiuksille yleisen houkuttelevan hienostuneisuutta ja omaperäisyyttä.

41. Half Updo ja puolinen Fringe

laatikko braid hairstyle_41

kautta Tumblr / bombshellsonly

Puoli-updo, jossa on yksipuolinen reunus, muuttaa yksinkertaisesti punottu lukot tyylikkääksi, moderniksi kampaukseksi. Lisätty vihje omaperäisyys värjää muutaman hiuslangat kevyempiä vivahteita.

42. Platinum Blonde Box-punokset

laatikko braid hairstyle_42

jalostamolla29

Platinum-vaalea on kysyntää tällä kaudella. Ja näyttää siltä, ​​että naiset, joilla on karvaiset hiukset, rakastavat sitä. Tämä hämmästyttävä lyhyt punottu bob näyttää niin tyylikkäältä ja trendikkäältä; se on ehdottomasti siksi, että kuvan naisella on kaikkein herkulliset huulet ja suuret siniset silmät.

43. Blonde-laatikot, joilla on poninhäntä

laatikko braid hairstyle_43

kautta Tumblr / nomediocre

Paljonko kauan vaaleat hiukset? Entä laatikko punokset? Nämä kaksi voisi mennä täydellisesti yhteen edellyttäen, että kampaus on puhdas ja täydellisesti koottu.

44. Half Updo & Neat Bob pitkillä punoksilla

laatikko braid hairstyle_44

kautta blackhairinformation

Tämä siisti puoli updo on täydellinen kesällä. Harkitse toiselta puolelta irti löysää lukkoa ja yhdistä kampauksen pitkä, virtaava mekko. Jokainen tulee olemaan vaikuttunut!

45. Värikkäitä laatikoita

laatikko braid hairstyle_45

kautta Tumblr / ruskea-prinsessa

Värikkäät laatikot punokset ovat tyylikkäitä tällä kaudella. Valitse lämmin, pastellivärit ja anna keskikokoisille punottu lukko. Tee itsesi näyttämään pitemmältä, kun hiukset sidotaan super kokoiseen pullaan.

46. ​​Kudottu pulla ajeltuilla sivuilla

laatikko braid hairstyle_46

kautta thekinkynewyorker

Oletko mielessä suuri muutos? Sitten ehkä sinun pitäisi harkita näitä viileä laatikko punokset sidottu korkea pulla. Onko sivut ajeltu, jotta tyyli näyttäisi hienostuneelta ja tyylikkäältä.

47. Corn Raw laatikko punokset

laatikko braid hairstyle_47

kautta jaliciaharstyles

Nämä super-tyylikkäät maissiraaka-punokset ovat täydellisiä, jos haluat valita dramaattisemman punottu hairstyle. Lisäämällä wow-vaikutusta, varmista, että langat ovat ohuet punotut; tällä tavoin on helpompi tyylillä tyylikäs ballerina pulla pään takana.

48. Lyhyt laatikko punokset Bob

laatikko braid hairstyle_48

kautta devoutfashion

Box punokset toimivat todella hyvin naisilla, joilla on lyhyempiä hiuksia myös. Ompele luudat kokonaan ja pidä hiusten pituus tasaisena molemmilla puolilla lisää kasvojen rakennetta. Voit näyttää ulkoasun Fedoran hattuun!

49. Pitkät ohut laatikot

laatikko braid hairstyle_49

kautta lovebrownsugar

Jos sinulla on kauniit pitkät hiukset, voit valita tämän viileän punottu hairstyle. Varmista, että punokset ovat ohuita, ja lopulta kiinnitä tyyli mielenkiintoisella kesäkypillä tai kaupunkipenkillä.

50. Minimalistinen punottu pulla

laatikko braid hairstyle_50

via headquartersforhair

Tämä erittäin tyylikäs punottu bob on ihanteellinen liike-elämän naisille. Tasainen ja tyylikäs, punokset on järjestetty antamaan runsaasti lukkoja. Käytä sitä toimistotarvikkeissa ja tuntuu yrityksen itsevarmalta naiselta.

Box punokset ovat viileitä, tyylikäs ja tyylikäs. On mahdotonta sivuuttaa naisen keinutuulaketjuja kadulla, varsinkin jos pituus, tyyli tai väri ovat epätavallisia. Ominaisuuden hämmästyttävien haalistuneiden hiusten omistajana kannattaa harkita punottu kampausta, joka täydentää kasvosi ominaisuuksia. Olkaa rohkeita näyttämään maailmalle kuinka innovatiivisia voit olla. Yllä olevista 50 uskomattomasta tyylistä, joista yksi on sinun suosikki?

Leave A Comment

− 1 = 3