50 parasta shag kampausta

Etsitkö seksikäs kampausta, jossa on paljon vetoomuksia? Sitten sinun pitäisi kokeilla yksi monista shag kampaukset, täydellinen sotkuinen peti tyyli, joka ajaa miesten villi. Tässä on joitain kuumimmista julkkisluvista, jotka urheilevat 50 parasta kampausta!

1. Reese Witherspoon Shaggy Hairstyle: Keskipitkä Blonde Bombshell

f7ed1782d1f11540600b58d4f05c3a82

Me rakastamme tätä ihastuttavaa hiutaleita. Siinä on runsaasti käänteitä ja ulottuvuutta, mikä tekee siitä vaivattoman tyylin, jossa on runsaasti flirtyys ja naisellisuus. Rakastamme kuinka Reese Witherspoon on sisällyttänyt sarjan paksuja puolijaisia, antaen hänelle viatonta valittaa, kun kirkkaat vaaleat hiukset tekevät hänestä ehdoton pommi. Tasot, sivulangat ja vakavasti vaaleat vaaleat lukot - et voi mennä vikaan.

2. Ashlee Simpson Shag Hairstyle: Keskipitkä Suora

Ashlee-Simpson-keskipitkät-Shag-Kampaukset-Musta

Jotkut naiset eivät kuvittele flirty hiuksia, joilla on paljon flips-ja se on täysin ok. Joten haluan esitellä teille Ashlee Simpsonin tämän täysin rockin hairstyle: keskipitkän, tyylikkään shag-kampauksen. Hänen hiuksensa ovat edelleen urheilussa tonnia kerroksia ja suloisia puolijaisia, mutta hänen tyylikäs suora säikeensä ja ruskean ruskean sävy on mikä tekee hiuksista söpöksi seksikkääksi hetkeksi.

3. Monica Potter Shag Hairstyle: Keskipitkä Pituus Selkeä Flip

Monica-Potter-keskipitkät-Shag-Kampaukset

Ihana? Joo. Söpö? Joo. Paljon tekstuuria? Ehdottomasti. Tarpeetonta sanottavaa, me rakastamme Monica Potterin keskipitkää shag-kampausta, jossa on runsaasti ilmeisiä käänteitä. Hän ei halunnut yksinkertaisia ​​pyöriä lukuisista kerroksista. Hän halusi erillisiä, suuria päitä päänsä päästäkseen yksityiskohtiin ja tekstuuriin - ja juuri hän sai sen. Kokeile tätä lihavoitua tyyliä ja aseta hiuksillesi kirkkaat blondit vetämään pois tämän upean ulkonäön Monica Potterista.

4. Julianne Hough Shag Hairstyle: Lyhyt epäsymmetrinen Bob

Julianne hough asymmetrical shag

Emme voi rakastella Julianne Houghia. Hänen tyylinsä, kauneutensa, kampauksensa. Aina suuntaus, ja aina tyylillä. Me rakastamme hänen epäsymmetristä pörröivää kampausta ja uskomme varmasti, että se on yksi vuoden suosituimmista tyyleistä. Epäsymmetrinen leikkaus antaa sille runsaasti ulottuvuutta ja funky-tyyliä, kun taas sotkuiset aallot antavat hänelle seksikkäisen leikkaustyypin jokaiselle naiselle rakastaa. Tarpeetonta sanoa, jos olet valinnut shag hairstyle, tämä on ehdottomasti harkittava. Pyyhi lukkoasi vakavaan vaaleaseen väriin todella voimakkaalle ja seksikkäälle ilmeelle, kuten Julianne!

5. Nicole Richie Shag Hairstyle: Adorable Bob

Nicole richie bob shag

Näyttää siltä, ​​että Nicole Richie on jatkuvasti huomattu tiedotusvälineissä ainutlaatuisen ja trendikkäisen tyylinsä ansiosta, joten oli todella luonnollista, että hänet nähdään myös parhaista shag-kampaamoistamme. Rakastamme hänen ihastuttavaa bob-leikkausta, jonka päät ovat kaartuneet ja kehittävät hänen söpöä kasvonsa täydellisesti. Se on ehdottomasti viattomia ja naisellisia, ja me rakastamme sitä, miten hänen pörröinen bob kampauksensa pomppisee jokaisella askeleella, joita hän ottaa. Yksinkertaisesti elegantti ja ihastuttava ilme, että jokainen nainen näyttäisi upealta.

6. Ashley Scott Shag Hairstyle: aallot, aallot, aallot!

ashley scott

Tiedät sen hämmästyttävän tunteen, kun astut ulos merestä, hiukset tippuu märkä, mutta on tuo upea ranta-aalto, joka on niin kaunis ja luonnollinen näköinen? No nyt sinulla voi olla sama tunne koko ajan Ashley Scottin aallotetun shag-kampauksen kanssa. Hän näyttää puhdasta, luonnon kauneutta aaltoilevilla lukoillaan ja rakastamme kuinka hän yhdistää blondi korostaa ja heikottaa valoa luonnolliselle vaalealle ulkonäölle, joka huutaa surffaa kauneutta.

7. Rihanna Shag Hairstyle: Leikattu

Rihanna cropped shag

Rihanna on varmasti tunnettu villi ja hullu tyylinsä, mutta hei, se ei ole huono asia. Me rakastamme hänen karkeita tyylejäan ja ilmeistä seksuaalista houkuttelevuuttaan, jota voit selvästi nähdä täällä kuumana pilkottuna leikkauksena. Hänen lyhyet hiukset ovat täynnä runsaasti pitkiä kerroksia ja seksikäs joukko otsatukka näyttää todella lukko. Plus se on niin yksinkertainen näyttää loppuun. Ei hulluja tuotteita tai tunteja peilin edessä, vetää pois tämä houkutteleva shag-kampa, ja voit käyttää sitä lähes missä tahansa, muodollisista rentoihin otteisiin.

8. Brooklyn Decker Shag Hairstyle: löysä aaltoileva Bob

eniten pyysi-hiukset-Brooklyn bussi-bob

Kauniit vaaleat lukot, houkuttelevat löysät aallot ja ihastuttava bob-leikkaus - voit mennä vikaan tämän tyylin kanssa? Ei todellakaan ole sinua voineet pää yli korkokengät Brooklyn Decker's shag kampauksen. Hän on käärittänyt kaikenlaista naisellisuutta ja seksuaalisuutta yhdeksi ihanaksi bob-leikkaukseksi. Hänen aallonsa ovat täysin tarpeeksi löyhästi pomppimaan tuulen kanssa, mutta silti antaa hänelle lyhyitä hiuksiaan söpöä äänenvoimakkuutta. Tämä on todella täydellinen shag-kampaus keväälle ja kesälle, kun sää on kuuma ja tarvitset söpö ulkoasua urheilulle.

9. Rachel Bilson Shag Hairstyle: Loose Curls

Rachel bilson

Kuka sanoi shag-kampauksen olevan lyhyet hiukset? Rachel Bilson näyttää meille yhden ihastuttavan shag-kampauksen urheilusta, jos olet hiusten pituus keskipitkällä tai pitkällä alueella. Hän ei vain anna hänelle lukkoja jotain trendikkäitä ombre-värityksiä, mutta hän myös lisää muutamia irtonaisia ​​kiharoita päissä houkuttelevaan ilmeeseen, jota voimme nauttia. Eleganssi, naisellisuus ja kauneus parhaimmillaan, Rachel Bilsonin tyyli on lumoava tarpeeksi punaiselle matolle, mutta houkuttelee tarpeeksi päivämäärää.

10. Angela Bassett Shag Hairstyle: Razor Chopped Bob

angela_bassett_razor bob chopped_0

Kun ajattelet shag-kampausta, olet enimmäkseen ajattelemassa "päänpäätä" hiuksista, joilla on runsaasti sotkuista muotoilua. Mutta Angela Bassett osoittaa meille selvästi, että jopa shag-hiusleikkuilla voi olla hieman jäykkyys. Hänen partaveitsi leikattiin hänen bobsa niin, että päät jäisivät hieman lohkeiksi, kääntämällä tavanomainen hienonnettu koukku korkealaatuiseen karu-ilmeeseen, joka tappaa. Ajattelemme naisia ​​siellä rakkaudella rock and roll ja nahkatakit voivat miellyttää tätä erityisesti.

11. Jennifer Anniston Shag Hairstyle: Yksinkertainen

eniten pyysi-hiukset-Jennifer-Aniston-merimetso

Jennifer Anniston tunnetaan yksinkertaisesta, luonnollisesta kauneudestaan. Ja täällä me näemme hänen urheilullisesti yhden parhaimmistaan: yksinkertainen shag. Ei ole tarvetta ylimääräiseen pukeutumiseen tai kaatamiseen tämän kampauksen suhteen: se on yksinkertaisuus parhaimmillaan. Rakastamme, kuinka helppoa tyyliä kestää vain muutaman minuutin (jos edes) loppuun ja jättää hiukset kauniiksi ja kauniiksi. Se on täydellinen yhdistelmä armon ja kauneuden, joka tekee tästä yksinkertaisesta shag-kampauksesta monipuolisen numeron, jota voidaan käyttää kirjaimellisesti missä tahansa.

12. Adrianna Lima Shag Hairstyle: Luscious Long Blowout 

Adriana lime long sexy shag

Adrianna Lima tunnetaan ilmeisestä seksuaalivaihtelustaan. Tarkoitan, kohtaamme sen, hän on upea jumalatar ja jokainen nainen haluaisi varastaa hieman kauneuttaan. Ja vaikka hänen koko paketti on tyrmäys, hän ei olisi täydellinen ilman hänen kauniita pitkät, sotkuiset lukot. Hänen ahdistuneiden lukkojensa ansiosta hänellä on leikkuulaite, kun taas ilmeinen määrä lisää runsaasti ulottuvuutta ja hauskaa. Me rakastamme kaunista ruskeaa hiusväriä ja suosittelemme naiselle, jolla on pitkät hiukset, kokeilemaan tätä laajaa, seksikkäistä shag-kampausta.

13. Kate Hudson Shag Hairstyle: Söpö Curls

7958eefba89411ac44031b810c533eaa

Naisen hiuksista on jotain kiharaa, joka antaa hänelle niin paljon elämää ja naisellisuutta - puhumattakaan kauniista äänenvoimakkuuksista ja pomppia. Täällä näemme ihastuttavan Kate Hudsonin urheilullisen päällisen ihastuttavista vaaleita lukkoista, jotka on valmistettu sekaisin, mutta yksinkertaisista kiharoista, vakavasti trendikkäiselle shag-kampaukselle, jota voidaan käyttää missä tahansa. Erityisen rakastamme tätä girly-ilmeen lämpimimmissä kuukausissa, kun laitamme hiekkarantoja. Anna tyyli kokeilla tänä keväänä / kesänä!

14. Lisa Rinna Shag Hairstyle: Razor Shag

Lisa_Rinna_razor shag_haircut_0

Katsotaanpa sen: Lisa Rinna tunnetaan seksikkäistä partakoneestaan, ja se on epäilemättä yksi halutuimmista tyyleistä. Sadat tytöt tulevat saloihin joka vuosi pyytämään tätä hauskasta, ja jos tuntuu trendikkäältä ja karuilta kuin Lisa Rinna, pyydämme teitä kokeilemaan tätä villi ja vakavasti kuumaa kampausta. Se on helppo yhdistää ja kehystää kasvot täydellisesti, puhumattakaan antaa hiuksille jotain viileää asennetta, joka kiviä.

15. Ciara Shag Hairstyle: Lyhyt sivuosa

Afrikkalainen Amerikan-julkkis lyhyen hiukset

Ei ole jokapäiväistä, että näemme Ciaran urheilussa lyhyiden hiusten päätä, mutta meidän on myönnettävä, että olimme suuresti yllättyneitä ja valaistuneita, kun hän käveli ulos tämän nimenomaisen "do" kanssa. Rakastamme lyhyt, tasainen leikkaus, joka antaa hiuksille runsaasti runkoa ja pomppia. Rakastumme hänen antelias sivuosaansa, joka lisää vakavasti kuumuutta koko ulkoasuun. Ja sitoa kaikki yhdessä, hän antaa hiuksilleen hieman ombre-tunteen tummalla valolla värityksellä, joka näyttää yksinkertaiselta upealta. Lopputulos? Henkeäsalpaava tyyli, jota jokainen nainen haluaisi käyttää.

16. Alexa Chung Shag Hairstyle: Hipster

Alexa chung hipster

Alexa Chung on tunnettu hipsterin ulkoasusta, joka on täydellinen shag-teemalle. Hän kaventaa hiuksiaan antamaan sille "Olen ratsastanut Ranskassa vuodessa" ulkoasua muutamia ihastuttavia wispy bangs, jotka ovat oh-niin-seitsemänkymmentäluvun. Tarpeetonta sanoa, että rakastamme hänen räjähdysmallinsa menneisyydestään, ja tämä on ehdottomasti shag-kampaus, joka rohkaisee muotimaailmaa tulevina vuosina. Pair tämä etsii suosikki seitsemänkymmentäluvun tai vintage-asuja todella trendikäs ulkonäkö.

17. Miley Cyrus Shag Hairstyle: Tussled pitkät kerrokset

Miley cyrus

Ok, ok. Tiedämme sen olleen melko pitkä, koska Miley Cyrus näytti tältä. Meidän on kuitenkin tunnustettava, että olemme täysin rakastaneet tätä ulkoasua. Hän aloittaa upealla seoksella kohokohdista ja pienoiskuiduista, jotka eivät ole yhtä upeita. Hän jättää hiukset pitkään söpöllä, viattomalla keskimmäisellä osalla ja viimeistelee tyylin pois vakavilla kerroksilla. Lopputulos? Sarja täynnä, eloisia hiuksia, jotka ovat täynnä ja upeita - täydellinen jokaiseen tilaisuuteen, päivä tai yö. Joskus toivomme, että hän palaa tähän aikakauteen, mutta nyt voimme vain varastaa hänen vanhan kampauksensa ja rockin sen!

18. Hilary Duff Shag Hairstyle: Keskipituisia tasoja

Hillary duff

Hilary Duff on varmasti kauneus, vai ei? Luulen, että ei ole ihme, miksi hän olisi tehnyt listan 50 parhaan kampauksen! Täällä näemme ihastuttavan tähdet urheilevat kauniita blondi-keskipitkän lukkoja, joissa on runsaasti tylppäpohjaisia ​​kerroksia ja joukko pehmeitä sivuja, jotka luovat tyylikkään ja yksinkertaisen "jota rakastamme. Voit selvästi nähdä kerrokset lisäämällä tilavuutta kasvojen ympärillä ja kehystämään poskipäät lujasti.

19. Agyness Deyn: Poika Cut

Agyness-Deyn-with-Short-Pixie-Kampaukset

Lyhyt, lyhyempi ja lyhyin, mielestämme Agyness Deynillä voi olla yksi alan lyhyimmistä hiuslukuista - mutta se ei tarkoita, että se ei ole aivan upea. Täällä näemme pixie leikattu koko joukko paksu bangs taas selkä on pidettävä lyhyt. Hän pudottaa kaikki hiukset kasvonsa eteen, antaen hiuksille täyden ja paksun ulkonäön, joka on todella mahtava. Oi, ja mainitsimme, että me rakastamme hänen lumivalkoisia hiuksiaan? Ehdottomasti yksi näistä silmiinpistävistä tyyleistä, joka on helppoa ja hauskaa.

20. Scarlett Johannson Shag Hairstyle: Hullut hiuspäivät

scarlett johanneson

Jos olet rakastaja kaikesta villi ja hullu (ja pyrkivät tekemään hiuksesi vastaavasti), tulet varmasti rakastamaan tätä ulkoasua Scarlett Johannsonilta. Etkö tiennyt, että hänellä oli jonkin verran tällaisia ​​hiuksia? No nyt tiedät. Ja olet tervetullut. Hänen kuuma lukko on tasattu runsaasti kerroksia kaikissa muodoissa ja kooissa, antaen hänen hiukset, että villi ja hullu tyyli me rakastamme. Eikä tietenkään ole tyyliä sellaiselle yksilölle, joka haluaa pelata sitä turvallisesti - tämä hullu hiusten pää on varattu tytöille, jotka rakastavat kääntymistä ja ihmisten puhua.

21. Ashley Tisdale Shag Hairstyle: Pinned Back

Ashley Tisdale-Pitkän Kampaus-with-Bangs

Etkö halua miettiä, että hiukset pudottaisivat kasvosi koko päivän? Haluat vain ravistaa asioita vähän? Ashley Tisdale sai sinut peittämään. Hänen ihastuttava tyyli on söpö kypsä lounaalle keskustassa tyttöjen kanssa ja houkutteleva tarpeeksi pukeutumaan palkintoseremoniaan. Hän yksinkertaisesti sitoo hiuksensa puoleen asti, jättäen jäljelle muut aaltoilevat ja sotkuiset lukot, jotka heiluttavat alla hiukset, jotka ovat hieman hienostuneempia ja haastavampia.

22. Victoria Beckham Shag Hairstyle: Epäsymmetrinen Bob

070607_beckham_300X400

Seuraamme aina Victoria Beckhamia, eikö? Tuo tytöt esittelevät jatkuvasti upeita kampauksia ja yhtä trendikkäitä asuja. Tässä näemme upean nuoren naisen urheileva epäsymmetrinen shag, joka on suorastaan ​​tyylikäs. Hän kiusaa varmuuskopiota hieman saadakseen meille shag-valinnan, joka on houkutteleva ja vakavasti kuuma. Koska yksi urheilun kuumimmista leikkauksista tänä vuonna, voimme varmasti nähdä tämän shag-kampauksen olevan yksi suosituimmista kampanjoista 2014.

23. Paris Hilton Shag Hairstyle: Sileä ja Suoras

shag-kampaus-2

Paris Hilton voi yksinkertaisesti tehdä väärin (hyvin, kun on kyse hiuksista ..). Rakastamme kaikkia kampauksia, mutta tämä varmasti ottaa kultamitalin. Hän jättää pitkät lukot suoriksi ja tyylikkäiksi, hämmentäen heitä hieman siitä epäilemättömästä ja ilmeisesti seksistä tyyliä me rakastamme. Jotta hänen henkeäsalpaava kampauksensa olisi täydellinen, hän lisää silmänpäisiä otsatukkaita, jotka eivät ole liian keveitä tai paksuja korkealaatuiseen viimeistelyyn, jota emme voi sivuuttaa. Oi, ja tulipalon lisäämiseksi liekkiin hänellä on myös se upea valkoinen-vaalea hiusväri, joka lisää sukupuoleen valituksen kokonaan uuden ulottuvuuden. Selvästi, me rakastamme tätä kampausta.

24. Jessica Alba Shag Hairstyle: lyhyt ja makea

Jessica alba

Jessica Alballa on aina tämä suloinen, viaton olemus hänestä. Ja tämän ihanan hiusten leikkauksen ansiosta hän näyttää vieläkin hienolta. Me rakastamme, kuinka hänen hiusleikkauksessaan ei ole mitään hulluja kerroksia tai leikkeitä, lukuunottamatta yksinkertaisia ​​leikkauksia, jotka kuvaavat hänen kauniita kasvojaan. Hän jättää lyhyen leikkauksensa joukolla yksinkertaisia, luonnollisia näköisiä aaltoja, jotka löytyvät jopa hänen wispy bangssa. Tämä suloinen kampaus on yksinkertaisesti niin - ihastuttava - ja uskomme, että jokaisen naisen pitäisi antaa tämä söpö hairstyle yrittää ainakin kerran elämässään!

25. Stephanie Pratt Shag Hairstyle: Seitsemänkymmentä vuotta

stephaniepratt2010emmyshair_getty_thumb

Täytyykö tämä tyyli muistuttaa sinua mistään? Siirry eteenpäin, avaa 1970-lukuvuosi ja kerro, että et näe vähintään 100 samankaltaista kampausta. Tässä me näemme Stephanie Prattin räjäyttävästä kampauksesta, joka näyttää yksinkertaiselta upealta. Hän lisää tonnia (ja me tarkoitamme tonneja) volyymin päähän pään noin seitsemänkymmentäluvulla mehiläispesä suuri tilavuus tyyli, joka lisää runsaasti ulottuvuutta ja funk. Seuraavalla kerralla, kun tunnet "tasainen", kokeile Stephanie Prattin suurta kokoa. Älä unohda urheilua keskimmäiseen osaan ja lisää yksinkertaisia ​​aaltoja pääsi loppuun tämän seitsemänkymmentäluvun pöyristyttävän.

26. Anna Ortiz Shag Hairstyle: Side Sweepin'-aallot

Anna-Ortiz-kerrokset-hg-MDN

Rakkaus aallot? Rakkaus avokätinen sivuosa? Tietysti teet! Molemmat hairstyles ovat uskomattoman trendikäs ja yhdistelmä tekee tappaja tyyliä, joka näyttää sensaatiomainen. Täällä näemme Anna Ortiz urheileva shag kampaus runsaalla aaltoileva toiminta, joka antaa sille upea ulkonäkö olemme rakastavia. Plus se on täydellinen jokaiseen tilaisuuteen ja toimii hyvin kaikenlaisten erilaisten asujen kanssa. Ehdottomasti voittaja kirjassamme!

27. Sarah Jessica Parker Shag Hairstyle: luonnollisesti aaltoileva

Sarah-Jessica Parker-kerroksista-HG-MDN

Hei, "Sex and the City" tähti tuntee muotia, ja täällä nähdään Sarah Jessica Parker, joka näyttää yksi suosikki kampaistamme: luonnolliset aallot. Hän jättää kauniit pitkät lukot joukon yksinkertaisia ​​aaltoja, jotka näyttävät täysin luonnollisilta ja stressittömiltä. Plus me rakastamme hänen tyylikkään keskiosansa ja yksinkertaiset kerrokset, jotka antavat hiuksilleen virtaavan kehon. Tämä on ehdottomasti hairstyle naisille, jotka haluavat näyttävät graceful ja luonnollinen niiden pitkät hiukset.

28. Naomi Watts Shag Hairstyle: kasvattaa äänenvoimakkuutta

Naomi-Watts-kerrokset-hg-MDN

Me kaikki tiedämme äänenvoimakkuuden päähän pään korkeudesta. Mutta entä äänenvoimakkuutta sivut? Ei mitä näet usein, eikö? Naomi Wattsin kampauksesta voi kuitenkin nähdä selvästi, että on aivan uskomaton ajatus, että sinun pitäisi yrittää lähitulevaisuudessa. Hän jättää hiuksensa tyypillisellä sotkuinen shag tyyliin, mutta lisää tonnia volyymia päänsä puolelle, jotta hiukset näkyvät uskomattomasti täyteen ja paksuina - ja mikä nainen ei unohda, että hänellä on paksut, herkulliset lukot? Yritä lisätä äänenvoimakkuutta sivuille, kuten Naomi, ja kokea vakavasti kuumaa tyyliä.

29. Reba McEntire Shag Hairstyle: Flips

Reba-McEntire-kerrokset-hg-MDN

En edes tiedä mistä aloittaa Reba McEntiren hiukset; niin paljon rakastan siitä. Hänen upeasta punertavaa vaaleanpunaisesta värityksestään lyhyiden kerrosten yhdistelemiseksi rakastamme jokaisen hänen näköjään. Mutta mitä todella saa meidät, on hänen vakava äänenvoimakkuus ja käännetyt päät - yhdistelmä on niin ylivoimaisesti söpö ja antaa hiuksillesa vakavan poistumisvaikutuksen. Plus nämä ihanat, suuret bangs lisää hieman seksikäs oomph, jota emme voi sivuuttaa. Tunne kuin uusi tyyli? Anna tämä flippy "tehdä pyörre!

30. Ginnifer Goodwin Shag Hairstyle: Messy Pixie

Ginnifer-Goodwin-with-Short-Pixie-Kampaukset

Siellä on pixie leikattu, ja sitten siellä on Ginnifer Goodwin pixie leikattu. Hänen tavaramerkkityylinsä on todella toisin kuin mitä olemme nähneet aiemmin. Hän harrastaa pojanpoikasta kääpiötä, jonka hiukset putoavat kasvonsa suuntaan, ja heiluttaen rintamia, joka on todella mahtavaa. Puhumattakaan me rakastamme hänen mustan mustan hiusväriään kevyempää ihon sävyä vastaan. Fierce? Mielestämme! Tyylikäs? Ei epäilystäkään.

31. Jessica Biel Shag Hairstyle: Au Naturale

CNO-005215

Jessica Biel on luonnollinen noppa. Hän ei tarvitse mitään fancy kelloja tai pillejä saada väkijoukon huomion, ja hän osoittaa sen tämän shag kampauksen. Hän jättää hiukset luonnollisella vaikutteella, melkein näyttää siltä kuin hän ei harjattu hiuksiaan viikossa. Ja tiedätkö mitä? Se näyttää edelleen täydelliseltä. Me rakastamme hänen "au naturale" kampauksensa ja voimme selvästi nähdä, että se on vaivatonta. Pese hiuksesi, ja jos hiuksesi ovat luonnollisesti suorat, anna sen kuivua luonnollisesti. Ehkä hellittäkää sitä hieman lisäämättömäksi haitaksi ja kiusan alkuun hieman. Se on täydellinen tulevalle kesäkaudelle!

32. Brooke Shields Shag Hairstyle: Sivuosa Messy Curls

Brooke-Shields-kerroksista-HG-MDN

Siellä on kauneutta, ja sitten on Brooke Shields hämmästyttävän henkeäsalpaavasti täydellinen kauneus. Ja jos haluat varastaa vain vilauksen hänen kiistattomasta kauneudestaan, miksi et kokeilisi yhtä hänen kauniista kampaistaan? Täällä näemme hämmästyttävän mallin, jossa on pitkä, täysi kerros, jolla on kaunis antelias sivuprofiili, joka lisää pomppia ja vartaloa kauniisiin pitkät lukkoihinsa. Vain muutamalla yksinkertaisella käänteellä ja kiemurtelolla, hänen säikeensä elossa on täydellistä houkuttelevuutta.

33. Taylor Momsen Shag Hairstyle: Rockstar Lukot

Taylor momsen

Tunne kuin rockstar? Onko sinulla vain juttu nahkatakkiin ja napeihin? Sitten sinä varmasti rakastat Taylor Momsenin rockin 'kampausta. Hän on nähnyt täällä urheilu pää kirkkaat vaaleat lukot täynnä tonnia ja tonnia söpö kerroksia antaa hänen hiukset ilmeinen reuna. Mekko tämä rockstar shag-kampaus, jossa on sopivaa tumma meikkiä ja punk rock -vaatetta saadaksesi täyden vaikutuksen.

34. Calista Flockheart Shag Hairstyle: Yksinkertaiset tasot

Calista-Flockhart-kerrokset-hg-MDN

Jos pidät yksinkertaisista asioista elämässä, mutta haluat silti urheilun trendikkään kampauksen, kokeile Calista Flockheartin hullua yksinkertaista shag-kampausta. Hän pukeutuu hiuksiinsa muutamilla pitkillä kerroksilla, jotta hän lukkiutuu hieman täyteläisemmäksi, mutta hänellä ei edes ole joukko otsaleja, joita häiritsisi. Yksinkertainen? Joo. Upea? ilmeisesti.

35. Pink Shag Hairstyle: Hullut värit

perez hilton

Mikään ei sano kovin väriltään väriltään haalistuneita hiuksia, ja tämä hairstyle saa sen kaiken: eloisa, kirkkaan vaaleanpunainen sävyjä platinaa vaaleita vastaan ​​lukittuu epätasaisella, shag-leikkauksella, joka kallistaa. Tarpeetonta sanoa, tämä on tuskaisille tytöille, jotka rakastavat yhdistää ilmeisen trendin söpöllä hiustenleikkuulla.

36. Cindy Crawford Shag Hairstyle: Söpö Flips

Cindy-crawford-kerrokset-hg-MDN

Cindy Crawford on melko leikata. Ja tämä ihastuttava leikkaus, hän on vain niin paljon cuter. Cindy Crawford linjaa hiuksiaan tonnilla kerroksia, jotka vaihtelevat lyhyenä pitkään, ja ne voivat lisätä vain yhden suuren finaalin: tonnia ja tonnia ihastuttavia kääntöjä. Se on tyyli, joka huutaa naisellisuutta ja kuluttaa ohuita.

37. Natalie Maines Shag Hairstyle: Layered Bangs

Natalie-Maines-kerrokset-hg-MDN

Olemme ilmeisesti rakastuneita tähän pitkään kerrostettuun. Mutta mikä todella saa meidät tästä kampauksesta, on söpö otsatukka. Heillä on LAYERS, jotka rikkovat heidät kauniisti. Unohda suuret otsat ja unohda sivutangot. Hänellä on erilainen otsatukka, joka on vakavasti niin kuuma. Olemme ehdottomasti kokeillut näitä otsatukkeita - ne sopivat shag-kampaukseen!

38. Dianna Agron Shag Hairstyle: Hullu lyhyt leikkaus

Dianna agron

Miksi leikata hiukset lyhyeksi ja jättää se siihen? Miksi ei anna lyhyt "tehdä vakavia kerroksia ja kiusata heitä villi päänsä näyttää, että tappaa? Dianna Agron on ilahduttavasti rokkaava kerroksellinen, hullu lyhyt shag-kampa ja uskomme sinun todennäköisesti nauttikaa. Tarkoitan niitä otsaleikkejä ja nauruttu loppuun. Kuka ei halua tällaisia ​​tyylikkäitä lukkoja?

39. Drew Barrymore Shag Hairstyle: Crimped!

eniten pyysi-hiukset kiinnitti-Barrymore-kerroksista

Et todellakaan näe puristuneita hiuksia usein (mikä on vakavasti kuolemaa), joten jos haluat ravistella sitä hieman, mene ulos ja poimi itsesi raapimista ja hanki vakavia aaltotoimintoja aivan kuten Drew Barrymore!

40. Elisha Cuthbert Shag Hairstyle: Tyylikäs Pixie

Elisa cuthbert

Kyllä, se on totta: tämä karvainen kampa on todella yksinkertainen kuin näyttää. Vain lyhyt pixie leikkaus, sekoita se hieman, ja sinulla on Elisha Cuthbertin erittäin tyylikäs ja ultrapuheinen "tehdä, joka on rento tarpeeksi keskustassa mutta silti tyylikäs tarpeeksi kulutettaisiin illalliselle. Plus, kestää, mitä, kaksi minuuttia koota yhteen? Se on voittanut tyyli kirjoissamme.

41. Monica Cruz Shag Hairstyle: Pitkä ja innostunut

monicacruzhairstyles_longlayeredhairstyle_getty_thumb

Näyttääkö Monica Cruz siltä, ​​että hän vain purkautui sängystä? Joo. Näyttääkö hän uskomattoman caliente ja houkutteleva? Ehdottomasti. Joten silloin ei todellakaan ole tarpeen kysyä, miksi tämä shag-kampaus oli top 50. Hän lisää vakavia äänenvoimakkuuksia pitkisiin lukkoihinsä ja ravistaa heitä hieman leikkuupäähän. Lisäksi hän pukeutuu pimeään silmän meikkiin ja alasti huulet hieman edginess. Todella, et voi mennä vikaan tämän upean ulkoasun kanssa.

42. Kerri Russell Shag Hairstyle: Blended Curls

Keri-Russell-kerroksista-HG-MDN

Keri Russell tietää, kuinka tärkeää on antaa hiuksille joitain kiharaja lisätäkseen vakavaa äänenvoimakkuutta. Mutta hän on ottanut sen askeleen pidemmälle kaarroilla, jotka ovat kooltaan ja tynnyreistä vakavasti seksikäs hairstyle, jota emme voi hylätä. Tarkoitan vain hiuksia. Se on silmiinpistävää ja valtavan houkutteleva - jokainen nainen haluaa rockin.

43. Taylor Momsen Shag Hairstyle: Hieman Mullet

Momsen-shag-kampaus

Emme yleensä halua laittaa samaa henkilöä kahdesti luetteloon, mutta kun näimme Taylor Momsenin shag-kampaukset, emme voineet vastustaa. Täällä näemme Taylorin, jossa on hiusmuoto, joka muistuttaa läheisesti mullettiä, '70 -tyyppistä tyyliä, joka uudistuu työskentelemään nykymaailmassa. Jos haluat kokeilla jotain uutta, anna tämä pörröinen "pyörrä.

44. Kristin Cavallari Shag Hairstyle: Adorable Bob

kristin-Cavallari-kuva-3

Suloinen bob-leikkaus ja ihastuttava joukko paksuja puolijaisia. Tämä shag-kampa ei todellakaan tarvitse määritelmää, ja uskomme, että tämä on yksi tämän vuoden parhaista näistä hirven kampauksista.

45. Michelle Williams Shag Hairstyle: Lisävaruste

Michelle-Williams-with-Short-Pixie-Kampaukset

Yksi helppo tapa siirtyä "toisesta tylsästä, tylsästä kampauksesta" söpöksi ja hermostuneeksi on saada apua, aivan kuten näemme Michelle Williamsin täällä. Hän yksinkertaisesti koskettaa hiuksiaan hieman sitten lisää ihastuttavaa pääpanta vetää hänet yhteen. Lopputulos? Vakavasti rockin 'tyyli, joka näyttää erilaiselta kuin muusta vain yhden pieni lisävarusteen vuoksi.

46. ​​Michelle Williams Shag Hairstyle: Vakavasti Tussled Pixie

Michelle williams pixie shag

Voi, ja jos mietit, miten tämä kaunis nainen näytti ilman lisävarusteita, tässä on Michelle's shag-kampa: pixie jossa on joitain vakavia ahdistuneita lukkoja vakavasti sotkuiseen tyyliin, joka kiviä.

47. Meg Ryan Shag Hairstyle: Waved Up Rockstar

meg ryan

Meg Ryanilla on rockstar chic, jota me kaikki rakastamme. Ja tiedätkö kuinka hän tekee sen? Hänen mahtavan rockstar-vaatteensa ja kirkkaiden vaaleiden hiusten värjäämisen lisäksi hän myös harrastaa mahtavaa aallotettua hiuslakkaa, joka on suorasti leikattu lyhyellä pituudella ja jossa on pitkät otsat,.

48. Kristen Stewart Shag Hairstyle: Rock etiketti

keskipitkän shag-kampaus-1

Meg Ryan saattaa esitellä söpö rockstar-ilmeen, mutta täältä näemme Kristen Stewartin 80-luvun teemalla rockstar shag kampauksella, joka on villi ja hauska ja täysin seksikäs. Hän lisää jonkin verran äänenvoimakkuutta sivulleen erottuneita tummanruskeita hiuksia, antaen hänelle tyylikkään ja arkaisen ulkonäön,.

49. Megan Fox Shag Hairstyle: End Curls

Pitkän Bob kerroksiset-Shag-Kampaukset

Haluat hioa hiuksesi söpöksi seksikkääseen - eikä vain seksikkääseen, mutta Megan Fox seksikäs? Yritä antaa tyylikkäille, suorille, pitkille hiuksille yksinkertaiset kiharat päähän houkuttelevalle kosketukselle, jonka kaikki huomaavat.

50. Lindsay Lohan Shag Hairstyle: Ei harjaa, ei ongelmaa

Lindsay-Lohan-fearnet-2-vuotta osapuolen-08

Se voisi näyttää Lindsay Lohan ei harjattu hiuksia muutaman päivän (ja kuka tietää, ehkä tässä vaiheessa hän ei ollut?), Mutta se on juuri sitä, mitä hän antaa houkutteleva peti näyttää, että olemme kaikki yrittää saavuttaa . Hän ei tee mitään hienoja pitkiä hiuksiaan, vain sekaisin vähän ja se on: sotkuinen hiusneula, joka on houkutteleva kaikille. Ehdottomasti helppo hairstyle kokeilla!

Leave A Comment

+ 23 = 26