50 parasta pullaa kampauksia

Siellä on jotain pullaa kampausta, joka on yksinkertaisesti upea, lisäämällä äärettömän paljon eleganssia naiselle, jota se koristaa - puhumattakaan pullat ovat yksi tämän vuoden kuumin kampauksista. Jos olet kyllästynyt heittämään hiustasi samaan vanhaan pukukampanjaan päivittäin, tutustu näihin 50 parhaan pullahaun kampaukseen. Näet upean yhdistelmän korkealuokkaisiin tyyleihin, girly to crazy styles-ja niin paljon enemmän.

1. Mila Kunis Bun Hairstyle: Laaja Bun

0985c53ec4719de4c248a577bf011c83

Katso Mila Kunin puhtaasta kauneudesta ja huomata paljain paju. Tämä tyyli lisää huomattavasti syvyyttä hiuksiin, mikä antaa täyden ja paksun lukon ulkonäön. Se on upea ulkoasu, jossa on runsaasti monipuolisuutta, jota voidaan käyttää päivällä tai yöllä.

2. Nicole Richie Bun Hairstyle: Topknot

00c71f27b6dc92aa0defb9e026461d5b

Selvästi totesi, topknot on huippuluokkaa. Se on täysin sileä ja seksikäs tyyli, joka on yhdistetty kauniisti klassisten puolibändien joukkoon. Lisäämällä upea punos kietoutuu pullaan, se on mahtava ulkoasu, joka on ihanteellinen korkeatasoisille sosiaalisille tilanteille.

3. Katy Perry Bun Hairstyle: Braid Bun

ba486109ac5a4fabc8f20fa0daf55b46

Funky, mutta upea, Katy Perryn punoskoira on pirteä tyyli, joka voidaan heittää helposti. Yksinkertaisesti punos hiukset ja kääri sen ympäri kuin tavallinen pulla. Valmis tuote? Tilava palo, jossa on paljon yksityiskohtia, joka on ainutlaatuinen ja trendikäs. Käytä sitä rantaan hauskaa auringossa tai näytä tämä hauska näköala keskustaan ​​suosikki mekko.

4. Jessica Stroup Bun Hairstyle: Upea Wavy Bun

35th Annual People's Choice Awards, Shrine Auditorium, Los Angeles, America - 07 Jan 2009

Kun eleganssi on välttämätöntä, harkitse Jessica Stroupin upeaa aaltopahvia. Tämä erityinen tyyli vaatii runsaasti aaltoja koko hiukset, mikä antaa pulla määrä ja tyyli-puhumattakaan roiskumista naisellisuutta ja kauneutta. Se on loistava tapa kertaakaan.

5. Kiera Knightley Bun Hairstyle: Swept kanssa Blunt Bangs

7fedf3695713683753ac175e9220cd20

Jos olet faneja otsikoista, niin rakastat Kiera Knightleyn paju tyyliä. Se on todella yksinkertainen sotkuinen updo, joka jättää muutaman hiusnaulan kasvojen ympärille pehmeämpi ulkonäkö. Tummat bangs viimeistelevät tämän kampauksen runsaasti trendiä ja kipinöitä yleiseen korkean tyyppiseen viimeistelyyn.

6. Heidi Klum Bun Hairstyle: Loose Top Bun

28628e6d40e9f5b7073158042be7b62b

Heidi Klumin pullahaukka saattaa olla löysä ja herkkä, mutta se on varmasti aivan lyhyt hienostuneesta. Tämä kaunis tyyli yhdistää naisellisia irtonaisia ​​otsatukkeita ja yksityiskohtaisia ​​käänteitä ylimmässä pulla, jota me rakastamme. Tätä tyyliä voi käyttää käytännöllisesti katsoen missä tahansa, ja se kulkee rentoon tyylikkääseen välittömästi riippuen vaatekaappisi valinnasta.

7. Amy Adam Bun Hairstyle: Tyylikäs Side Bun

4-Amy-Adams-LGN

Tuuletin puoleinen pulla? Sitten rakastat Amy Adamin pullaa kampausta. Tämä yksinkertainen, silti sultry-tyyli on tasainen hienostuneiden "tehdä, että parit mukavasti hieno asu. Avokätinen sivuosa lisää roiskumista asentoon ja korkean tyyliin, joka kehystää kasvot täydellisesti.

8. Nicole Kidman Bun kampaus: Twisted Side Bun

412d1c157ed48a2e744be79213cb1044

Nicole Kidmanin paju hairstyle on askeleelta tyypilliseltä sivupuolelta, mikä lisää runsaasti tyyliä ja ulottuvuutta sarjan käänteillä ja löysillä säikeillä. Tyylikäs ulkonäkö sopii erinomaisesti tyylikkäisiin tapahtumiin, kun eleganssi on kaikkea. Pehmeä puoliosa, jossa on pitkät kerrokset, toimii ylimääräisenä naisellisuustilana.

9. Katie Cassidy Bun Hairstyle: Twisted Voluminous Toppulla

102809-Katie-Cassidy-400

Hieman typerä, hieman hullu, mutta paljon upea. Katie Cassidyn kiertynyt, laaja täplä on ilmeinen taideteos. Takertuneet kierteet (joka on oikeastaan ​​vain viisi erillistä ponytailua kietoutunut) lisää niin leikkisästi, kun taas ylimmäinen pulla tyyli antaa sille modernin kosketuksen. Lopputulos? Upea päällinen jokaiselle tilaisuudelle.

10. Nikki Reed Bun Hairstyle: Sleek Updo

RBK-loma-kampaus-Nikki-Reed-LGN

Nikki Reed's updo on yksinkertaisesti upea taideteos, jossa on kokoelma kauniita kiharoita säikeitä, jotka on leikattu yhteen tyylikkäästi ja kiillotetusti. Se on tyylikäs tyyli naisille, jotka etsivät yksinkertaisuutta parhaimmillaan.

11. Naomi Watts Bun Hairstyle: vetää takaisin ja pehmeä

elle-85th-akatemia-palkinnot-Naomi-W-XLN-xlnR

Tämä runsas, naisellinen pulla kampaus on täydellinen ehdokas hienoja tapahtumia varten. Hiukset vedetään pehmeästi takaisin löysään pullaan, jolloin kasvot ovat herkkä ulkonäkö, jota naiset voivat nauttia.

12. Reese Witherspoon Bun Hairstyle: Korkea Ballerina Bun

ffe85266ec5f3c70eab76bc2b105d0c5

Klassisen ballerina-punnan uudistetun otteen suhteen kannattaa harkita Reese Witherspoonin suurta ballerina-pullaa. Tämä yksinkertainen tyyli voidaan valmistaa vain muutamassa sekunnissa. Vedä hiukset pään yläosaan ja kääri ballerina pulla tyyliin. Lopputulos: tyylikäs pulla runsaalla asennolla.

13. Shay Mitchell Bun Hairstyle: Pehmeä Top Bun

7436cb0468424af0b9e27554b04a6926

Jotta herkempiä otettaisiin suosittuun huippupuun, harkitse Shay Mitchellin tyyliä. Tämä päihderi jättää hiukset löysempiä kuin normaali, antaen sille pehmeämmän ja sirovan fysiikan, jota voidaan käyttää lähes missä tahansa.

14. Jennifer Lawrence Bun Hairstyle: Reilyn Bun

849b3f6ac9bc27e53f5d349b293c1c8b

Kaunis. Ei ole mitään muuta sanaa Jennifer Lawrence's pullaa kampaamaan. Se on tyylikkyyden ja kauneuden epitome, jossa on houkutteleva yhdistelmä irrallisia kiharoita ja pieniä, aistillisia punoksia, jotka peittävät koko. Seos antaa sille Reinessance-teeman, ja se sopii erinomaisiin ylellisiin tapahtumiin, jotka on liitetty fiksuihin mekkoihin ja jalokiviin. Jos haluat näyttää kuin prinsessa, harkitse tätä upeaa updo.

15. Kate Hudson Bun Hairstyle: Retro Bun

1128-kate_hudson_hairstyle_idea_bd Varoitus: Flashback 70-luvun hälytyksestä. Mutta kuka valittaa? Kate Hudson tekee 70-luvun mehiläispesästä modernien ja tyylikkään. Loistavalla vetoketjulla, jossa on mukana löysä ylhäältä pöytään, jonka silmukat vetävät pehmeästi, tyyli täydellisesti uudistuu ja nostaa 70-luvun suosikki.

16. Charlize Theron: Glory punokset

0113-Charlize-Theron-punos-pulla-kampaus-arvostelijat valittavat-awards_bd

Keskustele yksityiskohtaisesta kampauksesta. Charlize Theron kallistaa kunniakas punottu pulla toisin kuin mitä olemme nähneet aiemmin. Runsaasti kauniisti punottuja säikeitä, jotka on kääritty erittäin tiukkaan puoliin, tämä upea tyyli on yhtä yksityiskohtaista kuin tyylikäs. Jos sinulla on aikaa, kokeile tätä upeaa tyyliä ja tee päätä kääntymällä.

17. Zooey Deschanel: High Side Bun

RBY-Zooey-Deschanel-Meidän-Idiot-Brother-LA-2011-MDN-9785690

Kuka sanoi, että sivupulla oli matala, lähellä kaulaa? Zooey Deschanel kallistaa suuren sivupalloa, joka on niin söpö, lopettaa tyypilliset alhaiset pullot. Pihan korkeat sijoitukset lisäävät leikkyyttä ja hauskuutta ulkonäköä varten, kun taas fringed-bändit antavat tämän tyyppiselle tyyliä ja energiaa. Tarpeetonta sanoa, tämä pulla on täydellinen hauska gals jotka rakastavat näyttämään söpö.

18. Ashanti Bun Hairstyle: muodolliset punokset

elle-häät-punokset-Ashanti-XLN-xlnR

Tämä kaunis paju hairstyle on täydellinen hienoja asetuksia. Hiukset vedetään takaisin ihastuttavien punosten kokoelmaan, jotka lepäävät yhdessä loistavasti ja luovat upean alhaisen pulla. Lisätilavuus edessä kasvojen ansiosta tämä upea tyyli hieman korkeus, kehystää kasvot ja viimeistely pois tämä "tehdä upeasti.

19. Pariisin Hilton Bun Hairstyle: The Bow Bun

5a5d96886fe90f4aa7bfd2b814a3710f

Ei ole mikään salaisuus, että hiukset ovat yhä suosittuja viime kuukausina, joten miksi ei kallota kumartua? Paris Hilton näyttää meille, että voimme kerätä tämän uuden muotisuuntauksen ja näyttää loistava niin. Taivut ovat melko helppoa koota yhteen ja täydellisellä sijoituksella (lähellä päätä, jonka Pariisi näyttää täältä), katsojat voivat helposti havaita girly-keula ja baski kaikessa sen suuruudessa.

20. Hillary Duff Bun Hairstyle: Volumed Bun

Viileä Bun Hairstyles

Hillary Duff vie klassisen paju ja menee yksi askel eteenpäin: lisäämällä tonnia tilavuudesta hiuksen päällä tyylikkäästi, jota et yksinkertaisesti voi sivuuttaa. Edessä oleva korkeus yhdistettynä löysästi vetää takaisin luo hyvin mallikertaisen tyylin, joka on kypsä ja naisellinen - täydellinen mustavalkoisiin sosiaalisiin tapahtumiin. Tasapainoinen hienovarainen meikki ja upea mekko, tämä yksinkertainen volumisoitu "tekee ihmeitä.

21. AnnaLynn McCord Bun Hairstyle: Kaunis Messy Topknot

RBY-hiukset-ideoita-annalynne-2-MDN

Mikään ei sano "pitää söpöä ja rentoa" aivan kuten tämä ihastuttava ulkoasu AnnaLynn McCordilta. Paras osa tästä tyylistä on se, että sitä voi käyttää missä tahansa - ystävien, osapuolten - myös kuntosalilla! Rento tyylin avulla kiharat naaras kallistaa kiemurensa epäsiistiin ja hauskasti. Nosta lukkoasi sotkuiseen pullaan ja nauti ihastuttavasta koko päivän!

22. Sarah Michelle Gellar Bun kampaus: Messy Braided Bun

RBY-Sarah-Michelle-Gellar-2012-vZVb5Q-de

Jos haluat lisätä hieman oomph tavalliseen vähärasvaiseen, kokeile lisätä muutaman flirty punokset pään sivuilla, kuten Sarah Michelle Gellar. Tämä suloinen tyyli on yksinkertainen, mutta silti on runsaasti elämää sen ansiosta, että kaksi samanlaista punokset on lisätty molemmin puolin päätä. Kestää vain muutamia minuutteja, mutta se on hyvin lisätty tyyliin. Tämä ulkoasu on uskomattoman monipuolinen ja sitä voidaan käyttää rento tai tyylikäs.

23. Hayden Panettiere Bun Hairstyle: teksturoitu Topknot

cos-03-Hayden-Panettiere-de

Topknot ovat ilmeisesti koko raivoa tänä vuonna. Mutta miksi pitää kiinni samasta, perus topknot-tyylistä? Hayden Panettiere näyttää meille, että voimme kallistaa tätä suosittua tyyliä samalla, kun lisäämme siihen vähän leimahdusta. Tämä nerokas, kuvioitu topknot lisää hieman ulottuvuutta ja asentoa yksinkertaisesti kiertämällä hiuksia hieman, antaen sille hieman volyymia ja villityksiä sen sijaan, että ne olivat tyylikkäitä ja tiukkoja. Muista kuitenkin, että sinun ei tarvitse sotkea hiuksia liian paljon. Et halua löysää yläluota, vain teksturoitua kuin näet täällä.

24. tammikuuta Jones Bun Hairstyle: Erittäin sileä

cos-08-tammi-Jones-de

Ah, tammikuun Jonesin uskomattoman tyylikäs matala pulla. Jos haluat rockin tämän tyylin, se vie paljon enemmän kuin vain tarttua hiuksiin ja vetämällä sitä niin tiukasti kuin voitte pannaan. Ei. Ajattele geeliä ja paljon. Haluat, että hiukset ovat kyllästettyjä geeliin, joten valmiin tuotteen tiukka, tyylikäs ja kiiltävä. Lopputulos? Erittäin hienostunut ja tyylikäs tyyli, joka huokuu huipputyyliä, täydellinen tärkeisiin asioihin. (Ajattelemme, että pieni musta mekko haluaisi tämän kampauksen).

25. Olivia Wilde Bun Hairstyle: Undone Bun

03-95616966-LGN

Putoamattomalla pulla on rento ja flirty näyttää, että me rakastamme. Ei liian kiillotettu, ei liian ekstravagantti, mutta silti täydellinen tyyli tyylikkäästi. Voit vetää tämän yksinkertaisen ja hauskan tyylin yksinkertaisesti vetämällä osan säikeistä irti pullaasi. Se on kuin ponnahduslipun hybridi - ja se on ehdottomasti jotain, jota me rakastamme. Et vain voi kertoa minulle, että Olivia Wilde ei näytä hämmästyttävältä!

26. Jennifer Lopez Bun Hairstyle: Megabun

15-The-Back-U18131-LGN

Katsele vain Jennifer Lopezin pullaa. Tämä on megabun, epäilemättä siitä. Katsokaa vain sitä korkeutta. Katsokaa tätä äänenvoimakkuutta. Katso tätä määritelmää. Se on pulla, joka sisältää kaikki muotia. Megabun on yksinkertaisesti topknotin jumala - runsaalla äänenvoimakkuudella, joka on sijoitettu oikeaan smack dab: iin pään päälle. Se on ainoa vaihtoehto naisille, jotka etsivät voimakkuutta ja draama kääritty yhdeksi, silmänsä kiinni kampaukseksi.

27. Kirstin Dunst Bun Hairstyle: Embellished Updo

cfae891408f875f8324a6b122b9d691d

Ei ole mitään naisellisempaa kuin kukilla koristeltu nainen, joten miksi Kirstin Dunstin kauniin updo ei olisi ihmeellistä? Tämä upea tyyli yhdistää upeat kiertymisen aksentit selän taakse, jotka on kiinnitetty kauniisti tyylikkääseen updoon, jota me rakastamme. Valmistettu kukkaisella pääpanoksella kruunun ympärillä, tämä naisellinen tyyli kestää keväisin ja kesäisin kauden helposti. Match it suosikki kukka sundress tai jopa käyttää sitä farkkuja ja sato huippu funky tuore ilme.

28. Zoe Saldana Bun Hairstyle: Textured Ballet Bun

c06cf9184d22bf1ef8d19ca2aa168208

Balettitulppa voi olla yksi yksinkertaisimmista pulla-kampauksista, mutta se ei varmasti tarkoita, ettei se ole yksi upeimmista. Zoe Saldana on ottanut suosittu balettipuun ja lisännyt tekstuuria yksinkertaisesti asettamalla bobby-nastat koko pullaan. Tämä antaa sille kuvioidun, rippled vaikutus, joka luo ulottuvuutta. Muut hiukset vedetään takaisin tyylikkään ruumiinrakennukseen. Voit jopa halutessasi lisätä geeliä saadaksesi äärimmäisen sileäksi.

29. Beyonce Bun Hairstyle: punottu Top Bun

beyonce

Topknot on jo äärimmäisen suosittu ja loistava tyyli. Mutta mikä parempaa tapaa hämätä tämän trendikkään ilmeen kuin tyylikkään punoksen? Beyonce näyttää meille, että voimme helposti korottaa yläluonnon upealla punoksella, joka on kääritty punkin pohjan ympärille. Valmiin ulkoasu tarjoaa tyylikkyyden kasvua, joka sopii jopa fiksuihin tilanteisiin.

30. Bella Thorne Bun Hairstyle: Pulla Bowilla

bella_thorne

Varmasti ei ole mitään kovaa kuin valtava vaaleanpunainen keula. Se on niin naisellinen, niin hauras ja viaton. Minkälainen nainen ei halua näyttää kummankin puolensa kerran ja jonkin aikaa? Tämä Bella Thorne -näkymä on täydellinen tapa esitellä flirttaileva ja naisellinen puolesi. Yksinkertaisesti heittää hiuksesi söpöksi korkeaksi pullaksi ja koristele sitä keulalla - mieluiten vaaleanpunaisella - sellaiseen tyyliin, jota ei voi missata. Älkää unohtako pariliitostasi parhaan vaatteen kanssa - me ajatelemme mekkoja, hameita ja sandaaleja täällä!

31. Sienna Miller Bun Hairstyle: punottu Crown Updo

Chic_Updos_for_Women1

Sienna Miller's pulla kampaus on varmasti yksi yksinkertaisimmista, mutta erittäin tyylikkäistä tyyleistä, joita olemme nähneet. Pään kruunun ympärillä oleva iso punos antaa sille tyylikkään ja hienostuneen kovaa samalla kun se lisää vielä hieman boho-hippi-tyyliä, jota rakastamme ehdottomasti. Se on hieno etsiä missä tahansa päivässä riippumatta siitä, missä olet.

32. Jessica Alba Bun Hairstyle: Bun Curlsilla

Chic_Updos_for_Women8

Jos jokainen nainen rakastaa, se on kiharaa. On vain jotain kiharoista, jotka lisäävät ihmisarvoa ja kauneutta naisille, jolloin kasvot ovat pehmeämpiä ja hiukset näyttävät täydellisiltä. Jessica Alba: n kaunis kutoja näyttää varmasti jokaisen naisen pitäisi vetäytyä yhdessä elämässään. Alhainen, löysä pulla on hienovarainen ja yksinkertainen käyristynyt bang ympärillä kasvot lisää huomattavasti kerros kauneutta ja autuutta. Täydellinen hairstyle, jossa voit mennä suosikki pikku mekko.

33. Lilly Collins Bun Hairstyle: Tuck ja Twist

Lilja Collins-Oscaria-2013-kampaus-back-h724

Se ei välttämättä näytä kovin erilaiselta kuin edessä (hiukset vedetty takaisin muodostaen tyylikäs ja tiukka ulkonäkö), mutta kuka tahansa, joka katsoo tämän kampauksen takana, on varmasti miellyttävä yllätys. Lilly Collins osoitti meille todella hienon käänteen ja taittotyypin alhaisen pullaa, joka on täysin ylpeä tyylikkyydellä. Moderni ulkonäkö tuulettaa kierroksen alle tyylille, joka todella kallistaa. Käytä tätä ulkoasua, ja voimme lähes taata, että teet heads turn.

34. Natalie Portman Bun Hairstyle: tyylikäs ranskalainen tyyli

Natalie + Portman + updos + ranskalaiset + Twist + H8mNVC5CEFrl

Mitä mieleeni ajattelee Ranskasta? Ehkä kiireiset kaupunkikuvat, Lontoon torni, upeat näkymät? Vai onko se kiistatta upeita muotitietoja, jotka jatkuvasti vaeltavat Pariisista? Natalie Portmanin paju kampaukselle ei ole mitään ranskalaista ulkoasua, jota rakastamme ehdottomasti. Huolella yksityiskohdista, jotka muodostavat hämmästyttävän kierteen, tämä tyylikäs ranskalainen pulla on kaikki tyylikkyys, jonka odotat Ranskan innoittamana. Ehdottomasti kannattaa harkita seuraavaa virallista retkiä.

35. Rihanna Bun Hairstyle: kontrasti värilliset juuret 1B8FEE05

Ok. On liian monta syytä rakastaa tätä tyyliä. Aloitetaan ihastuttavilla lyhyillä sivuilla. Niin ilmeisesti trendikäs ja ne kehittävät Rihannan kasvot kauniisti. Ja tarkista, että väri! Se on täysin kontradiktorinen juurien kanssa, joten tämä pulla on ombre-innoitettu teema, joka on hämillään kuumaa juuri nyt. Valmis äärimmäisellä yläluonnoksella, ja tämä kontrastivärinen pulla kampaus on ilmeinen voitto. Jos et ole jo haaveillut antaa tätä tyyliä, varmasti pitäisi olla.

36. LaLa Anthony Bun Hairstyle: Double Braid Twist

La + LaBun

Jos rakastat palmikoita, niin saatat vain sula, kun näet LaLa Anthony's pullaa kampauksen. Tämä upea tyyli sisältää kaksi (count 'em, TWO!) Vierekkäisiä punoksia, jotka johtavat takaisin korkeaan pullaan. Yksinkertaisesti sanottuna tämä kampauksessa on kaikki kauneus ja flare, jota rakastamme katsomaan tyyliin, jossa on hienostunut viimeistely, jota voi käyttää päivästä toiseen. Käytä sitä toimistossa, käytä sitä klubissa. Se toimii kaikkialla!

37. Tyra Banks Bun Hairstyle: kullattu Extreme Top Bun

8068

Tyra Banks ei koskaan epäonnistunut kauneuden ja muodin suhteen, joten ei ole ihme, miksi hänen upea paju kampauksensa teki 50 parhaan. Tyran upea paju asetetaan päähän, joka tarttuu tyylikkään trendiin samalla, kun siinä on upea, paksu punos sitoa koko ulkoasua yhteen. Tyyli voi olla monimutkainen ja monimutkainen, mutta se vie vain hetken hetkiä loppuun, jolloin sinut on helppo tapa saada järkyttävästi hienostunut ja upea ulkoasu. Ehdottomasti hairstyle harkita seuraavan kerran olet menossa grand tapahtuma!

38. Anne Hathaway Bun Hairstyle: Keskellä osa Elegance

Anne + Hathaway + updos + Loose + Bun + taXW6q4GS89l

Ensimmäisellä silmäyksellä tämän ihanan pullaan näet luonnollisen tyylin ja kauneuden. Keskellä oleva osa mahdollistaa hiusten kulun kauniisti kasvojen sivuille ja tuottaa upean kehyksen kasvojen ympärille. Ja lisättyjä yksinkertaisia ​​kiharoita, kunnianhimoa tyylikkäillä roikkuvoimilla tulee esiin. Ulkonäkö on löysästi vetänyt takaisin alhaiseen pullaan, joka ihmeellää koko ulkoasun naisellisuutta. Suuri ehdokas hauskoihin tilaisuuksiin parin parissa mukavin mekko ja takki.

39. Scarlett Johansson Bun Hairstyle: Kaikki Naturale

How-Get-Messy-Bun

Scarlett Johansson kerro meille, että on okei mennä luonnolliseksi kerran kauniilla luonnollisella ulkoasullaan. Hän antoi hänen hiuksilleen pysyvän luonnollisessa aaltoilevassa hyvyydessään ja heitti sen puoliksi korkeaksi pullaksi. Lopputulos? Kauniisti täynnä, paksua ja täysin luonnollista tyyliä, joka poikkeaa kilpailija-pullista, jotka ovat tyypillisesti suorat ja tyylikkäät. Jos olet nainen, jolla on kauniit aaltoilevat tai kiharat hiukset, voit vaihtaa sen ylös ja heittää luonnollisesti upeat lukot pulleiksi,.

40. Gwen Stefani Bun Hairstyle: Slick ja Chic

gwenprom

Jos tiedät jotain Gwen Stefaniista, tiedät, että hänellä on runsaasti tyyliä, asennetta ja luokkaa - niin miksi hän ei päätyisi punkkujen leikkaamiseen? Tämä upea tyylikäs, slicked back "on niin uskomattoman erilainen kuin muut slicked back polttimoita olemme nähneet. Tarkoitan vain sitä ainutlaatuista tyyliä. Hiukset vedetään etupuolelta, joka johtaa pullaan, joten emme pysty näkemään leikkeitä tai hiusnauhoja, mikä antaa sileän ja täydellisen muotoilun, joka on yksinkertaisesti virheetön. Se on hieno tyyli, joka menee hyvin missä se on otettu!

41. Eva Longoria Bun Hairstyle: punokset ja jouset

Eva

Onko mitään söpöä ja girlyä kuin punokset ja jouset? Varmastikaan ei! Siksi meidän on ehdottomasti rakastettava Eva Longorian ihastuttavaa pullaa kampaamaan. Se sisältää upean punoksen, joka on kääritty paksuun pullaan, viimeistelty mustalla satiinipuikolla. Tämä ilme tekee ihmeitä kaikissa tilanteissa, joita on kulunut - onko se rento päivä naisten kanssa tai muodollinen tapahtuma, jossa pukeutuminen on terävä.

42. Amy Childs Bun Hairstyle: Voimakas puoli ylöspäin

kansallinen Television Awards 2012 - Arrivals

Kuka sanoi, että suuri pää on sijoitettava pään takaosaan? Amy Childs näyttää meiltä, ​​että voit lisätä runsaasti kaunista äänenvoimakkuutta sivulle. Tarkoitan, WOW. Katsokaa vain sitä hulluutta! Se on täynnä tonnia upeita kiharoita, jotka kaikki kääntyvät sivulle updo joka vie show. Puhumattakaan hänen sivutangot ovat aivan täydellinen, sitomalla ulkoasua yhdessä upeasti. Kiillotettu hänen kauniin punaisen värillisen hiuksensa ansiosta tämä laaja sivupalan kampaus on yksi, jota kokeilemme ehdottomasti lähitulevaisuudessa.

43. Sarah Dunn Bun Hairstyle: Klassinen Side Bun

kansallinen Television Awards 2008 - Arrivals

Ensi silmäyksellä tähän tyyliin, mikä on ensimmäinen ajatus, joka tulee mieleen? Ajattelimme jotain, jota First Lady voisi käyttää hänen hienoimmassa pukussaan korkealuokkaiseen sosiaaliseen tapahtumaan. Kyllä, tämä hohdokas puoli pulla Sarah Dunnilta on yksinkertainen tyylikäs. Pyyhkäistään herkästi pään puolelle pehmeästä pyyhkäisystä, jota rakastat, tämä yksinkertainen puolipehmo sopii täydellisesti pieneen mustaan ​​mekkoosi ja hopeakorumiisi. Ota sivu pois Sarah Dunnin kirjasta ja kallista tätä kaunista tyyliä seuraavassa tärkeässä tapahtumassa - et tule katumaan sitä.

44. Lauren Conrad Bun Hairstyle: Loose Bun

RBY-Lauren-Conrad-The-Hope-Honors-2008-MDN

Tässä Lauren Conrad antaa meille täydellisen esimerkin löysästä pihasta, jota voi käyttää lähes missä tahansa. Söpö keskimmäinen osa ja löysä pyyhkäisy tekevät siitä täydellisen kampauksen rentoa päivää alas uima-altaan martiniin, kun taas korostuvat irtonaiset kiharat kehystää kasvot kauniisti.

45. Kendra Wilkinson: Glamourous Bun kanssa käännetyt bändit

RBY-Kendra-Wilkinson-ESPY-palkinnot-2010-MDN-93727203

Kendra Wilkinson näyttää kuumalta ja muotoilee hiuksiaan entistä kuumemmalla tavalla - yllättynyt? En minäkään! Mitä muuta voisit odottaa tämän mausteisen gal? Kendra Wilkinson heittää hiuksensa takaisin epärehelliseen pullaan, jossa on runsaasti yksityiskohtia ja koostumusta, lopputulos loppuu runsaalla paljolla, joka näyttää ehdottoman houkuttelevalta. Ulkonäkö yhdistettynä upeasti kauniisiin sivusuosittuihin otsatukkaihin, kaartuvat kauniisti kasvoten, kiinnittäen enemmän huomiota hänen upeisiin piirteisiin. Käytä tätä ulkoasua seuraavaan mustaan ​​solmioon ja takaamme, että näytät upealta.

46. ​​Keri Russell Bun Hairstyle: Kukka-aallot
Keri_emmys2010_
Tämä kaunis tyyli Keri Russellilta jättää meidät ajattelemaan päivää, jossa meressä on riippumatossa, siemaillen trooppinen smoothie, antaen tuulta tuulen kevyesti hiuksemme läpi. Tämä kaunis puoli pulla on rento ja kaunis kaikki yhdessä. Aallot jättävät meidät rantavalkoisella teemalla, joka on todella imartelevaa, ja lisättynä kukkakuvioon pullaan pohjaan, kaunis gal-ilme on valmis täydellisesti. Tämä tyyli tekee ihmeitä kevään ja kesän ajan suosikki maxi mekko.
47. Kourtney Kardashian Bun Hairstyle: Ranskalainen punokset
Kourtney + Kardashian + updos + ranskalaiset + Braid + Kcs2Merfvf2l
Ranskalainen punos? Mikä ei rakastaa hienostuneesta ranskan punoksesta? Nämä yksityiskohtaiset punokset ovat rento punos yksi askel eteenpäin erittäin tyylikäs ja ihana tavalla, kuten voitte selvästi nähdä täällä Kourtney Kardashian's pulla kampauksen. Hän aloittaa tyylin pois söpöllä sivuosalla (joka näyttää upealta kasvoiltaan) ja johtaa hiukset parilla arvokkaalla ranskalaisella punoksella molemmin puolin pään, joka johtaa takaisin kiillotettuun pullaan. Se on korkeatasoinen ulkoasu, joka ei voi menettää, ja ehdottomasti kokeilla lähitulevaisuudessa.
48. Dianna Agron Bun Hairstyle: Edessä Fishtail Braid
18th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals
Olemme kaikki hyvin tietoisia siitä, että kalanpäiden punokset ovat tulleet suosittuja viime kuukausina. Ne näyttävät todella ainutlaatuisilta ja monimutkaisilta, mutta ne ovat varsin melko yksinkertaisia ​​koota yhteen ja tulevat ulos todella kauhealla ulkonäöstä, jota naiset rakastavat. Tämä Dianna Agronin kalkkikivi on niin upea näky. Tyylikkäästi valmistettu pulla viimeistellään loistavalla kalkilla, joka lisää runsaasti tyyliä ja ulottuvuutta perusnäköiseen, sotkuiseen ulkoasuun. Miksi mennä yksinkertaiseksi, kun voit lisätä viileä fishtail punos ja tulla koko uusi, jännittävä ulkonäkö?
49. Rachel Bilson Bun Hairstyle: Faux Bob
Taide Of Elysium's 5th Annual Heaven Gala
Odota, eikö Rachel Bilson leikkaisi hiuksiaan ?! Voi ei. Hän vain rokkailee yksi kuumimmista viimeaikaisista trendeistä, faux bobista. Tämä mahtava tyyli antaa illuusion, että hiukset ovat lyhyitä, kun itse asiassa se on vain sarja kiharoita, jotka on sidottu ja leikattu kaulan pohjaan. Joten jos olet ikinä miettinyt, kuinka näyttäisit lyhyillä hiuksilla, mutta et halua syödä, kokeile tätä ainutlaatuista pulla tyyliä kooltaan. Et voi kieltää kuinka ihastuttava tämä kampaus on!
50. Emma Watson Bun Hairstyle: Suora Faux Bob
Emma + Watson + End + Maailman + Premiere + HmPo295S84zx
Jos kiharat eivät ole teidän tyylillenne, mutta haluat silti kokeilla faux bobia, otat sivun Emma Watsonin kirjasta ja kokeile suora faux bob. Sinun tarvitsee vain tehdä tämä ulkoasu tehdä hiukset niin suoriksi ja tyylikkäiksi kuin mahdollista. Vedä se taakse tiukasti ja kiinnitä hiukset löyhästi kaulan pohjaan. Ja siellä sinulla on se! Tyyli, joka tekee hiuksista suoran ja lyhyen, mikä järkyttää niille, jotka ympärillänne ovat.

Leave A Comment

73 − = 66