50 parasta päivitystä lyhyille hiuksille

Onko sinulla uusi, tupakointi-kuuma, lyhyt leikkaus, mutta et tiedä, miten muotoile tuoreita silmukoita? Olemme löytäneet meidän 50 parasta päivitystä lyhyille hiuksille auttaa sinua ulos! Nauti ihastuttavista upeista lyhytsäännöistä, joita ovat suosittujen julkkisten Julianne Hough, Rihanna, Scarlett Johansson, Emma Watson, Amber Heard, Carey Mulligan ja monet muut. Valitse melko punaisista päivityksiä, jyrkästi kiinnitettyjä tyylejä, hohdokkaita kuulokkeita, omituisia kouristuksia ja mini-kynttilöitä, jotka löytävät upean uuden ulkoasun lyhyisiin lukkoihisi.

1. Julianne Hough Short Updo: Romanttiset löysät kiharat

50_Best_Updos_for_Short_Hair_01

Amerikkalainen ammattilainen tanssisali, maanmusiikki-laulaja ja näyttelijä Julianne Hough näyttää upealta romanttiselta lyhytelokuvastaan ​​ja paljon löysää kiharoitaan. Rakastamme hänen graceful, side-pyyhkäinen reunus ja pehmeät kiharat, jotka kehystää hänen kasvonsa - yksinkertaisesti jumalallinen. Palaa Juliannen kauniiseen kampaukseen käpristämällä lyhyitä lukkoja mini-curling-rautaa käyttäen ja sitten pestä pitkiä osia ylös ja kiinnittämällä ne kiinnikkeillä tai hiusneuloilla. Jätä paljon kiharoita löysäksi ohikulkijalle ja romanttiseksi lopulliseksi ilmeeksi.

2. Keira Knightley Short Updo: Tousled kanssa kukka pääpanta

50_Best_Updos_for_Short_Hair_02

Englantilainen näyttelijä Keira Knightley näyttää upealta hänen touhemaisella up'do ja herkkä kukka pääpanta hänen lyhyt, mocha ruskea lukot. Tämä lyhyt up'do on täydellinen kiharat hiukset, koska pääpanta soittaa villit hiuslakkaa samalla kun saat kampauksen kauniin ja naisellisen keskipisteen. Pair touhautunut, romanttinen up'do luonnollisella näköisellä meikkejä - kostea iho, alaston huulet, hienot silmät, persikka posket - upea viimeistely.

3. Charlize Theron Short Updo: Twisted ja rullattu

50_Best_Updos_for_Short_Hair_03

Etelä-Afrikkalainen näyttelijä Charlize Theron näyttää jumalalta hänen herkullisesti kierretty ja rullattu lyhyt up'do. Hänellä on lyhyet vaaleat hiukset sivusuunnassa, suuremman hiusneulan tasoittaa hiusrajansa ympäri ja sitten rullata ja kierrättää toiselle puolelle. Tämä lyhyt runko sopii hyvin paksuihin, suoraviivisiin hiuksiin, ja se vaatii vähäisiä muotoilutyökaluja ja hiustuotteet (pölykuivain, mini-hiusten suoristus, anti-frizz-seerumi ja kevyt hiuslakka).

4. Natalie Portman Short Updo: Mini pulla ja melko pääpanta

50_Best_Updos_for_Short_Hair_04

Musta joutsen näyttelijä Natalie Portman näyttää säteilevästi kauniilta lyhyillä kastanjasulakkeillaan mini-pulla. Rakastamme hänen kaunista kaunista pääpantaansa ja hiuksensa luonnollista wispyä. Toista Natalien upea kampaus kolmeen yksinkertaiseen tapaan: 1. Käytä teksturointisuihkua kosteisiin hiuksiin ja vedä lukkosi ylös minipinaksi. 2. Hiero hiukset kruunuun hieman seksikkään äänenvoimakkuutta varten. 3. Liitä kauniin pääpanta hiuksesi, noin kolme vaakasuoraa sormea ​​tilaa poispäin hiusviivasta. Päätä ulkonäkö smoky silmän meikkiä ja shimmery huulet.

5. Rihanna Short Updo: Kaksisuuntainen pyörre

50_Best_Updos_for_Short_Hair_05

Barbadian-laulaja Robyn "Rihanna" Fenty näyttää ehdottoman upealta kahden sävyisen hiuksensa tyylikkäinä swirled up'dossa. Hän rokkaa hänen sivuhuovansa "tekemään tummilla auringonnousuilla, marjalla lippyilla ja runsailla koruja. Palaa Rihannan ulkonäköön (ilman partailua!) Kaavitsemalla hiukset takaisin sivuille ja pumppaamalla pääosa täynnä äänenvoimakkuutta. Luo pyörre kiertämällä hiuksia ja kiinnittämällä se sitten huomaamattomasti, ja aseta lyhyt up'do ylimääräisellä vahvuudella hiuslakkaan.

6. Gwen Stefani Short Updo: typerä solmu

50_Best_Updos_for_Short_Hair_06

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Gwen Stefani näyttää kovaa hänen omaleimaisen solmitun up'do. Gwen ei ole kiinnostunut mielenkiintoisista kampausmuodoista, ja hän pitää silmänsä näyttävänä ja funkyana pitämällä hänen lyhyet platinaa vaaleat lukot kahdessa kierrellyssä solmussa. Hänen syvän sivusiirtymänsä ansiosta hän näyttää silmiinpistävän glamouria, ja hän on asettanut solmunsa epäsymmetrisesti modernin reunaan. Kiinnitä solmustasi hiusnauhoilla ja peitä ne hiuslasiin hiottu viimeistely.

7. Emma Watson Short Updo: Söpö kaareva sivuhaara

50_Best_Updos_for_Short_Hair_07

Englantilainen näyttelijä Emma Watson näyttää upealta lyhyiltä, ​​kiiltäviltä kastanjasroksilukkoiltaan söpöinä, kiharaisena up'doina. Emma pukeutuu hiuksiin puoliksi haalariin korviensa takana olevilla kiharoilla, ja hänellä on herkkästi kiemurteleva sivuraide, joka korostaa hänen syvän ruskeat silmänsä. Houkuttele Emman ihastuttavaa lyhytelokuvaa käpristämällä sivusiirtymääsi mini-curling-raudalla ja hoitamalla hiustesi kevyellä, rasvattomalla, ruostehelmellä varustetulla suihkeella, joka hämärtää vaahtomuovia.

8. Amber Heard Short Updo: Seksikäs kääpiö

50_Best_Updos_for_Short_Hair_08

Amerikkalainen näyttelijä ja malli Amber Heard näyttää luottavaiselta ja huolettomalta hänen platinaa vaaleatukkaiset lukot tyylikkäästi tyytyneenä. Tämä yksinkertainen lyhyt up'do on sekä seksikäs että tyylikäs, ja se sopii täydellisesti Amberin kupliva persoonallisuuteen. Jotta voit luoda oman korsun, kerää ensin hiukset sivulta ja kiinnitä se takaisin niin, että vain pääosa hiuksista pysyy. Kiiltoa hiukset kruunuun ja käytä paljon kevyesti hiuslakkaa, jotta se pysyy vapaina ja seisomaan. Lopeta tämä ulkoasu kirkkaan punaisella lippyllä ja iso, varma hymy.

9. Ginnifer Goodwin Short Updo: Pixie leikattu pääpanta

50_Best_Updos_for_Short_Hair_09

Näyttelijä Ginnifer Goodwin pukeutuu hänen tyylikkääseen pixeensa leikattuaan herkällä kultaisella pääpanoksella ja pehmeillä, höyheneillä bangsilla. Vaikka se ei ole teknisesti up'do, tämä lyhyt kampaus on loistava vaihtoehto lisätä glamouria hyvin lyhyeksi hiustenleikkuun. Lisää vaikutusta käyttämällä äänenvoimakkuutta lisäävää musaa ja hieroa hiuksia niin, että se tarttuu hieman. Työnnä jotain teksturoivaa suihketta ommeliin sormillasi pehmeäksi ja romanttiseksi kosketukseksi.

10. Pinkki Short Updo: Fauxhawk vaaleanpunaisilla juovilla

50_Best_Updos_for_Short_Hair_10

Singer Pink näyttää luottavaiselta ja leikkisästi rohkeilta fauxhawkilta, swirled-kiharoilta ja kuuma-vaaleanpunaisista raitoista kaulaansa. Tämä on hieno lyhyt up'do, jos etsit vaihtoehtoista kampausta, ja se on erittäin helppoa luoda kotona. Käytä hiuslukuja luodaksesi fauxhawk, varmista, että poistut yläosasta varsin sotkuiselta ja kaarele haaroja mini curling -avulla. Jos et halua pysyviä vaaleanpunaisia ​​juovia, kokeile hiuslakkaa - sitä on helppo käyttää, kirkas ja helppo irrottaa!

11. Farah Fath Short Updo: puolivälin kampaamo

50_Best_Updos_for_Short_Hair_11

Päivät elämästämme näyttelijä Farah Fath näyttää upealta yksinkertaisesta, mutta tyylikkäästä puolikkaasta kampauksestaan. Tämä lyhyt up'do on täydellinen hieno / ohut hiukset, koska se antaa lukkoille enemmän määritelmää ja äänenvoimakkuutta. Toista Farahin lyhyt up'do keräämällä hiustenne yläosat yhteen, kiusoittelemalla sitä kruunuilla muodostaen mini-bouffantin ja varmistamalla sen pään takana puoliksi hairstylestä. Kaulaa hiustesi luonnollista pehmeää ja romanttista ulkoasua.

12. Charlize Theron Short Updo: Curled chignon ja kipinäinen pääpanta

50_Best_Updos_for_Short_Hair_12

Elokuvan tähti Charlize Theron näyttää jumalalta lyhyillä kultaisilla sävyillä, jotka ovat kuluneet kihartuneen kynttilän päällä. Jos etsit hohdokas lyhyt up'do erikoistapahtumaan, chignon on loistava valinta, koska se on tyylikäs ja helppokäyttöinen. Yksinkertaisesti kerää hiuksesi toiselle puolelle kaulasi niskassa, kierrä se irti löysästi ja kiinnitä se huomaamattomilla hiusneuloilla pitäen sen paikallaan. Päätä tämä romanttinen ulkoasu hämmästyttävällä pääpanoksella ja pienillä helmi korvakoruilla.

13. Hayden Panettiere Short Updo: Spiked pixie leikkaus

50_Best_Updos_for_Short_Hair_13

Nashville näyttelijä Hayden Panettiere näyttää silmiinpistäväksi hänen silmänräpällään blondi-pixie-leikkauksellaan. Tämä on hieno huippu-tyyli hyvin lyhyille hiuksille, sillä se antaa hiuksillesi seksikkään äänenvoimakkuuden ja ylimääräisen määritelmän. Vaikka sinulla ei ehkä ole tarpeeksi hiuksia sitomaan, voit silti muotoilla lukkoasi taivaalla ylimääräisellä lujuudella hiusgeelillä ja hienolla kampalla. Kun olet muotoiltu hiuksesi, kuivaa se viileällä ja aseta geeli.

14. Emily Blunt Short Updo: Sivut pyyhkäisi

50_Best_Updos_for_Short_Hair_14

Englantilainen näyttelijä Olivia Blunt näyttää tyylikkäältä ja hienostuneelta hänen tyylikkään ja kiiltävän lyhyen up'do. Hänellä on kastanjamorussilkkuja, jotka on kiinnitetty taaksepäin, kiertynyt sivuraide ja muutamia irtonaisia ​​kasvot kehystyviä hiuksia. Jos hiukset ovat terveellisiä ja kiiltäviä kuin Olivian, ota nämä hiustenlähtöiset elintarvikkeet ruokavaliosi mukaan: elintarvikkeet, joissa on runsaasti hyviä rasvoja, kuten maapähkinävoita, oliiviöljyä, avokadoja, öljyisiä kaloja (esim. Lohi ja sardiinit) ja pähkinät.

15. Carey Mulligan Short Updo: Pehmeä aalto

50_Best_Updos_for_Short_Hair_15

The Great Gatsby näyttelijä Carey Mulligan näyttää positiivisesti säteilevän lyhyillä hiuksillaan pehmeällä aallolla. Hän pukeutuu hiuksiin, jotka on kiinnitetty sivuille, hieman ylhäällä. Careyn romanttisen kampauksen luomiseksi alusta valmistelemalla hiustasi muotoilemalla volyymivoimalla shampoo-, hoitoaine- ja muotoilupeittoa. Pyyhi hiukset huolellisesti pienellä pyöreällä harjalla, jännittäen sen kruunulla. Kun olet suunnitellut sen, aseta se kevyellä, rasvattomalla hiuslakkauksella.

16. Anne Hathaway Short Updo: leikkisä pixie

50_Best_Updos_for_Short_Hair_16

Les Miserables näyttelijä Anne Hathaway näyttää tupakoinnin kuumalta hänen leikkisä pixie leikata muotoiltu lyhyt up'do. Hänellä on söpöjä, dynaamisia aaltoja päänsä päällä, ja hänen hiuksensa on kiinnitetty sivuille tyylikkäästi. Anne: n sotkuinen, vielä tyylikäs kampa, työstää muotoilua hiuksillesi sormillasi, antaen heille luonteen ja luonteen. Käytä hiuslakkaa pitämään ne paikallaan koko yön.

17. Alicia Keys Short Updo: Up-and-over-pyyhkäisy

50_Best_Updos_for_Short_Hair_17

Laulaja-lauluntekijä ja muusikko Alicia Keys sekoittaa sen lyhyisiin hiuksiin, jotka on suunniteltu rohkeasti ylösalaisin. Tämä yksinkertainen kampaus on pakko kääntää päätä epätavallisella "ylösalaisin" aallolla. Jos haluat luoda tämän ulkoasun kotiin, investoi hyvälaatuiseen, vahvaan märkä-look-geeliin, joka pitää hiuksesi paikallaan. Käytä kampa lakaista hiuksiasi ja jätä vinkit kuiviksi rohkealle kontrastille.

18. Hayden Panettiere Short Updo: Curled ja slicked takaisin

50_Best_Updos_for_Short_Hair_18

Nashville näyttelijä ja laulaja Hayden Panettiere rokkaa seksikkäistä slicked-back -näyttelyä nauruttavilla, märkä-look-kiharoilla. Tämä on hieno lyhyt up'do suorille, aaltoileville ja luonnollisesti kiharaisille hiuksille. Jotta saisit vain hiilihyönteisen ulkonäkön, käytä märkäpukuista hiusgeeliä ja kuivaa se kuivalla puhalluskuivalla. Paranna tätä ulkoasua sultry smoky silmämeikkiä, kasteinen iho ja hohtavat alaston huulet lisää vaikutusta.

19. Dianna Agron Short Updo: Puffy bouffant

50_Best_Updos_for_Short_Hair_19

Vahingonilo näyttelijä ja laulaja Dianna Agron on oikeassa trendissään pitkään, tylppäpalloonsa ja pehmeään, laajaan bouffanttiin. Hän pukeutuu hiuksiinsa suorakulmaiseksi ja korvaksi korviensa takana, kun hänen bouffantinsa on keskipisteenä. Tämä lyhyt up'do on täydellinen hieno / ohut, suoraviivainen hius, ja se on erittäin helppoa tyylille. Yksinkertaisesti kiusaa hiusten yläosaa kruunusta koukkuun, ja käytä hiuslakkaa, jotta se pysyy hengissä ja turvonnut.

20. Evan Rachel Wood Short Updo: Rose-kultaiset kierteet

50_Best_Updos_for_Short_Hair_20

Amerikkalainen näyttelijä Evan Rachel Wood paljastaa hienot ruusu-kultaiset kierteet lyhyissä hiuksissaan. Jos hiukset eivät ole tarpeeksi kauan kokoamaan yhteen ja sitomaan, ottakaa Rachelilta inspiraatiota ja muotoile hiuksiasi söpöinä, omituisina käänteinä. Jos haluat tyylikästä, kiillotettua ulkoasua, yritä kierrä yhtä suuria hiusneuleita ja kiinnitä ne säteilevään kuvioon, jossa on hieman suurempi profiiliosa.

21. Marion Cotillard Short Updo: Sileä fauxhawk 

50_Best_Updos_for_Short_Hair_21

Ranskalainen näyttelijä ja laulaja Marion Cotillard näyttää upealta hänen tyylikkäältä fauxhawkiltaan ja täydelliseltä pitkältä tylpältä. Fauxhawk on loistava, ei-pysyvä vaihtoehto ajeltu mohawkille, ja se voi antaa ulkoasultaan tyylikkään reunuksen. Tämä lyhyt up'do toimii parhaiten paksuilla, suorilla hiuksilla, jotka on helppo muotoilla. Yhdistä tämä ulkoasu luonnollisella meikkiä naisellisella ulkoasulla tai rohkealla punaisella lippyllä sukupuolenpennun ilmeelle.

22. Nicole Richie Short Updo: Mini pulla, jossa löysät ristit

50_Best_Updos_for_Short_Hair_22

Reality-TV-persoonallisuus ja seurallinen Nicole Richie näyttävät upeilta vaaleisiin lukkoihinsa, jotka on tehty mini-messuilla, sotkuinen pulla, jossa on muutamia pitkät hiuslenkit, jotka on irrotettu kasvojen kasvattamiseksi. Jos sinulla on tarpeeksi hiuksia luoda pieni pulla, varmista se paljon discreet nastat tai melko hiukset leikkeen. Jätä hiukset irti edestä romanttista, pehmeää viimeistelyä varten.

23. Jennifer Lawrence Short Updo: Perky pixie

50_Best_Updos_for_Short_Hair_23

Nälkäpelit näyttelijä Jennifer Lawrence näyttää tupakoivalta kuumana ja hilpeä piikit hänen lyhyt pixie leikkaus. JLaw näyttää meille, että et tarvitse pitkää hiusmateriaalia rock up'do - tarvitset vain hauskaa ja luovaa tyyliä! Jos sinulla on suhteellisen pitkä pixie leikkaus, voit käyttää styling vahaa tai geeliä luoda hiukan huiput hiuksesi. Käytä teksturointisuihke pehmeisiin, pehmeisiin lukkoihin ja käytä sormia muotoiluun, jotta voit luoda seksikäs ja sotkuinen lyhyt up'do kampaus.

24. Kirsten Dunst Short Updo: Loose kruunu punos pääpanta

50_Best_Updos_for_Short_Hair_24

Näyttelijä Kirsten Dunst näyttää jumalallelta lyhyet, vaaleat lukot, jotka on muotoiltu kruununpunoksella, jossa on herkkä kukkainen pääpanta. Crown punokset ovat yksinkertaisia, naisellisia ja erittäin tyylikäs - sopii häät ja muut erityiset tilaisuudet. Luo kruunu punos, ota osa hiuksia ylhäältä jokaisen temppelin, ja punos jokaisen osan huolellisesti. Vedä punokset pään päälle tavata keskellä ja varmista ne luoda kruunu. Helppo!

25. Chelsea Kane Short Updo: Laaja palo, jossa pitkät sivutangot

50_Best_Updos_for_Short_Hair_25

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Chelsea Kane näyttää upealta tummilla vaaleilla lukoillaan, jotka on tehty suurella pulla. Hän urheittaa pitkiä, sotkuisia sivuja, jotka kehystään kasvonsa ja hiukset on kiusattu kruunun päästäkseen sille runsaasti seksikkään äänenvoimakkuutta. Jos hiukset eivät ole riittävän pitkät, jotta ne voidaan kiinnittää mini-pullaan, voit kiihottaa lukkosi ja kiinnittää hiukset hiuslinkillä pään takana. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kaunista pääpanta, jotta lyhyet lukot pysyvät paikallaan.

26. Gwen Stefani Short Updo: Seksikäs sivuvirta

50_Best_Updos_for_Short_Hair_26

Lauluntekijä ja tyylin kuvake Gwen Stefani näyttää makealta kuin pehmeältä palvellaan hänen seksikkään pyörteensä up'do kanssa. Rakastamme Gwenin innovatiivista ja tyylikästä persoonallista tyyliä, eikä hän koskaan pettynyt, kun hän tulee esittelemään hänen jatkuvasti muuttuvia platinan lukkoja. Toista Gwenin lyhyt up'do kampaamalla hiustesi syvälle sivuttain ja sitten kääntämällä suuremman hiusneulan toiselle puolelle. Varmista pyörryt hienolla hiustyylillä ja lisää vahvuus hiuslakkaa, ja olet hyvä mennä.

27. Rihanna Short Updo: Daring mohawk

50_Best_Updos_for_Short_Hair_27

Lauluntekijä Rihanna näyttää kovaa rohkealta mohawk-kampaukseltaan, hohtavan silmän varjosta ja erittäin pitkästä ripasta. Hän roikkuu hänen ikävältä sivuharjotusta kampaansa päällään hiusten yläosaa painovoimaisissa huipuissa. Jos pidät tästä kampauksesta, mutta et halua ajaa päätäsi, luo se uudelleen vetämällä hiustesi sivuprofiileja ja lisäämällä yläosaa erityisen vahvan hiusgeelin avulla.

28. Carey Mulligan Short Updo: Mikrohiekkakivi

50_Best_Updos_for_Short_Hair_28

The Great Gatsby tähti Carey Mulligan näyttää täysin ihastuttavaksi pienellä kavennuksella punoksella lyhyissä vaaleissa lukissaan. Pajutetut otsatukka kulkee tällä hetkellä ja sopivat kaikkiin kasvojen muotoihin ja hiustyyppeihin. Kaikki mitä tarvitset on muutaman tuumaa hiuksia, ja voit luoda kauniita ja naisellisia mikro punoksia. Käytä hiuksistasi yhden punoksen lausekkeena tai luo muutamia harhaille ja jännittävälle ulkoasulle.

29. Jennie Garth Short Updo: punottu fauxhawk 

50_Best_Updos_for_Short_Hair_29

Amerikkalainen näyttelijä Jennie Garth näyttää silmiinpistävä hänen epätavallinen punottu fauxhawk kampauksen. Tämä lyhyt up'do on moderni ja tyylikäs, ja me rakastamme kontrastia herkkien sivuhaarojen ja rohkean, tuholaisen bouffantin välillä. Voit luoda tämän kampauksen aloittamalla suoristamalla hiukset tasaisella raudalla. Pane sitten molemmat sivuosat huolellisesti pitämään punokset tasaiseksi ja lähellä päänahkaa. Päätä hiukset kiukuttelemalla pääosan hiuksia ja asettamalla se kevyellä, rasvattomalla hiuslakkauksella.

30. Michelle Williams Short Updo: Pixie pääpanta

50_Best_Updos_for_Short_Hair_30

Näyttelijä Michelle Williams näyttää kasvokkain kauniilta mansikka-blondi-pixie-leikkauksellaan ja yksinkertaisella mustalla pääpanoksella. Pixie-leikkauksia voi olla vaikea tyyli muodollisiin tilaisuuksiin, varsinkin jos sinulla on hyvin lyhyet lukot. Anna kampaasi hohdokas kosketus hiustarvikkeet, kuten tyylikäs päänauhat ja hienot hiukset leikkeet - jopa yksi korvan takana oleva yksittäinen kukka tekee tyylin lauseen.

31. Scarlett Johansson Short Updo: Tyytynyt, laaja bouffantti 

50_Best_Updos_for_Short_Hair_31

Näyttelijä Scarlett Johansson näyttää tupakoivalta kuumana hänen kiusattu, laaja bouffantti ja paljon luonnollista koostumusta. Hän rokkaa lyhyitä hiuksiaan pukeutuneena pehmeisiin, sotkuisiin aaltoon, joka on korostettu vinkkejä kohti. Jotta saisit paksuisia, laaja-alaisia ​​aaltoja kuin Scarlettin, investoi joihinkin määrättyihin hiusten muotoiluun ja tekstiileihin. Työnnä mousse kosteaan juuristoon, hieroa hiuksiasi voimakkaasti ja käytä sitten teksturointisumua parantaaksesi luonnollisia susi- ja karvanpoistoja romanttiseen viimeistelyyn.

32. Emma Watson Short Updo: Tyylikäs puolivälin haalari

50_Best_Updos_for_Short_Hair_32

Englantilainen näyttelijä Emma Watson on kuva täydellisyydestään hänen tyylikkäässä puolivalmisteena ja kirkkaassa kirkossa. Tämä lyhyt up'do on tyylikäs ja hienostunut, ja se on yksinkertainen arkikäyttöön - loistava tyyli kouluun, yliopistoon tai työhön. Jos sinulla on ohut, pokeri-suorat hiukset, niin tämä tyyli on sinulle. Yksinkertaisesti ottakaa osa hiuksista jokaisesta temppelistä, kiinnitä ne yhteen puoliksi, tee päänne päällä ja tasoitat sivulangat tuoreelle ja leikkisäksi ulkoasuksi..

33. Nicole Richie Short Updo: Mini punottu pulla

50_Best_Updos_for_Short_Hair_33

Reality-TV-persoonallisuus ja seurallinen Nicole Richie on oikeassa trendissään ranskalaisella punottu kampauksellaan ja mini-twirled-pullauksella. Harjat ovat naisellisia ja ajattomia, ja voit päivittää kampauksen monimutkaisella punottu osalla. On todella olemassa satoja tyylejä, joten tutustu online-vaiheittaisiin opetusohjelmiin ja löydä muutamia, jotka vetoavat sinuun. Joillakin kokeiluilla ja luovuudella löydät sopivan sinulle sopivan.

34. Diane Kruger Short Updo: Messy chignon ja kiinnitetyt sivupalkit

50_Best_Updos_for_Short_Hair_34

Saksalainen näyttelijä ja entinen muotimalli Diane Kruger näyttävät hämmästyttäviltä lyhyillä kultaisilla sävyillä sotkuisen kynttilän kanssa, ja hänen sivuhaaransa on kiinnittynyt rohkeisiin Bobby-nastaloihin. Lisää iskuja, käytä hiustasi silmiinpistävässä syvässä keskiosassa, ja syleilee karvaisia ​​ja karvaisia ​​karvoja. Käytä runsaasti isoja, mustia (tai värikkäitä) hiusnauluja ovelle, jotta voit tehdä tyyli-ilmoituksen ja pitää meikkiäsi hiljaa alas flirttailevan ja romanttisen lopullisen ilmeen suhteen..

35. Scarlett Johansson Short Updo: Milkmaid punos

50_Best_Updos_for_Short_Hair_35

Näyttelijä Scarlett Johansson näyttää jumalalta paksun maitomainen punos hänen tumma vaaleat hiukset. Tämä lyhyt up'do toimii parhaiten kaulahihnaa pitkittävillä hiuksilla (esim. Pitkällä bobilla), koska tarvitset vähän pituutta täysmaidonpihalle. Toista Scarlettin kaunista up'doa pudottamalla hiuslinssejä kustakin temppelistä ja kiinnittämällä ne sitten pään takaosaan täydellisen ympyrän luomiseksi. Jos hiukset ovat lyhyempiä, yksinkertaisesti punos sivut ja kiinnitä ne puolivälissä.

36. Carey Mulligan Short Updo: Messy punottu up'do

50_Best_Updos_for_Short_Hair_36

Näyttelijä Carey Mulligan näyttää upealta hänen sotkuinen, mutta tyylikäs punottu up'do. Tämä lyhyt up'do on kyse tekstuurista ja äänenvoimakkuudesta, joten valmistele hiuksesi muotoilemalla jotain volyymivoimaista musaa ja kevyttä tekstuurisumua. Sitten luo pikku solmua ja punokset lukkoisi, alkavalla otsatukkaasi ja työskentele läpi hiusviivaasi. Layers your punokset lisää vaikutusta.

37. Julianne Hough Short Updo: Mini kääpiö

50_Best_Updos_for_Short_Hair_37

Turvasatama näyttelijä Julianne Hough näyttää upealta tumman blondi-hiuksillansa, joka on tehty hermostuneesta mini-kääpiöstä. Tämä lyhyt up'do on sekä kaunis että silmiinpistävä, ja me rakastamme sitä, miten se korostaa Juliannen jäisten sinisten silmää. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kiusata yläosaa hiuksia, kampa sitä toiselle puolelle ja aseta se hiuslakkauksella pitämään se koko päivän ja yön. Yhdistä tämä yksinkertainen, tyylikäs kampaus savuisilla silmillä ja alastomilla huulilla lisävaikutuksen aikaansaamiseksi.

38. Natalie Portman Short Updo: Yksinkertainen mini-pulla

50_Best_Updos_for_Short_Hair_38

Musta joutsen näyttelijä Natalie Portman säteilee luonnon kauneutta lyhyillä brunette-lukoillaan vetäen takaisin yksinkertaiseen mini-pullaan. Luotettava, flirty ja klassikko, tämä lyhyt up'do on täydellinen kaikille kasvojen muotoille ja hiustyypeille. Jos haluat hämmästyttää sitä, lisää kauniin hiusnauhan tai hiuslinkin ja kaarevat muutaman hiusnaulun kehoon kasvoille.

39. Evan Rachel Wood Short Updo: flirttaileva floppi

50_Best_Updos_for_Short_Hair_39

Amerikkalainen näyttelijä, muotimalli ja laulaja Evan Rachel Wood näyttävät jumalallisilta lyhytkarvaiset hiukset, jotka on tyylikäs flirttailevassa flopissa. Tämä lyhyt up'do on fauxhawkin pehmeämpi ja naisvaltaisempi versio, ja se on paljon helpompi tyylillä. Yksinkertaisesti luoda hiuksille syvä puolierotus, työvoimakkuuden lisääminen hiuksiin hiuksiin ja sijoittaa se söpöyn ja omituiseen "floppattuun" tyyliin.

40. Julianne Hough Short Updo: hienovarainen fauxhawk

50_Best_Updos_for_Short_Hair_40

Turvasatama näyttelijä Julianne Hough on hauskaa lyhyillä hiuksillaan, kun hänellä on kooko fauxhawk, jossa on hienot kiharat ja kiinnitetyt takapuolet. Rakastamme hiusten sotkuinen, huoleton tekstuuri, tyylikäs korva-mansetti ja hänen savuinen silmämeikki. Yksinkertaisesti upea.

41. Rihanna Short Updo: Vauva mehiläispesä

50_Best_Updos_for_Short_Hair_41

Barbadalainen kauneus ja laulaja Rihanna näyttää upealta kahden sävyisen hiuksensa kanssa, jotka on tehty mini-mehiläispesällä. Tämä lyhyt retro up'do on omituinen ja tyylikäs, ja me rakastamme, kuinka RiRi on jättänyt hänen otsansa irti kehystämään kasvonsa. Tee omat mehiläispesusi pumppaamalla hiukset täynnä tilavuutta ja varmistamalla se sitten muokatussa puolihoidon kampauksessa. Käytä anti-frizz seerumia vapaasti sileä viimeistely.

42. Cameron Diaz Short Updo: Yksinkertainen vielä tyylikäs pulla

50_Best_Updos_for_Short_Hair_42

Komedia-näyttelijä Cameron Diaz näyttää upealta lyhyillä, vaaleat hiukset yksinkertaisella pulla. Hän antaa tämän yksinkertaisen lyhyen up'do kosketuksen glamouria, jossa on pehmeä bouffantti ja lakaistavat, karkeat otsat. Joskus vähemmän todellakin on enemmän, joten pidä suoraviivainen, tyylikäs, kiillotettu ja hienostunut korroosionestolla ja hyvälaatuisella hiusviivalla.

43. Naomi Watts Short Updo: Knotted chignon

50_Best_Updos_for_Short_Hair_43

Brittiläinen-australialainen näyttelijä Naomi Watts näyttää jumalallelta lyhyillä vaaleatukkaisillaan lukittuvilla kynillä. Me rakastamme hänen dynaamista hiusväriä ja platinaa kohottavia ja hunajaisia ​​blondi-hehkulamppuja, jotka kirkastavat hänen ihonsa. Nauti inspiraatiota Naomiilta ja anna kampauksesi seksuaalivaihtoehdelle kiusaten sitä kruunulla, palauttaen sen huolellisesti ja pumppaamalla sen täyteen tilavuuteen volyymin vahvistavilla hiustuotteilla.

44. Julianne Hough Short Updo: Casual punottu up'do

50_Best_Updos_for_Short_Hair_44

Näyttelijä Julianne Hough näyttää upealta hänen melko punottu up'do, hehkuva persikka posket ja sähköiset siniset silmät. Hän on oikeassa suuntauksessa punotut yksityiskohdat hänen hiuksistaan, ja me rakastamme hänen rikas kultainen vaaleat hiusväri. Harjat ovat uskomattoman monipuolisia. Käytä niitä tiukasti ja tyylikkäästi hienostuneessa, tyylikkäässä ulkoasussa tai löysästi ja pehmeästi pehmeä ja romanttinen ulkoasu..

45. Charlize Theron Short Updo: Bouffant yksinkertaisella pääpanoksella

50_Best_Updos_for_Short_Hair_45

Elokuvan tähti Charlize Theron näyttää silmiinpistävän hänen omituisen bouffantinsa ja yksinkertaisen mustan pääpanoksensa kanssa. Tämä lyhyt up'do on kyse seksikkäistä äänenvoimakkuuksista, joten aloita hiuksillesi hiustenhoitotuotteita (esim. Shampoo, hoitoaine, styling mousse). Puhdista se sitten pyöreällä harjalla ja lisää vahvuutta hiuslakkaa ja kampaa pehmeiden, hikoilevien aaltojen luomiseksi. Pidä hiuksesi paikallaan yksinkertaisella pääpanoksella ja olet valmis!

46. ​​Chelsea Kane Short Updo: punottu otsatukka

50_Best_Updos_for_Short_Hair_46

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Chelsea Kane näyttää jumalalta lyhyt, voileimainen vaaleat hiukset ja herkästi punottu otsatukka. Tämä yksinkertainen short-up'do on söpö ja naisellinen, ja se on erittäin helppokäyttöinen kotona. Vedä otsatukka / haarukka toiselle puolelle, punos ne haluamallasi tyylillä (esim. 3 osa, ranskalainen tai fishtail) ja kiinnitä ne pitämään ne paikallaan.

47. Julianne Hough lyhyt updo: punottu up'do

50_Best_Updos_for_Short_Hair_47

Näyttelijä Julianne Hough osoittaa vielä toisen tyylikkään punottu up'do, joka tekee eniten hänen seksikkäästä, lyhyestä hiustenleikustaan. Hän kuluttaa kultaisia ​​lukkojaan paksuilla ranskalaisilla punoksilla hiusrajan yli, pitääkseen hiukset silmänsä ja antaen hänelle hiuksille jonkinlaisen määritelmän. Löydä punottu tyyli, joka sopii sinulle etsimällä verkossa vaiheittaisia ​​tutoriaaleja. Joitakin käytäntöjä käyttämällä voit luoda lyhyt punottu up'dos kotona!

48. Nicole Richie Short Updo: matala punottu pulla

50_Best_Updos_for_Short_Hair_48

Todellisuus-TV-persoonallisuus ja sosiaalidemokraattinen Nicole Richie pitää hänen tyylikkäästi ja tyylikkäästi alhaalla punottu pulla ja syvä keskiosuus. Me rakastamme hänen rentoa kampaustaan ​​ja trendikkäitä sivuhaaroja, jotka tekevät kampauksesta mielenkiintoisemman. Tämä lyhyt up'do on erittäin helppoa luoda kotona, ja se on täydellinen jokapäiväiseen kulutukseen.

49. Scarlett Johansson Short Updo: Täydellinen bouffantti

50_Best_Updos_for_Short_Hair_49

Näyttelijä Scarlett Johansson näyttää upealta lyhyillä kultaisen blondin hiuksillaan, jotka on valmistettu täydellisestä bouffantista. Me rakastamme kaikesta tästä kampauksesta: painovoimaisuus, tyylikäs ja sileä viimeistely sekä valoisa, hohtava hiusväri, joka kirkastaa hänen ihonsa. Pair tämä seksikäs lyhyt up'do kanssa jalokivi-silmän silmävarjo (esim. Smaragdi, safiiri tai ametisti) maksimaalisen vaikutuksen.

50. Julianne Hough Short Updo: Voimakas up'do ohut pääpanta

50_Best_Updos_for_Short_Hair_50

Näyttelijä Julianne Hough rokkaa sotkuinen, seksikäs pukeutuminen, joka on ohuen musta pääpanta. Rakastamme hänen lukkojensa luonnollista, sumeaa "tekstuuria", ja hänen kesäisen vaaleat hiusväriään. Ota inspiraatiota Julianneilta ja käytä hiustarvikkeet yksinkertaisen short-up-päivityksen päivittämiseen.

Joten siellä sinulla on - meidän 50 parasta päivitystä lyhyille hiuksille! Olemme varmoja, että olet löytänyt tyylisi, joka sopii sinulle, joten kokeile ja uusi ilmeesi!

Leave A Comment

− 2 = 1