50 parasta lyhyttä kampausta naiselle yli 50-vuotiaille

Kuka sanoi vanhenemisen vuoksi joutunut luopumaan tyylistäsi? Nämä upeat lyhyet kampaukset yli 50-vuotiaille naisille ovat eläviä ja tuoreita ja jättävät sinut säteilevänä, aivan kuten nämä upeat julkkikset.

[Lue myös: 2015 Yli 50: n parhaan 30 lyhyen kampauksen naisille]

1. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Jodie Foster Simple Bob Cut

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_1

Jodie Foster on tunnetusti sellainen kuin sensaatiomainen näyttelijä. Mutta se ei ole ainoa asia, jota ihmiset ihailevat rakasta Jodie. Hänellä on myös erittäin kaunis ja herkkä kasvot, joka yksinkertaisesti vetää sinut muutamassa sekunnissa. Hänen yksinkertainen bob leikkaa vain hänen leukaputkensa ympärille, kehittäen pienet, herkät piirteet täydellisesti. Tämä hiusten leikkaus on todella yksinkertaisuutta hienoimmillaan ja me rakastamme upea ruskea hiusväri ja vinkkejä punaisesta ja vaaleasta koko.

2. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Jodie Foster Choppy Cut

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_2

Muutama vuosi ennen kuin Jodie Foster meni yksinkertaiseen reittiin hiuksillaan, hän esitteli paljon hurjammin ja hauskemmaksi. Me ehdottomasti rakastan tätä hiuslakkaa: sen hullu on täysin hauskaa ja antaa hänelle nuorekkaan hehkun, jota ei voida sivuuttaa. Runsas kipeä pää, joka kääntyy flirty tyyliin, hänen kaunis ruskeat hiukset saa nuorekkaan makeover. Hän lisää myös vakavaa äänenvoimakkuutta selälleen, antaen hänelle, että "jokapäiväinen" jokaisen ikäisen naisen jälkeen. Kaiken kaikkiaan tämä on loistava tyyli!

3. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Sharon Stone Shaggy Pixie

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_3

Pixie hiustenleikkuja ovat aina tyyli, ja Sharon Stone osoittaa meille, että olet nuori tai vanha voit varmasti rock pixie. Me rakastamme, kuinka hänen hiusleikkaukseensa kuuluu pidempiä kerroksia ja paloja, jotta hänellä olisi hieman enemmän naisellisuutta kasvojensa ympärillä. Hänen kirkkaiden blondi-lukkojensa yläosaan jää runsaasti lyhyitä kerroksia, jotka antavat hiusten rakenteelle ja ulottuvuudelle koko kehon sekä kehon. Tämä hiusleikkaus on voittaja, koska se on helppo hoitaa ja voidaan muotoilla muutamassa minuutissa!

4. Lyhyt hairstyle naisille yli 50: Sharon Stone Tussled Pixie

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_4

Voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että Sharon Stone näyttää ihanalta suorina ja kapeina hiuksineen tai vähän villinä "pidä tästä. Täältä näemme tämän ihastuttavan näyttelijän urheilevan hermostuneita pixie, joka antaa hiuksille runsaasti äänenvoimakkuutta ja funkia. Hiusten vetäminen terävään asentoon kasvattaa kasvonsa kauemmin ja tyylikkäämpänä, mikä tahansa nainen voi arvostaa. Tämä hiustenleikkuus on vähän siitä teini-ikäisestä luonnosta, jota rakastamme, mutta näyttää kuitenkin uskomattoman hienostuneelta ja ihasteltavalta. Todella palkittu yhdistelmä!

5. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Katie Couric Long Bob

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_5

Pitkät bob-leikkeet ovat klassikko, varsinkin vanhoilla naisilla - ja emme voi kieltää, että Katie Couric näyttää aivan upealta urheilulta. Hänen pitkä bobsa on korostettu, ja sen reunassa on hieman kääntymistä, jotta se antaa nuorekkaan pomppia, kun taas hänen pitkät sivutangot on käännetty takaisin tyylikkään kosketuksen takia. Saavuttaminen tämä ilme on

6. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Katie Couric Simple Flips

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_6

Katie Couric hurmaa ja hämmästyttää väkijoukkoja hänen kasvoillaan lyhyellä hiustenleikulla. Hän lisää hieman enemmän tilavuutta hiustensa pohjaan ja suurempia kääntyy päitä kohti saavuttaa paljon paljain ja pirteän kampauksen. Tämä tyyli huokuu nuorekkuutta, ja se yhdistää graceful pitsi mekko, on runsaasti eleganssia ja naisellisuutta samaan aikaan. Me rakastamme, kuinka hänen hiuksiaan kiusataan pois kasvoistaan, antaen hänelle paljon kirkkaamman ulkonäön, joka on siro ja loistava. Kymmenen kymmenestä, Katie!

7. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Ellen DeGeneres Signature Pixie

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_7

Jokainen tuntee Ellen DeGeneresin pixie-leikkauksen. Se on söpö, tyylikäs ja rento - mitä enemmän haluatte? Tämä erityisesti pixie kampaus on täynnä tonnia lyhyitä kerroksia, ja voit saavuttaa tämän ulkoasun käyttämällä geeliä tai muuta hairstyling tuote hämmentää sitä hieman, antaa sille, että rento näyttää. Tämä kampaus toimii erityisen hyvin pyöreillä kasvoilla aivan kuten Ellenin!

8. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Julianne Moore Suora ja liukas

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_8

Julianne Moore on aivan upea nainen, ja vaikka tämä kampaus voi olla melko yksinkertainen, se ei poista hänen tyylikkyydeltään tai hienostuneesti muotoaan tai muotoaan. Itse asiassa joskus menossa yksinkertainen reitti on parempi kuin mennä over-the-top. Hänen lyhyen ja keskipitkän leikkauksensa tekee ihmeitä naisille, joilla on kauemmin pidetyt kasvot, kuten hänen, ja hänen valintansa mukaisen eloisan auburnin hiusväri kestää vuosia ikäisestään. Tämä ulkoasu ei vaadi hienoja laitteita tai muotoiluja: vain pese hiukset, kuiva ja suorista. Valitse keskimmäinen osa hieman epämiellyttävä asenne!

9. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Julianne Moore Topknot

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_9

Onko se vain minä, vai onko joku muu kunnioitusta siitä, kuinka upea Julianne Moore näyttää tällä ihastuttavalla topknotilla? Topknot ovat uskomattoman suosittuja tänä vuonna, ja kaikilla on yllään yksi. Ei vain he ovat lonkkaisia ​​ja trendikkäitä, mutta ne voidaan tehdä vain muutamassa minuutissa. Topknot näyttävät hyvältä kaiken ikäisille naisille, ja kuten Julianne Mooresta näet, korkeus vetää ylleen kasvonsa, jättäen hänelle upean ulkonäön, joka on tuore ja kirkas. Laita se ylös punaisella huulipunalla ja pari häikäisevää korvakorusta ja urheile tätä kampaustasi seuraavalla mielikuvituksellasi.

10. Lyhyt hairstyle naisille yli 50: Megan Mullally Layered Razor Cut

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_10

Typerä nainen Megan Mullally näyttää meille, että A-OK on typerä ja hölmöinen riippumatta siitä, mikä ikäsi olet, ja tämä kerroksinen partakone leikkaus sopii persoonallisuuteen tee-testiin. Kerrokset tekevät hiuksistaan ​​animoituja ja hauskoja, kun taas elinvoimainen punainen hiusväri lisää tämän "tuoreen ja herkän tyyliä". Rakastamme hienojen kiemurujen lisäämistä kasvojen ympärille ja lyhyet puolibändit, jotka lisäävät tätä koko tyyliä hieman kirkkaammin. Ehdottomasti voittaja kirjoissamme ja näyttää hyvältä ympäri vuoden!

11. Lyhyt hairstyle naisille yli 50: Megan Mullally Short Bangs

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_11

Megan Mullally vetää pois toisen upean ja tyylikkään leikkauksen, joka on kaikkien kunnioitusta. Rakastamme suoraa ja tyylikästä kampausta, jota hän valitsi - täydellistä vastapäätä hänen porrastettua flippiä, mutta silti täysin tyylikäs ja upea. Hiukset leikkaavat heti leuan päällä, kehystää ihastuttavat kasvonsa täydellisesti. Superhieman sivuhaalareiden lisäksi tämä kampaus saa funky-makeoverin, joka on täysin trendikäs. Me rakastamme tätä ulkoasua, koska se on helppo työskennellä ja sitä voidaan hienostaa lisäämällä kauniita koruja ja fancy-mekkoja tai kuluneet lounaaseen keskustaan ​​suosikki farkkujen kanssa.

12. Lyhyt hairstyle naisille yli 50: Kim Cattrall Simple Waves

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_12

Kun Kim Cattrall ikääntyy, hän jatkaa edelleen sukupuolisymbolia - emmekä voi kieltää, että hän näyttää ehdottomalta houkuttelevalta ja viettelevältä tämän söpön mutta romanttisen kampauksen kanssa. Hän leikkaa hiuksensa hänen harteilleen, antaen hänelle hieman naisellisuutta ja hienovaraisuutta. Lisäämällä hienovaraisia ​​aaltoja koko sarvestaan, hänen kultaiset vaaleat lukot tulevat eläviksi tuoreella ja nuorekkaan asenteella, joka on houkutteleva ja hauska. Tämä on ehdottomasti yksi suosituimmista kampauksista, jotka voivat kestää 10, 20 vuoden päästä kasvosi!

13. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Kim Cattrall flirty Curls

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_13

Kim Cattrall näyttää yhtä hämmästyttävältä ja houkuttelevalta kuin löysät kiharat ja otsatukka. Hän lisää muutamia yksinkertaisia, irtonaisia ​​kiharoitaan hiuksiinsa, antaen sille hieman äänenvoimakkuutta ja pomppia, kun hän nostaa ja ponnahtaa. Lisätty muutamia yksinkertaisia ​​puolijauhoja antaa hänelle raikasta ilmaa, kun taas kaunis punainen mekko täydentää koko romanttista tyyliä täydellisesti. Tämä kampaus on tyylikäs ja hienostunut, sopii päivämäärään aviomiehen kanssa tai yöllä kaupungissa.

14. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Michelle Pfeiffer ringlets

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_14

Sormukset ovat aina koukussa ja söpö. Ne antavat hiuksille runsaasti nuorekasta energiaa, joka on pomppiva ja flirttaileva. Mitä ei rakasta heitä? Kaunis näyttelijä Michelle Pfeiffer osoittaa meille, että ikärajaa ei ole olemassa, kun on kyse ringletsista - itse asiassa et ikinä arvata, että Michelle Pfeiffer on yli 50-vuotias - hän näyttää 40-vuotiailta, jos ei 30-vuotiailta. Tämä on varmasti tuoretta ja virkistävää kampausta, joka voidaan saavuttaa hiusrullilla tai hiusrumpulla helposti. Lopputulos? Luscious ringlets, jotka pomppivat jokaisella askeleella, jotka sopivat päivämäärään tai tukipuistoon puiston läpi!

15. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Angela Bassett Wild Pixie

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_15

Kun vanhenee, joskus tuntuu siltä, ​​että meidän on oltava miellyttävämpiä. Emme voi olla niin villi kuin olimme, kun olimme teini-ikäisiä. No, Angela Bassett osoittaa meille selkeästi, että meidän ei tarvitse olla täysin sisustettu, ei väliä kuinka vanha me saamme, ja että A-OK antaa meidän hullun puolen joka kerta ja jonkin aikaa. Hänen pixie-leikkaus on vakavasti hullu ja Super ärtyisä. Me rakkaus se! Hän piikit hänen pixie, melkein luoda sen mohawk tyyli, joka on eksoottinen ja funky. Jos haluat palauttaa osaa nuoresta tai yksinkertaisesti haluavasi ravistaa asioita hieman, pyydämme sinua kokeilemaan tätä tyylikästä tyyliä!

16. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Angela Bassett Tiukka curled pixie

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_16

Ok, joten Angela Bassett ei ole kaikki olla erittäin villi ja hullu. Hän tietää, että on aika ja paikka vaihtaa asioita ja olla naisellinen ja ihana. Täällä näemme tämän upean naisen urheilussa erittäin lyhyt leikkaus tonnia ja tonnia tiukka curls. Ne näyttävät ehdottomalta virheettömältä ja antavat hänen kampauksensa runsaat funky-volyymit, jotka ovat graceful ja täynnä elämää. Hänen mokan ruskeat hiusvärit näyttävät gracefully hänen ihon sävyynsä, ja kultaisten korvakorujen lisääminen yhdistää tämän kaunopuheisen näytelmän yhdessä upeasti.

17. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Geena Davis Curly Updo

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_17

Helpoin tapa saavuttaa erittäin naisellinen ilme? Kiharat. Toinen hieno tapa näyttää niin herkalta kuin kukka? Updo. Geena Davis yhdistää sekä kiharaa että updos -tuotetta erittäin hienostuneeseen ulkonäköön, joka on erinomaisen ylellinen. Hän on Red Carpet valmis hänen kihara updo, joka antaa hänelle hieman hauska asenne, joka vie vuosia pois hänen kasvonsa. Rakastamme tätä kampausta, koska kukaan voi vetää sen pois ja se näyttää hyvältä aina, kun se kuluu. Aloita käprimällä sileäsi, sitten sitomalla se takaisin lonkeroon, pullaan tai kierretään. Jätä muutamia käpristyneitä säikeitä löysäksi hieman enemmän rennosta ulkoasusta.

18. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Bo Derek Simple Updo

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_18

Updos ei koskaan mene tyyliltään, ja joskus yksinkertainen on paras. Me rakastamme tätä yksinkertaista ulkoasua Bo Derekiltä, ​​koska se on nopeaa ja helppoa, mutta erittäin aistillinen ja jumalallinen. Jätä kaistaleet löysäksi kehystämään kasvot ja leikkaamaan joitain otsakkeita nuorekas kosketus.

19. Lyhyt hairstyle naisille yli 50: Bo Derek paksu Bangs

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_19

Onko rakkaussuhde bangsin kanssa? Älä aseta sivulangat tai wispy-bangs-mennä ulos paksuilla, silmiinpistävällä bangsilla, kuten Bo Derekillä. Tällaiset paksut otsat ovat erityisen upeita pyöreillä kasvoilla!

20. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Dana Delaney Voluminous Updo

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_20

Toisin kuin Bo Derekin yksinkertainen updo, Dana Delaney päätti tuoda esiin erittäin tyylikkään ja modernin updo täynnä tonnia. Lopputulos on energinen ja houkutteleva kampaus, joka sopii erinomaisesti kaikille korkean tason tapahtumille. Katsokaa tuota eleganttia äänenvoimakkuutta!

21. Lyhyt hairstyle naisille yli 50: Ellen Barkin Layered Bob

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_21

Emme voi päästä yli, kuinka super trendikäs tämä kerroksinen Bob Ellen Barkin on. Hänen kerrokset ympäröivät kasvonsa kauniisti ja hän kiusaa selkäänsä antamaan hänelle hauskaa, joka on täynnä elämää. Ehdottomasti hairstyle harkita!

22. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Christie Brinkley Bouffant 

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_22

Bouffant's voi olla salamurha 1970-luvulta, mutta ne ovat oh-so-hot tällä kaudella. Christie Brinkley näyttää todella jumalalta tämän korkean tyyppisen updo. Hän näyttää olevan taas 18-vuotias!

23. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Christie Brinkley Medium Straight Cut

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_23

Et ikinä arvata, että Christie Brinkley on yli 40-vuotias, ja tämä hiustenleikkaus on syyllinen. Se on täysin hienostunut ja tyylikäs, mutta hienovarainen kääntö vie vuosia pois kasvoistaan. Melko yksinkertainen leikkaus, joka on erittäin yksinkertainen tyyliin ja näyttää täydelliseltä tämän muotoisen kasvojen kanssa!

24. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Kim Basingerin voimakkaat rinnat

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_24

Jos haluat, että hiukset ovat hieman irti ja flirtyy, suosittelemme kokeilemaan näitä suuria rumpuja Kim Basingerilta. Nämä ihastuttavat lukot ovat täynnä elämää ja todella korostavat säännöllisiä hiustenleikkauksia. Täydellinen ulkonäkö riippumatta siitä, mihin olet menossa.

25. Lyhyt haalarit yli 50-vuotiaille: Lynda Carter Simple Short Cut

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_25

Lynda Carter esittelee ulkoasua, joka edustaa ilmaisua "Yksinkertaisuus parhaimmillaan". Hänen tummanruskeat mocha-lukot näyttävät loistavasti siroiltaan kasvoiltaan ja ominaisuuksiltaan, jättäen hänelle yksinkertaisen kampauksen, joka on täysin monipuolinen ja söpö. Me rakastamme tätä perus kampausta, ja yksinkertainen puoli-bang todella vahvistaa hänen ulkoasua.

26. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Jane Seymour Half Updo

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_26

Puolet päivitykset näyttävät aina upeilta - varsinkin kun olet Jane Seymour! Täällä näemme tämän hurskas nainen urheilu puoleen updo, joka on erittäin naisellinen ja täysin söpö. Hän kiharaa hiuksiaan hieman flirty volyymi ja fluffs ylös hänen sivun bangs kanssa hieman curl lisää ulottuvuutta. Täydellinen hairstyle parempien yönä.

27. Lyhyt hairstyle naisille yli 50: Arianna Huffington Long Side Bangs

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_27

Tämä on hieno arjen kampaus, koska se on todella helppo huolehtia ja näyttää täydelliseltä melkein minkä tahansa kasvon muotoa vastaan. Älkää unohtako naurettamaan sitä lisäämällä ylimääräistä äänenvoimakkuutta kuten Arianna Huffington!

28. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Anna Wintour Lyhyt Bob ja Bangs

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_28

Sinä pystyt ei koskaan menkää vääriin otsakkeisiin. Bangs on aina suosittu ja voi todella viimeistellä kampauksen, aivan kuten tämä söpö leikkaus Anna Wintour. Hän aloittaa ihastuttavalla bob-leikkauksella, joka sujuu miettimättä leuaan vasten, kun taas paksut otsat kulmakarvojen yli viimeistelevät kampauksensa upeasti. Hän näyttää super söpöltä ja tämä haasteeton kampaus ei voi mennä vikaan.

29. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Pam Grier suuren kerroksen Bob

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_29

Jos sinulla on kaksi asiaa, jotka kannattaa ehdottomasti harkita bob-leikkauksella, tämä on: tonnia kerroksia ja tonnia. Täällä näemme kaunis Pam Grier esittelee erittäin kerroksinen ja laaja bob leikkaus, joka on hämmästyttävän upea. Leikkaus antaa hänelle runsaasti huomiota herättävää tekstuuria, kun taas tummanruskeat lukot leikittävät ihon sävyään majesteettisesti hyvin. Tämä kampaus on erittäin monipuolinen ja voi helposti mennä päivällä toimistossa yöaikaan kaupunkiin muuttamatta yksinkertaista asiaa.

30. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Phylicia Rashad Slicked Back

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_30

Phylicia Rashad voisi näyttää hienolta lähes kaikista kampauksista, mutta me erityisesti rakastamme tätä slicked takaisin "tehdä. Hän vetää hiuksensa takaisin ja geeliyttää sen alas pitämään löysät säikeet ja lentämään aways pois hänen kasvonsa jättäen hänen upeita piirteitä auki maailmaan. Hän hieroo loput hiuksistaan ​​hyvin slicked alas tyyliin, joka on täysin ajan tasalla ja tyylikäs. Lopputulos? Helppo kampaus, joka voidaan valmistaa muutamassa minuutissa, mutta jolla on erittäin mausteinen ja hienostunut viimeistely.

31. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Glenn Close Natural Color ja Curls

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_31

Glenn Close näyttää meille, että se on täysin hieno näyttää luonnon kauneutta. Sen sijaan, että kätkeytyisin väärennettyjen värien taakse, Glenn Close näyttää kauniin luonnollisen harmaan hiuksensa, joka on yllättävän tyylikäs ja vapaa. Hän antaa hiuksilleen anteliaan sivuosan, joka on uskomattoman trendikäs ja söpö, ja lisää vielä pitkät, romanttiset kiharat hyvin häikäisevälle ulkonäölle. Tämä on helppo hairstyle, joka tulee ulos hämmästyttävä viimeistely sopii vain elokuva yö aviomies tai fancy loma illallinen naapurin talossa. Kuohtaa sama vanha keskipitkän pituinen leikkaus muutamilla löyhillä, romanttisilla kiharoilla ja moderneilla pitkillä sivuilla.

32. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Glenn Close todella lyhyet kiharat

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_32

Mitä ei ole rakastettava Glenn Closein kampauksesta? Hän aloittaa uskomattoman lyhyellä leikkauksella, jonka takana on pidempi kerros, joka muodostaa pyöreän kasvonsa hämmästyttävän hyvin. Sitten hän lisää pieniä kiharoitaan koko miekalleen jättäen hänelle hieman kuvitteellista muotoilua, joka näyttää kiehtovalta. Tämä rento hairstyle on yhtä mukava ja hienostunut kuin romanttinen ja viehättävä. Ehdottomasti hairstyle (ja hiustenleikkuus) harkita riippumatta siitä, mihin olet menossa illalla.

33. Lyhyt hairstyle naisille yli 50: Meryl Streep Sleeked Back Updo

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_33

Kun updos on suosiohinnallaan vuonna 2014, emme voineet auttaa itseämme, vaan sisällyttämään muutamia päivityksiä, jotka varmasti herättävät kiinnostuksesi ja näyttävät hämmästyttäviltä - ja tässä on yksi niistä. Sensation-näyttelijä Meryl Streep näyttää tyylikkäältä ja ihanalta tämän uskomattoman hienostuneen updo-mallineen, jossa on slicked back -tuet erittäin houkuttelevaan tyyliin. Updo on melko yksinkertainen ja voit vetää hiukset tiukasti takaisin pullaan, ranskalaiseen kierteeseen tai pon Vaihtoehdot ovat rajattomat, joten voit vaihtaa sen aika ajoin. Vain tiedä, ettet voi mennä vikaan hiukset takaisin, se on varmasti tyylikäs ja trendikäs.

34. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Meryl Streep Elegant Updo

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_34

Jätä se Meryl Streepille esittelemään hiustyyliä, joka on uskomattoman tyylikäs ja kiehtova. Täällä näemme tämän upean tähtipisteen urheilevan updo, joka ei ole mikään mestariteos. Sillä on runsaasti äänenvoimakkuutta, pyörteitä ja kiharaa, ei pelkästään fancy updo, vaan taideteos. Emme odottaneet vähemmän tästä hämmästyttävästä näyttelijästä, emmekä voi auttaa itseämme, vaan haluamme vetää tämän tyylin pois seuraavasta tärkeästä tilanteestamme. Tee päätä kääntymällä tämän hienon, sensuellisen updo, joka on toisin kuin jokin muu updo olemme nähneet melko pitkään.

35. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Diane Keaton Messy Bob

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_35

Kun haluat leikata hiukset lyhyeksi, mutta et halua mennä liian lyhyeksi, bob-hiusleikkaukset ovat aina vastaus. Tämä ihastuttava Diane Keatonin leikkaus on aivan hänen hartioidensa yläpuolella, mikä on täydellinen pituus hänen kasvonsa muotoon. Täydellinen yhdistelmä ruskeita, blondija ja luonnollista harmaa antaa hänelle luonnollisen armon, jota ei voi hukata, kun yksinkertaiset kerrokset lisäävät syvyyttä lukkoihinsa. Tämä on todella hieno kampa, ja älä unohda saada nuorekkaan bangs todella loppuun tämän kampauksen helposti!

36. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Diane Keaton Flirty Flips

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_36

Diane Keaton on nukke, vai ei? Ja hän ei voinut katsoa minkäänlaista sormusta kuin hän tekee tämän flirty haircut. Me rakastamme, miten hänen kampauksensa on hieman luonnollista, jättäen joitain harmaita hiuksiaan ja keventämällä sitä kauniin tumman ja ruskean sekaan. Hänen kerroksensa antavat hiuksille vakavan ulottuvuuden ja syvyyden, kun leikkeet tekevät kampauksesta täysin hauskaa ja flirtyä. Seuraavalla kerralla, kun johdat salonkiin, pyydä tätä flirttailevaa leikkausta Diane Keatonista. Se on aina voittaja riippumatta siitä, kuka olet!

37. Lyhyt hairstyle naisille yli 50: Susan Sarandon Messy Updo

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_37

Updos on naurettavan kuuma tänä vuonna, ja se on yksi urheilun kolmesta kampauksesta vuoden 2014 aikana - joten on vain selvää, että ottaisimme mukaan Susan Sarandonin sotkuinen updo. Rakastamme tätä kampausta, koska siinä on runsaasti äänenvoimakkuutta, jotta se söpö ja mod näyttäisi, kun wispy bangs ja löysät säikeet kasvojen ympärillä lisäävät herkullisuutta hänen ulkonäkseen. Mukana tämän ihanan tumman purppurapaita ja häikäiseviä koruja, Susan Sarandon näyttää kauniilta Fashionista, joka on valmis Red Carpetille. Palauta tämä ulkoasu muutamassa minuutissa ja näyttää upealta!

38. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Susan Sarandon Medium Waves

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_38

On olemassa muutamia asioita rakkaus tästä ihastuttavasta kampauksesta Susan Sarandonilta. Voimme aloittaa mainitsemalla, kuinka upea suklaanruskeat hiusvärit ovat, tämä ruskean sävy on erityisen imarreltu yli 50-vuotiailla naisilla, koska se lisää nuorekasta ja hienoa hehkua ilman järkyttävää. Toiseksi, me rakastamme hänen upeita löysä aaltoja, joka antaa paljon flirty asenne hänen ulkonäköön. Lopuksi Susan Sarandon lopettaa tyylinsä, jossa on joitain viileitä otsatukkaita, jotka tietenkin ovat ehdottomasti trendikkäitä ja kauniita kasvoillaan. Jos etsit seuraavan kampauksen, suosittelemme tätä. Se on erittäin monipuolinen ja näyttää hyvältä naiselle!

39. Lyhyt hairstyle naisille yli 50: Peggy Lipton Erittäin löysät kiharat

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_39

Peggy Lipton näyttää sinulle yli 50? Hän ei todellakaan ole minulle, ja meillä on tämä yksinkertainen mutta ihana kampaus kiittää. Varmista, että hänellä on täydellinen iho ja upea meikki, mutta ilman näitä hyvin löysää kiharoita, hänen tyylinsä varmasti puuttuu. Jos haluat nopeasti ottaa hiukset hermorullalta ja tylsistyksestä hienostuneeksi ja upeaksi, heittäkää vain muutamia irtonaisia ​​kiharoita kiharrusrenkaan avulla ja nauti ihastuttavista eduista. Selkeästi, hän näyttää aivan upealta ja hänen turkis tarvikkeet ja villisti suunniteltu mekko!

40. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Jaclyn Smith Lovely Curls

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_40

Jaclyn Smith tekee siitä niin uskomattoman helppoa katsella kaunista ikää. Täällä hän urheilu hieman pidempiä hiuksia, suuria, runsaita kiharoita, jotka ovat houkuttelevia ja romanttisia. Kynnet ovat aina tyylikkäitä ja naisellisia naisille, ja ne ovat helppo tapa laajentaa ulkoasua. Pehmeät korvakorut ja pehmeät vaaleanpunaiset huulet, Jaclyn Smith saa virkistävän ja nuorekkaan makeoverin, joka on aivan upea. Ehdottomasti kampaamo, joka soveltuu Red Carpetille!

41. Lyhyt hairstyle naisille yli 50: Debbie Harry epäsymmetrinen leikkaus

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_41

Etsitkö hiustyyliä, joka on super mode? Debbie Harry sai sinut peittämään. Täällä hän urheilu on pidempi epäsymmetrinen bob leikkaus, joka ei ole muuta kuin tyylikäs ja kova. Hänen kirkkaat valkoiset lukot lisäävät vakavan määrän swank-tyyliä, joka näyttää ehdottomalta hienolta yhdistettynä hänen suuri hopeinen kaulakoru ja musta mekko, jossa blazer. Jos haluat vetää pois tämän hienon tyylin, älä unohda heittää viettelevää asentoa kuten Debbie Harry ja älä unohda musta ja vaaleanpunainen meikki vastaamaan. Et ole koskaan liian vanha esitellä villi puolesi!

42. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Helen Mirren Face Framing Bob

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_43

Loose wispy bangs ja kasvojen kehystys bobs ovat aina trendikäs ja hauska. Helen Mirren lisää jonkin verran äänenvoimaa hänen sileänsä sivuille jättäen löysät säikeet putoamaan varovasti sisäänpäin kasvoilleen ja luo siten erittäin kasvotavoittavan kampauksen, joka näyttää aivan upealta. Tämä hiusten leikkaus on nopeaa ja helppoa, ja muotoilu on vieläkin helpompaa, joten voit katsoa aina 10: stä 10: stä. Tämä monipuolinen leikkaus voi helposti seurata sinua mihin tahansa tilaisuuteen ja siirtyä suorasta, kiharat, aaltoviivasta ylöspäin on synkronoitu.

44. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Helen Mirren French Twist Updo

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_44

Ranskalainen kierre updos saattaa Katso uskomattoman yksityiskohtaisesti ja vaikeasti saavutettavissa, mutta se ei voinut olla pidemmälle kuin totuus. Se on todella kysymys vetää hiukset lantion, kiertämällä hiukset, ja Bobby-pinning se kiinni. Helen Mirren maistuu tähän kauniiseen ja hienostuneeseen kampaukseen lisäämällä pari irtonaista kiharaa kasvojensa ympärille, pudottamalla hänen tyylinsä ja antamalla hänelle erittäin hienon viimeistelyn. Se on täydellinen lisä jokaiseen updoon kiharoina aina Lisää naisellisuutta. Suosittelemme tätä ihastuttavaa updoa, kun koristelet irralliset kiharat seuraavaan päivämäärään!

45. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Raquel Welch tonnia

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_45

Raquel Welch on yksi niistä naisista, jotka näyttävät ihanilta mitä tahansa. Hänellä voisi olla ruskea paperipussi pään yli ja edelleen näytä hämmästyttävä (jotenkin). Me rakastamme hänen sivuttaista kampaustaan ​​tonnilla, koska se on virkistävä, flirty ja täysin trendikäs. Pitkät kerrokset kääntyvät uskomattoman hyvin hieman flirty tyyliin, kun kiusatut lukot antaa hänelle laajan lisäyksen, joka on lähes aina tarpeen. Unohda jättämällä hiuksesi suoraan sivuille - lisää Raquel Welchin äänenvoimakkuutta ja nauti upeista tyylikkäistä eduista!

46. Lyhyt kampaamo naisille yli 50: Raquel Welch kääntyi Pixie

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_46

Unohda Raquel Welchin kauniit punertavat ruskeat lukot - se ei ole ainoa asia, jota rakastat tämän upeasta kampauksesta. Hän leikkaa miekansa kauniiksi haavaksi pikkukuvaksi, joka on kaikkien aikojen suosituimpia pixie-kampauksia. Hän kiihdyttää kerroksensa hieman, antaen heille villin ja hauskan piirteen, jota kaikki ihastuvat. Wispy bangs kehystää hänen kasvonsa upeasti ja antaa hänelle loistavan ilmeen, joka kestää vuosia ikäisestään. Tämä ulkonäkö on erityisen hyvä naisille, joilla on pyöreät kasvot!

47. Lyhyt kampaus yli 50-vuotiaille: Tina Turner Medium Ringlets

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_47Rengas alkaa melkein aina kohti hiusten päätä: lukkojen yläosat jäävät suoraan ja pohjat ovat täynnä kiharaa. Mutta Tina Turner päätti järkyttää asioita hieman ja antaa hiuksille vielä rakastettavia ringlets. Hän aloitti hiustensa pohjalla, jättäen hänet huomaamattomaan karvaan, joka on trendikäs, pomppiva ja hauska. Me rakastamme tätä laajaa ringlet kampausta ja se on hieno look gals luonnollisesti kiharat hiukset (ja jos sinulla ei ole luonnollisesti kiharat hiukset, kokeile hiukset rullat!).

48. Lyhyt hairstyle naisille yli 50: Jane Fonda Shag

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_48

Me kaikki tiedämme klassisen Jane Fonda lyhyen shag-leikkauksen. Se on ollut katkottua Hollywoodissa monien vuosien ajan, ja emme silti voi päästä yli kuinka ihana leikkaus on. Lyhyet kerrokset antavat hänen sileänsä runsaasti pomppia, ja kasvojen poistuvat liikkeet kirkastavat ulkoasua ja antavat hänelle elävän ja kiiltävän ulkonäön. Sarja lyhyitä epätasaisia ​​kerroksia on erittäin tyylikäs ja on niin monipuolinen. Tussle se kuten Jane Fonda flirty ja funky "tehdä tai asettua sen alaspäin enemmän jäsennelty ja tyylikäs tyyli.

49. Lyhyt hairstyle naisille yli 50: Suzanne Somers Long Shag

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_49

Suzanne Somers on nainen, joka tuntee jotain tai jotain siitä, että hän on tyylikäs ja söpö, ja emme voi auttaa, mutta rakastamme hänen pitkää shag-leikkausta. Shag-hiusten leikkaukset ovat varmasti yksi niistä kokeiltuista ja aidosta leikkauksista, jotka eivät koskaan mene tyyliltään. Ne kehittävät kasvot täydellisesti pitkän kerroksen seoksen ansiosta, mikä antaa manesille täyden ja teksturoidun tyylin helposti. Rakastamme wispy bangsin lisäämistä, joka luonnollisesti kestää vuosia pois kasvoistaan. Hän näyttää kevyeltä ja kirkkaalta hehkuvien blondi-lukkojen ja täydellisten vaaleanpunaisten huulten kanssa.

50. Lyhyt kampaus naisille yli 50: Kim Basinger Chic Updo

Lyhyt Hairstyle for Women Over 50_50Mikään ei sano arvostusta ja glamouria aivan kuin Kim Basinger. Hän on melko mielenkiintoinen, varsinkin tämän upean ja tyylikkään updo. Hän vetää hiukset takaisin kasvoiltaan hieman lievästi, lisäämällä kasvonsa kasvonsa tuottaen nuorekkaan hehkun. Hänen hymynsä häikäisee väkijoukkoa ja tämän upean kampauksen ansiosta voimme vain hymyillä takaisin. Tämä on epäilemättä seuraava Black Tie -tapahtuma, ja se näyttää upealta, jossa on riippuva korvakorut ja kaunis mekko.

Leave A Comment

56 − 55 =