50 parasta lyhyt kiharaa kampausta

Leikattu hiukset lyhyt, mutta eivät tiedä, miten se tyyli? Ei huolia! Olemme valinneet joitakin parhaista 50 parasta lyhyt kiharaa kampausta, jotka ovat innoittaneet joistakin Hollywoodin kuumin julkkikset mukaan lukien Nicole Richie ja Julianne Hough. Löydät kaiken yksinkertaisesta ja trendikkäästä tyylikkääseen ja tyylikkäänä tähän luetteloon - niin on jokaiselle jotakin. Vaihda se ylös ja löydä haluamasi tyyli!

1. Katherine Heigl Lyhyt kihara hairstyle: Bangs kääntyi takaisin

Julkkis-Short-Curly-leikkauksellaKatherine Heiglin kampaus on täydellinen yhdistelmä flirttailevaa asennetta ja pomppivaa hauskaa. Hän kiistää hänen lyhyt, kirkas vaalea mane osaksi flirty curls ja flips hänen bangs laukku, joka avaa kasvonsa esitellä enemmän hänen upeita ominaisuuksia ja virheetön luurakenne. Koko tyyli on uskomattoman kirkas ja kesäinen, täydellinen niille laiskeille kesäpäiville hiekkarannoilla ja viileillä piikkeillä naapurin takapihalla. Kaiken kaikkiaan tämä pomppiva tyyli saa 10 out of 10!

2. Halle Berry lyhyt kaareva kampa: voimakkaat luonnolliset curls

Lyhyt Curly Hairstyle_2Yhdessä vaiheessa hänen uransa aikana upea Halle Berry kävi kauppaa tavaramerkkinsä pixie-leikkauksella tähän tilavaan tyyliin. Hänen tiukka koukut ovat paksut, rohkeat, ja vain oikea määrä funkyasentoa asettaa sen eroon väkijoukosta ja heti silmänhalusta. Casual mutta viileä, nämä suuret kiharat ovat täydellisiä naisille, joilla on luonnollisesti kiharat hiukset. Kokeile tätä afro-innoittamana "tee ja älä unohda jättää muutamia otsakkeita lisäämällä naamattomuutta!

3. Eva Mendes Lyhyt kihara kampaus: Dark Blonde Waves

Lyhyt Curly Hairstyle_3Eva Mendes on kuuluisa julkkis ja on tunnettu siitä, että hänellä on tällainen uskomaton seksihahmovaikutelma. Eva Mendes päätti mennä tummilla vaaleilla lukoilla, jotka korostavat ihon sävyään majesteettisesti, kun taas viettelevän valon kiharat ja aallot antavat hänelle ilmeisen vakavan kuumuuden. Anna hiuksillasi houkutteleva makeover, jossa on runsaasti puoleista osaa ja irtonaisia ​​kiharoita - ja jos olet tarpeeksi uskollinen, kokeile tätä lämmin sävyä, joka sopii joka kausiin.

4. Milla Jovovich Lyhyt kihara kampaus: kerroksittain etupuskureilla

Lyhyt Curly Hairstyle_4Milla Jovovichin lyhyt kihara kampaus on täydellinen yhdistelmä hienovaraisia ​​kerroksia ja irtonaisia ​​kiemuruja luomaan ihastuttava ja flirty tyyli. Hän lisää hiuksensa hiuksille kerroksittain ja lisäämällä ihastuttavia etupuskureita, jotka eivät ole liian paksuja tai epämiellyttäviä, lisäävät tämän viehättävän muotoilun "äläkä mainitse, että he tekevät kasvonsa upeasti hyvin. Meidän on myönnettävä, että tämä on luultavasti yksi Milla Jovovichin ehdottomasta BEST-kampauksesta.

5. Rihanna Short Curly Hairstyle: Olkapään pituus luonnolliset kiharat

Lyhyt Curly Hairstyle_5Laulava tunne Rihanna on aina astumassa ulos upeilla kampauksilla, ja voimme varmasti lisätä tämän listalle. Rihanna antaa hänen luonnolliset curls puhua volyymit (kirjaimellisesti) tämän olkapää tyyliin. Keskimmäinen poiminta toimii kuin taikuutta sydämenmuotoisella kasvollaan, kun taas houkutteleva kastanjanruskea ruskea hiusväri kimmoilee herkästi ihon sävyyn. Naiset, joilla on luonnostaan ​​kiharat hiukset, rakastavat käyttää tätä hienovaraista ", tai voit käyttää hiuskaijia saavuttaaksesi tämän hyvin kiharaisen, laajan tyylin.

6. Charlize Theron lyhyt kaareva hairstyle: Loose Curls & Side Bangs

Lyhyt Curly Hairstyle_6Tässä näemme Charlize Theron, houkutteleva ja upea näyttelijä, joka hoitaa hiuslakkauksen, joka kehystää kasvonsa kauniisti: lyhyt bob hieman olkapäiden yläpuolella, joka kehittää herkkää sydänmuotoista rakennettaan. Loistavien, romanttisten kiemurujen lisääminen tekee tästä täydellisen viehättävän tyyliä päivämäärälle, kun taas harvat, flirty-sivuiset bangs vetävät koko ulkoasun yhdessä upeasti. Koskettunut vaaleanpunaisella huulipunalla ja hieman eyelinerillä, tämä on uskomattoman aistillinen ilme, joka tekee ihmeitä kaikille naisille.

7. Vaaleanpunainen lyhyt kihara kampa: Loose Curled Pixie

Lyhyt Curly Hairstyle_7Tämä pörröinen pop diva tietää hiuksista tai hiuksista kaksi, ja me rakastamme tämän erityisen kampauksen. Täällä näemme Pink vauhdittaa hänen yhä suosittua pixie-leikkaustaan, mutta tällä kertaa se on koristeltu pitkällä, löysällä kiharilla kasvoillaan, mikä lisää hienoa ulkoasua. Platinan hiusväri säilyttää reunansa menestyksekkäästi ja vaalean purppuran kohokohdat lisäävät tavaramerkkinsä tarkastamista. Kaiken kaikkiaan mielestämme tämä on häikäisevä ja jännittävä kampaus, joka voi helposti mennä päivästä toiseen.

8. Rihanna Short Curly Hairstyle: Kaareva Pixie

Lyhyt Curly Hairstyle_8Rakastamme Rihannaa pidemmillä hiuksilla, mutta ehdottomasti jumaloida hänen kanssaan tämän kuuman pixie leikata. Lyhyt tyyli korostaa hänen virheetöntä luustorakennettaan upeasti ja tuo todella houkuttelevia poskipalojaan. Ja kaikille, jotka sanoivat, ettet voi käpertyä pixie leikata, Rihanna on täällä todistaa väärin. Hän lisää pään päähän yksinkertaisia ​​kiharoita, mikä lisää tyylikkyyttä hänen yleiseen ulkoasuunsa. Kiillotettu joukolla kultaisia ​​lisävarusteita ja pronssi meikki, tämä on ulkonäkö, joka tappaa kiitoteitä.

9. Ashley Benson lyhyt kihara kampa: keskipitkät pehmeät kiharat

Lyhyt Curly Hairstyle_9Upea malli Ashley Benson tietää yhden tai kahden asian katsoa upealta milloin tahansa päivän. Rakastamme tätä yksinkertaista, mutta täysin flirttaavaa kampausta, joka on täynnä elämää. Kerroksia koko manensa ansiosta se on hauska pomppia, kun taas pehmeät kiharat ja aallot antavat näköä vakavalle persoonallisuudelle. Pitkät bangs ja epäsymmetrinen osa kehystää hänen kasvonsa kauniisti. Ehdottomasti suosittu kampaus, joka näyttäisi hyvältä kaiken vuoden aikana, varsinkin kesällä!

10. Julianne Hough Lyhyt kaareva hairstyle: Loose Curls

Lyhyt Curly Hairstyle_10Tämä puhdas kauneus on urheilu yksinkertaisesti upea kampaus, joka niin sattuu olemaan täydellinen pituus. Se ei ole liian lyhyt, mutta ei liian pitkä, jättäen hiusnauhoja harjata herkästi leukaa vasten. Julianne Hough näyttää meille, että tyylikäs ulkoasu on helpompaa kuin miltä tuntuu. Muutama löysä romanttinen kihara lakaisee kasvostaan ​​lisää jumalallista naisellisuutta, kun taas punainen kuuma huulipuna ja häikäisevät jalokivi korvakorut antavat hänelle seksikkään asennon. Kuka sanoi olevansa upea, joutui olemaan haaste?

11. Rita Ora lyhyt kihara kampaus: voimakas epäsymmetrinen Bob

Lyhyt Curly Hairstyle_11Tämä upea tähti näyttää meiltä kuinka hauskaa se voi olla, kun haluat lukita lukosi. Täällä näemme Rita Ora urheileva villi ja funky epäsymmetrinen bob runsaasti määrä ja rakenne. Hän helposti kääntää päitä silmiinpistäviä punaisia ​​huuliaan, jotka on korostettu upeasti platinaa vaaleat lukot runsaasti kuvioitu tyyli ja pirteät löysät kiharat. Tämän ulkoasun saavuttaminen on helppoa: anna hiuksillesi runsaat sivutuotteet, kietää sivuja joidenkin vakavien äänenvoimakkuuksien suhteen ja kiillota se irti kiharoilla hieman lisäämällä äänenvoimakkuutta ja hauskaa!

12. Nicole Richie Lyhyt kihara kampaus: villit värit

Lyhyt Curly Hairstyle_12Nicole Richie on tunnettu nousevasta kehitystyylistä - ja tämä oli ehdottomasti yksi niistä. Tarpeetonta sanoa, hän näyttää elinvoimaltaan ja kirkkaalta tämän kirkkaan sävyvän violetin - joka muuten vain sattuu näyttämään upealta vaaleaa ihon sävyä vastaan. Hieroavien aaltojen ja kiharaa sisältävien hiuslintujen sisällyttäminen tähän kampaukseen muuttuu vilkkaaksi ja viihdyttäväksi mestariteokseksi, jota voidaan käyttää (ja pitäisi) käyttää missä tahansa. Seuraavan kerran, kun tuntuu vaaralta, miksi et kokeilisi joitain villiä värejä lyhyeen tyyliin kuin Nicole?

13. Julianne Hough Lyhyt kaareva hairstyle: Side pyyhkäisi 

Lyhyt Curly Hairstyle_13Tiedän, puhuimme vain Julianne Houghista. Mutta me rakastimme tätä kampausta niin paljon yksinkertaisesti oli lisätä hänet uudelleen. Tämä kaunis sivu pyyhkäisi kampauksen sekavalaisuutta, joka on kirjoitettu kaiken sen yli: antelias sivupalkki antaa hänelle hieman mysteerin, kun taas punainen kuuma huulipuna herättää viettelyä ja läheisyyttä. Rakastamme löyhä, laajaa kiharaa kirkkaisiin vaaleisiin lukkoihin ja uskoakseni tämä olisi täydellinen etsiä päivämäärää sinun miehesi kanssa.

14. Taylor Swift lyhyt kihara kampaus: kaikki luonnolliset aallot

Lyhyt Curly Hairstyle_14Useimmat julkkikset eivät päästä eroon vain niiden luonnollisista hameista, mutta kun kaunis Taylor Swift suostui, olimme iloisesti yllättyneitä. Hänen hiekkaiset vaaleat lukot ovat pomppivia ja söpöjä vain oikealla aaltojen määrällä. Hän kuoriutuu hänen melko heikkoon tyyliin, jossa on joitain allekirjoittanutta paahtava punainen huulipuna ja kissa-silmävuoraus katsomaan, joka tappaa. Tämä tyyli on helppoa, jos sinulla on jo luonnollisia aaltoja - anna sen kuivua luonnollisesti tai salata kätesi vähän ja nauti!

15. Audrey Tautou Lyhyt kihara hairstyle: Tussled Long Pixie

Lyhyt Curly Hairstyle_15Tunsinko jonkun sanovan "sängynpää"? Paljon kuin Taylor Swift, upea Starlet Audrey Tautou on joukko unenomainen kaikki luonnolliset lukot, joita jokainen nainen tappaa. Täällä näemme hänen jet musta pitkä pixie leikata dolled ylös luonnollisen näköisiä aaltoja ja kiharat koko, antaa hänelle hauska ja mukava tyyli, joka on helppo käyttää Oscarin tai elokuvia. Jotta hiutaleet todella toimisivat, kokeile käyttää jotain tuotetta pesun jälkeen ja anna sen kuivua luonnollisesti.

16. Alexa Chung Lyhyt kaareva hairstyle: Touch of Soft Curls

Lyhyt Curly Hairstyle_16Alexa Chung näyttää häikäisevältä hänen tyylikkäillä pehmeillä kiharoillaan. Hänen tumman suklaalukonsa ovat suorat ja sileät, joiden päätyvät vain muutamat löysät kiharat erittäin hienostuneesti. Tämän ilmeen saavuttaminen on helppoa: varmista, että hiuksesi ovat mukavat ja suorat ja lisää kiharaa kuumalla raudalla. Anna kasvosi näkyviin lisäämällä vaaleanpunaisia ​​poskia, hienovaraisia ​​silmämeikkiä ja upeita punaisia ​​huulia.

17. Emma Stone Short Curly Hairstyle: Valoisa Blonde Big Curls

Lyhyt Curly Hairstyle_17Ei ole epäilystäkään siitä: Emma Stone näyttää provokatiiviselta ja taivaalliselta suurilla, herkullisilla kiharoilla. Kaunis sivuosa antaa hiuksille runsaasti paksuutta ja äänenvoimakkuutta, kun taas vaaleat vaaleat lukot houkuttelevat ja silmiinpistävät. Hän maistelee tyyliään vakavasti kovaa ulkonäköä varten punaisella kuumalla huulella ja seksikäs, paksu musta mekko vastaamaan. Vetämällä tämä ulkoasu on helppoa: aloita jakamalla hiukset sivulle. Käytä paksuja rullia tai isoja hiuskaivainta tuottaaksesi rohkeita, herkkusieniä kiharoita. Pyyhi otsatukkaasi sivulle ja puhdista tämä aistillinen tyyli tummalla huulipunalla ja minimaalisella silmämeikki.

18. Jessica Chastain Lyhyt kihara kampaus: Red Hot with Simple Curls

Lyhyt Curly Hairstyle_18Kaikki hairstyle saa instant makeover kun valitset mausteinen hiusväri kuten punainen. Jessica Chastain näyttää kauniilta urheilevalta melko hienovarainen sävy punaista, joka leikkaa hänen kevyt ihon sävy majesteettisesti. Hän jättää hiuksensa alas ja asettaa yksinkertaiset kiharat hiustensa päähän, mukaan lukien hänen otsatukkaansa rentoon, mutta hienostuneeseen hiusvaatteeseen, joka roikkuu kiitotielle. Lisää ylimääräistä herkkujuomaa huulipunan kevyellä varjolla ja helmikorvilla.

19. Kate Moss lyhyt kihara kampa: Updo loose Curled Bangs

Kate mossUpdos on aina hairstyle-vaihtoehtoja, kun on kyse miellyttävimmistä tilaisuuksista, ja jos etsit jotain, joka on erittäin tyylikäs ja erilainen kuin muu, harkitse Kate Mossin ihastuttavaa updo-kampausta. Toki se ei ole mitään ylivoimaista, mutta se on erittäin hienostunut ja kehystää kasvot ihmeellisesti. Aloita kiinnittämällä hiustesi keskilevyyn. Älä unohda jättää joitain säikeitä löysäksi käpristymiseen. Anna löysille säikeille muutama tiukka kihara ja nauti tästä tyylikkäästä tyylistä!

20. Christie Brinkley Lyhyt kihara kampaus: Hollywood Old School Curls

Lyhyt Curly Hairstyle_20Christie Brinkley palauttaa ja herättää tyylikkäitä ja suosittuja Hollywood-kiharoita näiden kauniiden vanhan koulun lukkojen kanssa. Hairstyle tuo takaisin tietyn Hollywoodin vanhan olemuksen, jota ei voida erottaa. Pair tämä upea "tehdä hienovarainen meikki ja punainen mekko tai ylhäältä jotta glamourise tämä perinteinen tyyli entisestään.

21. Christina Aguilera Lyhyt kaareva hairstyle: Messy Ringlets

Lyhyt Curly Hairstyle_21Tämä pop-prinsessa on aina miellyttävä kampaus, ja tämä on ehdottomasti yksi heistä. Se on täysin päinvastainen kuin suora tamed lukot - Christina Aguilera esittelee villi tyyli täynnä sotkuisia ringlets, jotka näyttävät kuin hän vain astui ulos valtamerestä. Lopputulos? Upea, viettelevä kampa, jota voi käyttää lähes missä tahansa. Kick it up -lta loitolla huulilla ja rohkea silmämeikki kovaa ilme, joka tappaa.

22. Taylor Swift Short Curly Hairstyle: 40-luvun innoittamana

Lyhyt Curly Hairstyle_22Emme voineet olla rakastuneempia tähän kampaukseen. Se on seksikäs ja viettelevä takaisku 40-luvulle, kun naiset olivat hienoja ja tyylikkäitä. Taylor Swift antaa vanha koulu "tehdä vakavasti kuumaa makeoveria, jossa on kauniita kiharoita ja slicked back bangs-puhumattakaan hänen mausteinen punaiset huulet ja upeat korvakorut vastaamaan. Käytä tätä klassista hiustasi seuraavaan fancy -tapahtumaan ja takaan, että teet heads turn. Älä unohda yhdistää tätä fancy "tehdä 40-luvun innoittamana mekko!

23. Alicia Keys Short Curly Hairstyle: Korkea kiemura ja korostuneita kiharoita

Lyhyt Curly Hairstyle_23Alicia Keysin taivas tyyli korostaa hänen poskensa luita upeasti. Hän ei näyttäisi enää kauniimalta kuin hän teki sinä yönä. Me rakastamme kaiken tämän updo. Tämä kampauksen paitsi tämä on myös kovaa ja korkeaa tyyliä, mutta korostuvat kiemurtelevat otsat aiheuttavat sen erittäin houkuttelevan kosketuksen, jota ei voida sivuuttaa. Ota slicked back ja tyylikäs reitti ja valita korkean updo käyrät otsatukka seuraavaan lumoava retki!

24. Anna Kendrick Lyhyt kaareva hairstyle: Loose Side Bun Updo

Lyhyt Curly Hairstyle_24Anna Kendrick harrastaa kampausta, joka on kypsä ja söpö. Alaston huulet ja pehmeä silmämeikki antavat hänelle tyylikkään sävyn, kun taas sivupallo pitää asioita coolina, tyylikkäinä ja trendikkäinä. Hän ryöstää muutamia irtonaisia ​​kiharoita antamaan hiuksilleen hieman flirty-asennon, joka pelastaa hänen tyylinsä täydellisesti. Kaiken kaikkiaan tämä on pehmeä ja tyylikäs kampaus, joka voidaan tehdä muutamassa minuutissa.

25. Solange Knowles Short Curly Hairstyle: Erittäin kiemurteleva Afro

Lyhyt Curly Hairstyle_26

Käsitellä erittäin kiharat hiukset kuin Solange Knowles? Ota sivut pois kampauskirjastaan ​​ja mene täysin persoonalliseen ja luonnolliseen tyyliin, joka on ainutlaatuinen ja spontaani. Solange näyttää tyylikkään ja omituisen kiemurtelevan manensa afro-ilmeen, joka näyttää hyvältä missä tahansa. Hän ehdottomasti teki merkkinsä kampaamoteollisuudelle tämän kanssa, ja jos tuntuu tarpeeksi rohkealta, anna tämä mahtava kampaus mahdollisuudelle.

27. Amy Poehler Short Curly Hairstyle: matala Chignon korostuneilla kiharoilla

Lyhyt Curly Hairstyle_27Joskus paras updos ovat ne, jotka ovat todella perus-ja voidaan heittää yhteen minuutissa. Amy Poehler näyttää miljoona taalaa, kun hän päätyy alhaiseen kynttilöön kaulan kaulaan ja söpöihin pieniin kiharoihin hänen kasvonsa ympärillä, antaen hänelle herkän annoksen, kun vaaleanpunaisen huulipunan vaalea sävy antaa hänelle hieman värin platinanvaalea lukittuu. Me rakastamme tätä ulkoasua ja se on niin pieni avain, että sitä voidaan käyttää kenelle tahansa tapahtumalle.

28. Jennifer Grey Lyhyt kihara kampaus: käännetty takaisin

Lyhyt Curly Hairstyle_28

Jennifer Gray antaa meille 70-luvun tyylisen annoksen Farrah Fawcettin innoittamiin lukkoihin. Hän kääntää hiuksensa pois hänen kasvonsa, avaamalla kasvonsa ja antamalla hänelle kutsuvan ulkoasun, joka osoittaa hänen ominaisuutensa helposti. Eläköön ja kirkas, rakastamme näitä yksinkertaisia ​​pörröityjä kiharoita, jotka antavat hiuksille niin paljon vartaloa ja oomphia. Suuri tyyli rannalla, häät, urheilupeli - missä tahansa!

29. Milla Jovovich Lyhyt kaareva hairstyle: Curly lisävarusteilla

Lyhyt Curly Hairstyle_29Milla Jovovich näyttää meille vielä uuden kampauksen, jonka kuolemme varastamasta. Lyhyt kampaus asetetaan vain poskipintaan ja kiharajen sijoittelu päättyy söpöyn ja leikkisästi joka pyörii jokaisella askeleella. Suloinen "tekee hyvin itsestään, mutta sen lisäksi miellyttävä pääpanta, tämä söpö tyylikkäästi heti. Pue se kultaisen kaulan palalla, kuten Milla Jovovich ja tumman sävy huulipunalla hyvin houkuttelevaan tyyliin.

30. Gwen Stefani Lyhyt kihara kampaus: Romanttinen korkeus

Lyhyt Curly Hairstyle_30Vain siksi, että olet rocking upea lyhyt hiukset ei tarkoita, et voi vielä sukeltaa korkeuden maailmaan joka kerran kerrallaan. Gwen Stefani osoittaa, että vielä lyhyemmät manes voivat saada korkeuden ja äänenvoimakkuuden helposti. Hän kiusaa koko hiuspäätäsi suuren määrän toimintaa varten, joka on kovaa ja hauskaa. Seuraavaksi hän korostaa lukonsa hyvin romanttisilla kiharoilla, jotka houkuttelevat ja energisoivat. Lisäämällä kiinteät punaiset huulet ja pimeät silmämeikkiä platinan blondilukkojen kompensoimiseksi tämä koko tyyli on kiillotettu ja seksikäs ja tekisi ihmeitä päivämäärään.

31. Eva Pigford Lyhyt kihara kampaus: Curled Faux Hawk

Lyhyt Curly Hairstyle_31Eva Pigford ylpeänä antaa meille toisen esimerkin siitä, kuinka lyhyet lukot saavat yllättävän suuren määrän. Täällä näemme tämän upean naisen, jolla on faux haukka, jolla on runsaasti kovaa asennetta ja tyylikkyyttä. Hän yksinkertaisesti liimautuu hiuksiinsa ja tukahduttaa sen tuottamaan luonnollisia ulkonakeja hieman tekstuuriin. Lopputulos? Kuuma hairstyle, joka on yllättävän tyylikäs. Saada vielä suuremman annoksen edginess lisäämällä vihjeitä kirkas vaalea ja suklaa ruskeat hiukset!

32. Aly Michalka Lyhyt kihara hairstyle: Curly Side Ponytail

Lyhyt Curly Hairstyle_32Linja-autopeleistä aina punaisiin mattoihin asti ovat aina tyylikkäitä. He ovat söpöjä ja flirtyä ja työskentelevät kirjaimellisesti missä tahansa tilanteessa. Aly Michalka maistaa trendikästä ja perinteistä sivupyörää kääntämällä hänen kultaista vaaleuttaan lukittuu runsaasti irtonaisia ​​kiharoita. Hän kiusaa nyrkkiään antamaan sille runsaasti viettelevää ja luonnonvaraista äänenvoimakkuutta ja antaa hänelle täydellisen ilmeen tyylikkään kosketuksen upeiden dangly-korvakorujen ansiosta. Kaiken kaikkiaan tämä on täydellinen ilta kesä-iltoina, onko pukea muodollinen vai rento.

33. Corinne Bailey Rae Lyhyt kaareva hairstyle: voimakas kaatuminen

Lyhyt Curly Hairstyle_33On jotain oh-so-viettelevää ja houkutteleva noin kaatumisen, ja täältä näemme kaunis Corinne Bailey Rae urheilussa kaatua, joka on rohkea ja kaunis Hänen "makuuhuoneen pää" hairstyle toimii missä tahansa ja rakastamme, kuinka silmäänpistävästi laaja se on. Se on hairstyle, joka kiehtoo ja häikäisee missä se on näytetty, ja lisäämällä rohkeita huulipunaa, tämä ilme on seksikäs mutta tyylikäs "tekee, joka tekee ihmeitä. Seuraavalla kerralla, kun haluat hiipua hieman asioita ja valloittaa viettelevää tyyliä, anna tämä runsas, ylimääräinen kihara kaataa kokeilun.

34. Bella Thorne Lyhyt kihara kampaus: yksinkertainen updo ja aksentti

Lyhyt Curly Hairstyle_34Bella Thorne on pehmeitä, viattomia ominaisuuksia, jotka ovat erittäin kaunis, ja hän esittelee ne täydellisesti tämän yksinkertaisen mutta upean kampauksen kanssa. Updo on melko yksinkertainen: pään alapää keskimmäisellä korkeudella pään takaosassa. Hän jättää muutamia kauniita säikeitä irti ja antaa melko vaaleille punaisille hiuksille muutama romanttinen kihara. Lisätty söpö musta kukka lisävaruste pään puolella, tämä hienostunut tyyli menee tyylikkäältä ja yksinkertaisesta tyylikkääseen ja ihastuttavaan hetkessä. Katso, kuinka perusvaruste, kuten musta kukka, voi kuopata kampauksen? Se on yhtä helppoa kuin yksi, kaksi, kolme!

35. Kate Bosworth Lyhyt kihara kampaus: Retro

Lyhyt Curly Hairstyle_35Koska vintage-tyyli on viime vuosina suosittu, ei ole kyseenalaista, miksi tämä upea Kate Bosworth -hahmo on niin suuri osuma. Hän leviää likaiset vaaleat hiukset toiselle puolelle ja muuttaa herkullisesti vanhan koulukunnan tyylikäs teema. Hän antaa jäljelle jääville lukkilleen sarjan tiukkoja retro kiharoita täydentämään tyyliä ja koskettaa sitä pehmeällä ja hienostuneella silmämeikkiä, joka ei ole ylivoimainen. Pitsit ja häikäisevät hopeiset korvakorut yhdistävät tyylinsä yhdessä upeasti tämän takaiskutaistelun kanssa!

36. Paris Hilton Lyhyt kihara kampaus: Marilyn Monroe Inspiration

Lyhyt Curly Hairstyle_36Puhuttuaan takaiskuja hairdos, täällä näemme blondi pommi Paris Hilton yrittää elvyttää yhä suosittu Marilyn Monroe hairstyle taivaallinen kevyt vaaleat hiukset ja iso, iso kiharat. Kirkas, romanttinen kihara yhdistettynä kirkkaisiin, romanttisiin kiharoihin yhdistettynä 1950-luvun tyyliin, kun taas kirkkaanpunainen huulipuna, upeat hopeakorut koristavat korvat ja kaulan ja hämmin houkutteleva hymy houkuttelevat Marilynista. Kaiken kaikkiaan, annamme Paris Hilton 4 out of 5 tähteä. Kukaan ei voinut koskaan olla Marilyn Monroe, mutta luulemme, että hän on melkein lähellä.

37. Kelly Carlson lyhyt kaareva kampa: hatut ja kiharat

Lyhyt Curly Hairstyle_37Emme voi päästä yli kuinka viehättävä ja hienostunut Kelly Carlson näyttää tällä kihara ja hattu duo. Hän aloittaa upealla lyhyellä hiustenleikulla hiekkaisella vaalealla värillä, joka leikkii gracefully hänen vaaleaa ihon sävyään ja ihastuttavien ruusuisten punaisten poskien suhteen. Seuraavaksi hän kasvattaa suuria, romanttisia kiharoita koko hänen karjunsa. Hän lopettaa ulkoasun suurella hitti: upea musta hattu, joka tekisi ihmeitä syksyn tai talven aikana. Kun kylmäkausi saapuu jälleen kerran, kuuskaa tyyliäsi tällaisella hatulla. (Kesällä, valitse enemmän casual hatut kuten baseball caps!)

38. Kerry Washington Short Curly Hairstyle: Suurten Curls ja Short Bangs

Lyhyt Curly Hairstyle_38Kerry Washington on tyrmää niin kuin onkin, mutta tämän ilahduttavan kampauksen ansiosta hän saa vakavan hienon ja tyylikkään makeoverin. Me rakastamme, kuinka hän valitsi vilkkaan löysät rengaskorvakkeet piristämään kampauksensa, ja tumman ruskean kohokohdan yhdistelmä hänen suihkumetsästään vastaan ​​näyttää uskomattomalta. Hän lopettaa tämän viiden tähden kampauksen joidenkin lyhyt, hienonnettujen otsatukka, jotka ovat wispy ja hauskaa. Lyhyt bangs kuten nämä ei koskaan menevät tyyliltään ja he ovat hieno tapa piristää kampaasi ja todella ravistaa asioita vähän.

39. Miley Cyrus Lyhyt kihara kampaus: Curly Ombre

Lyhyt Curly Hairstyle_39Ennen kuin tämä nuori tähtihävittäjä päätti katkaista lukonsa, Miley Cyrus toi mukanaan ihastuttavan ja super trendikkään lyhyen leikkauksen, jossa houkutteleva ombre-väritys. Hän päättää päästää juuret luonnollisiksi tummanruskealla, joka koskettaa lukonsa päätyä melko tumma blondi, joka täydentää hänen koko ulkonäkseen kauniisti. Tiukka rengas antaa hänen kampauksensa vakavaan pomppuun ja flirty asenne, joka on kutsuva ja hauska! Palauta tämä tyyli alusta alkaen aina trendikkäästä ombre-värityksestä, lopettakaa sitten sivuseinä ja rengas ympäri. Nopea ja helppo muotoilu, joka on oh-niin-söpö!

40. Scarlet Johansson Lyhyt kaareva hairstyle: Side Bun

Lyhyt Curly Hairstyle_40Scarlett Johansson etsii oh-so-kateellisia tämän arvokkaan ja muodikkaan kampauksen. Rakastamme kauniin ruskeansävyisen hiusvärin, jonka hän on valinnut, joka näyttää viettelevältä ja tyylikkäältä kultaiset korvakorut ja tummat punavat huulet. Hän heittää renkaitaan houkuttelevaksi sivupulla, antaen sille runsaasti kirkasta volyymia ja runsaasti tekstuuria. Tämän kadehtivan ilmeen luominen on yksinkertaista: aloita löysällä, romanttisella rengasrungolla ja vedä ne takaisin sirottelevään puoliin.

41. Eva Longoria Lyhyt kaareva hairstyle: Curled Ponytail

Lyhyt Curly Hairstyle_41Yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttia naisista, kun he kuulevat sanaa "updo", ajattelevat automaattisesti lantion. Ponytails ovat olleet ympäriinsä vuosisatojen ajan ja ovat aina kampaus, kun tarvitset jotain nopeaa ja helppoa, mutta söpö. Eva Longoria näyttää meille, että A-OK on urheilullinen lantti, ja se on vieläkin parempi, kun ravistat sitä hienoilla kiharoilla. Hän jättää muutaman säikeen löysäksi kehittääkseen herkän kasvonsa, kun taas muut renkaat vedetään takaisin keskikorkealle ponnahduslaudalle. Täynnä elämää ja koostumusta, tämä laaja updo on aivan kaunista ja voi olla jopa enemmän dolled ylös kanssa vaaleanpunainen huulipuna ja hopea vanne korvakorut.

42. Reese Witherspoon Lyhyt kihara kampaus: Pinned Back Bangs

Lyhyt Curly Hairstyle_42Reese Witherspoon oozes tyylin ja luokan tämän naurettavan ihastuttavan kampauksen. Hän nukeaa kirkkaat vaaleat lukonsa irrallisilla rengaslaseilla, antaen hiuksille runsaasti tilavuutta ja elämää. Mutta sen sijaan, että käsittelisitte ärsyttäviä lentoja ja muita nyrkkeilyhaittoja, Reese päättää taputtaa otsat takaisin suuren möhkäleen tyyliin, joka on hienostunut ja täysin trendikäs. Mielestämme tämä on täydellinen kampaus kevään tai kesän aikana ja näyttää hyvältä uimapuvut, shortsit ja säiliöt, tai jopa söpö musta mekko, kuten tämä!

43. Blake Lively Lyhyt kihara: Korkea Ponytail

Blake-Short Curly Hairstyle_43Houkuttelevat korkeat ponnahduslangat puolelta tai keskikorkeudesta yksi? Ei huolia! Blake Lively olet peittänyt. Täällä näemme tämän upean naisen urheilevan erittäin ihastuttavan kampauksen, joka on pomppiva ja hauska. Hänen luonnollinen vaaleat hiusväri näyttää kauniilta kiinnitettynä takaisin korkealle lonkkalevylle, ja muutamat irtonaiset käyrät nauhat, jotka ympäröivät kasvonsa, antavat hänelle täydellisen ilmeen rento ja leikkisä hauskaa. Rakastamme tätä ulkoasua! Lopeta tämä korkea poni "tehdä joitakin karkkia värinen huulikiilto kuten Blake Lively antaa sille, että Kalifornian tyttö tuntea.

44. Julianne Hough Short Curly Hairstyle: pääpantapallot

Lyhyt Curly Hairstyle_44Näyttää siltä, ​​että tässä päivässä kaikki ovat polkemalla vanhoja koulupäätyjä ja valitsemalla jotain hieman yksityiskohtaisempia ja hauskoja. Esittelen teille: pääpantapallon. Tämä viileä hairstyle on tullut yhä suositummaksi viime vuosina ja nyt se tuntuu jokainen yrittää sitä kokeilla. Me rakastamme sitä Julianne Houghilla, koska se tekee ihmeitä muiden kiharaisten vaaleiden lukkojen kanssa. Koko tyyli on hämmentävästi söpö ja flirty ja näyttäisi hyvältä kesän auringossa!

45. Diane Kruger Lyhyt kaareva hairstyle: Elegantti kudottu Updo

Lyhyt Curly Hairstyles_45Diane Kruger astuu hämmästyttävään updoon emmekä voi odottaa kokeilla. Hän menee aina suosittu punos suuntaus täyttää hänen updo, jättäen hänelle taideteos, että emme voi ohjata silmäni pois. Me rakastamme kuinka paljon yksityiskohtia ja syvyyttä on tässä ulkoasussa, ja hänen kasvonsa ympäröivillä korostuneilla herkillä, kihartetuilla säikeillä tämä on hienostunut ja korkealuokkainen ilme, joka tappaa. Yhdistä tämä updo joidenkin pehmeiden vaaleanpunaisten huulien kanssa erittäin viehättävä ja tyylikäs ulkonäkö.

46. ​​Laura Dern Lyhyt kihara kampaus: Erittäin Lyhyt kiharat

Lyhyt Curly Hairstyle_46Mitä ei ole rakastettava Laura Dernin super-lyhyt kiharat kampauksesta? Äärimmäisen lyhyt bob-leikkaus kestää ikävuosia hänen ulkoasultaan jättäen hänelle elävän ja nuoren ilmeen, joka on yksinkertaisesti upea. Laura Dern näyttävät virheettömiltä hänen kauniisti kihartuneilla vaaleilla hued lukoilla, ja me rakastamme lyhyitä viileitä otsatukkaita, jotka kehystämme hänen kasvonsa ja antavat hänelle nuorekkaan kosketuksen. Tämä kampaus tekisi helposti kaiken ikäisille naisille, ja sen lyhytaikaisuus tekee siitä miellyttävän ja helpon työskennellä minkä tahansa viikonpäivän kanssa!

47. Sarah Hyland Lyhyt kaareva hairstyle: laaja Updo

Lyhyt Curly Hairstyle_47Jos on olemassa kolme asiaa, jotka ehdottomasti rakastan, on tilavuus, kihara ja päivitys. Sarah Hyland löysi upean tavan yhdistää kaikki kolme: laaja volyymi ja runsaasti irtonaisia ​​kiharaja ympäröivät kasvot. Se on tyylikäs kokonaisuudessaan ja vaaleanpunaisia ​​huulia lisäämällä tämä kampaus saa vihjeen flirty-tyylistä, joka toimii hyvin missä tahansa. Täysin trendikkäitä ja jopa minuutteja, olisimme ehdottomasti harkitsisi tätä erityisen rohkeaa ja laajaa kampausta seuraavassa häämme, kokoontumisessamme tai mielikuvituksellamme.

48. Alison Lohman Lyhyt kaareva hairstyle: High Side Ponytail

Lyhyt Curly Hairstyle_48Harvoin näet korkeita ponytaileja enää. Heillä on tietty 1980-luvun ilme, että monet ihmiset eivät ole tarpeeksi mukavia urheilua varten. Mutta Alison Lohman näyttää meille, että et voi olla vain söpö, mutta tyylikäs myös korkealla puolella. Rakastamme hänen piristävää ja hauskaa kampausta runsaasti kuvioituja kiharoita erittäin hienostuneella viimeistelyllä. Kuka olisi pitänyt tämän 80-luvun taaksepäin, voisi olla niin hullu upea?

49. AnnaLynne McCord Lyhyt kihara hairstyle: Tiukka Curls

Lyhyt Curly Hairstyle_49AnnaLynne McCord kallistaa kaiken luonnollisen "tehdä, joka on mikään upea. Hänen erikoiset sitovat kiharat ovat runsaat ja hauskat, antavat hänelle runsaasti elämää. Hieman eksoottisia ja houkuttelevia, näissä ihastuneissa ruskeissa kiharoissa on juuri oikea määrä blondi korostuksia, jotta hehkuva hiusväri sopisi tyylikkäänäsi.

50. Gemma Arterton Lyhyt kaareva hairstyle: Curls ja paksu Bangs

Lyhyt Curly Hairstyle_50Gemma Arterton on hurmaava, lyhyt bob-leikkaus, jossa on paljon rohkeita kiharoita. Hänen tyylinsä on täysin trendikäs ja paksujen otsaputkien lisäksi hän saavuttaa tyylikkään ja tyylikkään ulkonäön. Paksut otsat ovat lähes aina trendiä ja ne toimivat täydellisesti soikeilla kasvoilla.

Leave A Comment

− 4 = 1