50 parasta Brown Hair Color Ideas

Tervetuloa meidän 50 parasta Brown Hair Color Ideas! Jos aiot mennä brunetteen tai olet valmis päivittämään nykyisen ruskeat hiusväriasi, kokeile parhaita brunette-hiusvärejä, joita kuumimmat naispuoliset julkkikset käyttävät tänä vuonna. Lea Michele, Mila Kunis, Jessica Alba, Anne Hathaway, Olivia Palermo ja monet muut upeat ruskeat hiusväri-ideoita löydät varmasti täydellisestä ruskean varjosta.

1. Lily Collins Brown Hiusten väri Idea: Mahogany ruskea

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_01

Näyttelijä ja malli Lily Collins rokkaa mahonki ruskeaa bobia hienovaraisilla punertavilla alivärillä. Mahogany on ihastuttavan rikas ruskeanruskea, joka lämmittää kaiken värin, mikä tekee siitä erityisen mautonta tasapuolisille ihon sävyille. Jos sinulla on lyhyet hiukset, kuten Lily's, lisää ylimääräisiä punertavaa vähättyä valoa vinkkeihisi seksikkään lopulliseen kosketukseen.

2. Lea Michele Brown Hiusten väri Idea: Tumman ruskea, kultainen dip-värjätty pää

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_02

Vahingonilo näyttelijä Lea Michele näyttää säteilevältä ja huolettomalta pitkiä tummanruskeita lukkojaan ja kultaisia ​​dip-värjättyjä päitä vastaan. Lea antaa tyylikkäille ja hienostuneille tummille lukkilleen leikkisä kierteen, jossa on kultaiset vyöt, jotka kirkastavat hänen ihonsa. Käytä lämpöä suojaavaa seerumia, kuten Lean kaltaisia, kiiltoa, ennen kuin muotoilet hiustasi tarpeettomien vaurioiden varalta.

3. Megan Fox Brown Hiusten väri Idea: tumma suklaa ruskea

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_03

Näyttelijä ja malli Megan Fox näyttää silmiinpistäviä hänen tumma suklaa ruskea aallot hiukset, ja paksu, täynnä kulmia. Megan urheilevat lämpimiä ruskohiuksisia raitoja, jotka lisäävät hänen hiusväriensä eloisuutta, nostavat ihonsa ja tuovat esiin syvän siniset silmänsä.

4. Jessica Alba Brown hiusten väri Idea: ruskea ruskea

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_04

Näyttelijä ja kauneus-kuvake Jessica Alba näyttää yksinkertaisesti upealta kastanjapuun ruskealta. Tämä vilkas ruskeat hiusvärit ovat leikkisä ja tyylikäs, ja me rakastamme hienovaraisia ​​korkea- ja matala-valoja, jotka antavat sille lisää syvyyttä. Lisää muutamia kultaisia ​​raitoja viimeistelyyn, kehystää kasvosi ja lämmittää ihosi.

5. Julianne Hough Brown Hiusten väri Idea: Vaalea tuhka ruskea 

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_05

Turvasatama näyttelijä Julianne Hough näyttää upealta kevyeltä tuhkan ruskealta kiharelta. Tämä vaaleanruskea hiusväri on romanttinen ja naisellinen, ja se voi pehmentää mitä tahansa ihonväriä. Yhdistä vaalean tuhkan ruskeat hiukset pitkällä, tummalla ripset ja luscious cerise pink-huulilla ilahduttavan romanttisen lopullisen ilmeen.

6. Jennifer Love Hewitt Brown Hiusten väri Idea: ruskea ruskeat hiusväri ruskeat

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_06

Näyttelijä Jennifer Love Hewitt näyttää ilmiömäiseltä hänen herkullisilta kastanjasvankoiltaan ja muutamilta flirty-hiekkarannalta. Rakastamme hänen suurta, laajaa kampaustaan ​​ja terveellistä kiiltoa, joka tuo hänen kastanjasolukonsa henkiin. Ota inspiraatiota Jenniferistä ja lisää hiuksillesi muutamia vaaleanruskeita raitoja hauskasta ja flirtyyppiseen kosketukseen.

7. Zooey Deschanel Brown Hiusten väri Idea: tumma kahvi ruskea

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_07

”Adorkable” Uusi tyttö näyttelijä Zooey Deschanel näyttää upealta pitkällä, tummalla kahvin ruskealla lukolla, jotka kasaantuvat hänen hartioilleen. Tämä ruskean sävy on rikas ja pehmeä, ja se sopii Zooeyn vaalean ihon kauneuteen. Lisää muutama suklaanruskea rintasyöpä kasvojen ympärille, jotta saat lukosi elämään.

8. Olivia Wilde Brown Hiusten väri Idea: tumma kullanruskea

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_08

Näyttelijä Olivia Wilde näyttää upealta tummilla kullanruskeilla kavereillaan. Hän urheilu trendikäs ombre haalistu kastanjasta kullanruskeaksi, lämpimillä sävyillä, jotka kirkastavat hänen ihonsa. Kultainen ruskea on loistava hiustenvärin valinta, jos etsit kevyempää, eloisampaa vaihtoehtoa tumman tai keskiruskin.

9. Anne Hathaway Brown Hiusten väri Idea: Keskipitkä ruskea 

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_09

Les Miserables näyttelijä Anne Hathaway näyttää tyylikkäältä ja lumoavalta hänen keskiruskea ruskea. Tämä upea hiusväri voi pehmentää mitä tahansa ihon lämpöä ja syvyyttä. Jos sinulla on erittäin hieno ihonhoito, kuten Anne Hathawayn, tämä on hieno hiusten väri kirkastaa ihon sävyä.

10. Jessica Biel Brown Hiusten väri Idea: Vaalea kullanruskea

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_10

Näyttelijä ja tyyli kuvake Jessica Biel näyttää säteilevältä ja nuorekkaalta vaaleilla kullankeltaisista ruskeista hameista. Tämä kesäinen hiusväri on mautonta kaikille ihonhoidolle, ja se tuo esiin Jessican kauniit vihreät silmät. Aloita kevyellä ruskealla pohjalla ja saat stylistisi lisäämällä kerroksia kultaisia ​​kohokohtia, kunnes haluttu intensiteetti saavutetaan.

11. Kim Kardashian Brown Hiusten väri Idea: Rich espresso ruskea

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_11

Reality-TV-persoonallisuus Kim Kardashian on meille vihreä kateudella hänen tyylikkäillä, runsailla espresso-ruskeilla lukoillaan. Tämä voimakas ja rohkea hiusväri sopii tummempiin ihoihin, ja se on erinomainen jokaiselle kaudelle. Anna inspiraatiota Kimista ja lisää kuoren tai kaksi mahonki ruskeaa bangsiisi seksikkään lopulliseen kosketukseen.

12. Mila Kunis Brown Hair Color Idea: Tummanruskea pähkinänruskeilla raitoilla

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_12

Musta joutsen näyttelijä Mila Kunis näyttää upealta tummansinisen ruskean hiuksensa hienoilla pähkinänruskeilla raitoilla. Tämä hiusväri on tuore ja flirty, ja me rakastamme jäsenneltyjä kiharoita, jotka muodostavat kasvonsa. Ota inspiraatiota Milalta ja hankaa pureskelutärpäitä alaspäin silmiesi ja poskipuiden korostamiseksi.

13. Vanessa Hudgens Brown Hiusten väri Idea: tummanruskea suklaanruskeilla vinkillä

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_13

Me yksinkertaisesti rakastamme näyttelijä Vanessa Hudgensin seksikkäitä tummanruskeita lukkoja. Hän harrastaa omaleimaista matalaa ponnahdusnauhaa, joka on kiinnitetty hiusosalla ja vampy tummanruskeilla juurilla. Me rakastamme herkullisia suklaanruskeita pituuksia ja vinkkejä hänen pitkiä lukkojaan, ja hänen kaksisuuntaisen kampauksensa kiiltävästä loistosta.

14. Lea Michele Brown Hiusten väri Idea: Mahogany brown

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_14

Vahingonilo näyttelijä ja laulaja Lea Michele näyttävät upealta paksulta mahonki-ruskeelta lukultaan ja kovaa, kaltevilta otsisteiltä. Lean mahonkinen hiusväri on uskomattoman mielikuvitukseltaan pimeä iho ja syvä ruskeat silmät, ja me rakastamme hienovaraisia ​​punerttuja ylivalvoja, jotka antavat hänen hiusväriinsä mielenkiintoisen tunnelman.

15. Kerry Washington Brown Hiusten väri Idea: tumma ja ruskea ruskea

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_15

Skandaali näyttelijä Kerry Washington pitää silmänsä yksinkertaisena ja seksikkänä herkullisen tummanruskean ja kastanjapalan yhdistelmän kanssa. Tämä kaksivärinen hiusväri on pehmeää ja hienovaraista, ja siinä on muutama kohokohta ja tuhkanruskeat pohjat. Ota inspiraatiota Kerryltä ja hiutele hiustesi päitä varten romanttisiin, kaksisuuntaisiin kiharoihin.

16. Minka Kelly Brown Hiusten väri Idea: Karamelli ruskea 

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_16

Näyttelijä Minka Kelly näyttää säteilevältä ja lumoavalta hiuksineen tyylikkäissä karamelli ruskeissa kerroksissa. Tämä lämmin hiusväri on mautonta useimmille värisävyille ja helposti kirkastaa tylsää ihonväriä. Lisää muutamia tummia ruskeita raitoja hohtavan lopullisen kosketuksen päälle.

17. Kirsten Stewart Brown Hiusten väri Idea: punertava ruskea

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_17

Twiligh-sarja näyttelijä Kirsten Stewart näyttää ulkonäöltään ja seksikkäältä villin harmaan ruskean karvansa kanssa. Tämä rikas ja tulinen hiusväri on erityisen silmiinpistävää vaaleilla ihonväreillä, ja se näyttää ilmiömäiseltä vihreiltä silmiltä. Pidä aliviesisi syvälle punaisena, jotta vältät kirkkaat punaiset raidat.

18. Olivia Palermo Brown Hair Color Idea: Kaunis suklaanruskea

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_18

Todellisuus-TV-persoonallisuus ja tyyli-kuvake Olivia Palermo on kuva täydellisyydestään hänen paksut ja kauniit suklaa-ruskeat lukot. Pelkäämme yksinkertaisesti tämän hiusvärin rikkautta ja Olivian keskipitkän lukon epärealistista loistoa. Saat pitkäkestoista kiiltoa, kysy stylistiltasi kiiltohuuhtelun värikäsittelyn jälkeen.

19. Nicky Hilton Brown Hair Color Idea: Vaalea tuhka ruskea

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_19

Ylistys Nicky Hilton rokkaa kevyet tuhkan ruskeat lukot, jotka korostavat hänen sähköiset siniset silmänsä. Tämä haaveileva vaaleanruskea hiusväri sopii Nickyn persikkaherkälle iholle, ja me rakastamme hänen keskipitkän pituisen lukonsa kiiltävää kirkkautta. Pidä väri tasaisesti pitkin hiustesi pituutta mahdollisimman tehokkaaseen vaikutukseen.

20. Ashley Greene Brown Hiusten väri Idea: Auburn ruskea

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_20

Näyttelijä Ashley Greene näyttää upealta hänen rikkaalla ja kiiltävällä kastanjanruskealla ruskealla hiusväriään. Tämä tulinen sävy lämmittää vaaleat ihonvärit, ja se on täydellinen sävy syksyyn ja talveen. Pidä kastanjanruskeat ruskeat lukot näyttävät kiiltäviltä ja terveiltä kosteutetuilta hiustenhoitotuotteilta ja muutamilta hedelmättömiä seerumilta.

21. Sarah Hyland Brown Hiusten väri Idea: Keskiruskea

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_21

Moderni perhe näyttelijä Sarah Hyland näyttää vaivattomasti hohdokkaalta sivuvahvistetuilla, keskikokoisilla ruskeilla aallokkoillaan. Tämä myrkyllinen, maitokiekkojen hiusväri on pehmeää ja romanttista, ja se näyttää hämmästyttävältä Sarahin rohkeiden kulmien varalta. Pyydä stylistisi tuhkan ruskea pohja pehmeämmälle lopulliselle värille.

22. Rihanna Brown hiusten väri Idea: Golden brown ombre

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_22

Lauluntekijä Rihanna kallistaa kullanruskeaa ombre-haalistumista, joka antaa hänelle pitkät, strukturoidut kiemurut dramaattiseen loppuun. Pyydä stylistisi lisäämällä karamellin alalejejä ja kultaisia ​​kohokohtia, jotka lisäävät syvyyttä ja elävää väriä.

23. Kate Beckinsale Brown Hiusten väri Idea: Toffee ruskea

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_23

alamaailma tähti Kate Beckinsale rokkaa pitkiä, touhuisia toffee brown lukkoja, jotka kasaantuvat hänen hartioilleen. Tämä lämmin ruskea hiukset sopii useimpiin hiuksiin, ja sitä on helppo säilyttää. Aloita toffee-ruskeat viivat taskuasi korostaaksesi silmät ja poskipäät.

24. Adriana Lima Brown Hiusten väri Idea: Ebony ruskea

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_24

Victorian salaisuus malli Adriana Lima näyttää silmiinpistävä ja silmiinpistävä hänen kiiltävä, eebenpuu ruskeat lukot. Tämä melkein musta hiusväri on rikas ja silmiinpistävä, ja se sopii kaikille ihonväreille. Pyydä stylistisi kiiltohuuhtelua, kun värikäsittely on kestänyt.

25. Emma Stone Brown Hiusten väri Idea: tumma ruskeankeltainen

Best_Brown_Hair_Color_Ideas_2014_25

Näyttelijä Emma Stone rokkaa tummia ruskeita ruskeita ruskeita lukkoja, jotka on tyylikäs puolikas kampa. Tämä rikkaat ruskeat hiusvärit ovat tyylikkäitä ja lumoavia, ja ne soveltuvat sekä kevyisiin että tummaihin ihonvärisiin. Kun vaihdat hiustesi väriä, muista aina värjätä kulmakarvat vastaamaan!

26. Lea Michele Brown Hiusten väri Idea: Tummanruskea suklaanruskeilla raitoilla

brown_hair_color_ideas_26

Näyttelijä Lea Michele pitää ulkonäöltään tuoreita ja nykyaikaisia ​​suklaanruskeita raitoja tummanruskeissa hiuksissaan. Kaksisuuntaiset hiusvärit ovat tyylikkäitä ja hauskoja, ja ne yhdistävät molempien värien parhaat puolet. Ennen hiusten värjäämistä, pyydä tyylilintasi valitsemaan kaksi komplementaarista väriä, jotka hivelevät ihosi.

27. Emma Watson Brown Hiusten väri Idea: Beachy brown

brown_hair_color_ideas_27

Näyttelijä Emma Watson näyttää flirty ja huoleton hänen wispy, beachy ruskeat hiukset. Karamellin ja hunajanruskean kehyksen raidat Emman kasvot nostamalla hänen vaaleaa ihonsa ja kiinnittämällä huomiota silmiin. Lisää lisävaikutuksia lisäämällä muutamia pehmeitä blondi-kohokohdistimia.

28. Minka Kelly Brown Hiusten väri Idea: Mocha ruskea

brown_hair_color_ideas_28

Näyttelijä Minka Kelly näyttää yksinkertaisesti upealta tyylikkäiltä mocha-ruskeilta kerroksilta. Tämä upea hiusväri pehmentää ihon väriltään lämpimällä karamellivärillä ja syvällä kastanjasivuilla. Hanki super-kiiltävät lukot, kuten Minka's, tarttumalla hiustenlähtöiseen ruokavaliolle, jossa on runsaasti hyviä rasvoja: pähkinät, avokado ja maapähkinävoi.

29. Mila Kunis Brown Hiusten väri Idea: Espresso ruskea

brown_hair_color_ideas_29

Näyttelijä Mila Kunis näyttää ilmiömäiseltä pokeri-suora, espresso-ruskea lukko. Tämä rikas ja kiiltävä tummanruskeat hiusvärit näyttävät silmiinpistäväksi kaikista ihonhoidoista, ja se sopii Milan hasselpähkinät silmiin kauniisti. Pidä lukkosi erittäin kiiltävä tasoittamalla ylimääräistä seerumia hiustesi päälle muotoilun jälkeen.

30. Jessica Alba Brown Hiusten väri Idea: Hasselpähkinä ruskea

brown_hair_color_ideas_30

Näyttelijä ja kauneuskuvake Jessica Alba roikkuu pitkällä, pörröisellä bobilla hasselpähkinän ruskealla. Tämä unenomainen ruskean sävy on lämmin ja romanttinen, ja se sopii täydellisesti Jessican keskikokoiseen ihonhoitoon. Jotta moderni ja leikkisä reunus, kysy tyylilintasi lisäämällä kultaisia ​​ylivertoja ihastuttavalle shimmerille.

31. Lana Del Rey Brown Hiusten väri Idea: Rich dark chocolate brown

brown_hair_color_ideas_31

Lauluntarjoaja Lana Del Rey näyttää aivan henkeäsalpaavalta hänen rikas, tumma suklaa ruskea lukot. Tämä herkullinen hiusväri näyttää upealta hänen paksut hiukset, ja se täydentää hänen syviä, meri-vihreät silmät. Jos sinulla on erittäin tasainen ihonväri, kuten Lanan, tämä rikkaan tumman suklaanruskean hiusväri on loistava valinta.

32. Kim Kardashian Brown Hiusten väri Idea: Kaksisuuntainen suklaanruskea

brown_hair_color_ideas_32

Reality-TV-persoonallisuus Kim Kardashian rokkaa rohkeita kaksisävyisiä suklaanruskeita hiusvärejä ja pitkät, kiharat lukot. Nykyaikaiseen kosketukseen pitää värit erossa toisistaan ​​vastakkaisissa, paksuissa raitoissa kruunuissa ja anna hiusten värin sulautua kohti vinkkejä.

33. Olivia Palermo Brown Hiusten väri Idea: Vaalea manteli ruskea

brown_hair_color_ideas_33

Todellisuus-TV-persoonallisuus ja sosiaalinen Olivia Palermo pitävät ulkonäöltään flirtyä ja tuoreena melko vaalean ruskeat hiusväriään. Olivia urheilevat vaaleita manteli-ruskeita aaltoja, jotka sopivat hänen persikanväriinsä, ja hän pitää pehmeän ja romanttisen makeupansa vastaamaan hänen upeaan hiustensa väriin.

34. Cheryl Cole Brown Hiusten väri Idea: Mahogany ruskea

brown_hair_color_ideas_34

Englantilainen laulaja-lauluntekijä Cheryl Cole näyttää upealta kirkkaalta mahonki ruskealta hiukselta, joka on kulunut tyylikkäässä alhaisessa lonkkalevyssä. Tämä hiusväri on rikas ja silmiinpistävä, ja se sopii erinomaisesti syksyn ja talven aikana.

35. Mischa Barton Brown Hiusten väri Idea: Vaalea hiekka ruskea

brown_hair_color_ideas_35

Näyttelijä Mischa Barton on positiivisesti säteilevä valoisa, hiekkainen ruskea tresses ja luonnollinen, kasteinen meikki. Mischa-hiusten luonnollinen rakenne heijastaa hänen hiusväriään täydellisesti, ja me rakastamme hänen hartioihastaan ​​särkyviä kerroksia. Pyydä stylistisi lisäämään muutamia kultaisia ​​kohokohdistasi hiekkaväreisiin hiuksiin hiusten hämmästyttäväksi lopulliseksi kosketukseksi.

36. Anne Hathaway Brown Hair Color Idea: Kastanjanruskea

brown_hair_color_ideas_36

Les Miserables näyttelijä Anne Hathaway rokkaa kastanjasruskeaa pikkukahvia, pehmeillä, kulmaisilla otsaleilla. Tämä yksinkertainen ruskeat hiusvärit ovat klassisia ja tyylikkäitä, ja sopii kaikille ihonhoidoille. Jotta hiusten väri kirkas ja raikas, käytä erikoisväriä hoitoa varten shampoo ja hoitoaine väriaineen jälkeen.

37. Selena Gomez Brown Hiusten väri Idea: punertava ruskea

brown_hair_color_ideas_37

Näyttelijä ja laulaja Selena Gomez näyttävät upealta rikkailta punaruskeilta hiusväriltään ja paksuilta kavennuksiltaan. Mahagonikoristeilla ja kypsän luumun yläpuolella tämä hiusväri on yksinkertaisesti upea. Jos haluat upeita, kiiltäviä lukkoja, kysy stylistiltasi kiiltohuuhtelun värikäsittelyn jälkeen.

38. Olivia Palermo Brown Hiusten väri Idea: Värikäs karamelli ruskea

brown_hair_color_ideas_38

Sosiaalidemokraattinen Olivia Palermo paljastaa meidät vihreällä kateellisuudella elävillä karamelli ruskeilla lukoilla. Me rakastamme kaikesta tästä kampauksesta: syvä keskimmäinen jakautuminen, kiihtyneet aallot, lämmin karamellin hiusväri ja super-terveellinen kiilto. Pidä hiusten väri yksinkertaisena ja upeana, pidä lukkoasi terveinä ja kiiltävänä, etkä voi mennä vikaan.

39. Jessica Alba Brown Hiusten väri Idea: Maito suklaanruskea 

brown_hair_color_ideas_39

Näyttelijä ja tyyli-kuvake Jessica Alba näyttää vaivattomasti upealta maidosta suklaanruskea rusetti. Vaaleanruskeita kohokohtia kasvoistaan ​​ja takana tummia ruskeita tukkareita, tämä hiusväri on dynaamista ja imartelevaa Jessican keskivaikeaan ihonhoitoon.

40. Cheryl Cole Brown Hiusväri Idea: Kastanruskea ruskea

brown_hair_color_ideas_40

Songstress Cheryl Cole naulaa seksikkään ja hienostuneen ulkoasun laajoilla kastanjasorukoilla. Saat pehmeän ja romanttisen ruskean hiusvärin, kysy stylistisi tuhkan ruskeasta pohjasta ja kastanjasävyistä. Viimeistele tämä ulkonäkö pitkällä, tummalla ripset, kasteinen iho ja vaaleat ripset huulet.

41. Beyonce Knowles Brown Hiusten väri Idea: Suklaa toffee ruskea

brown_hair_color_ideas_41

Songstress Beyonce Knowles näyttää upealta hänen upeasta suklaasta toffee ruskea hiusten väri. Me rakastamme, että hän on säilyttänyt hiuksensa jatkuvan värisävyn maksimaalisen vaikutuksen - puhdas, tahraton suklaanruskea juurista vinkkeihin. Viimeistele ulkonäköä käyttämällä kevyttä hiuslasia hienoiseen, terveelliseen kiiltoon.

42. Angelina Jolie Brown Hiusten väri Idea: Keskikorkea

brown_hair_color_ideas_42

Näyttelijä ja humanitaarinen Angelina Jolie näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä keskimmäisellä ruskealla hiustoverillaan. Tämä yksinkertainen ruskeat hiusvärit ovat hienostuneita pronsseja ja monipuolisia mocha-hehkulamppuja, jotka tuovat hiukset eloon. Avain onnistuneisiin korkea- ja matala-valoihin on tasapaino - varmista, että valittu väri täydentää ja tukee toisiaan.

43. Jennifer Aniston Brown Hiusten väri Idea: Beachy brown

brown_hair_color_ideas_43

Näyttelijä Jennifer Aniston näyttää rennomalta ja huolettomalta röyhkeiltä, ​​ruskeilta ruskeilta tressesiltä. Hän on oikeassa suunnassa selkäreunalla (tumma takana, edessä vaalea) ja ruskean sävyjä. Jenin blondi-otsatukka antaa hänelle nuorekkaan ja leikkisä ulkoasun, joka kestää vuosia pois hänen ihonsa.

44. Ashley Greene Brown Hiusten väri Idea: seos mahonkia ja ruskeaa ruskeaa

brown_hair_color_ideas_44

Näyttelijä Ashley Greene näyttää upealta mahonkia ja mustanruskeita ruskeita lukkoja. Tämä kaunis sekoitus punainen ja ruskea sävy on eloisa ja seksikäs, ja se sopii Ashley oikeudenmukainen ihonväri. Ota tummempia sävyjä punaisiksi, jotta vältät palo-moottorin punaisen päähän hiuksia ja saat muutaman kuparin kohokohdan kirkastamaan hiusväriäsi.

45. Jennifer Lopez Brown Hiusten väri Idea: Kevyt karamelli ruskea

brown_hair_color_ideas_45

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez näyttää hämmästyttävältä ja säteilevältä kevyimmän karamellin ruskeat hiukset. Hän urheiltaa useita blondi kohokohtia hänen karamelli lukot että kirkastaa hänen keskipitkä ihonväri, ja me yksinkertaisesti rakastan hänen löysä sivuilla pyyhkäisi curls.

46. ​​Jessica Biel Brown Hiusten väri Idea: Kulta ruskea 

brown_hair_color_ideas_46

Näyttelijä ja fashionista Jessica Biel roikkuu hänen allekirjoituksensa tylsiä otsatukkaita ja pitkät kastanjasulakkeet, jotka on kullattu. Jess kirkastaa hänen yksinkertaisia ​​ruskeita lukkoja hienoilla kultaisilla raitoilla, antaen hänelle hiustyön oudon ja modernin kosketuksen. Käytä pitkää hiustarttasi - suoraan parhaaseen näyttämään uutta hiusväriäsi.

47. Lauren Conrad Brown Hiusväri Idea: Tummanruskea tuhkan ruskeilla juovilla

brown_hair_color_ideas_47

Muotisuunnittelija Lauren Conrad näyttää upealta lämpimältä karamellina ja huurteina tuhkana ruskeina juovuksissa tummanruskeissa hiuksissaan. Hän harrastaa muutamia karamellivärejä, jotka kehittävät kasvonsa, ja vastakkain tuhkan ruskeat vinkit. Jos etsit dynaamista ruskeaa hiusväriä, pelaa täydentävien sävyjen avulla löytääksesi yhdistelmän, joka sopii parhaiten ihosi.

48. Karlie Kloss Brown Hiusten väri Idea: Mocha ruskea

brown_hair_color_ideas_48

Amerikkalainen muotimalli Karlie Kloss näyttää huolettomalta ja flirttailevalta hänen pirteän, mocha brown bobin kanssa. Tämä lämmin ja eloisa hiusväri on täydellinen kevät ja kesä, ja se sopii melkein kaikkiin ihonhohtoihin. Karlien tyylikäs hiusleikkaus osoittaa hänen kauniin hiusväriään mahdollisimman tehokkaaksi - yksinkertaisesti jumalalliseksi!

49. Lea Michele Brown Hiusten väri Idea: tumma suklaa ruskea

brown_hair_color_ideas_49

Näyttelijä ja laulaja Lea Michele näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä pitkiä, tummia suklaanruskeita lukkojaan. Tämä tummanruskea sävy on hyvin mielikuvitukseltaan keskisuuria tai tummempia ihonvärisiä, ja se on klassinen ja turvallinen hiustenvärin valinta ammattilaisille. Pidä lukkoasi pehmeä ja kiiltävä houkuttelemalla kuuma öljyhiutalihoito kerran viikossa.

50. Miranda Kerr Brown hiusväri Idea: kiiltävä hasselpähkinä ruskea

brown_hair_color_ideas_50

Victorian salaisuus malli Miranda Kerr näyttää ilmiömäiseltä hänen kiiltävät, hasselpähkinänruskeat kiharat. Me rakastamme kaikesta tästä kampauksesta: Mirandan paksut sivuttaistetut kiemurut, hiustensa upea loisto ja kiiltävä, hasselpähkinäinen hiusväri. Avain keinuttaa hiusväri on valita sävy, joka hiljaa teidän iho, joten ota yhteyttä stylist löytää värisävyä, joka sopii sinulle.

Joten siellä sinulla on - 50 parasta Brown Hair Color Ideas! Niin monia upeita ruskeita sävyjä, joista valita, olemme varmoja, että olet löytänyt täydellisen ruskeat hiusvärit. Yksinkertaisesti tulostaa suosikki ruskeat hiusvärit ja viedä se hiustenne nimittämiseen varmistaaksesi, että saat juuri haluamasi sävyt.

Leave A Comment

− 4 = 1