50 Paras Auburn hiusten väri ideoita

Tervetuloa meidän 50 Paras Auburn hiusten väri ideoita! Olemme valinneet 50 tulinen kastanjanruskea sävyjä - joista kukin viettää upea naispuolinen julkkis - jonka voit valita. Auburn on tummanpunan runsas ja lämmin muunnelma, ja se on täydellinen seksikäs ja pirteä hiusväri syksyn ja talven osalta. Maistele elämääsi luumupuikolla, punertavaa kastanjanruskea, inkivääri-auburnia, tummaa kastiketta, tulinen puna-auburnia tai kastanjanruskea kasvisruusua tänä vuonna.

1. Emma Stone Auburn Hiusten väri Idea: Fiery punainen auburn 

Auburn_hair_color_ideas_2014_01

Näyttelijä Emma Stone näyttää aivan upealta, kun hänen irtoavien aaltojen päällä kuluneet punaiset punaiset auburn-lukot näyttävät. Tämä kuparivaali on rohkea ja seksikäs, ja me rakastamme, kuinka se tuo esiin Emman upeat vihreät silmät. Jotta dramaattinen ja pitkäikäinen kiilto, kysy stylistilta kiiltopesu värikäsittelyn jälkeen.

2. Drew Barrymore Auburn Hiusten väri Idea: ruskeaa auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_02

Näyttelijä Drew Barrymore näyttää rennomalta ja huolettomalta hänen hölynpölyttömän, ruskean kastanjanruskeat hameet. Edgy ja leikkisä, tämä eloisa auburnin sävy sopii parhaiten sileisiin ihonhoitoihin. Yksinkertaisen päivittäisen ulkoasun pariin hehkuvat lukot ovat mahdollisimman vähäisiä silmämeikkiä ja melko vaaleanpunaisia ​​huulet.

3. Khloe Kardashian Auburn Hiusten väri Idea: kupariputous 

Auburn_hair_color_ideas_2014_03

Todellisuus-tv-tähti Khloe Kardashian saa meidät vihreällä kateudella pitkillä, kupariputkilla varustetuilla ruskeilla lukkoilla. Me rakastamme, kuinka tämä eloisa sämpylisä on lämmittänyt persikkaherkkyytensä, antaen hänelle kauniin hehkun. Kirkas kuparipitoisuus sopii reiluihin ja keskisuuriin ihonvärisiin, vaikkakin voit myös muokata sitä tummempien ihokarvojen mukaan.

4. Demi Lovato Auburn Hiusten väri Idea: Maroon auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_04

Laulaja ja näyttelijä Demi Lovato menee kaikki ulos kastanjanpunainen helttunen hiusväri. Tämä rohkea ja silmiinpistävä kullanruskea hiusväri on täynnä draamaa, ja se varmasti saa sinut huomaamaan. Maroon auburn parhaiten sopii vaaleisiin ihoihin, sillä kontrasti kirkkaiden punaisten lukkojen ja kermainen vaalea iho on hyvin imartelevaa.

5. Lily Cole Auburn Hiusten väri Idea: tumma inkivääri auburn 

Auburn_hair_color_ideas_2014_05

Englantilainen näyttelijä ja malli Lily Cole on kuva täydellisyydestään hänen pitkillä, inkivääriinsä kypsyneillä lukkoillaan. Tämä tyylikäs klementiiniväre on elinvoimainen ja täynnä elämää, ja se sopii täydellisesti Lilyn hienoon ihonhoitoon. Se on myös hieno kastanjanruskea sävy hienoille hiuksille, koska se heijastaa valoa, mikä luo täydellisempiä, paksumpia lukkoja.

6. Lily Collins Auburn Hiusten väri Idea: Rusty auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_06

Näyttelijä ja malli Lily Collins antaa silmänräpäykselle keskipitkän rusty-auburn-lukituksen. Rakastamme kontrastia Lilyn rohkeiden tumman kulman ja hänen pörröisten kalkkikiviensa välillä sekä hiusten luonnollisen koostumuksen. Anna hiuksesi kuivua ja käyttää teksturoivaa suihketta seksikkään, sotkuiseen lopulliseen kosketukseen.

7. Ashley Greene Auburn Hiusten väri Idea: kupariputous

Auburn_hair_color_ideas_2014_07

Twiligh-sarja näyttelijä Ashley Greene pitää hänen nykyaikaisen ja seksikkäisen näköisiä tummilla kuparipitoisilla auburn-lukoilla. Tämä metallinen auburn-sävy on uskomattoman imarteleva keskikokoiselle iholleen, ja se lämmittää ihon sävyään kauniisti. Jotta lukot säilyisivät kirkkaina ja elävinä, vaihda värisuojatuotteisiin.

8. Isla Fisher Auburn Hiusväri Idea: tumma helmi

Auburn_hair_color_ideas_2014_08

Näyttelijä Isla Fisher pitää ulkonäöltään yksinkertaisena ja kehittyneenä hänen allekirjoituksessaan pitkiä, tummia julisteita. Pidä värejä johdonmukaisesti ja tasaisesti alaspäin tyylikkään ulkonäön suhteen ja käytä hiustasi keskiosassa upeiden kasvojen kehystämiseen. Lisää hienoja herkkuja pitkiä, pirteitä korvakoruja ja pimeää, seksikäs silmämeikkiä.

9. Christine Hendricks Auburn Hiusten väri Idea: Fiery inkivääri auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_09

Amerikkalainen näyttelijä Christina Hendricks näyttää upealta hänen tulinen, va-va-voom inkivääri auburn lukot. Tämä silmänräpävä auburnin sävy on super-seksikäs, ja se on täydellinen, jos haluat tehdä raskasta lausuntoa. Valitse syvä inkivääri undertones ja flirty mansikka blonde kohokohdat dynaamiselle kasteluvyöhykkeelle.

10. Bella Thorne Auburn Hiusten väri Idea: Burnt kupari auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_10

Teini-ikäinen malli ja näyttelijä Bella Thorne urheilevat paljain kuparipukupuiden hiusväriä ja söpöjä, viileitä otsatukkaita. Tämä tumma kuparivaalea on silmiinpistävä ja erilainen, ja se on loistava vaihtoehto metalliselle kupariputkille. Paras, erittäin hienojen ihokarvojen ansiosta poltettu kuparikuori lämmittää ihon sävyn.

11. Ashlee Simpson-Wentz Auburn Hiusväri Idea: tuhkaruutu

Auburn_hair_color_ideas_2014_11

Laulaja-lauluntekijä Ashlee Simpson-Wentz näyttää jumalalta hänen tyylikkäitä, tuhka-auburn-lukkojaan. Rakastamme hänen pokeri-suorat, kerrostetut kampauksensa ja pehmeän, kalkkisen auburnin värisävyn, jonka hän valitsi. Pyydä stylistisi antamaan hiuksille tukipohjan, ennen kuin lisäämällä kastanjanruskea, jotta lopullinen hiusväri säilyisi pehmeänä.

12. Rihanna Auburn Hiusväri Idea: Syvä luumu-kastanjanruskea

Auburn_hair_color_ideas_2014_12

Songstress Rihanna näyttää aivan upealta hänen täyden päänsä syvä luumu kiharat. Tämä punertava-violetti sateenvarjo on silmiinpistävää ja seksikäs, ja se sopii täydellisesti Rihannan uskallukselle. Luumu-kalkkuna sopii jokaiseen ihon sävyyn, ja se on loistava sävy sekoitustavoihin vuonna 2014.

13. Emily Blunt Auburn Hiusväri Idea: ruskeaa auburnia

Auburn_hair_color_ideas_2014_13

Englantilainen näyttelijä Emily Blunt näyttää upealta hänen keskipitkästä, ruskeasta auburn-lukostaan. Tämä seksikäs hiusväri on rikas ja täynnä syvyyttä, ja me rakastamme hienovaraisia ​​helmiäispainotteisia kohokohtia, jotka lämmittävät Emilyn ihon. Aloita brunettipohjalla ja sitten kerro koboltti kohokohdista ihastuttavan lämmin ja rikas hiusväri.

14. Cheryl Cole Auburn Hiusväri Idea: Punaviiniippuvapaa

Auburn_hair_color_ideas_2014_14

Laulaja-lauluntekijä Cheryl Cole näyttää todella upealta punaisen viininpunertavaa hiusväriään. Tämä syvä ja haaveileva sävy näyttää ilmiömäisiltä tummanruskein silmin ja Merlot-punaisella huulipunalla. Pyydä stylistisi kiiltohuuhtelun jälkeen, kun värikäsittely on pitkäikäistä.

15. Ashley Greene Auburn Hiusten väri Idea: Kaksivärinen auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_15

Twiligh-sarja näyttelijä Ashley Greene näyttää upealta punertavaisena. Me rakastamme hänen kummallista kaksisävyistä kullankaivaa hiusväriä, tummilla punaroilla ja rikkailla, kiiltävillä aalloilla. Tämä hiusväri näyttää upealta suorassa valossa, koska punaiset alivalot heijastavat valoa, jolloin sinun auburn-lukot saadaan elämään.

16. Selena Gomez Auburn Hiusten väri Idea: Mahogany auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_16

Laulaja Selena Gomez näyttää mahtavalta upealta mahonki-kastanjanruskealta hiukseltaan alhaisella puolella. Selenan tummat lukot värjätään tummalla, punertavalla mahonkihavuudella, joka antaa hänelle vampyyrä. Paranna mahonki-auburn-lukkosi punaviinivärihuulilla ja hohtavan kuparin silmämeikkiä upeaan lopputulokseen.

17. Drew Barrymore Auburn Hiusten väri Idea: Foxy auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_17

Näyttelijä Drew Barrymore näyttää säteilevältä hänen poskipuna-hiusväriltään. Lihavoitu, kirkas ja seksikäs, Drew's auburnin hiukset sopivat hänen ihonsa hyvin, antaa ihon sävy lämpimällä hehkutuksella. Pidä hiusten väri kärjen muotoisena saattamalla juuret koskettaa muutaman viikon välein.

18. Emma Stone Auburn Hair Color Idea: klassinen auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_18

Olemme erittäin kateellisia näyttelijä Emma Stonein täydellisistä, klassisista julisteista. Rakastamme ehdottomasti kaikesta tästä kampauksesta: kauniit kerrokset, seksikäs sivuraide ja syvä helttoura hiusväri. Täysin sopii reiluihin ihoihin, tämä kellertävä sävy on tyylikäs ja hienostunut.

19. Isla Fisher Auburn Hair Color Idea: kiiltävä kullankaivaja

Auburn_hair_color_ideas_2014_19

Näyttelijä Isla Fisher näyttää upealta pitkällä kiiltävällä auburnlukollaan, jotka ovat kuluneet paksuissa, löysissä kiharoissa. Anna hiuksillasi epätodellinen silmä ylimääräisen seerumin seerumilla ja näytä seksikkäät punaiset lukosi irroittamalla hartiat. Pitkäkestoiseen kiiltoon kysy stylistiltasi kiiltohuuhtelu värikäsittelyn jälkeen.

20. Cheryl Cole Auburn Hiusten väri Idea: Täydellinen luumu auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_20

Laulaja-lauluntekijä Cheryl Cole näyttää positiivisesti säteilevältä täydelliseltä lumikuoppasadulta. Tämä kirkas ja iloinen hiusväri on varmasti kääntää päätä, ja se on erinomainen lämmin sävy syksyllä ja talvella. Jos et ole kiinnostunut silmiinpistävästä, kirkasta luumuista, valitse tummempi sävy mahonkialustalla.

21. Hayden Panettiere Auburn Hiusten väri Idea: Mahogany auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_21

Nashville näyttelijä Hayden Panettiere näyttää upealta tumman, mahonki-auburn-hiusväriään. Vaikka me rakastamme Haydenin kesän vaaleita lukkoja, meidän on tunnustettava, että hän näyttää melko iskeä tummilla hiuksilla. Tämä melkein ruskea hiusväri tuodaan eloon rikkailla mahonkeilla, ja hienovaraisella punaisella hohtauksella.

22. Kristen Stewart Hair Color Idea: punertava kastanjanruskea 

Auburn_hair_color_ideas_2014_22

Twiligh-sarja näyttelijä Kristen Stewart näyttää ulkonäöltään sekaisin punertavaa auringonkukan lukkojensa kanssa. Kristenin hiusvärin luonnostelemiseksi pyydä tyyliltään kastanjapuun pohja ja hienot punertava kohokohdat lämpimään, tuliseen lopulliseen kosketukseen. Anna lukkosi kuivua ilmassa ja käyttää teksturoivaa suihketta seksikkään, peti-pään ulkoasuun.

23. Demi Lovato Auburn Hiusväri: Cherry auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_23

Laulaja-lauluntekijä Demi Lovato näyttää ilmiömäiseltä hänen super-pitkä, kirsikka auburn lukot. Tämä upea hiusväri sopii parhaiten kohtuullisiin ihoihin - maitomaisen valkoisen ihon ja tulenkestävien punaisten lukkojen välinen kontrasti on aivan silmiinpistävä! Pidä juuret tummina ja vinkkisi kirkkaina mahdollisimman tehokkaasti.

24. Isla Fisher Auburn Hiusväri Idea: Tumma, shimmery auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_24

Näyttelijä Isla Fisher pitää ulkonäöltään tyylikkäästi ja hienostuneesti hohtavan tumman tummansinisen lukon. Rakastamme kuparin kohokohdat, jotka kirkastavat hänen hiusväriään ja pehmeät russet matalat valot, jotka luovat täydellisempiä, paksumpia hiuksia. Käytä hiuksiasi sileästi ja tyylikkäästi, jotta ne voivat parhaiten näyttää hiustesi.

25. Cheryl Cole Auburn Hiusten väri Idea: Pretty luum auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_25

Laulaja-lauluntekijä Cheryl Cole näyttää ihanalta ja naiselliselta luumupuikollaan. Plum auburn on nykyaikainen ja tyylikäs, ja se sopii kohtuulliseen ja keskisuuriin ihonväriin. Saat pehmeän, mykistyneen värin, kysy stylistisi tuhkan ruskeasta pohjasta ja luumu- ja mahonkialtistuksista.

26. Emma Stone Auburn Hair Color Idea: Keskipitkällä ruskealla

Auburn_hair_color_ideas_2014_26

Näyttelijä Emma Stone näyttää säteilevältä lämpimältä, kiiltävästä keskipitkästä auburn-lukostaan. Tämä klassinen kastanjanruskea hiusväri on rikas ja tulinen, ja se heijastaa valoa upea, valoisa kiilto. Keskinkertainen kullanruskea sopii sekä reiluihin että tummempiin väriaineisiin, ja se lisää hienoisen hehkun mihin tahansa ihon sävyyn.

27. Ashlee Simpson Auburn Hair Color Idea: Deep mahonki 

Auburn_hair_color_ideas_2014_27

Songstress Ashlee Simpson rokkaa pitkät, sileät mahonki-lukot, jotka näyttävät silmiinpistäviä sinivihreän silmänsä kanssa. Tämä on hieno väri ohuille, hienoille hiuksille, koska se luo täydellisempiä, paksumpia lukkoja. Lisää hienovarainen matala- ja valonheittimet, jotta mahonkasi lukisi ylimääräistä syvyyttä.

28. Kristen Stewart Auburn Hair Color Idea: Kupariputous

Auburn_hair_color_ideas_2014_28

Twiligh-sarja näyttelijä Kristen Stewart räjähti lyhyen, kuparipitoisen auburn bobin hetken kuluttua. Me rakastamme kaikesta tästä näkökulmasta - rakeasta, kimmeltävästä teräksestä, kirkkaasta kuparipukupuusta hiusväri ja Kristenin dramaattisesta metallinen silmämeikki. Pidä kirkkaat kupariset lukkoasi häipymällä värisuojaa hiustenhoitotuotteilla.

29. Scarlett Johansson Auburn Hiusväri Idea: Kevyt auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_29

Näyttelijä Scarlett Johansson on varsin hiusvärikameleoni, joka on harrastanut melkein kaikkia sävyä kuviteltavissa - paloauto punainen, syvä suklaa ruskea, platinaa vaalea ja kevyt auburn. Täällä hän näyttää jumalalta pehmeällä ja romanttisella kevyellä helmi-hiusväri.

30. Gemma Arterton Auburn Hiusväri Idea: tumma munakoiso

Auburn_hair_color_ideas_2014_30

Näyttelijä Gemma Arterton näyttää yksinkertaiselta upeilta hänen tummilla ruskeilla nukkeilla, jotka ovat kuluneet irti olkapäistä. Tämä kullanvärinen sävy on salaperäinen ja aistillinen, ja se soveltuu täydellisesti Gemman tasolle. Pehmeä ja romanttinen lopullinen kosketus, mene tummille savuinen silmät ja alastomana huulet.

31. Jessica Chastain Auburn Hiusväri Idea: Kevyt auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_31

Näyttelijä Jessica Chastain näyttää ilmiömäiseltä hänen pitkät, kevyet helttasieni kiharat kasaantuvat hänen takaansa. Tämä tyylikäs ja tyylikäs hiusväri sopii erittäin hienoihin ihoihin, koska se lämmittää ja kirkastaa vaaleat ihon sävyt. Pyydä stylistisi mansikka-blondi-kohokohdista pitämään hiusten väri säteilevänä ja kirkkaana.

32. Emma Watson Auburn Hiusväri Idea: Ashy auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_32

Näyttelijä Emma Watson urheilu kaulus-luun pituus ashy kalkkikivi lukot kanssa rypyt blondi ja kupari. Tämä dynaaminen hiusväri on hauskaa ja flirty, ja se sopii Emman nuorekkaan kasvot. Jotta voit luoda Emman leikkisä kalkkihiutaleiden hiusvärin, kysy stylistiltasi tuhkakuppi ja sitten kerro kaverit blondi ja kupari.

33. Anne Hathaway Auburn Hair Color Idea: Kastanja ja kullanruskea

Auburn_hair_color_ideas_2014_33

Les Miserables näyttelijä ja laulaja Anne Hathaway sekoittaa siihen kirkkaat ja rohkeat kuparipitoiset kastanjanruskeat raidat hänen kastanjasangan lukkoissaan. Jos et ole varma menemästä kaikkiin ulkotiloihin, ota inspiraatio Anne: lta ja hanki muutamia tummia hiusnauhoja. Jos pidät ulkoasusta, lisää kohokohtia, kunnes olet tyytyväinen voimakkuuteen.

34. Emma Stone Auburn hiusten väri Idea: Fiery punainen auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_34

Olemme hämmästyttävän mustasukkaisia ​​Emma Stonein upeasta, tulisesta punaisesta auburnin hiusväri. Lihavoitu. luottavainen ja seksikäs, tämä helttasieni hiusväri ei ole heikosta sydämestä. Pidä tulinen kastanjanruskea lukko kirkkaalla värisuojalla hiustenhoitotuotteilla, jotka estävät värin heikkenemisen.

35. Scarlett Johansson Auburn Hiusväri Idea: Keskipitkä kastanjanruskea

Auburn_hair_color_ideas_2014_35

Näyttelijä Scarlett Johansson näyttää upealta hänen keskipitkän kalkkimaalauksensa, kihara-bobinsa. Keskinkertainen kastike sopii parhaiten vaaleisiin ihonväriin, vaikka sitä voidaan säätää tummemmille ihon sävyille. Lisää vain huolella valittuja korkea- ja matala-valoja, jotka täydentävät ainutlaatuista ihon sävyä.

36. Rachel McAdams Auburn Hair Color Idea: Kevyt mansikka-auburn 

Auburn_hair_color_ideas_2014_36

Näyttelijä Rachel McAdams näyttää aivan henkeäsalpaavaltaan hänen kevyestä, mansikanpunaisesta hiusväriinsä. Tämä pirteä auburn-sävy on romanttinen ja pehmeä, ja sopii Rachelin mauton ihon ja sinivihreän silmän. Jotta mansikka-setit kirkkaat, kysy stylistiltasi lopullisesta kynsilakan pesusta.

37. Emma Watson Auburn Hair Color Idea: Vaalea kuparipitoisuus

Auburn_hair_color_ideas_2014_37

Näyttelijä Emma Watson pitää ulkonäöltään raikasta ja funkyä kevyiden kupariputkien kanssa. Avain tähän ulkoasuun on pitää pohja hiusväri kevyt auburn, ja tasapainottaa blondi ja kupari kohokohtia. Käytä teksturointisuihkua, kun muotoilu on pehmeää, romanttista viimeistelyä varten.

38. Nicole Kidman Auburn Hiusten väri Idea: Ashy auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_38

Elokuvakilpailu Nicole Kidman näyttää upealta pehmeältä, pehmeältä kynsilakkaukseltaan pehmeästä palmikoidusta. Me rakastamme tätä hiusväriä keväällä - se on vaivatonta romanttista, ja se pehmentää ihonväriä. Pyydä stylistia tuhkaisen blondi-pohjaan ennen kuin lisäät kullanväriset hiutaleet hiusten värisävyn säilyttämiseksi.

39. Alexis Bledel Auburn Hiusväri Idea: Keskipitkällä kullalla

Auburn_hair_color_ideas_2014_39

Näyttelijä Alexis Bledel näyttää herkältä ja naiselliselta pehmeän, keskipitkän kastanjanruskean hiusväriään. Hanki tämä ulkoasu 3 helppoa askelta: 1. Aloita tummalla kellertävällä pohjalla, joka sopii ihon sävyyn, 2. Lisää kuparivalot keskipitkän kalkkunaisen sävyyn ja 3. Lisää muutama hajallaan blondi korostettu kaunis ja naisellinen lopullinen kosketus.

40. Scarlett Johansson Auburn Hiusväri Idea: tumma, punertava auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_40

Näyttelijä Scarlett Johansson näyttää silmiinpistäviä hänen tummien, punertavien auburn-lukkojen kanssa. Tämä tummanpunainen sävy on tyylikäs ja hienostunut, ja me rakastamme, kuinka se sopii Scarlettin hienoksi iholle. Yhdistä uusi hiusväri tummilla, savuisilla silmillä ja luonnollisilla sävytetyillä huulilla hienosti seksikäs yleiskuva.

41. Rachel McAdams Auburn Hair Color Idea: Syvä kuparipitoisuus

Auburn_hair_color_ideas_2014_41

Kanadalainen näyttelijä Rachel McAdams näyttää upealta hänen syvä kuparipukki kalkkikivi topknot kyydissä päällään. Tämä hiusväri on rikas ja elinvoimainen, ja se näyttää upealta Rachelin hienolta ihonväritykseltä. Viimeistele tämä ulkoasu hieman cerise lip-kiilto kauniin ja naisellinen lopullinen kosketus.

42. Marcia Cross Auburn Hiusväri Idea: klassinen keskipitkä kalkkia

Auburn_hair_color_ideas_2014_42

Epätoivoiset kotirouvat tähti Marcia Cross näyttää ilmiömäiseltä hänen allekirjoituksellaan klassiset kastanjanruskea korsut. Tämä keskikokoinen kalkkuna sävy on kirkas ja elinvoimainen sekä tyylikäs ja tyylikäs. Pidä kastanjanruskeat hiukset korkuisissa olosuhteissa käyttämällä hiusväriensuojainta ja shampooa ja välttäen liiallista altistumista auringolle.

43. Emma Watson Auburn Hiusväri Idea: Vaalea kuparipitoinen auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_43

Näyttelijä Emma Watson näyttää haaveeltaan ja kauniilta pitkällä, kuparisella kastelupallolla. Tämä vaalea kuparinen sävy on pehmeä ja hassu, ja se sopii kevyeen ja keskisuuriin ihonväriin. Lisää muutamia vaaleita kohokohtia kesän lopulliseen kosketukseen tai dip-väriaineet päät tummemmassa kuparivaunussa hienostuneelle ulkoasulle.

44. Jessica Biel Auburn Hiusväri Idea: Kevyt auburn 

Auburn_hair_color_ideas_2014_44

Näyttelijä Jessica Biel näyttää upealta hänen kevyimmän helsinkiläisen lukonsa kanssa, jotka ovat kuluneet löysästi tummilla nykimillä. Tämä dynaaminen hiusväri muodostaa kuparisia pohjavirtoja, vaaleita kohokohtia ja tummanruskeita otsakkeita, jotka korostavat silmiä. Tasoittaa värejä johdonmukaiseen lopulliseen ilmeeseen.

45. Scarlett Johansson Auburn Hiusväri Idea: Ashy auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_45

Näyttelijä Scarlett Johansson harrastaa hiuksenhienoa hiusmuotoista hiusväriä, joka pehmentää ihonsa ja korostaa hänen silmänsä. Tämä mykistetty vaaleanpunainen sävy on romanttinen ja aistillinen, ja se on täydellinen tasapuolisille ja keskisuurille ihonväreille. Pidä hiusten väri johdonmukaisesti juurista vinkkeihin parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

46. ​​Rachel Bilson Auburn Hiusten väri Idea: Auburn ombre 

Auburn_hair_color_ideas_2014_46

Naisnäyttelijä Rachel Bilson urheilu muodostaa trendikkään auburn ombre-kampauksen, jossa tumman ruskeat juuret. Kirkkaat kupariset kohokohdat näyttävät ilmeisiltä tummilla silmillään ja marjakuidulla huulillaan, ja me rakastamme dramaattista siirtymistä tummanruskeasta kupariin. Hanki inspiraatiota Rachelista ja kokeile auburn ombre-kampausta syksyyn 2014.

47. Emma Watson Auburn Hiusväri Idea: Tumma kastanjanruskea kupariväreillä

Auburn_hair_color_ideas_2014_47

Näyttelijä Emma Watson näyttää tyylikkäältä ja hienostuneelta hänen tummalla kypsytetyt hiuslakkaansa, jotka ovat sileitä ja tyylikkäitä kauniissa up'doissa. Emman hiusväri tuodaan eloon pienillä kupari-kohokohdilla, jotka kirkastavat hänen tummat tummansiniset lukot. Viimeistele tämä tyylikäs ulkoasu lihavilla kulmilla ja mattapunaisilla viinillä.

48. Rachel McAdams Auburn Hair Color Idea: inkivääri 

Auburn_hair_color_ideas_2014_48

Näyttelijä Rachel McAdams näyttää ilmiömäiseltä hänen tulinen-inkivääriin. Tämä syvä oranssinvärinen sävy kirkastaa ihon sävyään antaen hänen terveelle ihollesa terveellisen lämmin hehkun. Hauska, flirty, ja seksikäs, tämä kirkas helttunen hiusväri näyttää hyvältä ympäri vuoden.

49. Ashley Greene Auburn Hiusväri Idea: Fiery auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_49

Twiligh-sarja näyttelijä Ashley Greene pukeutuu hänen tulipaloihin, jotka ovat kauniissa puoli-upissa. Tämä rikas, dynaaminen ja kirkas hiusväri sopii täydellisesti syksyyn, ja se tuo värejä väreihin talvella. Kerroksellinen kupari korostaa ylimääräistä syvyyttä ja kuluttaa hiuksesi irti niin, että tuliset lukot voivat saada valon.

50. Bella Thorne Auburn Hiusväri Idea: Kevyt auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_50

Teini-ikäinen malli ja näyttelijä Bella Thorne näyttää upealta pitkän, kevyen auburn-lukonsa kanssa, jotka käyttävät pokeria suoraan pitkillä, kaarevilla otsaleilla. Tämä hiusväri on pehmeä ja romanttinen, ja se voi lämmittää kaikki ihonväri. Parhaan tuloksen saamiseksi kysy stylistilta tuhkainen blondi-pohja ennen lisäystä - tämä estää hiustesi tulevan liian tummalta.

Joten siellä sinulla on - 50 Paras Auburn hiusten väri ideoita! Jos olet saanut inspiraation lähteä punaiseksi, valitse varjostasi, joka sopii yksilölliseen ihonväristykseen, ja ota kuva hiuksillesi. Sinun stylisti pystyy näkemään juuri haluamasi varjot, ja lähdet täydellisestä sinisilmäisestä hiusväri.

Yhdistä hiusväri uudelle kaudelle, elämäsi muutokselle tai jopa juhlimaan yksilöllisyyttäsi. Näiden kastanjanruskea hiusten väri ideoita, et voi mennä pieleen.

Leave A Comment

2 + 7 =