50 helppoa kampausta pitkille hiuksille

Me jatkuvasti katsomme suosikkijulisteitamme yllään kauniita kampauksia, ja se voi olla niin turhauttavaa, ettei meillä ole aavistustakaan siitä, miten jäljitellä tyyliä itsestämme. Toki, suosikkihahmoillamme on joukko kampaajia, jotka auttavat heitä siitä, että se on asetettu, asetettu tai iso tapahtuma ja valitettavasti meillä ei ole tätä etua. Siksi olen ollut lähetystyössä etsimään viisikymmentä tyylikkäin kampaus pitkät hiukset, jotka ovat nopeita ja ennen kaikkea helppoa. Jos etsit uutta tapaa käyttää hiuksiasi tänä vuonna, jatka sitten lukemista, tämän artikkelin loppuun mennessä voit epäilemättä inspiroida ja ajaa kovakuoriajille, srtraigteners tai hiukset leikkeet!

1. Candice Accola Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Side Braid & Loose Bangs varustettuna hatulla

helppo hairstyle for long hair_01

Vampire Diaries Caroline Forbes näyttää upealta täältä, kun hän pukeutuu niin yksinkertaiseen kampaukseen. Hänellä on yksinkertainen puoli punos ja hän on jättänyt hänen otsatukkaansa ja muutamia muita hiusnauhoja kehystämään kasvonsa. Yksinkertainen lisäys bowler hattu muuttaa täysin hänen ulkoasun ujo ja yksinkertainen oudolta ja hauskaa käytännöllisesti katsoen mitään vaivaa lainkaan.

2. Anna Paquin Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Päällystetty hiuslakka

helppo hairstyle for long hair_02

Anna Paquin näyttää upealta täältä tuskin ollenkaan. Hänen hiuksensa on jokapäiväisessä tyylissä, joka näyttää upealta keneltä tahansa, jolla on pitkät hiukset. Hän on yksinkertaisesti kiinnittänyt takaisin hiustensa yläkerroksen ja anna pohjan ripustaa irti. Huomaa, kuinka vaivattomasti hän on kiinnittänyt sen takaisin - hieman karu näyttää lisää ja ylimääräinen ulottuvuus tähän tyyliin.

3. Reese Witherspoon Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Suorat hiukset ja lyhyet säröt

helppo hairstyle for long hair_03

Resse Witherspoon näyttää upealta tässä ja kaikki, mitä hän on tehnyt, on suoristaa hiuksensa! Hänen lyhyet otsat ja epäselvät kerrokset lisäävät kuitenkin tosiasiallisesti tätä - hiusten suoristaminen niin vakavasti ei välttämättä sammuta, jos sinulla ei ole kerroksia, mutta parhaan neuvoja tämän tyyliin on käytäntö!

4. Jennifer Lawrence Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Messy Side Bun

helppo hairstyle for long hair_04

Jennifer Lawrence näyttää upealta täältä! Hänen hiuksiaan on yksinkertaisesti vedetty toiselle puolelle kuin sinä aiot sitoa sen sivuhaalariin ja on sitten kasaantunut sotkuiseen pullaan. Yksi vinkki - luodessasi tätä ilmeen joskus säikeet voivat irrota ja pilata tyylisi, joten varmista viimeistellä ulkoasua hiuslakkaa nopeasti.

5. Emma Stone Helppo kampaukset pitkille hiuksille - sivutikkaus ja huiput

helppo hairstyle for long hair_05

Yksi parhaista tavoista muuttaa ulkoasua helposti on muuttaa jakautumisen sijaintia. Kun pääset ulos suihkusta, siirrä jakamasi parin tuuman päähän, kun harjaat hiuksiasi ja voilaa! Hiukset näyttävät heti täysin erilaisilta. Riippuen siitä, miten hiukset ovat kerrostuneet, mutta kerrokset voivat näyttää hieman pois, jos ne asettuvat uuteen paikkaan, mutta se on yksi niistä asioista, joissa et koskaan tiedä, jos et koskaan yritä.

6. Selena Gomez Helppo kampaukset pitkille hiuksille - kestävä sivuhattu

helppo hairstyle for long hair_06

Tämä on paras sivupuna, jonka olen nähnyt vielä! Rakastan kuinka vaivattomasti ja huolimattomalta se näyttää ja totuudessa se on! Tämän ulkoasun luominen yksinkertaistaa tuulet hiuksiksi tavalliselle sivupohjalle, jättäen otsat ja hieman ylimääräiset hiukset pois. Kun olet sidonnut punoksesi, yksinkertainen houkutella sitä luomalla karu vaikutus. Kokeile hiusten hiusmateriaalia, jonka jätit pois ja sekoita ne hiukan hiukan hiiren kanssa.

7. Reese Witherspoon Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Korkea kihara

helppo hairstyle for long hair_07

Joskus jos sinulla on pitkät hiukset, se voi olla turhauttavaa ottaa se alas koko ajan. Jos näin on, ota Reese Witherspoonin jälkeen ja pudota se kauniiksi, korkeiksi pylväksi. Se on tiensä ja korkeus antaa hiustesi määrän. Älä sitota hiustesi liian tiukasti tai kasvosi voi päätyä hieman teräväksi. Lisäsin tekstuuri, kippaa päätesi ponnahdusliitoksesi kun se on ylös.

8. Taylor Swift Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Suora Ponytail

helppo hairstyle for long hair_08

Taylor Swift on tunnettu kiharat hiukset ja jos olet liian ehkä on aika muuttaa. Suorista hiuksesi ja sitota se sitten lonkastoksi, tulet kauniin pitkään nukkumaan!

9. Megan Fox Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Rugged Beach Look

helppo hairstyle for long hair_09

Rakastan tätä katsoa Megan Fox! Se on niin yksinkertaista. Lisää hieman hiirtä ja karkea hiuksesi hieman suihkun jälkeen ja voila! Sinulla on täydellinen seksikäs ranta-ilme. Lisäsisältöä varten yrittäkää kampaamalla jotkin alikerrokset.

10. Reese Witherspoon Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Vankka ulkonäkö

helppo hairstyle for long hair_10

Joillekin meistä täysin suorat hiukset ovat aivan liian suuria ja tekevät kasvoistamme teräviä ja vakavia. Taistelemaan tätä, kun olet suoristanut hiukset, yksinkertaisesti karkea se hieman täydelliseksi karu, seksikäs ilme.

11. Hayden Panettiere Helppo kampaukset pitkille hiuksille - koukussa

helppo hairstyle for long hair_11

Ensi silmäyksellä tämä tyyli tuntuu niin monimutkaiselta, mutta luottaa minuun, se on muuta kuin! Liitä hiukset vain korkealle ratsukiekolle ja aloita punos. Kun tämä on täydellinen, kierrä hiuksesi hiustenne takaa ja kiinnitä se paikalleen. Se luo elegantin ulkoasun minuutteina.

12. Beyonce Knowles Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Korkea Ponytail

helppo hairstyle for long hair_12

Rakastan korkeaa ripustetta, varsinkin kun hiukset ovat yhtä tyylikkäitä kuin Beyonce's! Hiukset tuulettuvat, kun ne putoavat, näyttävät pidemmiltä ja paksummilta. Kokeile varalla hiuslakkaa hiusnauhan ympärillä, jota käytät lisää vaikutusta varten.

13. Kristen Bell Helppo kampaukset pitkille hiuksille - punottu pulla

helppo hairstyle for long hair_13

Tämän tyylikkään ilmeen saavuttamiseksi yksinkertaisesti vedä pääosa hiustesi yläosasta pullaan ja kiinnitä se paikalleen. Voit luoda punokset käyttämään mitä hiustesi alapuolella on jäljellä, ja kun se on punottu, vedä se punkin ympärille ja kiinnitä se paikoilleen muutamilla tapilla. Yksinkertainen, vaikka se ei näytä muuta kuin!

14 - Miley Cyrus Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Loose Waves

helppo hairstyle for long hair_14

Jos sinulla on upeita, pitkät hiukset, kuten Miley, on joskus parasta tehdä se yksinkertaisesti näyttää sen pois. Ripustaa hiustenne päitä ja anna niiden pudota missä he voivat. Ulkonäkö on yksinkertainen ja tekee kaiken irti hiuksista.

15. Demi Lovato Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Korkeat sivupallot

helppo hairstyle for long hair_15

Tämä on erinomainen tapa saada ei-toivottuja hiuksia kasvoistasi. Irrota vain osat, jotka haluat kiinnittää ja pistä ne toiselle puolelle. Sinulla voi olla punos kummallakin puolella, kuten Demi, vedä se kaikki yhteen tai muutama pieni. Vaikutus on upea kummallakin tavalla.

16. Kate Hudson Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Korkea pulla

helppo hairstyle for long hair_16

Tämä on tyylikäs, tyylikäs ja useimmat meistä voivat jo luoda pullaa helposti. Lisätty kierre yrittää vetää pulla korkeampi päähän, se näyttää täysin erilainen kuin Ben set alhaalla.

17. Scarlett Johanson Helppo kampauksen pitkät hiukset - yksinkertainen päänauha

helppo hairstyle for long hair_22

Ehkä yksinkertaisin tapa muokata tyyliä on lisätä lisävaruste. Yksinkertainen päänauha, joka työntää hiuksesi pois kasvoistasi, sumentaa loput hiuksistasi ja jättää sinut uuden henkilön näköiseksi.

18. Jennifer Anniston Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Pehmustettu runko-osaan

helppo hairstyle for long hair_23

Jos haluat hiuksesi kasvokkaasi, mutta et halua käyttää hiuslisävarustetta, yritä sitten pudottaa jaloja. Se on hieno ilme ja niin helppo saavuttaa! Saat lisävaikutuksen joko käpristää tai oikaista loput hiuksesi todella viimeistellä ulkoasua.

19. Amanda Seyfried Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Keskimmäinen lonkero

helppo hairstyle for long hair_24

Todella wow-ihmiset lisäävät sivujen irtoamisen ponnahvelle. Se todella tekee eron ja voi pehmentää katsomaan. Amanda Seyfried vetää ulkonäköä täydellisesti. Kokeile hiusten lisäämistä muutamia kiharoita, jotta saat pienen äänenvoimakkuuden ripustustasi. Se tekee tästä tavallisesta tyylistä jotain, josta puhutaan.

20. Kim Kardashian Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Loose Bangs ja Puffed Up Up-Do

helppo hairstyle for long hair_25

Jos tavallinen lonkatuki on liian tylsää sinulle, kun olet vetänyt hiukset takaisin, työnnä sitä ylöspäin ja ylöspäin hiuksessasi, jotta voit luoda tämän paisutetun vaikutelman. Se lisää kokonaan uuden ulottuvuuden hiuksillesi. Melko usein hiukset voivat tulla löysäksi tässä tyyliin, joten neuvoa jättäen otsatukkaasi alas kuten Kim Kardashian. Jotta hiukset pysyisivät paikallaan, viimeistele runsaasti hiuslakkaa, joten tyyli kestää koko päivän.

21. Nina Dobrev Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Bangs pinned takaisin ja hiukset pyöristetty

helppo hairstyle for long hair_17

Eikö Nina näytä täällä kauniilta? Hänen ilmeensä on niin yksinkertainen! Sinun tarvitsee vain saada tämä tyyli erottaa otsat ja harjata ne takaisin, kiinnittämällä ne paikalleen hiusvärisellä kahvalla hiustesi takapuolella. Se saa hiuksesi pois kasvoistasi ja näyttää hyvältä. Nina on kihartanut hiuksiaan antamaan sille hieman volyymia ja ylimääräistä tyyliä, mutta voit myös suoristaa hiuksesi yhtä hyvännäköiseksi.

22. Sophia Bush Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Rugged curls

helppo hairstyle for long hair_18Sophia Bushin pitkät, karuiset kiharat näyttävät fabilta ja tämä näyttää helposti kotona. Yksinkertaisesti metsästäjäsi ja pääset alkuun! Mitä korkeammalla hiustesi kohdalla, sitä suuremman äänenvoimakkuuden ansiosta saat kaarteesi niin lähelle pääsi kuin pystyt. Tämä näyttää erityisen hyvältä, jos sinulla on kohokohtia, kuten Sophia Bush, ne todella lisäävät uuden ulottuvuuden hiuksillesi käpristyneinä.

23. Candica Accola Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Suorattu Side Ponytail

helppo hairstyle for long hair_19

Candice on todellakin keksinyt sivulata uudelleen. Hän on suorittanut hiuksensa siten, että hiuslangat puhaltavat hänen ripustuksensa, jolloin hän näyttää teräväksi ja ärsyttäväksi. Hän jätti ohut kerroksen otsatukkaansa peittämään kasvonsa hiukan, lisäämällä siihen salaisuuden. Tämä saattaa olla suosikkilistaani luettelossa. On ärtyisä, seksikäs ja niin yksinkertainen!

24. Rihanna Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Extra Long Side Braid

helppo hairstyle for long hair_20

Jos olet sellainen kuin minä, vedän, että aloitat sivulangan niskan tai pään pohjasta. Jos niin on, meidän kaikkien on otettava lehti pois Rihannan kirjasta! Hän aloitti lonkeroiden kasvoillaan ja haavasi sen oikealle lahden ympäri päänsä päälle, kunnes se kasaisi hänen harteilleen ja alas kehoonsa. Vau, vain wow! Tämä on hieman tavallisempia tavaroita, mutta silti täysin mahdollista tehdä yksitellen.

25. Mary-Kate Olsen Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Jäykkä, irtoava taso

helppo hairstyle for long hair_21

Älä altista hiuksille tasaista ja tylsää, kun olet suoristanut sen. Miksi et ryhdy tyylikkään kuvakkeen Mary-Kate-tyylin jälkeen ja hiirelläsi hiusneuloja luomaan kokonaan uuden ilmeen? Käyttämällä sarjaa suoristimia ei tarkoita sitä, että hiuksillasi on oltava pokeria suoraan, voit hiipua hiuksillasi ja kiertää sitä useilla eri tavoilla, jotta voit lisätä kokonaan uuden ulottuvuuden tyylikkään ulkoasun, jota tavallisesti käytät. Mielestäni tämä näyttää kiviä!

26. Rihanna Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Siirry lihavaksi, mene punaiseksi!

helppo hairstyle for long hair_26

Rihannalla oli hiuksiaan runsaasti värejä, mutta nyt hän näyttää olevan asettunut tähän rohkeaan, kirkkaan punaiseen. Jos etsit radikaalia uutta ilmeä vuodelle 2014, miksi et halua värjättää hiustasi jotain törkeää väriä? Olet varma erottua ja käytetyt vanhat tyylit näyttävät täysin erilaisilta, kun ne on tehty eri värillä.

27. Kim Kardashian Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Loose Side Waves

helppo hairstyle for long hair_27

Kim näyttää täältä virheetön ja kaikki, mitä hän on tehnyt, on peittää hiukset toiselle puolelle ja lisää muutama kihara. Voit jäljitellä tätä ulkoasua yksinkertaisesti käpristää hiuksiasi ja harjata sen yli lepäämään kaulan yhdelle puolelle. Kun olet saanut sen haluamaasi paikkaan, varmista, että se pysyy siellä lisäämällä muutamia tappeja ja hiusten kahvoja. Voit kokeilla sitä ilman nastat, mutta voin kertoa kokemuksesta, että se on haasteet, kun hiuksesi pysyvät liukumassa. Tämän ulkoasun viimeistelemiseksi lisää ohut kerros hiuslakkaa ja olet hyvä mennä!

28. Hayden Panettiere Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Suorat hiukset harjattu takaisin

helppo hairstyle for long hair_28

Hayden näyttää yksinkertaisesti wow täältä! Tämä ilme on yksi tämän luettelon helpoimmista saavutuksista. Yksinkertainen suorista hiuksesi, lisää hieman vahaa tai geeliä ja harja palaa ikään kuin sinä olisit sitomassa sitä. Varmista, että ulkoasu pysyy paikoillaan. Ehdotan, että lisäät hieman hiuslakkaa. Tämä ilme on yksinkertainen, mutta helposti tuhoutunut myös valitettavasti.

29. Katy Perry Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Super High Ponytail, jossa kääritty kierre

helppo hairstyle for long hair_29

Tämä uusi kääntyminen korkealle ponnahduslaudalle on yksinkertainen tapa uudistaa ilmeesi. Tee ponnahtaa niin korkealle kuin mahdollista, sen sijaan, että käärit hiuslakkaa ympärillä, kuten mainitsimme aiemmin, kääri punos ympärillä. Näyttösi muuttuu kokonaan ja se on naurettavan yksinkertaista!

30. Lea Michelle Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Pyyhi värjätyt hiukset ja kestävät kiharat

helppo hairstyle for long hair_30

Dip dynaaminen hiukset todella on tällä kaudella ja Lea Michelle on yksi monista julkkisista, jotka rocking it. Hän on luonut hänen ulkonäönsä curling hänen kauniit pitkät hiukset ja sitten kiusannut sitä hieman antamaan sille hieman karu näyttää. Lisätty hänen dip-väriaineeseensa tämä näyttää hyvältä, mutta se toimii myös yhtä hyvin kuin mikä tahansa muu väri hiukset.

31. Nina Dobrev Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Side Plait ja Side Bun

helppo hairstyle for long hair_31

Tämä on hieno, tyylikäs 1920-luvun ulkoasu ja Nina Dobrev todella vetää sen pois. Saavuttaa se yksinkertaisesti ranskalainen punos sinun bangs ja vetää loput hiukset osaksi side pulla. Se on niin helppo! Lisää lisävaikutusta lisäämällä hiuksille muutama punokset ja lisää ne pulleasi antamaan sille lisää tekstuuria. Tämä on hyvä työhön, sosiaaliseen toimintaan ja erityisiin tilaisuuksiin.

32. Beyonce Knowles Helppo kampaukset pitkille hiuksille - karkaistu karva

helppo hairstyle for long hair_32

Perms eivät ole ne, mitä he olivat, mutta Beyonce on palannut klassiseen ilmeeseen tässä kuvassa ja osoittanut, miksi perms olivat tyylikkäitä. Hänellä oli kokonaan hänen hiuksillansa ahtaisiin kiharoihin, jotka loivat tonnia äänenvoimakkuutta. Voit saada tämän katsomaan kotona, mutta se voi kestää tunteja, jos käytät kihareja tai rullia, tämä on oikeastaan ​​vain, jos olet päällä perming hiukset.

33. Nina Dobrev Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Side Bun, kerrostetut hiukset ja löysät hiukset

helppo hairstyle for long hair_33

Nina näyttää niin elegantilta täältä! Hänellä on viehättävä puoli pulla taas, mutta hän on lisännyt hiuksiaan muutaman kerroksen pinnalla osia takaisin ennen kuin hän luo pulla. Hän jätti myös kaksi hiusnauhaa irti kummallakin puolella kasvonsa ja kumartui heidät ottamaan pois joitakin vakavuutta.

34. Jennifer Lawrence Helppo kampaukset pitkille hiuksille - löysä aalto ja kiharat

helppo hairstyle for long hair_34

Uuden tyylin ei tarvitse olla hienostunut tai hieno. Se voi olla niin yksinkertainen kuin haluat, kuten J Law todistaa täällä. Hän pukeutuu hiuksiinsa vain muutamalla kalvolla, kiharat ja aallot kulkevat sen läpi, jotta se erottuu. Yksinkertainen, helppo ja tehokas.

35. Rachel Bilson Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Suora ja sileä

helppo hairstyle for long hair_35

Niille meistä, joilla on onni pystyä vetämään täysin suorat hiukset, tämä ulkoasu on erinomainen tapa sekoittaa asioita. Se todella pitkittää hiuksiasi ja tekee sen näyttäväksi tyylikkääksi ja kiiltävältä tavalla, jota et voi muulla tavalla jäljitellä. Rachel Bilson vetää tämän ilmeen - kerrosten puute auttaa myös, koska mikään ei näytä epätasaiselta. Se on todella aliarvioitu.

36. Dianna Agron Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Messy Bun ja sileä Bangs

helppo hairstyle for long hair_36

Tämä on loistava ilme - varsinkin jos olet kiirettä! Vedä hiustesi varovasti ja sitota se sotkuiseen pullaan - tai hätätilasi, kuten olen kuullut sen kutsuttu! - älä huoli ollenkaan siitä, että se on lähellä tai se voittaa pisteen. Aiot torjua sotkuinen pulla sileillä, hilseillä ja suorilla bangsilla. Se jopa jopa grunge näyttää ja tehdä sinusta näyttävät fab.

37. Christina Aguilera Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Soft Curls ja suorat Bangs

helppo hairstyle for long hair_37

Christina näyttää upealta tässä yhä Burlesque-elokuvasta. Hänen hiuksensa on tehty pehmeillä kiharoilla, mutta hänen otsansa on jäänyt täysin suoriksi. Olen varma, että olet samaa mieltä siitä, että se todella pehmentää kasvonsa ja tekee hänestä hauska ja herkkä kaikki samaan aikaan.

38. Nina Dobrev Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Fishtail Braid

helppo hairstyle for long hair_38

Kyllä, Nina Dobrev on tehnyt tämän luettelon uudestaan ​​jälleen erottoman ainutlaatuisella kampauksella. Hänellä on viehättävä kalahiekka, joka todella osoittaa, kuinka kauan hänen hiuksensa ovat. Ainoa haittapuoli tähän on se, että kaikki eivät ole riittävän ammattitaitoisia pureskella omia hiuksiaan näin. Lukcily, jos sinulla on sisko tai ystäväsi, sinun pitäisi pystyä kiertämään tämän ongelman lainkaan. Se on helppo tyyli tehdä, ei vain itseäsi.

39. Amanda Seyfried Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Tasot

helppo hairstyle for long hair_39

Mikään ei muuta kampaasi paremmin kuin muutaman kerroksen lisääminen. Niiden ei tarvitse olla dramaattisia, pehmeitä, lyhyitä kerroksia, kuten Amanda Seyfriedin tahto, jotta voit silti käyttää hiustesi mitä tahansa, samalla kun saisit täyden kerroksen edut.

40. Candice Accola Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Dip Värjätyt aallot

helppo hairstyle for long hair_40

Candice Accola todella on todellinen kauneus - kauneus, jonka tämä kampaus todella osoittaa. Hänen hiuksiaan on hellästi heilutettu antamaan hiusten tilavuus ja kiinnittämään huomiota kasvoihin. Hänen erottuva vaaleanpunainen dip-väri tuo todella hiuksiaan ja kasvonsa korostaen hänen kauneuttaan.

41. Kim Kardashian Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Punottu Bangs

helppo hairstyle for long hair_41

Olemme nähneet muutamia julkkiksia vetää otsat takaisin kasvoiltaan ja olemme nähneet paljon heistä yllään punokset, mutta täällä Kim Kardashian sekoittaa tyylit ovat ihania tuloksia. Hänen punottu otsatukka todella auttaa korostamaan kasvonsa pyyhkimällä hiukset pois siitä luomalla samalla ja yksinkertaisella, vähättelevällä ulkoasulla. Hän on myös lisännyt pari ylimääräistä punokset lisätäkseen hänen tyylinsä ja tekemään tyylin näyttävän monimutkaisemmalta.

42. Hayden Panettiere Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Yksinkertainen ponnahdusnauha hiusnauhalla

helppo hairstyle for long hair_42

Jos otsat jäädä pois lonkastasi, kokeile tätä tyyliä, jota Hayden yllään. Yksinkertainen kiinnitä hiuksesi, lisää pääpanta pitääksesi sen paikallaan ja olet valmis! Hiukset pysyvät paikoillaan ja bändi lisää hieman tyyliä tähän yksinkertaiseen ilmeeseen.

43. Kristen Bell Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Pinned Back Bangs ja aaltoilevat hiukset

helppo hairstyle for long hair_43

Kristen näyttää upealta täältä ja kaikki, mitä hän on tehnyt, on kihartuessaan hiuksiaan, joten se lisää äänenvoimakkuutta ja koostumusta ja on vetänyt takaisin otsatukkaansa ja kiinnittänyt ne kätevästi päähänsä. Vastakkaiset ulkoasut antavat hiuksilleen näennäisen monimutkaisen tyylin ja tekevät hänestä näyttävän hyvältä. Olen varma, että olet samaa mieltä. Tämä ilme on niin helppoa, kannustan kaikkia teitä kokeilemaan sitä kotona. On hienoa iltaa, päiviä, virallisia tapahtumia - jotain todella!

44. Anna Paquin Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Kierretyt takaisin aaltoviivat

helppo hairstyle for long hair_44

Tämä on niin tyylikäs ulkoasu, joka vaatii vähäistä vaivaa maksimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Kierrä hiuksiasi niin tiukasti tai löyhästi kuin haluat. Kiinnitä sitten sen etupuoli niin, että se on harjattu pois kasvoistasi. Helppo, huh? Voit leikittää ympärilläsi kiharaja, kuinka paljon hiuksia tarttuu ja miten tiukasti luoda erilaisia ​​ulkonäköjä.

45. Katy Perry Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Värikäs korostus ja kiharat

helppo hairstyle for long hair_45

Jos olet valmis lisäämään hieman väriä ulkoasuksi, miksi ei mennä rohkeaksi kuin Katy Perry? Hänen hiuksillensa on todella wow tekijä ja tekee hänestä erottuvan joukosta. Hänen värikkäät kohokohdat näyttävät normaalisti normaalilta, mutta yrittävät heiluttaa niitä, kun hän on tehnyt täältä, jotta heidät todella erottuvat luonnollisesta väristään. Riippumatta siitä, mitä värit valitsette, jos haluat olla rohkea, tekevät ne erottuvat normaalista hiusväriisi mahdollisimman suuriksi.

46. ​​Vanessa Anne Hudgens Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Kolmiväriset hiukset ja kiharat

helppo hairstyle for long hair_46

Jos pidät ajatuksesta dip-väriaineesta, mutta se ei ole tarpeeksi rohkea sinulle, niin miten lisätä kaksi eri sävyä dip-väriaine hiuksille kolmivärinen ulkoasu? Vanessa Anne Hudgens on todella naulonut tämän näköisen - huomaa, miten hän sekoittaa hänen värejä? Kaikki kolme väriä erottuvat, mutta noudattavat samaa värimaailmaa, joten se ei näytä kummalta.

47. Anna Paquin Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Yksinkertainen päänauha ja luonnolliset hiukset

helppo hairstyle for long hair_47

Tämä ilme on niin yksinkertainen, mutta voi tehdä sinusta tyylikkääksi, tyylikkääksi ja viattomaksi. Hiero hiuksesi läpi ja lisää hiusnauha. Se saa ei-toivottuja hiuksia pois kasvoistasi ja tekee hiustesi takapuolesta paksumman - voittaa, voittaa!

48. Nina Dobrev Helppo kampaukset pitkille hiuksille - punottu Halo

helppo hairstyle for long hair_48

Tämä on kaunis tyyli, joka antaa halon ulkonäön. Valitettavasti se ei ole yksi, jonka voit tehdä yksin, mutta se on niin helppoa, että luulin sisällytävän sen luetteloon. Aloita vain ranskalainen hiukset hiuksiasi kasvosi puolelta ja kun nostat uuden hiuslangan, anna vanha laskea. Voit joko ottaa hiuksia kankaalta puolelta kasvoasi ja tavata sen keskellä tai tuulella haloasi kokonaan pään ympärillä.

49. Kristen Bell Helppo kampaukset pitkille hiuksille - Complex Braid

helppo hairstyle for long hair_49

Riippuen taitotasostaan ​​jotkut teistä pystyvät suorittamaan tämän näkökulman yksin, mutta niille, jotka eivät voi olla varma, että sinulla on ystävä, joka voi antaa käsiä. Tämä on hieno ilme, jossa teet yhden punos monista. Se voidaan tehdä useilla eri tavoilla - esim. Voit lisätä enemmän tai vähemmän punoksia, tehdä paksumpi tai ohuempi, tehdä ne löysästi tai tiukasti, saat kuvan! Voit todella kokeilla tämän, joten älä pelkää jäädä sisään!

50. Beyonce Knowles Helppo kampaukset pitkille hiuksille - matala, tyylikäs, suorakulmainen ponnahdusnauha, jossa päällystetty

helppo hairstyle for long hair_50

Tämä on hieno tapa osoittaa, kuinka kauan hiukset ovat. Aloita suoristamalla se sen koko pituudelta ja sitomalla sitten alhaiseen ratsastukseen. Käytä joitakin hiuksia alppihiihtäjänne alapuolelta kääriään hiusnauhan ympärille ja salata sen. Voila! Sinulla on tyylikäs, kiiltävä ulkoasu, eikä siihen kulunut aikaa!

Leave A Comment

7 + 2 =