50 Easy Updos pitkille hiuksille

Anna pitkät, herkulliset lukot yhdentekevää glamouria yhdellä näistä 50 Easy Updos pitkille hiuksille. Fabulous up'do-tyylit ovat välttämättömiä erikoistapahtumiin, ja olet vaisunut valintaamme valikoimistamme helppoa up'dos-pitkiä lukkoja varten. Nauti innoittamana upeista pitkistä suosikkeista, joita ovat suosittujen naisten julkkisten kuten Amanda Seyfried, Kim Kardashian, Lea Michele, Rosie Huntington-Whiteley, Kate Beckinsale ja monet muut.

1. Rosie Huntington-Whiteley Long Updo: Tyylikäs ja tyylikäs pulla

50_Easy_Updos_Long_Hair_01

Englantilainen malli ja näyttelijä Rosie Huntington-Whiteley näyttävät jumalalta pitkiltä, ​​tummansinisiltisiltä lukkoiltaan, jotka on tehty tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Jos sinulla on erittäin pitkät hiukset, voit luoda suuren, laajan palan helposti vedoten sen korkealle siltapehmuksi ja käämittämällä sitten pönkänne tiukaksi pullaksi. Varmista paistosi hienoilla nauhoilla kiillotettuun ulkoasuun ja aseta se kevyellä hiuslakkauksella tyylikkään viimeistelyn kosketukseen..

2. Jessica Chastain Long Updo: Casual punottu up'do

50_Easy_Updos_Long_Hair_02

Näyttelijä Jessica Chastain näyttää upealta mansikka-blondi-lukkastaan, jotka on tehty rentoon punottuun up'doon. Hän urheilu tasainen ja kiiltävä punos, joka on kierretty ja kiinnitetty toiselle puolelle, ja me rakastamme herkkä karvainen karvat, jotka kehystää kasvonsa. Nosta Jessican yksinkertaista up'doa erottamalla hiuksesi kahteen puolikkaaseen, pudottaen joka puolet kolmiosaisesta punoksesta ja varmistaen sitten joka puolet temppeleidesi mukaisesti. Helppo!

3. Amanda Seyfried Long Updo: Tyytymätön kierretty up'do

50_Easy_Updos_Long_Hair_03

Näyttelijä ja laulaja Amanda Seyfried näyttää ilmiömäiseltä kultaisen blondi-lukonsa kanssa, joka on tyylikkäästi kierretty up'do. Tämä yksinkertainen ja tyylikäs kampaus on askeleen yläpuolella jokapäiväisessä pulla- tai ponnahduslaudassa, ja Amanda roikkuu ainutlaatuisella ulkoasullaan sinisellä silmälasimella, alastonlukolla ja sähköisellä sinisellä ja mustalla mekolla, jossa pitsit yksityiskohdat.

 4. Kim Kardashian Long Updo: rohkea topknot pulla

50_Easy_Updos_Long_Hair_04

Todellisuus-TV-persoonallisuus ja malli Kim Kardashian näyttää virheellisiltä espresso-ruskeilta lukkiltaan, jotka on vedetty rohkeiksi topknot-puksi. Hän pukeutuu hiuksiinsa takaisin otsaansa, kiinnittäen huomiota kauniisiin kasvoihinsa ja pitämällä hiuksia silmiin. Tämä on loistava go-to-tyyli, jos olet lyhyt ajallaan - lakaise hiuksesi ylös pullaan, leikkaa se takaisin ja olet valmis yöksi!

5. Demi Lovato Pitkä Updo: Curled up'do flirty bouffant

50_Easy_Updos_Long_Hair_05

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Demi Lovato näyttävät upealta luumuisilta lukkoiltaan käpertyneeltä up'doilta, jossa on flirty bouffant. Tämän kampauksen tilavuus keskittyy pään takaosaan, ja bouffant lisää korkeutta profiilistaan, jolloin kasvot näyttävät hieman pidemmältä ja ohuemmilta. Me rakastamme hänen rikkaita marokonia-punaista hiusväriä ja hiuksia, jotka peittävät korvansa ja kehystän kasvonsa.

6. Kate Beckinsale Long Updo: Laaja ja kova

50_Easy_Updos_Long_Hair_06

Englantilainen näyttelijä Kate Beckinsale näyttää upealta hänen laajaa, kummallista up'doa ja pari vakavasti sävyttävää korvakorusta. Hänen mocha-ruskeat lukot on koottu suureen, intricamente kierteiseen pullaan, ja hän urheiluun on vähän pehmeä bouffantti, joka lisää hienoa glamouria hänen ulkoasuun. Luo omat bouffanttasi hieroa hiuksia kruunuihin ennen paluuta vähän, ja varmista sitten "hiuslakka" hiukset hienolla hiusneulalla.

7. Bella Thorne Long Updo: Chunky pulla ja pitkät, kipeät bangs

50_Easy_Updos_Long_Hair_07

Teini-ikäinen näyttelijä ja malli Bella Thorne näyttää tupakoivalta kuumana hänen karuinen paju ja pitkät, kauhistuttavat otsat, jotka huokaavat silmänsä. Hänen bangs pehmentävät hänen ulkoasua, korostaa hänen silmänsä ja peittää hänen korkean otsaansa. Nosta tätä helppoa pitkä up'do erottamalla otsatukka pois muusta hiustesi, oikaisemalla ne minilevyllä ja sitten lakaisemalla loput lukkosi ylös tiukkaan pullaan.

8. Taylor Swift Long Updo: Matala kynttilö, jossa höyhenpehmeä

50_Easy_Updos_Long_Hair_08

Country-laulaja Taylor Swift näyttää aina hiljaisena, kuten hunaja-vaaleat lukot matalassa kynttilässä, ja tylppä, höyheniä. Chignon on tyylikäs ja lumoava kampa, joka muistuttaa pullaa, mutta se ei ole aivan pyöreä, ja se on yleensä sijoitettu kaulan napaan. Mielenkiintoisen viimeistelyn jälkeen kierrä hiuksiasi ennen sen kiinnittämistä tai työntäkää se alaspäin, jotta voit luoda kauniin "silmukan" kynnen.

9. Angelina Jolie Long Updo: klassinen pulla 

50_Easy_Updos_Long_Hair_09

Näyttelijä ja humanitaarinen Angelina Jolie pitää hänen ulkoasultaan yksinkertaisen ja tyylikkään suurella klassisella pulla, kun hän on valinnut. Hän urheilu rohkea pronssi korostaa hänen brunette lukot, että kirkastaa hänen ihon, ja hänen hiuksensa on pyyhkäissyt takaisin hänen otsassa paljastaa hänen kauniit kasvot. Klassinen pulla on ylivoimaisesti helpoin up'do pitkille hiuksille, ja voit aina lisätä ylimääräistä glam erikoistilanteissa.

10. Nicole Richie Long Updo: Painovoimainen pulla ja pyöristetyt otsat

50_Easy_Updos_Long_Hair_10

Todellisuus-TV-persoonallisuus ja seurallinen Nicole Richie näyttää silmiinpistäväksi hänen iso, painovoimaisen haiseva ja pitkä, pyöristetyt otsatukka. Hän yhdistää nämä kaksi rohkeaa elementtiä hämmästyttävään lopulliseen ilmeeseen, ja me rakastamme, että hän on lähtenyt karkaavista karvoista kehystämään kasvonsa. Jos sinulla on erittäin pitkät hiukset ja haluat käyttää sitä pullaan, varmista, että se on hyvin suojattu piilotetuilla hiusten sidoilla ja nastoilla, jotta se ei pysy flopista tai purkautumassa.

11. Nicole Scherzinger Long Updo: Ainutlaatuinen punottu päällinen pulla

50_Easy_Updos_Long_Hair_11

Amerikkalainen laulaja ja TV-persoonallisuus Nicole Scherzinger roikkuu ainutlaatuinen punottu päällinen pulla, joka istuu kyydissä päässään, pitämällä hiukset pois kasvoistaan. Tämä kampaus näyttää vaikealta toistaa, mutta se on tosiasiallisesti melko yksinkertainen: ottakaa osa hiuksista otsaasi (valitettavasti jos sinulla on lyhyet otsat, et todellakaan voi tehdä tätä), pureskele se yksinkertaisella kolmivärillä punoksella ja kerää kaikki hiuksesi yhteen ja sitota se pullaan. Jos sinulla on lyhyet otsat, voit punottaa niitä ja pin niitä.

12. Jessica Chastain Long Updo: Messy chignon

50_Easy_Updos_Long_Hair_12

Näyttelijä Jessica Chastain näyttää säteilevältä hänen paksut mansikka-vaaleat lukot, jotka on tehty sotkuinen chignon. Rakastamme hiustensa luonnollista koostumusta ja tapaa, jolla se on räikeästi pyyhkäissyt pois otsaansa. Hanki Jessican upeat kuvioidut lukot ohittamalla lämpötapaa ja käyttämällä suolasuihketta lisäämällä ylimääräisiä aaltoja ja määritelmää. Jos sinulla on luonnollisesti kiharat hiukset, käytä vaaleaa hiusrajaa, jotta voit hieroa hiusrajan ympärillä olevia ylimääräisiä karvahiuksia, ja jätä loput kehoon kasvosi.

13. Amanda Seyfried Long Updo: Regal punottu up'do

50_Easy_Updos_Long_Hair_13

Lovelace näyttelijä Amanda Seyfried varastaa näyttelyn hänen virheettömällä, regal punottu up'do. Pelitut kampaukset ovat ajattomia, naisellisia ja tyylikkäitä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan mihin tahansa tilaisuuteen. Se voi kestää jonkin verran käytäntöä viimeistelemään eri punatyylejä, mutta kun pystyt luomaan kolmiosainen punos alle minuutissa, voit luoda upeita palmikoita ylöspäin helposti.!

14. Cheryl Cole Long Updo: Suuri, pehmeä pulla

50_Easy_Updos_Long_Hair_14

Englantilainen laulaja-lauluntekijä ja TV-persoonallisuus Cheryl Cole näyttää upealta hänen ison, pehmeän pennun, super-pitkät ripset ja ripsien huulet. Tämä on helppokäyttöinen erittäin pitkille lukkoille, koska se vaatii runsaasti äänenvoimakkuutta ja se on yksinkertainen tyyliin. Saat tyylikäs ja kiillotettu ulkoasu, sileät hiukset takaisin hiusviivasta kevyellä hiusgeelillä tai hiuslakalla. Jos haluat houkuttelevampaa, voit aina lisätä hiustarvikkeet, kuten herkkä hiusnauha tai tyylikäs hiusnauha.

15. Carrie Underwood Long Updo: Messy matala pulla ja pitkät, lakaisevat sivutangot

50_Easy_Updos_Long_Hair_15

Country-lauluntekijä Carrie Underwood näyttää täysin upealta, kun hänen vaaleat vaaleanpunaiset korvansa ovat häpeällisiä. Hänellä on pitkät, leveät puoliintumukset, jotka ympäröivät kasvonsa ja melko kultaiset korvakorut, jotka kiinnittävät huomiota hänen kaula-aukkoon. Jos sinulla on otsatukka, käytä niitä eniten käyttämällä niitä yhdellä puolellasi. Loose bangs pehmentää yleistä ulkoasua, antaa sinun up'do romanttinen kosketus.

16. Kim Kardashian Long Updo: Super-kokoinen pulla

50_Easy_Updos_Long_Hair_16

Todellisuus-TV-persoonallisuus ja malli Kim Kardashian esittelee upeat espresso-ruskeat lukot yllään ne rohkeassa, super-kokoisessa pulla. Tämä iso sukkahousu on tyylikäs ja tyylikäs, ja Kim hoitaa sen täydellisesti hiuksillaan, jotka ovat tasoitettuja ja kasvot täydellisesti muotoiltu. Jos sinulla on pitkät, ohuet hiukset, sijoita "hiusnauhaan" - se on tyylikäs hiuslisävaruste, joka lisää äänenvoimakkuutta lukkoihin samalla, kun se on piilotettu niiden alla.

17. Taylor Swift Long Updo: tyylikäs matala pulla

50_Easy_Updos_Long_Hair_17

Country-laulaja Taylor Swift näyttää kiillotettuna ja hiljaisena hänen hunaja-vaaleat hiukset valmistettu tyylikäs matala pulla. Alhainen pulla on korkean ja keskipitkan aikuinen versio, ja se näyttää erinomaiselta, kun se yhdistetään lakaisevaan sivureunaan. Ota inspiraatiota Taylorista ja käytä hiustesi syvälle puolelle irti houkuttelevammasta ulkoasusta.

18. Dianna Agron Long Updo: kuvioitu matala pulla

50_Easy_Updos_Long_Hair_18

Vahingonilo näyttelijä ja laulaja Dianna Agron näyttää flirty ja naisellinen kanssa hänen vaaleat lukot kuvioitu matala pulla. Hän yhdistää tyylikästä ja bohoa tähän yksinkertaiseen up'doon, jossa on paljon luonnollista koostumusta ja juuri tarpeeksi äänenvoimakkuutta herkälle sukupuolelle. Dianna pitää ulkonäöltään raikasta ja nykyaikaista platinaa kohokohdista ja hunajaa heikosti valaisevia, jotka kirkastavat hänen ihonsa.

19. Kerry Washington Long Updo: Suuri, kaunis pulla

50_Easy_Updos_Long_Hair_19

Skandaali näyttelijä Kerry Wahsington näyttää hohdokas ja positiivinen hänen kiiltävä, tumma lukot kauniin sukka pulla. Tämä helppo up'do on täydellinen erikoistilaisuuksiin, kuten häät tai prom yö, ja se näyttää hämmästyttävältä, kun se on yhdistetty kimaltelevien korvakorujen, hohtavan silmämeikin ja alaston huulet.

20. Amanda Seyfried Long Updo: Söpö käpristetty up'do

50_Easy_Updos_Long_Hair_20

Näyttelijä ja laulaja Amanda Seyfried näyttää enkeliltä pitkillä vaaleatukkailla söpöillä käpertyneillä up'doilla. Me rakastamme tämän kampauksen "unohdettu" ulkoasua, ja hienovarainen bouffantti, joka antaa sille hieman hienovaraisen glamourin. Ennen kuin kiinnität hiukset löysästi, kiedo päiden keskipaksuuteen curling-rautaa ja käytä hiuslakkaa pitämään kihossut paikallaan. Käytä huomaamattomia hiusneuloja virheettömään ja romanttiseen lopulliseen ilmeeseen.

21. Kim Kardashian Long Updo: Laaja up'do, jossa pitkät keskellä erottuvat otsat

50_Easy_Updos_Long_Hair_21

Todellisuus-TV-persoonallisuus ja malli Kim Kardashian näyttää upealta hänen korvasulkimme tyylikkäässä, laaja-alaisena. Hän pukeutuu lävistyksensä keskelle, mikä korostaa hänen kasvonsa täydellistä symmetriaa ja hänellä on heidät leikattu täydelliseen pituuteen kiinnittääkseen huomionsa poskipyöriinsä. Jos hiukset ovat kiiltäviä kuin Kim's, kokeile kuuma öljyhiutaleita kerran viikossa pumppaamaan välttämättömän kosteuden janoihin..

22. Olivia Wilde Long Updo: Messy boho-chic pulla

50_Easy_Updos_Long_Hair_22

Näyttelijä Olivia Wilde näyttää huolettomalta ja kauniilta kastanjasorukoiltaan sotkuisessa boho-chic pulla. Tämä "undone" up'do on vaivattomasti romanttinen, jossa on paljon tekstuuria ja irtonaisia ​​hiuspaloja, jotka pehmentävät Olivian kulmakuvio. Hän liikuttaa hermostuneita bouffanttia päänsä päällä ja sivuvaikutuksia, jotka korostavat silmiä. Kaiken kaikkiaan tämä on voittoyhdistelmä pitkille hiuksille lyhyillä otsapengerillä.

23. Taylor Swift Long Updo: teksturoitu chignon ja herkät sivutangot

50_Easy_Updos_Long_Hair_23

Country-laulaja Taylor Swift näyttää upealta tummilta hunaja-blondi-lukkiltaan teksturoidulla kynttilällä. Hän urheaa herkkiä sivuja, jotka huokosivat silmänsä ja romanttiset vaaleanpunaiset huulet, jotka on yhdistetty kirkkaaseen, hohtavaan silmämeikkiin. Teksturoidulle kynttilälle voit joko käyttää suolavesiä lukkoasi ennen kuin ne sitovat niitä tai voit luoda hiuksille ohuen kalkkikiviä ennen sen kiinnittämistä kynttilöön. Pidä chignon tiukasti kiillotettu ja hienostunut ulkoasu.

24. Nicole Scherzinger Long Updo: Double-punottu up'do

50_Easy_Updos_Long_Hair_24

Lauluntekijä-lauluntekijä ja TV-persoonallisuus Nicole Scherzinger näyttävät upeilta hänen korvasulkimineen kaksois-punottuilla up'doilla. Tämä yksinkertainen punottu hairstyle on täydellinen yöksi tyttöjen kanssa tai kuumana päivämääränä, ja se on erityisen käytännöllinen kesällä. Löydä vaiheittainen opetusohjelma verkossa löytääksesi helpoin tapa luoda tämä kampaus kotona.

25. Arielle Kebbel Long Updo: Loose chignon ja sivuhaarukka

50_Easy_Updos_Long_Hair_25

Amerikkalainen malli ja näyttelijä Arielle Kebbel näyttävät kauniilta hunaja-vaaleilla lukoillaan löysällä kynttilällä, joka on kiinnitetty toiselle puolelle. Hänellä on leveä sivuraide, joka korostaa silmänsä ja söpöjä kultaisia ​​korvakoruja, jotka lisäävät glamouria yksinkertaiseen ja vielä tyylikkääseen ulkoasuunsa. Käytä mini-silitysrautaa leikkauksessasi, jotta se olisi suorakulmainen ja hieman kevyellä hiuslakkauksella ylimääräisten karvaisten hiusten päällä. Jätä pihasi luonnollinen rakenne leikkisäksi kontrastiksi.

26. Zooey Deschanel Long Updo: Seksikäs puoli 

50_Easy_Updos_Long_Hair_26

Uusi tyttö näyttelijä Zooey Deschanel näyttää tupakoivalta kuumana hänen tumma brunette lukot tässä seksikäs puolella pulla. Hän rokkaa hänen allekirjoituksensa hajoittavat otsat, jotka korostavat hänen sähköiset siniset silmänsä, ja me rakastamme sitä, että hän on antanut pullaa hairstylelle ärsyttävän kierteen yllään yllään toiselle puolelle. Sivupalo on myös uskomattoman imarteleva pitkiä, kapeita pintoja varten, sillä se lisää leveyttä ja kiinnittää huomiota poskipuihin (kasvosi levein osa).

27. Amy Adams Long Updo: Vaikeasti tyylikäs alhainen pulla

50_Easy_Updos_Long_Hair_27

Näyttelijä Amy Adams näyttää jumalalta kiiltävillä mansikanlukoillaan, jotka kuluvat vaivattomasti tyylikkäässä pienessä pulla. Hän käyttää tulisia lukkojaan syvälle sivulle, jossa on lakaiseva rintakehä ja muutamat irtonaiset hiusnauhat, jotka ympäröivät kasvonsa. Tämän kampauksen yksinkertaisuus tekee siitä erityisen silmiinpistävän, koska se käskee huomiota ilman jyrkkiä hiusnahkoja ja monimutkaisia ​​yksityiskohtia. Pidä hiukset pääolosuhteissa välttäen lämmön muotoilua aina kun se on mahdollista ja käytä kosteuttavia hiustuotteita estämään särmäys ja rikkoutuminen.

28. Sienna Miller Long Updo: pulla, jossa pitsakeike

50_Easy_Updos_Long_Hair_28

Englantilainen näyttelijä, malli ja muotisuunnittelija Sienna Miller harrastaa ihastuttavaa boho up'doa, jossa on sotkuinen pulla ja palmikko, kukkainen pääpanta. Tämä yksinkertainen up'do on flirty ja feminiininen ja helppokäyttöinen kotona 3 vaiheessa: 1. suihkuttaa kosteat lukot suolasuihkulla, hieroa hiukset hieman ja anna sen kuivua luonnollisesti 2. liitä hiukset ylös löysä, sotkuinen pulla ja jätä muutama hiusnauha hiuksille romanttiselle kosketukselle, ja 3. lisää melko sangat pehmeisiin lukkoihin. Tämä pitkä up'do on täydellinen pitkiä ulkona kesäpäiviä.

29. Nina Dobrev Long Updo: Yksinkertainen puoli pulla

50_Easy_Updos_Long_Hair_29

Kanadalainen-bulgarialainen näyttelijä ja malli Nina Dobrev näyttää jumalallelta kiiltävillä espresso-ruskeilla lukoillaan yksinkertaisella puolella. Sivupallo on nykyaikainen ja hauska koko joka sopii kaikille hiustyypeille. Käytä hiustasi syvälle sivuttain hohtavan ulkonäön suhteen, ja yhdistä tyylikkäästi pehmeä silmänräpäys, pitkät herkulliset ripset ja alaston huulet mahdollisimman tehokkaaksi.

30. Selena Gomez Long Updo: Loose, romanttinen up'do

50_Easy_Updos_Long_Hair_30

Näyttelijä ja laulaja Selena Gomez näyttää upealta pitkästä, brunetin lukosta löysä, romanttinen up'do. Me rakastamme hiustensa sileää, pehmeää koostumusta ja pitkää, irtonaisia ​​hiuksia, jotka ympäröivät kasvonsa. Side-swept bangs myös toimivat hyvin tämän kampauksen, ja he ovat hyvin imartelevia pyöreitä muotoja kuten Selenan. Valita luonnollisen näköinen meikki romanttiseen lopulliseen kosketukseen.

31. Hayden Panettiere Long Updo: Yksinkertainen halo punos up'do

50_Easy_Updos_Long_Hair_31

Nashville näyttelijä Hayden Panettiere näyttää enkeliltä pitkillä, kultaisilla lukoillaan halo punos ylös. Halo punos on yksinkertainen kolmijohde punos, joka ympäröi pään, joten nimi "halo". Se on paljon helpompaa kuin se näyttää - yksinkertaisesti irrota hiukset kahteen osaan takana, punos jokaisen osan erikseen ja sitten peittää syntyvät punokset yli päähäsi. Järjestä ne ympyrässä ja varmista, että liität kaksi punaa saumattomasti kiillotettuun lopulliseen ulkoasuun.

32. Amy Adams Long Updo: Loosely pinned up'do

50_Easy_Updos_Long_Hair_32

American Hustle näyttelijä Amy Adams näyttää kauniilta, kuten aina hänen auburn lukkojen löysästi pinned up'do. Tämä pitkä up'do on klassinen ja tyylikäs, ja se on loistava valinta muodolliselle tapahtumalle tai erikoiselle tilaisuudelle. Se on myös hyvä valinta pitkille, ohuille hiuksille, koska voit vain pintaa hiuksesi ylös ja takaisin huolimatta siitä, että se purkautuu tai tulee kokonaan irti. Jos pidät lisävarusteena, suihke hiuslakkaasi kuivalla shampoolla tai hiuslakkaa ennen niiden käyttöä (usko minua, se toimii!).

33. Mila Kunis Long Updo: Slicked-back pulla

50_Easy_Updos_Long_Hair_33

Näyttelijä (ja äiti olla!) Mila Kunis näyttää säteilevältä pitkällä kastanjas-ruskeilla lukoillaan, jotka on kimmoistunut ja tehty pulla. "Wet-look" kampaukset ovat trendikkäitä tänä vuonna, ja ne sopivat erinomaisesti yön jälkeen päivän rannalla. Jotta saat Milan tyylikkään ja seksikkäisen up'do, työskentele kevyesti märkäpukuinen hiusgeeli lukkoosi hiusviivasta kaulasi niskalle ja kampa hiuksiasi varmistaaksesi, että se on tyylikäs ja sileä. Kun olet kiinnittänyt päiden loppuun pullaan, hiero hiuksiasi varovasti geelin asettamiseksi ja olet valmis!

34. Lauren Conrad Long Updo: Swirled pulla

50_Easy_Updos_Long_Hair_34

Todellisuus-TV-persoonallisuus ja muotisuunnittelija Lauren Conrad näyttävät upealta yksinkertaiselta swirled-pihalta. Lauren on tunnettu super-söpöstä up'dosta, ja täällä hän näyttää siltä, ​​että hän yksinkertaisesti kääritään hiuksensa suureksi kierteeksi päänsä päähän. Tämä on hieno ja keskipitkän paksuinen hiukset, koska se antaa hiuksille enemmän tilavuutta ja määritelmää samalla kun pidät sen poissa kasvoistasi.

35. Zooey Deschanel Long Updo: Sivutähti, kukka-yksityiskohdat ja kipeät otsatukka

50_Easy_Updos_Long_Hair_35

Uusi tyttö näyttelijä Zooey Deschanel näyttää säteilevästi kauniilta hänen mocha-ruskeilla lukoillaan, jotka on valmistettu söpöllä sivupurkulla, jossa on kukka-yksityiskohdat ja pitkät, kauhistuttavat otsat. Zooeyn allekirjoitusbändit toimivat kaksi kertaa niin kovaa peittämällä hänen korkean otsaansa ja korostamalla hänen sähköiset siniset silmänsä, ja me rakastamme, kuinka he ovat olleet niin kulmikkaita niin vähän, että pehmeämpi ilme näyttää. Kukkaharrastustarvikkeet voivat tehdä eron keskimäärin kampauksen ja upean kampauksen välillä, joten älä pelkää tuhota ruusun korvan takana lausekkeeksi!

36. Jennifer Lawrence Long Updo: Messy halo punos

50_Easy_Updos_Long_Hair_36

Näyttelijä Jennifer Lawrence näyttää upealta hänen (pre-pixie leikkaus!) Lukittuu sotkuinen halo punos kampauksen. Halo punos on söpö ja naisellinen, ja se on monipuolinen tyyli, joka voi helposti ottaa sinut lounaalta tyttöjen kanssa kuumaan päivällisyyteen. Ota inspiraatio JLawilta ja jätä palaset hiuksille irti romanttisesta ulkoasusta ja omasta hiustesi luonnollisesta rakenteesta muotoilemalla.

37. Hayden Panettiere Long Updo: Romanttinen aaltoileva up'do

50_Easy_Updos_Long_Hair_37

Näyttelijä Hayden Panettiere näyttää upealta hiuksineen romanttisella, aaltomaisella up'do. Rakastamme kaikesta tästä kampauksesta: vaalea, hunaja-vaalea hiusväri, löysä alhainen pulla takana, sivut pyyhkäisevät otsatukka ja herkät aallot, jotka antavat hiuksille erityisen määritelmän. Yksinkertaisesti jumalallinen!

38. AnnaLynne McCord Long Updo: Valssattu pulla

50_Easy_Updos_Long_Hair_38

Amerikkalainen näyttelijä AnnaLynne McCord näyttää upealta hänen pitkäkaramelli-vaaleutensa päällä suuressa valssatussa pulla. Tämä painovoimainen pitkähihainen up'do tekee rohkean lausunnon, ja se on erittäin helppokäyttöinen kotona. Jos hiukset ovat ohuita tai hienoja, käytä hiusneulaa saadaksesi muodon, jota olet. Varmista vain, että peität sen niin, että pulla näyttää olevan luonnollinen!

39. Amy Adams Long Updo: Twisted up'do

50_Easy_Updos_Long_Hair_39

Näyttelijä Amy Adams näyttää jumalalta kevyiden mansikkablondi-lukkojensa kanssa, jotka on tehty suurella, kiertyneellä up'do-mallilla. Me rakastamme hiustensa kevyitä rakenteita ja tapaa, jolla hänet on kierretty ja kierretty muodostamaan keulapuun. Jos sinulla on paksut hiukset, käytä sitä ja luo suuren, paljain punkkeja, jolla on paljon tekstuuria.

40. Lauren Conrad Long Updo: Retro sivupalkki

50_Easy_Updos_Long_Hair_40

Todellisuus-TV-persoonallisuus ja muotisuunnittelija Lauren Conrad sekoittaa sen söpöllä up'do: lla ja pitkällä, retro-reunuksella. Hän urheilu hieno ombre haalistu hänen pitkät lukot, ja muutama seksikäs aaltoja, jotka antavat hänelle suoraan lukkoja mielenkiintoinen määritelmä.

41. Rihanna Fenty Long Updo: Palo-moottori punainen bouffant

50_Easy_Updos_Long_Hair_41

Barbadian kauneus Robyn "Rihanna" Fenty näyttää ilmiömäiseltä hänen palomekaanin punaiset lukot koukussa. RiRi urheilevat pitkät, keskellä erottuvat otsat, jotka ympäröivät kasvonsa, ja tuhlava bouffantti, joka lisää korkeutta hänen hermostuneille. Vaikka emme ehkä pysty vetämään pois uskollisesta tulisesta punaisesta hiustestasi, voimme lopulta varastaa kampauksen! Luo omat bouffanttasi hieroilla ja kampaamalla hiuksia kruunuihin ennen kuin kiinnität ne hienoilla hiustyypeillä.

42. Lily Collins Long Updo: Laaja kuulonsuoja

50_Easy_Updos_Long_Hair_42

Englantilais-amerikkalainen näyttelijä ja malli Lily Collins näyttävät silmiinpistävän hänen leikkisä retro-up'do. Hänellä on suuri, laaja up'do, jossa on pääpanta, virheetön siivekäs silmäripsi, ja herkkä korvakorut, jotka lisäävät hänen "rock chic" tyyliään. Rakastamme hiustensa luonnollista koostumusta ja hänen yksinkertaisia ​​alaston huuliaan.

43. Carrie Underwood Long Updo: Tyylikäs bouffantti pitkällä sivuhaaralla

50_Easy_Updos_Long_Hair_43

Country-laulaja Carrie Underwood näyttää jumalalliselta tummilla blondi-hiuksillaan, jotka on valmistettu tyylikkäästä bouffantista, jossa on pitkä sivuhaarukka. Hän pitää ulkonäöltään tuoreena ja yksinkertaisena kasteella, kiiltävällä hiuksella ja pehmeällä, romanttisella meikki. Jos sinulla on hieman aaltomaiset tai kiharat hiukset, käytä hyvälaatuista hiusten suoristusta, jotta voit tasoittaa sen ennen muotoilua.

44. Blake Lively Long Updo: Slicked takaisin  

50_Easy_Updos_Long_Hair_44

Gossip Girl näyttelijä Blake Lively näyttää silmiinpistävää hänen karamelli-vaaleat lukot kuluneet naarmuuntunut takaisin hieman off-center jakaminen. Tämä minimalistinen ilme antaa hänen kasvonsa erottumaan, ja hän näyttää jumalalta pitkiä ripoja, persikkaisia ​​poskia ja kiiltäviä ripsiväriä. Jos olet luottavainen ja älkää tyytymätön kasvosi kasvamiseen, ota Blake-inspiraatiota ja pukeudu hiuksillasi takaisin kauneuslausekkeeksi.

45. Olivia Palermo Long Updo: Loose low bun

50_Easy_Updos_Long_Hair_45

Reality-TV-persoonallisuus ja sosiaalinen Olivia Palermo näyttävät kauniilta kiiltävillä kastanjas-ruskeilla lukoillaan, jotka on sidottu löysästi alhaiseen pullaan. Hiuksille, jotka ovat terveitä ja kiiltäviä kuin Olivian, seuraa näitä kolmea hiustenlähdettävää vinkkejä: 1. syövät runsaasti hyviä rasvoja sisältäviä elintarvikkeita, kuten avokadoja, öljypitoisia kaloja ja pähkinöitä; 2. vältä lämpöä, sillä se voi vahingoittaa hiuksia, mikä tekee siitä tylsää; ja 3. käytä hiustyyppeihin sopivia hiustenhoitotuotteita (esim. öljyinen, yhdistelmä, kuiva jne.),.

46. ​​Amber Heard Long Updo: Voimakas pulla

50_Easy_Updos_Long_Hair_46

Näyttelijä Amber Heard näyttää jumalallelta platinaa vaalealla lukittuna suurella pulla. Jos sinulla on luonnollisesti hienoja / ohuita hiuksia, kuten Amber's, käytä hiustenhoitotuotteita, jotka lisäävät lukkoasi runsaasti. Pidä hiukset kruunun päälle ylimääräisen tilavuuden mukaan ja käytä suolasuihkeita pitkiä lukkoja varten luonnolliseen rakenteeseen. Viimeistele tämä sultry-ilme, jossa on savuinen silmämeikki, virheetön iho, pöly-ruusunpunainen posket ja pehmeät vaaleanpunaiset huulet maksimaaliseen vaikutukseen.

47. Eva Mendes Long Updo: Kauniita ja söpöjä sivuja

50_Easy_Updos_Long_Hair_47

Näyttelijä Eva Mendes näyttää upealta tummilta brunette-lukkiltaan, jotka ovat kuluneet bouffantin kanssa söpöillä sivuhaikaroilla. Jos sinulla on laaja kasvot tai näkyvät poskipäät, kampaus, jolla on bouffantti, lisää kasvosi kasvoihin, jolloin se näyttää pitemmältä ja ohuemmalta. Eva-urheilulajeja imartelevia sivuja, jotka korostavat hänen silmänsä ja rakastamme, miten pyöreät päät pehmentävät hänen kulmakuvioaan.

48. Blake Lively Long Updo: Leikkisä, sotkuinen up'do

50_Easy_Updos_Long_Hair_48

Amerikkalainen näyttelijä Blake Lively näyttää huolettomalta ja säteilevältä hänen leikkisä, sotkuinen up'do ja kirkas vaaleanpunainen huulipuna. Hän näyttää näkyviä juuriaan, osoittaen meille, että täydellisyyttä ei tarvitse katsoa upealta. Tämä rento up'do on täydellinen pitkät hiukset lämpiminä kuukausina, koska se on tyylikäs ja käytännöllinen pysyä viileänä. Jotta juuri astutettu ranta näyttää, käytä suolavesiä lukkoisi ennen hiusten muotoilua.

49. Leighton Meester Long Updo: Super-romanttinen up'do

50_Easy_Updos_Long_Hair_49

Näyttelijä Leighton Meester on kuva täydellisyydestä hänen herkkä, super-romanttinen up'do. Rakastamme tämän kampauksen "unohdettu" ulkoasua, joka saavutetaan jättämällä monia pehmeitä, höyhenpeitteisiä hiusnauhoja muotoilussa. Hän omaksui hiustensa luonnollisen rakenteen, ja me rakastamme hänen pehmeää suklaanruskeaa hiusväriä. Kaiken kaikkiaan upea pitkä up'do ensimmäiselle päivälle tai erikoiselle tilaisuudelle.

50. Rihanna Fenty Long Updo: Kauniisti ylös päähän

50_Easy_Updos_Long_Hair_50

Laulaja-lauluntekijä Rihanna Fenty näyttää upealta hänen kiharat, kirsikka-punaiset hiukset leikkisässä up'do. Hänellä on söpö punainen ja valkoinen polka-dot-pääpanta keulalla, ja muutama löysä karvapeite kehystää kasvonsa kauniisti. Jos sinulla on suorat hiukset ja haluat kokeilla kiharaa, pankaa korkealaatuiseen kiharrupulaan ja lämpöä suojaaville hiustuotteet muotoiluun. Kääri hiuslasi hiuskaapin tynnyrin ympärille, pidä ne keskipitkällä lämmöllä muutaman sekunnin ajan ja vedä ne pois varovasti pehmeiden, pomppulinnaisten kiharoiden varaan.

Joten siellä sinulla on se - 50 Easy Updos pitkille hiuksille! Olemme varmoja, että olet löytänyt muutamia mielenkiintoisia tyylejä kokeilemaan kotona ja että rakastat uutta ulkoasua. Jos suunnittelet hiustartunnan saavan uuden tyylin, älä unohda ottaa kuvaa hiustenne nimityksestä, jotta voit näyttää heille tarkasti, miten haluat hiuksesi näkymään.

Leave A Comment

93 − = 92