40 Osittainen Balayage näyttää

Oletko rakastunut balayage, mutta et ole varma, onko se vastaa tyyliäsi? Entä osittainen tasapaino? Voit kokeilla monia hienoja komboja. Vähemmän vaaleista sävyistä vaalean ruskeat hiukset syvemmälle hunaja ja jopa harmaat punaiset hiukset, vaihtoehdot ovat valtavat. Sinun tarvitsee vain asiantuntijan neuvoja. Tarkastelkaamme lähemmin 40 hämmästyttävää osittaista tasapainotusta, jotka saattavat vakuuttaa teidät pääsemästä ulos mukavista alueista tänä kautena.

1. Tummanruskea & vaalea vinkkejä 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Instagram / hairbysroth

Pitkät ruskeat hiukset voivat tuntua keskimäärin. Mutta voit aina pelata pituutta ja saada osittaisia ​​balayage kohokohtia sekoita asioita. Suosittelemme tyylikkäitä, lämpimät blondi-korostukset edessä kehyksen luomiseksi ja kirkkaiksi ominaisuuksiksi.

2. Woody Blonde & Beach Waves

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Bloglovin / Lianne Deaderick

Lämmin puinen blondi kevyillä sävyillä vinkillä kirkastaa tyylisi tunnetta. Anna hiuksesi päästä irti ja valita pehmeät aallot korostaa ombre-vaikutusta. Muista kuitenkin, että vain ammattimainen stylisti voi saavuttaa täydellisen siirtymisen tummasta vaaleaan vaaleaseen, vahingoittamatta pitkiä lukkoja.

3. Sun Kissed Waves ja keskiaikainen

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Christine

Osittainen balayage on kyse sileästä siirtymisestä tummemmasta kevyempään vivahteeseen. Jos rakastat aaltoja, tämä kaunis ruskea karamelli, jossa on karamellin kohokohdat, saattaa olla juuri sitä, mitä tarvitset voidakseni luottaa uudelleen. Vartalo tytöt, kevät on aivan nurkan takana, mikä tarkoittaa täydellistä aikaa hiusten värin muutokseen.

4. Purppuranpunaiset sävyt mustalla mustalla

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / CoCo & Company Hair Salon

Tiedämme, että puhtaiden mustien hiusten väritys on kovaa. Mutta koska purppura on trendi tällä kaudella, voit helposti saada kevyempiä kohokohdat lopussa vahingoittamatta hiuksiasi. Kierrä se ja olet valmis. Muutos on enimmäkseen näkyvissä, jos käytät alaston- tai valkoisia vaatteita.

5. Lyhyt aaltoileva Bob & Caramel Highlights 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Laura Ashley Willis

Pudota hiukset kesäksi ja mene hienoimmin ja siistimpiin. Pidä pidempiä kerroksia etupuolella ja valitse pinnalla osittaiset sävyt, jotta voit avata luonnollisen värisi. Nauti lopullisesta tuloksesta, koska voimme taata, että saat sinut pois mukavuusvyöhykkeestänne.

6. Kerroksiset kiharat

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Trends2Wear

Täydelliset kiharat ovat jälleen toinen viileä trendi tällä kaudella. Naiset, joilla on pidempi lukko, ovat mukana osittaisissa balayage-kohokohdissa vaaleissa, joissa on lämmin ja vaalea blondi. Lopputulos: ranta-aallot. Ne ovat vaivatonta ja niitä voidaan käyttää kaikenlaisissa asuissa.

7. Honey-sävyt 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Digihair

Lämmin hunajan sävyt ovat erinomaisia ​​nyt, kun kevät on melkein täällä. Luonnat auringon säteet kirkastavat hiuksiasi, joten se näyttää rajaisemmalta ja terveemmältä kuin koskaan ennen. Hanki osittaisia ​​karamellinhunaja kohokohtia vinkkejä, ja säilytä tummanruskea tukikohta. Jotta lisäsin tuoreutta, kiristä lukkoasi. Punaiset aallot tekevät kampauksen entistä nykyaikaisemmaksi ja tyylikkäämmäksi.

8. Suorat, tekstuurit Bob & Warm Blonde Tips

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / stayglam.com

Kuvioitu bob, jossa keskimmäinen jakautuminen voi näyttää uskomattoman tuoreelta ja tyylikkäältä. Mutta jos olet sairas ja väsynyt luonnollisesta ruskeasta, suosittelemme osittaisia ​​tasapainotuksia lämpimissä vaaleissa. Siisti ja tyylikäs, juuri sen, mitä sinun tarvitsee tehdä.

9. Pitkä aaltoileva Bob & Discreet Gray päättyy

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / allene amelie

Kauniit harmaat päät ovat vielä eräs upea osittainen tasapaino. Tämän kampauksen paras hairstyle on pitkä epäsymmetrinen nyrkkeilijä, jossa on sivusuuntainen leikkaus. Tule ulos mukavuuden alueelta ja valmistaudu ihailemaan!

10. Frontal Balayage Highlights 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Instagram / ninezeroone

Paras vaalea balayage korostaa edessä on tarkoitus avata hiusten väri, erityisesti kasvojen ympärillä. Naiset, joilla on lämpimät vaaleat lukot, pitäisi rohkaista ryöstää ja tehdä muutoksia. Se ei ehkä näytä paljon, mutta takaamme, että tulos tekee sinusta tuntuu täysin erilaiselta.

11. Subtle Rose Gold Highlights 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / buygoldinvest

Ruusukultaa ja harmaita sävyjä vinkillä tekevät keskipitkistä hiustesi näyttävän upealta. Yhdistelmä on tuore ja eloisa, joten jos aiot päästä kevätkauteen tyylillä, tämä on hiusten yhdistelmä, joka räjäyttää kaikki pois.

12. Rose Gold Under-Layers 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Instagram / mikaatbhc

Osittainen ruusu kulta kerrosten alla ja huomaamattomat violetti sävyt voivat näyttää yleväksi. Tämä värikäs yhdistelmä sopii naisille, joilla on ohuemmat lukot. Valitse kerrokset lisäämällä omaperäisyyttä ja lopputulos ylittää kaikki odotuksesi.

13. Blonde Vinkkejä Brunette Waves 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / stayglam.com

Ammatillinen hairstylistti osaa laittaa blondi mustille hiuksille vahingoittamatta sitä. Tehty oikein, musta ja vaalea yhdistelmä näyttää upealta. Kiinnitä löysät kiharat korostamaan vaikutusta ja teke siirtymästä pehmeämmäksi ja vaivattomammaksi.

14. Crystal Ash Blonde

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Salao Virtual

Kristallituhkainen blondi, jossa harmaita osavärejä, lisää kampauksen juoksevuutta. Auringossa, lukkosi loistaa ja näyttää hyvältä ja kirkkaammalta kuin koskaan. Varmistaaksesi, että kasvosi on täysin kehystetty, erikoislääkärin voi suositella leikkausta takaosassa korostaen etupituutta. Mennä se, se on parasta!

15. Tyylikäs Chopped Bob

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Chrissy

Pujota pitkät lukot ja tee muutos kevätkaudella. Pyyhi päät hieman vaalealla sävyllä ja pidä ruskea juuressa. Tuoreella kerroksellisella bobilla on urbaani, tyylikäs valitus, jota välittömästi rakastat.

16. Epäsymmetrinen Bob, jolla on pitempi etupäällyste 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / coiffure-simple.com

Liian suuret kerrokset edessä ja lyhyet takakappaleet tekevät keskimmäisestä ruskeasta bobista uskomattoman. Geometria on hämmästyttävä. Jotta tyyliesi näyttäisi entistä houkuttelevammalta, valitse osittaiset sävyt.

17. Layered Bob ja Side Swept Fringe 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Meghen McKinley

Epätasainen, kerroksellinen torkku ja sivuttainen pyyhkäisevä reunus ovat menestyssekoitus kaupunkilaiselle kampaukselle hienostuneella eleganssilla. Pidä juuret mustana ja värjää loput hiuksistasi lämpimässä blondi osittaisessa tasapainossa. Tyyli toimii parhaiten lyhyemmillä hiuksilla, joten uskotte katkaista tämän kauden?

18. Pehmeä Brunette Ombre Hues 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / loveshelbey

Pehmeä brunette, jossa on hieman hiilen aksentteja päissä, kirkastaa kasvosi, korostaen enemmän kauniita kasvojen piirteitä. Väri-yhdistelmä on erittäin näkyvä naisilla, joilla on lyhyet hiukset, jotka rakastavat käyttää valkoisia tai alastomia vaatteita. Kokeile sitä!

19. asteittainen Balayage & Curls

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / therighthairstyles

Nämä asteittaiset lehtipuiden kiharat sopivat täydellisesti pimeän sävyyn juurilla. Tyylikäs kynsi on kiillotettu ja siisti, ja hiusneulajat kauniisti kehystää kasvosi. Sinulla ei ole mitään menetettävää, jos kokeilet tätä? Uskallan tehdä muutoksen.

20. Moniväriset kohokohdat 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Hiusten luomukset 

Monivärinen osittainen häirintä voi tuntua liian paljon naisille. Mutta jos olet vapaan elämäntyylinen gal, joka ei välitä mitä ihmiset ajattelevat, miksi emme anna tätä tyyliä mahdollisuudelle?

21. Tummanharmaat vihjeet 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Eman Al

Tummanharmaat hiukset, joiden värisävyt ovat vihreitä, on äärimmäinen kampaus, joka kallistaa tänä keväänä. Kaupunkien vaikutus on taattu, vaikka saatat tarvita kaksi kuolevaa istuntoa tuloksen saamiseksi. Kaikki riippuu luonnollisesta hiusväriasi.

22. Munakoiso & Blonde kohokohdat 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Fab You Bliss

Punapäät rakastavat tätä kampausta. Se on tyylikäs ja huomaamaton. Osittaiset blonde balayage sävyt ovat kärjessä. Ne kirkastavat kasvosi vaikuttamatta yleiseen punaisen punaisen värin.

23. Keskipitkä ja Balayage Frontal Highlights 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / pophaircuts

Etusivut ovat parhaita, jos haluat kirkastaa kasvoja ja korostaa kasvosi. Edellä esitetty osittainen tasapainotuskuva on ylellinen. Rakastamme ruskea ja vaalea sekoitus!

24. Lyhyt musta Bob & vihje Purppura

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / sideburndeluxe

Vihje purppura mustilla hiuksilla ei koskaan satuttaa ketään. Jos et ole varma, että violetti väri on, väritä vain pieni hiuslakka. Lopputulos on tyylikäs osittainen tasapaino, joka välittömästi kiinnittää huomiota. Lyhyillä hiuksilla, tämä väri viittaa periaatteessa uudelleen tyylillesi.

25. Waterfall Braid & Partial Blonde Balayage

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / A Cella

Hiusten hiukset on jälleen yksi keino tehdä osittainen tasapaino erottumaan. Mene vesiputon punoksella takana ja anna loput lukosi löysä. Mitä tulee lisättyihin vivahteisiin, lämmin blondi ruskealla pohjalla toimii parhaiten.

26. Aaltoileva Rose Gold Balayage Brunette 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Jeannie St Amour

Ei ole epäilystäkään siitä - ruusu kulta on tämän vuoden hienoimmista hiusväreistä. Mutta jos et ole varma, että koko ruusu on oikea puhelu, voit käydä osittaisella balayage-yhdistelmällä vihjeiden avulla nähdäksesi vaikutuksen. Tumman ruskealla siirtyminen toimii kauniisti.

27. Osittainen karamellin kohokohta 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / muotiroblaatteja

Caramel-korostukset tummemmalla pohjalla ovat yhdistelmä, joka auttaa palauttamaan luottamusta. Naiset, joilla on pitkät hiukset, jotka haluavat muuttaa hiusten värinsä, pitäisi ehdottomasti poistaa tästä sekoituksesta. Saat ylimääräistä naisellisuutta nauttimalla irti aallot. Lopputulos koputtaa sukat pois.

28. Black & Silver Green Balayage 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / strayhair

Emme voi saada tarpeeksi hopeaa tällä 2017. Hanki vihreä vaikutus balayage hyvin vinkkejä ja täydentää tyyliin pomppuja kiharat. Brunettes pitäisi rakastaa yhdistelmää! Se ei ole niin haastavaa, mutta se on tyylikäs tarpeeksi kuvata nerokas ja alkuperäinen muodin tunne.

29. Vaaleanpunaista samppanjaa

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / FeedPuzzle

Osittainen vaaleanpunainen samppanja balayage huutaa kekseliäisyyttä. Tällä kaudella sinulla on mahdollisuus tehdä muutos ja antaa hiuksille se kohtelu, jota se ansaitsee. Anna sen loistaa ja valita romanttisin sekoitus: ruskea ja vaalea samppanja. Se toimii useimpien asusteiden kanssa, ja sitä voi käyttää kaikkialla, missä olet.

30. Vähitellen Purple Pink Balayage Braid

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Natalia Wood

Asteittainen osittainen balayage kampaus on kyse siitä, että vaikutelman menemättä yli laidan. Mutta jotenkin tämä tyylikäs punos näyttää uskomattomalta. Rakastamme siirtymistä ruskeasta, tummasta purppurasta ja laventosta. Se on tyylikäs ja tyylikäs; täydellinen niille naisille, jotka eivät pelkää tehdä radikaalia muutosta.

31. Layered Bob & Middle -leikkaus 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Instagram / carolinereceveur

Lyhyt kerroksinen bob, jossa luusto ja keskimmäinen jakautuminen, johtaa romanttiseen kampaukseen, joka houkuttelee romaania ulos. Päätä erottuvilla balayage kohokohtia vinkkejä ja punainen huulipuna. Kaunis hiuslakka, että kaikki naiset, joilla on lyhyempiä hiuksia, täytyy kokeilla ainakin kerran elämässä!

31. Fiery Partial Balayage & Straight Fringe 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Bloom

Redheads rakastuu tämän avantgardin osittaisen balayage-ilmeen kanssa. Syvä punainen juurista tulee vaaleaksi kärjessä. Kampaamo on innovatiivinen, tyylikäs ja epätavallinen. Jos sellainen tyttö, joka ei pelkää muutosta, niin tämä tyyli voi olla sinulle sopiva.

32. Light Purple Ends & Bangs 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / ilovebangs

Hippi-tyyli on palannut, mutta se on käynyt läpi täydellisen makeoverin. Valitse yksinkertainen kampa, jonka edessä on kerroksellinen profiili. Hanki kevyesti violetti balayage vinkkejä ja ulkoasu on valmis. Rakastamme tyylin helppoutta. Vapahtajaiset naiset rakastavat sitä!

33. Osittainen Fuchsia Balayage 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Cortney Binford 

Pelkäävät liian värjätään kaikki hiukset kirkkaan vaaleanpunaisena? Ei huolia. Nyt voit yhtä helposti valita osittaisen fuchsia balayage. Pohjalla oleva ruskea tasapainottaa vaaleanpunaisia ​​päissä, joten vaikutus voi olla tyylikäs ja tyylikäs.

34. Mahogany Violet Balayage 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / fashionpin

Saatat tuntea tarvetta vaihtaa mustat hiukset kerta toisensa jälkeen. Ja se on ok. Jos et halua luopua mustasta, voit valita purppuranpunaiset sävyt. Kierrä se ja nauti lopputuloksesta!

36. Brunette Base & Deep Green päättyy

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Brit Morin

Osittainen vihreä balayage on täydellinen kampaus naisille, joilla on pitkät hiukset. Musta ja vihreä on tappaja-yhdistelmä, joka näyttää hämmästyttävältä, kun käytät alastomia, harmaita tai valkoisia vaatteita. Anna hiuksesi lohtua ja uskalla vihreää!

37. Super Short Bob & Long Front Balayage -kerrokset 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / pophaircuts

Super-lyhyt bob, jossa on pidempi kaistaleet, on täydellinen kampa epätyypillisen gal-tyyppiselle. Spice sitä hieman vaaleita balayage sävyjä ja sinulla on tyylikkäin kampaus.

38. Deep Copper Curls

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / stayglam

Kirkasta kuparihiutasi kevyemmillä sävyillä ja määrittele kiharaja uudelleen. Let on löysä ja se varastaa esityksen. Klassisen punaisen ja kirkkaan munakoisoyhdistelmän sekoitus on uskomattoman houkutteleva naisille, joilla on pidempi lukko.

39. Sulanut munakoiso Balayage 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Chrissy Cunningham 

Tämä sulatettu munakoisotähtö näyttää tuoreelta ja tyylikkäältä. Kampaamoon kuuluu huomaamattomia kiharoita tasapainottamaan kirkasta vaikutusta ja hieman pitempia säikeitä edessä enemmän tyylikkään vaikutuksen aikaansaamiseksi. Käytä sitä toimistossa ja kaikki silmät tulevat sinuun!

40. Osittainen Rose Highlights & Brunette Base 

40 Osittainen Balayage näyttää

kautta Pinterest / Ciao Bella Body

Brunettes, valmistaudu itseäsi ruusu kulta tulee maustamiseen kampauksesi. Jos et ole niin hullu kirkkaan vaaleanpunaiselle, pastelliväreillä pitäisi tehdä temppu. Anna sen löysäksi ja täydentää ulkoasua huulipunalla. Lopputulos ylittää kaikki odotuksesi.

Siinä on jotain osittaisista balayage-kampauksista, joita katsomme. Olipa sinulla pitkät ja suorat tai lyhyet ja kiharat hiukset, huomaamaton ombre saattaa olla juuri sitä, mitä sinun tarvitsee piristää ulkonäköäsi ja palauttaa luottamustasoasi. Olemme valinneet 40 ulkoasua. Kumpi haluat kokeilla ensin?

Leave A Comment

3 + 6 =