40 Gray Ombre hiusideoita

Harmaa ombre on upea kampa, joka huutaa korkealuokkaista ja selkeää eleganssia. Se on helppo muotoilla ja se yhdistyy kauniisti useimpien luonnollisten hiusvärien kanssa. Sinun ei kuitenkaan pitäisi värjätä hiusnauvoja kotona, koska paras yhdistelmä voidaan saavuttaa vain salonissa. Se, mitä rakastamme eniten harmaasävyistä, on tuore ja mielenkiintoinen. Oikea sekoitus voi kirkastaa kasvosi, joten näytät paremmalta ja tyylikkäältä kuin koskaan ennen. Tässä on 40 hämmästyttävää harmaata ombre-hiusideoita, joiden avulla voit saada inspiraatiota.

1. Aaltoviila hopeanharmaa 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Mane Interest

Aaltoileva hopea harmaa on niin houkutteleva hiusväri. Tyyli on ylellinen, joten jos sinulla on pidempi ulkonäkö, ulkoasu saattaa sopia täydellisesti. Musta ja hopea harmaa ombre-sekoitus luo illuusion, että hiuksillasi on hieman sinertävä nuuska, joten miksi ei kokeilla sitä?

2. Keskipituiset ja harmaat kiharat vinkit 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Annie Kue 

Houkutteleva hopeanharmaa kohokohta on joskus kaikki, mitä tarvitset nykyisen kampauksen uudistamiseen. Selvä on tuskin havaittavissa, mikä tarkoittaa, että jos et tiedä varmasti, mitä vivahteet sopivat parhaiten persoonallisuutesi kanssa, värivalikoiman testaaminen voi toimia kauniisti.

3. Smokey Grey & Top Bun

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / PopsugarUK

Smokey harmaa ombre on vielä eräs upea väriyhdistelmä, joka hallitsee muotipisteitä tällä kaudella. Ulkonäkö näyttää hienostuneelta ja rohkealta, mikä haluamme ja tarvitsee itsevarmuutta ja elämää. Jotta kampauksesi näyttäisi vain hieman isolta mielenkiintoiselta, saat puoliksi ylöspäin. Ylhäältä voi olla paras valinta. Se on myös käytännöllinen ja tyylikäs tapa erottua.

4. Chocolate Beige & Light Grey Ombre 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Jiya Kaur 

Suklaa beige ei ole keskimääräinen hiustesi väri. Mutta se on niin mielenkiintoinen, varsinkin kun päätyy pois vaaleanharmaalla vinkillä. Keskipitkillä hiuksilla, yhdistelmä on ylellinen. Siirry epäsymmetrisiin kerroksiin kasvojen kaunis muotoiluun ja käytä tyyliä mahdollisimman luotettavasti.

5. Epäsymmetriset Bob & Side-Swept Bangs 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / hairstylezz

Punk-inspiroiva epäsymmetrinen nyrkkeilysuoja, jossa on sivuttainen pyyhkäisy, on juuri sitä, mitä tarvitset näyttämään upealta tältä keväältä. Tule ulos mukavuuden alueelta ja anna kampauksesi tehdä kaikki puhut. Harmaa ombre tummemmassa vivahteessa juurissa ja vaaleammassa varjossa vyöhykkeissä tekee sinusta näyttävän viileältä, tyylikkäältä ja tyylikkäältä..

6. Metalliset harmaa ja syvä tummat juuret 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Glamour Paris 

Metalliset harmaat ombre tummemmilla juurilla ja todella kevyillä vinkillä on kampaus, joka välittömästi kääntää päätä. Houkuttele kampauksen harmaalla t-paidalla tai mekolla, jotta saat yhtenäisen ja erittäin inspiroiman ulkoasun missä tahansa. olla että puolueella tai hullu ostospaikalla.

7. Aaltoviivat Bob & Ash Tones 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Brianna Baumunk

Tämä super cool aaltoileva bob näyttää uskomattomalta. Rakastamme epäsymmetriaa, joka on lyhyempi takana ja kauempana edessä. Se antaa tyylillesi epätavallisen mutta tyylikkään valinnan, joka huutaa kekseliäisyyttä. Päätä kampauksesta vaihtuvilla harmailla oksilla ja tuhkan kohokohdilla.

8. Harmaat kiharat hopeanvihreällä 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Livingly 

Olemme puhuneet kuuluisasta mummon inspiroimasta hiusväri uudestaan ​​ja uudestaan. Tällä kertaa meillä on harmaa ombre-ilme, jossa on hienovaraisia ​​aaltoja ja alivärjäyksiä. Tyyli on todella hienoa, ja se voidaan sovittaa kirjaimellisesti minkä tahansa asun kanssa. Jos kuitenkin todella haluat antaa vaikutelman, suosittelemme kaikki mustat mekot ja hopeakorvakorut.

9. Pitkä tummanruskea ja lämmin hopeinen vinkkejä

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Fashionisers 

Pitkät ruskeat hiukset ovat helpoin tyyli. Mutta sitten taas, jos haluat kampauksen, joka huutaa kekseliäisyyttä, suosittelemme liiallista kiharaa vihjeissä ja hopeanharmaissa alivärissä. Ombre-efekti varmistaa, että kasvosi ominaisuudet on oikein korostettu. Jotta ylimääräinen glam-kosketus, oja pussit ja valitse keskiosa.

10. Kevyt karamelli & houkutteleva hopea harmaa shampoo 

40 Gray Ombre hiusideoita

Instagram / imogenfoksilukien kautta

Näyttää siltä, ​​että kevyt karamelli ja hopeanharmaa toimivat yhdessä kauniisti. Vaikka siirtyminen sujuisi, päätä parhaan hiustalon kaupunkiin. Näin lukot ovat parhaiden ammattilaisten käsissä. Pidä se sileänä pään yläosassa lisätty retro-kosketus.

11. Hopeanharmaa Ombre lyhyillä Bob & Straight Bangsilla 
40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / therighthairstyles

Tummanruskean ja harmaan ombre-seoksen välinen sekoitus on ylellinen, kun asiantuntija tekee sen. Katso tämä nerokas yhdistelmä tummanruskean suoran reunuksen harmailla kerroksilla. Se näyttää jumalalta, ja lyhyellä bobilla lopputulos on hienostunut kampa, joka sopii kaikenlaisiin asuihin.

12. Beach Waves & Long Gray Ombre Highlights 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / weheartit

Kaikki naiset, joilla on pitkät, unelmoidut lukot, kaipaavat niitä erittäin löysää, vaivatonta rantaväriä. No nyt voit saada ne. Sinun tarvitsee vain harmaa ombre kohokohta ja muutamia mousseja. Kohokohdista tulisi olla pimennyksen päällä erottelevampi ja paremmin määritelty päissä, jotta luodaan juoksevuuden ilmiö.

13. "Grombre" kohokohdat keskipitkästä hiuksista

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / faashionlush

Grombre on täydellinen yhdistelmä harmaan ja ombre-tekniikan välillä. Tässä tapauksessa harmaa on erittäin korostettu mustilla hiuksilla. Puolet lukoista säilyy ennallaan, ja vain keskeltä alhaalta näet tyylin. Se on yksinkertainen mutta samalla rohkea ja uskomattoman tyylikäs. Täydellinen kesä!

14. Tummanruskea ja vaaleanharmaa kerroksinen Ombre 

40 Gray Ombre hiusideoitakautta Pinterest / jessica smith

Ihana vaaleanharmaa ombre näyttää erinomaiselta kerroksittain. Naisille, joilla on pitkiä lukkoja, tulisi harkita epäsymmetristä kerrostumista korostamaan niiden uutta hiusväriä ja viitatessaan harmaaseen ombriin, trimmaustekniikka lisää välittömästi ylimääräisen äänenvoimakkuuden. Kampaamo on ihanteellinen kesällä, kun haluat, että lukot näyttävät kauniilta, mutta eivät liian suurilta,.

15. Kalteva Bob & Gray Ombre 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Instagram / evahairofficial

Shocking V-muotoinen bob kanssa silmiinpistävää harmaa ombre kohokohtia on tyyppi kampa, joka toimii parhaiten varmoja naisia. oletko yksi heistä? Jos näin on, niin edellä mainittu kampaamo haluaa vain olla kaikkien silmäsi.

16. Mustastä harmaaseen

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / hiusten väri ideoita

Erittäin pitkät hiukset tarvitsevat kunnollista hoitoa, ja vaikka musta ja harmaa ovat vaikeita, asiantuntija voi vetää sen irti vahingoittamatta lukosi terveyttä. Pidä se siistinä ja suorana alustalle ja saat täydelliset kiharat lähellä päitä. Lopputulos on ylellinen!

17. Purppura harmaa aurinkosuojalla

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Caroline Trevino 

Pyyhkiminen päätäsi varten muoti ei ehkä näytä älykkäin idea. Mutta sinun ei tarvitse ajaa kaiken vaikutelman. Mene osittaiseen parranajoon toiselle puolelle ja värjää hiuksesi purppuraharmaalla harmaasävyllä. Sen pitäisi riittää vetämään kaikki huomiot, jotka tarvitsette kääntää ihmisten päätä.

18. Ash Blonde & Harmaa Ombre Hues 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / hairstylezz

Harmaasävyinen vaalea blondi on eräänlainen yhdistelmä, joka ei toimi, ellei sinulla ole pimeitä juuria. Hanki sivusiirtymä lisäämällä tyylikkyyttä ja anna aaltoileva bob määrittää ja kehittää niitä täydellisiä poskipyöriä, joita olet piiloutunut niin kauan.

19. Lihavoitu harmaasävy ja tummemmat juuret

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Instagram / wakeupandmakeup

Oletko hulluksi harmaasta ombren hiuksista? No sitten kampaamo ei toimi, ellet ole rohkea meikki. Tämä pätee erityisesti, jos sinulla on todella vaalea iho. Tappavan haalistuneen vaikutuksen pitää juuret tummempana.

20. Smokey Gray Ombre & Deep Layers

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Instagram / jeffreyrobert

Smokey gray ombre on kaunis hiusväri, joka välittömästi tuo sinut pois nimettömyydestä. Rakastamme kerroksia vinkillä ja etusuunnassa. Tummempia sävyjä lisätään etupuolelle piilottamalla näkyviä ominaisuuksia ja keskittymällä silmiin ja huulille. Kokeile, jos sinulla on pyöreä kasvot!

21. Aaltoileva Ruskea & Harmaa Ombre Highlights 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / maneinterest

Useimmat naiset ajattelevat, että vaaleanruskea on yksi triviaaleista ja tylsiä hiustyypeistä. Mutta sen ei tarvitse olla näin. Useilla harmailla ombre-korostuksilla hiuksesi näyttävät upealta. Oletko kihara kiharaa? No sitten, yleensä, ombre näyttää parhaiten kiharat. Kohokohdat ovat näkyvämpiä ja näkyvämpiä, joten juuri sinun on tehtävä ruskeat ulkonäkösi tarttuva ja tyylikäs.

22. Kupari & Harmaa Ombre 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Rakkaus Kampaukset 

Kupari ja harmaa ombre eivät välttämättä näytä yhdistelmäksi, joka toimii. Mutta se voi näyttää ylhäiseltä! Sekoitus on siirtymässä täydellisesti: kupari, tummanharmaa ja vaaleanharmaa. Tämä on temppua katsella mahtavaa!

23. Green & Gray Ombre on Pixie Hair

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Makeup Tutorials

Ettekö ole sitä mieltä, että on aika tehdä radikaali muutos, nyt kun kesä on aivan nurkan takana? Hanki pixie, jos uskallat. Jotta se koskettaa glam, valitse harmaa ja vihreä ombre sekoitus. Pohjavirheet ovat enemmän kuin suositeltavaa, että niillä on yhtenäinen ja hyvin määritelty kampaus.

24. Helppo Harmaa ja Vaaleanpunainen Ombre

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Instagram / guy_tang

Harmaa, vihreä, vaaleanpunainen ja hopea aksentti ovat hiusten idean tappaja. Mutta se toimii. Pastellin sateenkaaren vaikutus on jumalallinen. Se näyttää varmasti erilaiselta, mikä voi olla vain se, mitä sinun tarvitsee näyttää ja tuntuu parhaalta missä ikinä menetkin.

25. Extra Pitkä Ruskea / Harmaa Ombre & Straight Bangs

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / websta.me

Suora, suora, pitkät hiukset, joissa on otsatukka, on hiustyyli, joka huutaa hienostuneisuutta. Jotta se näyttäisi entistäkin houkuttelevammalta, mene ruskeaan ja harmaan ombre-tyyliin. Se on sassy mutta tyylikäs! Vain varmimmat ja itsevarma naiset voivat vetää sen pois. Oletko yksi heistä?

26. Musta-harmaat kohokohdat 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / elävä 

Mustat hiukset saattavat tuntua vaikeimmalta tyyliltään. Ja se on tunnettu tosiasia. Mutta ammattitaitoinen stylisti tietää tarkalleen kuinka voit avata nuanne vahingoittamatta lukkoja. Aloita pieni, ja jos harmaa ombre on suosikkisi, pidä aluksi huomaamattomia kohokohtia. Muutaman kuukauden kuluttua näytät upealta!

27. Black & Deep Gray Ombre

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / lushwigs

Mustavalko ei näytä toimivan niin hyvin, kun puhumme kampauksista. Mutta se saattaa tapahtua, kun sekoitus tehdään pehmeämmäksi. Katso tämä lihavoitu musta ja vaaleanharmaa sekoitus. Se on tyylikäs ja hienostunut, mutta ei monilla naisilla ole kiireitä kokeilla sitä. Uskallatko?

28. Hopeinen harmaa ja sivuhaara

40 Gray Ombre hiusideoita

Instagram / thaliabreen kautta

Hopeanharmaat hiukset, joilla on tummemmat juuret ja sivuttaiset pyyhkäisevät otsat, ovat kampa, joka väistämättä saa ihmiset näkemään sinut. Kaikki eivät kuitenkaan pidä siitä. He sanovat, että kaikki kampaukset toimivat, kun lisäät ison kirkkaan hymyn sekaan. Oletteko samaa mieltä siitä, että se on totta?

29. Mustat ja harmaat sinisillä 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Etika Heath 

Musta, harmaa ja muutamia sinisiä vihjeitä on tyyli, joka ei koskaan epäonnistu. Ainakin ei juuri nyt, kun ombre on tyylillä. Ihastuttavat kerrokset ja epäsymmetriset leikkaukset tekevät ideasta vielä paremman. Tee muutos tänä vuonna ja muuta hiuksiasi! Elämäsi muuttuu.

30. Punk-Inspired Black & Grey Ombre 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Tiffany Biles

Näyttää siltä, ​​että tällä kaudella nuoret naiset arvostavat punk-innoittamia mustia ja harmaita ombre-hiuksia. Emme voineet yhtyä enempää. Mitä ei pidä siitä? Jos etsit tapaa wow ystäville, tämä on kampauksen, joka tekee sinut seisomaan joukosta.

31. Hopeanharmaa ja Blonde Base 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Stephanie Follet 

Lämmin blondi pohja hopeinen harmaa ombre vivahteilla on voittava yhdistelmä tämän kauden. Jos hiuksesi ovat lyhyitä, se on niin helpompaa, että tyylisi toimisi taikuudessaan ja saa sinut haluamallesi.

32. Hiukan harmaat kohokohdat mustista hiuksista

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / elävä

Musta ja harmaa sekoittaen saamme tämän ombre-efektin, joka hehkuu ikuisesti. Ja sen lisäksi, että lukosi on vihreä näkyvä sävy. Lisää purppuran huulipuna sekoitukseen, ja sinulla on kauden paras kampaus - yksinkertainen mutta pysyvä vaikutus.

33. Hiekkahiukset & Harmaa Ombre Highlights 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Glamour Paris

On vaikea kysyä kampaajaltasi värjää hiuksesi hiekkaisella värillä. Mutta ei ole mahdotonta saavuttaa, jos olet luonnollinen vaalea. Harmaa ja lila toimivat kauniisti, kun äänet ovat huomaamattomia. Kuka ei halua olla pastellivärejä hiuksissaan?

34. Lilac & Gray Ombre Ponytail 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Livingly

Epäselvät ponytails voivat näyttää uskomattoman seksikkäiltä. Ja kun hiusväri on jotain, jota et näe päivittäin, wow-vaikutus on taattu. Tämän kampauksen, kevyen pastellinpunainen ja harmaa seos saa aikaan viettelevän värisekoituksen.

35. Keskipitkä pituus, jossa harmaahampaiden kiharat

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Iris Larisa

Kaikki naiset, joilla on kirkkaat siniset silmät, pitäisi saada harmaat ombre-kampaukset ainakin kerran elämässään. Se on täydellinen kampauksen korostaa silmien väri ja tuoda esiin niin paljon kauneutta kuin mahdollista. Mene keskimmäiseen erotteluun kiharoilla vinkkejä, ja pidät vaikutuksesta.

36. Harmaa ja vaaleanpunainen sivusuuntaisella erottelulla

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Instagram / fashionismyonlydrug

Jos ajattelit saada bob on tylsää, ajattele uudelleen. Sen ei tarvitse olla tylsää, jos valitset oikean väri-yhdistelmän. Vaaleanpunaiset juuret ja harmaat kerrokset ovat sekoitus, joka ei voi epäonnistua - ainakaan tällä kaudella.

37. Ylikokoinen harmaa Ombre Bun

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / weheartit

Ylikokoiset pullat ovat upeita, varsinkin jos opit tekemään sen oikein. Se on erittäin tyylikäs, moderni ja urbaani houkutus, joka huutaa omaperäisyyttä. Ihastuttava harmaa tummanruskea tumma juuret - vaikutus on kuolla!

38. Dusty Purple & Silver Grey Vinkkejä 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Claire Halbert

Pölyinen purppura ei ole keskimääräinen hiusväri; mutta kumpikaan ei ole hopeanharmaa. Ja vielä sekaisin nämä kaksi luovat upean vaikutuksen. Rakastat aivan kuten kevätkukka, joka on valmis osumaan kaupunkiin hienoimmissa vaatteissa!

39. Siisti Hopeanharmaa Ombre & Braiding 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / fashionisers 

Naisilla on luonnollisen syntymän tarve tehdä itsellemme erottumaan joukosta. Tämän pimeän ja vaaleanharmaa harmaa sekoituksen ansiosta voit tehdä ikimuistoisen vaikutelman. Lisää erittäin huomaamaton palmikko sekoitus, ja olet asetettu valloittamaan maailmaa.

40. Korkea ponnahdusnauha ja punos 

40 Gray Ombre hiusideoita

kautta Pinterest / Angee Montanez

Harjat ovat muodoltaan riippumatta erittäin romanttisia. Ohut, harmaata ombre-hiuksia, kauniin sivistyksen punokset tekevät kampauksestasi raikasta tuoreutta ja omaperäisyyttä. Lisää korkealle ponnahduslaukku sekoitus, ja olet kaikki asetettu wow kaikki ympärilläsi.

Harmaa ombre saattaa tuntua hiustyyliltään hyvin suppealta väriltään. Kuitenkin, jos teet sen älykkäästi, sinulla on paljon voittaa - mutta ennen kaikkea voit voittaa kaikkien niiden tien, jotka ylittävät polunne. Olemme koonneet 40 hämmästyttävän harmaahiuksisen hiusnauhan, jonka voimme löytää. Kumpi rakastat eniten?

Leave A Comment

+ 72 = 79