30 parasta epäsymmetristä Bobin kampauksia

Epäsymmetrinen bob on trendi tänä vuonna. Olipa kyseessä lyhyt, keskipitkä tai pitkä, kampaus on vallannut monien ylimmän tason julkkisten sydämet. Laulajia, malleja ja näyttelijöitä rohkaisevat epäsymmetristä bobia tällä kaudella. Leikkaus on uskomattoman tyylikäs, viileä ja hyödyllinen naisille, joilla on kaikki kasvot. Seuraavassa on 30 esimerkkiä epäsymmetrisistä palloista, joita saatat haluta inspiroida tulevasta hiustenleikkauksesta.

1. Rosamund Pike Lyhyt epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_01

Rosamund Pike vauhditti Golden Globesin hienoimpia epäsymmetrisiä palloja tänä vuonna. Äskettäin "Girl Gone" -elokuvan ja Oscarin ehdokkaan johtava näyttelijä oli vauva, joten on turvallista sanoa, että hän näyttää paremmalta kuin koskaan. Koska hänellä on omenan muotoinen kasvot, minkäänlainen kampaus sopii hyvin hänelle. Pitemmällä toisella puolella ja lyhyemmällä puolella, Pike yksinkertainen mutta tyylikäs bob teki melko vaikutelman.

2.Scarlet Johansson Aaltoileva epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_02

Rakastamme Scarletin kultaisia ​​hiuksia, olipa kyseessä pitkä tai lyhyt. Kun päätimme lopulta päättää pitkät lukot ja valita uuden, tuoreen kampauksen, voimme vihdoinkin tutustua kauniisiin kasvoihin. Johanssonilla on kaikkein hypnoottiset silmät ja kauniit huulet. Jos sinulla on täysi kasvot ja haluat korostaa niitä, tee nyt muutos ja valitse aaltoileva epäsymmetrinen bob. Se on lyhyempi pään takaa ja jonkin verran pidempi leukalinjalla. Tämä kampaus on kevät, koska se on tuore ja moderni.

3. Rita Ora Lyhyt epäsymmetrinen Bobin sivuhaarukka

Epäsymmetrinen bob_03

Rita Ora: n epätavanomaista tyyliä ja kaunista musiikkia ei voi mennä huomaamatta. Pop-laulaja kallistaa blondi-kampauksen, eikä hän ole koskaan näyttänyt paremmalta. Hänen viimeisimmän lyhyen epäsymmetrisen bobsa on sivusuuntainen leikkaus. Se on tyylikäs, tyylikäs ja uskomattoman mielenkiintoinen, koska se ei ole erittäin kampaamatonta. Melko sotkuinen ja luonnollisesti näyttävä, kampaaminen vaikuttaa vaivattomasti. Jos olet kovaa vaalea ajattelu ottaa lyhyt bob, varmista "accessorize" se punaisella huulipunalla.

4. Marion Cottillard kaareva epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_04

Kuka sanoo, että kiharat hiukset eivät voi olla epäsymmetrisiä? Tietenkin he voivat, jos heillä on oikea kasvomalli. Muun muassa "La Vie En Rose", "Inception" ja "The Dark Knight Rises" tunnetaan ranskalaisena näyttelijänä varmasti siitä, mikä kampa sopii parhaiten hänen ominaisuuksiinsa ja persoonalliseen tyyliinsä. Vaivaton, kihara bob on keväällä ilmestys. Täydellinen naisille, joilla on pyöreät, sydämenmuotoiset ihonväri, tämä tyyli korostaa leukalinjasi ja implisiittisesti silmäsi ja poskipäät.

5. Kristen Bell keskipituinen epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_05

Hän voi näyttää 20, koska hänellä on kauniit kasvot, mutta Kristen Bell on oikeastaan ​​34. Hänellä on aina ollut vaaleat, aaltoilevat keskipitkät hiukset, ja meidän on sanottava, että kampaamo sopii hänelle kuin käsine. Vain maustamiseen asioita vähän, Kristen leikattu hänen hiuksiaan tehdä se näyttää Bob. Näyttää hämmästyttävältä, etenkin siksi, että se oli silitysrauta. Tämä tyyli sopii kaikille naisille, vaikka et halua pysyä poissa, jos sinulla on iso otsa.

6. Katy Perry Striking Blue Epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_06

Katy Perry on poikkeuksellinen laulaja. Hänen uransa alussa hänellä oli suorat, mustat hiukset, joissa otsatukka. Rakastimme sitä, koska se sopi kauniisti hänen vihreät silmänsä. Eräänä päivänä Katy päätti viettää fanit uudella hiusväri - pitkällä, aaltomaisella purppuraisella hiuksella. Jälkeenpäin pop-super-tähti teki uuden muutoksen, kun hän leikkautti lukonsa ja valitsi syvän sinisen epäsymmetrisen bobin. Uskaltaisitko värjätä hiuksesi niin epätavallisella sävyllä?

7. Victoria Beckham Messy Asymmetric Bob

Epäsymmetrinen bob_07

Victoria Beckham muuttui kampauksensa paljon vuosien varrella. Entinen mausteen tyttö on nyt arvostettu muotisuunnittelija, ja meidän on myönnettävä, että hän on varsin lahjakas. Hänen kampauksensa tähden Beckham irrotti pitkät lukot vuosikymmeniä sitten. Koska hän on ohut hahmo ja pitkä, ohut niska, paras kampaus on hänen on bob. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää. Itse asiassa, kun kasvosi on niin pieni, messier bob, sitä parempi.

8. Reese Witherspoon kerrostettu epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_08

Kun kasvosi näyttää nukulta, kaikenlaiset kampaukset sopivat erinomaisesti. Reese Witherspoonilla on luonnolliset vaaleat hiukset ja sydämenmuotoiset kasvot. Tämä tarkoittaa sitä, että hän voi roikkua bobilla milloin tahansa, ristikkäisin tai ei. Kerroksellinen epäsymmetrinen nyrkki sopii naisille, joilla on voimakas leuka. Se paljastaa poskipäät, mikä korostaa muita kasvojen ominaisuuksia.

9. tammikuussa Jones Vintage-innoittanut epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_09

Näyttelijä tammikuu Jones tietää, miten rockin 50-luvun inspiroima bob-kampa. Aallotettu toisella puolella ja melko lyhyempi toisella puolella, kampa soveltuu kaiken ikäisille naisille. Jos olet vintage-harrastaja, joka rakastaa antiikkiesineitä ja vintage-innoittamia vaatteita, tämä epäsymmetrinen bob sopii sinulle kuin käsine.

10. Lady Gaga sileä epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_10

Lady Gaga kokeilee aina erilaisia ​​kampauksia. Sen lisäksi, että hän on erinomainen laulaja, hän on ylivoimainen sanan hyvässä merkityksessä. Hän haluaa kokeilla uusia asioita, ja kun on kyse hiuksista, hänellä on ollut kaikenlaisia ​​hairstoja vuosien varrella. On virkistävää nähdä, että hän voi näyttää tyylikkäältä ja yksinkertaiselta, jos hän haluaa. Tämä vaaleanruskea super-lyhyt bob sopii hänelle kuin käsine.

11. Kate Bosworth Epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_11

Kate Bosworth on lopulta leikannut pitkät, kauniit lukot. Kun niin monta vuotta etsivät samaa, oli aika, että kaunis blondi otti käyttöön erilaisen vivahteen ja uuden leikkauksen. Upea uusi epäsymmetrinen bob näyttää uskomattoman tyylikkäältä. Ja me varmasti rakastamme, että hän pudotti kevyesti vaaleat hiusvärit liian.

12. Lucy Hale Messy Asymmetric Bob

Epäsymmetrinen bob_12

Kun "Pretty Little Liars" tuli ulos, Lucy Hale oli kauneimman kampauksen ylpeä omistaja. Tumma, pitkä ja kaareva - se oli hänen allekirjoituksensa hiuslakka, joka muuten sopi täydellisesti näiden isojen ruskeat silmät. Pari vuodenaikaa myöhemmin näemme Hale lyhyemmällä, trendikävämmällä kampauksella. Se sopii hyvin, varsinkin kun hänellä on niin pieni kasvot. Joten naiset, jos hiuksesi ovat liian suuret ja kasvosi on pieni, oikea leikkaus voi tehdä ihmeitä kasvosi ominaisuuksille.

13. Rachel McAdams Chin-Length Asymmetrical Bob

Epäsymmetrinen bob_13

Rachelin uusin epäsymmetrinen bob sopii täydellisesti hänen kasvoilleen. Vaaleanpunainen -blondi-vivahde on erinomainen naisille, joilla on vaalea iho, jotka eivät halua tavata tavanomaisia. McAdamsin herkkä bob ei ole vain tyylikäs, vaan myös tuore ja luonnollinen. Me vain rakastamme sitä, kun julkkikset näyttävät hyvältä, eikä yritä liikaa.

14. Elizabeth Olsen Choppy Epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_14

Rakastimme Elizabeth Olsenin pitkät, aaltoilevat hiukset. Hän ei kuitenkaan koskaan uskaltanut leikata sitä tähän asti. Hänen valitsema epäsymmetrinen bobo on kiero ja tyylikäs. Kampaamo on edelleen melko aaltoileva ja kauniisti leikattu päissä. Hänen kasvojensa muotoiseksi on turvallista sanoa, että hän näyttää hyvältä.

15. Anne Hathaway Chic Aaltomainen epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_15

Anne Hathaway oli pitkät, ruskeat hiukset useita vuosia. "Les Miserables": ssa hänen oli katkaista se kokonaan, joten meidän on kiitettävä häntä siitä, että hänellä on rohkeutta tehdä se. Hathaway järkyttyi jälleen kun hän kääntyi vaaleaksi Met Balliin. Juuri nyt hän rocks mielenkiintoisimmista aaltoileva bob. Voi, hän kääntyi taas mustaksi ja meidän on pysyttävä siinä, että hän näyttää kauniilta.

16. Jessica Simpson Yksinkertainen epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_16

Emme koskaan uskoneet tämän tapahtuvan. Lopulta Jessica Simpson leikkautti hiuksensa keskipitkäksi palloksi. Se sopii hänen suuriin, koska hänellä on herkät kasvot. Tämän kauden epäsymmetriset pallot näyttävät vaivattomalta, joten voit halutessasi ojentaa hiuslakan ja antaa hiuksillesi kaiken luonnollisen muodon.

16. Emma Stone muotoiltu epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_17

Karvan muotoinen, kauniisti muotoiltu, Emman kasvoille sopiva muotoilu on muodikasta, söpö ja tyylikäs. Leikkauksen hauras päät tuovat tuoreen vetoomuksen koko ulkoasuun. Se, että etsit modernia bobia, tämä on tyyli, jota kannattaa harkita.

18. Dianna Agron Fringed Asymmetrical Bob

Epäsymmetrinen bob_18

Tanssija, laulaja ja näyttelijä Dianna Agron on kaikkein ihastuttava posliini-iho ja vaaleat hiukset. Hänen lukkoillaan oli aina pituutta eikä niin paljon äänenvoimakkuutta. On mukavaa nähdä, että hän vihdoin tajusi hänen kasvonsa näyttävän paremmilta lyhyillä hiuksilla. Diannan uusin nyrkkeilijä, jolla oli suorat reunat, vaikutti varmasti kaikkiin hänen faneihinsa.

19. Demi Lovato kiiltävä epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_19

Demi Lovato rakastaa kampauksensa. Hänen uusin kiiltävä bobsa näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Me varmasti arvostamme, että kampaamo on jotenkin ainutlaatuinen. Karva on toisella puolella ja aaltoileva toisella puolella, kampa on monipuolinen ja se sopii täydellisesti Demin kasvojen ominaisuuksiin.

20. Jennifer Lawrence Chic Epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_20

Taitava Jennifer Lawrence tietenkin osaa tehdä vaikutelman. Hänen graceful pixie sato kampaus on karkea, mutta erittäin mielenkiintoinen rakenne. Loose ja melko rento, rakastamme kampauksen koska se on yksinkertainen, mutta tehokas.

21. Kaley Cuoco Chin-Length Epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_21

Kun "The Big Bang Theory" viime kausi tuli ulos, emme voineet uskoa silmiämme, että Penny oli ottanut käyttöön pixie-kampauksen. Jotkut vihaavat sitä, toiset rakastivat sitä. Tällä hetkellä Kaleyn kampaajalla on leuan pituus, ja meidän on sovittava, että se sopii kauniisti. Hyvät, kun sinulla on vahvat poskipäät, näytä heidät ottamalla käyttöön lyhyempi leikkaus, joka paljastaa kasvosi.

22. Michelle Williams pyöreä epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_22

Kun Michelle William meni pixie crop, kaikki meni pähkinöitä varten hairdo. Hän näytti kuumalta, hiottu ja moderni. Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että kaunis näyttelijä antaa hiustensa kasvavan takaisin, mikä on hienoa, koska uusin epäsymmetrinen bob, jota hän on näyttänyt upealta. Pyöreä ja kauniisti muotoiltu olematta liian siisti, Michelle-kampaus loistaa valokeilassa.

23. Clemence Poesy Center Parting Epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_23

Kun äiti luonto antaa sinulle herkän, enkelin kaltaiset kasvot, kaikki kampaukset, joita otat, tekevät sinusta upeita. Me rakastamme sitä, että Clemence ei mennyt täydelliseen leikkaukseen. Bobin ei-niin-tasaisen keskuksen ansiosta kampaamo on uusi houkutus. Aallotetut päät lisäävät haalistumista hiustyyliin ja koska tämä kausi on kyse joustavuudesta ja helppoudesta, meillä ei ole mitään rakastamme enemmän kuin terveet hiukset, jotka liikkuvat.

24. Emma Roberts kulmikarvainen epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_24

Tämän kampauksen kulmakivi leikkaa todella hyvin Eman pehmeät ominaisuudet. Laaja pitkä lantio lisää erityistä vaikutusta, ja epätasaisen muodon ansiosta se on moderni houkuttelevuus, jota monet nuoret naiset rakastavat. Tällainen kampa on täydellinen nuorille naisille, jotka haluavat näyttää kypsemmältä, mutta tyylikkäältä ja moderniselta. Yksi suurimmista eduista epäsäännöllisestä kampauksesta, joka on pidempi toisella puolella ja toisi lyhyempi, on se, että naisilla on mahdollisuus korostaa kasvonsa muotoa sekä niiden parhaita piirteitä, tässä tapauksessa leuan linjaa.

25. Kelly Osborne Fringed Asymmetrical Bob

Epäsymmetrinen bob_25

Hei sinä purppura prinsessa! Kelly Osborne on irronnut pixie purppurabobille. Se tekee kasvonsa näyttävän paremmalta kuin koskaan, varsinkin siksi, että hän myös päätti hyväksyä leikkauksen. Kun sinulla on täysi-pyöreä kasvot ja haluat piilottaa liian positiiviset posket, epäsymmetrinen nyrkki, joka on lyhyempi takana ja pidempi etu on erinomainen ratkaisu. Huomaa, että Kellyn haara on kulmakarvojen yläpuolella. Tämä on tärkeää, ja jos haluat kasvosi näkyvän, varmista, että leikkauksesi on kunnolla leikattu.

26. Hayden Panettiere Slicked Back Asymmetrical Bob

Epäsymmetrinen bob_26

Märkä ilme on myös trendi tänäkin vuonna. Hairstyle voi kuitenkin toimia vain, jos sinulla on harmoniset kasvot. Hayden kallistaa märän ilmeen sekä viimeisimmän epäsymmetrisen bobinsa. Pehmustettu yläosaan ja löysällä takana, tämä kampaamo on niin yksinkertaista tehdä. Pohjimmiltaan tarvitset rohkeutta saada nykyinen kampauksesi leikkaamalla olkapäät ja joitain laadukkaita hiustuotteet.

27. Lily Collins kiertää epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_27

Ripustetut pipot näyttävät tuoreilta ja nuorentavilta. Hairstyle on täydellinen lämmin kausi, puhumattakaan siitä, että se kokonaan muuttaa naisen houkuttelevuutta. Yleisesti ottaen bobit tekevät meistä seksikkäämpiä ja salaperäisempiä. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että kampaus paljastaa naisen houkuttelevan kaulan alueen. Lilyn tapauksesssa hän kietoutuu silmille ja huulille. Kun sinulla on kasvot, jotka ovat niin hienoja, sinun ei pitäisi piilottaa niitä paljon hiuksia takana.

28. Camilla Belle Vaivaton epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_28

Hän on todellakin todella kaunis! Camillan epäsymmetrinen bob on aaltoileva ja vaivaton. Luusto on toisella puolella, mikä on suositeltavaa, kun sinulla on tällaisia ​​hämmästyttäviä kulmakarvoja. Rakastamme myös loppuja. Kampaamo on hieman olkapäiden yläpuolella ja varsin kihara päissä, jotta se tuntuisi vielä lyhyemmäksi ja joustavammaksi.

29. Chelsea Kane Feathered Asymmetrical Bob

Epäsymmetrinen bob_29

Chelsea Kane on pysynyt uskollisena samalle kampaajalle jo jonkin aikaa. Hän näyttää moderni, tyylikäs ja seksikäs. Kuten näet, nuori näyttelijä on uskollinen tuuletin höyhenpeitteisen tekniikan. Katso nämä päät; Ettekö sano, että he melkein lentävät? Me rakastamme myös sivusuojaa. Se lisää rakenteita ja sujuvuutta Chelsean kasvoille.

30. Cheryl Cole kaareva epäsymmetrinen Bob

Epäsymmetrinen bob_30

Emme koskaan ajatelleet, että Cheryl Cole koskaan lopettaisi hänen pitkät, brunette-aaltoilevat hiukset. Ja vielä, hän lopulta teki sen. Kaunis laulaja on nyt keskipitkän, joka on kevyesti käyristynyt sivuilla. Mitä hiusten väri, Cheryl on ottanut käyttöön vaaleanruskea hiusväri, joka on melkein tumma vaalea. Se varmasti tekee hänen kasvonsa ominaisuuksia loistaa kirkkaampi kuin koskaan ennen.

Ei ole epäilystäkään siitä - julkkikset tuntevat paljon kampaamoista ja heidän on toimittava inspiraationa meille muille. Näyttää siltä, ​​että tällä kaudella epäsymmetrinen bob on suuri kysyntä. Minkä haarukoista, jotka juuri esittelemme, menisitte?

Leave A Comment

− 5 = 5