Top 20 Kauneimmat venäläiset naiset 2017

Voisi olla syynä siihen, että Venäjällä on niin paljon upeita naisia. Niin paljon, että tunsimme tarvetta juhlia ainutlaatuista kauneuttaan 20 parhaan kauneimman venäläisen naisen vuonna 2017. On todettu, että maassa on yli kymmenen miljoonaa enemmän naisia ​​kuin miehiä. Ehkä miksi siellä näyttää niin kauniita hyviä naisia?!

1 - Irina Shayk

Mitä ei rakastua Irina Shaykista? 31-vuotias venäläinen malli tunnetaan monista asioista ja on yksi maailman kuumin naisista, ja se oli itse asiassa alusvaatemallina, että hän aluksi nousi kuuluisuuteen, ja hänestä tuli tunnettu brändi , Intimissimi. Vuonna 2011 hän sitten tuli Venäjälle ensimmäinen Venäjän malli, joka oli mukana Sports Illustratedin kannessa, ja tällä hetkellä Instagramilla on huikeat 9 miljoonaa!

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 1

Tietenkään emme voi puhua tästä venäläisestä kauneudesta mainitsematta rakkauselämää vain vähän. Hänellä on ollut joukko uskomattoman kuuluisia poikaystäviä, kuten Cristiano Ronaldo ja Bradley Cooper, ja hän on sittemmin lähtenyt vauvan kanssa tämän vuoden maaliskuussa syntyneen tyttövauvan kanssa. Onnittelut hyvin onnelliselle pariskunnalle, joka on epäilemättä kaunein vauva syntynyt vuonna 2017.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 2

2 - Natalia Vodianova

Toinen kaunis malli, Natalia Vodianova on 35-vuotias ja ei ole vain malli, vaan satunnainen näyttelijä ja myös filantrooppi. Hän on työskennellyt Guerlainin ja Givenchyn, Yves Saint Laurentin ja Stella McCartneyn, Hugo Bossin, Chanelin, Gucciin ja muiden kanssa. Se on hänen kanssaan Calvin Kleinin kanssa solmitun sopimuksen, joka on sidottu kahteen vuodenaikaan brändiin, ja mukana on luku, joka kertoo seitsemästä pituudesta ... Clever JA kaunis tyttö, oikea?

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 3

3 - Daria Werbowy

Mielestäni on turvallista sanoa, että Venäjällä on paljon kauniita naisia, eikä tämä seuraava poikkeus sääntöön. 33-vuotias Daria Werbowy syntyi Krakovassa Puolassa ennen kuin muutti Kanadaan, kun hän oli vain kolme vuotta. Hän on kanadalainen ja ukrainalainen, jos haluat tietää, ja yksinkertaisesti kauniita.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 4

4 - Lera Kudryavtseva

Usko tai älä, Lera Kudryavtseva on itse asiassa 46-vuotias, tanssija, laulaja, TV-esiintyjä ja näyttelijä, joka tunnetaan venäläisessä televisiossa. Hänen 34-vuotiaan poikaystävänsä on yhtä kuuluisa, vain selvittääkseen "onko hän ainoa" keskustelu mukavaa ja varhain. Muistatko häntä hänen loitsustaan ​​edustavasta Venäjästä Eurovision laulukilpailussa viime vuonna, 2016 - Sergei Lazarev.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 9

5 - Alina-taudit

Tiesitkö, että Venäjä oli maailman pisin rautatieasema? Meillä ei tällä hetkellä ole teknisesti mitään tekemistä 20 parhaan kauneimman venäläisen naisen kanssa, mutta se on kuitenkin hauska asia maan suhteen. Ja puhumalla kuuluisista ja upeista asioista, jotka tulevat maasta, esitämme teidät Alina Arttsille, venäläiselle laulajalle, radio- ja televisiolähettimelle ja näyttelijäksi. Voi, ja juuri silloin, kun luulit hänen olevan kauniita ja kuumia, halusimme vain muistuttaa, että hän esiintyi myös Playboy-kannessa vuonna 2011. Tyylikkäästi riittää, että samana vuonna poika, Maxim, yksi heidän seksikäs 100.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 10

6 - Sasha Pivovarova

Sasha Pivovarova ei ole 32-vuotiaan näyttelijä ja malli Venäjältä. Itse asiassa se on Aleksandra Igorevna Pivovarova, ja hän syntyi Moskovassa 21. tammikuuta 1985. Jos mietit, mistä sinä muistat hänestä, on Prada-mainoksia. Hän on jopa asettanut kirjaa valtavan muotisuunnittelijan kanssa, joka esiintyy peräti 19 erilaisissa kampanjoissa, ja hän on tällä hetkellä muodin malli, joka on ilmestynyt pisimpään ylellisillä brändeillä.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 11

7 - Glukosa

Hänen nimensä on Natalya Ilinichna Ionova, mutta tämä venäläinen laulaja tunnetaan paremmin nimellä Glukoza, jonka henkilökohtaisesti uskomme kuulostavan urheilujuomaa. Etkö sinä? Nimeä sivuun, hän on varmasti vaalea pommi, vaikka ulkonäkö ei ole kaikki. Hänellä on runsaasti kiinnostusta, ja se saattaa yllättää sinut oppia, että vain yksi niistä on ilmailu. Jos haluat tietää enemmän siitä, mitä Glukoza nauttii, voitte mielelläni oppia, että hän ajaa melko vaatimatonta Mini Copperä, on pari koirien, Dobermansin, ylpeä omistaja, ja hän on myös naimisissa kaksi tytärtä. Olemme pahoillamme, jos olemme vain rikkoneet sydämesi ...

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 13

Jos haluat tietää enemmän siitä, mitä Glukoza nauttii, voitte mielelläni oppia, että hän ajaa melko vaatimatonta Mini Copperä, on pari koirien, Dobermansin, ylpeä omistaja, ja hän on myös naimisissa kaksi tytärtä. Olemme pahoillamme, jos olemme vain rikkoneet sydämesi ...

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 12

8 - Anna Selezneva

Jos tarvitsette suurempaa syytä maksaa McDonald'ssa (ja kyllä, puhumme pikaruokaravintolasta), juuri Anna Seleznevan mallinnusura alkoi. Hänellä oli mausteinen pikaruokaravintola vuonna 2007, kun hänet havaittiin mallinnuspotentiaalinsa puolesta. Vuoden kuluessa hän oli allekirjoittanut itselleen suuren mallintamiselimen, ja hän on sittemmin käynyt kulkemaan katua pitkin. merkkijono, joka saa meidät vihreiksi kateudella.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 14

Esimerkiksi Jean Paul Gaultier ja Louis Vuitton. Jos tämä ei ole tarpeeksi huono, pudota vielä muutamia suunnittelijoita - myöhäinen Oscar de la Renta, Robert Cavalli ja jopa Balmain ja Chanel. Niin vihreä kateudella ...

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 15

9 - Valery Kaufman

Eikö Valery Kaufman tainnutusta? Toinen venäläinen tila, hän on vain 23-vuotias, mutta hänellä on tähän asti vaikuttava mallinnusura, jossa työskentelee joitain muodikkaimpia muotin nimiä. Sekä vuosina 2015 että 2016 hän nousi esiin Victoria's Secret Fashion Showissa, ja hän meni sitten kasvoiksi muutamiin kampanjoihin, mukaan lukien Emporio Armani, Balmain ja Boss Orange. Takaisin vuonna 2015, Glamour Venäjä antoi hänelle "Vuoden malli" -palkinnon.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 16

10 - Nyusha

Tämä 27-vuotias cutie ei ole vain yksi maailman 20 parhaan kauneimmista venäläisistä naisista 2017, mutta on luokiteltu yhdeksi menestyneimmistä musiikkiesineistä, jotka ovat koskaan tulleet maasta. Syntynyt Moskovassa, hänellä on eniten yksi singleä maassa, tällä hetkellä seisoo kahdeksalla ja viime vuonna Eurovision laulukilpailussa 2016, hän oli se, joka antoi äänestykset puolesta venäläisten.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 17

11 - Irina Sharipova

Uzbekistanissa syntynyt 25-vuotias venäläinen malli, Irina Sharipova, tunnetaan paremmin Victoria's Secret Fashion Show -tapahtumassa vuonna 2014 ja myös erilaisissa Dolce & Gabbana -mainoksissa, mutta hän on työskennellyt tunnelmineen , mukaan lukien Versace, Chanel ja Moschino. Vuodesta 2010 hän sai maistia mallinnusmaailmalle, kun hän ansaitsi itselleen Miss Tatarstanin nimekseen ja samana vuonna hän esiintyi Venäjän puolesta Miss Worldissa, jossa hän tuli viimeisen 25.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 18

12 - Tina Kandelaki

Tämä 41-vuotias venäläinen vauva on syntynyt Moskovassa, eikä hän ole vain TV-johtaja, vaan myös tuottaja, toimittaja, PR- ja tv-ohjelmatuotannon omistaja ja myös hyvin tunnettu maailmanlaajuinen kasvot Venäjän TV: stä. Tina Kandelaki on myös hauska tosiasia, hänellä on parhaillaan tatuointeja ja molempia käytettiin peittämään palovammoja, joita hän kärsi ajoneuvon törmäyksessä hänen nuorempina vuosinaan.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 19

13 - Olesya Rulin

Hän on teknisesti amerikkalais-venäläinen näyttelijä, mutta 31-vuotias Olesya Rulin tunnetaan maailmanlaajuisesti hänen puolestaan Lukiomusikaali. Jos tarvitsisit lupaa muistiasi, hän soitti Kelsi Nielsonin osuutta. Se ei ole kaikki, mitä hän tuntee, mutta äskettäin hän esiintyi myös komedia-tv-ohjelmassa, Family Guy. Hän ei ole esiintynyt elokuvassa vuodesta 2013, mutta hän on esiintynyt sarjassa tv-ohjelmia, mukaan lukien tärkein rooli valtuudet, mukauttaminen, joka luotiin online-suoratoistoon.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 20

14 - Alena Shishkova

Alena Shishkova on myös kauneuden kuningattaren lisäksi glamourimalli, joka syntyi alunperin Tyumenissa Venäjällä ja on esiintynyt säännöllisesti poikien magneissa, kuten Maximissa. 24-vuotias blondi-pommi on vaikuttava 5,7 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, ja alla oleva linkki löytyy ... Tiedät jos haluat tutkia ja antaa hänelle seurata itseäsi.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 5

15 - Victoria Lopyreva

34-vuotias venäläinen, Victoria Lopyreva, on erittäin vaikuttava nainen. Hänellä on Instagram-seuranta yli 1,4 miljoonalla ja voittaa myös välittömät brownie-pisteet poikien kanssa voidakseen olla ylpeitä virallisesta FIFA World Cup 2018: n suurlähettilästä, joka pidetään ... kyllä, arvelit sen, Venäjä!

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 7

Tietenkään hän ei tietenkään kaikki, ja sinä olet myös huomannut hänet televisiosta. Hän on näyttelijä sekä näyttelijä, bloggaaja, malli ja jopa kauneuden näyttelijä. Sanottiin, että hän oli vaikuttava, ja kuten näette, hän on myös uskomattoman kaunis!

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 6

16 - Viki Odintcova

Instagramilla on yli 4,1 miljoonaa seuraajaa, mikä on ehdottomasti yksi 20 parhaan kauneimman venäläisen naisen 2017 joukosta. Hän oli tänä vuonna tiedotusvälineissä erittäin rohkeita temppuja, joita emme pystyisi tuskin katsomaan, pysyisivät Cayan Towerin Dubain torilla. Venäläinen malli oli kiinni avustajan kädestä, mutta temppu vieläkään ei ollut kovin turvallista, ja hän sai varsin paljastamisen lainvalvonnasta. He jopa tekivät hänet allekirjoittamaan lausunnon siitä, että olen samaa mieltä siitä, etten koskaan enää vetäisi tällaista temppua.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 8

17 - Maria Sharapova

Katsotaanpa, 30-vuotias Maria Sharapova on yksi maailman tunnetuimpia tennishalleja, ja hän on oikeastaan ​​vain yksi kymmenestä venäläisestä naisesta, jotka ovat koskaan pitäneet Grand Slamia urallaan. Emme mainitse olympiamitalia, koska mielestämme on täysin epäoikeudenmukainen, että joku on * lahjakas * ja * kaunis, ja vain jotta asiat pahentuisivat, hän jopa kariutui Maroon 5: n etupäähän, Adam Levine , loitsu.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 24

18 - Valentina Zelyaeva

Vaikka syntyi Neuvostoliitossa, Valentina Zelyaeva on nyt yhdysvaltalainen kansalainen, ja meidän on onniteltava häntä, koska hän tuli muutama kuukausi sitten Yhdysvaltain kansalainen vasta tämän vuoden elokuussa (2017). Mallin, johon on liittynyt massiivisia suunnittelijoita, kuten Valentino, Christian Dior ja Calvin Klein, hän on edes palkannut oikeudenmukaisen osuutensa lehden kansista, kuten Elle ja Glamour.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 23

19 - Anna Kournikova

Anna Kournikovalle ja hänen henkilökohtaisille suhteilleen on paljon mysteeriä. 36-vuotias venäläinen tennispelaaja ei ole vain yksi kauneimmista venäläisistä, joita olemme koskaan nähneet, mutta myös Enrique Iglesias. Heidät yhdistettiin romanttisesti ensimmäistä kertaa vuonna 2001, kun hän esitti yhdestä musiikkivideostaan ​​(Escape) ja huhuja siitä, että he menivät naimisiin. Vuonna 2008 Enrique kuitenkin mainitsi jotain toimittajalle, joka ehdotti, että he olivat kerran naimisissa, mutta heidät onkin erotettu toisistaan. Etsimme yhä totuuden syntymistä ...

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 22

20 - Julia Volkova

32-vuotias Julia Volkova tai Yulia Olegovna Volkova, kuten se tunnetaan venäjäksi, on venäläinen näyttelijä ja laulaja, joka ehkä tunnetuin laulusta, jonka hän julkaisi bändin jäsenen Lena Katinan kanssa t.A.T.u. Sitä kutsuttiin "Kaikille asioille, joita hän sanoi", ja olemme rehellisiä, laulamme sen nyt. Se julkaistiin ensimmäisestä englantilaisesta studiolevyksestään vuonna 2002 (kyllä, että kauan sitten) ja Julia on sittemmin toiminut urallaan.

ylin 20 Most Beautiful Russian Women 2017 21

Leave A Comment

24 − 23 =