Top 20 Hottest Black Men (toinen osa)

Oletko nähnyt tämän sarjan ensimmäisen osan? Jos ei, tutustu Top 20 kuumimmat mustat miehet (osa yksi). Täältä näet niin kauniit hymyt ja repäiset kappaleet, joita Dolvett Quince, yksi kouluttajista tarjoaa Suurin häviäjä. Olet myös nähnyt Blair Underwoodia, Mirandan takana oleva kaveri ei voi sanoa "Minä rakastan sinua" osuma-TV-ohjelmassa Sinkkuelämää. Näimme myös Pharrell, Lil Wayne ja jopa Drake. Ketä voisimme mahdollisesti tarjota sinulle seuraavaksi?

Asiat saavat paljon lämpimpiä naisia. Aion nähdä joitain kauneimpia mustaa miestä maailmassa. Olemme jo antaneet muutaman vinkkejä Hottest Black Men-sarjan viimeisen osan lopussa - Michael Ealy, Will Smith ja Usher! Me ihmettelemme, mihin he kuuluvat parhaisiin kymmeneen?!

Haluamme hypätä viimeisen kymmenen Top 20 kuumin mustan miehen listalta:

10 - Michael Ealy

Michael Ealy

Sinun ei tarvitse odottaa liian kauaa tytöille - me tulemme Michael Ealiksi.

Tämä kaveri on amerikkalainen näyttelijä, jos et tiennyt ja alun perin syntyi Yhdysvalloissa 3. elokuutard, 1973. Hän on ollut muutamassa vaikuttavassa elokuvassa vuosien varrella. Oli mahtavaa Seitsemän puntaa joka näki hänet pääosassa Hollywoodin suuren, Will Smithin rinnalla. Hän oli myös sisään Underworld: Awakening, Barbershop vuonna 2002 ja 2 Fast 2 inhottavaa vuonna 2003. Hän on ollut hieman kiireinen poika, eikö hän ole?

Valitettavasti naisille, Michael Ealy on suhteessa jonkun nimeltä Khatira Rafiqzadaan ja hän meni naimisiin hänen kanssaan viime vuoden lokakuussa (2012). Niille meistä, jotka ovat surullisia tämän uutisen myötä, elämä paranee, varsinkin kun katsot asioita, jotka tulevat tulevina kuukausina päästämään Hollywoodin kuumimmista mustista miehistä.

Michael Ealy 2

Hän on tänä vuonna TV-ohjelmassa Melkein ihminen, ja siellä on myös elokuvan jälkituotannossa, joka julkaistaan ​​vuonna 2014. Tämä elokuva on nimeltään Eilisillasta ja on komedia draama, joka sisältää myös tykkää Kevin Hart, Paula Patton ja Regina Hall.

9 - Peli

Top 20 Hottest Black Men (toinen osa)

Nykyään hän kutsuu itseään vain "peliksi", mutta hän on silti aina "The Game" silmissämme, hyvät naiset? Hän on kuuma, tatuoitu, musta, rapper ja blinged up ... Mitä muuta voisit mahdollisesti haluta teidän sula-in-the-suun suklaa ruskea korjata?

Hänen oikea nimensä on aivan gangsta kuin hänen lavallaan - Jayceon Terrell Taylor ja hän syntyi LA: ssa Kaliforniassa Yhdysvalloissa 29. marraskuutath, 1979. Paras tunnetaan West Side hip-hop-kohtauksen rapperina, hänet luokitellaan uskomaton lahjakkaan Dr. Dren protektiksi! Ei ole haittaa sanoa, että Dre on paras ystäväsi?

Lil Waynen trendin jälkeen musta räppäri, The Game, on nyt kolme lasta ja hänen oli tarkoitus mennä naimisiin mallin ja näyttelijän, Valeisha Butterfieldin kanssa, mutta valitettavasti sitoutumista kutsuttiin takaisin vuonna 2006, vain vuosi ennen kuin he olivat tulleet saada kiinni.

Top 20 Hottest Black Men (toinen osa)

Peli on ollut vuosien mittaan mediassa ja sen ulkopuolella erilaisten muutosten vuoksi ja jatkuvasti joutuu vaikeuksiin lain kanssa, se tuntuu siltä. Tämä näyttää olevan, mitä musta räppäri tekee parhaiten näinä päivinä - on gangsta; mutta silti sitä rakastetaan silti!

8 - Kevin Hart

Kevin Hart

Mainitsimme Kevin Hartin, kun puhuimme aikaisemmin Michael Ealiksesta. He ovat pääosassa vuonna komedia romance vuonna 2014 kutsutaan Eilisillasta. Ei vain näyttelijä, hän on myös koomikko ja hauska asia! Jos sinulla on koskaan mahdollisuus, sinun kannattaa tarkistaa joitain hänen tavaroistaan. Hänellä on meidät lattialla nauraen ja panostamme hän myös sinulle! Katsotaanpa kohta naiset; olemme melko ennustettavissa. Me kaikki rakastamme kaveri, joka saa meidät nauramaan?

Hän syntyi Philadelphiassa 6. heinäkuutath, 1979 ja hän ei ollut aina hauska kaveri, jonka tiedämme ja rakastan häntä tänään. Hänen ensimmäinen keikka, jonka hän teki lavalla nimeksi Lil Kev, ei todellakaan mene suunnitelmien mukaan, ja itse asiassa hänet oli taivutettu pois, ja hänellä oli jopa kanaa heitettyinä. Huono kaveri!

Kevin Hart 2

Onneksi Kevin Hartille, asiat parantuivat, ja hän teki myös stand up -esityksiä. Hän on nyt yksi suurimmista komiikoista Amerikassa, ja hän on jopa alkanut tehdä siitä suurta Isossa-Britanniassa!

Hän meni naimisiin vuonna 2003 ja hänellä ja hänen vaimollaan, Torrei Hartilla on nyt pari lasta yhdessä, mutta valitettavasti avioliitto ei tehnyt sitä. Oli hieman vanhempaintaistutusta ja elatusapua, ja vaikka pari heistä voi nauraa nyt omissa komedioissaan (hän ​​on myös comedienne), voit silti nähdä, että se on hieman kipeä aihe ...

Teknisesti, tämä tarkoittaa, että hän on nyt yksin ...

7 - Jamie Foxx

Tyyli:

Tule - kuka ei rakasta tätä kaveria. Hän on leijunut kiertueella jo jonkin aikaa. Jotkut teistä saattavat tuntea hänet musiikillisen uransa takia, toisten puolesta se voi olla hänen roolinsa. Riippumatta siitä, onko se, hän varmasti sai swagin, eikö hän?

Eric Marlon Bishop on hänen oikea nimi, ja hänet syntyi 13. joulukuuta Teksasissa Yhdysvalloissath, 1967. Grammy-palkittu muusikko sekä Golden Globe -palkinnon voittaja, hänellä on varmasti lahjakkuutta sekä swagia!

Hän on ollut muutama elokuva muutaman viime vuoden aikana ja olet luultavasti kuullut heistä - Django Unchained, esimerkiksi näki Jamie Foxx Django-äänen toimijana; elokuvan päähahmo. Siellä oli myös Kamalat pomot vuonna 2011, Rio samana vuonna ja jopa Lainkuuliainen kansalainen vuonna 2009. Rakastamme tätä elokuvaa!

Jamie Foxx 2

Hän on ollut äskettäin kiireinen poika ja hän tulee olemaan muutamassa elokuvassa, joten jos rakastat kaveriin, sinulla on paljon mahdollisuuksia tarkistaa hänet. Rio 2 on jälkituotannossa, koska se julkaistaan ​​ensi vuonna, samoin kuin Amazing Spider-Man 2, ja jopa annie.

6 - Barack Obama

Barack Obama

Hän on voimakkain mies maailmassa, mikä tarkoittaa, että hän kuuluu ehdottomasti tähän luetteloon, eikö? Katsotaanpa kohta; hän on yksi USA: n kuumimmista presidenttiehdoista. Michelle Obama on yksi onnekas nainen, se on varmaa!

Hänen nimensä on Barack Hussein Obama ja hän syntyi Havaijilla! Mikä viileä paikka syntyy, eikö? Hänen syntymäpäivä on 4. elokuutath ja hän syntyi vuonna 1961. Heille, jotka olet kiinnostunut, hänet otettiin ensimmäisen kerran vastaan ​​toimistossa tammikuussa 20th, Toinen vähän hyödyttömiä tietoja sinulle - hän poltti savukkeita ja oli yrittänyt luopua vuosia. Takaisin vuonna 2010, se oli hänen vaimonsa, joka vahvisti epäilyt, että hän oli vihdoin onnistunut potkia tapana hyväksi! Suuri menossa Barack Obama lopettamaan tupakoinnin!!

5 - Usher

Vahtimestari

Voi mennä - et voi mainita kuumin mustat kaverit ilman mainetta Usher ja monissa tapauksissa, naiset luultavasti väittävät, että hän ansaitsee pitää numero yksi paikalla tässä luettelossa. Meillä oli vaikea aika päättää, kenen pitäisi mennä sinne, se on varmaa!

Usko tai älä, Usher itse alkoi laulaa uskomattoman nuorena 6-vuotiaana! Sitten hän ei ollut aivan Hip Hop -vaimennin, jota hän nyt on menossa - hän oli kuorossa sitten, mutta panosimme hän myös!

Ei vain kuorolaulajana, hänet tunnetaan myös nykyään yhtenä lahjakkaimmista laulajista, tanssijoista ja lauluntekijöistä maailmassa eikä vain siitä, mutta hän on myös haarautunut toimimiseen!

Usher2

Syntynyt Teksasissa Yhdysvalloissa 14. lokakuutath, Vuonna 1978 hän on palkittu taiteilija kahdeksalla Grammy Awards -palkinnolla, ja tähän mennessä hän on myynyt yli 65 miljoonaa levyä maailmassa. Se on uskomaton määrä!

Usher3

Muistatko Rozondan "Chilli" Thomasia tyttöryhmän TLC: stä? No Usher päivätty hänet pari vuotta, mutta vuonna 2003 oli hyvin julkinen hajoaminen. Näyttäisi siltä, ​​että hän oli huijannut Confessions-albumin kappaleiden sanoituksia, ja hän myönsi, että hän oli tehnyt lopullisen petoksensa, mutta hän oli kieltänyt huhut olemaan totta.

4 - Lewis Hamilton

Lewis Hamilton

Jälleen kerran heittää uudelleen suhteen, että hän oli Pussycat Doll, Nicole Scherzinger on ehdottomasti pois jälleen niin teille naiset tämä tarkoittaa, että hän on takaisin markkinoille. Täydellinen ajoitus!

Hän on hyvin nuori, mutta kun katsot tavaraa, jonka hän on saavuttanut elämässään, voit ymmärtää, miksi hän kuuluu Top 20 Hottest Black Menin listalle! Syntynyt 7. tammikuutath, 1985 Hertfordshiressä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, hän on yksi Formula Onein suurimmista nimiöistä, ja kun hänen suhdettaan alkoi aloittaa entisen Pussycat Dollin kanssa, hän sai vain lämpimämpiä ja kuuluisempia.

Lewis Hamilton2

Hän on voittanut 22 Grand Prix -kilpailua sekä miljoonien naisten sydämiä kaikkialla maailmassa, ja lisäksi hänellä oli myös kuningatar MBE! Mitä ei rakasta siitä?

Valitettavasti Lewis, hän on vähän paha poika joskus ja vaikka meidät naiset rock se, hänen uransa ei varmasti. Esimerkiksi vuonna 2007 hänet otettiin kiinni ja joutui vaikeuksiin ylinopeuden merkityksestä, jonka mukaan hän menetti ajokortinsa jonkin aikaa. Se ei ole ainoa aika, että hän on joutunut vaikeuksiin, koska hän on ajattelematon ajoneuvossa, mutta ehkä hänen elämänsä on kuin kilpa-ajo - nopea ja raivoissaan?

Lewis Hamilton3

Hän on teknisesti sekarotuinen äitinsä ollessa White British ja hänen isänsä Black British. Hän kuuluu varmasti luetteloon, eiköhän? Hän on erittäin kuuma!

3 - Chris Brown

Chris Brown

Tämä kaveri on sellainen, joka varmasti aloittaa taistelun naisten keskuudessa varmasti! Chris Brown varmaankin rakastaa hänen kiistelyään, varsinkin kun on kyse hänen tyttöystävänsä, Rihanna ....

Christopher Maurice Brown syntyi 5. toukokuutath, 1989 ja nuoresta iästä lähtien hän alkoi opetella itseään laulamaan. Virginiasta osavaltioissa hän voi olla tatuoitu ja badass, mutta hän varmasti kuuluu listalle Top 20 Hottest Black Men!

Chris Brown2

Hänellä on ollut useita lauluja hänen vuosien mittaan hänen duettoistaan ​​Jordin Sparksin kanssa "No Air" -elokuvasta ja lisäksi Justin Bieberin rinnalla "Next To You". Vuonna 2009 hänellä oli paljon vaikeuksia väitetysti taistelussa hänen nykyisen Rihannan kanssa, jossa hän päätyi melko huonosti ja hän syytti syyllisyydestä melko kauhistuneisiin syytteisiin, joista aiheutui kuusi kuukautta yhteisötilaisuutta sekä koeajoa ja neuvontaa perheväkivaltaan. Se oli erittäin korkealaatuista ja kun he ilmeisesti yhdistyivät myöhemmin vuonna 2012. Tämän vuoden alkupuolella Rihanna puhui hänen suhteestaan ​​Chris Brownin kanssa sanomaan, että he olivat hyvin uudestaan, mutta muutama kuukausi myöhemmin Brown myönsi, että he oli jälleen hajonnut haastattelussa.

Chris Brown3

Olemme varmoja, että ne päätyvät uudestaan ​​todelliseen pian ... Niin he tekevät, eikö?

2 - Will Smith

Tahtoa Smith

Kuka ei rakasta tätä uskomatonta kaveria? Hän on hurmaava aviomies, rakastava ja tukeva kumppani, näyttelijä, laulaja, tv-tähti ja kotitalouden nimi kaikissa maissa ympäri maailmaa, erityisesti hänen rooleistaan ​​tämän maailman elokuvissa minä olen legenda ja Miehet mustissa sarja.

Willard Carroll Smith, Jnr on Pennsylvaniasta Yhdysvalloissa ja syntyi 25. syyskuutath, 1968. Hän on voittanut yhteensä neljä Grammy-palkintoa. Tämän lisäksi hänet on nimetty melko vaikuttavaan neljään Golden Globe -palkintoon sekä pari Oscar-palkintoa.

Näet, kuinka paljon hämmästyttävää isää hän on - hänellä on yksi lapsi, kun hän oli naimisissa Sheree Zampinon kanssa ja hän oli Will Smithin musiikkivideossa "Just The Two Of Us". Hän myöhemmin naimisissa näyttelijä nimeltä Jada Pinkett Smith ja heillä on nyt kaksi lasta yhdessä - Jaden Christopher Smith, joka esiintyi Smithin pojana mielikuvituksellisesti upeassa elokuvassa Onnen tavoittelu, ja Willow Camille Reign, joka oli hänen tyttärensä elokuvassa, josta puhuimme aikaisemmin - Minä olen legenda.

Tahtoa Smith2

Hän on hyvin politiikassa, se tuntuu, varsinkin kun on kyse numeron 6 meidän listan - Barack Obama. Hänellä oli varainkeräystapahtuma vuoden 2012 Obama-Biden-kampanjaan, ja hän onnistui kokoamaan mahtavat viisisataatuhatta dollaria auttaakseen toista kuumin mustan ihmisen kilpailijansa hänen poliittisessa urassansa!

1 - Jesse Williams

jesse Williams

Jesse Williamsilla on kuitenkin enemmän sekarotuisia kuin mustia, ja hänen sydämensä lepatuu ympäri maailmaa. Hänen kauniit silmät ja pimeä ja salaperäinen ulkoasu hänestä. Hänet tunnetaan parhaiten hänen puolestaan ​​amerikkalaisista tv-sarjoista Greyn anatomia jossa hän soitti tohtori Jackson Avery. Hän on ollut muutamassa elokuvassa - voit muistaa hänet Metsämökki?

Et ehkä usko sitä, mutta voisit luultavasti laittaa hyvän näkyvyytensä siihen, että hänen isänsä on afrikkalais-amerikkalainen, kun taas äiti on ruotsi. Se on kaunis parkitettu iho ja upeat vauvan sininen silmät lajiteltuina. Voimme vain kuvitella, millainen sorta keho hän on rocking!

Syntynyt Chicagossa, Illinoisissa osavaltioissa 5. elokuutath, 1981, hän on suhde-kinda kaveri, mikä tarkoittaa, että hän todennäköisesti ei ole markkinoilla meitä naisia ​​milloin tahansa pian, mutta se ei haittaa unta, eikö niin? Hän on ollut Aryn Drake-Lee -nimisen kiinteistönvälittäjän kanssa 6 vuotta, naimisissa yhden näistä. Itse asiassa he menivät naimisiin LA: ssa viime vuoden syyskuussa. Mietin, kuinka siviilikas ihme sopii niihin?

jesse Williams 2

Joten sinulla on Top 20 Hottest Black Men! Mitä mieltä olet - oletko samaa mieltä luettelosta? Onko mitään, että haluatte, että ottaisimme ulos? Kuka sinä korvaat heidät? Ne voivat olla kiistanalaisia ​​ajoittain, mutta ne ovat varmasti kauniita katsomaan!

Toivottavasti nautit silmä-karkkia naisista!

Leave A Comment

93 − = 90