Top 10 thai-näyttelijää 2017

Thaimaa, hymyn maa on edelleen kuuma elokuvalle tai sarjalle, ja se on myös siunattu lukuisilla näyttelijöillä, jotka loistavat lahjakkaita ja väistämättömiä viehättävän mihin tahansa osaan maapalloamme. Nykyään 4.0 aikakauden mukaan elämme, kaikki verkossa on vain yksi klikkaus, joten nämä toimijat ovat saaneet todistaa maineensa matkan, kunnes heidät hyväksytään ylhäältä Thaimaan suosituimmista näyttelijäluetteloista.

Jotkut niistä ovat myös merkittäviä, kuten monet mainostajat kaupalliselle mainonnalle, mestari kuumien juhlavierailujen näyttelijöille, hyvä laulaja ja muu urheilu- tai musiikkitaitojen lahjakas kyky. Lisäksi thai fanit näistä toimijoista nimeävät heidän suosikki toimijoitaan #nationalhusband (#sameehaengchart) varsinkin jos tosielämässä hän on vielä yksittäinen tai he eivät ole vielä naimisissa. Tässä on luettelo thaimaalaisesta miehestä, joka useimmat Thaimaan fanit ovat hulluja.

1. Nadech Kugimiya

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Jokaisen on ihastuttava häntä, näyttelijä, malli, joka on alun perin Itävalta-Thaimaalainen alku ja Yoshio Kugimiya (hänen adoptiivinen isä) ja Sudarat Kugimiya (hänen adoptiovanhempansa) nuorin hyväksytty lapsi. Hänen maineensa nousi vuoden 2010 johtajasta "Ngaorak Luangjai" nimellä "Nawa Gamtornpuwanat", minkä jälkeen hän sai paljon enemmän suosion sarjasta nimeltä draama 4 Hua Jai ​​Haeng Khun Khao (Duang Jai Akkanee tai Akkaneen sydän) nimellä "Fai Akkanee Adisuan "pelasi" Urassaya Sperbund ": lla ja (Gamerai Gamerak tai Love Game Evil Game) nimellä" Saichon / Charles Makovich ". Hän on myös saada valtava fanit, kun hän soittaa yhdessä hänen todellisen elämän kumppaninsa Yaya. Hänen valtava viehättävä sarjassa ja elokuvassa pitää aina kaikki thai-fanit ihastuneena koko näytön ajan. Nyt hänen sarjansa leikkii pari Yaya, Leh Lub Salub Rang on myös puhua kaupungin palautetta thai fanit. Hänen seuraava projekti, jonka hän tulee tekemään Do Min Joonin roolissa romanttisessa komedia-sarjassa, sai suuren osuman Koranista ja myös Kiinasta ja eri puolilta Aasiaa, "tähtiä lähettänyt mies".

2. James Ma

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Thaimaan näyttelijä ja malli, joka syntyi 3. heinäkuuta 1993. Hänen isänsä on kiinalaista alkuperää thai, ja hänen äitinsä on Hongkongin kiina. Hänen suosionsa löysi Supachai Srivijit, jonka jälkeen hänestä tuli viihdeteollisuuden johtaja. Ennen kuin hänestä tuli näyttelijä, hän harkitsi olevansa pro golfaaja, joten James Ma voitti kullan metallin ISSFHK Golf Couples Championship 2008 -kilpailussa Hongkongissa ja monia muita palkintoja muihin kouluihin. Hän aloitti johtavan roolin johtajana erityisjulkaisussa Jutathep-sarjan Gentleman-sarjassa vuonna 2013, pääosassa Khun Chai Ronnapee. Kaksi vuotta myöhemmin James palasi romaanisen toiminta-draaman The King's Servantin ohjaamalla Atthaporn Teemakorn vuonna 2015. Tämä draama tapahtuu kuningas Nang Klaon, kolmannen kuninkaan (kuningas Rama II: n) jälkeen. James pelaa roolia Haym hyvännäköinen, tyylikäs ja kirkas poika, hänet tunnetaan nimellä "Phor Haym Roop Thong" hän toimi Peranee Kongthain rinnalla. Sen jälkeen hän sai valtavan suosion Just a Manista, ei taikurista, pääosassa Kimberly Ann Volemas.

3. Nine Napat Siangsomboon

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Yhdeksän Naphat on thai-näyttelijä, hän teki ensimmäisen näytön esityksensä Nivea For Men -esityksissä ja sai yleisön huomion King Power-kaupassa. Hänen debyyttinsä draama "Rak Kan Panlawan 2017", jonka hän toimisi Ice Preechayan kanssa. Hän on ainoa Pimpaka (Mhoo) Siangsomboon poika, joka on näyttelijä. Hän syntyi 5. toukokuuta 1996 ja valmistui Bromsgrove International School Thaimaasta ja jatkoi opintojaan Mahidol University International Collegeissä. Hän aloitti elokuvan roolinsa Beam-elokuvan A-lahjan, Love at Sundownin elokuvan ensimmäisessä osassa.

4. James Jirayu Tangsrisuk

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Jirayu Tangsrisuk syntyi 19.9.1993 Thaimaassa. Hän on näyttelijä, laulaja ja malli. Hän opiskelee tällä hetkellä Rangsit-yliopiston kauppatieteiden maisterin tutkinnoissa. Thaimaalaiset fanit yleensä kutsuvat häntä James Jiksi ​​lyhyeksi. Lapsuudessaan hän soitti tanssitansseja ja valittiin näyttelijäksi META TALENT MANAGEMENTin viihdekeskuksen alaisuudessa. James teki debyyttinsä TV-draamassa Suparburoot Jutathep vuonna 2013, joka teki hänestä kuuluisan tähdeksi. Hän oli esittäjä monille kaupallisille mainoksille, kuten Toyota, Uniqlo ja Meiji Bulgaria jogurtti. Hän toimii näyttelijän lisäksi myös mallina ja hänen ensimmäinen valokuva-kirjaansa (Japanissa ammuttiin), "JAMES JI UP CLOSE AND PERSONAL IN JAPAN".

5. Gun Kantathavorn

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Hän on uusin kansallinen aviomies, joka sai valtavan maineen isännäksi Thaimaan kuumimmalta lajikkeelta, The Mask Singer 1-2. Gunin todellinen lempinimi on itse asiassa Fluke ja vain hänen perheensä ja muutamat läheiset ystävät kutsuvat häntä Flukeksi, useimmat ihmiset vain kutsuvat häntä Guniksi. Hän alkoi olla viihdeteollisuudessa mallina, sitten Warayuth Milintajinda kutsui hänet näyttelijäksi. Hän on toiminut vuodesta 2008, hänen kuuluisat sarjat ovat Ruk Mai Mee Wan Tai, Kularb Rai Kong Naii Tawan, Sanaeha Sunya Kaen, Perjantaina Perjantai-sarja 6, Lah Dup Tawan ja Sood Ruk Sanae Rai ja hän oli DJ 94EFM: mutta oli lopettanut kiireisen aikataulunsa vuoksi. Hän valmistui Chulalongkornin yliopistosta kauppa- ja kirjanpitotieteellisestä tiedekunnasta. Hänellä on katukuvamerkki Monkeysurf Thailand. Armeija aikoi mennä naimisiin tyttöystävänsä, Ployn kanssa vuonna 2018.

6. Mick Tongraya

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Toinen kuuma näyttelijä Mick Thongraya, thaimaalainen näyttelijä ja malli tanskalainen kunnollinen. Hänen isänsä on tanskalainen ja hänen äitinsä on thai. Hän opiskeli journalismia yliopistossa paikalleen Saraburissa Thaimaassa. Hän on 190 cm. Hänet löysi Dream Star Searchin vuoden 2008 aikana ja voitti palkinnon parhaasta uudesta näyttelijästä. Hän alkoi toimia vuonna 2010 tukeva rooli Khun Chai Tum Raberdissa, ja hän sai enemmän suosiota toimimasta Fire-sarjan 2 päätehtävänä: Talay Fai kuin Techin ja Daniel Wong Karn la krang neung nai hua jaissa, joka on kuuluisa thaimaalaisista ja Kiinan fanit pääosissa Pimprapa "Pim" Tangprapaphorn. Nyt hänen nykyinen sarja on Mussaya kanavalla 7, joka on nyt saavuttanut 8,0-luokituksen.

7. Mark Prin Suparat

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Prin "Mark" Suparat syntyi Chiangmaiissa, kasvoi ja opiskeli lukiota Lampangissa ja osallistui Rangsit-yliopiston matkailu- ja ravitsemustieteelliseen tiedekuntaan urheilullinen apuraha. Hän alkoi olla tärkeässä roolissa ensimmäisestä thai-tv-sarjasta "Ngao rak luang jai", joka harrasti Natwara "Mint" Wongvassanaa, ja hän sai enemmän suosiota sarjasta "Patapheelehrak". Äskettäin hänen keskustelunsa kaupunginelokuvasta on Kluen cheevit, Sathitin päärooli asianajajana Yaya Urassayan kanssa. Hän määrittelee hänen asemansa johtavan näyttelijä "Kim Kimberlyn" poikaystävänä. Hän tekee hyvää työtä lukuisten romanttisten saippuaoopperojen kanssa. Niin hyvä on hän, että hän voitti Fantasy Couple of vuoden palkinnon 2012 Seesang Bunteng -palkinnolla.

8. Sean Jindachot

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Toinen sydänrobotti näyttelijä Sean Jindachot tai Thorn Jindachote, thaimaalainen näyttelijä ja malli. Hänen vanhempi sisko on näyttelijä ja malli Ploy Chindachote. Hän alkoi olla kuuluisa kanavan 7 sarjasta vuonna 2006 tuolloin hän oli vain 17-vuotias "Kling Wai Korn Star Wai". Ja alkoi hullu kaikki Thaimaan fanit, kun hän esiintyi Lehrateessa Khun Sek. Hän on myös idoli, jota edustaa hänen kirjansa ja instagraminsa kuvatekstit.

9. Mario Maurer

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Hän on epäilemättä kerännyt suurta suosionosoitusta Rakkauden Siamin elokuvasta, ja hänestä on tullut tunnetuin myös Thaimaan korkeimman brittiläisen elokuvan Peemak Phrakanongista. Mikään ei voisi olla täydellisempi kuin hänen täydellinen hahmosi ja myös hänen erinomainen suorituskyky palkintojen ja ehdokkaiden. Hän alkoi saada monia palkintoja vuonna 2008, kuten Hot Young Man Hot Young Manin, parhaan näyttelijän kuudennesta Starpics Thai Films -palkinnosta, Seventeen Choice Hottien urospuolelta, Rising Star -palkinto kolmannesta OK! Palkintoja. Pee Makin suuresta menestyksestä hänellä on paras näyttelijä 11th Starpics Thai Films -palkinnosta, vuoden parhaan elokuvanäyttelijältä 3. Daradaily-palkinnosta ja vuoden teosta 7th Nine Entertain -palkinnosta.

10. Tor Thanapob Leeratanakakorn

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Top 10 thai-näyttelijää 2017

Thaimaan näyttelijä, joka oli kuuluisa Phaiin roolista televisio-sarjassa; Hormonit ja hormonit 2. Hän valmistui St.Dominiquesta ja jatkoi lukiota adventisti-Ekamai-koulussa. Nyt hän opiskelee Kasetsartin yliopistossa. Hänen elokuvateatterinsa ovat Mary on onnellinen, Marry on onnellinen, Fakwainaigaiter ja Maynaii fairangfer. Nyt hänellä on nyt ProjectS-sarja; Side-by-side -juliste, joka toimii autistisessa sulkapallopelissä ja TV-sarjassa Lehraksalabrang, tukena rooli Arkom.

Leave A Comment

51 − = 46