Top 10 Ryan Gosling elokuvia

Kanadalainen Ryan Gosling syntyi Ontariossa 12. marraskuuta 1980. Nykyään seisoo 34 vuotta vanha, hän on yksi Hollywoodin kuumimmista hunks, ja on kehittänyt melko tuuletin perustaa adoring naisia ​​ympäri maailmaa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on ottaa nopeasti Pinterest ja siellä on joitakin meme tai toinen tämän kauneuden kasvot pilkkoivat sen yli.

ylin 10 Ryan Gosling Movies_00

Koska hän on lähtenyt Mickey Mouse Clubissa kuten monet muut kuuluisat nimet (Justin Timberlake, Britney Spears, Christina Aguilera jne.), Hän on käynyt televisiossa ja elokuvissa, jotta siitä tulee nyt yksi sukupolven kuumin ja rakastetuimmista näyttelijöistä, joukko Golden Globe -ja ja Akatemian palkintoja ehdokkaita takanaan.

Päätimme tarkastella lähemmin niitä osumia, jotka ovat tehneet tämän kaverin nykyisen näyttelijän. Joten tässä on top 10 Ryan Gosling elokuvia:

1 - Notebook

Selvästi tämä on listan ykkönen - tämä oli elokuva, joka teki tytöt kaikkialta maailmasta laskeakseen toivoton ja kauniisti rakastunut häneen. Hän oli "karkea", joka rakastui "uptown girl" ja kuten luultavasti kuvitella, asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaan. He kuitenkin saavat aina hyvää loppua lajista ...

muistikirja

Rachel McAdamsin elokuva tunnetaan nimellä numero yksi romantiikka elokuva ja jos et ole nähnyt sitä, vuokrata tänä iltana! Lisäksi siinä on todella raakainen, märkä rakkauden tekeminen. Kyllä, se on oikea nainen - Ryan Gosling märkä!

2 - hullu, tyhmä, rakkaus

Tämä 2011 -hitti ei pelkästään pelannut Ryan Goslingia vaan myös hauskaa Steve Carrellia, Julianne Moorea, Emma Stoneia ja muuta! Se osoittautui erinomaiseksi katsomaksi puolisoiden aviomiehen välityksellä erottamalla vaimonsa, tekemällä joitain odottamattomia uusia ystäviä matkan varrella, kuten Hollywoodin kappale Ryan Gosling. Vaikka meidän on varoitettava sinua, ei kaikki ole aivan niin kuin näyttää ...

ylin 10 Ryan Gosling Movies_02

Oh ja Cosmopolitan -lehti ehdottivat sitä yhdestä naughtieristä kohtauksesta, jossa Ryan Gosling on lähes kauniisti alasti ...

3 - Drive

Kanssa Breaking Bad star Bryan Cranston, Drive toi hieman toisen puolen normaalisti rakastettavaan Ryan Goslingiin. Myös pääosissa Carey Mulligan, tämä rikollisuuden draama näkee Ryanin pelaavan Hollywoodin stuntman, joka joutuu kaikenlaisiin ongelmiin. Julkaistu myös vuonna 2011, Ryan voitti Irlannin elokuva-TV-palkinnon elokuvan parhaasta kansainvälisestä näyttelijästä, ja hänet nimitettiin koko isännälle.

ylin 10 Ryan Gosling Movies_03

4 - Maaliskuun ajatukset

Golden Globe -nimellä, Maaliskuun puoliväli (julkaistiin vuonna 2011 jälleen - suuri vuosi tälle hottielle!) oli toinen elokuva, joka näki Ryanin verhoavan draaman suuntaan. George Clooneyin rinnalla hän tähdittää Stephen Meyersin johtavaa roolia presidenttikampanjassa.

ylin 10 Ryan Gosling Movies_04

5 - Pihan takana oleva paikka

Tämän vuoden 2012 elokuva näki Ryan Gosling toimii rinnalla Eva Mendes ja Bradley Cooper moottoripyörä Stunt Rider muuttaa urapolkuja ja tulee ryöstää sen sijaan. Asiat eivät mene kunnolla, kuten luultavasti kuvitat, ja räjähtävät romanssit sekoittuvat rikollisen draaman juoniin.

ylin 10 Ryan Gosling Movies_05

Tarkka must-watch. Plus hän on tatuoitu ja HOT! (Ja tuskin paljon!)

6 - Murhaaja Numbersin mukaan

Richard Haywood ei ollut hieno kaveri tässä 2002 elokuvassa - joista ensimmäinen näimme täällä Herinterestissä. Kaksi lasta lukiossa yrittää vetää "täydellinen" murha ja Sandra Bullock tulee ja sekaisin asioita kaiken. Hitto niitä ärsyttäviä poliiseja!

ylin 10 Ryan Gosling Movies_06

Siinä on kaikki mitä tarvitset - Ryan Gosling pelaa kiertynyttä, suosittua lukion poikaa ja kauhistuttavaa loppua, joka ei läheskään ole hyvää ... Mutta ei Sandra Bullock tule seuraavaksi uhriksi heidän murhaavassa pelissä?

7 - Pysy

Tämä 2005-elokuva oli yksi Ryanin aikaisemmista elokuvista, mutta näkee hänen olevan pääosassa hienoja kuten Ewan McGregor ja Naomi Watts. Trilleri / mysteeriseos on todella jännittävää, kun psykiatri yrittää pysäyttää potilaansa tappamasta itsensä ... Ehkä et halua katsella yksin?

ylin 10 Ryan Gosling Movies_07

8 - Half Nelson

Vuonna 2006, Half Nelson julkaistiin ja luotiin hieman eri puolella Ryan Goslingia. Hän on opettaja, jolla on huumetottumus ja kuten voitte kuvitella, tämä ei mene hyvin. Tämä elokuva oli ehdolla koko joukko palkintoja ja jopa voitti muutamia, mukaan lukien Best Näyttelijä Tukholman Film Festival ja Seattlen Film Festival sekä paras mies johtaa Independent Spirit Awards!

ylin 10 Ryan Gosling Movies_08

9 - Sininen Valentine

Tämä vuoden 2010 romanttinen draama toi Ryan Goslingin puolelle, jota rakastamme ja palaamme vuonna 2010, hänet piti helvetissä rakastuneina Michelle Williamsin kanssa, joka soitti hänen näytönsä vaimon elokuvassa elämässään vuosien ajan. Tämä osuma oli todella nimetty Golden Globe ja Ryan melkein säkissä parhaan näyttelijä, ja näytön romantiikka näiden kahden oli yksinkertaisesti kaunis (ja varsin hauska ajoittain) katsella!

ylin 10 Ryan Gosling Movies_09

10 - Kaikki hyvät asiat

Oliko Herra David Marks päästä pois murhasta? Kuten aina, totuus on aina vallalla ja vuonna 2010 rikollisen draaman, Ryan Gosling tähtiä rinnalla Kirsten Dunst. Hän on kiinteistöyhtiön tärkein perijä, ja siellä on kaikenlaisia ​​draamoja, kun he yrittävät päästä vaimon katoamisten pohjaan, mutta iso kysymys on ... Tekikö hän?

ylin 10 Ryan Gosling Movies_10

Niin teillä on ne - suosikki Top 10 Ryan Gosling elokuvia tyttöjä katsella. Olet nähnyt memen internetissä, nyt on aika selvittää, miksi ne ovat olemassa ... Ja miksi Ryan Gosling voisi olla vain täydellinen poikaystävä!

Leave A Comment

13 − = 6