Top 10 kuumimmat Etelä-Intian näyttelijät

Näyttää siltä, ​​että Etelä-Intian näyttelijät ja elokuvat ovat kaikki raivoa juuri nyt ja kun näet, kuinka kauniita näistä upeista näyttelijöistä on, se ei vie kauan aikaa selvittää miksi. Näitä kuuluisia tähtiä kohdellaan lähes taivaan lähettämänä lahjoina niiden toimialoilla, ja kun pidät mielessä, että monet näistä kauniista naisista osallistuvat enemmän kuin heidän hyvän osuutensa hyväntekeväisyystyöstä ja varainhankinnasta eri organisaatioille, voit ymmärtää että kauneus on vain iho syvällä. Nämä näyttelijät ovat kauniita sisältä.

1 - Kajal Aggarwal

  • Syntynyt 19. kesäkuuta 1985 

32-vuotias malli ja näyttelijä Intiasta Maharashtrasta on nimittänyt itsensä Tamil- ja Telugu-elokuvissa ja on myös tehnyt aaltoja lavalla.

ylin 10 Hottest South Indian Actresses 1

Instagramilla on lähes kuusi miljoonaa seuraajaa, ja hän on tullut tunnetuksi myös julkkisten merkintöjensa puolesta, mukaan lukien luxury-saippua Lux, samoin Samsung Mobile, Panasonic ja jopa salongit, Green Trends. Kajal on jopa käynnistänyt oman matkapuhelinsovelluksensa.

ylin 10 Hottest South Indian Actresses 2

2 - Shriya Saran

  • Syntymäaika: syyskuu 1982

ylin 10 Hottest South Indian Actresses 3

35-vuotias Shriya tai Shriya Saran, kuten hänet tunnetaan, tunnetaan hyvin hyvin hänen Etelä-Intian elokuvateoksissa, mutta hänellä on myös ollut hänen osuutensa monissa elokuvissa amerikkalaiselle ja Bollywood-näyttämölle. Kieltäytyessään tuhlaa aikaa juoruilla hän harvoin vahvistaa romanttisia huhuja ja on suuri fani pitää hänen yksityiselämässään erittäin tiukasti kiertyneinä. Hän tekee paljon hyväntekeväisyystyötä, ja vuonna 2011 Shriya avasi Shree Spa -hotellin Mumbaissa, kauneushoitola, joka työllistää vain näkövammaisia.

3 - Ileana D'Cruz

  • Syntynyt 1. marraskuuta 1986 

ylin 10 Hottest South Indian Actresses 4

Ileana D'Cruz on iso nimi Teluguissa ja Bollywood-elokuvissa, ja jotkut saattavat viitata Telugin suurimpiin näyttelijöihin. Joukko palkinnon ehdokkaita ja voittoja takana, ei ole yllättävää. Ei huono nuorelle teinille, jonka hotellimestari huomasi, missä hänen äitinsä työskenteli, ja otti hänet yhteyttä muukin johtajan ja perustajan Marc Robinsonin kanssa, joka oli Dubai Fashion Weekin takana. Jos et tiedä.

4 - Taapsee Pannu

  • Syntynyt 1. elokuuta 1987 

ylin 10 Hottest South Indian Actresses 5

Jos olet Bollywoodin ja Etelä-Intian näyttelijöiden fani, sinulla on hyvät mahdollisuudet jo tiedät kuka Taapsee Pannu on. 30-vuotias malli ja näyttelijä todella aloitti ohjelmistokäyttäjänä ennen kuin hänestä tuli malli, ja sitten hänestä tuli filmi-tähti. Hänen näyttelijän debyyttinsä vuonna 2010 asetti äänen muulle uralleen, ja myöhemmin elokuvat ovat nähneet hänen olevan ehdolla useita palkintoja. Toinen 10 parhaimmista etelä-intialaisista näyttelijöistä, jotka mieluummin pitävät yksityiselämänsä kiinni, hän on julkisesti ilmoittanut, että hän ei voinut päivämääriä näyttelijää uskovat, ettei se koskaan toimisi.

ylin 10 Hottest South Indian Actresses 6

Toinen 10 parhaimmista etelä-intialaisista näyttelijöistä, jotka mieluummin pitävät yksityiselämänsä kiinni, hän on julkisesti ilmoittanut, että hän ei voinut päivämääriä näyttelijää uskovat, ettei se koskaan toimisi.

5 - Tamannaah Bhatia

  • Syntynyt 21. joulukuuta 1989 

ylin 10 Hottest South Indian Actresses 7

Hän voi olla vain 27-vuotiaita, mutta Tamannaah Bhatia on saavuttanut paljon elämässään pääasiassa Tamil- ja Telugu-elokuvateollisuudessa. Tietenkin, samoin kuin pääosassa hindin elokuvista, hän on myös tullut jonkin verran sosiaaliseksi tähdeksi, ja sillä on yli 4,4 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

ylin 10 Hottest South Indian Actresses 8

Tämän vuoksi hän on tullut suurlähettilääksi useille tuotemerkkeille, ja hän on jopa käynnistänyt oman vähittäiskaupan, joka on myös luova pää.

6 - Samantha Ruth Prabhu

  • Syntynyt 28. huhtikuuta 1987

ylin 10 Hottest South Indian Actresses 9

Tunnettu tavallisesti vain Samanthana, hän on palkittuna vain neljällä Filmfare Awards -palkinnolla, antaen sinulle yhden syyn kiinnittää huomiota kauniiseen Etelä-Intian näyttelijään. Hänen takana oli Tamil ja Telugu -elokuvista toinen näyttelijä, joka voitti kaksi arvostettua Filmfare -palkintoa samana vuonna - "Paras tammi-näyttelijä" ja "Paras telugu-näyttelijä". Hän on ollut melko huonosti vuosien varrella ja kärsinyt koskemattomuusongelmasta.

ylin 10 Hottest South Indian Actresses 10

Tämä vaikutti jossain määrin hänen urhoolliseen uraansa, kun hän katsoi poistuvansa teollisuudesta, mutta ei ollut kauan ennen kuin hän oli taas, ja hän myös äskettäin meni naimisiin! Onnittelut Samanthalle!

7 - Shruti Haasan

  • Syntynyt 28. tammikuuta 1986 

ylin 10 Hottest South Indian Actresses 11

Hän syntyi melko merkittävä ja tunnettu perhe - Haasan-perhe - ja on myös kahden hyvin kuuluisan näyttelijän tytär, mikä tekee luonnolliselta, että hän seuraa samaa urapolkua ja johtaa itse elokuvateollisuuteen, etenkin tamili-, hindi- ja telugu-elokuvissa. Tietenkään hän ei ole vain tunnettu elokuvan rooleistaan, ja hänellä on ollut myös aloitteleva musiikkiuralla, ja hän on jopa ryhtynyt toimiin myös musiikin säveltäjiksi, sekä tarjoten äänensä vaihtoehtoiselle rock-yhtyeelle nimeltä The Extramentals.

8 - Nayanthara

  • Syntynyt 18. marraskuuta 1982 

ylin 10 Hottest South Indian Actresses 12

Hänen oikea nimensä on Diana Mariam Kuriyan, mutta monet meistä tietävät hänet yksinkertaisesti Nayanthara, hänen vaiheen nimi. Vaikka hän esiintyy myös muilla elokuvilla, etelä-Intian elokuvat ovat hänelle hänen nimensä. Valitettavasti tabloidit näyttävät lisänneen hänen maineensa, erityisesti naisilla, jotka vastustavat hänen suhteitaan Prabhu Devaan. päättyi vuonna 2012.

ylin 10 Hottest South Indian Actresses 13

Hänen entinen vaimonsa alkoi nälkälakossa riistää suhdetta vastaan, ja eri ryhmät olivat hyvin vihainen Nayantharaa varten live-in-suhteessa.

9 - Asin Thottumkal

  • Syntynyt 26. lokakuuta 1985 

ylin 10 Hottest South Indian Actresses 14

Useimmiten nimellä Just Asin, Asin Thottumkal on 31-vuotias tanssija ja näyttelijä, joka tunnetaan Bharathanatyam-tanssityylistä. Vaikka hän tähtää pääasiassa Bollywood-elokuvissa, se oli Etelä-Intian elokuvissa, jonka hän ensin löysi maineensa ja nyt jopa dubattelee omia elokuviaan oppimalla kahdeksan eri kieltä. Mielestämme tämä on kyllin vaikuttava, mutta se ei ole ainoa kyky, jota tämä upea etelä-intialainen näyttelijä voi ylpeillä. Hän on itse asiassa osa Bollywood 100 Crore Clubia, mikä tarkoittaa, että hän oli osa elite-joukkoa näyttelijöitä ja näyttelijöitä, jotka näyttivät elokuvissa, jotka olivat saaneet yli 1 miljardin Intian rupiaa lompakossa.

10 - Trisha Krishnan

  • Syntynyt 4. toukokuuta 1983

ylin 10 Hottest South Indian Actresses 15

Toinen Etelä-Intian julkkis, joka haluaa mennä vain etunimenään - Trisha, 34-vuotias näyttelijä ja malli on nimitellyt itselleen johtavalle naiselle Etelä-Intian elokuvissa. Tietenkin, samoin kuin monet intialaiset näyttelijät, Trisha aloitti mallinnusmaailmassa, jolloin hänestä tuli kauneuden näyttelijän voittaja. Kuten monet ennen häntä, ja luultavasti sen jälkeenkin, tämä sävyttämä maailma avasi oven lukemattomia mahdollisuuksia ja mahdollisuuksia, ja hän on nyt hyvin tunnettu näyttelijä sekä julkkis hyväksyttäväksi useille tuotteille.

Leave A Comment

3 + 1 =