Taylor Swift ilman meikkiä

Taylor Swift on amerikkalainen maanpopmusiikin laulaja, joka on vain kaksikymmentäneljällä näyttänyt ottaneen musiikkiteollisuuden myrskyn. Hän on kuuluisa ympäri maailmaa hänen lahjakkuudestaan, hänen suhteellisista kappaleistaan, jotka perustuvat hänen omiin kokemuksiinsa ja hänen kauneuteensa. Päivä ja päivä näyttää siltä, ​​että urheilu on virheetöntä ihoa, täydellistä silmämeikkiä ja ehkä kauneimpia, vaaleita kiharoita. Mutta mikä on hänen meikkipeilinsä alla? Naisen, kuten kaikki muutkin, se on varmaa, mutta onko hän luonnollinen kauneus vai onko se ammattimainen meikkiartikkeli, joka auttaa häntä katsomaan osaa maailmanlaajuisesta julkkiksesta? Olen yrittänyt kaivaa sinua ja saada vastauksen täällä ...

1. Sporting Beauty

Taylor Swift without makeup_01

Nuori tähti kuvasi kentällä, joka oli pukeutunut rentoihin vaatteisiin, ja hänen irtonaiset hiukset virtaavat vapaasti. Vaikka hän näytti tuottaneen silmän meikkiä, hänen kasvonsa jäävät paljaiksi. Hän paljasti maailmalle, että vaikka hänen ihonsa ei ole luonnollisesti virheetön, se on läheinen, kuten luonnollisesti. Hän näyttää tosi luonnolliselta kauneudelta täällä, varsinkin upeilla hiuksillaan.

2. Rento kävely

Taylor Swift without makeup_02

Täällä Taylor otettiin valokuvassa upeassa punaisessa takana, jossa hänen lausuntonsa hiukset liikkuivat vapaasti kävelemällä kadulla. Hänen kuulokkeillaan ja hänen rento näyttää hän näyttää siltä kuin hänellä ei ole hoitoa maailmassa. Myönnän, että jos katson, että hyvä ilman meikkiä, epäilen, että minulla olisi liian paljon huolta! Hän näyttää upealta!

3. Instagram Selfie

Taylor Swift without makeup_04

Kun hän ei toimi tai kävelee punaisen maton alla, Taylor nauttii yksinkertaisesta elämästä. Hän ei ole yhtä juhliin tai juomiseen ja tupakointiin, mikä todennäköisesti parantaa hänen kaunista ihoa. Sen sijaan hän rakastaa vain roikkua kotonaan kissallaan Meredithillä, jolla hän säännöllisesti lähettää kuvia Instagramissa. Täältä näet hänen poseeraavan paljaan hänen karvaisen ystävänsä edessä. Eivät he näyttävät ihastuttavilta yhdessä?

4. Rento kävely

Taylor Swift without makeup_05

Täällä Taylor sai sormella yllään ihanan tyylikäs takki, jossa hiukset löysivät ja pussi lantiolla. Jälleen kerran hän on pukeutunut hänen paljain kasvonsa kanssa, mutta silti hän näyttää ihanalta kuin koskaan. Hänen ihonsa näyttää virheettömäksi ja hänellä on kaunis ruusuista valoa hänen tarkastuksistaan. Rakastan myös hänen huulensa luonnollista sävyä! Kaiken kaikkiaan hän näyttää upealta, miksi hän aina käyttää meikkiä, on minua!

5. Shopping Trip

Taylor Swift without makeup_06

En tiedä sinusta, mutta minusta tuntuu siltä, ​​että silmäni eivät ehkä ole olemassa, kun niitä ei ole rypytetty eyelinerilla ja ripsiväillä. Se on kuin yhtäkkiä he vain kutistuvat! Kuten yllä olevasta valokuvasta näet, se ei ole kuva, jossa rakas Taylor näyttää olevan. Tässä silmät näyttävät leveältä ja upealta kuin koskaan, mikä loistaa luonnollisen ilmeensä. Poika olen kateellinen!

6. Nuori Taylor

kuvaruutu Shot 2014-05-06 at 12.08.34

Oletko koskaan miettinyt, mitä Taylor Swift näytti ennen kuin hänestä tuli globaali supertähti? Jos näin on, niin tässä on vastauksesi! Kaunis! Tämä on kuva tähdestä, kun hän oli vielä nouseva ja tuleva tunne. Hänen kasvonsa ovat täysin koskemattomat meikkiä, joten hän näyttää tuoreeltaan täynnä ja täynnä nuoruutta. Hänen hiuksensa on yhtä upea kuin koskaan, samoin kuin hänen hahmoksensa.

7. Suora vertailu

Taylor-Swiftin 91b3fedd-9ac1-4e9c-9a48-392b192f5c56_taylordouble

Ajattelin, että saatat nauttia suorasta vertailusta Taylorin kanssa ja ilman meikkiä. Vaikka hän näyttää aivan upealta oikeassa kuvassa, kun hän valmistautuu kävelemään Red Carpetin läpi, mielestäni mieluummin kuvassa vasemmalla. Jopa ilman meikkiä täällä silmät silti pudota, ehkä enemmän, jos kysyt minulta, ja hänen ihonsa edelleen hehkuu. Kaikki hänestä näyttää ihanalta ja luonnolliselta, mikä vain parantaa hänen ulkoasua.

8. Daydreaming

Taylor-nopea-ilman-meikki-taustakuva-x-hot-HD-tapetti-hifipandacom-1398005647c4lp8

Täällä Taylor tuijottaa avaruuteen, näyttäen siltä, ​​että hän todennäköisesti haaveilee. Jälleen kerran hän uskalsi paljastaa ja näyttää meille kuinka kaunis hän on jopa ilman meikkiä. Sillä kerran hänellä on hiukset sidottu takaisin, mikä auttaa paljastamaan vieläkin kauniimman kasvonsa meille.

9. People Magazine Shoot

Taylor-Swift-ilman-makeup1

Takaisin toukokuussa People Magazine päätti tehdä useita kauniita naisia ​​ja julkkiksia ilman meikkiä osana "100 kauneimpia ihmisiä". Taylor swift oli enemmän kuin halukas osallistuja ja palkitsi lehden sivut pelkkää tavallista, valkoista sundressia parantaakseen hänen luonnollista ilmeikkäänsä, joka esittelee hänen kadehdittavansa hahmojaan. Hän pukeutui hiuksiinsa ja jälleen kerran hän näytti meille kuinka paljon kauneutta hän todella on.

10. Yksinkertainen ja makea

Taylor-Swift-ilman-makeup2

Täällä Taylor kuvattiin yllään yksinkertaisen punaisen ja valkoisen raidallisen huivin ja maroon-farkut samalla kun hän kuljetti kitaraa. Hänellä on hiukset punottu yksinkertaiseen, jokapäiväiseen punokseen, joka pyyhkii sen pois kasvoistaan ​​paljastaen jälleen kerran hänen kauneutensa. Jälleen kerran hän näyttää yhtä upealta kuin koskaan, vaikka hän ei ole meikkiä, osoittaen, ettei hänen tarvitse piiloutua hänen silmälasiensa takana.

11. Autographs allekirjoittaminen

Taylor-Swift-ilman-makeup5

Taylor on aina ollut ystävällinen hänen adoring fanit ja täällä hän on pysähtynyt allekirjoittamaan muutamia autographs huolimatta hänen puuttuu meikki ja glamour. Harmaalla t-paidalla ja hiuksilla, jotka heitetään sotkuiseen palmuun, hän näyttää siltä, ​​että hän on aivan upea. Tähti on elävä todiste siitä, että hymy on ainoa tarvitsemasi meikki.

12. Ylös ja tuleva tähti

Teinivuodet

Tässä on toinen kuva nuoresta Taylorista päivää ennen kuin hän oli maailmanlaajuinen tunne. Hänen paksu aaltoileva karva on ehdottoman kadehdittava ja hänen hymynsä näyttää hehkuttavan hänen ulkoasunsa. Plus, ei ole pudota meikkiä silmissä!

13. Rannalla

Ranta

Täällä Taylor ottaa paljain jaloin kävelymatkan alas rannalle. Hän näyttää upealta sundressi, aurinkolasit ja täysin meikki ilmaiseksi. Hän on todellinen rantakaunis.

14. Syytön päivä pois

Taylor Swift without makeup_16

Täällä Taylor nähtiin yllään ihanan tyylikäs polkadot hyppy ja ylimitoitettu takki yllään tuskin mitään meikkiä ollenkaan. Niille, jotka haluavat käyttää meikkiä, mutta silti näyttävät luonnollisilta, tämä on tapa mennä!

15. Angelic

tayswift

Tässä on Taylor poseeraa jälleen People Magazineille. Huolimatta hänen täysin paljaista kasvonsa hän näyttää epäilemättä kaunis, jopa tämä lähikuva. Valkoisessa mekkassaan hän näyttää ehdottomalta enkeliltä!

(kaikki kuvat ovat peräisin pinterest.com)

Leave A Comment

63 + = 68