Scarlett Johansson ruokavalio ja harjoittelu

30-vuotias Scarlett Johansson tunnetaan siitä, että hän on yksi kauneimmista naisista, jotka ovat koskaan luoneet planeetamme. Hänen vaalea lukko ja kaunis kaareva hahmo ovat tehneet melkein hänen aikamme Marilyn Monroen, (ei, että kukaan voi koskaan korvata Marilyn Monroen tietysti) ja tämän vuoksi hänellä on naisia ​​ympäri maailmaa pyytäen yksityiskohtia siitä, miten hän saa tuon tappajaelimen, varsinkin kun lapset ovat. Ja juuri siinä tapauksessa, ettet tiennyt, hän on tällä hetkellä raskaana uudelleen, joten me kaikki odottavat innolla tietoja siitä, miten hän menettää jälkeisen vauvan kiloa uudelleen!

scarlett Johansson Diet and Workout_01

Scarlett Johanssonin ruokavalio

Viimeisen vauvansa jälkeen Scarlettilla oli melko voimakas harjoittelu ja laihtuminen, tiukka (ish) ruokavalio ja paljon liikuntaa. Sen lisäksi, että hän käytti päivittäin vähintään kaksi tuntia kuntosalilla, hän varmisti, että hänen ruokavalionsa oli täynnä niin sanottuja superruokia, ja jopa hän myönsi, että hänen ruumiinsa kääntyi takaisin niille kauniille käyrille lähes hetkessä . Jos vain kaikki äidit olivat kyllin kyenneet sanomaan tämän!

scarlett Johansson Diet and Workout_02

Hän on hyvin varovainen, mitä hän syödä, kuitenkin poissa tai ei, ja hänen ruokavalionsa on aina runsaasti elintarvikkeita, jotka tekevät parhaiten elimelle, joten nimi super-elintarvikkeita. Jokaisella aterian yhteydessä hän yrittää saada ainakin yhden, joten aamiaiseksi se voi olla luonnollinen jogurtti mustikoilla (super-hedelmä) ja lounaalla se voisi olla jotain pariloitua kanaa parsakaalilla (toinen superruoka) ja vihreää teetä , saksanpähkinät, kala, pinaatti, soija, lohi ja kurpitsa tekevät myös runsaasti esiintymistä ateriansa.

Scarlett Johansson Workout

Tietenkin kaikki maailman superelintarvikkeet eivät tee niin suurta eroa, jos et tee harjoituksia, jotka tuovat sen takaisin yhteen, ja vaikka Scarlett päätti viettää paljon aikaa paikallisessa kuntosalissaan järjestyksessä saada hänen ruumiinsa takaisin siihen tapaan, jolla se oli ennen kuin hänellä oli lapsiaan, emme kaikkien tarvitse tehdä niin kovia toimenpiteitä.

scarlett Johansson Diet and Workout_03

Scarlett todella nauttii vedenkeittokellon aikana harjoituksissaan antamaan kädet hyvälle harjoittelulle ja vahvistaen sydäntäänsä, ja lisäksi hänellä on runsaasti sydänjalkapalloa, lenkkeilyä, kävelyä, juoksumattoa jne. Mitä tahansa. joka saa verenpumppauksen ja sydämen kilpi on hyvä sydän, ja molemmat sarjat (vedenkeitin ja sydän) voidaan tehdä ilman, että käytät koko vapaa-aikaa kuntosalilla.

Repot ovat ehdottaneet, että Scarlett voi jopa käyttää vyötärönauhan käyttöä tarjotessaan saada takaisin kaarensa, että hän on tullut niin kuuluisaksi, mutta saatat huomata, että hula hoop-liikunta voi saavuttaa samanlaisia ​​vaikutuksia. Kun kiertäkää vyötäröä ympäröivä vyötärö, sinä värjätät ja vahvista sydämesi, ja jos työskentelet sen pitkään ja tarpeeksi kovasti, löydät jopa lihakset, jotka alkavat kehittyä - eikö ole niin, mitä me kaikki haluamme?

Vaikka hän on kokeillut käsiään harjoituksissa, kuten joogassa ja Pilatesissa, se ei ole aivan sellainen asia, joka kelluu veneessä, ja aina, kun hän yrittää kokea jotain uutta tuulettumaa, hän löytää, että hän melko kyllästyy liian nopeasti ja mieluummin palaa vanhanaikainen puoli asioita - käyttämällä juoksumatto tai menossa käynnissä, ja sitten käyttää painonopetuksen jälkeen hänen sydäntään antaa kaiken hyvän toning ylös. Jooga ja Pilates ovat hyviä niille, jotka nauttivat niistä, mutta emme ole kaikki faneja, joten on hyvä tietää, että on olemassa muita tapoja saada tämä unelma elin, oikea?

Pääasiallinen asia, jota Scarlett kertoo auttaa häntä pitämään ruumiinsa tarkistaa, on pysyä rutiininomaisesti. Aloittaminen ensimmäistä kertaa vuosien ajan voi olla todella vaikea hallita, mutta rutiinilla on erityinen paikka harjoituksille jokapäiväisessä elämässäsi. On paljon vaikeampaa sivuuttaa, kun se tulee osa päivittäistä toimintaa!

Miksi et seuraa hänen jalanjäljillä ja yritä sovi päivän puoleen tuntiin työskentelemään? Olipa sitten käynnissä puiston ympärillä tai kotona erilaisia ​​painoja kouluttaa, vahvistaa ja sävyttää, sinä silti leikkele kaikki muut istuvat vielä sohvalla, toivoen, että heillä olisi mahdollisuus saada myös bikinitään!

Leave A Comment

14 + = 23