Nina Dobrevin ruokavalio ja harjoittelu

Bulgarian syntyperäinen Nina Dobrev on tunnettu kuumimmasta kuumasta tytöstä Vampire Diariesista ja kahdesta maailman kuumimmista toimijoista - Ian Somerhalder ja Paul Wesley. Kun kaksi johtavaa miestä on niin kuuma, ei ole ihme, että Ninaan kohdistuu paineita pitämään itsensä sopivana ja upeana, ja onneksi olemme löytäneet kaikki mehukas juorut, jotta voit kokeilla hänen vinkkejä itsellensä!

Nina Dobrev Diet and Workou_01

Nina Dobrevin ruokavalio

Sen sijaan, että kiellettäisiin hiilihydraatteja hänen ruokavaliostaan ​​kokonaan, Nina suosittelee ruokavaliota, joka on "low-carb", antaen hänelle mahdollisuuden juhlia hänen suosikki ruokaa, kun hänellä on "huijari päivää".

Huijari-päivät ovat tärkeitä, koska kun laihduttaminen laihtuu, on kovaa työtä ja aina ja uudestaan, sinun on kohdeltava itseäsi varmistaaksenne, ettet saa heikentää. Lisäksi, kun sanot itsellesi, että et voi saada tiettyä ruokaa, sinun kaipaavat sitä vielä enemmän ja mitä sitten tapahtuu? No, sinä luulet todennäköisesti pudota siihen, niin.

Suurimmaksi osaksi Nina syö ruokavaliota, jossa on runsaasti mineraaleja ja vitamiineja, tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, paljon lehtivihreitä, terveitä rasvoja ja täysjyviä. Hän ei halua syödä jalostettuja elintarvikkeita, ja siellä on hyvä syy myös sen takia - jalostetut elintarvikkeet, joita ostat, ovat täynnä tavaroita, joita sinun ei tarvitse syödä; ne eivät juuri ole hyviä kehollemme!

Nina Dobrev Diet and Workout_03

Jonkin ajan kuluttua Nina valitsi vegaanisen ruokavaliota saadakseen kehoa, jonka hän oli aina halunnut, ja noin neljä kuukautta hän poisti kaikki eläinruokat ja tuotti kokonaan ruokaansa. Valitettavasti hänestä tuli melko hämmästynyt, kun ihmiset kertoivat hänelle, että hän näytti olevansa sairaana ja epäterveellisesti ohut, ja hän päätti, että oli aika panna pekoni takaisin valikkoon uudelleen.

Hän ei vain kääntänyt hänet takaisin vegaaniselle ruokavaliolle. Nina päätti, että oli aika karkottaa kaikki villanruokavaliot elämästään - aina kun hän kokeili heitä, kuten useimmat meistäkin, joko palautti painon takaisin, kun hän palasi normaaliin ruokaan uudelleen tai kommentit, jotka hän sai ihmisiltä weren Hän oli liian laiha, tai löysi sen, että hänen ihonsa ja hiuksensa näyttivät huonolta, koska hänen ruokavaliostaan ​​ei ollut elintärkeitä ruokaryhmiä.

Toinen julkkis, joka haluaa nauttia pienemmistä ja säännöllisemmistä aterioista, Nina Dobrev haluaa kuusi pienempää ateriaa, eikä kolme pääruokaa. Näin ollen hän ei koskaan kärsi nälänhoidoista, joten hän ei pääse keskipäivän suklaakekseihin energiaa varten, ja hänellä on enemmän energiaa kuin hän ennen, koska hänen verensokerinsa ei ole mahdollisuutta sukeltaa.

Nina Dobrevin harjoittelu

Yksi Ninan suosituimmista harjoituksista on kuumaa joogaa, ja tosiasiassa monet kuuluisat ovat nyt hyppäämällä tällä vakoilla. Saat kaiken hyviä juttuja tekemästä joogaa itsestään, mutta kuumien asetusten ansiosta voit hikoilla enemmän ja siksi polttaa enemmän kaloreita. On kuitenkin vaikeaa - tiedät sen!

Nina Dobrev Diet and Workout_02

Jooga on täydellinen koko keholle, joka ei ole liian stressaava keholle, ja kun hänen aivonsa paistetaan, aivan kuten useimmat meistä kärsivät aika ajoin, jooga todella auttaa häntä selvittämään mielessään.

Samoin kuin jooga, Nina nauttii kehruu, joka on toinen korkea-intensiteetti harjoittelu, joka pohjimmiltaan liittyy pyöräily kuin hullu tietyn ajan, normaalisti hyvin edessä menneisyyden ja tavallisesti jonkin verran hyvää musiikkia. Hän nauttii myös vaelluksista, surffausta ja muita ulkoilumahdollisuuksia, ja nämä ovat suuria, koska kun teet niitä, se ei todellakaan ole kuin liikunta lainkaan!

Nämä harjoitukset ovat erinomaisia ​​kestävyyden kasvattamiseen - aloitat hitaasti ja toimivat ylöspäin, ja kun teet tämän, kuntoasi tasot kasvavat vähitellen ja paino alkaa laskea, hitaasti mutta varmasti. Tämä on ainoa tapa varmistaa painonpudotus, joka tarttuu - hidas ja vakaa. Fad-ruokavaliot ja nälkää itsesi tekevät vain vaihtelua sen sijaan, että pysyisit alas.

Leave A Comment

+ 31 = 41